PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με το δίσκο!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 00:56:44    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με το δίσκο!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν παταω αποτομα (π.χ. προσπεραση) το πενταλ του γκαζιου, εχοντας 3η ή 4η ή 5η στο σασμαν, το αυτοκινητο αντιδρα λες και εχω πατημενο συμπλεκτη?!?!?! Shocked Ανεβαζει τις στροφες λες και εχω 500ps, αλλα το αυτοκινητο δεν επιταχυνει!!! Κοντευω να τρελλαθω... Crazy

Δεν βγαζει καμια ενδειξη βλαβης ουτε στο καντραν, ουτε στην οθονη!!! Το μονο που βγαζει η οθονη λογω καιρου ειναι το "Ιce alert" στην αρχη, το οποιο δεν εχει καμια σχεση υποθετω!!!

Το διαπιστωσα σημερα το βραδυ!!! Το πρωι το αυτοκινητο ηταν μια χαρα!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 03:56:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μειωμένη πρόσφυση?

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 09:21:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν γινεται αυτο καταλαβαινεις αν σπιναρουν οι τροχοι? Μηπως ελαφραινει και το τιμονι ταυτοχρονα? Αν ΔΕΝ στο κανει και σημερα σημαινει οτι δεν ειναι κατι μηχανικο (πχ μεταδοση). Το πιθανοτερο ειναι να ηταν παγωμενος ο δρομος, ειδικα το βραδυ ειναι σημεια που ενω φενονται στεγνα εχουν ενα λεπτο στρωμα παγου που δεν το καταλαβαινεις μεχρι να το πατησεις. Ειναι των ημερων αυτα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 09:24:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακαρι, αλλα 1η και 2α γιατι δεν κανει κατι τετοιο??? Εκει θα επρεπε να ειναι εντονοτερο το προβλημα...

Εντωμεταξυ, αν κολλαγε ο συμπλεκτης για οποιονδηποτε λογο, πραγμα που θεωρω αδυνατο αφου η αλλαγη γινεται κανονικα, θα μυριζε!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 09:24:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά αυτό δεν είναι φαινόμενο φθαρμένου δίσκου? Συνεχίζει να στο κάνει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 09:27:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δισκος απτα 12500Km?!?!?! To αυτοκινητο οδηγειται με πολυ νορμαλ ρυθμους, ουτε καρφωτες, ουτε τιποτα...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 12:44:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου δεν απάντησες αν συνεχίζει να το κάνει? Αν το έκανε μια φορά...τότε το έπιασε στηγμιαία κρίση. Αν και εγώ είμαι της λογικής που λέει...."ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΑ"!
Και επειδή ακριβώς μιλάς για 3η ταχύτητα και άνω, γι αυτό ακριβώς ψιλιάζομαι δίσκο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 14:03:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με το γκάζι!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 16:20:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω αλλαξα δισκο στα 15,000 ,οποτε ποτε μην λες ποτε οταν εχεις peugeot .

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 02:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το περιεγραψε σωστα το παιδι,τοτε αυτο ειναι δισκος!
Εκτος αν εμεις καταλαβαινουμε κατι αλλο!
οταν λες "σαν να πατας συμπλεκτη" εννοεις οτι κανει τον θορυβο της μηχανης σαν να σπινιαρει το αυτοκινητο ή σαν να μην ανεβαζει γρηγορα τις στροφες,σαν μπουκωμα?

Αν ειναι το 1ο, τοτε ειναι σιγουρα ο δισκος!

Αν ειναι το 2ο τσεκαρε αισθητηρα λ αν διαβαζει σωστα!

ΥΓ:να ξαναπουμε οτι η σωστη χρηση του δισκου,ειναι για τον καθενα κατι διαφορετικο,αν και στην ουσια ειναι αντικειμενικοτατος ο τροπος που θα πρεπει να το χρησιμοποιουμε!
Πχ, αλλοι στα φαναρια σταματημενοι,εχουνε παντα 1η μεσα και πατανε συμπλεκτη!αλλοι νομιζουν οτι οταν εισαι εθνικη και πηγαινεις με 150+ ειναι καλο να μην εχεις ταχυτητα μεσα γιατι χαλας τον συμπλεκτη....( Evil )
Φιλικα!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 02:57:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Δισκος απτα 12500Km?!?!?! To αυτοκινητο οδηγειται με πολυ νορμαλ ρυθμους, ουτε καρφωτες, ουτε τιποτα...

δεν εχει σημασια αν μπαινουν καρφωτες οι ταχυτητες κτλ!
Μηπως ...καποιος εμαθε να οδηγει σε αυτο το αυτοκινητο?!?! Cool Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 10:53:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Γιάννη, αφού σου λέει ότι έγινε στιγμιαία. Αν ήταν δίσκος θα το έκανε και σήμερα, και αύριο κ.ο.κ. Ο δίσκος δεν αυτοθεραπεύεται.

Προφανώς έκατσε στο συγκεκριμένο σημείο να μην έχει πρόσφυση και μετά τέρμα. Κανονικό αυτοκίνητο. Τυχερός ήταν που δεν χρειάστηκε να πατήσει φρένο...

Αν το ξανακάνει, είναι δίσκος.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 11:47:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με το γκάζι!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Οταν παταω αποτομα (π.χ. προσπεραση) το πενταλ του γκαζιου, εχοντας 3η ή 4η ή 5η στο σασμαν, το αυτοκινητο αντιδρα λες και εχω πατημενο συμπλεκτη?!?!?! Shocked Ανεβαζει τις στροφες λες και εχω 500ps, αλλα το αυτοκινητο δεν επιταχυνει!!!

Που εγραψε οτι του το εκανε στιγμιαια?!?!
Εγραψε οτι του το κανει απο το πρωι,οχι οτι του το εκανε το πρωι! Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 11:49:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με το γκάζι!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 16:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με το γκάζι!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
....Το διαπιστωσα σημερα το βραδυ!!! Το πρωι το αυτοκινητο ηταν μια χαρα!!!

Γιωργο μας εχεις μπερδεψει...
Το πρωι ηταν ΟΚ και το βραδυ ειχε το προβλημα ή Το βραδυ ειχε προβλημα και το ΕΠΟΜΕΝΟ πρωι ηταν ΟΚ ????

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 22:27:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοουσα πρωι και βραδυ της ιδιας μερας!!! Wink

Απο εκεινο το βραδυ παντως δεν τοχει ξανακανει!!! Μαλλον ηταν απωλεια προσφυσης, αλλα μου εκανε εντυπωση γιατι το εκανε συνεχεια οποτε πηγαινα να επιταχυνω αποτομα στη διαδρομη Ρεντη (Village)-Αλιμος (μεσω Εθνικης, Παραλιακη κτλ.)!!! Ισως να ειχα πατησει και σε τιποτα λαδια, ξερω γω... Αν το ξανακανει θα παει για εξεταση...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 00:04:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα το ξανακανε!!! Και μαλιστα, πριν αρχισει νανεβαζει τις στροφες σαν τρελο κανει εναν συντονισμο (οπως οταν περναμε πανω απο τα ανακλαστικα στα διοδια)!!! Μαλλον ειναι δισκος... Τι να πω... Το παλιο (205) με πιο βιαιη οδηγηση με ειχε βγαλει γυρω στα 80000km με τον ιδιο δισκο!!!

Ερωτηση τωρα, τον δισκο στην περιπτωση μου (12500km, 8 μηνων αμαξι) τον καλυπτει η εγγυηση??? Ή μηπως να ετοιμαστω για λογομαχια (με τον παντα ευγενεστατο) κυριο του service?!?!?

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 00:14:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην στεναχωριέσαι.

τον καλύπτη η εγγύηση. και μαλιστα και αυτός που θα σου βάλουν θα έχει 12μηνη εγγύηση. Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 09:51:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δημητρη εισαι σιγουρος για αυτο γιατι νομιζω οτι και το δικο μου εχει αρχισει να πατινιαρη!και εχει 10000χιλ χιλιομετρα!
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 21:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως δεν σταματησε να το κανει!!! Σημερα το αφησα στο συνεργειο... Αυριο θα μαθω τι και πως...

Μια πιο αναλυτικη περιγραφη του τι κανει:
Φανταστειτε τη διαδρομη του πενταλ του γκαζιου να εχει αρχη - μεση - τελος!!! Οταν παταω το γκαζι ανεξαρτητως σχεσης μεχρι και τη μεση ουδεν προβλημα, οσες στροφες και χιλιομετρα νανεβασει!!! Οταν ξεπερασω το σημειο της μεσης κανει στιγμιαια αυτο τον συντονισμο (οπως περιγραφω παραπανω) και μετα ανεβαζει στροφες σαν τρελο, χωρις επιταχυνση!!! Οταν αφησω το γκαζι οι στροφες πεφτουν (φυσιολογικο), αλλα στο σημειο που εγινε ο συντονισμος (πχ. αν ο συντονισμος εγινε στις 3000rpm και εγω κρατησα το γκαζι μεχρι και τις 5000rpm, τοτε με το που θα το αφησω θα ξαναγυρισει στις ~3000rpm)!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης