PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή αφαλού κλειδαριάς

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vanvan (vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

Ένταξη: 20 Ιούν 2004
Τόπος: Νεα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Αύγ 2005, 07:21:20    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή αφαλού κλειδαριάς Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά sorry αλλά δεν έκανα search για το αν έχει ξαναγραφτεί κάτι.
Γνωστή μου το βρήκε με εμφανή προσπάθεια παραβίασης. Πρέπει να δώσει απάντηση σήμερα στο εξής: Της είπαν ότι ή της δίνουν ένανα αφαλό ( Laughing )
με 35 Ευρώ και πάει και το βάζει έξω γιατί αυτοί (εξουσιοδοτημένο)
δεν αναλαμβάνουν γιατί μπορεί να "παίζει" (???), αλλιώς της κάνουν αλλαγή όλη την κλειδαριά και επιδιόρθωση πόρτας και φανοποιία με 300 Ευρώ.
Πώς σας φαίνονται αυτά?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Αύγ 2005, 07:26:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι να αλλαξει ολη την κλειδαρια Question Rolling eyes
Κλειδι ειχε αυτος που προσπαθησε να το ανοιξει Question Confused

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Αύγ 2005, 10:32:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίο τίτλο έβαλες ρε μάστορα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Γράψε καλύτερα ΑΦΑΛΟΚΟΨΙΜΟ RotflRotflRotflRotflRotflRotfl

Διαβάζω και εγώ "αλλαγή αφαλού" και αναρωτιέμαι... TeaseTease Tease Tease

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Δεκ 2009, 12:43:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προχ8ες στο Mall, κατσαβίδιασαν την κλειδαριά ενός C2 μιάς φίλης.

Επειδή το έχω αναλάβει εγώ, θέλω να μου πει όποιος γνωρίζει πόσο θα κοστίσει η καινούρια περίπου και πόσο χρόνο θέλουν για να τη στείλουν (από Γαλλία προφανώς). Θα την περάσω εγώ.

Διάβασα σε αντίστοιχο τόπικ ότι κάποιος είχε πάρει μιά άλλη και την πήγε σε μάστορα και του την ταίριαξε στο κλειδί... για δώστε στοιχεία...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 04 Νοέ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Δεκ 2009, 07:38:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη ειχα αναλογο περιστατικο πριν εναμιση μηνα,η κλειδαρια ερχεται σε μια εβδομαδα. Αν εχει ασφαλεια για κοκοβουλες ενεργειες μπορει να αποζημιωθει απο την ασφαλιστκη της αρκει να παει στην στυνομια και να κανει μια καταθεση σχετικα με το περιστατικο.

Συμβουλη για τη φιλη σου αλλα και για ολους,μην αφηνεται τα αυτοκινητα σε αναλογα μερη,εξω απο πολυκαταστηματα αλλα και σε κεντρικα σημεια της πολης που δεν ειναι κατοικημενα (κτηρια με γραφεια, καταστηματα κλπ).
Ειναι προτιμοτερο το σπασιμο στην ουρα για τα υπογεια παρκινγκ ή εστω η μεταφορα με ταξι η μετρο παρα η ταλαιπωρια με αστυνομια ασφαλιστικες σερβις κλπ κλπ.

Δυστυχως καποια τσογλανια μας εχουν κανει να μην εχουμε πλεον αυτοκινητα,τουλαχιστον για τις μετακινησεις στη πολη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης