PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γιατί μου κάνει μπιπ? (στάθμη υγρού φρένων?)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gavanas (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 23:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Γιατί μου κάνει μπιπ? (στάθμη υγρού φρένων?) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΑΧΑ.

Μέχρι τώρα ίσως νομίζατε ότι ρωτάω γιατί κάνει μπιπ όταν αδειάζει από βενζίνη...

Ή όταν τραβάς χειρόφρενο...

Ή όταν χτυπάει ice alert...

Κι όμως. Τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει. Απλά όταν το ζορίζω σε στροφές και γενικά σε "έντονες καταστάσεις" φωνάζει. Σάν να μου λέει "κόψε μ@λ@κα... δεν είμαι αγωνιστικο"

Ακούω ιδέες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Δεκ 2004, 00:53:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως το μπιπ στο κάνει μετά το "κόψε", εκεί που λέει το "μ@λ@κ@"...

Έχει τρόπους το αμάξι Razz Twisted evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Δεκ 2004, 02:13:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως να ενεργοποιείται καμιά ηλεκτρονική παπαρίτσα ασφαλείας...;
Και μένα μου σφυρούσε χθές σε μια ήρεμη καταβασούλα.... (κισσός)

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Δεκ 2004, 10:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την στάθμη των υγρών φρένων την έχετε δει.
Αν ειναι χαμηλή ακόμα και σε ένα φρενάρισμα μπορεί να κάνη μπιπ αλλά να μην προλάβει να το δήξει η οθόνη !
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 00:11:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγαινοντας την Παρασκευη προς την Τριπολη σε μια παρατεταμενη δεξια στροφη και με υψηλη ταχυτητα (150km/h) το αμαξι ειχε παρει κλιση και μαλλον το φλοτερακι των υγρων φρνων διαβασε χαμηλη σταθμη και μου εβγαλε ενδειξη στην οθονη και αναβοσβηνε το STOP σταματησα στην ακρη εσβησα το αμαξι, το ξαναεβαλα εμπρος αλλα τιποτα, το ειχε καταγραψει ο εγεφαλος! Οποτε βγαζω τον εναν πολο της μπαταριας το αφηνω κανα 5λεπτο και μετα ΟΚ! Cool

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 01:51:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει δίκιο ο "τουριστας"

το είχα πάθει και εγώ αυτό πριν αλλάξω την τρόμπα φρένων ... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 09:17:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα μου το εκανε το μπιπ στην πίστα στα μέγαρα, κυρίωσ στη στροφή μετά τη μεγάλη ευθεία

pour que l' automobile soit toujours un plaisir
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 19:33:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παλι δεν μου κανει μπιπ αλλα στο ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ μου αναβει η ενδειξη STOP στο καντραν..... Shocked Shocked Shocked
αυτο το εχω σχεδον 2 χρονια τωρα Exclamation
το εχω ψαξει παντου αλλα δεν βρηκαν κατι και ο εγκεφαλος δεν εχει καταγραψει καποιο προβλημα Exclamation
(στην peugeot μου ειχαν πει οτι ειχε προβλημα η πορτα και δεν εκλεινε καλα και γι'αυτο μου το εγραφε... Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing )
Μου το κανει οποτε του ερθει και σε νορμαλ οδηγηση με σταθερη ταχυτητα!
βαρεθηκα να ψαχνω για το τι ειναι και το παρατησα το θεμα Exclamation

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 01:08:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετυχώς για τα συνεργεία και δυστηχώς για εμάς τα προβλήματα του 307 δεν πρόκυται να σταματήσουν εδώ .... Armed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Δεκ 2005, 04:02:31    Θέμα δημοσίευσης: ''Μπιπ''σε απότομο φρενάρισμα.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα ηθελα να δοκιμασω ποσο γρηγορα σταματαει το ccακι μου...λοιπον πηγαινα με λιγοτερο 100 πατησα αποτομα φρενα και ακουστηκε ο ακριβωσ ιδιοσ θορυβοσ με αυτον που ακουγεται οταν αναβει λαμπακι για βενζινη...καμια ιδεα? Wink

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Δεκ 2005, 10:32:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aπο βενζινη πως εισουν ??? Αν ειχες λιγη το πιθανοτερο ειναι με τοσο αποτομο φρεναρισμα να μετατοπιστικε μεσα στο τεποζιτο και να μπερδεψε το φλοτερ με αποτελσμα να νομιζει ο μηχανισμος οτι εχει κατεβει η σταθμη της.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Δεκ 2005, 11:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον,αυτο το οποιο συμβαινει ειναι οτι ενεργοποιειται αποτομα το abs γιαυτο ακουγεται αυτος ο ηχος,σε ακομη πιο αποτομο φρεναρισμα ακουγεται αυτο το μπιπ και ενεργοποιουνται και τα αλαρμ.Παντως το 206 χαιρεσαι να το φρεναρεις,πολυ καλα φρενα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Δεκ 2005, 13:32:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Λοιπον,αυτο το οποιο συμβαινει ειναι οτι ενεργοποιειται αποτομα το abs γιαυτο ακουγεται αυτος ο ηχος,σε ακομη πιο αποτομο φρεναρισμα ακουγεται αυτο το μπιπ και ενεργοποιουνται και τα αλαρμ.Παντως το 206 χαιρεσαι να το φρεναρεις,πολυ καλα φρενα.
απο βενζινη ημουνα σιγουρα μια χαρα...οσο για τα αλαρμ δεν αναψαν..δεν ξερω τωρα μηπωσ εινα αυτο που ειπεσ λεφο για το abs....παντωσ εχεισ δικιο..εχει τελεια φρενα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Δεκ 2005, 15:18:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι μπορει.Ειναι σιγουρα αυτο.Το εχω δοκιμασει και εγω.Και μαλιστα σε πολυ αποτομο φρεναρισμα.Ειχαν αναψει και τα Alarm!!!!Απλα για δοκιμη πηγαινα με 130 και παταω αποτομα το φρενο και κολλησαν τα σφραγισματα στο τζαμι.Εκει καταλαβα οτι εχω πολυ καλα φρενα και οτι αν δεν φορας ζωνη φευγεις πολυ χαλαρα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Δεκ 2005, 18:48:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από τακάκια πως τα πάτε …παράξενο σας ακούγεται κι όμως δεν είναι
Για να καταλάβετε αν έχουν φαγωθεί αρκετά τα τακάκια τότε όπως είναι φυσικό κατεβαίνει και η στάθμη στο δοχείο των υγρών με αποτέλεσμα στα απότομα φρεναρίσματα να μετακινείτε τόσο που ενεργοποιείτε η βαλβίδα χαμηλής στάθμης για τα υγρά.
Σαν αποτέλεσμα αυτό το προειδοποιητικό μπιμ που ακούτε Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Δεκ 2005, 20:22:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Για να καταλάβετε αν έχουν φαγωθεί αρκετά τα τακάκια τότε όπως είναι φυσικό κατεβαίνει και η στάθμη στο δοχείο των υγρών με αποτέλεσμα στα απότομα φρεναρίσματα να μετακινείτε τόσο που ενεργοποιείτε η βαλβίδα χαμηλής στάθμης για τα υγρά.

θυμαστε που σας επριζα ολο το καλοκαιρι για ηχους που ακουγα?Τελικα ηταν τα τακακια,αλλα εμενα δεν μου συνεβαινε σε φρεναρισμα,αλλα σε ανωφερειες,κατωφερειες που μετακινουνταν το υγρο μεσα στο δοχειο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 00:00:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Αυτό ακριβώς είναι! Μου το κάνει κι εμένα, και μάλιστα αν προσέξετε κατά τη διάρκεια του ήχου γράφει ένδειξη στην οθόνη (multiplex) "BREAK FLUID LEVEL LOW" ή κάτι παρόμοιο. Η στάθμη των υγρών μου έχει κατέβει, αλλά στο συνεργείο μου είπαν ότι δε συμπληρώνεται και ότι τα τακάκια δείχνουν να είναι ακόμα οκ... παρ'όλ'αυτά, σε κάθε λίγο απότομη στροφή και σε λίιιγο μη-ήρεμη επιβράδυνση, έχω ηχητική συντροφιά το μπιπ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Δεκ 2005, 21:17:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To topic ''Μπιπ''σε απότομο φρενάρισμα...." μεταφερθικε εδω.

STELIOS
Mod. Team

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Δεκ 2005, 21:31:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dio78 έγραψε:
... Η στάθμη των υγρών μου έχει κατέβει, αλλά στο συνεργείο μου είπαν ότι δε συμπληρώνεται και ότι τα τακάκια δείχνουν να είναι ακόμα οκ... παρ'όλ'αυτά, σε κάθε λίγο απότομη στροφή και σε λίιιγο μη-ήρεμη επιβράδυνση, έχω ηχητική συντροφιά το μπιπ.

Γεγονός 1: Η στάθμη των υγρών φρένων είναι χαμηλή!
Γεγονός 2: Δεν έχεις διαρροή υγρών φρένων!
Άρα: Η στάθμη των υγρών πρέπει να ανέβει!

Λύση:
Αν τα τακάκια σου εμπρός και πίσω είναι αφάγωτα τότε πρέπει να συμπληρώσεις υγρά μέχρι λίγο πριν το max (και να αναρωτηθείς αν όντως υπάρχει διαρροή - που δεν το πιστεύω).
Αν είναι πολύ φαγωμένα τότε ήρθε η ώρα να τα αλλάξεις.
Αν είναι μέτρια φαγωμένα τότε συμπλήρωσε λίγο υγρό φρένων όσο χρειάζεται για να μην ανάβει η ένδειξη τόσο εύκολα με την μετατόπιση του βάρους.
Έτσι απλά! Smile

ΥΓ Το υγρό φρένων φυσικά και συμπληρώνεται...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Δεκ 2005, 01:35:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
[...] Έτσι απλά! Smile

ΥΓ Το υγρό φρένων φυσικά και συμπληρώνεται...
Ευχαριστώ Μίλτο! Thumb right Θα το κοιτάξω σύντομα.
( Μα τι Shoot άτομα είναι αυτά στην Automotivo τελικά )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης