Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
geo1st487 (Γιώργος) Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp
Ένταξη: 04 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 151
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάρ 2006, 00:28:00 Θέμα δημοσίευσης: Κανει ζημια στον κινητηρα η χρηση βενζινης 100 οκτανιων; |
|
|
Κανει ζημια στον κινητηρα η συνεχη χρηση βενζινης 100 οκτανιων και συγκεκριμενα σε κινητηρα 1.4 16V 90HP; Σκεφτομαι να την καθιερωσω γιατι εχω ακουσει και διαπιστωσει οτι ειναι καλυτερης ποιοτητας αλλα δεν ξερω μηπως με τον καιρο δημιουργησει προβληματα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάρ 2006, 02:29:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μονο καλο κανει.Οσο περισσοτερα ειναι τα οκτανια τοσο πιο καθαρος παραμενει ενας κινητηρας.Εγω την εχω καθιερωσει πλεον.Βασικα βαζω παντα 100αρα εκτος απο μερικες περιπτωσεις που βαζω την απλη V-Power.Καθαρα για οικονομικους και μονο λογους.Ασε που ειναι πολυ πιο οικονομικη.Μπορει να την πληρωνεις ακριβα αλλα σου βγαζει περισσοτερα χιλιομετρα.Παραδειγμα εβαλα 40 ευρω ΕΚΟ 95 οκτανιων την κυριακη και σχεδον ηταν φουλαρισμενο και σημερα ειναι το μισο.Ενω με 40 ευρω V-Power μου εβγαλε μια βδομαδα ακριβως και πιγα 3 φορες την διαδρομη Ηρακλειο-Ρεθυμνο.420 χιλιομετρα + την κινηση της πολης.
Αυτο που σου συστηνω να κανεισ παντα ειναι να μην αφηνεις το αμαξι να μπει στην ρεζερβα(κοινως να χτυπησει λαμπακι).Αυτο θα σου προσταψει το φιλτρο απο τυχων κατακαθια που εχουν μεσα τα διαφορα καυσιμα.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bob (γιαννης) Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)
Ένταξη: 26 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 267
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάρ 2006, 04:46:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οσο περισσοτερα οκτανια εχει μια βενζινη τοσο πιο βραδυκαυστη ειναι συνηθως!
δηλαδη καιγεται πιο δυσκολα σε σχεση με μια με λιγοτερα
τι σημαινει αυτο..
πως αν ο εγκεφαλος δεν μπορει να δωσει περισσοτερο αβανς τοτε μπορει και να χανεις, ειδικα αποκριση στο γκαζι
αν δωσει αβανς τοτε κερδιζεις παντου
απο θεμα κινδυνου δε νομιζω καποιος να μπορει να σου απαντησει με μεγαλη ακριβεια μιας και ποσοι εχουν κανει πολλα χιλιομετρα απο τοτε που βγηκαν οι 100αρες και μετα να εχουν ανοιξει και μοτερ??
παντως εχουν σιγουρα αρκετα καθαριστηκα προσθετα και μαλιστα οι καινουργιες πλησιαζουν και τα 102-103 μερικες!!! 
.."detail separates winners from just runners"...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|