PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή κρεμαγιέρας στο cc .

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2005, 23:29:54    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή κρεμαγιέρας στο cc . Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αμαξι μου μετα απο μια επαφη με πεζοδρομιο μετα απο μια βραδια στο χειμερινο το στεκι (για οσους θυμουνται) τραβαει δεξια.

εχω κανει 4 ευθυγραμμισεις εκ των οποιων η τελευταια εγινε προσφατα λογω τοποθετησης ΚΟΝΙ .

Ολοι μα ολοι οι ευθυγραμμισαδες σηκωνουν τα χερια ψηλα και λενε πως εχει προβλημα η κρεμαγιερα .

Και αφου θα την αλλαξω που θα την αλλαξω μηπως υπαρχει καμια πιο κοντη ?
γιατι το τιμονι μου μετα απο επαφη με μια αλφα νιωθω πως ειναι φορτηγου ...
Γινεται κατι τετοιο ?

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 09:18:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To τιμόνι του 206 είναι έτσι και αλλοιώς χαλαρό και ασαφές σαν φορτηγού!

Αν βρεις κοντή (και σφιχτή χωρίς τζόγο....) κρεμαγιέρα με 2,5 στροφές το πολύ θα ήθελα να το ξέρω! Very happy

Μου έχουν πει ότι υπάρχει κάποιος στην Αθήνα που κατασκευάζει κοντές κρεμαγιέρες όπως τις θες (2 στροφές πχ Twisted evil Twisted evil Twisted evil )
Το κακό είναι ότι αυτός που μου το είπε δεν θυμόταν ποιος είναι αυτός! Evil

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 09:21:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
To τιμόνι του 206 είναι έτσι και αλλοιώς χαλαρό και ασαφές σαν φορτηγού!

'Αντε βρε σαχλαμάρα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

(ρε Χάρη,σαν πολύ κράξιμο δεν ρίχνεις στο 206?για σύνελθε λιγουλάκι Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 09:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω οτι το προβλημα δεν ειναι η κρεμαγιερα αλλα τα συνεμπλοκ του υποπλαισιου........ Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 09:31:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
νομιζω οτι το προβλημα δεν ειναι η κρεμαγιερα αλλα τα συνεμπλοκ του υποπλαισιου........ Wink

Για εξηγήσου!!! Very happy

ΘΕΛΩ να έχω τιμόνι σαν του 309GTi, σφιχτό γύρω από τη θέση της ευθείας με ΜΗΔΕΝΙΚΟ τζόγο, χειρουργική ακρίβεια, μεγαλύτερη σαφήνεια και αίσθηση, πιο δυνατή επαναφορά, να κόβει περισσότερο και να είναι πιο γρήγορο. ΜΠΟΡΩ?? Silly Silly Silly

Επίσης καλή ιδέα είναι αν γίνεται να πετάξω στα σκουπίδια την αντλία του υδραυλικού τιμονιού και να την αλλάξω με αυτή του RC......

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 09:38:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
volvos έγραψε:

Για εξηγήσου!!! Very happy

ΘΕΛΩ να έχω τιμόνι σαν του 309GTi, σφιχτό γύρω από τη θέση της ευθείας με ΜΗΔΕΝΙΚΟ τζόγο, χειρουργική ακρίβεια, μεγαλύτερη σαφήνεια και αίσθηση, πιο δυνατή επαναφορά, να κόβει περισσότερο και να είναι πιο γρήγορο. ΜΠΟΡΩ?? Silly Silly Silly

Φυσικά και μπορείς.
Να πουλήσεις το 206,να πάρεις το EVO IX και μετά θα τα έχεις όλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 14:08:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για την περιπτωση μου τι γινεται ????

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 14:15:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Peugeot Sport φιλε μου. Θα βρεις ο,τι χρειαστεις... Νομιζω πως θα ειναι δυσκολο να βρεις κατι καλυτερο.

καλη ωρα σημερα καπου διαβαζα πως εχουμε 3.2 στροφες ακρη σε ακρη. κοντα στις 2.5 δεν θα με χαλαγε ουτε εμενα...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 14:33:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον πωλειται κρεμαγιερα απο εβο 11 ειδικα ανακατασκευασμενη για να ταιριαζει σε 206...
εχει 1.2στροφες απο ακρη σε ακρη και λειτουργει και οπτικα....
κοιτας και στριβει!!!!!!!!!!!!!!

συνεμπλοκ ΔΕΝ υπαρχουν ουτε πεζο σπορτ ουτε τιποτα αλλο για εμπρος.
πισω μεταλλικα πεζο σπορτ που κανουν ομως πολυ θορυβο και κοπανανε...

η αντλια του Rc δε παιζει καθως ολοι βριζουν το rc για το τιμονι του και λενε οτι τα μικρα 206 ειναι καλυτερα πλεον-μετα φεισλιφτ-!!!!!!!!

αρα το μονο που μενει ειναι
α. αναρτηση
β. λαστιχα
γ.αντιστρεπτικες
αρα οποιος τα εχει αλλαξει καλο ειναι να μας πει διαφορες.

περα απο τα οφ τοπικ κρεμαγιερες εχει μαλλον ο τερα σπορτ
αλλα
α.ειναι απατεωνας
β.πανακριβος
γ. ειναι θεοκοντες 2.κατι στορφες με αποτελεσμα στην εθνικη-πολλα χλμ- να κουραζει παρα πολυ το αμαξι και να εισαι συνεχεια στην διορθωση!

και βεβαια αμα ειναι να παρετε 206 και να αλλαξετε ΚΑΙ κρεμαγιερα μαλλον στο τελος θα στοιχισει οσο ενα εβο σε λεφτα η ιστορια...
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 14:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
...ειναι θεοκοντες 2.κατι στορφες.......Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Παναγιώτη αν έχεις στοιχεία επικοινωνίας δώστα μου!!!!!!!!!!! Very happy

volvos έγραψε:
και βεβαια αμα ειναι να παρετε 206 και να αλλαξετε ΚΑΙ κρεμαγιερα μαλλον στο τελος θα στοιχισει οσο ενα εβο σε λεφτα η ιστορια..

Μάλλον θάλεγα ότι η κρεμαγιέρα επιβάλλεται να είναι το πρώτο που πρέπει να αλλάζουμε στο 206!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 17:15:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδες αφου μιλαμε για το τιμονη σημερα οταν το πατισα λιγο μου φανικε οτι με τραβουσε λιγο δεξια... λετε να το κοιταξω?αλλα ακομα δεν εχει παει για servise εχω 1500 χιλιομετρα μονο Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2005, 23:45:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.terras.gr/home/

Χάρη αυτό είναι το URL, το μαγαζί που ξέρω εγώ βρίσκεται στο τέρμα της κυμης (μετα την έξοδο της αττικής οδού), που αριστερά πάει στην πλαπούτα (ηράκλειο) και δεξιά στην αγ.κωνσταντινου (μαρούσι)...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 13:24:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θυμαστε τα σαξο και 106 τι διαφορα ειχαν στο τιμονι τους????
χαωδης!!!!!!!!
η πραγματικη διαφορα ομως ηταν μια βαλβιδα στο υδραυλικο τιμονι - νομιζω αυτη που ρυθμζει τη πιεση του λαδιου του υδραυλικου- η οποια στο σαξο ηταν επιτηδες ρυθμιζμενη ετσι ωστε το τιμονι του να ειναι πιο ελαφρυ και ευκολοδηγητο........
αυτη η βαλβιδουλα ειχε 40000δρχ καθως θυμαμαι γνωστο μου με σαξο που την ειχε αλλαξει με αυτη του 106!!!!
ρε λετε να παιζει κανα τετοιο σεναριο και με μας???
δηλαδη να πρεπει να αλλαξουμε τη πιεση του υδραυλικου με καποιο τροπο???
αυτο βεβαια απλα την αισθηση θα αλλαξει οχι την ουσια!
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 14:11:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
θυμαστε τα σαξο και 106 τι διαφορα ειχαν στο τιμονι τους????
χαωδης!!!!!!!!
η πραγματικη διαφορα ομως ηταν μια βαλβιδα στο υδραυλικο τιμονι - νομιζω αυτη που ρυθμζει τη πιεση του λαδιου του υδραυλικου- η οποια στο σαξο ηταν επιτηδες ρυθμιζμενη ετσι ωστε το τιμονι του να ειναι πιο ελαφρυ και ευκολοδηγητο........
αυτη η βαλβιδουλα ειχε 40000δρχ καθως θυμαμαι γνωστο μου με σαξο που την ειχε αλλαξει με αυτη του 106!!!!
ρε λετε να παιζει κανα τετοιο σεναριο και με μας???
δηλαδη να πρεπει να αλλαξουμε τη πιεση του υδραυλικου με καποιο τροπο???
αυτο βεβαια απλα την αισθηση θα αλλαξει οχι την ουσια!

Το πρόβλημα σε μας είναι περισσότερο ότι είναι συνεχώς σταθερή η υποβοήθηση ανεξάρτητα από ταχύτητα. Το τιμόνι μας έτσι και αλλοιώς δεν είναι πολύ ελαφρύ στο παρκάρισμα σαν του Σάξο και θα βαρύνει πολύ αν αλλάξουμε βαλβίδα.
Χρειαζόμαστε κάτι που να μην παρέχει υποβοήθηση όταν το αυτοκίνητο ανεβάζει χιλιόμετρα, ίσως βάζοντας τρόμπα από RC.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης