PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ανάρτηση για 206 1.4
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 13:53:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
Baphomet έγραψε:
τα χαμηλώματος είναι τα SPRINT τα οποία ΔΕΝ βγαίνουν για 206. Για GrN εγώ ξέρω οτι δεν βγαίνουν για 206 αλλά θα το τσεκάρω και θα σας πω συντομα...

Ευχαριστώ Πέτρο ! Σήμερα μάλλον θα πάω από Φωκά να το ξεκαθαρίσω

στο κατάστημα της δυρραχίου να πας και να μιλησεις με τον ίδιο τον φωκά τον διονύση. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιούλ 2005, 16:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά σήμερα πέρασα από τον Φωκά! Μου άφησε καλή εντύπωση και ήταν πολύ εξυπηρετικός. Thumb Left
Για ανάρτηση μου προτείνε τα blistein sport τα χροντρομπλουκαλα όπως μου τα είπε . Άλλο μοντέλο της μάρκας αυτής δεν βγαίνει-ταιριάζει στο 206 και μου τα συνδύασε με HR. Για τα sprint επέμενε ότι δεν κάνουν.
Για ελατήριο eibach πήγαινα αλλά μου πρότεινε το HR σαν ποιο προοδευτικό(ισχύει αυτό? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes )
Έχουμε και λέμε HR + Blistein έχω προοδευτικό κράτημα
Eibach + Blistein έχω λίγο πιο σκληρό και πιο απόλυτο κράτημα

τιμή σετ με εγκατάσταση 640 ευρώ!
(στον κατάλογο του e-shop βγαίνει 620 χωρίς την εγκατάσταση Idea ) Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιούλ 2005, 16:35:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στον κατάλογο η τιμή του HR ειναι από άλλο κατάστημα και φυσικά ο κάθε έμπορος άλλη τιμή θα σου κάνει άμα πάρεις ένα σετ ελατήρια και φύγεις και άλλη άμα παρεις αμορτισερ-ελατήρια και τα βάλεις εκεί. Οπότε η τιμή είναι clubbίσια και είναι σούπερ! Καλοφόρετα αν εκεί καταλήξεις τελικα...
(ΥΓ ήμουν στον φωκά ως τις 11.00...μάλλον θα πήγες μετά ε?)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιούλ 2005, 16:44:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα γύρω τις μια!Η Τιμή είναι super Thumbs Up

Baphomet έγραψε:
Καλοφόρετα αν εκεί καταλήξεις τελικα...

Shocked για να δουμε Shocked Silly Silly Silly
Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούλ 2005, 14:20:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάγκες καλησπέρα ! τελικά όταν αλλάξουμε ανάρτηση Πρέπει να μας …
1.Ρυθμισουν τον κατανεμητή φρένων Κάτι άλλο?
kanelj έγραψε:
σε 206 ετσι κι αλλιως μονο μια bilstein μπαινει (ή sprint ή sport,δεν θυμαμαι πια απο τις 2)

Γιάννη με πια ελατήρια τα έχεις συνδυάσει \χαμήλωμα ?
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 07:48:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με Eibach των 3cm εννοειται!
Μια χαρα ειναι (ηταν) αρκει να σου βαλουν το γνωστο σωληνακι γυρω γυρω για να μην τριζουν Exclamation Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 09:13:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Με Eibach των 3cm εννοειται!
Μια χαρα ειναι (ηταν) αρκει να σου βαλουν το γνωστο σωληνακι γυρω γυρω για να μην τριζουν Exclamation Wink

σωληνακι ok το σημείωσα Study ! ευχαριστώ Razz Twisted evil Πάμε για καλύτερη ? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 09:16:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο με τον κατανεμητή φρένων εχει ξαναναφερθεί... ποιος σου το είπε?? ισχύει τελικα?? Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 09:19:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2806
να και το σχετικό θέμα... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 09:23:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το forum ... μου το είπε! Razz ! συγκεντρώνω ότι έχουν γράψει όλα τα παιδιά και λογικά πρέπει να ισχύει Rolling eyes

Οpps έβαλες και το link … είσαι πολύ γρήγορος για δευτέρα πρωί!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nikq στις Δευ 04 Ιούλ 2005, 09:25:54, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 09:25:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
το forum ... μου το είπε! Razz ! συγκεντρώνω ότι έχουν γράψει όλα τα παιδιά και λογικά πρέπει να ισχύει Rolling eyes

ωραία...σε βλέπω έτοιμο...go for it!!! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιούλ 2005, 15:30:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπήκε το σετακι eibach – blistein χθες. Στα λίγα … χιλιόμετρα που έκανα, το αμάξι δεν έχει καμιά σχέση στη συμπεριφορά του με τα εργοστασιακά Αυτό που με παραξένευσε ήταν άνεση της ανάρτησης, απλά απίστευτη!
Περισσότερες εντυπώσεις μετά από το ταξίδι που ακολουθεί Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιούλ 2005, 21:42:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
Μπήκε το σετακι eibach – blistein χθες. Στα λίγα … χιλιόμετρα που έκανα, το αμάξι δεν έχει καμιά σχέση στη συμπεριφορά του με τα εργοστασιακά Αυτό που με παραξένευσε ήταν άνεση της ανάρτησης, απλά απίστευτη!

από φωκά?? πόσο πήγε το σύνολο?? η εξυπηρέτηση?? με γειά και περιμένω εντυπώσεις!!
Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιούλ 2005, 23:20:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
nikq έγραψε:

από φωκά?? πόσο πήγε το σύνολο?? η εξυπηρέτηση?? με γειά και περιμένω εντυπώσεις!!

Ευχαριστώ Πέτρο Wink
Ναι από τον Φωκά! Το σετάκι πήγε 680 ευρώ eibach 3cm και blistein sport (κίτρινα) χοντρομπούκαλα όπως τα λένε όλοι για το 2λιτρο.
Μπροστά έπεσε όχι όμως όσο περίμενα
Απέχω από το έδαφος 18cm μπροστά και πίσω 20cm (με τη μαμά ανάρτηση δεν θυμάμαι Scratch )
Τα παιδιά στο μαγαζί ήταν σχετικά γρήγοροι και εξυπηρετικοί
Α μου έκανε δώρο και μια γρατζουνιά στη ζάντα Cussing out Shoot
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 21:46:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω και 6 μηνες μου εχει χασει υγρα η μπουκαλα του συνοδηγου και σκεφτομαι να τα αλλαξω ολα και λιγο με εχετε μπερδεψει να σας πω οτι εχω σε μεγαλη εκτιμηση τη kw τωρα να βαλω την variant 1,2ή3, η 1 ειναι ρυθμιζομενη καθ'υψος (κανενα προβλημα), η 2 ειναι ρυθμιζομενη καθ'υψος και σκληροτητας (που θα πει απο οτι καταλαβαινω ρυθμιζεις το υψος και τη σκληροτητα οποια στιγμη εσυ θες) και η 3 ρυθμιζομενη καθ'υψος και σκληροτητας συμπιεσης-αποσβεσης (τι θελει να πει ο ποιητης με αυτο) καταρχην εγω θελω κατι που να μου αντεξει στο χρονο, ας δωσω και 1700ευρω αλλα να μην μου τρυπησει σε 1-2-3χρονια Wink

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Οκτ 2005, 00:54:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως έχω γράψει και στο τόπικ για ρυθμιζόμενες αναρτήσεις (δηλαδή εδώ: Ρυθμιζόμενη ανάρτηση για 206) Variant 3 δεν βγαίνει για το 206!

Για το 206 από την kw βγαίνει μόνο η Variant 1 (=ρυθμιση ύψους /διπλά ελατήρια) και η Variant 2 (=ρύθμιση ύψους / ρύθμιση συμπίεσης / διπλά ελατήρια)

Βέβαια πάντα πάιζει και η PSport που δουλεύει τέλεια.

Αν θες κάτι ακόμα πιο ρυθμίσιμο τότε πας σε D2 ή ΚSport

Και οι δύο αυτές έχουν μονά ελατήρια είναι ρυθμιζόμενες σε ύψος (χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του ελατηρίου) ρυθμιζόμενες σε συμπίεση και έκταση , έχουν και μεταλλικά ball-mount ενώ τέλος έχουν και ρυθμιζόμενα top-mount για ρύθμιση του camper.

και οι δύο αυτές έχουν 1200€.

Αν ψύνεσαι για κάτι τέτοιο πες το εγκαίρως γιατί είμαστε άλλοι 2 που ενδιαφερόμαστε μπας και κάνουμε κανενα group buy και ρίξουμε την τιμή Wink

Επίσης την κουβέντα για την 1 ρυθμιζόμενη ανάρτηση ας την συνεχίσουμε εδώ: Ρυθμιζόμενη ανάρτηση για 206 για να μην γράφουμε σε 2 διαφορετικά τόπικ. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιαν 2007, 05:09:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια το σετ blistein & HR με τοποθετησει ποσο παει περιπου?? ξερει κανεις? εγω που ρωτησα μου ειπαν για 700-800 ευρο ! πολλα δεν ειναι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιαν 2007, 10:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...ναι...
ιδίως τα 800...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (16V) XS (2004)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Νότεια προάστεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιαν 2007, 16:14:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
ρε παιδια το σετ blistein & HR με τοποθετησει ποσο παει περιπου?? ξερει κανεις? εγω που ρωτησα μου ειπαν για 700-800 ευρο ! πολλα δεν ειναι?

Φίλε (πάνε βέβαια 2 χρόνια τώρα) εγώ που άλλαξα αναρτήσεις-ελατήρια και έβαλα Bilstein Sprint (κίτρινα χαμηλώματος) και Apex (3,5cm) είχα δώσει με τα εργατικά μάζί 500Ε.Τώρα αν μέσα σε 2 χρόνια έχουν φτάσει στα 700-800Ε..τι να πώ Confused Confused

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion80 στις Τρι 09 Ιαν 2007, 15:37:18, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιαν 2007, 09:51:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα sport έχουν σχεδόν την διπλάσια τιμή από τα sprint (μονο 500-550 έχουν τα αμορτισέρ)
Επίσης υπάρχουν σπορτ με το κανονικό καλάμι 25αρι? και με το χοντρό καλάμι 40αρι
Με το 40αρι και τα eibach μου έχε πάει πέρσι κοντά στα 700 ευρώ με την εκπτωση που ειχα ....
εχε υποψιν οτι τα hr ειναι πιο φτηνα απο τα eibach
νομιζω οτι 700-800 ειναι νορμαλ τιμη Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 2 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης