PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Armin van Buuren & Harry Lemon @ Venue Athens, 15/07/2005

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:46:08    Θέμα δημοσίευσης: Armin van Buuren & Harry Lemon @ Venue Athens, 15/07/200 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, είναι γεγονός! Very happy

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα event του καλοκαιριού... Συμβαίνει σήμερα, Παρασκευή 15/07/2005, στο Venue Αθήνας στην Βάρκιζα.

Με ένα κορυφαίο όνομα της trance, και ένα της progressive, η βραδυά θα αναμένεται σίγουρα μοναδική, αφού συν τοις άλλοις σίγουρα θα υπάρξουνε κομμάτια techno, ίσως και electro Wink

Πρόκειται λοιπόν για μια βραδυά που δύσκολα θα ξαναζήσουμε, γι αυτό και είναι κρίμα να την αφήσουμε να πάει χαμένη... Rolling eyes

Λίγα λόγια από το site του Venue για να έχετε υπόψιν σας τί παίζει! Very happy

Σε μία ώρα περίπου θα είμαι στον δρόμο για Αθήνα... Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή μου αυτήν την βραδυά να βρεθώ με οποιονδήποτε πρόκειται να παρευρεθεί στο event αυτό! Wink

Και δυστυχώς επειδή internet μέχρι αύριο το απόγευμα δύσκολο να ξαναβρώ, 6944885904/Σταύρος για όσους θέλουνε να ακολουθήσουνε!

In trance we trust...

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 15:35:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ειμαι και'γωωωω! Very happy Onfire

give a chance to the trance...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
WIPPERMANN (Hans)
Μέλος
Μέλος

"Peugeut 207 Rallye 1.6 (16V) (2007

Ένταξη: 16 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα-Αγ.Ανάργυροι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 15:54:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Θα ειμαι και'γωωωω! Very happy Onfire

give a chance to the trance...

Ζηλεύω Crying or Very sad Να περάσετε καλά Very happy Γράψτε εντυπώσεις Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 17:36:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ σκέφτομαι για Tiesto.....μέχρι τότε βλέπουμε γιατί δέν ξέρω αν είμαι εδω..... Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 21:20:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά άνοιξε netcafe δίπλα από το σπίτι του φίλου μου που μένω τώρα Very happy

Σας γράφω από Αθήνα εν ολίγοις Razz

Άρη μόνο εσύ θα είσαι ρε συ? Οι υπόλοιποι δεν το είδανε το event ή δεν θα έρθουνε? Sad Κρίμα...

Θα είμαι κάτω από την θέση του dj πάντως... δεν νομίζω να είναι δύσκολο να με ξεχωρίσει κανείς Laughing

Καλά να περάσουμε! Razz

Φωτό αύριο Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιούλ 2005, 11:57:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σταυρο εγώ ήθελα πολύ να έρθω αλλά είχα να ετοιμάσω το σπίτι για το παρτυ σήμερα.
Αν δεν βιάζεται να ανέβεις Λάρισα έλα και συ το βραδυ.!!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιούλ 2005, 21:40:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κρίμα Μάνθο, δεν χάνονται τέτοια πράγματα! Sad Περίμενα έστω μία απάντηση από τον Αντιπρόεδρα που είναι φανατικός του είδους αλλά... ύπνος βαρύς επλάκωσε Razz

Καιρό είχαμε να ακούσουμε τέτοιες μουσικές, καιρό θα κάνουμε να τις ξανακούσουμε Cool

Αι χορεύτριαι #1

Αι χορεύτριαι #2

Harry Lemon

Armin van Buuren #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης