PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ο extra εξοπλισμός δυσκολεύει την αγορά του αυτοκινήτου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 08:28:40    Θέμα δημοσίευσης: Ο extra εξοπλισμός δυσκολεύει την αγορά του αυτοκινήτου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

..................Η ανάπτυξη της τεχνολογίας όπως και η σύνδεση των αυτοκινήτων με πληροφοριακά συστήματα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση των διαθέσιμων extra εξαρτημάτων ανά αυτοκίνητο που μπορούν να συμπεριληφθούν σε πακέτα εξοπλισμού. Έρευνα αποκάλυψε πως αυτή την στιγμή στην Ευρώπη κάθε αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλισθεί ως extra με κατά μέσο όρο 61 εξαρτήματα ή συστήματα.

Ο αριθμός αυτός το 1999 ήταν μόλις 39 εξαρτήματα και συστήματα ανά όχημα. Οι πολλοί και διαφορετικοί συνδυασμοί συστημάτων έχουν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της παράδοσης των οχημάτων στους τελικούς τους ιδιοκτήτες. Η έρευνα απέδειξε ακόμη πως υπάρχει έλλειμμα γνώσης στους πωλητές για την χρησιμότητα των συστημάτων και επομένως αδυναμία στο να πείσουν τους υποψήφιους αγοραστές για το το ακριβώς χρειάζονται.

Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα στη Γερμανία όπου ο μέσος όρος extra συστημάτων ή εξαρτημάτων πλησιάζει τα 91 ανά αυτοκίνητο. Ακολουθούν η Ιταλία (72), η Ισπανία και η Μεγάλη Βρετανία (60) και η Γαλλία (50). Η έρευνα προβλέπει πως αργά αλλά σταθερά μεγάλο μέρος του extra εξοπλισμού θα συμπεριληφθεί στις βασικές εκδόσεις γεγονός που θα φθάσει τον μέσο όρο σε μόλις 12 extra εξαρτήματα ή συστήματα..........

Στην Ελλάδα ποιός να είναι ο μέσος όρος των extra συστημάτων ή εξαρτημάτων Question Question Question Question. Μάλλον στους τελευταίους θα είμαστε...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lefty (Λευτέρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 407 2.0

Ένταξη: 26 Φεβ 2005
Τόπος: Κατερίνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Μάρ 2005, 00:08:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα πώ και εγώ απο την πλευρά μου αυτά που έζησα κατα την αγορά του αυτοκινήτου:

Εγώ: θα ήθελα να βάλουμε και τον αισθητήρα παρακαρίσματος στην έκδοση που θα πάρω
Πωλητής: οχι γίνεται μονο στην χχχχχ εκδοση.
Εγώ: μπορούμε τότε να τον βάλουμε μετα?
Πωλητής: φυσικά

...........μετά απο 3 μήνες

Εγώ: ήρθα να μου πείτε πόσο κάνει ο εργοστασιακός αισθητήρας παρκαρίσματος
Πωλητής: Μα δεν γίνεται? μόνο κατα την αγορά

Κάποια αντιστοιχη ερώτηση έγινε και για αν μπορεί να μπεί mp3 player και μου είπαν ναι στην αρχή και....οχι γιατι δεν εχει κάτι τέτοιο η lion hellas ;-(
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 13:08:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lefty έγραψε:
θα πώ και εγώ απο την πλευρά μου αυτά που έζησα κατα την αγορά του αυτοκινήτου:

Εγώ: θα ήθελα να βάλουμε και τον αισθητήρα παρακαρίσματος στην έκδοση που θα πάρω
Πωλητής: οχι γίνεται μονο στην χχχχχ εκδοση.
Εγώ: μπορούμε τότε να τον βάλουμε μετα?
Πωλητής: φυσικά

...........μετά απο 3 μήνες

Εγώ: ήρθα να μου πείτε πόσο κάνει ο εργοστασιακός αισθητήρας παρκαρίσματος
Πωλητής: Μα δεν γίνεται? μόνο κατα την αγορά

Κάποια αντιστοιχη ερώτηση έγινε και για αν μπορεί να μπεί mp3 player και μου είπαν ναι στην αρχή και....οχι γιατι δεν εχει κάτι τέτοιο η lion hellas ;-(

Λευτέρη άν αντιμετοπίζεις ακόμα αυτό το πρόβλημα ζήτησε τους τον εξής κωδικό:96719Ε με τιμή : 287,31ευρώ(φυσικά είναι ο εργοστασιακός όπως πολύ σωστά ζήτησες)

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης