PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τα υποψήφια μοντέλα για το "Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2006"
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Ποιο απο ολα??
Alfa 159
56%
 56%  [ 13 ]
BMW 3 series
17%
 17%  [ 4 ]
Mazda 5
13%
 13%  [ 3 ]
Renault Clio 3
8%
 8%  [ 2 ]
Toyota Yaris
0%
 0%  [ 0 ]
VW Passat
4%
 4%  [ 1 ]
C1 - 107 - Aygo
0%
 0%  [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 23

Συγγραφέας Μήνυμα
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 18:33:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Tiesto έγραψε:
Passat εγω λογω αναλογιας ποιοτητας-τιμης...

Οταν ειπα να αλλαξω το 407 το 1.8,πηγα και ειδα το passat...αλλα μου φανηκε πολυ ψευτικο Βασιλη....δεν νομιζω οτι δικαιολογει ουτε την τιμη του αλλα ουτε το ονομα του....(γνωμη μου παντα... Wink ).Για να παρεις το passat με ολα οσα εχει το 407 πας καπου στα 26500 για το 1600( Shocked Shocked Shocked Shocked )....και εγω πηρα με 25500(με την εκπτωση που ισχυει) το διλιτρο 407... Wink

ε ενταξει, γνωμες ειναι αυτες. προσωπικα στ αυτοκινητα ειμαι της φιλοσοφιας ο,τι πληρωνεις παιρνεις.

μανο, και μενα μ αρεσει η 3αρα πιο πολυ απ ολα αλλα ακριβη ρε παιδι μου...

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 19:13:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

159 και χωρις τυψεις Very happy

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 20:34:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν το μπεμπεκι δεν υπαρχει....αλλα αυτοκινητα ρε παιδια!Χαλαρα σειρα 3 με κλειστα τα ματια! :)Και για λογους πισω κινησης!!!!!! Laughing Laughing Laughing

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 11:37:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και η τετρακινηση της 159 δεν νομιζω να ναι κακη Rolling eyes
ξερω ξερω ... στις 3,2 εκδοσεις αλλα τι να κανουμε ! Crying or Very sad

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 15:58:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

159!! Την είδα και απλά την ερωτεύτηκα Embarassed Embarassed

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 09:48:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Renault Clio III αυτοκίνητο της χρονιάς 2006

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 10:03:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΛΕΟΣ!
Ποτε δεν τον συμπαθησα αυτον τον θεσμο. Ειναι λιγο περιεργα τα κριτηρια με τα οποια ψηφιζουν και το πιο σωστο για μενα ειναι το "σχεση αποδοσης-τιμης". Με αυτο το σκεπτικο και μονο θεωρω λογικο να βγαινουν αυτοκινητα της χρονιας αυτα που βγαινουν. Γιατι αλλιως πως να το κανουμε δεν μπορεις να συγκρινεις την S-class με το Clio....

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 14:21:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ομως βγηκε το Clio Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 14:25:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
και ομως βγηκε το Clio Very happy

Έχουν μια έφεση προς τα Van τον τελευταίο καιρό μάλλον Idea
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 14:28:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλη μια φορα αποδειχτηκε πως ο κοσμος δεν παει καλα. Τοσα πολυ καλυτερα αυτοκινητα και εβγαλαν την μ***κια που τσιγκουνευτηκαν να βαλουν το μαλακο ταμπλο σε ολες τις εκδοσεις! Αν ειναι δυνατον!

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 16:15:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οδηγηστε πρωτα ενα 14αρη και ελατε μετα πες τε μου οτι δεν ειναι καλο.Ας βλεπουμε τα πραγματα ως εχουν και ας μην ειμαστε με παροπηδες.Το αμαξι γενικα και σαν οδικη συμπεριφορα απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 17:46:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισως ναι αλλα δεν συγκρινεται με την 159, το Passat, την 3αρα και αλλα μοντελα που ηταν υποψηφια.

Ασε που ποιοτικα κατα την γνωμη μου ειναι απαραδεκτο για μοντελο 2005 και με τετοιο ανταγωνισμο.

Αντιθετα με την 159 που εμεινα μ***κας με τα υλικα που εχουν χρησιμοποιησει.

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 18:00:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελα ομως που στην εκλογη του αυτοκινητου της χρονιας ΔΕΝ παιζει ρολο ΜΟΝΟ τα πλαστικα του εσωτερικου.Φαινετε πως οι κυριοι που το βγαλανε αυτοκινητο της χρονιας,ειχαν και αλλα πραγματα κατα νου Wink

Το 182αρη το διλητρο σε σχεση με τις απλες εκδοσεις του προηγουμενου κλιο,ηταν ποιο φαρδυ και ποιο μεγαλο με 16αρες ζαντες (που φαινοντουσαν τερατα) και ας ειχε ποιο φαρδια φτερα για να χωρεσουν.Το καινουργιο κλιο οι απλες εκδοσεις 1200-1400 (ειδικα το 14αρη) εχουν μεγαλυτερο μεταξονιο-μετατροχιο απο το προηγουμενο κλιο (για το διλητρο μιλαω) και φυσικα ακομα και οι 16αρες στο 1400 φαινοντε ροδακια.Βλεπουμε λοιπον οτι απλη εκδοση καινουργιου μοντελου με ''γρηγορη'' εκδοση παλιου μοντελου (2000) (ποσο μαλλον και με απλη εκδοση παλιοτερου μοντελου) εχουν χαοδες διαφορα σε ολα.Μιλαμε για αλλο αμαξι.Καντε ενα test drive ενα 14αρη με ζαντες αλουμινιου και ζοριστε το σε στροφες να δουμε τι θα πειτε.Μην το δειτε σε σχεση με παλιοτερα μοντελα της ιδιας κατηγοριας ως προς τις επιδοσεις γιατι πολυ απλα το νεο κλιο εχει 5αστερια που σημαινει πολυ περισοτερο βαρος.Εγω εχω να πω πως περιμενω το διλητρο να δω τι θα κανει σε σχεση με τον ανταγωνισμο οχι απλα σε επιδοσεις αλλα σε ολοκληρομενη εμφανιση σε ολα του.

Υ.Γ.Ενα μειον που μπορω να βρω ειναι η τιμη η οποια οντως ειναι τσουχτερη.Βεβαια το κλιο πλεον αγγιζει σε κατηγορια το Megane και δεν εχει καμια σχεση με αυτοκινητο πολεως οπως ξεκινησε την καριερα του ο προκατοχος του.

Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 18:30:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν διαφωνω πως ειναι εντελως διαφορετικο αυτοκινητο. Ουτε οτι στις στροφες εχει πολυ καλη συμπεριφορα. Ολα τα clio το χουν αυτο.

Οταν ομως μπηκα στην εκθεση περιμενα να δω ενα πολυ καλυτερο αυτοκινητο απ αυτο που ειδα. η ποιοτητα της εκδοσης με το ταμπλο slush ηταν πολυ καλη αλλα μονο στο ταμπλο. τα υπολοιπα υλικα δεν με ικανοποιησαν καθολου. Η ποιοτητα της εκδοσης με το απλο ταμπλο ειναι ΙΔΙΑ με του corsa μου που ειναι 5 χρονων μοντελο και σ αυτο συμφωνησε μαζι μου ατομο που εχει clio για να μην νομιζεις πως ειμαι κολλημενος.

Συνολικα σιγουρα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απτο προηγουμενο μοντελο (αυτο ελειπε κιολας...) αλλα πιστευω πως δεν ειναι τοσο καλο που του αξιζει αυτος ο τιτλος.

Η συζητηση my dear friend δεν εχει νοημα επειδη δεν θα βγαλει πουθενα. ο καθενας εχει τις αποψεις του Wink

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 19:08:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με αυτη την εμφανιση δεν το θεωρω και παραξενο που εβγαλαν το Clio!!! Τα συμφεροντα που παιζονται ειναι πολλα...

Απο ολο τον ειδικο τυπο, αλλα και απο τις αποψεις που ακουσα στην εκθεση (ακομα και απο πωλητη της Renault) το σχεδιο του Clio δεν αποσπα θετικα σχολια!!! Τουλαχιστον, η Renault "κερδισε", μεσω του διαγωνισμου αυτου, την προωθηση του!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 01:19:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια ολα οκ που ειπατε...αλλα εστω και με τη μπεμπα ειναι η μερα με τη νυχτα!Το ενα ειναι BMW και το αλλο θα ειναι μια ζωη ενα clio...τι να λεμε τωρα...ΕΛΕΟΣ!!!!

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 11:26:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Ρε παιδια ολα οκ που ειπατε...αλλα εστω και με τη μπεμπα ειναι η μερα με τη νυχτα!Το ενα ειναι BMW και το αλλο θα ειναι μια ζωη ενα clio...τι να λεμε τωρα...ΕΛΕΟΣ!!!!

Σιγα την παλιομπουρουχα.Πας σε στροφες και ανηφορα και ειναι τα μεσαια κυβικα τους ...κατεβα να σμπρωξουμε.1.5 τονο και βαλε.Αλλα ειναι BMW....Βεεεεβαιααααααα.Καλα τα BMW αλλα τα Μ...τα αλλα ειναι απλα γιαυτους που θελουν να λενε και να κανουν μοστρα.

Προσωπικη μου αποψη φυσικα.Εγω θα ελεγα οτι αν το Κλιο και το καθε κλιο ειχε σε λεφτα οσο ενα BMW τοτε θα ηταν πολυ καλυτερο

Επιστροφή στην κορυφή
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 13:42:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Οδηγηστε πρωτα ενα 14αρη και ελατε μετα πες τε μου οτι δεν ειναι καλο.Ας βλεπουμε τα πραγματα ως εχουν και ας μην ειμαστε με παροπηδες.Το αμαξι γενικα και σαν οδικη συμπεριφορα απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ.

Βρε τι μου λες τωρα να οδηγησω το Clio και να δω τι????? Αν ειναι καλυτερο απο την S class και απο την BMW??????????

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Σιγα την παλιομπουρουχα.Πας σε στροφες και ανηφορα και ειναι τα μεσαια κυβικα τους ...κατεβα να σμπρωξουμε.1.5 τονο και βαλε.Αλλα ειναι BMW....Βεεεεβαιααααααα.Καλα τα BMW αλλα τα Μ...τα αλλα ειναι απλα γιαυτους που θελουν να λενε και να κανουν μοστρα.

Προσωπικη μου αποψη φυσικα.Εγω θα ελεγα οτι αν το Κλιο και το καθε κλιο ειχε σε λεφτα οσο ενα BMW τοτε θα ηταν πολυ καλυτερο

Νικο συγνωμη αλλα νομιζω οτι εσυ τελικα φορας παρωπιδες....

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 14:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Μαλλον δεν καταλαβες καλα το ποστ μου Wink Δεν τιθεται μετρο συγκρισης.Εσυ τα συγκρινεις με το κλιο...Δεν ειπα κατι τετοιο.Καταρχην δεν εχουν ιδια αξια αγορας.Αλλα σε γενικες γραμμες.....πανε οδηγα ενα 1600 ή 1800 BMW και πηγαινε σε δρομους περα απο τις εθνικες....Μην τρελαθουμε τωρα....Απλο παραδειγμα σε τετοιου ειδους κατηγορια...ο συνοδηγος του Γκαλφα ο οποιος ειχε S3 πχ και το λεει ακομα το παιδι.....''Το χειροτερο αμαξι που εχω αγορασει ποτε''.Δεν αξιζει τα λεφτα του.Για στροφες ΔΕΝ ειναι αν θες κατι παραπανω απο μετακινηση και φυσικα για ταξιδια μονο για δυο ατομα λογο 3θυρου αμαξωματος.Μην μιλησω για 316-318 BMW που περα απο χωρους και ξυλα-δερματα-ανεση (ναι ανεση συμφωνω)...ΟΔΗΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΩΜΑ.Πας να στριψεις και αγκομαχαει το καημενο.Και μην μου πειτε οτι δεν ειναι ετσι..Και δεν μιλάω για στροφες εγνατιας και ανοιχτες καμπες.Μιλαω για ορεινες διαδρομες που εχει σε μεγαλο ποσοστο η Ελλαδα μας.Αυτων των κατηγοριων τα αυτοκινητα στην μονη στροφη που μπορουν να στρηψουν με ανεση και χλμ ειναι το ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ.Φυσικα οπως ειπα και παραπανω....τα Μ και τα AMG εκεινα ναι ειναι αμαξια.(Και παλι παιζετε μιας και μια Μ3 με ενα EVO-SUBARU μαμα θα μεινει πισω σε ορεινο δρομο).Μην μιλησω για SLK 163 AMG που η ιπποδυναμη της ειναι λιγη για τα κιλα της.

Σαν μετρο συγκρισης στο στοχαστρο ειναι τα μεσαια κυβικα και οχι τα μεγαλα.

Υ.Γ.Παροπηδες δεν εχω φιλε μου.Θα ειχα αν αυτα που λεω τα ηξερα μονο απο περιοδικα.Εχω οδηγησει λογο της δουλειας μου πααρα πολλα αμαξια και φυσικα οχι μονο σαν μετακινηση Wink

Φιλικα παντα

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 15:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω σε αρκετα απο αυτα που λεει ο Νικος!!!

Τυχαινει να εχει η μανα μου μια 316Ci 16v και την εχω οδηγησει με ολους τους δυνατους τροπους!!! Το αυτοκινητο για ταξιδια ειναι πολυ καλο, αν εκμεταλευεσαι σωστα και τις κεκτιμενες ταχυτητες, αλλα σε στροφιλικια ας μην το συζητησουμε!!! Αν και ειναι πιο σπορτιφ απο το αντιστιχο 4θυρο ειναι πλαδαρο, με λιγα λογια δεν κανει!!! Το τιμονι και το σασμαν μπορει να ειναι κορυφαια, αλλα μεχρι εκει!!!

Ας μη μιλησω για το 116i που δοκιμασα προσφατα...

Για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα του topic ομως, θα επαναλαβω οτι σαυτον το θεσμο παιζονται πολλα!!! Μια BMW ή μια Αlfa δεν εχουν τοσο μεγαλη αναγκη την προβολη για να πουλησουν, οσο ενα αυτοκινητο σαν το Clio που απευθυνεται σε μια κατηγορια που δεν υπαρχουν οροι σαν το "image" και ολα τα αυτοκινητα ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης