PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σβήσιμο κινητήρα με επακόλουθα!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nektarios (Nektarios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

1,4 xs

Ένταξη: 17 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 21:06:14    Θέμα δημοσίευσης: Σβήσιμο κινητήρα με επακόλουθα!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας και απο εμενα!!λοιπον εδω και μερικες μερες εχω το εξης προβλημα!!!μου αναβει μονο του ενα λαμπακι κιτρινο που δειχνει το αυτοκινητο και απο κατω ενα δρομο πανω δεξια...καταρχην το αμαξι μοθ ειναι 206 1,4 8v μοντελο 2002!!!μοθ το εχει βγαλει και αλλες φορες αλλα μετα σβηνει.

Σημερα λοιπον μου το ξαναπεταει και παρατηρω καποιες αρρυθμιες στις στροφες και μετα απο λιγο μου σβηνει!!ε αυτο ειναι το αποκορυφωμα..μετα απο καποιες βρισιες στα θεια εξαφανιστηκε το λαμπακι αλλα παλι μετα πεταχτηκε απο το πουθενα!!!!(Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν!!!)

παρακαλω βοηθηστε με μην μου πειτε οτι ειναι ο εγκεφαλος γιατι δεν υπαρχουν λεφτα ουτε για φαι!!!!!!!!!ευαχαριστω...

ΑΧ ΡΕ ΑΞΕΧΑΣΤΟ 206CLUB!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 00:54:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετσι οπως το περιγραφεις μου θυμιζει ενδειξη esp....αν ειναι αυτο πρεπει να το κοιταξεις...και παλι ομως δεν ειμαι σιγουρος.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 01:57:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει esp το 1.4 ? Silly

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 09:41:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επάνω δεξιά είναι το λαμπάκι αυτοδιάγνωσης του κινητήρα .
Αν ανάβει αυτό και σου κάνει και μικροδιακοπές πρέπει να γίνει διάγνωση .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Nektarios (Nektarios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

1,4 xs

Ένταξη: 17 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 20:30:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Επάνω δεξιά είναι το λαμπάκι αυτοδιάγνωσης του κινητήρα .
Αν ανάβει αυτό και σου κάνει και μικροδιακοπές πρέπει να γίνει διάγνωση .

απο οτι ειχα δει στο manual του αυτοκιν. αυτο το λαμαπακι ειναι για το ΑΒS!! Exclamation ¨(ΑΣΧΕΤΟ) επι τοπου δοκιμαζω τα φρενα μου και τιποτα ολα μια χαρα και μετα απο λιγο ....χερετε.εχω ξενερωσει πληρως μου φαιωετε το απομενω αμαξι μου θα ειναι Μιραφιορι Laughing

ΑΧ ΡΕ ΑΞΕΧΑΣΤΟ 206CLUB!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2005, 15:25:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το σηματακι με το αυτοκινητο που απο κατω εχει ενα δρομο πραγματι ειναι το ABS!Λογικα δεν θα ειναι τιποτα σοβαρο!μαλλον θα ειναι αυτο που εχουν τα 3/5 των γαλλικων (και οχι μονο) αυτοκινητων.....δεν κανει καλη επαφη η φυσα!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
_subasound_ (subas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206

Ένταξη: 19 Μάρ 2005
Τόπος: athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2005, 22:45:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

file mou oi arithmies pou les mporei na ofilontai apo to moteraki relanti to opoio rythizei to relanti me mpai-pas kai an o egkefalos diabasei megalyteres times apo ayto pou prepei apo ena aisthitira tha sou anapsi lampaki mixanis.twra pou les oti anapse lampaki abs logika den tha eprepe na sou leitourgouse to abs.gia desto....

_SuBaSoUnD_
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
bouboulis (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

307 1.4 XS

Ένταξη: 18 Φεβ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάρ 2005, 21:49:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το λαμπάκι για το ABS όταν είναι ανμμένο και εφόσον - το τονίζω- δουλεύουν τα φρένα σου όπως και πριν σημαίνει ότι δεν θα έχεις την υποβοήθηση για μη μπλοκάρισμα των τροχών. Πιθανή αιτία αυτή που προαναφέρθηκε, δηλ. ίσως να μην κάνει καλή επαφή η φύσα ή κάτι παρόμοιο. Τώρα όσον αφορά το ρελαντί, είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα το Matiz της μητέρας μου και τελικά αυτό που έφταιγε ήταν το ρελέ. Ο μηχανικός το καθάρισε μόνο και αφού ξαναρύθμισε το ρελαντί με τον εγκέφαλο το πρόβλημα λύθηκε. όπως και να έχει προτείνω να πας το αμάξι σου σε συνεργείο έστω για διάγνωση

Have Fun!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης