PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ξεχαρβαλομένη πόρτα οδηγού (206)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2012, 07:53:59    Θέμα δημοσίευσης: ξεχαρβαλομένη πόρτα οδηγού (206) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λέω και'γώ, δε θα βγάλει τίποτα άλλο? Laughing

Πόρτα οδηγού...ανοίγω σήμερα και πριν φτάσει στο πρώτο στοπ (το σημείο που μένει μισοανοιχτή) κάνει ένα τακ, και σα να έπεσε κάτι μεταλικό μέσα στη πορτα....αποτέλεσμα η πόρτα ανοιγοκλείνει για πλάκα λές και είναι απλά σε μεντεσέδες χωρίς κανένα στοπ/πίεση μέχρι να τερματίσει...ανοίγω να βγώ και τη παρασύρει η βαρύτητα!!!

Επειδη εκτός απο σπαστικό είναι και επικίνδυνο μη πέσει κανείς πάνω έτσι όπως ανοίγει αν κάποιος ξέρει τι σκ**α έγινε/πως διορθώνεται ας μου πεί!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Τάσος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tarirs (tassos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 106 XN (1998)

Ένταξη: 27 Απρ 2012
Τόπος: PEIRAIAS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2012, 08:11:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: ξεχαρβαλομένη πόρτα οδηγού (206) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Λέω και'γώ, δε θα βγάλει τίποτα άλλο? Laughing

Πόρτα οδηγού...ανοίγω σήμερα και πριν φτάσει στο πρώτο στοπ (το σημείο που μένει μισοανοιχτή) κάνει ένα τακ, και σα να έπεσε κάτι μεταλικό μέσα στη πορτα....αποτέλεσμα η πόρτα ανοιγοκλείνει για πλάκα λές και είναι απλά σε μεντεσέδες χωρίς κανένα στοπ/πίεση μέχρι να τερματίσει...ανοίγω να βγώ και τη παρασύρει η βαρύτητα!!!

Επειδη εκτός απο σπαστικό είναι και επικίνδυνο μη πέσει κανείς πάνω έτσι όπως ανοίγει αν κάποιος ξέρει τι σκ**α έγινε/πως διορθώνεται ας μου πεί!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Τάσος

δυστηχως δεν γνωριζω να σε βοηθησω,αλλα επεθε τετοια ζημια ενας φιλος με panta 100 σε νησι,την πηρε ο αερας,και ηθελε και πορτα και φτερο...
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2012, 10:19:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως ειναι το λαμακι που βρισκεται στη μεση περιπου του υψους της πορτας αναμεσα στους 2 μεντεσεδες;

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2012, 10:50:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό πρέπει να είναι αλλα οπτικά δε φαίνεται κάτι...θα βγάλω καπλαμάδες μετά να δώ τι σκ**ά.Jέρει κάποιος τι μπορεί να έχει πάθει η μαλ***α και αν υπάρχει ανταλλακτικό?

Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2012, 12:16:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εχει παθει φιλος μου σε 206 και τον ειχα στειλει αντιπροσωπεια να ρωτησει ποσο κοστιζει αλλα δε θυμαμαι τιμη...αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ψαχναμε μεταχειρισμενο μετα απο την τιμη που μας ειπαν...λογικα θα ειναι ακριβουτσικο (δε ξερω και πως το λενε αναθεμα το) μιλαμε παντα για εκεινο το σιδερο που βρισκεται αναμεσα στους μεντεσεδες. Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2012, 12:34:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Το εχει παθει φιλος μου σε 206 και τον ειχα στειλει αντιπροσωπεια να ρωτησει ποσο κοστιζει αλλα δε θυμαμαι τιμη...αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ψαχναμε μεταχειρισμενο μετα απο την τιμη που μας ειπαν...λογικα θα ειναι ακριβουτσικο (δε ξερω και πως το λενε αναθεμα το) μιλαμε παντα για εκεινο το σιδερο που βρισκεται αναμεσα στους μεντεσεδες. Wink

Ακριβώς αυτή η μαλ***α ανάμεσα στους μεντεσέδες....

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2012, 13:26:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό το λαμάκι είναι Τάσο. 99% εάν δε βλέπεις κάτι εξωτερικά, σου έχει ξεβιδώσει το ένα απ'τα 2 παξιμάδια που το κρατάνε πάνω στην πόρτα.

Πριν 5-6 χρόνια που είχα ρωτήσει για berlingο είχε γύρω στο 20ρικο...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2012, 13:29:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oyyff αν έχει τόσο τυχερός είμαι...οχι...εξωτερικά δε φαίνεται ΤΙΠΟΤΑ και σίγουρα κάτι έπεσε μέσα στη πόρτα(ντρουγκανάει και όταν κουνάω τη πόρτα απότομα..!)

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2012, 17:49:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικα αυτο θα ειναι.. οπως το λεει ο γιαννης.. οποτε μικρο το κακο Wink

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάϊ 2012, 11:18:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάλε καμιά φωτό είπαμε ρεεεεε!

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάϊ 2012, 11:38:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εβλεπα εχθές να βγάλω...θα πάω σήμερα το μεσημέρι!

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2012, 00:11:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Δεν εβλεπα εχθές να βγάλω...θα πάω σήμερα το μεσημέρι!
2μιση και γω περιμένωωωω Hunter Hunter Beer Beer

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2012, 00:40:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έβγαλα φωτο ρε! :D δεν έχω καλώδιο όμως να τις ανεβάσω!!! αυριο πουρνό πουρνό απο τη δουλειά...

Εξωτερικά πάντως δε φαίνεται τίποτα :/
Μπάς και έχει κανα ελατήριο ή whatever μέσα και έχει χαρχαλέψει?

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2012, 08:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειδού!

http://dl.dropbox.com/u/19856467/20120506_171901.jpg
http://dl.dropbox.com/u/19856467/20120506_171916.jpg

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2012, 08:52:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην τρελαίνεσαι...

αυτο ειναι, και εχει σπασει απο μεσα.
το εχω αλλαξει 2 φορες στο δικο μου.

κανει απο αντιπρωσωπια κανα 15αρι ευρα.
το αλλαζεις και μονος σου, απλος βγαζεις το πλαστικο της πορτας βγαζεις το παλιο απο μεσα (πρωτα ξεβιδωνεις τα παξιμαδια και το τορξ της πορτας) και το βγαζεις απο μεσα απο την πορτα. ετσι θα βαλεις και το καινουριο, μεσα απο την πορτα .

να ξερεις ειναι λιγο ζορικο γιατι εκει που ειναι αυτο ειναι και ο μηχανισμος του παραθυρου και δεν μπαινει ευκολα το χερι σου.. θελει λιγο χορι, το θεμα ειναι να μπορεσεις να το περασεις απο την σχισμη , μετα το τραβας. την μια φορα εγω τα καταφερα με το χερι, στριμοχνοντας το και την αλλη το επιασα με συρμα χοντρο και το ανεβασα μεχρι την σκισμη..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2012, 16:09:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρώτο πράμα που σου είπα από το τηλέφωνο ήταν ταΣούλη Evil Mad Mad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης