PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μπροστινά Φανάρια
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 50, 51, 52  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2005, 09:13:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κύριοι,

Μπροστινα φανάρια.Πειτε μου τι σας ενδιαφερει για να πάρω τιμές:

Peugeot 206

ΦΑΝΟΣ ΕΜΠ. PEUGEOT 206 ΣΕΤ VALEO ΜΑΥΡΟΣ (2565130)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pugsang/detail?.dir=/8b31&.dnm=42a4.jpg&.src=ph

ΦΑΝΟΣ ΕΜΠ.ΣΕΤ PEUGEOT 206 ΜΑΥΡΟΣ (2565140)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pugsang/detail?.dir=/8b31&.dnm=b034.jpg&.src=ph

ΦΑΝΟΣ ΕΜΠ. ΣΕΤ LEXUS PEUGEOT 206 (2565150)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pugsang/detail?.dir=/8b31&.dnm=f520.jpg&.src=ph

Peugeot 307

ΦΑΝΟΣ ΕΜΠ.PEUGEOT 307 ΣΕΤ VALEO ΜΑΥΡΟΣ (3015130)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pugsang/detail?.dir=/8b31&.dnm=c085.jpg&.src=ph

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2005, 13:17:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τα Lexus...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2005, 13:36:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τα εξης :

ΦΑΝΟΣ ΕΜΠ. PEUGEOT 206 ΣΕΤ VALEO ΜΑΥΡΟΣ (2565130)

ΦΑΝΟΣ ΕΜΠ.ΣΕΤ PEUGEOT 206 ΜΑΥΡΟΣ (2565140)

ερωτηση:το ενα απο το αλλο διαφερουν στο οτι το ενα ειναι valeo ενω το αλλο noname;;;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2005, 13:39:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβώς ετσι Δημητρη με τρομερή μαλιστα διαφορα στην τιμή λιανικής

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2005, 13:44:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τά ...ΦΑΝΟΣ ΕΜΠ. ΣΕΤ LEXUS PEUGEOT 206 (2565150)...
και άν υπήρχαν σε μάυρο ακόμη καλύτερα ...πολλά ζητάω έ???
Σε κανά 3μηνο βέβαια εγω...

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2005, 13:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε μαύρο lexus έχω βρει αυτο

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pugsang/detail?.dir=/8b31&.dnm=5736.jpg&.src=ph

Μας κάνει?

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2005, 13:53:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Ακριβώς ετσι Δημητρη με τρομερή μαλιστα διαφορα στην τιμή λιανικής

τοτε και για τα 2 και θα δουμε αναλογα την τιμη

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2005, 14:27:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="ROM206"]
ROM206 έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΙ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΦΟΝΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ENGEL EYE ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ. Ε, ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΩΤΑ. .......

Το έχω διαβάσει και 'γω ότι κάποια φανάρια με
Angel Eyes έχουν πρόβλημα και καίγονται γι' αυτό ότι και να κανονηστεί από το club καλό θα είναι να είναι επώνυμο ώστε να παρέχεται μια σχετική εγγύηση από τον αντιπρόσωπο, κιας μην είναι η τελευταία λέξη της μόδας.
Για τον ίδιο λόγο η παραγγελία από το εξωτερικό τέτοιο ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών αξεσουαρ είναι σχετικά ριψοκίνδυνη...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Φεβ 2005, 14:40:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γουστάρω τρελλά τα Angel Eyes ΦΑΝΟΣ ΕΜΠ. ΣΕΤ LEXUS PEUGEOT 206 (2565150) μόλις έχω κάποια χρήματα. Razz

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pugsang/detail?.dir=/8b31&.dnm=f520.jpg&.src=ph

Μάκη περιμένουμε να μάθουμε και την τιμή!

Αυτό που λέει ο Μάνθος για την αξιοπιστία τους να το ψάξουμε όμως. Shocked

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Φεβ 2005, 07:32:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
fallen_angel82 έγραψε:
..δηλαδή 500ε και τα δύο φανάρια?

οχι ρε δεν ειναι τοσο ακριβα!

Λοιπον υπαρχουν 2 τυποι:
ο παλαιοτερος με ενα στεφανι μεσα
και ο νεοτερος με 2 στεφανια.
Ψιρες (φωτα θεσης κοινως παλιοκαγκουρες....) τα φαναρια αυτα εχουν αλλα για τον ιδιο σκοπο αυτο μπορουν να χρησιμοποιηθουν και οι φωτειζομενοι δακτυλιοι.

Ο παλαιοτερος τυπος ειναι παρομοιος με αυτα που εδειξε ο Steve και υπαρχουν με μαυρο εσωτερικο αλλα και χρωμιομενο.
Τα συγκεκριμενα ειναι της Ecosse αλλα εχει παρομοια και η FK με τιμες 229 τα χρωμιομενα και 239 τα μαυρα.

Η FK Automotive (UNI Ελαστικα ΕΠΕ 2310-685074) εχει στον καταλογο της τα νεοτερα με τους 2 δακτυλιους σε δυο εσωτερικους χρωματισμους μαυρο και χρωμιο.
Οι τιμες τους ειναι 299ευρω το ζευγαρι τα μαυρα και 289ευρω το ζευγαρι τα χρωμιομενα.

Αυτα με τους 2 δακτυλιους τα εχει και ο Katsabidis (και αλλοι) εδω στην Ελλαδα 330ευρω.

Ακομα υπαρχουν με τους 2 δακτυλιους:
για 307 (319ευρω τα χρωμιομενα και 329 τα μαυρα, τιμες απο καταλογο FK),
για 106 (1996-2003) (289 τα χρωμιου και 299 τα μαυρα) και
για 306 (μετα facelift) (289 τα χρωμιου και 299 τα μαυρα).
Και των τριων αυτων (307,106,306) δεν εχουν εχτρα θεση ψιρες.

Δυστυχως στο site της FK δεν εχει σχετικες φωτο. Τις τιμες τις βρηκα απο τον ετησιο καταλογο προιντων για το 2005 της FK που αγορασα απο ενα περιπτερο 3,90 ευρω (Shocked Shocked). Θα σκαναρω τις σχετικες σελιδες και θα τις ανεβασω εδω.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ Η4 Ή Η7 Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΗΤΑΝ Η4 ΕΝΩ Η ΠΕΖΟ ΤΑ ΕΙΧΑ Η7 ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Φεβ 2005, 07:47:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="MEMsound."]
ROM206 έγραψε:
ROM206 έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΙ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΦΟΝΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ENGEL EYE ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ. Ε, ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΩΤΑ. .......

Το έχω διαβάσει και 'γω ότι κάποια φανάρια με
Angel Eyes έχουν πρόβλημα και καίγονται γι' αυτό ότι και να κανονηστεί από το club καλό θα είναι να είναι επώνυμο ώστε να παρέχεται μια σχετική εγγύηση από τον αντιπρόσωπο, κιας μην είναι η τελευταία λέξη της μόδας.
Για τον ίδιο λόγο η παραγγελία από το εξωτερικό τέτοιο ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών αξεσουαρ είναι σχετικά ριψοκίνδυνη...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΕ ΤΑ ANGEL EYES ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ. ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ANGEL ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Φεβ 2005, 11:27:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περίμενε μέχρι την 1η Μαρτιου όπου θα ανακοινωθούν οι τιμές διαφόρων πραγμάτων για τα συνδρομιτικά μέλη (ελπίζω να είσαι και αν όχι να γίνεις).
Αν δεν σου αρέσει κάτι τότε το ψάχνεις και ατομικά.
Θα προσπαθήσω πάντως να έχουμε και κάτι που να σου αρέσει, αρκεί να είναι ποιοτικό και σχετικά εγγυημένο...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Φεβ 2005, 16:03:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Περίμενε μέχρι την 1η Μαρτιου όπου θα ανακοινωθούν οι τιμές διαφόρων πραγμάτων για τα συνδρομιτικά μέλη (ελπίζω να είσαι και αν όχι να γίνεις).
Αν δεν σου αρέσει κάτι τότε το ψάχνεις και ατομικά.
Θα προσπαθήσω πάντως να έχουμε και κάτι που να σου αρέσει, αρκεί να είναι ποιοτικό και σχετικά εγγυημένο...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΕΥΩ ΜΟΛΙΣ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΣΟΡΡΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2005, 14:28:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Σε μαύρο lexus έχω βρει αυτο

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pugsang/detail?.dir=/8b31&.dnm=5736.jpg&.src=ph

Μας κάνει?

Άν κάνουν...λέει... Laughing μια χαρά είναι ,εμείς δέν είμαστε...γιατί θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό για money... Crying or Very sad

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 08:59:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά έχετε δει ANGEL EYES για 307 Question Question Question και μήπως και τιμή Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 10:05:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά κάτι βρήκα για 106, 206, 306 και 307
http://www.carpartstuning.nl/koplampen%20Peugeot.htm

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2005, 10:26:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρεεε!!!!
Για δες λίγο παραπάνω..... (σελίδα 3)
MEMsound. έγραψε:
........

fkangel106-206new

fkangel206fitted

fkangel206oldstyle

fkangel306-307
.....

Όλα τα παραπάνω έρχονται Ελλάδα.
Κάνε λίγο υπομονή.... Wink Wink [/url]

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Μάρ 2005, 14:52:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια σχετική φώτο.....

Μην αρχίσετε πάλι με το "πότε θα ανακοινωθούν οι προσφορές".
Όλα είναι καθ' οδόν....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 09:14:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
μια σχετική φώτο.....

Μην αρχίσετε πάλι με το "πότε θα ανακοινωθούν οι προσφορές".
Όλα είναι καθ' οδόν....

ρε παιδια γιατι το κανετε αυτο???εκει που λεω οτι ειμαι καλλυμενος και δεν θελω τιποτα αλλο να βαλω στο αυτοκινητο,πεταγεστε και μου βαζετε ιδεες...... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

τι φωτα ειναι τωρα αυτα Question Question Question Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Confused Confused Confused Shocked Cool Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 19:19:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

na soy απαντησω εγω φιλε γιαννη τι φωτα ειναι...απλα καταπληκτικα..και τα ψιλογουσταρω

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 50, 51, 52  Επόμενη
Σελίδα 7 από 52

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης