PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Automotivo τι ξερετε???
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2005, 14:34:05    Θέμα δημοσίευσης: Automotivo τι ξερετε??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια επειδη το αμαξι για service το πηγαινα στην automotivo στο Μοσχατο(γιατι απο εκει το αγορασα) θελω οσοι ξερουν ή εχουν ακουσει κατι για το συγκεκριμενο συνεργειο να που την γνωμη τους.
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2005, 14:51:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Automotivo...............
χμμμμμμμμ................

μόλις είπες την μαγική λέξη......

είχα (δυστυχώς) μια άσχημη εμπειρία στο service των 80.000, για την οποία δεν θα ήθελα να μιλήσω, γιατί θα φάω καμιά δεκαριά σελίδες και από τότε πήγα μόνο για να φτιάξω το φτερό μου....
πλέον, έχω αλλάξει συνεργείο για τα service...
αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα, μπορεί εσύ να είσαι ευχαριστημένος.....
εγώ, αντιθέτως, είμαι πολύ δυσαρεστημένος...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2005, 14:53:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως μπορεις ρε Βαγγελη να γραψεις λιγες λεπτομερειες??? Γιατι και εγω κατιτετοια ακουω...please

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2005, 15:16:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσύ το ζήτησες.....

θα σου αναφέρω επιγραμματικά τι έχω τραβήξει κατά καιρούς (γιατί δεν είχα άσχημη εμπειρία μόνο στα 80.000 χλμ...)

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου μετά από διάφορα service, παρατήρησα:

- Κομμένη ντίζα γκαζιού (δικό τους λάθος...!!!)
- Παράλειψη τοποθέτησης βαλβολίνων στο κιβώτιο (αφου τις έβγαλαν, ξέχασαν να βάλουν άλλες...!!!)
- Παράλειψη σφιξίματος βιδών πολλαπλασιαστή (ο πολλαπλασιαστής χοροπηδούσε...!!!)
- Προβληματικά μπουζί
- Ρετάρισμα κινητήρα --> Βουλωμένο μπεκ (μετά από τον καθαρισμό που έκαναν, παραδόξως βούλωσε ενα μπεκ)
- Μη αντιμετώπιση προβλήματος ρεταρίσματος κινητήρα (αφού καθάρισαν τα ΠΑΝΤΑ και με διαβεβαίωσαν οτι ολα είναι ok, το πρόβλημα συνεχίστηκε και κατέληξα σε συνεργείο Citroen, όπου διέγνωσαν και άλλο βουλωμένο μπεκ...!!!)

Αν συνυπολογίσουμε και τα διάφορα περιτά -κατά την γνώμη μου- εξτρά ανταλλακτικά, που χρειάστηκαν αλλαγή και τις ελαφρώς τσιμπημένες τιμές, τότε καταλαβαίνεις την δυσαρέσκειά μου....

ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! Τα περιστατικά αυτά αφορούσαν το δικό μου αυτοκίνητο και δεν αποτελούν ενδείξεις οτι το συνεργείο κάνει κακή δουλειά....
Ίσως απλά να έτυχε σε εμένα και δεν παροτρύνω κανέναν να μην πάει σε αυτό το συνεργείο

Ενδιαφέρομαι, πάντως, να ακούσω και άλλες ιστορίες...

Επιστροφή στην κορυφή
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2005, 15:22:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και απο εμένα. Εγώ πήγα στην Automotivo και παραδόξως (ύστερα απο αυτά που διαβάζω) έμεινα 100% ικανοποιημένος. Απο την πρώτη στιγμή που πήρα το αυτοκίνητο (όχι απο αυτούς) μου παρουσίαζε πρόβλημα το κιβώτιο και συγκεκριμένα γρατζούναγε η αλλαγή απο 2α σε 3η. Ενώ αρχικά πήγα εκεί που το αγόρασα, οι οποίοι ρίξανε το φταίξιμο στο χέρι μου και όχι στο κιβώτιο, πήγα μετά στην Automotivo όπου μου είπαν οτι είναι κλασσικό πρόβλημα, και χωρίς ΚΑΝ να το οδηγήσουν μου αλλάξανε ΟΛΑ τα συγχρονιζέ και απο τοτε και έπειτα... No problem ...

..Ελπίζω να μην κούρασα

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
john83 (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XSI

Ένταξη: 26 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2005, 15:27:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά και εγώ εκεί το πάω επειδή από εκεί το αγόρασα!!Η εξυπηρέτηση δεν είναι και η τελειότερη καθώς δεν ασχολούνται και πολύ μαζί σου, άσε που περιμένεις και αρκετή ώρα μέχρι να σε εξυπηρετήσουν!!Αν κάποιος πάει κάπου αλλού αρκετά καλύτερα ας το πει να πάμε και εμείς!
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2005, 15:54:47    Θέμα δημοσίευσης: automotivo Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παιδια δυστιχωσ εμεινα πολυ δυσαρεστημενοσ απο τον AUTOMOTIVO πολυ ευγενικοι αλλα μου φαιναιται σε χοντρα προβληματα κανουνε τα κοροιδα.
Για παραδειγμα πριν δυο εβδομαδες παρουσιαστηκε στο πεζο μου το εξησ κουμπονανε με δυσκολια ολες οι ταχυτητες και ιδιατερα οταν πηγαινα να βαλω την πρωτη, το παω στην AUTOMOTIVO τουσ το λεω και μου λενε δεν εχει ξανα συμβει αυτο μαλον εχουν παρει οι βαλβολινες νερα (ακουσον ακουσον οι μαπες Evil ) το οδηγαει ενας μηχανικος και μου λεει ετσι ειναι ολα τα πεζο του λεω αποκλειεται γιατι το αυτοκινητο δεν ηταν ετσι οποτε μετα πολλα για να μου φυγει η ιδεα μου συμφωνα με αυτοσ μου αλλαξανε τις βαλβολινες τισ οποιεσ τισ χρυσοπληρωσα κιολας 33€ με 12€ εργασια.
Αφου φευγω απο το εκει το προβλημα δεν ειχε λυθει δεν μπορουσα να κανω τιποτα, την επομενη μερα φιλοι μου εμεινα Evil δεν κουμπονε καμια ταχυτητα αναγκαζομαι και φωναξα την οδικη βοηθεια το οποιο βεβαια το πηγα στην DAKAR η AUTOMOTIVO ουτε ζωγραφιστω δεν προκειται να με δουνε, εκει διαπιστονετε οτι ειχε προβλημα το οποιο με λιγα λογια παιδια μου κοστισε 400€ αλλαγη δισκοπλατο, σετ ντεπραγιαζ κ.α
με αλλα λογια ηταν κωλος μεσα εκει και βεβαια εαν η AUTOMOTIVO ειχε δειξει σοβαροτητα δεν θα ειχε γινει το προβλημα τοσο μεγαλο.
Εγω παντος δεν ξερω για εσασ παντοσ δεν ξανα παταω στην AUTOMOTIVO οι τυποι ειναι πρωτοι στην ευγενια στα αλλα ειναι για κλαματα Puke right.
Σημειοτεων ημουνα πελατης τουσ για 2,5χρονια βεβαια σε αυτα τα χρονια ειχε τυχει να αλλαζουνε μονο λαδια επειδη το αυτοκινητο ειναι καινουριο και στα δυσκολα οι τυποι τα σκατωσανε

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιαν 2005, 05:02:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα και από μενα. Είμαι ο πρώτος που έχει γράψει για την AUTOMOTIVO στο θέμα με τις βλάβες για 307! Αναφέρω δυο-τρία πραγματάκια ενδεικτικά:
α. Αγορά νέου οχήματος Μάιος 2002, και παρατηρώ ότι λείπει το μισο λάστιχο στην πόρτα του οδηγού, ενώ είναι χαλασμένο και ενα κομμάτι στη μόνωση τη μηχανής. Μου έγινε η αντικατάσταση μετά από ένα μήνα γιατί δεν είχαν απόθεμα στα ανταλλακτικά (απόρώ το κοίταξαν όταν θα γινόταν η παράδοσή;)
β. Την ίδια περίοδο κάνω παραγγελία την σιδερένια βάση για να κλείνει η μηχανή και να εμποδίζει νερά και άλλα αντικείμενα να έρχονται σε επαφή με τη μηχανή. Αρχικά δεν καταλάβαιναν τι τους ζητούσα γιατί δεν το είχαν στο P/C με τα ανταλλακτικά, τους εξήγώ ότι το φοράει ήδη εδώ και ένα χρόνο η ομόσταβλη XSARA, μου φέρνουν μια πλαστική λωρίδα κάτω από τον προφυλακτήρα την οποίακαι φοράει ήδη το 307 μου και τελικά τους δίνω εγώ τον τύπο και το βρήκαν από την PEUGEOT Γαλλίας, τον Σεπτέμβριο.
γ. Για μια γρατζουνιά από κλειδί στο πίσω φτερό μου ζήτησαν τότε 60000 δρχ και να αφήσω το αυτοκίνητο για 4 ημέρες μέσα.
δ. Πάω 2 φορές για τον διακόπτη των φλάς κι ενώ ήμουν στην εγγύηση ακόμη και μυ λεγανε ότι δεν το κάνει το κόμπιασμα σ' αυτούς και άρα δεν μπορούν να μου το αλλάξουν.( Τελικά μου το άλλαξαν αμέσως στη Σπαρτη που είμουν προσφατα και ας είχε λήξει εδώ και ενάμησι χρόνο η εγγύηση.)
ε. Κοιτώντας τα πορτ-παγκάζ, άλλων 307 διαπίστωσα ότι είχαν δύχτι συγκράτησης αποσκευών το οποίο μου είχαν φάει από την αρχή και ενώ παράγγειλα νέο (σιγά μην παραδεχόντουσαν ότι δεν το είχαν βάλει από την αρχή), μου έφεραν του 206 που είναι και πιο μικρό.
Αυτά δεν αποδεικνύουν τίποτε το ξέρω, αλλά....Θέλω ο μηχανικός όπως ο γιατρός να μην είναι τελείος ψυχρός και απρόσωπος (βλέπε τον Γερμαναρά ηλεκτρολόγο ή τον χοντρούλη αρχιμηχανικό)! Στη Σπαρτη με κερδισαν με την συμπεριφορά τους και όχι μόνο. Στο Μοσχάτο εγώ δεν ξαναπάω! Τα συμπεράσματα δικά σας. Νίκος Evil

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιαν 2005, 13:09:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου φαίνεται είσαι λίγο περίεργος !!!
Θες και δυχτάκι αποσκευών ? Αν είναι δυνατόν !!!
Πάει αυτό , μετά θες και καπάκι κάτω απο τη μηχανή ????
Ε λ ε ο ς !!! Twisted evil
χαχαχαχαχαχαχα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 12:57:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
χαχαχαχαχαχαχα

Kαλημέρα Νικολάκη. Μπορεί να είμαι περίεργος όπως λες, αλλά σε πληροφορώ ότι όταν έχεις δώσει ένα κάρο λεφτά για να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο και καποιο από τα πράγματα που πρέπει να υπάρχουν δεν υπάρχει, από αμέλεια και όχι από δόλο (φαντάζομαι), δεν θα σε πείραζε; Όσο για το στεγανοποιητικό καπάκι μηχανής θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο στους Ελληνικούς δρόμους και κυρίως στην Αττική που μετατρέπονται σε ποτάμια. Έχω δει κάτι 106 και 206 χαμηλωμένα στην παραλιακή να έχουν ακινητοποιηθεί, επειδή βράχηκαν τα ηλεκτρικά και η μηχανή τους ύστερα από κάτι νεροποντές, άλλο πράγμα, τι να σου λέω! Εγώ μπαίνω με άνεση στις κρυφές γούβες-λιμνούλες χωρίς να φοβάμαι μήπως μου σβήσει. Αυτά και πολύ ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας!

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 15:28:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 ARMY! έγραψε:
Καλημέρα και από μενα. Είμαι ο πρώτος που έχει γράψει για την AUTOMOTIVO στο θέμα με τις βλάβες για 307! Αναφέρω δυο-τρία πραγματάκια ενδεικτικά:
α. Αγορά νέου οχήματος Μάιος 2002, και παρατηρώ ότι λείπει το μισο λάστιχο στην πόρτα του οδηγού, ενώ είναι χαλασμένο και ενα κομμάτι στη μόνωση τη μηχανής. Μου έγινε η αντικατάσταση μετά από ένα μήνα γιατί δεν είχαν απόθεμα στα ανταλλακτικά (απόρώ το κοίταξαν όταν θα γινόταν η παράδοσή;)
β. Την ίδια περίοδο κάνω παραγγελία την σιδερένια βάση για να κλείνει η μηχανή και να εμποδίζει νερά και άλλα αντικείμενα να έρχονται σε επαφή με τη μηχανή. Αρχικά δεν καταλάβαιναν τι τους ζητούσα γιατί δεν το είχαν στο P/C με τα ανταλλακτικά, τους εξήγώ ότι το φοράει ήδη εδώ και ένα χρόνο η ομόσταβλη XSARA, μου φέρνουν μια πλαστική λωρίδα κάτω από τον προφυλακτήρα την οποίακαι φοράει ήδη το 307 μου και τελικά τους δίνω εγώ τον τύπο και το βρήκαν από την PEUGEOT Γαλλίας, τον Σεπτέμβριο.
γ. Για μια γρατζουνιά από κλειδί στο πίσω φτερό μου ζήτησαν τότε 60000 δρχ και να αφήσω το αυτοκίνητο για 4 ημέρες μέσα.
δ. Πάω 2 φορές για τον διακόπτη των φλάς κι ενώ ήμουν στην εγγύηση ακόμη και μυ λεγανε ότι δεν το κάνει το κόμπιασμα σ' αυτούς και άρα δεν μπορούν να μου το αλλάξουν.( Τελικά μου το άλλαξαν αμέσως στη Σπαρτη που είμουν προσφατα και ας είχε λήξει εδώ και ενάμησι χρόνο η εγγύηση.)
ε. Κοιτώντας τα πορτ-παγκάζ, άλλων 307 διαπίστωσα ότι είχαν δύχτι συγκράτησης αποσκευών το οποίο μου είχαν φάει από την αρχή και ενώ παράγγειλα νέο (σιγά μην παραδεχόντουσαν ότι δεν το είχαν βάλει από την αρχή), μου έφεραν του 206 που είναι και πιο μικρό.
Αυτά δεν αποδεικνύουν τίποτε το ξέρω, αλλά....Θέλω ο μηχανικός όπως ο γιατρός να μην είναι τελείος ψυχρός και απρόσωπος (βλέπε τον Γερμαναρά ηλεκτρολόγο ή τον χοντρούλη αρχιμηχανικό)! Στη Σπαρτη με κερδισαν με την συμπεριφορά τους και όχι μόνο. Στο Μοσχάτο εγώ δεν ξαναπάω! Τα συμπεράσματα δικά σας. Νίκος Evil

Εγω φιλε μου συμφωνω για την AUTOMOTIVO κανουνε τα κοροιδα σε διαφορεσ ζημιεσ ενω ειναι βλαβεσ εργοστασιακες, εγω συγκεκριμενα οταν ειχα παει για το θορυβο που κανει η εξατμιση μου ειπανε οτι δεν το κανει δεν μπορουμε να τα αλλαζουμε ετσι.
Για να μην πω για το προβλημα με τις ταχυτητεσ(δεν κουμπονανε καλα) που οι τυποι γυρισανε και μου ειπανε οτι ετσι ειναι ολα τα πεζο Shocked οι τυποι ειναι για γελια Laughing και το καλο την επομενη μερα εμεινα στο δρομο Evil. Οι AUTOMOTIVO ουτε ζωγραφιστω δεν προκειται να με δει.
Oι πιο σοβαροι μου φανηκε οι DAKAR.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 19:48:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
χαχαχαχαχαχαχα

Το ότι ήθελε το διχτάκι αποσκευών που δεν υπήρχε ενώ ήταν μέσα στα standard του εξοπλισμού δεν το θεωρώ περίεργο... Δηλαδή εμένα που δεν είχε το ηχομονωτικό υλικό που βάζουν στα καπό; Evil Μήπως είμαι κι εγώ περίεργος; Για κάτι που κοστίζει αρκετά Ευρώ και φυσικά τα πληρώνεις τα απαιτείς! Εσύ θα έλεγες κι ευχαριστώ από πάνω; Rolling eyes Δε νομίζω... Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 23:24:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:

Το ότι ήθελε το διχτάκι αποσκευών που δεν υπήρχε ενώ ήταν μέσα στα standard του εξοπλισμού δεν το θεωρώ περίεργο... Δηλαδή εμένα που δεν είχε το ηχομονωτικό υλικό που βάζουν στα καπό; Evil Μήπως είμαι κι εγώ περίεργος; Για κάτι που κοστίζει αρκετά Ευρώ και φυσικά τα πληρώνεις τα απαιτείς! Εσύ θα έλεγες κι ευχαριστώ από πάνω; Rolling eyes Δε νομίζω... Wink

Γεία σου φίλε μου
Έκανα μια πλάκα στον 307army και εσυ το πήρες της μετρητής .
Εννοείτε πως και υπάρχει πρόβλημα αν λείπει οτιδήποτε απο το αυτοκίνητο και εσύ το έχεις πληρώσει !!
Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2005, 12:31:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλήθεια ότι μέσα από το αυτοκίνητο όταν λυπεί κάτι είναι παρά πολύ άσχημο πάντως εγώ παρατήρησα το εξής το πεζό μου είναι μοντέλο 2002 και του κολλητού μου είναι 2003 να σας πω τι λίπανε από το αυτοκίνητο το για να πάθετε την πλακά σας τα οποία τα αναφέραμε στην Λιον και μας είπε ότι πλέον έτσι έρχονται τα 307. Cool
Διχτακι αποσκευών.
Ηχομόνωση στο καπό του κινητήρα.
Πλαστικά καλύμματα που καλύπτουν τον κινητήρα π.χ στα πιτσιλιστιρα και του ψυγείου.
Οπότε καταλάβετε υπάρχουν και χειροτέρα. Cool
Παρακαλώ να μην βγει παραέξω σε ανταγωνιστές Embarassed να μην πούμε μάρκες γιατί εγώ φίλοι μου το θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα από την Πεζό που φέρει τόσο τρανταχτά πράγματα που ο μονό λόγος που το κάνει είναι για οικονομία και περικοπές και για να μην φανώ ότι κατήγορο την μαμάς εταιρεία ΠΕΖΟ τότε πήγα σε εκθέσεις και είδα ότι λίπανε από μέσα αυτά τα πράγματα.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2005, 21:54:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
mick206 έγραψε:

Γεία σου φίλε μου
Έκανα μια πλάκα στον 307army και εσυ το πήρες της μετρητής .
Εννοείτε πως και υπάρχει πρόβλημα αν λείπει οτιδήποτε απο το αυτοκίνητο και εσύ το έχεις πληρώσει !!
Confused

Γεια σου φίλε. Smile
Να ξεκαθαρίσουμε πως μαζί σου δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα Wink Και σου ζητάω συγνώμη αν φάνηκε αυτό Rolling eyes Confused Embarassed

Απλώς μου τη δίνει το γεγονός ότι υπήρχε κάτι στο αμάξι ΜΟΥ που πλήρωσα μετα κόπων και βασάνων και το είχανε βγάλει για να το πουλήσουν σαν ανταλλακτικό ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο!

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 08:55:17    Θέμα δημοσίευσης: AUTOMOTIVO Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο θεμα μας, σχετικα με την Automotivo να λεμε και του στραβου το δικιο αν και το συγκεκριμενο συνεργειο δεν το χωνευω και επειδη κατα καιρουσ εχω πει διαφορα για το συγκεκριμενο συνεργειο το εχω αναφερει και στην Λιον γιατι εγω δεν φοβαμαι κανεναν και τα προβληματα που θα βρισκω στα Πεζο μας εγω θα τα αναφερω στην Λιον γραπτωσ παρακαλω. Αυτο που θελω να πω για την Automotivo ειναι οτι εκτελει πιστα τουσ κανονεσ τησ Λιον και δεν υπολογιζει εαν εισαι καιρο πελατης.
Βεβαια δυστιχωσ με την συμπεριφορα αυτη χανει πελατες αλλα και αξιοπιστια και επειδη ζουμε σε εποχες που παιζει μεγαλο ρολο το after sales service οποιοσ επαγγελματιας δεν ακολουθησει αυτο τον κανονα χαθηκε. Επειδη δεν θελω να φανω κριτησ απλα οποτε θα βλεπω προβλημα απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο θα το αναφερω και στην Λιον αλλα και εδω μεσα.
Προσοχη παιδια πολυ στα συνεργεια η συμβουλη να εισθαι απο επανω τουσ, εγω πρωσοπικα παιρνω αδεια απο την δουλεια μου οταν πηγαινω το Πεζο μου στο συνεργειο.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 23:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς θεού φίλε μου mike206
Δεν χριάζεται να μου ζητάς συγνώμη Wink
ποτέ μου σχεδόν δεν έχω παραξηγήσει άνθρωπο και
γενικά δεν παρεξηγώ τους γύρο μου , αλλά τους αντιμετοπίζω με χιουμορ ! Cool

Evil Evil Evil Evil Evil Evil Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 21:54:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: Automotivo τι ξερετε??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TiMoRiS έγραψε:
Παιδια επειδη το αμαξι για service το πηγαινα στην automotivo στο Μοσχατο(γιατι απο εκει το αγορασα) θελω οσοι ξερουν ή εχουν ακουσει κατι για το συγκεκριμενο συνεργειο να που την γνωμη τους.

....παντως εγω οταν ψαχνομουν να αγορασω το 407 και επισκεφθηκα την automotivo στην Καλιθεα (εκει ειναι η εκθεση) για να συζητησω το ενδεχομενο ανταλλαγης με το αυτοκινητο που ειχα με παρεπεμψαν στο συνεργειο στο Μοσχατο για να δουν το αυτοκινητο,να το περασουν απο λεπτομερη ελεγχο και να μου δωσουν μια τιμη.....και οταν μου ειπαν για το hyundai elantra που ειχα μοντελο του 2002 full extra (δερμα-clima-ζαντες-αεροτομη και ολα τα καλουδια του)οτι μου δινουν 7500 ευρω τους εριξα μια μουντζα και εφυγα τρεχοντας!!!!!!
τωρα αν τα service και οι εργασιες που πραγματοποιουν στα αυτοκινητα ειναι σαν τις εκτιμησεις τους...... Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 09:12:04    Θέμα δημοσίευσης: AUTOMOTIVO Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι γνωμη μου μακρια απο την Automotivo μετα απο αυτο που μου κανανε ουτε ζωγραφιστω δεν προκειται να με δουνε, οι τυποι αποδειχτικανε εντελως ασχετοι. Μπορει να θεωρηθω πολυ καυστικοσ και μαλιστα να δεχτω και παρατηρηση απο το σεβαστο μας κλαμπ αλλα ρε παιδια οταν πηγαινεισ να σου κανουνε διαγνωση σε ενα προβλημα που εχεισ δει και σου λενε ετσι ειναι τα πεζο ε ειναι χοντρο δε θελω να ξανα αναφερω το προβλημα για να μην γινομαι κουραστικοσ το προβλημα ειχε να κανει με τισ ταχυτητεσ που δεν κουμπονανε καλα.
Μεγαλη προσοχη για το συγκεκριμενο συνεργειο.
Εαν καποιοσ εχει εμπειρια απο καποιο αλλο εξουσιοδοτημενο συνεργειο οτι ειναι καλο ασ μας το πει, εγω παντοσ ειχα μεινει ευχαριστημενος με την DAKAR.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 16:44:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: Automotivo τι ξερετε??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
TiMoRiS έγραψε:

....παντως εγω οταν ψαχνομουν να αγορασω το 407 και επισκεφθηκα την automotivo στην Καλιθεα (εκει ειναι η εκθεση) για να συζητησω το ενδεχομενο ανταλλαγης με το αυτοκινητο που ειχα με παρεπεμψαν στο συνεργειο στο Μοσχατο για να δουν το αυτοκινητο,να το περασουν απο λεπτομερη ελεγχο και να μου δωσουν μια τιμη.....και οταν μου ειπαν για το hyundai elantra που ειχα μοντελο του 2002 full extra (δερμα-clima-ζαντες-αεροτομη και ολα τα καλουδια του)οτι μου δινουν 7500 ευρω τους εριξα μια μουντζα και εφυγα τρεχοντας!!!!!!
τωρα αν τα service και οι εργασιες που πραγματοποιουν στα αυτοκινητα ειναι σαν τις εκτιμησεις τους...... Evil Evil Evil

Οι πωλητές στην έκθεση στην Καλλιθέα, δεν έχουν μεγάλη σχέση με το συνεργείο στο Μοσχάτο! Και το λέω αυτό γιατί είναι όλοι εξυπηρετικότατοι, σε αντίθεση με το συνεργείο που δεν σκίζονται κι όλας.

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης