PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αεροδυναμικοί θόρυβοι μετά τα 150Km/h...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Paladin (Tomas)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2005)

Ένταξη: 16 Αύγ 2005
Τόπος: Στυλίδα (Φθιώτιδα)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάρ 2006, 13:51:12    Θέμα δημοσίευσης: Αεροδυναμικοί θόρυβοι μετά τα 150Km/h... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά γειά σας. Απευθύνομαι σε όλους και θα ήθελα να μου πείτε αν με ταχύτητα 150Km/h (και άνω) ακούτε αεροδυναμικούς θορύβους στο pug σας. Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό διορθώνεται και αν ναι, πως; Θα βελτιωθεί η κατάσταση με την τοποθέτηση αεροτομής; Συγνώμη αν σας κούρασα. Περιμένω τα φώτα σας...

Go fast......, or go home.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάρ 2006, 17:28:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι πολυ φυσικο να ακουγονται ηχοι απο τον αερα μετα τα 150 χ.α.ω!!!!
Μη σου πω οτι ακους περισσοτερο τον αερα παρα την μηχανη.Θα ηταν πολυ καλο να διορθωνεται αλλα ειναι φυσικα αδυνατον.Οσο υπαρχει αερας θα ακουμε θορυβους.Δεν θα υπαρξει διαφορα με την τοθετηση αεροτομης.Το ιδιο πραγμα ειναι.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάρ 2006, 19:23:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο cc μου εγω δεν εχω ακουσει τιποτα θορυβουσ εκτοσ των ελαχιστων τριγμων...στου πατερα μ το xs ακουσα και εγω θορυβο καπου εκει στα 150..αν μπειτε σε yaris απλα θα κουφαθειτε Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάρ 2006, 20:20:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωπα βαστα.....
το θορυβο ακους?
αν βαλεις 4η ή νεκρα ειναι ο ιδιος?
μηπως ακουγεται σα θορυβος κυλισης?

υ.γ η αεροτομη δεν εχει σχεση με θορυβους.μη σου πω οτι μπορει να προκαλει και περισσοτερους αν δεν ειναι εργοστασιακη και σωστα μελετημενη-τοποθετημενη
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάρ 2006, 22:33:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε τετοιες ταχυτητες ειναι πολυ λογικο.Οταν πηγαινα με 170-190 στην εθνικη ακουγα εναν θορυβο απο τους τροχους και τον αερα.Οχι τοσο εντονα απο τον αερα.Αυτο το καταλαβαινεις οταν αλλαζεις ασφαλτο.Αν πας απο κακης ποιοτητας σε πολυ καλης τοτε δεν ακους τιποτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Paladin (Tomas)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάρ 2006, 01:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, δεν εννοώ θόρυβο κύλισης. Εννοώ αεροδυναμικούς θορύβους (σαν σφύριγμα περίπου). Το έθεσα σαν προβληματισμό, διότι τέτοιο πρόβλημα δεν είχα στο προηγούμανο αυτοκίνητό μου (Renault Clio 1,2 1995) ούτε όποτε οδηγώ ένα Saxo που έχει ο αδερφός μου με τέτοιες ταχύτητες (150 και άνω). Το θέμα είναι αν το έχει μόνο το δικό μου 206 και αν αυτό διορθώνεται. Θα παρακαλούσα αν κάποιος το είχε και κατάφερε με κάποιον τρόπο να το διορθώσει να μας πει τον τρόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας...

Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάρ 2006, 10:25:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου εγώ προσωπικά ακούω κάποιους στροβιλισμούς μετά τα 195χλμ(τίς λίγες φορές που το έχω ζορίσει σε τελική) και αυτοί βέβαια ελάχιστοι...
Επίσης δέν μας είπες απο πού προέρχονται...π.χ καθρέπτες , υαλοκ/ρες,παράθυρα?? Question

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάρ 2006, 11:51:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To αυτοκινητο σου ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ εργοστασιακο ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ?
Rolling eyes

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάρ 2006, 12:12:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που λεει ο bob ειναι μια πολυ καλη ερωτηση.Μπορει αν εχεις φορεσει εναν προφυλακτηρα να μην εχει κατσει σωστα και να συντονιζετε.Εχει συμβει πολλες φορες.
Αν παντως ειναι σαν σφηριγμα δωσε βαση στα παραθυρα.Ισως καποιο λαστιχο ειναι η αιτια του θορυβου.

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάρ 2006, 12:30:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως εχω την εντυπωση οτι μου ακουγεται θορυβος του αερα απ την κολώνα του οδηγου...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάρ 2006, 13:18:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να ακους σφυριγμα...πρεπει να εξεχει κατι (πλαστικο,τσιμουχα,....) απο την αεροδυναμικη σχεδιαση του αυτοκινητου!

Τωρα αν ακους τον αερα,γιατι στα 150 η πιεση του αερα δεν ειναι μικρη,ειναι φυσιολογικο(οχι να κουφενεσαι κιολας) Wink

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάρ 2006, 21:23:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα περιεργο σφυριγμα ακουω κιεγω μετα τα 120χλμ ομως.
στην αρχη δεν εδωσα σημασια αλλα αυτο επιμενει.
το παραξενο ειναι οτι παλια δεν το εκανε , εχει εμφανιστει τον τελευταιο χρονο.
εψαξα και κοιταξα οτι μπορουσα να τσεκαρω (εκλεισα αεραγωγους, παραθυρα κ.λ.π) αλλα ο θορυβος εκει.
μαλλον ειναι αεροδυναμικο το σφυριγμα τελικα.
αλλα γιατι δεν το εκανε και περισυ η πριν 2-3-4 χρονια;
Επιστροφή στην κορυφή
Paladin (Tomas)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 01:07:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά κατ' αρχήν ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον. Το αυτοκίνητό μου είναι εντελώς ''μαμά'' (εσωτερικά και εξωτερικά) Crying or Very sad . Τώρα, οι θόρυβοι προέρχονται νομίζω από τις κολώνες του παρμπρίζ και από μπροστά (καπό, κινητήρα). Δεν μπορώ να σας το περιγράψω καλυτερα.Θα ήθελα πάντως να πάω με κάποιον από εσάς μια βόλτα (όχι στο ΓΕΡΜΑΝΟ Very happy ) για να δούμε μαζί τι παίζει. Την Τετάρτη θα κατέβω Αθήνα και θα σας πω περισσότερα από το ταξίδι που θα κάνω...

Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 07:40:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σου πω την αληθεια ποτε δεν θυμαμαι το αμαξι να κανει αεροδυναμικους θορυβους μιας και απο την αρχη της ζωης του ξεκινησε με Κ+Ν φιλτρο... κοινως ακουγαμε μονο αυτο...

που να δεις τωρα με τα ADVAN τι γινεται... Ακουγεται λες και εχει dog σασμαν... Razz Razz Razz

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 09:08:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paladin έγραψε:
... Την Τετάρτη θα κατέβω Αθήνα και θα σας πω περισσότερα από το ταξίδι που θα κάνω...
Αν είσαι Πέμπτη βράδυ Αθήνα να περάσεις από την Λέσχη.

Kouzman έγραψε:
...που να δεις τωρα με τα ADVAN τι γινεται... Ακουγεται λες και εχει dog σασμαν... Razz Razz Razz

...γα** τους θορύβους... Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 13:02:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακαρι να μπορουσα να ανεβω και εγω για μια βολτιτσα.Μαλλον θα το κανονισω οταν θα ανεβαινω για πασχα να περασω.

Επιστροφή στην κορυφή
Paladin (Tomas)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 13:45:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Paladin έγραψε:
... Την Τετάρτη θα κατέβω Αθήνα και θα σας πω περισσότερα από το ταξίδι που θα κάνω...
Αν είσαι Πέμπτη βράδυ Αθήνα να περάσεις από την Λέσχη.

Θα είμαι Πέμπτη βράδυ Αθήνα. Επειδή όμως είμαι ''νέος'' και δεν ξέρω που είναι η λέσχη, πες μου διεύθυνση (sorry για το off topic).

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 16:09:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες εδώ Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=136969#136969 που είναι είναι η Λέσχη μας Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
dimdil (δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (16v) colourline

Ένταξη: 02 Φεβ 2006
Τόπος: ν ηρακλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 16:18:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τωρα μπορει να φαω και Splat αλλα να ξερεις οτι και ενα χιλιοστο να μην εχει κλεισει το τζαμι να εχει πατησει δηλαδη καλα στην τσιμουχα γινεται της π.....ς Twisted evil το εχω παθει και σε αλλο αμαξι Embarassed Embarassed

αχ θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 16:40:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
Εγω παντως εχω την εντυπωση οτι μου ακουγεται θορυβος του αερα απ την κολώνα του οδηγου...

Ειρωνικα το ειπες αυτο ή το εννοουσες?!?!?!
Rolling eyes
Γιατι αν το εννοουσες θελω να μου εξηγησεις αν μπορεις,που το καταλαβες Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης