Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Μάρ 2006, 15:53:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτό μου το έστειλαν πριν από λίγο στο e-mail:
ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ
--- ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
Καλημέρα σας
Υπάρχει ένας συνάνθρωπος μας ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να χρειάζεται επειγόντως αίμα
Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργείται στο νοσοκομείου του Ευαγγελισμού ( έχει χάσει ήδη τα πόδια του )
Το όνομα του είναι « Καρκαλιόγλου Αλέξανδρος του Μιχαήλ ετών 30»
Χρειάζεται 40 μπουκάλες 0 ρέζους αρνητικό
παρακαλώ προωθήστε το !
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Μάρ 2006, 18:30:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
0 αρνητικο???
Εγω δεν μπορω λογο ομαδας αλλα η κοπελια μου εχει αυτην την ομαδα αιματος.Ειμαστε Κρητη ομως.Γινετε μεταφορα?
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stalitsa (Αιμιλία) Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 27 Μάϊ 2005 Δημοσιεύσεις: 220 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Μάρ 2006, 21:26:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιατί δεν πάς σε ένα νοσοκομείο να ρωτήσεις..?
Κατα πάσα πιθανότητα γίνεται...
Και εγώ έχω 0 αρνητικό αλλά λόγω αναιμίας δεν μπορώ ρε γμτ... Περαστικά στον άνθρωπο... 
Είναι κάτι στιγμές,που στα σύννεφα χάνονται,στον ουρανό...
Πρόσωπα αγαπημένα,πρόσωπα λατρεμένα που αφήνουν κενό... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Μάρ 2006, 01:34:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ είμαι Ο+. Είμαι συμβατός; Μπορεί κανείς να ρωτήσει; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
cipher (Αλέξανδρος) Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)
Ένταξη: 16 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 376 Τόπος: Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Μάρ 2006, 18:22:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κακό αυτό το Ο αρνητικό. Παίρνει μόνο από Ο-, αλλά και είναι η πιο σπάνια ομάδα.
Για τις συμβατότητες βρήκα έναν ωραίο πίνακα. Επίσης, έχει και στατιστικά της κάθε ομάδας.
http://chapters.redcross.org/br/northernohio/INFO/bloodtype.html
Ίσως θα μπορούσαμε να τους ενσωματώσουμε σε κάποια σελίδα με σχετικές πληροφορίες.
Απ' όσο ξέρω, δε χρειάζεται να έχεις τον ίδιο τύπο αίματος για να γίνεις δότης. Το θέμα είναι ποσοτικό και όχι ποιοτικό, δηλαδή αν δώσεις (ή κάποιος άλλος στο όνομά σου) π.χ. 2 φιάλες Α+, δικαιούσαι 2 φιάλες αίμα, ότι ομάδα και να έχεις.
Μακάρι να πάνε όλα καλά.
Χάκεψον γαρ τοις πάσοι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
underage (Σοφία) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)
Ένταξη: 09 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 319 Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Μάρ 2006, 17:48:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
cipher έγραψε: | Κακό αυτό το Ο αρνητικό. Παίρνει μόνο από Ο-, αλλά και είναι η πιο σπάνια ομάδα.
Απ' όσο ξέρω, δε χρειάζεται να έχεις τον ίδιο τύπο αίματος για να γίνεις δότης. Το θέμα είναι ποσοτικό και όχι ποιοτικό, δηλαδή αν δώσεις (ή κάποιος άλλος στο όνομά σου) π.χ. 2 φιάλες Α+, δικαιούσαι 2 φιάλες αίμα, ότι ομάδα και να έχεις.
Μακάρι να πάνε όλα καλά. |
Αυτό ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις αλλά τα νοσοκομεία δεν έχουν Ο αρνητικό σε "άφθονες" ποσότητες όπως τις άλλες ομάδες και γι' αυτό κάνουν έκκλιση για το συγκεκριμένο
Και έχε υπόψη σου στα επείγοντα περιστατικά δεν ισχύει φέρτε μου αίμα για να βάλω, απλώς αφού περάσει η "κρίσιμη κατάσταση" λένε στους συγγενείς βάλαμε αίμα βρείτε αιμοδότες.
Αντίθετα στα προγραμματισμένα χειρουργία το ζητάνε προκαταβολικά, συνήθως δεν το βάζουν στον ασθενή και οι αιμοδότες δεν δικαιούνται να γραφτεί στη κάρτα τους σαν απόθεμα, γιατί το δώσανε "ονομαστικά".
Για να βγει αυτό το μήνυμα μάλλον υπάρχει τρομερή έλλειψη Ο αρνητικό, 
Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
cipher (Αλέξανδρος) Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)
Ένταξη: 16 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 376 Τόπος: Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Μάρ 2006, 20:22:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
underage έγραψε: |
Αυτό ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις αλλά τα νοσοκομεία δεν έχουν Ο αρνητικό σε "άφθονες" ποσότητες όπως τις άλλες ομάδες και γι' αυτό κάνουν έκκλιση για το συγκεκριμένο
|
Αν ρίξεις μια ματιά στον πίνακα, στο link που λέω παραπάνω, θα δεις ότι το Ο- συναντάται σε ποσοστό 7%, που είναι και οι εν δυνάμει δότες του. Το αμέσως "χειρότερο" είναι το Β-, που έχει 9% εν δυνάμει δότες. Ακολουθεί το Α- με 13%, το ΑΒ- με 16%, ενώ στα θετικά ρέζους τα ποσοστά είναι τουλάχιστον τριπλάσια.
Εκτός του ότι υπάρχει προφανές πρόβλημα με τα χαμηλά ποσοστά, φαντάζεσαι πόσο χειροτερεύει η κατάσταση αν το συγκεκριμένο νοσοκομείο δέχεται τακτικά και μερικούς αναιμικούς. Δε θυμάμαι το ακριβές νούμερο, αλλά θέλουν αρκετά λίτρα το μήνα. Βάλε και το ότι δεν μπορείς να δώσεις παραπάνω από 2 φορές το χρόνο... Από γνωστούς μου, που είναι σε νοσοκομεία (γιατροί, νοσηλευτές), έχω μάθει ότι δίνονται τρελές μάχες για το σπάνιο αίμα, με πολλά "ύπουλα χτυπήματα" κάτω από... το τραπέζι!
Και έχε υπόψη σου στα επείγοντα περιστατικά δεν ισχύει φέρτε μου αίμα για να βάλω, απλώς αφού περάσει η "κρίσιμη κατάσταση" λένε στους συγγενείς βάλαμε αίμα βρείτε αιμοδότες.
|
Αυτό με τα επείγοντα δεν το ήξερα. Πάλι καλά...
Αντίθετα στα προγραμματισμένα χειρουργία το ζητάνε προκαταβολικά, συνήθως δεν το βάζουν στον ασθενή και οι αιμοδότες δεν δικαιούνται να γραφτεί στη κάρτα τους σαν απόθεμα, γιατί το δώσανε "ονομαστικά".
Για να βγει αυτό το μήνυμα μάλλον υπάρχει τρομερή έλλειψη Ο αρνητικό,  |
Λογικό να μη γράφεται στην κάρτα, εφόσον χρησιμοποιηθεί για κάποιον συγκεκριμένο ασθενή. Δεν ξέρω, όμως, τι γίνεται σε περίπτωση που τελικά δε χρησιμοποιηθεί (δηλ. ακυρωθεί η εγχείρηση). Είχα δώσει αίμα για τη γιαγιά μου, για μια εγχείρηση που ίσως θα έκανε. Τελικά ακυρώθηκε, αλλά χρειάστηκε να γίνει κάποια χρόνια αργότερα. Επειδή ήμουν εκτός Βόλου (ίσως και εκτός Ελλάδος), έριξα την ιδέα ότι ίσως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το αίμα που είχαμε "credit" από παλαιότερα και όντως έτσι έγινε.
Χάκεψον γαρ τοις πάσοι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάρ 2006, 04:56:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια αν μπορειτε βοηθηστε.Υπαρχει αναγκη για αιμα.Εγινε ενα ατυχημα σε ενα εργοστασιο εδω στην Κρητη και καποιοι συνανθρωποι μας εχουν αναγκη.Ειναι 4 απο τους οποιους ο ενας βαρια τραυματισμενος και θα μεταφερθει στην Γαλλια.Αν μπορει καποιος να βοηθησει ας το κανει.Τα ονοματα θα τα μαθω αυριο και θα σας ενημερωσω.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 17:44:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η 32χρονη Ντινοπούλου Νίκη Μαρία μητέρα ενός 2χρονου κοριτσιού έπεσε σε κώμα μετά από ανακοπή καρδιάς πριν 2 μήνες από τότε νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας στο τμήμα Ιατρικό Ίασης Πειραιά χρειάζεται επείγοντως αίμα οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή γιατί δίνει σημαδια επαφής με το περιβάλον ιδίως όταν ακούει τη φωνή της κόρης της . Αν κάποιος μπορεί να δώσει αίμα, ας επικοινωνήσει απευθείας με το Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να ενημερωθεί για τις ώρες αιμοδοσίας Τηλ: 210-4250788,-4914216. Παρακαλώ προωθήστε το μήνυμα αυτό σε όσους περισσότερους μπορείτε.
Ευχαριστούμε πολύ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Δεκ 2006, 14:44:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δώθηκε στο forum του "xwmatinos.gr"
Η Μαργαρίτα Δημητρέλη 14 ετών που βρίσκεται στο Νοσοκομείο "Αγλαΐα Κυριακού" (στο ογκολογικό τμήμα, 5ος όροφος) και πάσχει από οξεία Λευχαιμία, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ!
Παρακαλώ όποιος μπορεί να δώσει αίμα ας επικοινωνήσει με το Νοσοκομείο ή την μητέρα της.
Δημητρέλη Κατερίνα (μητέρα) : 6947155966 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|