PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέα φώτα Stop βοηθούν στην πρόληψη ατυχημάτων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 08:00:32    Θέμα δημοσίευσης: Νέα φώτα Stop βοηθούν στην πρόληψη ατυχημάτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

................Έρευνα που διεξήγαγε η Mercedes αποκάλυψε πως το επαναλαμβανόμενο διακεκομμένo άναμα των φώτων του Stop μειώνει τις πιθανότητες εμπλοκής σε ατύχημα σε σύγκριση με το συμβατικό συνεχόμενο. Αυτό συμβαίνει διότι ο χρόνος αντίδρασης του οδηγού που ακολουθεί μειώνεται κατά 0,2 δευτερόλεπτα που αντιστοιχεί σε 4,40 μέτρα με ταχύτητα 80 χλμ./ώρα και σε 5,50 μέτρα με ταχύτητα 100 χλμ./ώρα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας κατατέθηκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία επέτρεψε την εφαρμογή της νέας πλέον τεχνολογίας σε αυτοκίνητα παραγωγής.

Το πρώτο όχημα που θα εξοπλισθεί με τα συγκεκριμένα φώτα Stop θα είναι η Mercedes S Class ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν τα μοντέλα της CL Class.........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 10:35:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι ήξεραν οι ταρίφες μας τόσα χρόνια Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 10:40:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι όλα αυτά καλά και όμορφα...

Φανταστείτε όμως να γυρνάς Κυριακή βράδυ από Κόρινθο ας πούμε να σε πιάνει το τρελό μποτιλιάρισμα από το Κιάτο και μέχρι το Δαφνί και να χεις χιλιάδες λαμπιόνια να αναβοσβήνουν μπροστά σου συνέχεια.... Crazy

Και μόνο που το σκέφτομαι...ζαλίζομαι... Shaking

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 11:02:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δίκιο έχει και ο Μιχάλης...
Σαν Λουνα Παρκ θα είναι Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 12:06:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το καλυτερο θα ηταν το 3 στοπ, που πλεον εχουμε σχεδον ολοι να αναβε απο αριστερα στα δεξια αναλογα με την ενταση που ο οδηγος παταει φρενο Wink ως 3 στοπ εννοω το μεσαιο..

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 20:09:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εχω δει ηδη σε καποια αμαξια και ειναι οτι πιο εκνευριστικο υπαρχει. σαν αλαρμ κοκκινα ολη την ωρα στο φαναρι...ελεος Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 23:27:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:

Φανταστείτε όμως να γυρνάς Κυριακή βράδυ από Κόρινθο ας πούμε να σε πιάνει το τρελό μποτιλιάρισμα από το Κιάτο και μέχρι το Δαφνί και να χεις χιλιάδες λαμπιόνια να αναβοσβήνουν μπροστά σου συνέχεια.... Crazy

Δεν εχεις αδικο....εχω πετυχει ταξιτζη με κατι παρομοιο και ηταν πικρα...και το χειροτερο επειδη ειχε πολυ κινηση και ημασταν σταματα - ξεκινα συνεχεια δεν μπορουσα να τον αποφυγω και μου ειχε κανει το νευρικο μου συστημα Rambo............. Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 07:56:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:

σαν δεντράκι Χριστουγέννων θα είναι...Silly
καλα θα ηταν να γινεται μονο στο 3 στοπ... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης