PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καινούριο αμάξι αμέσως μετά την παραλαβή

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ababapanos (panos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 16 Ιούν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 23:13:58    Θέμα δημοσίευσης: Καινούριο αμάξι αμέσως μετά την παραλαβή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αύριο επιτελούς παραλαμβάνω το καινούργιο μου 206 χ-ντιζαιν 1.1

Και επειδή το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις φύγω από την έκθεση είναι να πάω σε ένα βενζινάδικο να το φουλάρω, θέλω να ρωτήσω, για πρώτη φορά να του βάλω αμόλυβδη ? η να του βάλω super v power racing να βοηθήσω περσότερο τον κινητήρα? Η δεν παίζει κανέναν ρολό?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lefty (Λευτέρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 407 2.0

Ένταξη: 26 Φεβ 2005
Τόπος: Κατερίνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 23:28:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ βάζω πάντα 100αρα. .....εκτός απο 1 φορά που είχα βάλει 95 οκτάνια. Εχω την εντύπωση (αλλοι λένε δεν είναι τίποτα) αλλα εγώ πιστέυω οτι είδα διαφορά.
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 01:26:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.1 ειναι... ότι βολεύει την τσέπη σου βάζε. το αυτοκίνητο σου και με 95αρα θα είναι υπέρευχαριστημένο. Τώρα οτι η 100αρες είναι ποιοτικά ανώτερες και ίσως αν είσαι έμπειρος να παρατηρήσεις όντως διαφορά είναι γεγονός. Πάντως ρόλο σε καινούριο αμάξι θα παίξει το σωστό στρώσιμο και όχι η βενζίνη που θα του βάλεις (φτάνει να μην ειναι νερό ε? Laughing )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ababapanos (panos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 07:43:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ ότι ο κινητήρας είναι μικρός, αλλά όσο νάνε σκεφτικά ότι με καλή βενζίνη(v power racing) θα το έκανα για το ξεκίνημα τουλάχιστον λίγο πιο νευρικό
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 09:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ababapanos έγραψε:
Συμφωνώ ότι ο κινητήρας είναι μικρός, αλλά όσο νάνε σκεφτικά ότι με καλή βενζίνη(v power racing) θα το έκανα για το ξεκίνημα τουλάχιστον λίγο πιο νευρικό

Ούτως ή άλλος ώρα στην αρχή καλό είναι να μη το πας πάνω απο 3.000-4.000rpm/min και μάλιστα χωρίς απότομα "άσε/πάτα" με το γκάζι οπότε όποια βενζίνη και αν βάλεις δεν θα καταλάβεις ιδιαίτερη διαφορά στην απόδοση.
Παρόλα αυτά με την 100αρα θα τραβάει καλύτερα στις χαμηλές στροφές οπότε αν η τσέπη σου αντέχει την διαφορά τιμής με την 100αρα είναι καλύτερα.
Μεταξύ μας επειδή το 1100άρι έχει πολύ μικρή κατάλωση η διαφορά στο κόστος χρήσης μεταξύ 95άρας και 100άρας δεν είναι τεράστια οπότε δεν είναι κακή ιδέα η 100άρα. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ababapanos (panos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 22:31:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να μου πει κάποιος το χειρόφρενο στο 206 στα ποσά κλικ είναι πλήρως ασφαλισμένο? Σε ένα golf που είχα ηταν στα 3 δοντάκια, τώρα εδώ βλέπω πάει και 4 αλλά φοβάμαι μην το σπάσω.
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 00:59:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ababapanos έγραψε:
Μπορεί να μου πει κάποιος το χειρόφρενο στο 206 στα ποσά κλικ είναι πλήρως ασφαλισμένο? Σε ένα golf που είχα ηταν στα 3 δοντάκια, τώρα εδώ βλέπω πάει και 4 αλλά φοβάμαι μην το σπάσω.

πλήρως ασφαλισμένο...? Scratch
ανάλογα πόσο σφιγμένο είναι... όταν το σφίγγω ασφαλίζει με 3-4...όταν το αφηνω καιρό κοντέυει να ακουμπήσει οροφή και πάλι δεν πιάνει... Laughing μη το φοβάσαι πάντως...αν δεν είσαι καννίβαλος δε σπάει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 01:35:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοταξιδο φιλαρακι..απο οτι καταλαβα το πηρεσ

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 09:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ababapanos έγραψε:

Καλοτάξιδο καταρχήν.
Για το χειρόφρενο και στο δικό μου που το έχω 2 βδομάδες ασφαλίζει ψηλά και θέλα να πάω να το σφίξω.
Πέρνα όποτε μπορείς από εκεί που το πήρες και ζήτα τους να στο σφίξουν λίγο ώστε να ασφαλίζει πιο "χαμηλά". Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 13:46:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σφίξτο μονος σου...μια βίδα είναι από μέσα. βγάζεις το πλαστικο που έχει μια θηκουλα διπλα στο χειροφρενο και το βιδωνεις. so simple
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης