PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σφυρίζουν τα φρένα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2005, 20:17:36    Θέμα δημοσίευσης: Σφυρίζουν τα φρένα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω και καποιους μηνες σφυριζουν τα φρενα και μου την εχει δωσει στα νευρα. Οσο και να ζεσταθουν δεν σταματανε να σφυριζουν. Τα φρενα παντως δεν θελουν αλλαγμα. Τι μπορει φταιει;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2005, 20:32:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω πως ειναι ειτε τα οικολογικα μας τακακια ειτε οι οικολογικες μας δισκοπλακες ....

Και μενα σφυριζαν σαν τρελα μεχρι που αλλαξα τακακια για πλακα και παπαλα το σφυριγμα .

Εμενα αυτο που μου τη δινει πραγματικα ειναι οτι γεμιζουν οι ζαντες αυτη τη μαυρη μ***κια απ τα τακακια και γινονται συνεχως χαλια ... καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχουν τακακια που δεν λερωνουν τοσο...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2005, 20:40:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως θα επρεπε να μεταφερθει σε αλλο topic?
Επιστροφή στην κορυφή
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2005, 20:45:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
Νομιζω πως ειναι ειτε τα οικολογικα μας τακακια ειτε οι οικολογικες μας δισκοπλακες ....

Και μενα σφυριζαν σαν τρελα μεχρι που αλλαξα τακακια για πλακα και παπαλα το σφυριγμα .

Εμενα αυτο που μου τη δινει πραγματικα ειναι οτι γεμιζουν οι ζαντες αυτη τη μαυρη μ***κια απ τα τακακια και γινονται συνεχως χαλια ... καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχουν τακακια που δεν λερωνουν τοσο...

Δηλαδη φταινε η μαμα δισκοπλακες ή τα μαμα τακακια; Ποσο σου πηρε να αλλαξεις τα τακακια;
Και μενα γεμιζουν αυτη την μαυρη μ***κια μονο οι μπροστινες ζαντες.
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2005, 20:55:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:

Δηλαδη φταινε η μαμα δισκοπλακες ή τα μαμα τακακια; Ποσο σου πηρε να αλλαξεις τα τακακια;

Πρωτα απ'ολα επρεπε να ανοιξεις αυτο τε θεμα σε αλλη ενοτητα (Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά). Ας κανει καποιος Mod. τη μεταφορα.
Aυτη η μαυρη σκονη ειναι φησιολογικη, ειναι τα τακακια σου που με τη τριβη γινονται σκονη, απλα.... Αυτο γινετε σε ολα τα αυτοκινητα.
Πισω δεν γινεται ειτε γιατι εχεις ταμπουρα (και μενει μεσα) ειτε αν εχεις και πισω δισκους γινετε λιγοτερο γιατι τα μπροστα φρενα καταπονουνται πολυ περισσοτερο απ'τα πισω.
Για το σφυριγμα συνηθος φταινε τα τακακια. Δεν μας ειπες ομως ποσα χλμ εχεις κανει, ποσο καιρο σου κανει το θορυβο, και αν και ποτε αλλαξες τελευταια φορα τακακια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 00:44:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα τακακια που και καλα δεν λερωνουν τοσο ειναι πιο σκληρα αρα δεν ειναι τοσο καλα αρα αφου ειναι πιο σκληρα χαλανε της δισκοπλακες πιο ευκολα για αυτο προσοχη ! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 00:54:33    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σφυριζουν τα φρενα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
Εδω και καποιους μηνες σφυριζουν τα φρενα και μου την εχει δωσει στα νευρα. Οσο και να ζεσταθουν δεν σταματανε να σφυριζουν. Τα φρενα παντως δεν θελουν αλλαγμα. Τι μπορει φταιει;
Τα φρενα σου σφυριζουν επειδη οπως ειπε και ο γιαννης ειναι φταγμενα και τα δικα σου αλλα και ολων μας απο οικολογικα υλικα.Πιο συγκεκριμενα τα υλικα κατασκευης τους δεν περιεχουν αμιαντο ο οποιος περα απο καποιες αλλες επιπτωσεις ηταν και καρκινογονος...Το αποτελεσμα ειναι τα φρενα μας να ουρλιαζουν πιο πολυ και απο τις μαναδες μας!!!!Τα δικα μου τουλαχιστον οποτε φρεναρω με κανουν να νιωθω μαεστρος σε ορχηστρα...Απλα συμβιβαζεσαι και μη δινεις σημασια καποια στιγμη ουτε καν θα τα προσεχεις! Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 01:20:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ομως ειναι γιατι υπαρχουν αυτοκινητα των οποιων τα φρενα δε σφυριζουν?!?!? Confused Μονο τα Peugeot "φορανε" οικολογικα τακακια???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 02:01:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ομως ειναι γιατι υπαρχουν αυτοκινητα των οποιων τα φρενα δε σφυριζουν?!?!? Confused Μονο τα Peugeot "φορανε" οικολογικα τακακια???
Σε ολα συμβαινει απλα απο'κει και περα παιζουν ρολο και τα υλικα που χρησιμοποιει η καθε εταιρεια.Πχ για την TOYOTA ξερω οτι οι δισκοπλακες που χρησιμοποιει ειναι φτιαγμενες απο πολυ ανθεκτικα υλικα τα οποια δεν αλλοιωνονται οσα ζευγαρια τακακια και να φαγωθουν επανω τους!!!!!! Surprised

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 02:07:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eιναι χωρις αμιαντο τα τακακια γι'αυτο και σφυριζουν!!
Αν και το εχουμε ξαναναλυσει το θεμα πολλεεεες φορες!
Ψαξτε και λιγο τα προηγουμενα θεματα! Confused

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
vanvan (vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

Ένταξη: 20 Ιούν 2004
Τόπος: Νεα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 12:17:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επεσα στην περίπτωση γιατί την Κυριακή όλη η παρέα μου με γιούχαρε για τον πέζουλα μου που σφυρά στα 20.000 και ήθελα να το κάνω post.
Το έχετε υπεραναλύσει αλλά πάντα καταλήγετε στο ότι σφυρίζουν λόγω του μή αμιάντου. Να ρωτήσω κατι παρπάνω: το ότι δεν έχουν αμίαντο σημαίνει ότι (λόγω υλικών αντι του αμιάντου) είναι πιο μαλακά και για αυτό φθείρονται πιο γρήγορα (και σφυράνε πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα). Η το ότι δεν έχουν αμίαντο σημαίνει ότι σφυράνε πιο γρήγορα αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την κατάσταση τους?
και με άλλα λόγια, να τα αλλάξω? Εχετε καμμιά πρόταση? (οκ χωρίς να μπαίνουμε στα taboo- θέματα των μελών)
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 14:50:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαμια σχεση!
Αν δεν κανω λαθος-αν κανω διορθωσετε με- ειναι χωρις αμιαντο για να μην ζεσταινονται πολυ ευκολα,αρα και για να αντεχουν πιο πολυ στην χρηση...Αν και νομιζω απο την δικη μου πειρα οτι αν σφυριζουν τα τακακια ειναι και πολυ καλα στο φρεναρισμα!(συνηθως,τουλαχιστον)
Πχ,τα δικα μου σφυριζουν συνεχεια οταν ακουμπαω το φρενο (αν το πατησω λιγο περισσοτερο σταματαει στο σφυριγμα) και μαλιστα παρα πολυ!Αλλα αφου εχω πολυ καλο φρεναρισμα σκασιλα μου!!
Μπορεις αν θελεις να βαλεις καποιο τακακι που να μην σφυριζει αλλα απλα δεν θα ειναι για αγριες καταστασεις!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 19:23:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι με θεμα θερμοκρασιας εχει να κανει, νομιζω... Rolling eyes

Λιγοτερο σφυριγμα ειχαν τα Ferodo Premium που ειχα βαλει στο παλιο Peugeot!!! Δεν εξαφανιζοταν το σφυριγμα, αλλα η συχνοτητα εμφανισης του ηταν πολυ μικροτερη!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 22:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
geo1st487 έγραψε:

Για το σφυριγμα συνηθος φταινε τα τακακια. Δεν μας ειπες ομως ποσα χλμ εχεις κανει, ποσο καιρο σου κανει το θορυβο, και αν και ποτε αλλαξες τελευταια φορα τακακια.

Εχω κανει 12.000 χλμ και το σφυριγμα το κανει εδω και κατι μηνες. Το αμαξι το εχω 1,5 χρονο, τακακια δεν αλλαξα ακομα.
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 00:49:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το οτι σφυριζουν δε σημαινει οτι θελουν πεταμα...Don't worry!Τα δικα μου τα εβαλα πριν 2 μηνες και απο την 2 εβδομαδα κελαηδανε!!!Με το που θα γλειψω το φρενο αρχιζει η χωρωδια μολις το πατησω λιγο περισσοτερο.....ΦΙΜΟΤΡΟ!!!Ετσι ειναι ρε παιδια...Συμβιβαστειτε!!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 09:37:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικα πρεπει να εχεις καμια 10.000-12.000 χλμ ζωης ακομα στα τακακια σου. Εγω ποτε δεν καταλαβα γιατι σφυρηζουν τα τακακια οταν ειναι ΟΚ. Προσωπικα δεν μου εχει τυχει ποτε (σε τακακια που ειχαν ακομα ζωη) και αυτο που εχω τωρα ειναι το 4ο σετ που εχω βαλει στο αμαξι (90.000 χλμ). Μια φορα μου εχει τυχει να σφυριζουν, οταν ειχα φαει και τα τακακια και τους δισκους κανοντας 28.000χλμ χωρις αλλαγη (εννοειτε πηγαν ολα για πεταμα, δισκοι-τακακια). Οταν με το καλο αλλαξεις δοκιμασε αλλη μαρκα. Εγω προσωπικα τα καλητερα που εχω δοκιμασει ειναι της Ferodo.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 18:35:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως για τα Ferodo εχω ακουσει και εγω τα καλυτερα! Wink Μαλλον τα επομενα αυτα θα ειναι!

Επιστροφή στην κορυφή
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 17:59:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καλοκαίρι που μας πέρασε άλλαξα τακάκια στα 20.000 km μόνο στα πίσω, τα οπία είχαν φαγωθεί τελείως.Τα μπροστά ήταν οκ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως έγινε αυτό αφού και στο συνεργείο έπαθαν την πλάκα τους και με κορόιδευαν ότι έκανα ταρζανιές.Χειρόφρενο δεν έχω τραβήξει σχεδόν ποτέ.(μια φορά για να δω πωσ είναι)
p.s. μετά την αλλαξή το σφύριγμα έχει ελλατωθει κατα πολύ, σχεδόν τελείως.
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 18:03:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:
Το καλοκαίρι που μας πέρασε άλλαξα τακάκια στα 20.000 km μόνο στα πίσω, τα οπία είχαν φαγωθεί τελείως.Τα μπροστά ήταν οκ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως έγινε αυτό αφού και στο συνεργείο έπαθαν την πλάκα τους και με κορόιδευαν ότι έκανα ταρζανιές.Χειρόφρενο δεν έχω τραβήξει σχεδόν ποτέ.(μια φορά για να δω πωσ είναι)
Scratch Scratch Scratch Scratch Scratch Ε???Πώς????What??????Μου φαινεται ο καθενας λεει οτι θελει μεσα στα συνεργεια....Εγω για μια φαση ακομα και στα φαναρια σταματουσα με χειροφρενο.....το ποδοφρενο το ειχα καταργησει και οταν πλεον τα τακακια τα ειχαν κλασει και πηγα για αλλαγη μου ειπαν οτι τα πισω ηταν ολοκαινουργια αλλα τα μπροστα μαζι με τις δισκοπλακες ηταν για πεταμα....κοστος 180 ευρω.....Τωρα το πως εγινε αυτο αλλα και το δικο σου το θεμα.....η επιστημη ανοιγει τα μπουτια!!!!!! Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 21:30:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:

Μηπως κυκλοφορουσες συχνα φορτωμενος με ατομα??? Οταν αυξανεται το φορτιο στον πισω αξονα αυξανεται και η πεδη στα αντιστοιχα φρενα μεσω ενος αισθητηρα!!! Wink

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης