Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
TONY PAP (Aντώνης) Τρελλαμένο μέλος
206 1,6 16V 5θ
Ένταξη: 22 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 556 Τόπος: Μοσχάτο
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2005, 09:53:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | κατι ξεκαρφωτο αλλα δεν ηξερα που να το γραψω.....
Με την αλλαγη του προγραμματος του εγκεφαλου του αυτοκινητου μου παιζει να ειναι προγραμματισμενος να δουλευει σωστα ΜΟΝΟ με 100αρα βενζινη?
Το λεω αυτο γιατι παρατηρησα οτι με απλα αμολυβδη το αυτοκινητο εχει αρυθμιες στο ρελαντι καμια φορα,οπως επισης και δεν τραβαει αισθητα τοσο οσο με σουπερ αμολυβδη....
ισχυει κατι τετοιο??? |
Γιάννη το έχω γράψει και αλλού ότι με προγράμματα ''κονσέρβα'' για να πηγαίνεις καλύτερα αλλά και να μην έχεις προβλήματα (πυράκια, αρρυθμίες κλπ) χρειάζεσαι βενζίνη 98+ οκτάνια αλλιώς
Τώρα όταν γίνεται προγραμματισμός πάνω σε δυναμόμετρο γίνεται με την βενζίνη που έχει το αμάξι εκέινη την στιγμή.Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει ακόμα και με 95αρα, 98αρα ή 100αρα βενζίνη και φυσικά τα κέρδη απο το πρόγραμμα θα είναι ανάλογα.
Οταν φορούσα superchips και έκανε ζέστη με την 95αρα ήταν μέτρια προς κακά με την 98αρα ΟΚ και με την 100αρα
Με το μαμά πρόγραμμα με την 95άρα μέτρια αλλά χωρις πυράκια και με την 98αρα ΟΚ.
Προσωπικά βάζω 98αρα AEGEAN και είναι ΟΚ !!!
Οι τιμές στις 98αρες σήμερα σε Καλλιθέα Μοσχάτο είναι Ετεκα 80-81 λ, Aegean 79-82 λ, cyclon 82-85.
TONY PAP |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
cafeine Μόλις έγραψα
Ένταξη: 25 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 3
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Αύγ 2008, 15:41:06 Θέμα δημοσίευσης: Re: Βενζίνη - τόσο καθαρή? |
|
|
DimiP έγραψε: |
αν εβαλες τηv superplus της ΕΤΕΚΑ το επιβεβαιωνω οτι ειναι πολυ καλη βενζινη. Σε καθε γεμισμα μου το 206 ανταποκρινονταν αμεσα και φαινοταν να ..."πεταει" . πραγματικα πολυ καλη βενζινη αλλα πολυ ακριβη τωρα πια!
εφτασε να εχει 89.5 λεπτα απο 81-82 που ειχε.
απο την αλλη η 95+ κινιτρον της ΕΚΟ με μολις 77 λεπτα που βαζω δεν δειχνει εξαιρετικη και μαλλον "τρωγεται" ευκολα θα ελεγα.
αληθεια στο 95+ , το "+" τι σημαινει ;;; |
σόρρυ, νέος στο φόρουμ και στα peugeot (πρόσφατα πήρα το δικό μου 106 gti και έχω ενθουσιαστεί) έχω πάρει σβάρνα τα τόπικ να διαβάζω να μάθω...
απλά θεώρησα το παραπάνω κάπως νοσταλγικό!...κοιτάξτε γκρίνια για ΠΟΙΕΣ τιμές!!!..χοχο....τραγικό!....που να ξέραμε τότε.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!
206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 13:38:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και που εισαι ακομα,... ξεναελα στο ποστ αυτό μετά απο κάνα χρόνο.. 2Ε και θα ειναι η βενζίνη..
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!
PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 13:43:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TONY PAP έγραψε: | kanelj έγραψε: | κατι ξεκαρφωτο αλλα δεν ηξερα που να το γραψω.....
Με την αλλαγη του προγραμματος του εγκεφαλου του αυτοκινητου μου παιζει να ειναι προγραμματισμενος να δουλευει σωστα ΜΟΝΟ με 100αρα βενζινη?
Το λεω αυτο γιατι παρατηρησα οτι με απλα αμολυβδη το αυτοκινητο εχει αρυθμιες στο ρελαντι καμια φορα,οπως επισης και δεν τραβαει αισθητα τοσο οσο με σουπερ αμολυβδη....
ισχυει κατι τετοιο??? |
Γιάννη το έχω γράψει και αλλού ότι με προγράμματα ''κονσέρβα'' για να πηγαίνεις καλύτερα αλλά και να μην έχεις προβλήματα (πυράκια, αρρυθμίες κλπ) χρειάζεσαι βενζίνη 98+ οκτάνια αλλιώς
Τώρα όταν γίνεται προγραμματισμός πάνω σε δυναμόμετρο γίνεται με την βενζίνη που έχει το αμάξι εκέινη την στιγμή.Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει ακόμα και με 95αρα, 98αρα ή 100αρα βενζίνη και φυσικά τα κέρδη απο το πρόγραμμα θα είναι ανάλογα.
Οταν φορούσα superchips και έκανε ζέστη με την 95αρα ήταν μέτρια προς κακά με την 98αρα ΟΚ και με την 100αρα
Με το μαμά πρόγραμμα με την 95άρα μέτρια αλλά χωρις πυράκια και με την 98αρα ΟΚ.
Προσωπικά βάζω 98αρα AEGEAN και είναι ΟΚ !!!
Οι τιμές στις 98αρες σήμερα σε Καλλιθέα Μοσχάτο είναι Ετεκα 80-81 λ, Aegean 79-82 λ, cyclon 82-85. |
Πω ρε τι μου θυμησατε τωρα.....!!!
Κοιτα απαντηση εδω!!! χα χα χα χα χα χα
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|