PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θορύβων Συλλογή! (Noises Collection part I)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2002, 11:00:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ξαφνικά, χθες ανακάλυψα ότι κοπανάει η πόρτα του πορτ παγκάζ.

Εξακριβωμένο 100%, αφού κουνιέται και με το χέρι.

Εχει λασκάρει φαίνεται ο μεντεσές, από το πολύ κοπάνημα..............

Λοιπόν παίδες, επειδή μου τα έχει κάνει black sabbath, να πέσουμε στο Πήλιο όλοι από πάνω του να το γιατρέψουμε.

Θα φέρω κλειδιά, φέρτε εσείς αντικλείδια, να πάρουμε και ένα μπουκάλι τσίπουρο, να του αλλάξουμε τα φώτα.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 12:24:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Και ξαφνικά, χθες ανακάλυψα ότι κοπανάει η πόρτα του πορτ παγκάζ.

Εξακριβωμένο 100%, αφού κουνιέται και με το χέρι.

Εχει λασκάρει φαίνεται ο μεντεσές, από το πολύ κοπάνημα..............

Λοιπόν παίδες, επειδή μου τα έχει κάνει black sabbath, να πέσουμε στο Πήλιο όλοι από πάνω του να το γιατρέψουμε.

Θα φέρω κλειδιά, φέρτε εσείς αντικλείδια, να πάρουμε και ένα μπουκάλι τσίπουρο, να του αλλάξουμε τα φώτα.

Σιγά μη πήγαμε στο Πήλιο για να κοιτάξουμε το πορτ-παγκάζ του Ady.

Είχαμε άλλες δουλειές................

Λοιπόν, φίλοι και φίλες, σοβαρά τώρα................
Ο θόρυβος προερχόταν ακριβώς από λασκαρισμένο μεντεσέ, τον κάτω μεντεσέ, αυτός που είναι στο κάτω μέρος του χώρου αποσκευών, και όχι αυτός που είναι πάνω στην πόρτα.

Ο εν λόγω λοιπόν μεντεσές είναι και ρυθμιζόμενος !!!!!!

Το ξέρατε πονηρούληδες και δε μου το λέγατε................

Εγώ "γηράσκω αει διδασκόμενος" (μπορεί και να το σκότωσα το αρχαίο, από αρχαία είμαι σκράπας).

Είναι λοιπόν ρυθμιζόμενος ακριβώς για να μπορεί κανείς να το βάλει πιο μέσα, ώστε η πόρτα να έρχεται και να κουμπώνει τζάμι, και άντε γεια στους θορύβους.

Το κλειδί που χρειάζεται για την εργασία είναι το γνωστό περίεργο πολυγωνικό κλειδί νούμερο 25.

Ευχαριστώ, με τις υγείες μου..................

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 12:37:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:

Σιγά μη πήγαμε στο Πήλιο για να κοιτάξουμε το πορτ-παγκάζ του Ady.
Είχαμε άλλες δουλειές................

Εμ βέβαια... κουβέντα δεν έλεγες, όλο δουλειά είχες... ξέρεις εσύ Wink
δεν προχωράω παρά πέρα γιατί "καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα" αν και στο έχουν βγάλει... το όνομα. Τέλος πάντων.
Απο την εκδρομή εγώ αποκόμησα ένα μικρο-προβληματάκι. Το "σύστημα" που περιέχει τους διακόπτες - μοχλούς των φώτων και υαλοκαθαριστήρων κουνιέται δεξιά - αριστερά (κάνει μια πολύ μικρή περιστροφή). Εσφιξα τις δύο βίδες που υπάρχουν απο κάτω (στην βάση του τιμονιού) αλλά τσάμπα κόπος. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Για ρίξτε καμία ιδέα... pls

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 12:48:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
Το "σύστημα" που περιέχει τους διακόπτες - μοχλούς των φώτων και υαλοκαθαριστήρων κουνιέται δεξιά - αριστερά (κάνει μια πολύ μικρή περιστροφή). Εσφιξα τις δύο βίδες που υπάρχουν απο κάτω (στην βάση του τιμονιού) αλλά τσάμπα κόπος. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Για ρίξτε καμία ιδέα... pls

Eάν εννοείς το πλαστικό στη βάση του τιμονιού, μην κάνεις τίποτα. Tο ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Σε εμένα βρίσκει στο τιμόνι και κάνει χρχρχρχρ. Tελικά βαρέθηκα να ψάχνω από που διορθώνει και ησύχασα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την christhehealer στις Τρι 10 Δεκ 2002, 12:50:54, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 12:50:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:

Απο την εκδρομή εγώ αποκόμησα ένα μικρο-προβληματάκι. Το "σύστημα" που περιέχει τους διακόπτες - μοχλούς των φώτων και υαλοκαθαριστήρων κουνιέται δεξιά - αριστερά (κάνει μια πολύ μικρή περιστροφή). Εσφιξα τις δύο βίδες που υπάρχουν απο κάτω (στην βάση του τιμονιού) αλλά τσάμπα κόπος. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Για ρίξτε καμία ιδέα... pls

Γειά σου Κωνσταντίνε !

Κατ' αρχήν αυτές τις βίδες που προσπάθησες να βιδώσεις, έπρεπε να τις ξεβιδώσεις. Οι συγκεκριμένες βίδες νομίζω δεν έχουν να κάνουν τίποτα με τα χειριστήρια φωτών/φλας.

Ξεβίδωσέ τες, βγάλε τα πάνω-κάτω καλύμματα του τιμονιού, και τότε θα δεις περισσότερα πράγματα για τους διακόπτες.

Δεν είναι τίποτα το βγάλε-βάλε, μη σε φοβίζει, το έχω κάνει.............

Το κλειδί που χρειάζεται για αυτή τη δουλειά είναι φυσικά το περίεργο πολυγωνικό κλειδί νούμερο 20 αυτή τη φορά..............

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 12:56:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
konstantinos έγραψε:
Το "σύστημα" που περιέχει τους διακόπτες - μοχλούς των φώτων και υαλοκαθαριστήρων κουνιέται δεξιά - αριστερά (κάνει μια πολύ μικρή περιστροφή). Εσφιξα τις δύο βίδες που υπάρχουν απο κάτω (στην βάση του τιμονιού) αλλά τσάμπα κόπος. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Για ρίξτε καμία ιδέα... pls

Eάν εννοείς το πλαστικό στη βάση του τιμονιού, μην κάνεις τίποτα. Tο ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Σε εμένα βρίσκει στο τιμόνι και κάνει χρχρχρχρ. Tελικά βαρέθηκα να ψάχνω από που διορθώνει και ησύχασα.

Αν εννοείς αυτό που λέει ο Chris, τότε sorry, παρανόησα...........Εχω πιεί λίγο κρασάκι παραπάνω............

Οπως λέει ο Chris, άστο καλύτερα................

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 13:07:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
christhehealer έγραψε:
konstantinos έγραψε:

Αν εννοείς αυτό που λέει ο Chris, τότε sorry, παρανόησα...........Εχω πιεί λίγο κρασάκι παραπάνω............

Οπως λέει ο Chris, άστο καλύτερα................

Για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα για ποιο πράγμα μιλάει ο Chris (τι παράξενο Wink ). Γι' αυτό που λες εσύ, μιλάω. Τέλος πάντων, θα του κάνω μια εγχειρισούλα και οτι βγει... Laughing Laughing

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 04:43:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Πρέπει να έχεις πρόβλημα γιατί το δικό μου που είναι νορμάλ (!) κάνει συνεχόμενα ιικ-ιικ, Shocked σα να καθαρίζεις με πανί και azax το παμπρίζ! Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 17:36:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήρθε και η Σειρά μου να δώσω το παρών σ'αυτό το topic.Χτές λοιπόν εκει που χρησιμοποιούσα το καλοριφέρ παρατηρησα ότι με τους δύο από τους τρείς αεραγωγούς ανοιχτούς στην δέυτερη σκάλα ακουγόταν ένα περίεργο σφύριγμα από το εσωτερικό του συστήματος εξαερισμού. Περιττό να σας πω ότι στην τρίτη και τέταρτη σκάλα γινόταν πανικός.Είναι φυσιολογικό αυτό?Πρώτη φόρα το παρατήρησα χτές και με παραξένεψε αρκετά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 17:44:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Ήρθε και η Σειρά μου να δώσω το παρών σ'αυτό το topic.Χτές λοιπόν εκει που χρησιμοποιούσα το καλοριφέρ παρατηρησα ότι με τους δύο από τους τρείς αεραγωγούς ανοιχτούς στην δέυτερη σκάλα ακουγόταν ένα περίεργο σφύριγμα από το εσωτερικό του συστήματος εξαερισμού. Περιττό να σας πω ότι στην τρίτη και τέταρτη σκάλα γινόταν πανικός.Είναι φυσιολογικό αυτό?Πρώτη φόρα το παρατήρησα χτές και με παραξένεψε αρκετά.

κιεγω το ιδιο ειχα. πηγαινε μερικες σελιδες πισω στο topic αυτο να δεις.
τωρα χαθηκε απο μονο του.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 7 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης