Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
NikolasG (NICK) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line 10/03
Ένταξη: 20 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 20
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Φεβ 2005, 22:10:38 Θέμα δημοσίευσης: Ήχος απο τα όργανα |
|
|
Γειά σας.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι φυσιολογικός ο ήχος που ακούω απο τα όργανα ταμπλό.
Όταν καθησουμε μεσα στο αμαξι για κανενα λεπτο με σβηστη τη μηχανη με το κλειδι στην πρωτη θεση που μπαινει(δεν το εχουμε γυρισει καθολου) , ή καθόλου μέσα ειναι γνωστο οτι σβηνει το αμαξι και ολες οι ενδειξεις.
Τωτα το ''πρόβλημά'' μου. Οταν αναψω τα φώτα , ή ανοίξω την πόρτα , ή γυρίσω τον διακοπτη στην επόμενη πρώτη θέση , ή και στη δεύτερη οπου κανει τους ελέγχους ακουγεται ένας θόρυβος απο το καντραν και βλέπω τους δείκτες απο το κοντερ και στροφομετρο παράλληλα με τον ήχο να πηγαίνουν ένα κλίκ κατω απο τη θέση που ήταν( με ΟΛΑ σβηστα) και στη συνέχεια να περνουν τη θέση τους( ενα μικρο κλικ απο τη θέση που ήταν οταν ηταν ΟΛΑ σβηστά)
Εάν δεν προλαβουν να σβησουν ολες οι ενδειξεις( δεν περασει δηλ. το λεπτο αυτο) και κανω ολα τα παραπανω δεν ακουγεται τιποτα.
Εχει κανεις παρατηρησει κατι ανάλογο? Ειναι φυσιολογικο αυτο που μου κάνει?
Εχω 206 color line 1.4 10/04
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 06:58:37 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ήχος απο τα όργανα |
|
|
[quote="NikolasG"]Γειά σας.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι φυσιολογικός ο ήχος που ακούω απο τα όργανα ταμπλό.
καλο θα ηταν επειδη δεν εξηγεις τι ακριβως ακους να επισκεφθεις ενα συνεργειο να το δουν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 10:56:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman , Είμαι απο Κομοτηνη και η Peugeot ακομη δεν εχει ανοιξει εξουσιοδοτημενο συνεργειο. πρεπει να τρεχω Αλεξανδρουπολη ή Ξάνθη. Εσεις με 206 ακουτε κατι στις περιπτωσεις που περιεγραψα ? Αν οχι τοτε εχω προβλημα. Προσοχη πρεπει να ''σβησει'' εντελως το αμαξι. Οταν το ξεκλειδωσετε με το κλειδι στην πορτα ειτε με το τηλεχειριστηριο και υπαρχει περιπτωση να ακουγεται ετσι κι αλλιως εσεις θα ειστε εξω και δεν θα το ακουσετε. πρεπει να ειστε μεσα και περιμενετε να σβησουν ολεσ οι ενδειξεις.
Οτι θα επισκευτω συνεργειο , θα επισκευτω . Ρωταω κι εσας για να μη μου λενε οτι θελουν αυτοι. Εχω καλη εμπειρια.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
scrat (Διονύσης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)
Ένταξη: 24 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 231 Τόπος: Αθήνα, GR
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 16:59:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτό πρέπει να το κάνει σε όλα τα multiplexing. Επειδή μάλλον οι πληροφορίες που φτάνουν στο ταμπλό είναι ηλεκτρονικές, υπάρχει μηχανισμός reset στον οποίο οφείλεται αυτή η κίνηση των βελονών προς τα κάτω. Ο θόρυβος που λες πρέπει να είναι ένα απλό ρελέ που δίνει ρεύμα στην πλακέτα του ταμπλό. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, αλλά αν συνεχίζει να σε προβληματίζει ρώτησε σε συνεργείο να σου πουν σίγουρα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 07:18:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σ'ευχαριστώ Dio78 για την απαντηση. Πηγε κι εμενα εκει το μυαλο μου. Θα ρωτησω και τον αντιπροσωπο.
Και κατι ασχετο ξερει κανεις κατι για να μην μου τριζει το τιμονι. Τριζει και οταν γυριζει και οταν κινουμαι ακομη και σε αυθεια. Εχω αλλαξει 5 COM και βαλε βγαλε λογικο ειναι. Κατι σε λιπαντικο μπορω και τι ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|