PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απότομα "βυθίσματα" στο στροφόμετρο
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 XS 1.6 (February 2002)

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2006, 22:52:00    Θέμα δημοσίευσης: Απότομα "βυθίσματα" στο στροφόμετρο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Peugeot 206 XS 1.6 (Feb. 2002): το αυτοκίνητο τον τελευταίο καιρό μόλις απομωνώσω την ταχύτητα με το πάτημα του συμπλέκτη, πέφτουν πολύ απότομα οι στροφές και ξανα-νεβαίνουν, χωρίς να σβήσει. Ουσιαστικά κάνει ένα βύθισμα το στροφόμετρο και επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα χωρίς επαναλαμβάνω να σβύσει.
Το θέμα βενζίνης νομίζω ότι το έχω "ξεπεράσει" γιατι χρησιμοποιώ 100 οκτανίων και από επόνημα πρατήρια και μάλιστα όχι από ένα συγκεκριμένο.
ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2006, 23:10:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και αυτο το κανει απο το 2002???
μοτερακι του ρελαντι ειναι αυτο!
(Ή αισθητηρας υποπιεσης ισως?!?!)
Ή καθαρισμα του ή αλλαγη του!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 10:10:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για Map Sensor μου ακούγεται αυτό. (Aισθητήρας Υποπίεσης).

Γιάννη τα 206 1,6 16v δεν έχουν μοτεράκι ρελαντί.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 23:15:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτός είναι και ο λόγος που ανέφερα το μοντέλο προκειμένου να καταλάβω και εγώ εάν το αυτοκίνητο μου έχει ή όχι το περίφημο μοτεράκι ρελαντί... ηλεκτρονική πεταλούδα γκαζιού κτλ. κτλ. και τι πρέπει να ελέγξω.
Όταν μιλάμε για map sensor πρόβλημα εννοούμε ότι χρειάζεται αλλαγή???
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 23:32:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι μωρε δεν ειναι τιποτα ! το πετας και βαζεις το καινουριο ! Wink

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2006, 18:00:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Για Map Sensor μου ακούγεται αυτό. (Aισθητήρας Υποπίεσης).

Γιάννη τα 206 1,6 16v δεν έχουν μοτεράκι ρελαντί.

Ναι σωστα,το ξεχασα! Embarassed

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιαν 2006, 17:13:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουμε αίσθηση του κόστους για το map sensor???
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιαν 2006, 18:03:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα μου τον ειχαν αφησει μετα απο πρηξιμο για εκπτωση στην αντιπροσωπεια της πατρας 20 ευρω .

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2006, 11:44:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνο 20 Ευρώ??? ΜΑΚΑΡΙ.

Να δούμε τι θα εντοπίσει και τι θα με χρεώσει η CONDOR....
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2006, 02:57:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις το αλλάξεις πές και σε μένα γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Φεβ 2006, 08:40:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αυτοκίνητο πήγε την προηγούμενη εβδομάδα στην CONDORE.
Δυστυχώς ή ευτυχώς το Test που του έκαναν με τη χρήση εγκεφάλου έδειξε ότι όλα λειτουργούν κανονικά και ότι το αυτοκίνητο δεν έχει τίποτα. Επιμένω όμως ότι κάτι δεν πάει καλά με τις στροφές και τα απότομα βυθίσματα. Οι άνθρωποι ευγενικότατοι δεν μου κράτησαν χρηματικά τίποτα. Ερώτηση: αν είχε πρόβλημα το maping sensor δε θα έπρεπε να το δείξει ο εγκέφαλος???
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Φεβ 2006, 20:04:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βεβαια . εμεις το σβηναμε κι αυτο ξαναβγαζε κατευθειαν βλαβη .

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Φεβ 2006, 08:13:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επομένως, δεν είναι βλάβη που θα εντοπίσει ο "εγκέφαλος"...???

Να δω πως θα καταφέρω να βρω τι φταίει και να αποδείξω ότι δεν είναι απλά η "ιδέα μου"...

Ερώτηση: θα μπορούσε να είναι κάτι σε σχέση με τα φρένα? είναι το μόνο που "πάσχει" αυτή τη στιγμή το 206 μου και θα επισκευασθεί σε 1.000 χλμ. εφόσον αντέχουν ακόμα λίγο, κάτα τους CONDOR-έους...
Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Φεβ 2006, 11:27:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω δει ενα παρομοιο προβλημα σε ενα 206 1.4 16V και ηταν (οπως φαινοταν απο την αρχη, ασχετα με το τι ελεγαν ολοι οι συνεργειοι!! Evil )
ηλεκτ/κη πεταλουδα γκαζιου.
Αν θυμαμαι καλα ο εγκεφαλος δε το αναγνωριζε σα βλαβη (ειμαι αρκετα σιγουρος χωρις να βαζω και το χερι μου στη φωτια) και οι μονοι που ηξεραν τι ειναι και το εφτιαξαν αμεσως ηταν στη lion. Τωρα απο κοστος θα σε γελασω ηταν στην εγγυηση.Απο οτι ελεγαν εκει ειναι αρκετα συχνο προβλημα σε αυτα με ηλεκτρονικο γκαζι.

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Φεβ 2006, 14:35:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ήθελα να ήξερα τι καλό έχει προσφέρει αυτή η ηλεκτρονική πεταλούδα γκαζιού.....

Ερώτηση 2: Στο μοντέλο του 206 που έχω εγώ μήπως χρειάζεται να κάνω και καθαρισμό σε τίποτα μπέκ ψεκασμού? Μπορεί να προέρχεται και από κάτι τέτοιο το πρόβλημα μου?
Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Φεβ 2006, 14:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saura έγραψε:
θα ήθελα να ήξερα τι καλό έχει προσφέρει αυτή η ηλεκτρονική πεταλούδα γκαζιού.....

Ερώτηση 2: Στο μοντέλο του 206 που έχω εγώ μήπως χρειάζεται να κάνω και καθαρισμό σε τίποτα μπέκ ψεκασμού? Μπορεί να προέρχεται και από κάτι τέτοιο το πρόβλημα μου?

ΛΟγικα εχει προσφερει (ισως..) οικονομια καυσιμου κτλ..

τωρα για τα μπεκ καλο ειναι να καθαριζονται ειδικα με τις βενζινες μας
το ποσο μπορει να φταει αυτο.. Confused (αν και λιγο δυσκολο χωρις να αποκλειω.
λεω μια ιδεα..οταν αφηνεις το γκαζι και σου βουταει η πεταλουδα λογικα πρπει να κλεινει με αποτελεσμα να μη ριχνει καυσιμο το μπεκ..)

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Φεβ 2006, 16:04:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saura έγραψε:

Περισσότερη ροππή, μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου πάντα σε μεσαία και μικρά φορτία.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
chorian2 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 03 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 16:56:58    Θέμα δημοσίευσης: Πέφτουν οι στροφές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίδιο πρόβλημα έχω σε 306 του 1998 εδώ και 1,5 χρόνο!!!. Το έχω παέι σε Lion, Ντασιο, Γκάλο και δεν έχει φτιαχτεί!

Δεν το βγάζει ο εγκέφαλος καιδεν ξέρουν τι να κάνουν. Έχω αλλάξει αισθητήρα λ, μου έχουν καθαρίσει μοτέρ ρελαντί και τίποτα.

Το πρόβλημα είναι πολύ έντονο το καλοκαίρι με τη ζέστη, οπότε έχω και πολλά σβησίματα.

Την τελευταία φορά μου είπαν ότι μπορεί να είναι η πλεξούδα, άλλαξαν κάτι αλλά τα ίδια.

Το θέμα είναι ότι κανείς δεν παίρνει το ρίσκο να αλλάξει κάτι χωρίς να έχουν ένδειξη από τον εγκέφαλο.

Μήπως μπορεί να μου πει κανείς πού να το πάω να το κοιτάξουνε, γιατί έρχαται και η Άνοιξη και ανεβαίνει η θερμοκρασία!!!!

Αντώνης
Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 17:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα ,
για δες μήπως σου έχουν βάλει το φίλτρο βενζίνης ανάποδα ! Shocked
Ναι αυτό είχαν κάνει σε ένα φίλο και του έσβηνε!
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2006, 12:36:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα αυτό (με τα απότομα βυθίσματα των στροφών) είναι κάτι που δεν εντοπίζεται (μάλλον εύκολα) και ειδικά με τη χρήση του εγκεφάλου. Σωστά? Η επόμενη ερώτηση είναι ότι εάν φταίει όντως η ηλεκτρονική πεταλούδα γκαζιού, δεν αλλάζεται χωρίς την ύπαρξη της σχετικής ένδειξης στον εγκέφαλο? γιατί από ότι φαίνεται οι περισσότεροι που έχουμε τέτοια συμπτώματα στο αυτοκίνητο μας δύσκολα βρίσκουν τη λύση. Επομένως εάν ζητησω να μου αλλάξουν την ηλεκτρονική πεταλούδα γκαζιού χωρίς τη σχετική ένδειξη εγκεφάλου δεν θα γίνει αποδεκτό?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης