PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Sos τα φρένα μου! / Τρέμουλο στο φρενάρισμα...!! ???
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mourgos7 (sakis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 qs

Ένταξη: 15 Μάϊ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 17:05:48    Θέμα δημοσίευσης: Sos τα φρένα μου! / Τρέμουλο στο φρενάρισμα...!! ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω το 206 1.4 με δισκους 249mm χωρις abs.πηγα στην peugeot και παρειγγηλα τα φρενα του 307cc sport με καινουριες δαγκανες, δισκους 302x26 kai τακακια. τα πηγα στο μηχανικο μου και μου τα εβαλε.μου εκανε εξαερωση και συμπληρωσε και υγρο φρενων.
τα φρενα ομως ειναι χειροτερα απο αυτα που ειχα.
τι μπορει να φταιει?ρωτησα αν πρεπει να αλλαξω την τρομπα με μεγαλυτερη και μου ειπε ο μηχανικος μου πως δεν θα εχει νοημα.
τι να κανω???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 18:06:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην αρχη παντα δεν εχεισ φρενω μεχρι να τα στρωσεις!θελει καμια βδομαδα για να ερθουν στα ισια τους!

Επιστροφή στην κορυφή
mourgos7 (sakis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 qs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 18:37:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....ta frena ta foraw 4 mhnes
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 18:53:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο Ghost_Dog είχε τέτοια φρένα στο αμάξι του και δεν είχε κανένα πρόβλημα.
Νομίζω ότι μπορεί να σε βοηθήσει.
Είμαι σχεδόν σίγουρος όμως ότι θέλει μεγαλύτερη τρόμπα φρένου.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιούλ 2005, 10:10:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα! Very happy
Οντως ειχα και'γω αυτα τα φρενα...! (ειχα βαλει και τρομπα ομως)
Οταν τα τσιμπουσα λιγο, δεν καταλαβαινα και μεγαλη διαφορα...
αν ομως περνουσα τη μεση της διαδρομης του πενταλ το αμαξι σταματουσε σε χρονο (σχεδον) dt! Wink
Εχεις abs?
Μηπως να βαλεις μια τρομπιτσα και να πας σε κανα φρενομετρο? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mourgos7 (sakis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 qs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιούλ 2005, 15:35:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι δεν εχω abs
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2005, 09:54:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα φρένα που είχες ήταν πολύ μικρά σε σχέση με τα καινούργια. Αυτό φωνάζει από μόνο του ότι η τρόμπα των φρένων σου δεν επαρκεί για να υποστηρίξει τις αυξημένες απαιτήσεις πίεσης που χρειάζονται τα μεγάλα φρένα.

Οπωσδήποτε τρόμπα φρένων αντίστοιχη με τα φρένα που έβαλες και βέβαια έλεγχος μετά, ότι το σύστημα όλο δουλεύει σωστά.

Πάντως σε 1,4 τα 302mm ίσως ήταν λίγο υπερβολή.. εκτός αν έχεις βλέψεις για 200+ άλογα Question Question Question Question Question

Εδώ το 206 RC και φοράει 283mm.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2005, 10:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
....Πάντως σε 1,4 τα 302mm ίσως ήταν λίγο υπερβολή...εκτός αν έχεις βλέψεις για 200+ άλογα.....

...ή κατεβαίνεις συχνά γκρεμούς...
Εδώ που τα λέμε ακόμα και τα 266 που έχει το 1600άρι 206 κάνουν άριστα την δουλειά τους (τουλάχιστον εκτός πίστας).

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούλ 2005, 10:29:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Sidobre έγραψε:
....Πάντως σε 1,4 τα 302mm ίσως ήταν λίγο υπερβολή...εκτός αν έχεις βλέψεις για 200+ άλογα.....

...ή κατεβαίνεις συχνά γκρεμούς...
Εδώ που τα λέμε ακόμα και τα 266 που έχει το 1600άρι 206 κάνουν άριστα την δουλειά τους (τουλάχιστον εκτός πίστας).

Kαι το 2λιτρο ασθενοφόρο σου 266mm φοράει Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mourgos7 (sakis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 qs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2005, 04:06:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω φτιαξει ολο το αμαξι, φρενα στησιμο,αλλα ουτε μοτερ βρισκω ουτε μηχανικο.Που θα μου παει...
Τοσο καιρο εψαχνα το μοτερ απο το 306 και πουληθηκε μεσα σε ενα μεσημερι Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2005, 08:48:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Kαι το 2λιτρο ασθενοφόρο σου 266mm φοράει Wink

σώπα...... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2005, 09:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν σε προβληματιζουν τα φρενα σου παντα μπορεις να προχωρησεις σε μια αντιστοιχη λυση σαν την δικια μου...

Wink Wink Wink

φυσικα το κοστος ειναι μεγαλουτσικο και νομιζω πως το αμαξι σου δεν ζυγιζει 1200κιλα... [/img]

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kouzman στις Τετ 27 Ιούλ 2005, 12:53:51, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2005, 15:24:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντα καθαρο και φρεσκοπλυμενο το αμαξι του Γιαννη Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούλ 2005, 16:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
παντα καθαρο και φρεσκοπλυμενο το αμαξι του Γιαννη Laughing Laughing Laughing

Embarassed Embarassed Embarassed

αυτη ειναι χειμωνιατικη φωτο...

Εξαλλου τωρα πια φορω αλλα ριμια (το ελληνοαμερικανικο του rims... Razz Razz ) οπου τα φρενακια μας φαινονται καλυτερα... Very happy Very happy

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιούλ 2005, 11:43:00    Θέμα δημοσίευσης: Τρέμουλο στο φρενάρισμα...!! ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα ξεκίνησαν πριν κανά χρόνο...

Όταν πατάω φρένο σε ταχύτητα >80χλμ/ώρα έχω ένα απίστευτο τρέμουλο, το οποίο είναι αισθητό στο τιμόνι και στο πετάλ, το καταλαβαίνουν και οι συνεπιβάτες. Αρχικά νόμιζα ότι έρχεται από τι δισκόπλακες οπότε και τις άλλαξα μαζί με τα τακάκια, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Μετά διαπίστωσα ότι έρχεται από πίσω και το έκανε ακόμα και αν σήκωνα λίγο το χειρόφρενο (χωρίς να μπλοκάρουν οι τροχοί). Οπότε αλλάζω ταμπούρα και σιαγόνες (όλο το ΚΙΤ που δίνει η Peugeot) πιστεύοντας ότι θα διορθωθεί μιας και ήταν σε χιλιόμετρα που θα μπορούσαν να είχαν κάποια φθορά τα ταμπούρα (το αμάξι έχει 80.000χλμ). Πάλι τίποτα!!! Τσεκάρω ρουλεμάν και ψαλίδια, δεν έχουν όμως κάποιο πρόβλημα (και πάλι αν είχαν θα το έκανε και εν κινήσει!). ΤΟ ξαναβλέπω το θέμα μήνες αργότερα - είχα τρελαθεί (!!) - και μου λέει ο μηχανικός μου ότι ίσως να μην είναι από τα φρένα αλλά από το αμορτισέρ, επειδή όταν φρενάρει το αμάξι σε μεγάλη ταχύτητα και γέρνει προς τα μπρος μπορεί τεσπά τα αμορτισέρ να έχουν κάποια μπόσικα!! Λογικό και αυτό! Shocked Οπότε και αφού τα αμορτισέρ μου είχαν "φάει τα ψωμιά τους" τα αλλάζω με καινούργια από RC, αποκτάω καλύτερα κρατήματα αλλά το πρόβλημα παραμένει!!! Sad

Προχθές πριν πάω ένα διήμερο ταξίδι, λέω να κάνω καλού κακού και μια ζυγοστάθμιση αν και ήξερα ότι μπορεί να μην αλλάξει κάτι μιας και εν κινήσει no problem. Κάνω ζυγοστάθμιση πάνω στους τροχούς, οπότε ήμουνα μέσα στο τουτού και πάταγα φρένο όποτε μου το ζήταγε κατα την διάρκεια της ζυγοστάθμισης σε κάθε τροχό. Με το που κάνουμε στον πίσω δεξί τροχό, διαπιστώνω ότι το τρέμουλο είναι ακόμα πιο έντονο όσο η πίσω δεξιά ρόδα είναι στον αέρα και πατάω φρένο!! Confused Ενώ η πίσω αριστερή ρόδα φρέναρε κανονικά κατά την διάρκεια της ζυγοστάθμισής της. Οπότε και εντοπίζω το πρόβλημα στον πίσω δεξί τροχο μάλλον...Ζάντες και λάστιχα επίσης είναι ΟΚ!

Τι στο $#@$#@!% είναι αυτό πάλι??? Έχω τρελαθει με αυτό...Φοβάμαι να πατάω φρένο πια.. Sad ...και βέβαια ουδείς βρίσκει τι έχει... Sad Sad

Βοηθάτε χριστιανοί...!! Sad

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιούλ 2005, 12:43:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στραβό πίσω αριστερό μουαγιέ ίσως...?

Οι ζάντες σου έχουν αποστάτες...? Είναι με δακτυλίδια...?

Έχεις κοπανήσει πουθενά...?

Υ.Γ. Τα φρένα είναι για τους δειλούς. Μην πατάς φρένο...!

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιούλ 2005, 12:56:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

UnderTaker έγραψε:
Στραβό πίσω αριστερό μουαγιέ ίσως...?

Οι ζάντες σου έχουν αποστάτες...? Είναι με δακτυλίδια...?

Έχεις κοπανήσει πουθενά...?

Υ.Γ. Τα φρένα είναι για τους δειλούς. Μην πατάς φρένο...!

Θα μπορούσε να είναι το μουαγιέ (πίσω δεξί εννοείς...), είναι το μόνο που δεν έχω κοιτάξει. Αλλά δε θα το έκανε και στη κίνηση; Confused

Οι ζάντες δεν έχουν αποστάτες ή δακτυλίδια...και δεν έχω κοπανήσει πουθενά...αλλά αν συνεχίσει το πρόβλημα και δεν βρεθεί λύση θα κοπανάω το κεφάλι μου στο τοίχο... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιούλ 2005, 13:07:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσέκαρε το μουαγιέ. Είναι πίσω γι αυτό δεν το καταλαβαίνεις σε ελεύθερη πορεία. Αυτός είναι και ο λόγος που βάζουν τις στραβές ζάντες πίσω. Αλλά αν είναι τόσο στραβό, θα πρέπει να φαίνεται και με γυμνό μάτι. Πες σε κάποιο φίλο σου να σε ακολουθήσει από πίσω μπας και δει τίποτα περίεργο. Λέμε τώρα... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Άσε αυτό με το κεφάλι και τον τοίχο δε συμφέρει... Ξέρω τι σου λέω... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιούλ 2005, 15:19:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι ειναι το μουαγιε ; Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιούλ 2005, 15:45:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...Το έχω πάει (αναγκαστικά) στην Peugeot από προχθές και σήμερα που μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι τα ρουλεμάν έχουν πρόβλημα και θα ξεκινήσουν από αυτά...!!! Θα ξεκινήσουν....!!! Μάλιστα...Ωραία... Mad Mad

Είναι δυνατόν να είναι τα ρουλεμάν και να μην το κάνει στην κίνηση;

Και για τι κόστος μιλάμε;; Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης