PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

BBC - Top Gear Survey 2005 Results

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 05:09:12    Θέμα δημοσίευσης: BBC - Top Gear Survey 2005 Results Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Top 10

1: Honda S2000
2: Lexus IS200/300
3: Lexus RX300
4: Skoda Superb
5: Skoda Octavia
6: Honda Jazz
7: Honda Accord
8: Subaru Legacy
9: Skoda Fabia
10: Subaru Forester

Last 10

150: Citroën Xsara
151: Peugeot 206
152: Renault Mégane (Nov '02 on)
153: Rover 25
154: Fiat Stilo
155: Mercedes M-Class
156: Renault Laguna
157: Renault Espace
158: Peugeot 307
159: Peugeot 807

Επισης:

Peugeot 406: 148
Peugeot 106: 130
Peugeot 607: 126
Peugeot Partner : 121

Πριν λιγο εβλεπα την εκπομπη που αναφερει τα αποτελεσματα αυτα (Top.Gear.S07.E01 για οποιον ενδιαφερεται να την ψαξει...) και ομολογω οτι δεν περιμενα να ειμαστε ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΔΑ!!!! Περιττο να πω οτι στην θεση ενος Peugeot αντι για το αμαξι ειχανε ενα κουβα με ...σκ**α... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Αλλα να μου πεις, τι περιμενεις απο ΑΓΓΛΟΥΣ αναγνωστες και τηλεθεατες που πηραν μερος σε αυτο το survey... Και μετα μου λετε γιατι το λεω κωλονησο... Wink

Για περισσοτερα εδω : http://www.bbc.co.uk/topgear/survey/

Και τα 159 αμαξια εδω : http://www.topgear.com/content/features/stories/2005/11/stories/01/1.html

Peugeot placed bottom of Top Gear survey

Nov 2 2005

PEUGEOT has been dealt a hammer blow after the French company came bottom in a major survey of UK motoring enthusiasts. The firm came 36th in the manufacturers list in the BBC Top Gear magazine's customer satisfaction survey. And there was more bad news - the Peugeot 807 was named the most unpopular car (159th) just beating the Peugeot 307, which was named European Car of the Year just three years ago. The survey was compiled from responses from more than 76,000 Top Gear readers and 11 of the bottom 20 were also French models. BBC Top Gear magazine editor Michael Harvey said: "French automobiles have taken one hell of a beating this year but with over 76,000 people taking part, this is the most valid set of car opinions you can get."

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 06:52:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά βρε παιδί, που ζείς;; Δεν ξέρεις απο ιστορία; Αγγλο-γαλλικός πόλεμος ήταν, είναι και θα είναι για πολύ ακόμα! Και μετά λένε για μας και τους τούρκους... Razz

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 13:38:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι αγγλοι μια χαρα παιδια ειναι ρε παλικαρια. Απλα τετοια surveys δεν αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα. Ειναι οπως το Best Auto του Auto Moto und Sport.

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 14:12:14    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρτζι μπούρτζι και λουλάς....
Μια survey σαν αυτή που βγάζει ΕΚΤΟ το Honda Jazz (απόλυτη αηδία) για μένα είναι άκυρη τελείως΄....
Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 18:55:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DrJekyll έγραψε:
Αρτζι μπούρτζι και λουλάς....
Μια survey σαν αυτή που βγάζει ΕΚΤΟ το Honda Jazz (απόλυτη αηδία) για μένα είναι άκυρη τελείως΄....
Τα κριτηρια που βγηκαν αυτα τα αυτοκινητα ειναι πολλα....δε μπορουμε απλα ετσι να την βγαζουμε ακυρη ολοκληρη ερευνα.....Ποσο μαλλον οταν πολλοι απο εμας την συμβουλευονται την εκμπομπη του TOP GEAR.Οχι επειδη πατωσαν τα Peugeot....

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 19:01:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το survey αυτο οπως και αλλα πολλα βασιζονται στην γνωμη του κοινου οποτε με τπτ δεν ειναι αντικειμενικο. Και αυτο στο λεω εγω που δεν εχω peugeot αλλα corsa που βγηκε πιο ψηλα...

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 19:05:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
Το survey αυτο οπως και αλλα πολλα βασιζονται στην γνωμη του κοινου οποτε με τπτ δεν ειναι αντικειμενικο. Και αυτο στο λεω εγω που δεν εχω peugeot αλλα corsa που βγηκε πιο ψηλα...
Nαι αλλα υπαρχουν και κριτιρια αμα διαβασες το site οπως το λεγομενο value for money η οδηγικη απολαυση το κρατημα και πολλα αλλα τα οποια οταν ενα μεγαλο μερος ανθρωπων εκτιμαει ενα αυτοκινητο οτι τα πληρει δε μπορεις να πεις οτι ειναι μια απολυτως υποκειμενικη αποψη.... Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 19:16:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν πιστευω οτι το corsa πχ εχει καλυτερο κρατημα απτο 206... Αυτο ειναι ενα παραδειγμα Smile

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 22:11:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
δεν πιστευω οτι το corsa πχ εχει καλυτερο κρατημα απτο 206... Αυτο ειναι ενα παραδειγμα Smile

Εχει ομως πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης!! Και οταν λεει για το 206 δεν λεει για το 1.6 η το RC με οτι αυτο συνεπαγεται σε κρατημα οποτε δεν αποκλειεται το corsa που δοκιμασαν να εχει καλυτερο κρατημα η τουλσχιστον παρομοιο. Γενικα παντως την εκπομπη αυτη την συμπαθω παρα πολυ και το περιμενα να μας καταταξουν αρκετα χαμηλα. Οχι και τοσο βεβαια! Αν διαβαζατε το περιοδικο τους θα ξερετε οτι στις τελευταιες του σελιδες εχει βαθμολογια καθε μοντελου και ανεκαθεν μας ειχε πολυ χαμηλα. Παντως μιλαμε για την δημοφιλεστερη εκπομπη αυτοκινητων στον κοσμο και αναμφισβητητα οι ανθρωποι ξερουν.....Και σε μια εκπομπη τετοιας εμβελειας οπως αυτη δεν νομιζω να χωρανε συμπαθειες και αντιπαθειες προς αλλες χωρες. Δεν υπαρχει λογος!

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 23:27:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μενα μ αρεσει πολυ το Top Gear και την θεωρω πολυ εγκυρη εκπομπη αλλα αυτα τ αποτελεσματα ειναι μαζι με γνωμες αναγνωστων που δεν ειναι και τοσο αντικειμενικες.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σημασια εχει το πως φαινεται στον καθενα τ αυτοκινητο του. Αν του αρεσει και ειναι γενικα ευχαριστημενος δεν εχει σημασια τι λεει μια δημοσκοπηση.

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 23:36:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
και μενα μ αρεσει πολυ το Top Gear και την θεωρω πολυ εγκυρη εκπομπη αλλα αυτα τ αποτελεσματα ειναι μαζι με γνωμες αναγνωστων που δεν ειναι και τοσο αντικειμενικες.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σημασια εχει το πως φαινεται στον καθενα τ αυτοκινητο του. Αν του αρεσει και ειναι γενικα ευχαριστημενος δεν εχει σημασια τι λεει μια δημοσκοπηση.
Δηλαδη εγω που ειμαι απογοητευμενος απο το αμαξι μου και απο την Peugeot γενικοτερα σαν εξυπηρετηση και σαν After Sales συνεπαγεται οτι δεν πρεπει να ξαναγινει καποια αλλη δημοσκοπηση...ακομα και αν ημουν ευχαριστημενος...Θα διαφωνησω λοιπον... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 01:54:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα ακριβως.

Εννοω πως σημασια εχει αν ειμαστε εμεις ευχαριστημενοι. Αν το corsa ηταν τελευταιο και εγω ημουν ευχαριστημενος δεν θα μ ενοιαζε. Αν παλι δεν ημουν ευχαριστημενος, θα το πουλουσα και δεν θα ξαναπερνα corsa η opel γενικα.

Δεν θα επελεγα πχ ενα αμαξι επειδη μια δημοσκοπηση το εβγαλε καλο, αλλα απτο αν μ αρεσει.

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 14:25:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι συμφωνω αλλα τετοιου ειδους δημοσκοπησεις γινονται για 2 λογους!1ος:Να ενημερωθουν σχετικα με καποια πραγματα,αν και εφφ'οσον καποια απο τα κριτηρια τους αφορουν,οι υποψηφιοι αγοραστες αυτοκινητου και 2ον:Να συγκριθουν τα αυτοκινητα σαν οδηγικες μηχανες αναμεταξυ τους με βαση παντα τις γνωμες μιας μεριδας κοσμου.Αυτη η μεριδα κοσμου σαν εννοια στην στατιστικη ονομαζεται "δειγμα".Αυτο που κανει το δειγμα οπως και συ ο ιδιος θα γνωριζεις απο δημοσκοπησεις στις ειδησεις πχ,ειναι να αντιπροσωπευει την κοινη γνωμη αφου αυτοι που συντασσουν την ερευνα δεν μπορουν να βγουν εξω και να πιασουν με τη σειρα 10000000 κοσμο και να τον ρωτησουν τα σχετικα!Γι'αυτο και γω ειμαι εναντιον αυτων των ερευνων ειδικα οταν το δειγμα που λαμβανεται υπ'οψην ειναι σχετικα μικρο σε συγκριση παντα με τον πληθυσμο οπου και λαμβανει χωρα η ερευνα!Γιατι αυτοι μπορει να επιασαν 1000 ατομα που να ειπαν οτι ειναι ευχαριστημενοι απο το Jazz τιποτε ομως δεν μας εγγυαται οτι υπαρχουν αλλοι 1000 λιγο πιο περα που να θεωρουν κορυφαιο αυτοκινητο το 206!Προσωπικα πιστευω οτι ενα καλο δειγμα για ερευνες θα ηταν καπου στο 20% του πληθυσμου....Αλλα και παλι δεν μπορουμε να κανουμε πολλα για αυτα τα ζητηματα εκτος απο το να τα λαβουμε υπ'οψην ειτε να μην ασχοληθουε καν!!!!Ο καθενας κανει οτι θελει!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 00:09:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν καποιος παρακολουθησει την συγκεκριμενη εκπομπη καταλαβαινει πολλα.εμενα μου αρεσει περισσοτερο για το περιεργο χιουμορ γιατι πλεον εχει γινει σαν show η εκπομπη.πρεπει να σημειωθει πως σε καθε εκπομπη παρουσιαζουν παντα ενα αγγλικο 'supercar'.οντως κανουν καλα πραγματα αλλα το βρετανικο στοιχειο ειναι εκδηλο και μερος αυτου του στοιχειου ειναι η αντιπαθεια στους 'αγαπημενους' τους γειτονες...

Υ.Γ. ειχα δει μια εκπομπη που δοκιμαζαν την SLR και ο τυπος ειπε οτι τα φρενα της δεν αξιζουν!!αχαχαχαχαχαχα!απλα ειναι κεραμικα!!!!δηλωσεις εντυπωσιασμου θα ελεγα για να προκαλουν συζητησεις (οπως αυτη εδω...)

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 02:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω πιστευω οτι αμα του την εκαναν δωρο δε θα την επαιρνε....Δε γ****αστε λεω γω??? Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 03:39:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα ηταν 2 και τωρα μπηκε και ενα τριτος παρουσιαστης.ο ενας εχει SL55 AMG και καραγουσταρει,οι αλλοι τον κραζουν.ολα ειναι παιχνιδι αδερφε...οπως τα περισσοτερα γυρω μας δυστυχως.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 04:08:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
αν καποιος παρακολουθησει την συγκεκριμενη εκπομπη καταλαβαινει πολλα.εμενα μου αρεσει περισσοτερο για το περιεργο χιουμορ γιατι πλεον εχει γινει σαν show η εκπομπη.πρεπει να σημειωθει πως σε καθε εκπομπη παρουσιαζουν παντα ενα αγγλικο 'supercar'.οντως κανουν καλα πραγματα αλλα το βρετανικο στοιχειο ειναι εκδηλο και μερος αυτου του στοιχειου ειναι η αντιπαθεια στους 'αγαπημενους' τους γειτονες...

Υ.Γ. ειχα δει μια εκπομπη που δοκιμαζαν την SLR και ο τυπος ειπε οτι τα φρενα της δεν αξιζουν!!αχαχαχαχαχαχα!απλα ειναι κεραμικα!!!!δηλωσεις εντυπωσιασμου θα ελεγα για να προκαλουν συζητησεις (οπως αυτη εδω...)

αυτο για την SLR το ειπε αφου ειχε οδηγησει την Carrera GT και την Enzo. Οποτε ποιος ξερει, ισως μεσα στην υπερβολη υπαρχει και μια αληθεια. Razz

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 06:36:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:

αυτο για την SLR το ειπε αφου ειχε οδηγησει την Carrera GT και την Enzo. Οποτε ποιος ξερει, ισως μεσα στην υπερβολη υπαρχει και μια αληθεια. Razz

Κατραρχην για τα φρενα της SLR δεν ειπε κανεις οτι δεν αξιζουν Exclamation Αυτο που ειπε αυτος ηταν οτι λειτουργουν σαν "on/off" και δεν εχουν καλη αισθηση! Αλλα την δουλεια τους την κανουνε! Και απο οσο θυμαμαι πρεπει να ηταν παρουσιαση της McLaren Mercedes SLR και οχι συγκριση με Carrera GT και Enzo. Για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος ομως, μπορει να κανω και λαθος! Wink Cool

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 12:58:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτπ το ειχε πει σε συγκριτικο της SL 55 με την SLR παιδια.εχω και το βιντεακι.οσο για τα φρενα της SLR....το αυτοκινητο σταματαταει απο το 200km/h σε λιγοτερο απο 70 μετρα,αυτο λεει πολλα,μεχρι και αεροφρενο εχει ρε σεις!
και το σχολιο για τα φρενα το ειχε κανει ο συμπαρουσιαστης (πλεον) του Clarkson, ο Richard Hummond (?) νομιζω αυτο ειναι το ονομα του.

επισης θελω να πω οτι η εκπομπη ειναι πολυ διασκεδαστικη και ειμαι fun της απλα εχει γινει περισσοτερο show πλεον.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 13:54:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teodor_v έγραψε:
Tiesto έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:

Κατραρχην για τα φρενα της SLR δεν ειπε κανεις οτι δεν αξιζουν Exclamation Αυτο που ειπε αυτος ηταν οτι λειτουργουν σαν "on/off" και δεν εχουν καλη αισθηση! Αλλα την δουλεια τους την κανουνε! Και απο οσο θυμαμαι πρεπει να ηταν παρουσιαση της McLaren Mercedes SLR και οχι συγκριση με Carrera GT και Enzo. Για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος ομως, μπορει να κανω και λαθος! Wink Cool

εχεις δικιο δεν ηταν συγκριση. Δεν ειπα αυτο. Ειπα πως πριν (γενικα πριν) ειχε οδηγησει αυτα τα δυο αυτοκινητα που ειναι σαφως ανωτερα απτην SLR.

Ειμαστε offtopic ομως παλικαρια. Εκτος αν το κομματι αυτο ειναι του Στελιου Laughing

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης