PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ασφαλιστικές, τι ισχύει ?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 10:55:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παραδειγμα...

Ενας φιλος εβαλε στο αμαξι του ηχοσυστημα 2000Ε!!! Οταν πηρε τηλεφωνο την ασφαλεια του ειπε οτι αν δεν το δηλωσει του καλυπτει ηχοσυστημα μεχρι 500Ε ( Shocked ) και μονο αν το δηλωσει του καλυπτει το δικο του!!! Μαζι με τη δηλωση ομως, ερχοταν και μια αυξηση στα ασφαλιστρα... Οποτε το αφησε ως ειχε!!!

Κατι τετοιο ισχυει και για τα υπολοιπα εξτρα που βαζουμε!!! Οσο αυξανεται η αξια του αυτοκινητου απο τα εξτρα, τοσο αυξανονται και τα ασφαλιστρα!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 11:12:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν εχεις αποδειξεις για αυτα που εχεις πανω στο αμαξι και τρακαρεις....τον @#$#%λο
αν εχεις αποδειξεις τοτε το συζηταμε σε αλλη βαση.

αυτα που λετε ισχυουν για κλοπες θεομηνιες και λοιπες ζημιες που καλυπτονται απο την ασφλιστικη τη δικια σου.
αν μιλατε για τρακαρισμα που εμπλεκεται του αλλου τα δεδομενα αλλαζουν.
επισης μην εχετε το μυθο της φιλικης δηλωσης. αν δε συμφωνει και η αλλη εταιρεια για τα βασικα δεν θα τα καλυψουν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Voulis (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4 16V

Ένταξη: 26 Μάϊ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 13:08:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι μόνο θέμα ασφαλιστή. Αυτό που έχει κυρίως σημασία είναι η φωτογράφηση και η γνωμάτευση του πραγματογνώμονα με τον οποίο συνεργάζεται η ασφαλιστική. Αυτός ουσιαστικά ορίζει τα ποσά της αποζημίωσης. Το αν δέχεται όμως η ασφάλεια ή όχι να αποζημιώσει τα aftermarket προιόντα αναφέρεται στα ψιλά γράμματα του ασφαλιστηρίου. Εάν όμως φαίνονται στη φωτογραφία, και ο πραγματογνώμονας πιστοποιήσει την αξία τους, τότε δεν νομίζω η ασφάλεια να ασχοληθεί περισσότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 15:09:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά εγώ θα ρωτήσω...

Αυτό ισχύει κι όταν σε αποζημιώνει ο άλλος?
Αν ναι, τότε μάλλον τυχερός ήμουν εγώ, γιατί ναι μεν όταν το ασφάλισα (σε άλλη ασφαλιστική από αυτή που είχα), ήρθε και τράβηξε φωτογραφίες ο ασφαλιστής, αλλά ποτέ δεν το ανέφερα ώστε να "μπει" στην ασφάλεια και αυτό.

Όχι ότι έχει τόση διαφορά στην τιμή ο XS από τον XT, αλλά να ξέρω...να το πω του παπά ή όχι? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Να σου πω ομως κατι, αυτη η περιπτωση ειναι διαφορετικη γιατι πρωτον δεν εχουν και τεραστια διαφορα στη τιμη (XS-XT) και δευτερον δεν ειναι δα και τοσο διαφορετικοι, δηλαδη μπορει ανετα καποιος οχι τοσο παρατηρητικος να τους μπερδεψει, μιαζουν αρκετα μεταξη τους.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 16:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Very happy

Ναι Στέλιο, αυτό το γνωρίζω και όπως είπα δεν έχουν διαφορά στην τιμή (10€), αλλά όντως ούτε και στην εμφάνιση. Wink
Εμείς που έχουμε λιονταράκια, μπορούμε να ξεχωρίσουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια, κάποιος άλλος όμως όχι (αν και οι ασφαλιστές τουλάχιστον θα έπρεπε). Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 17:20:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα δεν το χουν φωτογραφησει στη νεα ασφαλεια ! Shocked

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 20:47:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Εμενα δεν το χουν φωτογραφησει στη νεα ασφαλεια ! Shocked

Confused Confused Confused Confused Confused

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 03:55:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dhladh re paides px αυριο βαζω προφυλακτηρεσ gt...τι διαδικασιεσ ακολουθω για να ειμαι οκ με την ασφαλιστικη?

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 12:21:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
dhladh re paides px αυριο βαζω προφυλακτηρεσ gt...τι διαδικασιεσ ακολουθω για να ειμαι οκ με την ασφαλιστικη?

Ενημερώνεις τον ασφαλιστή σου (και θα σου πει αυτός και για τις λεπτομέρειες). Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 12:53:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....ή εισαι πολυ πιο προσεχτικος στον δρομο και δεν κανεις τιποτα απ τα παραπανω !! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 17:34:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
....ή εισαι πολυ πιο προσεχτικος στον δρομο και δεν κανεις τιποτα απ τα παραπανω !! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Εσύ προσέχεις, οι άλλοι? Rolling eyes

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Οκτ 2005, 12:00:52    Θέμα δημοσίευσης: ασφαλεια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγουρα αμα στο εχουν φωτογραφισει δεν υπαρχει θεμα σε αποζημιωνουνε απο εκει και περα οτι εξτρα βαλεισ και θελεισ να καλυφτεισ απο την ασφαλεια θα το χρεωθεισ εξτρα. Τωρα απο εκει και περα αμα δεν το δηλωσεισ και ολα τα σχετικα μου ειπαμε δεν θα παρεισ φραγκο για τα εξτρα που εχεισ βαλει επανω

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης