PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Party για τα 3 χρόνια λειτουργίας μας & δώρα κλήρωσης!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 16:06:26    Θέμα δημοσίευσης: Party για τα 3 χρόνια λειτουργίας μας & δώρα κλήρωσης! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O Aθλητικός Σύλλογος Ιδιοκτητών και Φίλων Peugeot Ελλάδος (PSClub - Hellas) με την ευκαιρία συμπλήρωσης τριών (3) χρόνων λειτουργίας του, διοργανώνει ένα ξέφρενο Party στο DARMA Club την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 23:30 το βράδυ.

Τρία χρόνια μέσα από τα οποία έχουμε ζήσει όλοι μας εκπληκτικές στιγμές, μέσα από εκδρομές, εκδηλώσεις ακόμα και καθημερινά μέσω του διαδυκτίου. Εχοντας ήδη την εμπειρία των τριών αυτών χρόνων, καθημερινά θέτουμε τις βάσεις για ακόμη περισσότερες συγκινήσεις στο κοντινό μέλλον.

Σας περιμένουμε όλους μαζί με την παρέα σας, για να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε τα τρία αυτά χρόνια όπου μοιραζόμαστε καθημερινά το ίδιο πάθος.

Κατα την διάρκεια της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με μεγάλα δώρα!

Επίσης την παρέα μας θα κοσμούν αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι!

Μην χάσετε με τίποτα αυτήν την υπέροχη βραδιά!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sidobre στις Τετ 18 Μάϊ 2005, 19:25:50, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 17:05:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμμμ αυτό το χορευτικό που έχει η πρόσκληση είναι "όλο υποσχέσεις"........ Rolling eyes Rolling eyes χιχιχιχιχιχχιχιχι!!!

Armed Ειναι αυτονόητο ότι όποιος δεν έρθει θα έχει κυρώσεις....! Armed

Cheers Joker Καλή μας διασκέδαση...! Joker Cheers

(Υ.Γ. τώρα αυτό το κόλπο να γράφεις δίπλα στην φώτο πως το έκανες.......???? Έτσι είναι αάμα είσαι πρόεδρος....!!! Laughing Laughing )

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 17:24:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και έχω αποδείξει την τρέλα μου με κάθε δυνατό τρόπο (π.χ. Λάρισα - Αθήνα αυθημερόν), είμαι έτοιμος να το ξανακάνω για αυτήν την βραδυά, όμως λόγω του ότι είναι Πάσχα και 1οΜαγιά το επόμενο ΠΣΚ μετά το party, πρέπει να επιλέξω πότε θα πάρω ΠΣΚ off από τις δύο δουλειές μου διότι και τα δύο, δεν γίνεται! Sad

Οπότε αναγκαστικά με χρεώνετε μια απουσία... Τί να κάνουμε, δεν μας έρχονται όλα όπως τα θέλουμε! Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 17:33:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eάν δεν με βάλει πρώτο στην Guest List το κοριτσάκι του PR,
θα βγάλω το CD της στα κανάλια!!!!!

Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 18:26:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και φυσικα λόγω του χορευτικου και της ολης βραδιας θα διατίθενται και δωρεαν διαρκείας για την ΑΕΚ Shocked Silly Silly

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 19:23:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ydwr έγραψε:
Και φυσικα λόγω του χορευτικου και της ολης βραδιας θα διατίθενται και δωρεαν διαρκείας για την ΑΕΚ Shocked Silly Silly

Κάτι περίεργο συμβαίνει με εσένα και είσαι μονίμως "ότι να 'ναι"...
Να το κοιτάξεις.... Wink

Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 19:25:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάποιοι το ξέρατε κάποιοι όχι... να που τελικα ανακοινώθηκε και επίσημα Very happy
Ελπιζω να μην εχετε ξεχασει απο τωρα το τι εγινε στο καρπενησι και να ειστε ολοι εκει!!! (οσοι δεν ησασταν στο καρπενησι, ευκαιρια να δειτε με τα ιδια σας τα ματια το τι εγινε γιατι θα ξαναγινει!!!!!)
Καπου προς το μεσον της αλλης βδομαδας θα βγαλω και χαρτη στον αερα για οποιον δεν εχει καταλαβει που ακριβως ειναι το μαγαζι....
Να σας πω ομως απο τωρα οτι ειναι παρα πολυ ευκολο απλο και ενδεικνυτε θα ελεγα να ερθετε με τον ηλεκτρικο και να κατεβειτε τερμα Κηφισια...(οποιος πινει δεν οδηγει! ΚΑΝΟΝΑΣ!!)
Το τρενο λειτουργει ως τις 12 και ανοιγει παλι το πρωι στις 5.... δηλαδη ακριβως τις ωρες που θέλουμε και μεις Twisted evil

Σχολιασμός τωρα....
MEMsound έγραψε:
Χμμμμμ αυτό το χορευτικό που έχει η πρόσκληση είναι "όλο υποσχέσεις"........ Rolling eyes Rolling eyes χιχιχιχιχιχχιχιχι!!!

Φυσικα και ειναι "ολο υποσχεσεις".... δεν ειναι τυχαια εκει!!!
Και δεν εχει να κανει με το γεγονος οτι το μαγαζι εχει show με χορο της κοιλιας!!! Wink Wink

Για αυτο.....
Steve έγραψε:
Αν και έχω αποδείξει την τρέλα μου με κάθε δυνατό τρόπο (π.χ. Λάρισα - Αθήνα αυθημερόν), είμαι έτοιμος να το ξανακάνω για αυτήν την βραδυά, όμως λόγω του ότι είναι Πάσχα και 1οΜαγιά το επόμενο ΠΣΚ μετά το party, πρέπει να επιλέξω πότε θα πάρω ΠΣΚ off από τις δύο δουλειές μου διότι και τα δύο, δεν γίνεται! Sad

Οπότε αναγκαστικά με χρεώνετε μια απουσία... Τί να κάνουμε, δεν μας έρχονται όλα όπως τα θέλουμε! Sad

..... εχω να πω μονο ενα πραγμα.....
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ!!!
(το αρνι ειναι ομολογω ενας πειρασμος αλλα για μενα δεν θα ηταν ποτε πρωτη προτεραιοτητα!)

christhehealer έγραψε:
Eάν δεν με βάλει πρώτο στην Guest List το κοριτσάκι του PR,
θα βγάλω το CD της στα κανάλια!!!!!

Θα φτιαξω μια guest list που θα εισαι μεσα ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!!! Ικανοποιημενος???? Razz

Ydwr έγραψε:

Δυστυχω αυτο δεν μας εκατσε.... το θελαμε αλλα περασε και δεν ακουμπησε Razz

Υ.Γ. 1 Οποιος χρειαζεται τις οποιεσδηποτε πληροφοριες σχετικα με το Παρτυ, να μη διστασει να ρωτησει ειτε απο εδω ειτε με ΠΜ τον Σπύρο (crusader) ή εμένα

Υ.Γ.2 ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 19:38:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:
Για αυτο.....
Steve έγραψε:

..... εχω να πω μονο ενα πραγμα.....
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ!!!
(το αρνι ειναι ομολογω ενας πειρασμος αλλα για μενα δεν θα ηταν ποτε πρωτη πρωτεραιοτητα!)

Κοίτα, έχω να πάω στον τόπο καταγωγής μου από την Πρωτοχρονιά. Δυστυχώς, δεν μπορώ να έρθω κόντρα στους γονείς, ούτε έχω όρεξη να δουλεύω το ΠΣΚ του Πάσχα και Πρωτομαγιάς.

Όσο για το πάρτυ στις 22. Πρέπει να βρώ κάποιον να κουβαλήσω μαζί μου γιατί, τέτοια καφρίλα, δεν θα την κάνω μόνος Rolling eyes Θα τελειώσω το βράδυ στις 22:00 από το φροντιστήριο, θα κατέβω Αθήνα στις 01:00 θα είμαι έξω από το club, μπαίνω μέσα, φεύγω κατά τις 07:00 το αργότερο, επιστρέφω Λάρισα, και Σάββατο 11:00 θα έχω μάθημα στο φροντιστήριο 2 τμήματα, μέχρι τις 14:00. Ξενέρωσες ε?

Για εμένα δεν είναι τίποτα η κούραση αυτή, ούτε τα 100 (και λιγότερα) ευρώ που θα μου φύγουνε. Ούτε η ταλαιπωρία δεν με ενδιαφέρει. Έχω κάνει και χειρότερα, δόξα τω Θεό, και έχω αντέξει. Απλά, επειδή δεν βλέπω να βρίσκω άλλο "κορόιδο" για να σύρω μαζί μου για παρέα, και θα είναι δύσκολο να βρω κάποιον, θα προτιμήσω να μην ξεπεράσω πάλι τα όρια της φυσικής μου αντοχής, και να δώ το DVD που θα δημοσιεύσετε από το Party! Very happy Laughing

Δεν ήθελα να μπώ στον κόπο να τα πώ αυτά τα πράγματα, αλλά... Rolling eyes με συγχωρείτε κιόλας... Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Παρ 15 Απρ 2005, 19:51:01, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 19:47:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gogd news... Exclamation Exclamation Exclamation
Onfire Bluegrab Onfire Bluegrab Onfire Bluegrab
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 19:48:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

............................................................................................................ΟΠΑ............................

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 19:49:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλος από δώ...
Ώρες ώρες απόρω τι δουλειά έχει ένα σοβαρό μαυρο 407 στα χέρια ενός κουκουρούκου ανθρώπου.!!!
χαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 19:57:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Άλλος από δώ...
Ώρες ώρες απόρω τι δουλειά έχει ένα σοβαρό μαυρο 407 στα χέρια ενός κουκουρούκου ανθρώπου.!!!
χαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing

Δεν κανω τιποτα αλλο απο το να ακολουθω πιστα αυτα που με διδαξες Μανθο... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing (χιχιχιχιχιχιχι)
Βαδιζω στα χναρια σου.....και μαθαινω... Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
madjas (ΚΩΝ/ΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 GTi 1.6 - Golf GT

Ένταξη: 09 Μάρ 2004
Τόπος: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 23:49:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέτοια συνάντηση και σε τέτοιο μαγαζί δεν χάνεται. Κατ'αρχήν συγχαρητήρια σε όλους για την 3η συνεχόμενη λειτουργία του club μας και εύχομαι να γίνουν πολλές δεκαετίες αυτά τα 3 χρόνια. Κατά δεύτερον λειτουργεί και parking απέναντι από τα Flocafe της Κηφισίας που είναι διαγώνια από το μαγαζί που θα συγκεντρωθούμε και φυσικά δεν πληρώνει κανείς τπτ. (Δεν είναι parking του μαγαζιού. Τη μέρα λειτουργεί κανονικά σαν parking.) Αυτά για όσους επιθυμούν να μαζευτούν όλα τα PSCLUBάμαξα στο parking και έχουν άγχος για το αν θα βρουν να παρκάρουν.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2005, 01:53:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα περασω φυσικα αλλα δε χορευω ...δε χορευω !...δε χορευω!

και για ασφαλεια θα εχω και κατι ντοκουμεντα απο το Καρπενησι μαζι μου Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

...ελα γεια μας...

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2005, 08:14:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
θα περασω φυσικα αλλα δε χορευω ...δε χορευω !...δε χορευω!.......

καλά καλά...
μείνε ανύσηχος.... Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2005, 11:04:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.....εξαλου οποιος δεν χορεψει θα τον ριξουν στα λιονταρια.... Exclamation Exclamation
Laughing Laughing Laughing
Εμενα σε πιο λιονταρι θα με ριξετε????? Twisted evil Twisted evil
Μπορω να επιλεξω....?????? Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Θα ηθελα σε πρωτη φαση του προεδρου.....και μετα για τιμωρια μου να με ριξετε και στα υπολοιπα.... Exclamation Exclamation Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2005, 13:13:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην αρχή στου προέδρου (αρκεί να φτιάξει την ανάρηση πρώτα...) για μια στριφτερή διαδρομή...(πίστα κατά προτίμηση???)
Μετά στου Σίμου για μια "ψιλή " σε καμιά ευθεία....
Και στο τέλος σε ένα με λίγα παραπάνω κυβικά (.....) για ένα chill out tour "χαλαρά" με 200......
χαχαχαχαχα

Άστα άστα σωστό μαρτύριο θα είναι (....να αποφασίσεις πιο να παρεις μετά)!!!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2005, 19:04:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Στην αρχή στου προέδρου (αρκεί να φτιάξει την ανάρηση πρώτα...) για μια στριφτερή διαδρομή...(πίστα κατά προτίμηση???)
Μετά στου Σίμου για μια "ψιλή " σε καμιά ευθεία....
Και στο τέλος σε ένα με λίγα παραπάνω κυβικά (.....) για ένα chill out tour "χαλαρά" με 200......
χαχαχαχαχα

Άστα άστα σωστό μαρτύριο θα είναι (....να αποφασίσεις πιο να παρεις μετά)!!!

Για τα δυο πρωτα συμφωνω απολυτα... Wink Wink
Αλλα για την ''χαλαρη''κατασταση με τα 200 εχω και το δικο μου... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil ....οποτε βρες αλλο.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2005, 11:10:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ερχόταν και ο Νικόλας από το Βόλο, πιστεύω ότι θα συναγωνιζόμασταν τα κορίτσια στο χορό της κοιλιάς. Παρ'όλα αυτά θα το παλέψω και μόνος μου! Αναστασία ετοιμάσου να με συνοδέψεις σ'ένα oriental αν και ενημερώνω ότι φέρνω πλήθος μαζί μου!. Ανυπομονώ Exclamation Exclamation Exclamation

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2005, 13:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 ARMY! έγραψε:
Αν ερχόταν και ο Νικόλας από το Βόλο, πιστεύω ότι θα συναγωνιζόμασταν τα κορίτσια στο χορό της κοιλιάς. Παρ'όλα αυτά θα το παλέψω και μόνος μου! Αναστασία ετοιμάσου να με συνοδέψεις σ'ένα oriental αν και ενημερώνω ότι φέρνω πλήθος μαζί μου!. Ανυπομονώ Exclamation Exclamation Exclamation

Νικο μου....Υπαρχω και εγω για το χορο της κοιλιας.... Laughing Laughing Laughing
Οποτε μπορουμε να κανουμε αχτυπητο ντουετο.... Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 1 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης