Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Gungnir (Έλα ντε εδώ σε θέλω) Μόλις έγραψα

Peugeot 206
Ένταξη: 13 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 22 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2006, 14:03:11 Θέμα δημοσίευσης: Μηχανικός/λαμαρινάς στην Θεσ/νίκη επείγον! |
|
|
Καλημέρα, είχα δημιουργήσει και προθύστερα το ανάλογο θέμα, αλλά μάλλον "σβήστηκε" οπότε το ξανα τοποθετώ. Εάν γνωρίζει κανείς κάποιον αξιόλογο και αξιόπιστο μηχανικό ή λαμαρινά ο οποίος να ασχολείται και να γνωρίζει από πεζώ 206 παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6998707020 Σοφία, ή με ένα ΠΜ. Ο λόγος που ενδιαφέρομαι είναι, οτι το σάββατο θα πάω σε ένα μαγαζί-μάντρα όπου θα ελέγξω ένα αμάξι που μου αρέσει - πεζώ 206 GTi - Και αν είναι μηχανολογικά και στη λαμαρίνα εντάξει θα το αγοράσω. Όμως επειδή δεν γνωρίζω κάποιον στην Θεσ/νίκη - άσχετα αν ο μαγαζάτορας λέει ότι είναι τέλειο αυτοί να πωλήσουν θέλουν εξάλλου μόνο - θα παρακαλούσα όποιος ξέρει να με ενημερώσει άμεσα έτσι ώστε να τον πάρω και να πάω συστημένα σάββατο πρωί να το κάνει ενα τσεκ-απ ( όσο μπορεί να καταλαβει αν κατι ειναι πειραγμενο ή προβληματικό ) να πληρωθεί εννοείται ο άνθρωπος και τελικά να το πάρω με μια πιο ήσυχη συνείδηση το αμάξι.. Δεν είναι και λίγα χρήματα να πω δεν πειράζει.. Τέλος πάντων αν κάποιος έχει κάτι υπόψιν παρακαλώ να μη διστάσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου, θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα..Επίσης αν έχει κάποιο συγγενικό του πρόσωπο μηχανικό/λαμαρίνα ή γενικά μπορεί να παραστεί μαζί μου πάνω από όλα εν αμοιβή ακόμα καλύτερα.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και μακάρι να βρεθεί αυτό που ψάχνω! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2006, 14:08:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Bασικά το άλλο μήνυμα που έγραψες υπάρχει στις "Βλάβες"
Τέλος πάντων, αν γίνεται ένα από τα παιδιά της Θεσσαλονίκης να βοηθήσει....
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2006, 14:11:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εδώ το είχα γράψει, ειλικρινά αν το ήξερα ότι μεταφέρθηκε εκεί δε θα το ξανα έγραφα.. Εάν πρέπει να σβηστεί το ένα από τα δύο, ας σβηστεί εκείνο.. Πιστεύω η συγκεκριμένη κατηγορία αντιπροσωπεύει περισσότερο αυτό που ψάχνω.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2006, 21:09:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Gungnir εχεις πμ 
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2006, 23:40:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εγώ σου είχα στείλει. Το πήρες;
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 10:01:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα σας και τη βοήθεια σας, ναι πήραν όλων τα ΠΜ, να είστε καλά.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|