PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αυτοκίνητα Μινιατούρες!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
asi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Μάϊ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 12:20:34    Θέμα δημοσίευσης: Αυτοκίνητα Μινιατούρες! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούριο μέλος. Very happy Θέλω να ρωτήσω που μπορώ να βρω αυτοκίνητα μινιατούρες και συγκεκριμένα μοντέλα της TOYOTA! Αν γνωρίζει κάποιος συγκεκριμένα μαγαζιά ας με πληροφορήσει παρακαλώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 13:09:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακομα και στο jumbo εχει η στο no limit...μαλλον δεν εχεις ψαξει... Laughing

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 13:17:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο no limits,σε μαγαζια με ειδη μοντελισμου ακομα και σε μαγαζια με ειδη παιχνιδιων και !βιβλιολεια! μπορεις να βρεις! Very happy
Προσωπικα προτιμω τα μαγαζια με ειδη μοντελισμου! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 14:06:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μία βόλτα από την Ιπποκράτους κοντά στην Ακαδημίας και άλλη μία στην Σκουφά σίγουρα θα σε αφήσει ικανοποιημένο

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 19:09:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κολωνάκι Σκουφά κοντά στην πλατεία έχει δύο (ακριβά) , Παγκράτι Σ. Μερκούρη στο Άλσος Παγκρατίου (έτσι & έτσι) και Ν. Ιωνία Ιωνίας νομίζω κοντά στο πολυκατάστημα, γωνιακό (σχετικά φτηνό). Σημείωση: 'Οχι μοντελισμού! Όλα αποκλειστικά μινιατούρες.

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
asi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Μάϊ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 21:21:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thank u all! Αύριο θα κάνω μια βόλτα στο κέντρο αν και το starletακι που ψάχνω μου φαίνεται κάπως δυσεύρετο... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2005, 10:16:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

asi έγραψε:
Thank u all! Αύριο θα κάνω μια βόλτα στο κέντρο αν και το starletακι που ψάχνω μου φαίνεται κάπως δυσεύρετο... Confused

Τιποτα δεν ειναι δυσευρετο αρκει να εισαι ετοιμος να πληρωσεις!!! Ειχαμε βρει μενα φιλο συλλεκτη αγωνιστικο Ford Fiesta του '75 (μιλαμε για πολυ σπανιο)!!! Ημερομηνια παραγωγης χτυπημενη πανω στη μινιατουρα -6η εβδομαδα του 85-!!! Shocked

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2005, 10:25:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω μαζευω τις μινιατουρες τις diagostin Clapping "100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ"

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2005, 12:27:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θυμάται κανείς τι τιμές παίζουν Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 23:19:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγαινε στην Κηφισσια Automobilia. Ειναι στο εμπορικο κεντρο που ειναι το bowling στον 1ο οροφο!

Τιμες εκει παιζουν απο 35-100+ ευρω! Πιο συνηθισμενα εινα ιγυρω στα 50-70 ευρω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 08:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Πηγαινε στην Κηφισσια Automobilia. Ειναι στο εμπορικο κεντρο που ειναι το bowling στον 1ο οροφο!

thanks Wink
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 23:15:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
manosm3 έγραψε:

thanks Wink

Κι επειδη εισαι και Πειραιωτακι περνα και απο το Ρανιο που πουλαει τα πουρα! Πουλαει 5-6 μινιατουρες! Ειναι στην Ηρωων Πολυτεχνειου απεναντι απο την Τερψιθεα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2005, 09:29:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης υπάρχει να μαγαζί στο Κολωνάκι που έχει πολύ μεγάλη ποικιλία.
Δεν θυμάμαι οδο και αριθμό αλλά ο δρόμος που βρίσκεται καταλήγει στο κάτω μέρος της πλατειας Κολωνακίου.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης