Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
liakos (Ηλίας) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)
Ένταξη: 13 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 13 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2005, 14:13:32 Θέμα δημοσίευσης: Βάψιμο πλαστικών-Τιμές |
|
|
Πρόσφατα στο καπό μου απέκτησα μια αντιαισθητική γρατζουνιά από κλειδί
Σκέφτηκα να την επιδιωρθώσω και μαζί να βάψω τα εξωτερικά πλαστικά.
Κοίταξα στο chipaway για επιδιώρθωση και βαφή και μου είπαν ότι η τιμή θα είναι 110 Ευρώ δίχως το βάψιμο των πλαστικών. Λένε ότι δεν δέχονται να βάψουν τα πλαστικά γιατί είναι τα λεγόμενα γιαλιστερά μαύρα και πρέπει να αντικατασταθούν από την Peugeot με πλαστικά κατάλληλα για βαφή. Αυτά στοιχίζουν 200 ευρώ. Αν βαφούν τα υπάρχοντα, μου είπαν ότι μπορεί να ξεβάψουν ακόμα και με το πιεστικό στο πλυντήριο!
Αφού απογοητεύτικα κοίταξα και ένα μαγαζάκι κοντά στο σπίτι μου και μου είπε ότι για όλα (γρατζουνιά+πλαστικά) 210 ευρώ!
Ερώτηση.
Από την πείρα σας, η τιμή είναι καλή? Δεν πρόκειται να δώσω 110 για μια γρατζουνιά μόνο αλλά τα 210 για όλο το πακέτο είναι δελεαστικότατα. Είναι δυνατόν να ΜΗΝ βάφονται τα μαύρα πλαστικά?

Saxo and Xsara and Scenic and 206 CC - être continué... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2005, 14:29:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
emena φιλε λιακο αυτη την βδομαδα θα τα βαψει ολα τα πλαστικα ο φιλοσ μου..τιμη που του ειπανε 200 ευρω..εγω παντωσ που εβαψα φρυδακια και αεραγωγουσ στο καπο δεν εχουν ξεβαψει..πιστευω ειναι αναλογα το ποσο καλοσ ειναι ο φανοποιοσ...στην ερωτηση σου θα σε βοηθησουν και τα υπολοιπα παιδια αν και νομιζω πωσ υπαρχει topicπερι βαψιμο πλαστικων..για ψαξε

Έχει επεξεργασθεί από τον/την shiba στις Τρι 19 Απρ 2005, 15:32:00, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2005, 15:06:10 Θέμα δημοσίευσης: Re: Βάψιμο πλαστικών-Τιμές |
|
|
liakos έγραψε: | Πρόσφατα στο καπό μου απέκτησα μια αντιαισθητική γρατζουνιά από κλειδί
Σκέφτηκα να την επιδιωρθώσω και μαζί να βάψω τα εξωτερικά πλαστικά.
Κοίταξα στο chipaway για επιδιώρθωση και βαφή και μου είπαν ότι η τιμή θα είναι 110 Ευρώ δίχως το βάψιμο των πλαστικών. Λένε ότι δεν δέχονται να βάψουν τα πλαστικά γιατί είναι τα λεγόμενα γιαλιστερά μαύρα και πρέπει να αντικατασταθούν από την Peugeot με πλαστικά κατάλληλα για βαφή. Αυτά στοιχίζουν 200 ευρώ. Αν βαφούν τα υπάρχοντα, μου είπαν ότι μπορεί να ξεβάψουν ακόμα και με το πιεστικό στο πλυντήριο!
Αφού απογοητεύτικα κοίταξα και ένα μαγαζάκι κοντά στο σπίτι μου και μου είπε ότι για όλα (γρατζουνιά+πλαστικά) 210 ευρώ!
Ερώτηση.
Από την πείρα σας, η τιμή είναι καλή? Δεν πρόκειται να δώσω 110 για μια γρατζουνιά μόνο αλλά τα 210 για όλο το πακέτο είναι δελεαστικότατα. Είναι δυνατόν να ΜΗΝ βάφονται τα μαύρα πλαστικά? |
στην chipsaway καλα σου ειπαν γιατι απλα δεν ειναι η δουλεια τους να κανουν τοσο μεγαλες βαφες.
απλα επιδιωρθωνουν μικροζημιες.
οποτε μην τους καταλογιζεις ευθυνη απλα δεν βαφουν μεγαλα κομματια.
τα πλαστικα σου μπορεις να τα βαψεις σε οποιοδηποτε καλο φανοποιειο χωρις να τα αλλαξεις βεβαια με αλλα.
για να βαψεις 2 προφυλακτηρες + τα γυρω γυρω (πορτες) υπολογισε 250-300Ευρω
οποτε η τιμη που βρηκες ειναι καλη αρκει να σου κανει και καλη δουλεια
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2005, 16:01:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα πλαστικα πρεπει να εννοεις τα μαυρα που ειναι στους προφηλακτηρες και στις πορτες, σωστα?
Δεν καταλαβαινω γιατι σου τα αναφερουν ως "γιαλιστερα μαυρα" αφου δεν ειναι. Ειναι ?????
Αnyway, βαφονται ευκολα και πολλοι το εχουν κανει χωρις κανενα προβλημα. Για τελειο αποτελεσμα μπορεις να τα τριψεις ελαφρα με ενα ψηλο (οχι πολυ ψηλο) γιαλοχαρτο ωστε να πιασει η βαφη. Καλο θα ηταν και πρην τη βαφη να τα περασουν και ασταρι.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2005, 18:58:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
υπέθεσα και εγώ ότι είναι καλή η τιμή και τελικά το άφησα εκεί. Την Πέμπτη θα το έχω πίσω και θα σας πω.

|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2005, 17:45:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μώλις τώρα μίλησα με τον φανοποιό που το είχα αφήσει και μετά μου είπε τα ίδια με το chipsaway. Ότι τα πλαστικά τα συγκεκριμένα δεν βάφονται.
Είναι ποτέ δυνατόν? Λέει ότι η βαφή δεν θα κρατήσει. Τι να πω. Μάλλον ο προηγούμενος έσκασε φράγκα για να έχουν το χρώμα της καλιακούδας.
Anyway...

|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2005, 18:23:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
liakos έγραψε: | Μώλις τώρα μίλησα με τον φανοποιό που το είχα αφήσει και μετά μου είπε τα ίδια με το chipsaway. Ότι τα πλαστικά τα συγκεκριμένα δεν βάφονται.
Είναι ποτέ δυνατόν? Λέει ότι η βαφή δεν θα κρατήσει. Τι να πω. Μάλλον ο προηγούμενος έσκασε φράγκα για να έχουν το χρώμα της καλιακούδας.
Anyway... |
Ειναι δυνατον,αλλη υφη εχει το πλαστικο που βαφεται και αλλη αυτο που δεν βαφεται.Το ξερατε οτι τα 106 s2 εχουν δυο ειδων καθρεπτες ακριβως για αυτο το λογο?Καποιες χρονιες τα 106 εβγαιναν με βαμμενους καθρεπτες απο την αντιπροσωπεια και καποιες αλλες με αβαφτους.Το ιδιο συμβαινει με τα 206 νομιζω.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2005, 19:46:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ολοι τα ιδια λενε παιδια οπου και να πατε.
ειχα παει απ τη πεζο να ρωτησω ποσο εχουν τα γυαλιστερα πλαστικα (προφυλ. και πλαινα ) και μου χαν πει γυρω στα 200 ευρω αβαφτα ενω τα ματ τα κανονικα τα δινανε σχεδον τσαμπα .
πολλα παιδια εχουν βαψει τα ματ και εχει γινει πολυ καλη δουλεια με σπουδαια αντοχη στον χρονο . το θεμα ειναι που θα πεσεις
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2005, 22:49:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
liakos έγραψε: | Μώλις τώρα μίλησα με τον φανοποιό που το είχα αφήσει και μετά μου είπε τα ίδια με το chipsaway. Ότι τα πλαστικά τα συγκεκριμένα δεν βάφονται.
Anyway... | φιλε λιακο αν μενεισ αθηνα στειλε μου πμ να σου συστησω εναν φανοποιο(οχι γνωστο μου φυσικα)που θα στα κανει σιγουρα και με καλο αποτελεσμα φυσικα και καλη τιμη μιασ και εχω βαψει φρυδακια σαυτον..ο συγκεκριμενοσ φανοποιοσ βαφει ολα τα toyota του γαλατσιου..μεγαλο μαστορι ειναι
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|