PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ιδανικός επίλογος για τον Φιλιππίδη

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 2612
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Οκτ 2002, 13:03:54    Θέμα δημοσίευσης: Ιδανικός επίλογος για τον Φιλιππίδη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έλαβε τέλος η φετινή προσπάθεια του Γιώργου Φιλιππίδη στο Peugeot 206 Super Cup Αγγλίας. Ο Έλληνας οδηγός τερμάτισε πέμπτος στον τελευταίο αγώνα του θεσμού, το Rally Tempest, που έλαβε χώρα στα βρετανικά δάση.



Υπό αντίξοες συνθήκες, αφού το Σαββατοκύριακο που πέρασε η Αγγλία γνώρισε μία από τις χειρότερες θεομηνίες των τελευταίων χρόνων, ο Γιώργος Φιλιππίδης πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση. Οι ειδικές διαδρομές ήταν γεμάτες λάσπη, ενώ τον δρόμο κατέστρεφαν τα τετρακίνητα αυτοκίνητα που προηγούνταν αυτών του Cup.

O Έλληνας οδηγός στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια του τελευταίου σκέλους του αγώνα, αφού στο τελευταίο service κι ενώ είχε πρόβλημα στο εμπρός δεξί ακρόμπαρο δέχθηκε ποινή 20 δλ., για καθυστέρηση προσέλευσης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την τέταρτη θέση, την οποία διατηρούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Στις τελευταίες δύο ειδικές κάλυψε τα 20 δλ. από το προπορευόμενο αυτοκίνητο, αλλά όχι και τα 0,4 δλ. που χρειαζόταν ακόμα, τερματίζοντας έτσι πέμπτος. Μπορεί ο ίδιος να είναι απογοητευμένος από τον τρόπο που χάθηκε η τέταρτη θέση, αλλά αυτό δεν παύει να τον αφήνει ιδιαίτερα ευχαριστημένο για τις επιδόσεις του.

Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εξαιρετικό, ενώ με την εμφάνιση αυτή εξασφαλίστηκε και η οριστική υποστήριξη της ομάδας του Warwick Wright και για την επόμενη χρονιά. Παράλληλα, την ευχαρίστηση του Γιώργου προκάλεσε το γεγονός πως από την επόμενη χρονιά θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει με αριστεροτίμονο αυτοκίνητο, αφού κάτι τέτοιο επιτρέπεται από την Peugeot Sport της Μ. Βρετανίας. Μάλιστα, τα αυτοκίνητα θα είναι βαμμένα κόκκινα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Peugeot με τη Marlboro στο WRC.

Ο Γιώργος Φιλιππίδης, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του, θα συμμετάσχει τους επόμενους μήνες σε αγώνες στη Νορβηγία, με αυτοκίνητο που θα νοικιάσει. Σε αυτή την κίνηση θα προχωρήσει, λόγω της αντικατάστασης του δεξιοτίμονου αυτοκίνητου με ένα συμβατικό για εμάς αριστεροτίμονο.

Σημειώστε ότι τον αγώνα κέρδισε ο Shaun Ghallagher, αλλά ο τίτλος πέρασε στα χέρια του Garry Jennings, ο οποίος τερμάτισε τρίτος και απλώς χρειαζόταν να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα. Ο Garry Jennings θα είναι και ο τυχερός οδηγός που θα αποτελέσει την επίσημη συμμετοχή της Peugeot στο Βρετανικό Πρωτάθλημα, στο τιμόνι ενός 206 Super 1600.

Πηγή : rally.gr


Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 2612
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Οκτ 2002, 13:04:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε και σε λίγα χρονάκια και στο WRC !!!!


Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,1251s (PHP: 73% - SQL: 27%) - SQL queries: 14 - GZIP enabled - Debug on