Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
metal pug (fgd) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Απρ 2006, 00:34:58 Θέμα δημοσίευσης: Σκασιματα απο εξατμιση και πυρακια |
|
|
Γεια χαρα παιδες!Ζητω την βοηθεια σας γιατι τα εχω παιξει.Λοιπον εχω ενα 206 1,6l το αυτοκινητο εχει μολις 1700χλμ ειναι 20 ημερων.οταν αφηνω το γκαζι με νεκρα η με πρωτη απο την εξατμιση ακουγονται 3 με 4 σκασιματα,οπως κανουν τα αγωνιστικα αλλα πολυ λιγοτερο.απο τι μπορει να ειναι αυτο;Ακομα το μοτερ χτυπαει πυρακια στην νεκρα και μεχρι της 1200σ.α.λ.Η βενζινη που βαζω ειναι παντα η Εκο 100.Δεν φταει η βενζινη για τα πυρακια της εχω δοκιμασει ολες.Μετα απο ερευνα διαπιστωσα οτι καλητερη ειναι η Εκο.
Ηelp!!!!!!!!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DAMON (Γιώργος) Μόλις έγραψα

peugeot 206CC 1.6(16V)(2003)r.g. και 106
Ένταξη: 25 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 18 Τόπος: χαλανδρι, αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Απρ 2006, 03:34:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ετσι κανει και εμενα... 1,6 κινητηρας 206CC
τα σκασιματα στα κανει και οταν ειναι κρυο? αν οχι ειναι απο νερα (υγροποιημενοι υδρατμοι) στην εξατμιση. αλλαξα και μεσαιο καζανακι τοτε στην εγυηση, καμια αλλαγη. μου ειπαν αυτο που εγραψα παραπανω. οσον αφορα τα πυρακια ετσι εκανε, ετσι κανει, και εχω ακουσει και αλλα να κανουν ετσι. δεν νομιζω οτι ειναι κατι ανυσηχητικο. εχω το αυτοκινητο 2,5 χρονια (50000χλμ) και το σκιζω επαρκως (πολυ θα ελεγα), φτου του δεν εχει κανενα προβλημα, ευχομαι το ιδιο απροβληματιστα χλμ και σε σενα.
αν εσυ παντως συνεχιζεις να ανυσηχεις πηγαινε μια βολτα απο την αντιπροσωπεια, εγγυηση φανταζομαι εχεις.
αχ και να ηταν το CC πισωκουνα!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
metal pug (fgd) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Απρ 2006, 15:22:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οταν ειναι κρυο δεν κανει σκασιματα μονο οταν ζεστενεται.Θα τους παρω και ενα τηλ να τους ρωτησω και θα δουμε....
Ευχαριστω για της ευχες  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Απρ 2006, 18:28:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τοτε μαλλον απο υδρατμους ειναι..
no worries!! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
scrat (Διονύσης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)
Ένταξη: 24 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 231 Τόπος: Αθήνα, GR
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Σεπ 2006, 16:31:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μετά από 2 χρόνια άλλαξα ζουάν γιατί τον τελευταίο καιρό έκανε ένα τρίξιμο στο πάτημα και άφημα του γκαζιού. Από τότε έχω μόνιμα πρόβλημα:
- Ένα τρίξιμο με το αυτοκίνητο ζεστό, σε χαμηλές στροφές, από μπροστά δεξιά. Το είδαμε στο συνεργείο, και εντοπίστηκε στο καινούριο ζουάν το οποίο αλλάχτηκε. Και αυτό που έβαλαν όμως (3ο) κάνει κάτι παρόμοιο, και μάλιστα τώρα από το συντονισμό ακούγεται σα να βαράει πυράκια (και σε μεσαίες στροφές, όχι μόνο χαμηλές).
- Κυρίως όταν είναι ζεστό και λιγότερο όταν είναι κρύο, ακούγεται από την εξάτμιση ένα ασθενές σκάσιμο γύρω στις 1700-1800 σαλ., όταν οι στροφές πέφτουν (τότε μόνο το ακούω τουλάχιστον) και όχι όταν ανεβαίνουν. Το συνδυάζω με το σημείο που απενεργοποιείται το cut-off αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση.
Στην αλλαγή του 2ου ζουάν με το 3ο, ο τεχνικός μου έδειξε ένα μικροχτύπημα στην ένωση της εξαγωγής με το σωλήνα του μεσαίου καζανακίου, λέγοντάς μου ότι μπορεί ο σωλήνας να έχει παραμορφωθεί ελαφρά, και να κάθεται ανομοιόμορφα πάνω στο ζουάν. Αυτό σημαίνει ότι μόνο με αλλαγή του μεσαίου θα λυθεί το πρόβλημα; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Σεπ 2006, 18:19:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μου αλλαξαν και μεσαιο καζανακι, (εγγυηση) αλλα διαφορα δεν ειδα, τουλαχιστον απο σκασιματα.....και μεχρι στιγμης δεν εχει βγαλει και καποιο προβλημα (γιατι το προηγουμενο ποστ αν ειδες ηταν πριν απο περιπου 6 μηνες) στα 60000κμ (σκισιμο) που του εχω κανει...
και γενικα δεν φαινεται να εμπνεει καμια ανησυχια
{αν βρειτε - σας πουν κατι για προβλημα κλπ παρακαλω ανημερωστε, ευχαριστω}
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
scrat (Διονύσης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)
Ένταξη: 24 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 231 Τόπος: Αθήνα, GR
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Σεπ 2006, 13:09:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πιο πολύ ψυχολογικό είναι, να ακούς θορύβους που δεν άκουγες παλιότερα και που δεν έχουν σχέση με τη φυσιολογική λειτουργία του αυτοκινήτου...
Αν προκύψει τίποτα, θα ενημερώσω, προς το παρόν το φιλοσοφώ λίγο ακόμα πριν το πάω γιατί ξέρω ότι θα με βάλουν να αλλάξω μεσαίο και να πληρώσω κιόλας, και δε θέλω να τους κάνω αυτή τη χάρη |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kammenos (panagiotis) Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 2
Ένταξη: 24 Ιαν 2007 Δημοσιεύσεις: 447 Τόπος: ΠΑΤΡΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Φεβ 2007, 03:10:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
metal pug έγραψε: | Οταν ειναι κρυο δεν κανει σκασιματα μονο οταν ζεστενεται.Θα τους παρω και ενα τηλ να τους ρωτησω και θα δουμε....
Ευχαριστω για της ευχες  |
βρε παιδια και μενα μου κανει ετσι το αμαξι.τισ περισσοτερες φορες οταν ειναι ζεστο.παταω αποτομα το γκαζι για λιγο και μετα σκαει 2-3 φορες.το κανουν ολα τα peugeot αυτο?πριν κανα εξαμηνο που ειχα παει στο συνεργειο ψαχνανε κανα δυωρο,αλλα δεν βρηκαν τπτ.και γω το αφησα.αυτες τις μερες προσεξα οτι το ξανακανει.βοηθηστε με παιδια!θα τρελαθω! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Φεβ 2007, 12:44:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Των αισθητήρα υποπίεσης των έχετε δει εάν είναι εντάξει ?
Καθαρίστε και την πεταλούδα γκαζιού. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kammenos (panagiotis) Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 2
Ένταξη: 24 Ιαν 2007 Δημοσιεύσεις: 447 Τόπος: ΠΑΤΡΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Φεβ 2007, 13:04:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | Των αισθητήρα υποπίεσης των έχετε δει εάν είναι εντάξει ?
Καθαρίστε και την πεταλούδα γκαζιού. |
δεν ξερω αν το ειχαν κοιταξει.που βρισκεται αυτο?
την πεταλουδα πρεπει να την ειχαν δει.την ειχαν αλλαξει νομιζω με μια καινουργια,αλλα επειδη δεν ειχε διαφορα,ξαναβαλαν την παλια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|