PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αντιπρόσωποι!!! Παράπονα και επιβραβεύσεις.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Είστε ευχαριστημένος από την after sales Εξυπηρέτηση?
Nαι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος
7%
 7%  [ 5 ]
Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα
14%
 14%  [ 10 ]
Αντιμετώπισα μικροπροβλήματα αλλά όχι κάτι το σημαντικό
17%
 17%  [ 12 ]
Οχι , γιατί δεν αντιμετώπισαν το πρόβλημα με την δέουσα σοβαρότητα
35%
 35%  [ 24 ]
Δεν ξαναπατάω εκεί μέσα
23%
 23%  [ 16 ]
Σύνολο Ψήφων : 67

Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 11:53:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mαύρο στον DIMIP , Ψήφο στον teoman. Cool

Eίμαστε club σοβαρό, δεν είμαστε αρκουδιαρέοι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 15:54:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Οποιος κάνει αντίλογο με τον dimip είναι χαμένος από χέρι :D :D :D

Μόνο ένα πράγμα:
Σκοπός δεν είναι να πηγαίνουμε κάθε 2 μήνες για ότι πρόβλημα παρουσιαστεί στο 206.Γι'αυτό το λόγο-όπως σωστά λες- υπάρχει το συνεργείο που εμπιστεύεται ο καθένας.
Σκοπός είναι να μάθουμε τί δοκιμασμένες λύσεις έχουν να προτείνουν σε κάποια βασικά πράγματα,που οι ίδιοι έχουν φτειάξει,έχουν τοποθετήσει,έχουν δει και όχι μόνο να έχουν ακούσει όπως οι περισσότεροι από εμάς (και εγώ μαζί).

ωχ, ωχ, τα ακουσα παλι! Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Οκτ 2002, 22:07:08    Θέμα δημοσίευσης: KOITA NA ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

L.A.D. lose in Court
October 25 2002 at 7:04 PM Adrian (no login)
from IP address 80.5.212.162

ΤΕΛΙΚΑ αν ζεις σε αλλη χωρα υπαρχει ελπιδα να δικαιωθεις,
για την Ελλαδιτσα μας δεν ξερω που + ποτε;

απο το http://www.pugsport-gti.co.uk/206grouphome.htm και το Forum του
--------------------------------------------------------------------------------

Finally after a 9 month wait got L.A.D. into the courtroom.........and WON!!!.
I bought a set of dampers off him for a 206 back in January. After fitting them it was clear that they were not right on my car.
Checked where they had come from and it turns out they are from Eurocar Parts. They are Bilstein original replacements(not even uprated)....only thing is they don't make them for the 206.
The fronts are off a Citroen and the rear off
a 205...which are a lot shorter.
I tried to get my money back...but he didn't want to know. He said " see you in court".
So I did. And he LOST. hahahahaha

ο τυπος πηρε το αιμα του πισω αλλα και τα λεφτα του προφανως.!

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Οκτ 2002, 02:41:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα λειτουργεί σωστά χάρη των Ελλήνων Δικαστών.*
Εάν φτάσεις εκεί και έχεις δίκιο θα δικαιωθείς. Μειονεκτεί μόνο στο χρονικό περιθώριο απονομής της... Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι, εάν εσύ αντέχεις ψυχικά και οικονομικά την όλη διαδικασία. Εάν αντέχεις όλα θα πάνε καλά.

* Να μην μιλήσω για τους Δικηγόρους, αλλά οι Δικαστές ευτυχώς δεν πολυμασάνε. Πάντως δεν είναι τυχαίο αυτό που όλοι πλέον λένε, ότι οι δικηγόροι και οι γιατροί κυβερνούνε την Ελλάδα. Τα πάντα είναι στημένα ώστε όλοι αυτοί, οι ίδιοι και οι ίδιοι, να τα κονομάνε. Δέστε τα επαγγέλματα των Ελλήνων Βουλευτών.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2002, 03:24:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από την σημερινή μου μικρή περιπέτεια , οφείλω να αναθεωρήσω εν μέρει τις απόψεις μου σχετικά με την εξυπηρέτηση του Κρητικάκου και των εκεί μηχανικών.Σε σχέση με τις υπόλοιπες φορές που τους επισκέφθηκα για κάποιο μηχανικό πρόβλημα σήμερα οι άνθρωποι έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον!Αν και αρχικά πριν ανέβει το αμάξι μου ειπαν ότι ίσως να έχει χτυπήσει το χταπόδι (φρίκαρα) στη συνέχεια με ιδιαίτερα προθυμία δοκίμασαν να μου φτίαξουν την ζημιά.Το ξέρω ότι δεν είναι ήταν και η πιο δύσκολη περίπτωση αλλά η συμπεριφορά τους με εξέπληξε την στιγμή που έτρεχαν να φτιάξουν βγαλμένους κινητήρες και Σαραβαλιασμένα 106. Ηθελα να το αναφέρω!!! Μάλιστα ο μηχανικός εκεί μετα την αποκατάσταση της ζημιάς μου έλεγξε και το υπόλοιπο μέρος του αμαξώματος για τυχόν μικροχτυπηματάκια για φτίαξιμο!!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Νοέ 2002, 01:59:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:

Φυσικά!

Και να πω σε όλους τους Θεσσαλονικείς ότι οι "ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ" είναι άψογοι. Προσέχουν το αυτοκίνητό σου, την ψυχολογία σου και την τσέπη σου. Τρία σε ένα... Γι αυτό όταν φεύγεις πάντα αισθάνεσαι το αυτοκίνητό σου καλύτερο από πριν.
Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Νοέ 2002, 09:45:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Φυσικά!

Και να πω σε όλους τους Θεσσαλονικείς ότι οι "ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ" είναι άψογοι. Προσέχουν το αυτοκίνητό σου, την ψυχολογία σου και την τσέπη σου. Τρία σε ένα... Γι αυτό όταν φεύγεις πάντα αισθάνεσαι το αυτοκίνητό σου καλύτερο από πριν.
Wink

Θα ήθελα μια "ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ" γίνεται??? Απο Αθήνα τηλεφωνώ... Wink Wink

Μπα χλωμό το κόβω... Mad Mad

Εδώ ακόμα ψάχνουμε Shocked Shocked Shocked

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Νοέ 2002, 12:21:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Φυσικά!

Wink

Μίλτο αυτό είναι γνωστό σε εμένα τουλάχιστον που πηγαίνω εδώ και 3-4 χρόνια και με το 206 μου και με το 305 που είχα παλαιότερα. Την δουλειά τους δεν την βλέπουν σαν αγγαρεία αλλά σαν ευχαρίστηση. Και πάνω απ' όλα η καταλληλότερη λέξη είναι ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ με όλη τη σημασία της σε ότι και να ζητήσεις. Μετά από κάθε επίσκεψη στους ''ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ'' νιώθω Laughing Razz

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) XT Premium (2003)

Ένταξη: 29 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Σεπ 2005, 09:54:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανά καλλό στην Αθήνα;;; Γιατί μέχρι τώρα πήγαινα στην Γκάλλο Α.Ε. αλλά δεν μου τα λένε καθόλου καλά τον τελευταίο καιρό... Το αποκορύφωμα σήμερα: πάω στην αντιπροσωπία στις 7:55 το πρωί να ρωτήσω κάτι απλό (για ένα πλαστικό σπασμένο, αν έχετε δει ένα άλλο μου ποστ) και ο τύπος εκεί δυσανασχέτισε....
Του λέω: "το ξέρω, ακόμα δεν έχεις πιει ούτε ένα καφέ και δεν έχεις κάνει το πρωινό τσιγάρο, αλλά κι εγώ πρέπει 8:00 να είμαι στην δουλειά μου... "
Απάντηση: "ρε γαμότο κάθε πρωί. Στις 8 ανοίγουμε..."

Για να δει το αμάξι και να μου απαντήσει στην ερώτηση έκανε 30 δευτερόλεπτα... σε λιγότερο από 1 λεπτό είχα φύγει από το συνεργείο...

ΚΑΙ ΡΩΤΩ, έπρεπε να φύγω;;; ή έπρεπε να μπω πατητός μέσα στο συνεργείο και όποιον πάρει ο χάρος;;;...

Σκέφτηκα να τον βρίσω, αλλά σκέφτηκα: τι θα καταφέρω;;; το μόνο που θα γίνει είναι όταν τους χρειαστώ να μην με προσέξουν... Οπότε δεν έδωσα παραπάνω βάρος στο θέμα, όσο κι αν έβραζα από μέσα μου...

Πλάκα πλάκα όμως, από παράπονα έχουμε πολλά, αλλά καλά λόγια λίγα... Προσωπικά, δεν θα με πείραζε αν το συνεργείο που θα πηγαίνω δεν είναι κοντά στο σπίτι μου, αρκεί η δουλειά που θα κάνει να είναι καλή. Ακόμα, αν τελικά κάποιος από εμάς ξεσπαθώσει και μας πει για τις καλές εμπειρίες κάποιων συνεργείων, οι περισσότεροι θα πηγαίνουμε σε αυτά... Και μετά έχεις ένα παραπάνω όπλο να αναγκάσεις και τους άχρηστους να γίνουν καλύτεροι... Μόνο όταν δουν να χάνουν χρήματα γιατί ο κόσμος θα πηγαίνει στα καλά συνεργεία (με βάση τις εμπειρίες που θα ακολουθήσουν), μόνο τότε θα βάλουν μυαλό...

Με λίγα λόγια, πιστεύω πως καλύτερα τελικά για εμάς είναι να μην λέμε τις άσχημες εμπειρίες (φυσικά τις αναφέρουμε αλλά δεν βοηθάμε κανέναν), αλλά κυρίως τις καλές... Από τη στιγμή που η πλειονότητα των συνεργείων τις Peugeot είναι χάλια, ας δούμε ποια είναι τα καλά...

[edit] μόλις τώρα είδα πως είχαν περάσει περίπου 2 χρόνια από το τελευταίο ποστάρισμα σε αυτό το thread, πριν από εμένα... μήπως έχει αλλάξει κάτι σε κάποιες αντιπροσωπίες;;;
Επιστροφή στην κορυφή
kegra (JOHN)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

407 2.0 SV

Ένταξη: 29 Ιούλ 2007
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Αύγ 2007, 09:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απαντηση απο αλλο thread, (407 body kit) @touristas.

Ερωτηση σε Lion ελλας.
Γιατι βρε παιδια δεν μου δουλευει το Voice Command ?
Απαντηση: Πιο voice command ?? Shocked
Καγγελο εγω.

Ερωτηση: Εχετε μηπως τους χαρτες της Navteq για τo RT3 Μου?
Απαντηση: ΕΕΕΕ, οχι ???

Φοραω στο 407 εργοστασιακο xenon. καποια στιγμη σταματησε να δουλευει του συνοδηγου. Παω Lion.Ραντεβου κλπ.
απαντηση απο τηλεφωνο, γεια σας εχει καει η λαμπα σας και δεν εχουμε θα εχουμε σε 15 μερες και κανει 125 euro, ok λεω κανενα προβλημα κλεινω ραντεβου, ψαχνανε το αμαξι 2 μερες με αποτελεσμα να μου πουν δεν ηταν η λαμπα σας αλλα το εγγεφαλακι που εχει κατω απο το φαναρι (ενα για καθε λαμπα) αλλα δεν εχουμε και θα φερουμε απο γαλλια σε 20 μερες και κανει 241 euro Shocked ...

συμπερασμα για τη λαμπα.. δεν το ειχαν κοιταξει οτι δεν ηταν η λαμπα το ειπαν στον αερα.

Εχω να γραφω 10 σελιδες για την ασχετοσυνη σε σχεση με το δικο μου 407. λογω του οτι εχει οτι extra υπαρχει για 407 εργοστασιακο.

τι να πρωτοθυμηθω ... παιδια τα φρενα μου σφυριζουν ααα, δεν ειναι τιποτα λιγο τριψιμο θελανε, πρωτο φρεναρισμα μου μολις βγαινω απο το service και ακου παλι το σφυριγμα... ε τι να πεις ... 2 μερες μεσα και αφμιβαλω αν ανοιξαν την πορτα να μπουν μεσα...

κλπ κλπ οποτε γιαυτο λεω αυτα για τη lion , αντιθετως τα παιδια στην oscar ειναι μια χαρα..
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Αύγ 2007, 14:30:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι μια χαρά γιατί πέρνουν τηλέφωνο στη Lion για να μάθουν τι και πως.

Επίσεις ποιόν ρώτησες για το RT3 , το βιβλιαράκι το διάβασες και κάτι ακόμα δεν είναι μόνο το δικό σου με φουλ έξτρα αλλά και πολλά άλλα.
Επιστροφή στην κορυφή
kegra (JOHN)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

407 2.0 SV

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Αύγ 2007, 15:06:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι ερωτησεις εγιναν με εμενα εκει αυτοπροσωπος, τηλ μονο οταν περνουν για να σου πουν κοστος και οτι δεν εχουν το ενα η το αλλο.

Ασε για το RT3 ... το βιβλιαρακι ειναι αθλιο, δευτερον δεν ρωτησα για λειτουργικοτητα αλλα για σφαλματα (δεν δουλευει voice command) για χαρτες το βιβιλο δεν λεει τιποτα το κλασικο επικοινωνηστε με εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο peugeot...

Δεν λεω μονο οτι ειναι το δικο μου, αλλα και αυτοι τα ιδια θα τραβανε...
απλα το rt3 ξεφευγει απο τα ορια της μηχανολογιας και μιλαμε για software σε linux, versions klp klp δεν εχουν ιδεα, πχ πεστους θελω αναβαθμιση απο 6.60 σε 6.63 .. θα κοιτανε σα γελαδια...

Η για ρωτα τη verion PPS 2000 εχουν γιατι (ειμαι σιγουρος δεν το ξερουν) αναλογα με τη version εχουν αυτοι μπορουν να ενεργοποιησουν και αλλες λειτουργιες στο RT3..

ασε το rt3 ξερω μεσα εξω αλλα δεν εχω προσβαση στα εργαλεια που εχουν αλλιως δεν τους ειχα αναγκη.

απλα δεν μπορω να υποτιμουν τη νοημοσυνη μου ο μαστρο μητσος με την κουρτινα πεθανε τωρα με το net η γνωση ειναι πολυ προσβασιμη οποτε δεν μπορουν να λενε λαλακιες ετσι απλα.

Και οταν με γνωρισεις θα δεις οτι ειμαι ευγενης και καθολου εριστικος τυπος για να πουνε ασε το μαλ**α δεν θα τον εξυπηρετησουμε. απλα ειναι θεμα γνωσεων. και αφηνω και ενα παραθυρο απο πιεση φορτου εργασιας για να μην ειμαι κακος.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Αύγ 2007, 06:27:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην είσαι και τόσο σίγουρος πως δεν ξέρουν.
Το voice command λειτουργεί από το χειριστήριο που είναι και για το trip στο τιμόνι.
Για up date χρειάζεται cd και δεν γίνεται από το διαγνωστικό όπως και για να αλλάξεις γλώσσα στο RT3 πρέπει να έχεις το CD εγκατάστασης που ή το παίρνεις μαζί με του χάρτες ή μόνο του. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 5 διαφορετική κωδικοί ανάλογα των αριθμό παραγωγής για installation cd όχι τους χάρτες.
Τους χάρτες τους παίρνεις από τα ναταλλακτικά.
Η έκδοση στο διαγνωστικό αλλάζει σχεδόν κάθε βδομάδα.
Για την λειτουργία του GPS το ξέρω ότι είναι χάλια μιας και εγώ στο δικό μου το έψαξα και το βρήκα μόνος μου το πώς δουλεύει.
Επιστροφή στην κορυφή
kegra (JOHN)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

407 2.0 SV

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Αύγ 2007, 08:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα, ξανα να σου πω οτι δεν ξερουν, δεν μιλαω για χρηση.. πχ το voice command ξερω πως δουλευει αλλα σε μενα εχει χαλασει δεν δουλευει. μαλλον φταιει το button γιατι το ιδιο button οταν λειτουργει σε nav Mode το rt3 οταν το κρατησεις πατημενο για πανω απο 3 δευτερα τοτε κανει route recalculation..σε μενα αυτο δεν δουλευει, οτι το button εχει και αυτη τη διπλη λειτουργια (δεν το λεει στο βιβλιο) δεν το ξερουν οποτε οταν θα παω ξανα να τους πω δεν δουλευει το voice command (και ελα μαζι μου να τα ακουσεις) θα αρχισουν να ψαχνουν το rt3 και το κουμπι θα το υποψιασουν τελευταιο αν το υποψιαστουν.

Αυτα που μου γραφεις τα ξερω, αυτοι δεν τα ξερουν. Οσο για τα ανταλλακτικα και τους χαρτες δεν εχουν τους καινουργιους.

Δεν ειπα ποτε οτι το update σε version γινεται απο το diag, η το PPS 2000
ειπα οτι αναλογα τη version του PPS 2000 μπορεις να ενεργοποιησεις και αλλες λειτουργιες, οπως αν υπαρχει version κατω απο 13.26 τοτε μπορεις να βαλεις και μια ακομα οθονη στο trip με συνεχη παρακολουθηση πιεσης ελαστικων και οχι μονο να βγαζει το μυνημα οταν δεν εχουν καταλληλη πιεση.

αν μιλας για την εκδοση του diag οτι αλλαζει καθε εβδομαδα δεν το ξερω το PPS2000 δεν αλλαζει καθε εβδομαδα.

Παντως επειδη δεν ξερω αν εισαι στη Lion και δουλευεις εκει (το λεω επειδη και στα δυο Post λες οτι ξερουν) θα ηθελα να δεις τι απαντησεις παιρνω σε κοινες ερωτησεις.

μην με παρεξηγεις δεν ολοι βλακες και εγω ο εξυπνος απλα οτι εχω αν με ενδιαφερει θελω να το χρησιμοποιω στο maximum οποτε το ψαχνω το θεμα, αντιθετως με καποιους εργαζομενες σε εταιρειες που απλα θελουν να κανουν τη δουλεια και να πανε σπιτι τους οποτε δεν μπαινουν λιγο παραπερα απο τα βασικα για τη δουλεια που κανουν.

Φιλικα Γιαννης
Επιστροφή στην κορυφή
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Αύγ 2007, 19:23:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άσχετο με την συζήτησή σας αλλά προσωπικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος
απο το service. Στην Automotivo στην πειραιώς (ύψος μοσχάτου νομίζω)
πηγαίνω και όπως ίσως έχετε δει σε topic που άνοιξα στις βλάβες, μου είχαν
αλλάξει συμπλέκτη χωρίς καν να πω τίποτα...για άσχετο θέμα είχα παει.
εδώ είναι και το topic που είχα ανοίξει σχετικά με το θέμα
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10685

επίσης στην πρώτη πρώτη επίσκεψη που τους είχα κάνει λίγο καιρό αφ ότου
αγόρασα το αυτοκίνητο (δεν θυμάμαι για ποιον λόγο...ασύμαντος τελείως
ήταν), μου άλλαξαν πρόγραμμα...είχα το παλιό είπανε...αλλά πάλι χωρίς
να τους πω κάτι ή να ζητήσω...

Από την άλλη, μου είχε χαλάσει ένας αεραγωγός στο κεντρικό ταμπλό και
ψάξανε εκει πέρα αλλά δεν βρήκαν ίδιο χρώμα με τον προηγούμενο...μου
είπαν θα παραγγείλουν και εδώ και κανένα 6μηνο περιμένω...

Από αυτά προσωπικά έχω καλή γνώμη για αυτό το συνεργείο. Μπορεί να
μην ήταν και τα πιο τρελά πράγματα (αν και η δουλειά με τον συμπλέκτη
απ όσο μου είπε ο fynos πάει 350-400ευρώ και εγώ δεν πλήρωσα ούτε
cent οπότε για μένα ήταν κάτι "τρελό") αλλά παραμένω ευχαριστημένος!

Δεν είμαι και ο πιο ψαγμένος ωστε να τους δω στα "δύσκολα" αλλά μέχρι
στιγμής έτσι έχουν τα πράγματα! ίσως μετα την εγγύηση να κάνουν οτι δεν
με ξέρουν Razz Razz

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
freaklight (χρηστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 sportpack 120ps

Ένταξη: 27 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 08:54:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συγνωμη ρε παιδια αλλα εγω σαν καινουργιος κατοχος peugeot βλεπωντας ολα αυτα μου περναει η εντυπωση πως σε ολοκληρη Αττικη δηλαδη δεν υπαρχει σοβαρο συνεργειο.
Αν και το καταλαβα οταν πηγα το 207 στον Πετιμεζα στο κερατσινι επειδη "παιζει" το ρελαντι αρκετα οταν το βαζω μπρος (οχι αφου δουλεψει ο κινητηρας) για κανα 5-10 δευετερολεπτα και μοθ απαντησαν να βαζω μονο 100 οκτ βενζινα....
Βεβαια το εκανα αυτο και το παιξιμο συνεχιζει και υπαρχει κανονικοτατα
Παιδια αν plz καποιος εχει καλες εντυπωσεις απο ενα συνεργειο ας το πει μηπως και βγαλουμε ακρη Rolling eyes

Minds are like parachutes..they only function when they are open
Επιστροφή στην κορυφή
GiorK (GIORGIO)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 RC (2005)

Ένταξη: 04 Μάϊ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Σεπ 2007, 11:10:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kegra έγραψε:
.....μην με παρεξηγεις δεν ολοι βλακες και εγω ο εξυπνος απλα οτι εχω αν με ενδιαφερει θελω να το χρησιμοποιω στο maximum οποτε το ψαχνω το θεμα, αντιθετως με καποιους εργαζομενες σε εταιρειες που απλα θελουν να κανουν τη δουλεια και να πανε σπιτι τους οποτε δεν μπαινουν λιγο παραπερα απο τα βασικα για τη δουλεια που κανουν.
Φιλικα Γιαννης

Συμφωνώ, βλάκας δεν είναι κανείς.... ή μάλλον όχι .... βλάκες είμαστε εμείς... αυτοί σίγουρα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ... και δεν εννοώ φυσικά τα παιδιά που δουλεύουν στα συνεργεία, αλλά τους ιδιοκτήτες....

Συγγνώμη για το ύφος μου δεν πρόκειται να βρίσω αλλά να πω την αλήθεια θα το κάνω... όσο και να μπορεί να θεωρηθεί δυσφήμιση...
Πιστεύω πως όταν κάποιος κυριολεκτικά με κλέβει, έχω κι εγω το δικαίωμα να πω τα πράγματα με το όνομά τους...

Εγώ είχα ενα Rallye 1300 για 11 χρόνια, το αμάξι εκτώς του ότι ήταν ΦΟΒΕΡΟ μου βγήκε και σκυλί... δεν ζήτησε τίποτα, μόνο λάδια-φίλτρα-μπουζί!! Σε αυτή την τριάδα υπηρεσιών οι εξουσιοδοτημένοι είναι πρώτοι ... οπότε δεν είχα και κανένα παράπονο, έτσι είπα να μείνω στον Γάλλο που ξέρει και να στρίβει.... Ε, αυτό ήταν το λάθος μου....

Είπα να πάρω ένα 206RC διότι και πολύ καλό μοιάζει αλλά και πολύ Value for money...

Ο Πωλητής στην έκθεση επιμένει (2-3 φορές που πήγα να ρωτήσω και να το δώ ) ότι το αμάξι έχει πολύ δύναμη.... ακόμη και με έκτη ( Very happy !!! το RC είναι βέβαια 5τάχυτο...)

Για το Rallακι Ο αντιπρόσωπος στα Μελίσια μου λέει 3.000...

Όταν πάω να το δώσω μου και να κλείσω το RC μου λέει 2.500... "γιατι νόμιζα ότι ήταν το 1.600" ( Shocked !!!)...καλό??

Στην συνέχεια όλα καλα και όλα ωραία.... μέχρι που άρχισαν κάποιες γυναίκες οδηγοί να πέφτουν επάνω μου... (τρείς μέχρι στιγμής), εγώ που ήμουν και μέσα στην εγγύηση έφτιαχνα το αμάξι μου στο παλαιό και γνωστό μου συνεργείο στα μελίσια, για να με προσέξουν....

Σας πληροφορώ ότι στο αμάξι φτιαχνόταν ότι "Διέταζε" ο πραγματογνώμονας, μάλιστα μια απο αυτές τις φορές όταν πήγα να πληρώσω, πήραν ΜΠΡΟΣΤΑ μου τον πραγματογνώμονα για να μάθουν πόσο να με χρεώσουν (!!!!!!! Evil ), ενώ αν πάει κάποιος κακοκμοίρης απο ενάς μόνος του θα του πούν: "Μάλιστα, βάψαμε τον πλοφυλακτήρα και αλλάξαμε το φως, ε 4.000άκια και είσαι εντάξει ..."

Στην συνέχεια το αμάξι ξεκίνησε να μου κάνει ένα θόρυβο, σχετικά αναφέρονται οι λεπτομέρειες στο TOPIC
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10931,
οπότε θα είμαι σύντομος....

Με έχουν βάλει μέσα 7 φορές στον κανελλή (Penteli Car Center)
και άλλες 2 στην LION...
Πιο απαράδεκτη, γελοία και ξεφτιλισμένη συμπεριφορά, εγώ δεν μπορούσα να φανταστώ...
Διότι είναι άλλο να σου λένε ότι δεν μπορώ να το φτιάξω και άλλο να σου λένε ότι το έφτιαξαν και μην το έχουν κάνει...
Anyway, δεν θέλω να κουράσω παραπάνω, θέλω απλά να ανακαιφαλαιώσω με τα εξής...

Α. Η κατάσταση και η συμπεριφορά της LION είναι απαράδεκτη και γελοία, μοναδικό ενδιαφέρον είναι το κέρδος, τα συνεργεία ασχολούνται ΜΟΝΟ με φίλτρα - λάδια - μπουζί, και αυτό ΑΜΑ γουστάρουν....

Β. Δεν είναι καθόλου ντροπή να μιλάει κανείς όπως μιλάω εγώ, θυμίζω ότι τα λεφτά που τους ακουμπάμε δεν είναι ούτε χαράτσι ούτε φόρος.... δεν τα χρωστάμε σε κανέναν... αν το κάνουμε είναι διότι υποτίθεται ότι θα μας παράσχουν κάποιες υπηρεσίες... Όταν λοιπόν ΔΕΝ το κάνουν αυτό, έχουμε δικαίωμα να μιλήσουμε κι εμείς ανοιχτά και να χαρακτηρίσουμε όπως πρέπει ...

Φιλικά
GiorK
Επιστροφή στην κορυφή
407 sport 2.0 (mitsos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 407 2.0 (2006)

Ένταξη: 23 Ιαν 2008
Τόπος: kos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 10:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα.Λόγω επαγγελματος αναγκαζομαι να πηγαινω σε διαφορες αντιπροσωπειες.Την πρωτη φορα εντοπισα στο πισω δισκοφρενο γραμμες λιγο πιο βαθιες απο το κανονικο,παω στην αντιπροσωπεια του νησιου το κοιτανε και μου λενε οτι πηρε καποιο χαλικι μεσα και εχει δημιουργησει αυτες τις γραμμες και θα χρειαστει αντικατασταση ο πισω δισκος.Αν θυμαμαι καλα
Αντιπροσωπεια:Εχει παρει καποιο πετραδακι και εχουν δημιουργηθει οι χαρακιες
Εγω:Τι χρειαζεται
Αντιπροσωπεια:150€ + η τοποθετηση και 1 χρονο εγγυηση.
Ευτυχως εφυγα με αδεια την επομενη μερα τα φρενα δουλεψαν καλυτερα εκτος νησιου μεσα στην αθηνα και ως δια μαγειας οι χαρακιες εφυγαν.
Την δευτρη φορα φορα βλεπω μια γραντζουνια στο μπροστινο προφυλακτηρα παω σε αλλη αντιπροσωπεια
αντιπροσωπεια:Καλημερα τι θα θελατε:
Εγω:Επειδη ειμαι ψειρας υπαρχει στον μπροστινο προφυλακτηρα μια γραντζουνια μπορει να γινει κατι:Δεν με νοιαζει το κοστος μονο το αποτελεσμα να ειναι καλο αλλιως λεφτα δεν εχει.
Αντιπροσωπεια: Θα βαφτει τοπικα μην σε νοιαζει τιποτα 100€.
Παω μετα απο 2 ημερες το βλεπω απο μακρυα ενα σημαδι σαν μισοφεγγαρο απο την διαφορα χρωματος.Ανεβαινω στον υπευθυνο μου λεει ειμαστε ενταξει;
Του απανταω οτι φαινεται η διαφορα στο σημειο που βαφτηκε.
Κατεβαινει το κοιταει μου λεει οτι εχω δικιο το αφηνω αλλη μια μερα
Παω την επομενη και τελευταια μερα γιατι τελειωνε η αδεια υπηρχε μια διαφορα οχι μεγαλη τους εδωσα 50€ και εφυγα.
Παω μετα απο κανα εξαμηνο στην ιδια αντιπροσωπεια γιατι πηγα να ξεσφιξω το μπουζονι ασφαλειας στον τροχο και αυτο κλοτσησε με αποτελεσμα να μην μπορω να βγαλω την ροδα οταν με πιασει λαστιχο
Μολις παω με θυμηθηκαν αμεσως
Εγω:Καλημερα με θυμασται;
Αντιπροσωπεια:Ναι εισαι ο περιεργος με τον προφυλακτηρα (με χαμογελο)
Εγω:Υπαρχει το παραπανω προβλημα που ειπα
Αντιπροσωπεια:Φωναζει το φαναρτζη που ειχε κανει την δουλεια στο προφυλακτηρα ερχεται με βλεπει αλλαζει 10 χρωματα και με ακουει με προσοχη,μου λεει θα δω τη μπορω να κανω.Κατεβαινουμε μαζι στο εργαστηριο του παιρνει μια βαριοπουλα και κατι ακομα κοιταει το αμαξι και μου λεει:
Φοβαμαι μην σου κανω ζημια δεν μπορω να στο φτιαξω
Εγω: Και που να παω;
Φαναρτζης: Δεν ξερω εγω δεν το αναλαμβανω
Αντιπροσωπεια:Εμεις δεν το αναλαμβανουμε δεν μπορουμε
Εγω:Τουλαχιστον θα ηθελα 1 μπουζονι να τα εχω
Αντιπροσωπεια:Παρε 2 δωρο και ευχαριστουμε που μας επιλεξατε
Τελικα πηγα σε ενα φιλο μου με ενα τρυπανι και αναποδο εξωλκεα και το εβγαλε γιαυτο δεν ξαναπαταω σε αντιπροσωπεια
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 12:02:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εν μέσω 15ήμερου road trip μου έτυχε κάτι έκτακτο και βρέθηκα στον αντιπρόσωπο της Ηγουμενίτσας (Χριστοφίδης).

Πρέπει να πω πως έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος!
Παρά το ότι την ημέρα που έτυχε να πάω είχαν αρκετή δουλειά, ασχολήθηκαν άμεσα μαζί μου και με εξυπηρέτησαν γρήγορα έτσι ώστε να μην επηρεαστεί το πρόγραμμα του ταξιδιού μου.

®
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 12:12:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι για να διατηρείται το αρχείο.

Αντιπρόσωπος καλαμάτας κωστάνταρος.

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=332253#332253

Δώρο 0, αμάξι πάω σήμερα να δώ, τελικά με 20κλμ. στην αρχή είχε 13000, μετά 13κλμ τώρα 20. Μόλις πάω κάτω θα εχει καμια 100άρα πιστευω(θάναι και τόσα όντως?) κάτι κόλλες στον προφυλλακτήρα κλπ. Μόλις ανέβω αθήνα θα το πάω μία απο σαλεξ να δούμε τι παίζει. Καινούργιο κατα τ' άλλα...

Παιδιά ο άθρωπος δεν βγαίνει με προμήθεια 540ευρώ απο το αμάξι μου μόνο. Τον καψερό...Πεινάνε ρε.

Επιπλέον γνωστός(οικογενιάρχης άνθρωπος) που πήρε 206 1.4 απο αυτόν σε μια βδομάδα τον άφησε στο δρόμο απο νεκρό εγκέφαλο. Μόλις του το πήγε πήρε την εξής απάντηση. "Συγνώμη δεν το ελέγξαμε". Αντιπρόσωπος κορυφή λέμε. Εγγύηση.

Καλύτερα απο το μπάμπη τον τροπετιάρη....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NoDsl στις Παρ 02 Οκτ 2009, 10:52:12, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης