PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πρόσθεση φίλτρου βενζίνης
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 15:01:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Byron206 έγραψε:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ LION ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.

δεν νομιζω να ενοουν και τα 1100 γιατι εγω εχω αλλαξει φιλτρο.Ημουν παρον και ειδα και τι σκ@τ@ λασπη ειχε μαζεψει

Και εγώ που έχω το 1.4 έχω αλλάξει στα 20.000 χλμ. Είχε μαζέψει αρκετά κατάλοιπα. Και όπωε είπαν κάποιοι πολύ σωστά βρίσκεται μέσα σε ένα μεταλλικό κύλινδρο.

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Νοέ 2002, 02:30:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα τα 1.6 16V: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ! Εάν έγινε το ίδιο και στα άλλα 206 του 2001 ή 2002 δεν γνωρίζω.
Υπάρχει ένα υποτυπώδες φίλτρο μαζί με την αντλία βενζίνης μέσα στο ρεζερβουάρ. Όταν έρθει η ώρα να αλλαχτεί, βγαίνει το πίσω κάθισμα και ανοίγοντας από πάνω το ρεζςερβουάρ αλλάζεται η αντλία με καινούρια.

Ό,τι αποτελεσματικότερο είναι να ρίχνετε ένα καθαριστικό καυσίμου στο ρεζερβουάρ μαζί με τουλάχιστον 25 λίτρα βενζίνη ή σύμφωνα με τις οδηγίες. Σε πρόβλημα λόγω μάπας βενζίνης που μου βρώμισε το κύκλωμα καυσίμου (ρεζερβουάρ, σωληνάκια, μπεκ ψεκασμού), το έλυσα με ένα καθαριστικό που δεν το πουλάνε σε λιανική παρά μόνο σε μηχανικούς: το Line Cleaner της Pro Tec. Αναζητήστε το ή ψάξτε κάτι αντίστοιχα ποιοτικό.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 09:12:38    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πρόσθεση φίλτρου βενζίνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ότι δεν έχω φίλτρο βενζίνης με αγχώνει πολύ. Οι βενζίνες μας δεν είναι αξιόπιστες, αλλά και αξιόπιστες να ήταν, πάλι όσο και να το κάνουμε μαζεύονται κατακάθια.

Είχα σκεφτεί παλιότερα να έκοβα το σωληνάκι της βενζίνης και να έβαζα το φίλτρο. Ο μηχανικός όμως μου το απέκλεισε γιατί λέει θα άλλαζε η πίεση.

Και σκέφτομαι τώρα, γιατί να μην βάλω κι έναν ρυθμιστή πίεσης μετά το φίλτρο που θα έχει προστεθεί, ώστε να επαναφέρω την επιθυμητή πίεση στα εργοστασιακά νούμερα;

Θα ήθελα τη γνώμη σας ή και τις μηχανικές γνώσεις σας στο αν και κατά πόσο κάτι τέτοιο : α. είναι εφικτό, β. καλό για τον κινητήρα, γ. οικονομικό.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 10:51:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέφανε νομίζω ότι για το θέμα αυτό έχουμε αναφερθεί σε άλλο topic αλλά δε θυμάμαι σε ποιο. Ψάξε λίγο και θα βρεις απαντήσεις

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 13:08:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ξέρω αυτό, αλλά δεν είχαμε αναφέρει τίποτα για το ρυθμιστή πίεσης της βενζίνης, γι'αυτό ρωτάω. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 17:02:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόσθεση φίλτρου βενζίνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Το ότι δεν έχω φίλτρο βενζίνης με αγχώνει πολύ.

Το δικό μου που είναι 1400 της ίδιας χρονιάς (10/2000) με το δικό σου γιατί έχει φίλτρο Στέφανε;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 23:59:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόσθεση φίλτρου βενζίνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NICK έγραψε:
Svstouk έγραψε:
Το ότι δεν έχω φίλτρο βενζίνης με αγχώνει πολύ.

Το δικό μου που είναι 1400 της ίδιας χρονιάς (10/2000) με το δικό σου γιατί έχει φίλτρο Στέφανε;

Δεν είναι της ίδιας χρονιάς! Εμένα είναι 2002! Wink

Από το 2002, αν δεν κάνω λάθος, τα βγάζει πλέον χωρίς φίλτρο βενζίνης στα πλαίσια της οικολογικής εκστρατείας. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 08:28:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόσθεση φίλτρου βενζίνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Από το 2002, αν δεν κάνω λάθος, τα βγάζει πλέον χωρίς φίλτρο βενζίνης στα πλαίσια της οικολογικής εκστρατείας. Wink

.... και της καθαρής βενζίνης των ευρωπαϊκών βενζινάδικων!

Η λύση πιστεύω ότι μπορεί να δοθεί μόνο από την Peugeot. Με την βοήθεια του καινούριου συνεργάτη μας εδώ στην Θεσσαλονίκη που είναι επίσημος αντιπρόσωπος Peugeot θα προσπαθήσουμε να μάθουμε από τους ίδιους τους Γάλλους την σωστή απάντηση-λύση στο πρόβλημά μας!
Αναμείνατε...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 08:48:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκανα κ εγω το service αλλα φιλτρο βενζινης πουθενα !!!!!!!!
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?
Για πειτε ..ποσοι αλλοι ειστε χωρις ?

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 10:51:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?

Oλα τα μοντέλα από το 2001 και μετά εκτός από κάποια που πωλήθηκαν έως το 2002 αλλά είχαν κατασκευαστεί νωρίτερα.

Δεν είναι ότι απουσιάζει τελείως το φίλτρο. Υπάρχει ένα μόνιμο μεταλλικό που κατακρατεί τα χοντρά σωματίδια και κάθε ένα αριθμό χιλιομέτρων πρέπει να ρίχνουμε ένα ειδικό καθαριστικό στο ρεζερβουάρ.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 13:50:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?

Oλα τα μοντέλα από το 2001 και μετά εκτός από κάποια που πωλήθηκαν έως το 2002 αλλά είχαν κατασκευαστεί νωρίτερα.

Δεν είναι ότι απουσιάζει τελείως το φίλτρο. Υπάρχει ένα μόνιμο μεταλλικό που κατακρατεί τα χοντρά σωματίδια και κάθε ένα αριθμό χιλιομέτρων πρέπει να ρίχνουμε ένα ειδικό καθαριστικό στο ρεζερβουάρ.

Aκριβως ! ειναι μεσα στο ρεζερβουαρ !
ΤΙ ριχνουμε ???οχι καθαριστικο για τα μπεκ,ε ?κατι αλλο πρεπει να ναι !
Ξερεις τι κ καθε ποσα ? Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2004, 13:55:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:

Aκριβως ! ειναι μεσα στο ρεζερβουαρ !
ΤΙ ριχνουμε ???οχι καθαριστικο για τα μπεκ,ε ?κατι αλλο πρεπει να ναι !
Ξερεις τι κ καθε ποσα ? Wink

Έχει αναφερθεί και σε άλλα topic.Είναι καθαριστικό θαλάμου καύσης και το ρίχνεις συνήθως κάθε 10000-15000km.Υπάρχουν πολλές μάρκες στο εμπόριο,ακόμα και σε βενζινάδικα.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 12:06:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουμε όλοι φίλτρο βενζίνης αλλά αυτό βρίσκεται μέσα στο ρεζερβουάρ μαζί με την τρόμπα της βενζίνης, έτσι λοιπόν αν ποτέ σε κάπποιον από εμάς βουλώσει το φίλτρακι αλλάζουμε πακέτο και την τρόμπα που στοιχίζει περίπου 300 ευρώ. Τώρα για το καθαριστικό που λέτε δεν γνωρίζω. Ξέρει μηπως κάποιος συγκεκριμμένα στοιχεα κάποιου προιόντος;
Επιστροφή στην κορυφή
Manos_206Gti (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106Xs 1.4

Ένταξη: 09 Μάρ 2005
Τόπος: Αθήνα - Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 18:11:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν Για το πιεστικό καλή φάση έχς βάλει στο 106 μου αρπάει απο πιό χαμηλά και δείχνει να είναι πιό σπιρτόζικο όχι και παλαβά πράματα όμως

για τα καθαριστηκά τώρα δεν ξέρω καννένα που να καθαρίζει την βενζίνη υπάρχουν κάποια που βοηθάνε στον καθαρισμό των μπέκ λένε και τα πουλάνε στα βενζινάδικα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης