PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κατά πόσο βοηθούν οι Τεχνικές συζητήσεις στα Forum;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 11:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για να υποστηρίξω λιγο ακόμα τα επιχειρήματά μου παραθέτω ένα κείμενο που έγραψε ένα "νέο" παιδί διαβάζοντας όοοοοολα τα μηνύματα που έχει γράψει ο καθένας μας για ένα συγκεκριμένο θέμα....
(ας με συγχωρέσει το παιδί, για καλό το κάνω...)

Παράθεση:
Δεν ξερω ρε παιδιά,διάβασα με προσοχή τις πρώτες 20 σελίδες μονοκοπανιά(τοσες άντεξα) και είμαι ακόμα πιο μπερδεμένος απ'ότι στην αρχή...

Αυτό αντικατωπτρίζει αρκετά την πραγματικότητα... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ που έχει γίνει μάλιστα και πολύ σοβαρή δουλειά στο θέμα της ταξινόμησης θεμάτων!

Που να δείτε και αλλού!

Αλλά επειδή όμως προσωπικά αυτή την στιγμή με νοιάζει για ΕΜΑΣ, συζητάμε ένα τρόπο να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 11:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαντασου παρα το φιλτραρισμα και το σκουπισμα που γινετε καμια φορα μπερδευτηκε και παλι.Και εγω εχω παθει κατι αναλογο στο θεμα μετα φιλτρα που ειναι καπου στις 35 σελιδες.

Εγω θελω να σταθω αλλου ομως.
Ειπες οτι:"Με την στατιστική μπορείς να βοηθήσεις το 90% σιγά σιγά να πλησιάσει το 1% και να πλησιάσεις το 1% ώστε να βοηθήσει το 90%"
Θυμαμαι καποια παραδειγματα που αυτο το 1% ξεσπασε πανω στο 99% γιατι ελεγε οτι ακουγε τρελα πραγματα.Με αυτην την μεθοδο φοβιζεις καποιο νεο μελος να πει την γνωμη του ελευθερα.Και το φοβατε μην τυχον αυτο που πει το παρουν ως χαζο και ξεσπασει θυελλα!!!

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 13:27:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Noμιζω η ουσια ειναι να σταθουμε στο ΓΙΑΤΙ μπλεχτηκε το παιδι παραπανω!!
Ας παρω ενα συγκεκριμενο παραδειγμα που ημουν και εγω εμπλεκομενος να εξηγησω τι θελω να πω

σε καποιο αλλο φορουμ υπηρχε εκτος των αλλων ενα θεμα περι εξατμισεων...(κλασσικο θεμα)υπηρχε το τεραστιο ζητημα μεσαιου καζανιου και γενικα καζανιων (τι δουλεια κανουν, θεσεις κτλ..)
για καποιους λογους ειχα ψαξει εκεινη την περιοδο σε ιντερνετ και οχι μονο το ΠΩΣ δουλευει μια εξατμιση ωστε να δω τα υπολοιπα.Ειπα να μπω και στο τοπικ να ψαξω και να συζητησω μπας και βρω παραπανω!ΚΑλα, με το ψαξιμο χαθηκα(ενας ελεγε βγαλε το μεσαιο παιρνεις χαμηλα, αλλος βγαλε το μεσαιο παιρνεις ψηλα, βγαλε-βαλε καταλυτες...
Silly ετσι εγινα)εχοντας καποιες θεωρητικες γνωσεις (με τα τωρα δεδομενα μου ελλειπεις) και καποιες εφαρμογες (οποτε αισθηση ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΤΡΗΣΗ!!!)
πηγα να τις μεταφερω και να μαθω και γω κατι που ειχα κολλησει τοτε!!
Ε λοιπον δεν καταφερα τιποτα κοντεψαμε να τσακωθουμε και τιποτα παραπανω!ολοι μιλαγαΜΕ χωρις τεκμηρια αλλα με βαση καποια θεωρητικα και αισθηση!!Πανικος και ομιχλη!Καποια στιγμη μετα απο τρελο ψαξιμο σε αλλο φορουμ που εχει 500 σελιδες σε καθε ενοτητα (τροπος του λεγειν) βρηκα ενα παιδι που φαινοταν οτι ξερει και του ζητησα βοηθεια την οποια ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ !!!!!Ξεμπλεχτηκαν τα παντα (στον εναν τομεα) Shocked συνεχεια ειχε η εφαρμογη αυτων που μου ειπε σε δυναμομετρα και μετα ηρθε το Shocked Shocked ...μετα εχουν γινει πολλες εφαρμογες και εξηγηθηκαν ολες οι αισθησεις!!!!
ΚΑποιες φορες προσπαθησα να μεταφερω τα λεγομενα του παιδιου σε καποιους που ενδιαφερονταν αλλα οταν καποιος λεει οτι..δεν πιστευει, ειναι περιεργα αυτα, εεε δεν ισχυουν κτλ συγνωμη αλλα δεν προσπαθω πλεον (τα κραταω για μενα)!!Υπαρχουν οπως εμαθα εκ των υστερων στο αλλο φορουμ που γνωριζαν ηδη τα πραγματα αυτα αλλα χωρις εφαρμογη και κανενας δε μιαλγε!!!! Evil να μου πεις δικαιωμα του καθενα να λεει ή οχι αυτα που ξερει!

Απλα τασο οπως ειχες γραψει πολυ σωστα καπου .."εχουμε φτασει να μην πιστευουμε την πραγματικοτητα!!"....
αν ενδιαφερεστε αρμοδιοι για καποιοι αρθρο σχετικο (και να αλληλοκαλυψουμε αποψεις) εγω ειμαι μεσα!

ελπιζω να μην κουραζω με τα μεγαλα ποστς αλλα προσπαθω να περασω σε πραγματικα δεδομενα τη σκεψη μου

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 13:51:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bob έγραψε:
...ελπιζω να μην κουραζω με τα μεγαλα ποστς αλλα προσπαθω να περασω σε πραγματικα δεδομενα τη σκεψη μου

ίσα ίσα Wink
εγώ χαίρομαι να διαβάζω αναλυτικές και εκτενείς απόψεις.
μακάρι να έγραφαν όλοι αναλυτικά και συγκεκριμένα και όχι με μισόλογα.
θα ήταν πολύ πιο απλά, ευδιάκριτα και κατανοητά πολλά πράγματα...

H "τσιγκουνιά" στα γραφόμενα μόνο σε δυσνοήσεις και ασυνενοησίες οδηγεί. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 21 Φεβ 2006, 14:22:03, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 14:00:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
bob έγραψε:
...ελπιζω να μην κουραζω με τα μεγαλα ποστς αλλα προσπαθω να περασω σε πραγματικα δεδομενα τη σκεψη μου

ίσα ίσα Wink
εγώ χαίρομαι να διαβάζω αναλυτικές και εκτενείς απόψεις.
μακάρι να έγραφαν όλοι αναλυτικά και συγκεκριμένα και όχι με μισόλογα.
θα ήταν πολύ πιο απλά, ευδιάκριτα και κατανοητά πολλά πράγματα...

H "τσιγκουνιά" στα γραφόμενα μόνο σε δυσνοήσεις και ασυνενοησίες οδηγεί. Wink

μακαρι να μην κουραζω γιατιμ ειναι κατι που δε θα ηθελα!!
απλα ειμαι της "αναλυσης" (ασχετα που μερικες φορες το ξεφτυλιζω..
Whistling ) και των οσο γινεται πραγματικων γεγονοτων!
(ευχαριστω μανθο για τα καλα σου λογια Embarassed )

και παλι νομιζω θα ειχε νοημα να βοηθησει καποιος που αντιμετωπιζει ισως τετοιου ειδους δυσκολιες

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 14:06:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεωρώ .... ότι το παρακουράσαμε...χωρίς λόγο!!!

Τα τεχνικά τόπικ ..περισσότερο ...θα πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν συγκριτικά εξαρτημάτων - βελτιώσεων (θετικά - αρνητικά) *κΚΕΜ και λιγότερο..ως Προτάσεις... για αγορά.

* κΚΕΜ = και Κάθε Είδους μαλ***α

Τώρα Τάσο μου ...αν το συγκεκριμένο παιδί που παραθέτεις το Quote μπήκε στο συγκεκριμένο τόπικ για να διαβάσει πια είναι η υπέρτατη εξάτμιση...για το ραλλάκι π.χ. του ώστε να την αγοράσει και να βγάλει και 450 άλογα και δεν έβγαλε άκρη... το πρόβλημα είναι δικό του...και όχι δικό μας.... Ειναι Απόλυτα φυσιολογικό να μην έβγαλε άκρη.

Η λογική του ..."θέλω να βάλω ένα κασσετόφωνο - κάτσε να μπω στο FORUM δω ποιά μου προτείνουν.." ... είναι η σωστή .... Ο φιλαράκος μας πάνω όμως πιθανόν να πόσταρε με την λογική ..."¨Θέλω να αλλάξω λάστιχα - περιμένω να μου πείτε πια είναι τα καλύτερα" Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Όποιος θεωρεί ότι έχει κάτι να πεί.....ξέρει να το λέει σωστά .... και η άποψη του είναι σωστή ας το γράψει στην ΒΑΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ .........για να βγάζουν όλοι άκρη ........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 14:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:

."¨Θέλω να αλλάξω λάστιχα - περιμένω να μου πείτε πια είναι τα καλύτερα"

[

συμπληρωνω ωστε να γινει σωστη...
...τα καλυτερα για την ταδε χρηση....(μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα, ασχετα που μπορει να μη γνωριζουμε τι ψαχνουμε!κατα βαθος ομως γνωριζουμε γιατι αν σου πω... το ταδε ειναι για μενα το καλυτερο ΑΛΛΑ ειναι για 10000χιλιομετρα, κανει 1000ευρω κανει θορυβο, αλλα κραταει τελεια (εμ πως να μην κραταει) αν για σενα δεν ειναι αυτα κριτηρια επιλογης τοτε δεν ειναι το καλυτερο σου!!!πρωτα σκεψου ΓΙΑ ποιο λογο θελεις το καθε τι γιατι για καθε κατηγορια υπαρχει το καλυτερο!!!)

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 19:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bob έγραψε:

Tomcat έγραψε:

."¨Θέλω να αλλάξω λάστιχα - περιμένω να μου πείτε πια είναι τα καλύτερα"

γιατι για καθε κατηγορια υπαρχει το καλυτερο!!!

Συμφωνω και με τους δυο σας.Εχετε σωστο σκεπτικο.Αν θελω να εγκαταστησω υπολογιστη στο αυτοκινητο μου η πρωτη κινηση ειναι να μπω στο Forum και να πω το προβλημα μου.Σκοπος μου απο αυτην την κινηση δεν θα ναι για να μου βρητε εσεις το καλυτερο PC με την καλυτερη touchscreen οθονη.Μονος μου θα το βγαλω το φιδι απο την τρυπα.Εσεις το μονο που θα κανετε(και αυτο αποτελει τον αρχικο σκοπο μου)ειναι να με βοηθησετε-να μου ανοιξετε τα ματια στο τι υλικα θα χρειαστω και τι πρεπει να προσεξω ωστε να εχω το επιθυμιτο για μενα αποτελεσμα και οχι να μου πειτε πιο ειναι το καλυτερο.Εξαλλου η εννοια του καλυτερου ειναι τελειως υποκειμενικη.Αυτο για τα σχολια του Tomcat.
Ας σταθω και λιγο και στην τελευταια φραση.Το επιθυμιτο για μενα θα ειναι να βαλω ενα κανονικο υπολογιστη με πολλες δυνατοτητες ωστε να μπορω εκτος απο το να παιζω μουσικη και να βλεπω ταινιες στον ελευθερο χρονο μεσα στο αμαξι(υπερβολικο μου ακουγετε αυτο)να μπορω και να αντιγραψω ενα CD ή να παιξω PS2 με καποιον φιλο μου και αλλα πολλα.Ενω για τον bob ή τον Tomcat το επιθυμιτο αποτελεσμα θα ναι να ακουνε μονο μουσικη για παραδειγμα.Αρα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην μεινω ικανοποιημενος απο τις απαντησεις που θα παρω γιατι δεν θα μιλαμε για την κατηγορια που θελω.

Θελω να πω οτι σε τετοιου ειδους συζητησεις πρεπει να υπαρχει οσο πιο λεπτομερεστατη καταγραφη του προβληματος για να μπορουμε ολοι μας να δωσουμε οσο πιο λεπτομερεστατη απαντηση γινετε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 19:54:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:

Θελω να πω οτι σε τετοιου ειδους συζητησεις πρεπει να υπαρχει οσο πιο λεπτομερεστατη καταγραφη του προβληματος για να μπορουμε ολοι μας να δωσουμε οσο πιο λεπτομερεστατη απαντηση γινετε.

Ακριβως αυτο!!! Cool

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 13:48:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειδες.Η δημοσιευση μου ηταν λιγο μεγαλη οσο αναφορα τις γραμμες.Μπορει να κουρασα καποιους που την διαβασαν αλλα δεν γινετε αλλιως.Και ειδικα οταν εχεις να γραψεις για ενα προβλημα σου πρεπει να γραψεις πολλες πολλες λεπτομεριες ωστε να καταλαβαινει και το 1% και το 99%.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης