PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Kαινούριο vs μεταχειρισμένο!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Καινουριο vs μεταχειρισμενο
καινουριο
85%
 85%  [ 17 ]
μεταχειρισμενο
15%
 15%  [ 3 ]
Σύνολο Ψήφων : 20

Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 23:52:40    Θέμα δημοσίευσης: Kαινούριο vs μεταχειρισμένο! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θελατε να διαθεσετε ενα ποσο ( π.χ.15.000 ευρω ) για την αγορα αυτοκινητου τι θα επιλεγατε??
Καινουριο που πιθανον να μην σας καλυπτε με το χρηματικο ποσο που θα δινατε η' ενα ελαφρως μεταχειρισμενο ισως και μεγαλυτερης κατηγοριας απο αυτο που θα περνατε ως καινουριο??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 00:20:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσωπικα ειμαι υπερ του καινουριου...κα ινα ξερω οτι το μεταχειρισμενο θα ηταν σε απιστευτη κατασταση και μηχανικα και παντου εχω το κομπλεξ οταν θελω κατι ακριβο να το παιρνω και να μην τοχει ακουμπησει κανεισ πριν απο μενα

Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 00:54:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποτε μεταχιρισμενο.Αυτη ειναι η δικη μου αποψη.Εκτος αν μου πειτε για αμαξια πολυτελιας.Ομως να επερνα το 206 μου απο δευτερο χερι,εεεεεεε,οπως λεω και εγω,δεν παιζει. Twisted evil Προτιμω να το στρωσω και να μου φαει παραπανω βενζινη απο το να τρεχω μετα στα συνεργια γιατι ο προηγουμενος το εσκισε Confused

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 07:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εχεις 15,000 καλο θα ηταν να επαιρνες καινουργιο ειδικα σε μεσαιες & μικρες κατηγοριες.... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 08:00:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικά καινούργιο γιατί κανένας δεν είναι σε θέση να ξέρει την ταλαιπωρία του μεταχειρισμένου. Άλλωστε είναι και η νοοτροπία μας σαν λαός ( δεύτεροι στην Ευρώπη ) να αγοράζουμε καινούργιο.

Επιστροφή στην κορυφή
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 10:28:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγω παλι ενα αντιθεση με ολους τους προλαλησαντες ειμαι υπερ του μεταχειρισμενου..Γιατι θα προτιμουσα να επαιρνα κατι καλυτερο απο αυτο που θα επαιρνα καινουριο... Cool
Με τη μονη διαφορα πως το μεταχειρισμενο θα πρεπει να ειναι απο σωστο ατομο και σε αριστη κατασταση...

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 11:02:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καινούριο! Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 11:12:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό θα ήταν να μπορούσαμε όλοι να πάρουμε καινούργιο το αντικείμενο του πόθου μας, στα κυβικά που θέλουμε, στο μοντέλο που θέλουμε κλπ....
αλλά πό τη στιγμή που μιλάμε για 15,000 μιλάμε για μεσαίας κατηγορίας αμάξι.... και όχι για κανένα πολυτελείας....
εγώ είμαι υπέρ του ελαφρώς μεταχειρισμένου....
(αυτό άλλωστε έκανα και γω Wink )

Με 12,000 πήρα ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο (αρχικής αξίας 16,000) σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και καρατσεκαρισμένο (τέτοιες ευκαιρίες υπάρχουν αρκετές αν έχεις την υπομονή να το ψάξεις και να περιμένεις τη σωστή ευκαιρία) και τώρα έχω το αμάξι που ήθελα που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να κάνω οικονομίες κανα δυο χρόνια ή να βάλω κανά δάνειο στο κεφάλι μου Confused

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 13:11:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Ελλάδα οποσδήποτε καινούριο διότι οι τιμές των μεταχειρισμένων είναι πάρα πολύ ψηλές και υπάρχουν πολύ καλά χρηματοδοτικά.

Σε άλλες Ευρωπαικές χώρες οποσδήποτε μεταχειρισμένο 1-2 χρονών που θα έχει χάσει τουλάχιστον το 50% της αξίας του! Twisted evil

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 13:43:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με αυτά τα λεφτά μπορείς σίγουρα να πάρεις καινούργιο αλλά θα είναι πράγματι αυτό που θες από θέμα εξοπλισμού. Αν έχεις υπομονή πάντα υπάρχουν ευκαιρίες όπως και το δικό μου τιμή αγοράς 14300 καινούργιο είχε σχεδόν 18000. Shocked
Απλά δεν θέλει βιαστικές κινήσεις και έναν πολύ καλό έλεγχο του εκάστοτε αυτοκινήτου !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 13:45:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην οικονομικη κατασταση που ειμαι τωρα σιγουρα μεταχειρισμενο . Δινω λιγοτερα παιρνω κατι κατι καλυτερο .

Να φανταστειται στην οικογενεια μου παντα παιρναμε μεταχειρισμενα αυτοκινητα και το '92 πηρε η μανα καινουριο ενα civic το οποιο μετα απο 4 χρονια εσπασε το ακρομπαρο σε ταξιδι στην εθνικη και λιγο ελειψε να θρηνησουμε θυματα . Ηταν τυχαιο , ελλατωματικο , το ξερω αλλα συμβαινουν κι αυτα . παντως με τα μεταχειρισμενα εως τωρα κανενα απολυτως προβλημα !

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 15:30:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικα και καινουργιο! (για οοοολους τους προαναφερθεντες λογους...) Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 17:04:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά εγώ όταν ήταν πέρσι να πάρω αυτ/το είχα βρεί ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ευκαιρεια (???) BMW 323 coupe του ΄98 full extra χιλιόμετρα 72,000χλμ
τιμη:7.800 (μήν ρωτάτε πώς και γιατί)-(σαφώς εισαγωγής) ελεγμένη απο δικό μου άνθρωπο (ακόμη και με επιστολή στην BMW Γερμανίας) αλλά το σκεφτηκα και είπα ναι μέν BMW αλλά ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ!!!!Μία στραβή να σου κάτσει θα σου πάει όσο το 206 καινούριο......

Υ.Γ1:Τελικά την αγόρασε φίλος μου που δυστηχώς για αυτόν υστερα απο 2 μήνες περίπου έκαψε εγκέφαλο του DCS++(ή κάτι τέτοιο) αποτέλεσμα 3,000€ ο εγκέφαλος + τα μεταφορικά (γιατί το αυτ/το λόγω του ότι δεν ήταν απο την BMW Hellas εισαγωγή και ήταν απο έμπορο δεν το αναλάμβαναν οι ίδιοι )2,500€=5,500 συνολικό κόστος
Έχουμε και λέμε
1)Αυτ.το=7,800
2)Εγκέφαλος=3,000
3)Μεταφορικά=2,500
Σούμα=13,300€ + λάστιχα και κάτι άλλα =αρκετά χρήματα...
Υ.Γ2:Με αυτά έπαιρνε ένα 206 1,6 καινούριο ή όποιο άλλο ήθελε της κατηγορίας και για μερικά χρόνια είχε το κεφάλι του ύσηχο Idea
Δέν θα ήταν 180+hp
Δέν θα ήταν πισωκούνα
ΑΛΛΑ....

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2005, 19:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω το ραλλυε το πηρα μεταχειρα και δοξα το θεο εχει βγει σκυλι.Γενικα ειμαι υπερ του μεταχειρα στη ζωη μου αρκει να παιζει καλη τιμη και πολυ ψαξιμο πριν,
Βεβαια ολα ειναι σχετικα.Μπορει νασου βγει σκυλι (οπως το δικο μου) η να σου αρχισει τα κουλα σε μικρο διαστημα.Ειναι ρισκο οπως και να το κανουμε.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)

Ένταξη: 30 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2005, 23:36:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καινουργιο και παλι καινουργιο, για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Κανεις λιγο υπομονη και παιρνεις αυτο που θες και το κανεις οτι θες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης