PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Renault Clio III
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 13:52:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
στην πρώτη φώτο ειναι το sport οποτε μην ψαρώνετε... χάλια Look εχει πάλι, σαν το modus ειναι, υπερυψωμένο όπως ορίζει η νέα μόδα. Η Sport εκδοση θα βγει αρχες του 2006 και θα μιλάμε για 200 αλογα στις 5500σαλ και ροπη 205nm στις 3000σαλ.
Επίσημη παρουσιαση του clio III έγινε χτές!

Έχεις δίκιο Πέτρο.

ΑΝΑΘΕΩΡΩ αυτά που έγραψα πιο πάνω:

MEMsound έγραψε:
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!
Επιτέλους ένα μικρό που σε εμφάνιση να μπορεί να σταθεί δίπλα στο 206!
Τα μπροστινά του φανάρια βέβαια με το καμπύλο κάτω μέρος κάτι μου θυμίζουν....

Στην 1η φώτο δεν φαίνεται το πάνω μέρος των φαναριών και με μπερδεψε.

ΑΠΟΡΩ γιατί κανουν τα φανάρια τόσο μεγάλα!

Επίσης το Sport είναι σαφώς πιο φαρδύ από το απλό μοντέλο.

Με συμβιβασμό: μέτριο το Sport
Χωρίς συμβιβασμό.... μέτριο προς κακό το απλό... Rolling eyes Rolling eyes Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 13:57:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επίσης το clio sport Θα ειναι 6τάχυτο, 1 πόντο πιο χαμηλό από το απλό και 2 εκατοστά πιο φαρδύ...

οι διαστάσεις του απλου κλιο σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο:
μηκος: από 3,81 Arrow 3,99
πλάτος: από 1,639 Arrow 1,71
υψος: από 1,42 Arrow 1,50
βάρος +133kg

με γεια σας το κουτί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2005, 14:30:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
επίσης το clio sport Θα ειναι 6τάχυτο, 1 πόντο πιο χαμηλό από το απλό και 2 εκατοστά πιο φαρδύ...

βάρος +133kg

με γεια σας το κουτί!

Καλα....οδηγα πρωτα και μετα μιλα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2005, 14:53:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Baphomet έγραψε:

βάρος +133kg

με γεια σας το κουτί!

γιατί το οδήγησες εσύ και μιλάς? όπως και να είναι στον δρόμο κουτί θα είναι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2005, 14:58:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παντως αυτο μ'αρεσει Very happy

Η απλη εκδοση ειναι μετρια... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2005, 16:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Baphomet έγραψε:

βάρος +133kg

με γεια σας το κουτί!

γιατί το οδήγησες εσύ και μιλάς? όπως και να είναι στον δρόμο κουτί θα είναι.

Οταν λες κουτι.....Πως το κρινεις και με τι σκεπτικο δηλαδη το λες Question Να σου πω οτι το SUPER ειναι σχεδον τετραγωνο.Ξερεις για τι συμπεριφορα μιλαμε στο δρομο Question

Οσο για το αν το οδηγησα σου λεω απλα οτι σε μερικες μερες φευγω Γαλλια μεσο της δουλειας μου για την παρουσιαση που θα γινει στους DEALER RENAULT.

Παντως συμβιωσε με ενα CLIO RS για λιγο καιρο και μετα πες μου αν ειναι κουτι ή οχι.Μην ξεχνας οτι ειναι μοντελο πολης και οχι μεγαλο-μεσαιο οποτε ειναι φυσικο και επομενο να το χαρακτιρησει καποιος ''κουτι'' οπως αλλωστε ειναι και το 206 που οδηγας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2005, 16:24:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα δες πρωτα τις φωτο και μετα πες μου... όλα τα καινουρια κουτιά ειναι και το clio ειναι ενα από αυτα. καμμια σχεση δεν εχουν με το 206. Και δε σου ειπα τιποτα για το τι κανει στον δρομο... το θεωρω άσχημο και κουτί. Άποψη μου και δικαίωμα μου, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είσαι δικηγόρος της renault.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 11:28:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
καλα δες πρωτα τις φωτο και μετα πες μου... όλα τα καινουρια κουτιά ειναι και το clio ειναι ενα από αυτα. καμμια σχεση δεν εχουν με το 206. Και δε σου ειπα τιποτα για το τι κανει στον δρομο... το θεωρω άσχημο και κουτί. Άποψη μου και δικαίωμα μου, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είσαι δικηγόρος της renault.

Αν παει ετσι.....ναι εχεις δικαιο...Δικαιωμα σου και αποψη σου.

Δεν θα μπω στην διαδικασια να σου εξηγησω γιατι δεν εχουν καμια σχεση (οπως λες) με το 206 και με τα μοντελα γενικα που βγηκαν πριν 7 σχεδον χρονια. Εννοειτε το οτι δεν εχουν καμμια απολυτος σχεση τα παλια με τα καινουργια μοντελα.

Δεν ειμαι δικηγορος καμιας RENAULT.Ειχα PEUGEOT και αυριο μεθαυριο ισως κατι αλλο.Τυχαινει να ειμαι απο τους κωλοφαρδους που οδηγουν και συμβιωνουν με πολλα και ποικιλα αυτοκινητα και τα βλεπω λιγο ποιο αντικειμενικα.

Βεβαια θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σου ως προς την λεξη ''κουτι''.Εχω κατι φιλους HONDAκιδες οι οποιοι λενε ετσι τα 106.Με τι σκεπτικο την λες αυτην την λεξη. Question Ως προς τις διαστασεις του εσωτερικου χωρου Question Ως προς το μεταξονιο-μετατροχιο Question Για πες μας να δουμε τον τροπο που σκεφτεσε τοσο αντικειμενικα.

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 12:45:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποιος μιλησε για αντικειμενικότητα?? άποψη μου ειπα=υποκειμενικό! κι εμένα η αποψη μου ειναι οτι είναι κουτι και φυσικά εννοώ της διαστάσεις και την σχεδιαση εξωτερικού γενικότερα. Το οτι το νεο κλιο θα ειναι 7 πόντους πιο ψηλό από το 206 ας πούμε... ή το οτι οι γραμμές του θυμίζουν ένα πιο μαζεμένο Modus εμένα δε μου αρέσει και σίγουρα δε θα πάρω ένα τέτοιο αυτοκίνητο ποτέ όσο καλά κι αν πηγαίνει. Γιατί το θεωρώ άσχημο. Απλά!
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 15:34:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
ποιος μιλησε για αντικειμενικότητα?? άποψη μου ειπα=υποκειμενικό! κι εμένα η αποψη μου ειναι οτι είναι κουτι και φυσικά εννοώ της διαστάσεις και την σχεδιαση εξωτερικού γενικότερα. Το οτι το νεο κλιο θα ειναι 7 πόντους πιο ψηλό από το 206 ας πούμε... ή το οτι οι γραμμές του θυμίζουν ένα πιο μαζεμένο Modus εμένα δε μου αρέσει και σίγουρα δε θα πάρω ένα τέτοιο αυτοκίνητο ποτέ όσο καλά κι αν πηγαίνει. Γιατί το θεωρώ άσχημο. Απλά!

Αμμμ πες ετσι ντε....τωρα καταλαβαμε με τι κριτηρια κρινεις ενα αμαξι.Ωραιος ο Πετρος Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 15:42:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Αμμμ πες ετσι ντε....τωρα καταλαβαμε με τι κριτηρια κρινεις ενα αμαξι.Ωραιος ο Πετρος Cool

καλα καταλαβαινεις τι διαβάζεις ή γραφεις απλά για να γράφεις? προφανώς ο καθένας αγοράζει ένα αυτοκίνητο που μπορεί να ικανοποιήσει τις οδηγικές του απαιτήσεις και την αισθητική του. Αν εσυ σαν μονο κριτήριο έχεις τα άλογα και το στήσιμο του αυτοκινήτου μπορείς να αγοράσεις και το hyundai και με δώρο το τασάκι Laughing ότι πρέπει θα είναι και ελαφρύ κιολας!Laughing Εγώ όμως θα διαλέξω ένα αυτοκίνητο που φυσικά να μου δίνει χαρά όταν το οδηγώ αλλά ΚΑΙ όταν το βλέπω παρκαρισμένο να με περιμένει...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 15:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Baphomet έγραψε:

καλα καταλαβαινεις τι διαβάζεις ή γραφεις απλά για να γράφεις? προφανώς ο καθένας αγοράζει ένα αυτοκίνητο που μπορεί να ικανοποιήσει τις οδηγικές του απαιτήσεις και την αισθητική του. Αν εσυ σαν μονο κριτήριο έχεις τα άλογα και το στήσιμο του αυτοκινήτου μπορείς να αγοράσεις και το hyundai και με δώρο το τασάκι Laughing ότι πρέπει θα είναι και ελαφρύ κιολας!Laughing Εγώ όμως θα διαλέξω ένα αυτοκίνητο που φυσικά να μου δίνει χαρά όταν το οδηγώ αλλά ΚΑΙ όταν το βλέπω παρκαρισμένο να με περιμένει...

Εσυ μαλλον επιμενεις και συνεχιζεις......σου λεω καταλαβαμε τι θες να πεις.

Οσο για τα κριτηρια που κρινω ενα αμαξι ειναι 3.

1.Φρεναρει

2.Στριβει

3.Επιταχυνει

Μετα ερχοντε ολα τα αλλα.

Παντως αν πχ συμφωνησουμε στην λεξη ''κουτι'' για την κατηγορια των μικρων Superμινι τοτε πιστεψε με οτι και το 206 ως προς τις διαστασεις-χωρους πληρει ολες τις προυποθεσεις.Για την ομορφια ειναι θεμα γουστου παω πασσο.Απο εκει και περα ειναι θεμα του καθενος το τι θα αγορασει.Εξ αλλου ολες οι μαρκες και τα μοντελα εχουν το κοινο τους και πουλανε αλλες περισοτερο και αλλες λιγοτερο.Δεν παυει ομως να πουλανε ολοι.

Το σιγουρο ομως ειναι οτι τουλαχιστον το RS θα ξυριζει.Οχι τοσο σε απολυτες επιδοσεις ως προς τους αριθμους οσο σαν συνολο. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 17:21:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μενα τα απλο χαλια μου φαινεται . το sport καλο ειναι . αλλα μια φωτογραφια μπορει να αδικει ή να κολακεψει ενα αυτοκινητο.

το 206 δεν νομιζω να πληρει τις προυποθεσεις του κουτιου γιατι ειναι απ τα τελευταια χαμηλα hatchback κι οπως και να το κανουμε σχεδιαστικα για την εποχη του ηταν πολυ πιο μπροστα απ τον ανταγωνισμο .
προσωπικα και το 106 για μενα εξωτερικα κουβας ειναι . αλλα κουβας που στριβει .

θα προτιμουσα κατι ενδοιαμεσο παντως αναμεσα σ εναν κουβα που στριβει κι ενα ομορφο εξωτερικα αυτοκινητο που να με ενθουσιαζει οδηγικα αλλα να μην ειναι και το απολυτο οπλο .

καθενας με τα κριτηρια του . γι αυτο επελεξα το cc κι οχι ενα rallye με κορυφαιες αναρτησεις και 170 αλογα .

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 22:07:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΗΝ! Μιλώντας για κουτιά, θυμάστε το ΜΙΝΙ; Πως ήταν και πως το έκαναν. Το νέο δεν θυμίζει σε τίποτα το παλαιό. Sad Εκεί τι να πεί κανείς για τις διαφορές ύψους και πλάτους!

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2005, 13:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Renault Clio 1.5 dCi
-

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2005, 15:02:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Renault Clio 1.5 dCi

Auto Express έγραψε:
......However, the steering is vague on all models

Κρίμα! Το νέο Sport θα έχει και αυτό τιμόνι πλοίου άραγε???? Confused Confused Confused

Όσοι έχουν οδήγησει 5GT Turbo θα θυμούνται πόσο κοφτερό ξυράφι ήταν το τιμόνι του! Twisted evil

Πάει τελείωσε.... Γ****καν τελείως τα Γαλλικά και έγιναν Γερμανικά! (Στα αρνητικά τους στοιχεία) Evil Evil Evil

----------------------------------------------------------------------------
Υ.Γ: Από ότι βλέπω το σύστημα που κάνει λογοκρισία στα ποστ δεν κάνει και πολύ καλά τη δουλεία του!!! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

EDITED by crusader : Κι εσύ Χάρη γιατί το αφήνεις έτσι????????? Δεν σε καταλαβαίνω...

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2005, 15:13:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει εγω, τριλιτρο δεν προκειται να κυκλοφορησει ξανα.

Το νεο Clio Sport θα ειναι διλιτρο, ατμοσφαιρικο, με 200 αλογα πατημενα και εξαρι σασμαν, 4πιστονα φρενα κλπ...

Ετσι παρουσιαστηκε στην εκθεση της Φρανκφουρτης.

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Σεπ 2005, 12:18:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα εχει 5 αστερια στα Crash test που σημαινει περισοτερο βαρος απο το υπαρχων μοντελο 182 και φυσικα για να κρατηθει στα ιδια επιπεδα οι επιδοσεις θα εχει μια επιπλεον σχεση στο κιβωτιο δηλαδη 6+οπισθεν.Τα φρενα ειναι ολα τα λεφτα...(εχω οδηγησει το megane rs που φοραει ιδια).Για να δουμε τι θα λεει σαν αυτοκινητο...

Επιστροφή στην κορυφή
MaGeLaNoS (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Αύγ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Μακεδονία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 18:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα εμφανισιακα παντως μου αρεσε μονο το τελευταιο το Clio Sport που οπως εγραψαν τα παιδια θα ειναι 2λιτρο με 200αλογα..Για να δουμε ομως τελικα τι θα βγει στην παραγωγη.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Οκτ 2005, 09:46:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.autoexpress.co.uk/previews/61413/renault_clio_14_dynamique.html

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης