PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περίεργη κατανάλωση???

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mafia206 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 16v stage 2 light...!

Ένταξη: 18 Σεπ 2005
Τόπος: ΙΛΙΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 16:08:44    Θέμα δημοσίευσης: Περίεργη κατανάλωση??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διάβαζα τι topic ''κατανάλωση'' και όταν σκέφτηκα πόσο λέει το trip computer μου για την μέση κατανάλωση μου ήρθε κάπως.Εξηγώ: Το αυτοκίνητο δεν έχει κάνει ούτε 800χμ,είναι τελέιως άστρωτο,και αυτά τα χιλιόμετρα έχουν γίνει όλα μέσα στην΄πόλη(κυρίως νυχτερινές βόλτες) και αρκετά από αυτά μέσα στην κίνηση.

Στα πρώτα 150χμ η μέση κατανάλωση έδειχνε 16-18 λίτρα συνέχεια,κάτι που το θεωρώ φυσιολογικό.Το θέμα είναι ότι από εκεί κ πέρα η κατανάλωση δεν έπεσε ποτέ κάτω από 11,5 λίτρα και εννοείται ότι οδηγούσα χαλαρά λόγω στρωσίματος(άντε κανά μικρό άνοιγμα τώρα τελευταία).Α,να μην ξεχάσω προς το παρόν οι βενζίνες που έχω βάλει έιναι οι απλές...Είναι φυσιολογική τέτοια κατανάλωση??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 16:35:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περίεργη κατανάλωση??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GtMafia έγραψε:
Στα πρώτα 150χμ η μέση κατανάλωση έδειχνε 16-18 λίτρα συνέχεια,κάτι που το θεωρώ φυσιολογικό.Το θέμα είναι ότι από εκεί κ πέρα η κατανάλωση δεν έπεσε ποτέ κάτω από 11,5 λίτρα και εννοείται ότι οδηγούσα χαλαρά λόγω στρωσίματος(άντε κανά μικρό άνοιγμα τώρα τελευταία).Α,να μην ξεχάσω προς το παρόν οι βενζίνες που έχω βάλει έιναι οι απλές...Είναι φυσιολογική τέτοια κατανάλωση??

Εμένα με 12.000χμ όταν το γεμίσω (με 100άρα), μηδενίσω τον υπολογιστή και μπω μέσα στην κίνηση της πόλης με συνεχή σταμάτα-ξεκίνα, βλέπω και πάλι 16-18λίτρα.....
Έχω γύρω στα 2000χμ (σε ποσοστό 50/50% πόλη-εθνική) να μηδενίσω τον υπολογιστή και η μέση κατανάλωση μου τώρα δείχνει 9λίτρα/100χμ.

Για τόσο καινούριο αυτοκίνητο (και με απλή βενζίνη) νομίζω δεν υπάρχει κάτι περίεργο στα 11,5λίτρα/100χμ.

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 16:45:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 11,5 ειναι καπως λογικο.Θα σου δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις οτι δεν συμβαινει μονο σε σενα.Του ξαδερφου μου το αμαξι το εχει κατω στην Κρητη οπου σπουδαζουμε.Εχει τυχει να το παρω πολλες φορες βολτα και παρατηρω συνεχεια τον υπολογιστη να λεει 10,9 lt/100km.Υπ'οψην οτι δεν εχει 2000 και 5000 χιλιομετρα αλλα 21000.Επειδη μεσα στην πολη η κινηση του αυτοκινητου ειναι σταματα-ξεκινα και παλι απο την αρχη καιει πολυ περισσοτερο απο το να πας με 120 στην εθνικη με σταθερο γκαζι.Αποδειξη ειναι οτι οταν ανεβαινουμε απο Ηρακλειο η καταναλωση στο ταξιδι απο Αθηνα για Τρικαλα πεφτει στο 8,9.

Οσο για το 16 που σου εγραφε στην αρχη δεν ειναι τιποτα.Ειναι θεμα του υπολογιστη που μεχρι να κανει τα πρωτα 100 χιλιομετρα η μεση με την στιγμιαια καταναλωση συμβαδιζουν στο περιπου.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 19:22:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανονικα το πιο σωστο ειναι να μετριεται η καταναλωση σε λιτρα/ωρα λειτουργιας της μηχανης
ουσιαστικα ειναι αυτο μου μας ενδιαφερει
πρακτικα μας ενδιαφερει ομως το λιτρα/100χιλιομετρα διαδρομης
η μηχανη με 4000rpm σταθερα εννοειται πως καιει το ιδιο σε λιτρα /ΩΡΑ με ολες τις ταχυτητες (δηαλδη αν η ενδειξη ηταν λιτρα ανα ωρα θα εδειχνε με ολες τις ταχυτητες στις ιδιες στροφες ιδια καταναλωση)
τωρα ομως αν πας με 4000 με 1η πας με περιπου 30 km/h ενω με 5η 130km/h δηλαδη τα 100 km με 5η θα τα κανει πολυ πιο γρηγορα απο οτι με 1η!αφου θα χρειαστει περισσοτερη ωρα λειτουργιας!
γι αυτο στην πολη δειχνει περισσοτερη καταναλωση
δηλαδη (βασικα) μεσα στην πολη καει πιο πολυ γιατι σε δεδομενο χρονο κανεις πολυ λιγοτερη αποσταση

του αδελφου μου το 1.4 16v εθνικη μπορει να κινηθει με 5-8 λιτρα (εξαρταται απο το βαρος που θ κουβαλαει και την κλιση του δρομου) εχει 25000 περιπου

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 19:33:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστο και αυτο.Δηλαδη μεσα στην πολη αν ηταν να διανυσεις 100 χιλιομετρα με τετοιο ρυθμο κινησης θα εκαιγες 16 ή 18 λιτρα βενζινης.Παντως η ενδειξη των lt/100km μαζι με την ενδειξη της αυτονομια σε καυσιμα μπορεις να υπολογισεις και να κανεις το ταξιδι σου με μια ταχυτητα ωστε να φτασει χωρις να εχεις καποιο παρατραγουδο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 19:39:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Σωστο και αυτο.Δηλαδη μεσα στην πολη αν ηταν να διανυσεις 100 χιλιομετρα με τετοιο ρυθμο κινησης θα εκαιγες 16 ή 18 λιτρα βενζινης.Παντως η ενδειξη των lt/100km μαζι με την ενδειξη της αυτονομια σε καυσιμα μπορεις να υπολογισεις και να κανεις το ταξιδι σου με μια ταχυτητα ωστε να φτασει χωρις να εχεις καποιο παρατραγουδο.

Για αυτο ακριβως το εχουν ετσι ειναι πολυ πιο πρακτικο και απο οσο εχω δει αρκετα κοντα στην πραγματικοτητα!!
Αν δε στο ειχαν ετσι θα σου εκαναν δωρο και ενα κομπιουτερακι για υπολογισμους! Shocked

παντως καινε αρκετα και ειδικα με λιγο βαρος παραπανω, ειτε ειναι ατομα ειτε ανηφορα το 1.4 καιει παραπανω απο το δικο μου σε διαδρομη με στρφες-ανηφορες-κατηφορες (δικο μου 1.3 rallye 106)

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 19:46:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε αυτα τα θεματα δεν εχω παραπονο απο το Γαλλακι μου.Ειναι αψογο και λεει και αληθεια.Ασε που δεν χριαζετε για να δω ολα αυτα να βαζω τα χερια μεσα απο το τιμονι οπως κατι αλλα.Να φανταστεις οταν το πηρα το πηγαινα χαλαρα στα πρωτα 1200 χιλιομετρα για το τυπικο στρωσιμο.Με 2 φουλαρισματα το εκανα.Η αυτονομια που εχει με χαμηλους ρυθμους(3500 και αλλαγη+σταθερη ταχυτητα)ειναι τα 650 με 720 χιλιομετρα.Πολυ καλα πιστευω.

Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 19:51:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

700 αλλα με τι ντεποζιτο??

Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2006, 01:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 307 εχει 60αρι ντεποζιτο,700 χιλιομετρα ειναι πολυ καλα....παντως οι ενδειξεις της καταναλωσης που βλεπει ο φιλος μας και κυμαινονται στα 16lt/100km ειναι πολυ μεγαλες ειδικα μιας και το παει χαλαρα για το στρωσιμο του...το λεω επειδη βλεπω το αμαξι του Τεο που ειναι το ιδιο και η καταναλωση κυμαινεται απο 8lt/100km μεχρι και 13lt/100km μετα απο ΠΠΠΠΠΠΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥ σκισιμο...οποτε αν οι ενδειξεις αυτες δεν οφειλονται λογω μηδενισμου του trip computer...μηπως θα επρεπε να ριξει και καμια ματια στους λ???? ΟΕΟ ??? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2006, 11:53:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ταπεινο μου 206 1.4 16ν με μεικτη (στρωτη) οδηγηση παντως δεν ανεβαινει πανω απο 7.5L!!! Και βαζω και 95αρα!!! Με 100αρα πεφτει στο 7.3L!!! Με ενα ντεποζιτο μου βγαζει γυρω στα 700km!!! Wink

Οταν λεω μεικτη εννοω κινηση (1η, 2α για κανα μισαωρο), νορμαλ κινηση με αλλαγες στις 3000+ (3500 max), αλλα και ανοιγματα με τριτες, τεταρτες και καμιααα φορα πεμπτες στην εθνικη (Αθηνων-Λαμιας)!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
mafia206 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 16v stage 2 light...!

Ένταξη: 18 Σεπ 2005
Τόπος: ΙΛΙΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2006, 12:11:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Το 307 εχει 60αρι ντεποζιτο,700 χιλιομετρα ειναι πολυ καλα....παντως οι ενδειξεις της καταναλωσης που βλεπει ο φιλος μας και κυμαινονται στα 16lt/100km ειναι πολυ μεγαλες ειδικα μιας και το παει χαλαρα για το στρωσιμο του...το λεω επειδη βλεπω το αμαξι του Τεο που ειναι το ιδιο και η καταναλωση κυμαινεται απο 8lt/100km μεχρι και 13lt/100km μετα απο ΠΠΠΠΠΠΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥ σκισιμο...οποτε αν οι ενδειξεις αυτες δεν οφειλονται λογω μηδενισμου του trip computer...μηπως θα επρεπε να ριξει και καμια ματια στους λ???? ΟΕΟ ??? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Πάντως για να σε προλάβω φίλε μου αν πρόσεξες έχω γράψει ότι 16-18 λίτρα έδειχνε όταν είχε 150χμ στο κοντέρ...από τότε δεν τα έχω ξαναδεί αυτά τα νούμερα...Με νορμάλ οδήγηση είναι κολλημένο στα 11,3 και δεν λέει να πέσει.Αυτα...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2006, 21:21:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τοτε ειναι σιγουρα απο μηδενισμο του υπολογιστη.16lt/100km μεση καταναλωση δεν εχω δει ουτε στο ονειρο ουτε μετα απο πολυ σκισιμο που λεει και ο τυροκομος.Και ειδικα οταν ο υπολογιστης εχει γραψει καμια 200αρια χιλιομετρα.Τετοια νουμερα και μεγαλυτερα βλεπω οταν το κανω μηδενισμο.Τοτε χτυπα και 20αρα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2006, 11:06:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπ'όψιν οτι ακομα και σταματημενος η μεση καταναλωση ανεβάινει!

Το είχα κάνει για να δώ αν ή μέση κατανάλωση επιρεάζεται απο την απόσταση ή την ώρα (όπως πολύ σωστα δηλώνει ο bob).

Αν μπεις στο αμάξι με αναμένη την μηχανή και αράξεις περιμένωντας πχ το air condition να ξεκολήσει τον πάγο απο τα τζάμια μπας και πας καποια στιγμή στην δουλειά σου θα δείς την μέση κατανάλωση να τσιμπαει δεκατα.

Τωρα κάτσε και υπολόγισε πόσο κάθεσαι κολλημένος στην κίνηση καθε μέρα και ιδου τα μεγάλα νουμερα στην κατανάλωση Exclamation

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
_205rallye_ (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205Gti-206RG-106rallye

Ένταξη: 26 Σεπ 2005
Τόπος: Aθηνα-Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2006, 11:15:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω μπορω να ρωτησω κατι αλλο ρε παιδια;δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει αυτος ο υπολογιστης ταξιδιου.καποιες φορες δειχνει την καταναλωση του αυτοκινητου οταν κινειται αλλα αλλες δειχνει το ποσο αποσταση μπορω να διανυσω μεχρι να τελειωσει η βενζινα.τελικα πως δουλευει;μια ετσι και μια αλλιως;μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι που δεν ξερω;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2006, 12:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

_205rallye_ έγραψε:
εγω μπορω να ρωτησω κατι αλλο ρε παιδια;δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει αυτος ο υπολογιστης ταξιδιου.καποιες φορες δειχνει την καταναλωση του αυτοκινητου οταν κινειται αλλα αλλες δειχνει το ποσο αποσταση μπορω να διανυσω μεχρι να τελειωσει η βενζινα.τελικα πως δουλευει;μια ετσι και μια αλλιως;μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι που δεν ξερω;

Ειναι αναλογα με την λειτουργια που θα επιλεξεις να εμφανιζεται!!! Οι ενδειξεις πανε με την εξης σειρα: Ημερομηνια->Αυτονομια->Διανυθεισα αποσταση->Μεση καταναλωση->Στιγμιαια καταναλωση->Μεση ταχυτητα!!!

Το μονο σπαστικο ειναι οτι δεν μπορεις να μηδενισεις καποιο συγκεκριμενο!!! Κανει reset σε ολα μαζι!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2006, 17:07:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω αλλο δεν καταλαβαινω φιλοι μου.Η μεση ταχυτητα τι ρολο βαραει?
Μαλλον θα σας το θεσω διαφορετικα με ενα παραδειγμα.Εμενα αυτην την στιγμη ειναι κολλημενη στα 51km/h και οδηγω με σχετικα γρηγορους ρυθμους αλλα αυτη δεν λεει να αναιβει.Και οταν τον ειχα μηδενισει εκανα μια διαδρομη 20 χιλιομετρων με 130-150 στο κοντερ.Λογικα θα επρεπε να δειξει αυτην ταχυτητα.Γιατι ομως μου εδιχνε 42km/h?Τελικα πως λειτουργει?

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2006, 17:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν λαμβάνεις υπόψην σου την απόσταση μέχρι να βγεις στην εθνική και να πας με 130~150km/h κλπ κλπ και καθώς και την απόσταση που διάνησες μετά.

άρα αν είσαι εθνική και πας με 130~150km/h για κάμποσα χιλιόμετρα (πράγμα αδύνατο γιατί όλο και κάποιος θα σε κόβει και θα πέφτεις κάτω από τα 130km/h.....) και

αν μηδενίσεις μέσα στην εθνική το trip-computer και

αν δεις μέση ταχύτητα πριν μειώσεις ρυθμό = (όσο είσαι ακόμα μέσα στην εθνική)

τότε θα δεις πράγματι μέση ωριαια ταχύτητα μεταξύ 130~150km/h.

Θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις έτσι και θα δεις... (για να είσαι και νόμιμος κάντο με ταχύτητες 80~100km/h)

η μέση ωριαία ταχήτητα εξαρτάται μόνο από την απόσταση που κάνεις και τον χρόνο και τίποτε άλλο (ανεξάρτητα με το πως κάνει τον υπολογίσμό το trip computer)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2006, 19:15:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια τωρα το επιασα το κολπο.Θα το μηδενισω για να δω τι θα κανει.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Μάρ 2006, 01:51:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια μηδενισα τον υπολογιστη μεσα στην τρελη κινηση της Κυριακης στο Ρεθυμνο.2 ωρες εκανα για να φτασω απο το λιμανι στην εθνικη που υπο φυσιολογικες συνθηκες ειναι 10 λεπτα.Καταλαβα αυτο που ειπε ο Μανθος.Ο χρονος παιζει τεραστια σημασια.Οσο περνουσε η ωρα τοσο ανεβαινε η καταναλωση μεχρι που επιασε το οριο των 30 λιτρων αν 100 χιλιομετρα.Μολις ξεκινουσα επεφτε κανονικα σιγα σιγα.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Μάρ 2006, 02:25:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wink

Μέση ωριαία ταχύτητα = διανυθήσα απόσταση / χρόνος που χρειάστηκε

Μέση κατανάλωση = Λίτρα που καταναλώθηκαν / απόσταση που διανύθηκε.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης