PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τα περιεργα του ψυγειου μου!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:22:34    Θέμα δημοσίευσης: Τα περιεργα του ψυγειου μου!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και οριστε το προβλημα....

Το αμαξι καιει (μαλλον) νερο ο λογος που το λεω ειναι επειδη καθε 10-15 μερες συμπληρωνω παραφλου....Και ως εδω τπτ το περιεργο οταν παρτηρησα οτι παντα μα παντα καιει το νερο μεχρι την γραμη του MIN και ουτε σταγονα παραπανω....Το αφησα πολυ καιρο για να το παρατηρησω και τις δυο φορες εκανε το ιδιο....

Καμια ιδεα???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:48:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το να καίει τα νερά είναι λίγο δύσκολο Laughing Ακόμα κ απο φλάτζα να πάσχει θα έβλεπες λάδια μέσα στα νερά.Κάποια διαροή έχεις ψάξε...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 23:05:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλα το γελιο ειναι οτι φτανει στο μιν αλλα δεν παει πιο κατω....
τι διαροη ειναι αυτη?Αμα εχε δεν θα αδειαζε ολο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
babiz (Harris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 XSi (2003)

Ένταξη: 09 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 11:32:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για σχεδόν το ίδιο πρόβλημα άλλαξα καλοριφέρ... Είχε λέει τρύπα...

Αλλά σε εμένα υπήρχαν και στιγμές που άδειαζε τελείως.

Μήπως έχεις υγρά στο πατάκι του οδηγού?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 16:14:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι τπτ...Και το ξαναλεω....Κατεβαινει το παραφλου μεχρι το μιν....απο κει και περα δεν πεφτει ουτε χιλιοστο!!!!Οποτε το ενδεχομενο διαροης δεν νομιζω να παιζει....
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 20:35:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλα η διαροή είναι κάπου ψηλά Wink

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 20:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκίμασε να αλλάξεις την τάπα σου σε πρώτη φάση.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 21:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποια ταπα? του δοχειου?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 00:20:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλεον εχω και αλλο θεμα το οποι υπηρχε αλλα δεν το ειχα δει...Μαλλον η φλαντζα μου παει για πεταμα...Αρχιζει και μαζευει λαδι στο δοχειο του ψυγειου...Αν και 3 μερες τωρα ειναι η σταθμη στο Max και δεν εχει πεσει καθολου....Τι να πω....Απελπιζομαι...!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2007, 19:08:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγαινε τώρα που είναι νωρίς να το κοιτάξεις στο συνεργείο...

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2007, 22:49:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tελικα βρηκα τι εφταιγε...ηταν δικια μου μαλ***α...ειχα βαλει παραπανω λαδια και μου ανεβαζε πιεση και καπου πεταγε λαδια στους αυλους του νερου.Αδειασα λαδι και ηρθε στα ισα του...ελπιζω να μηνν εχει γινει ζημια...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Οκτ 2007, 00:37:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσο παραπάνω; Όντως να ελπίζεις...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Οκτ 2007, 08:59:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετρησα περιπου 300 γραμμαρια,και την πατησα γιατι δεν αλλαξα το φιλτρο και υπεθεσα οτι αδειασε...ενω αυτο δεν...
Επιστροφή στην κορυφή
NikolasG (NICK)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line 10/03

Ένταξη: 20 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 15:51:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

babiz έγραψε:
Για σχεδόν το ίδιο πρόβλημα άλλαξα καλοριφέρ... Είχε λέει τρύπα...

Αλλά σε εμένα υπήρχαν και στιγμές που άδειαζε τελείως.

Μήπως έχεις υγρά στο πατάκι του οδηγού?

Καλησπέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Κι εμένα χάνει νερά το ψυγείο, κάθε 5 μέρες ένα δάκτυλο και το ξαναγεμίζω. Επίσης τώρα με τα κρύα το πρωί ( απο μέσα Δεκέμβρη και μετά, τόσα χρόνια πρώτη φορά το κάνει) ακούω τα νερα μέσα στη καμπίνα να κυκλοφορούν. (μόνο το πρωί με τα κρύα και πάτημα του γκαζιού. Στη συνέχεια και αφού ανέβει η θερμοκρασία δεν το ξανακάνει, την επομένη το πρωί πάλι )

Μετά από 2 συμπληρώσεις παρατήρησα ότι έχω νερά ( λίγο λιπαρά όπως του παραφλού) κάτω απο το πατάκι του οδηγού, στο κέντρο. Πήγα στο συνεργείο και μου βίδωσε μία βίδα στα δεξιά του γκαζιού εκει που έρχονται οι σωλήνες του καλοριφέρ, είχε διαρροή (είχε νερά και το πλαστικό είχε γίνει άσπρο). Στη μοκέτα που υπαρχει εκέι γύρω καθως και σε αυτή του κάτω αεραγωγού ήταν στεγνα μάλλον λόγω της ζέστης που υπάρχει εκει γύρω σε σχέση με το κέντρο ( με τις παγωνιές φουλ το ζεστό ). Το αφήσαμε να δουλέψει κανένα μισάωρο και δεν είχε διαρροή. Είναι υπο παρακολούθηση βέβαια. Είχα φοβηθεί για φλάντζα , ψυγείο ή καλοριφέρ ( για το χάσιμο υγρών απο ψυγείο).

Να σας πω ότι η θερμοκρασία στην Εγνατία είναι περίπου 85 με 90 ενώ μέσα στην πόλη ( φανάρια ή ρελαντί κυρίως) ανεβαίνει στους 98.
Είναι ενταξει οι θερμοκρασίες αυτές?

Έχει τύχη σε κανένα να χάνει νερά απο εκεί?

Γιατί να το κάνει αυτό?

206 , 1.4 COLOR LINE 11/03 , 101.000 χλμ (σχεδόν όλα Εγνατία)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 17:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το οτι ακους τα νερα εχει να κανει με εξαερωση του κυκλωματος.....
Το οπιο ισως να εχει αμεση σχεση με την "διαροη" που ειδες.... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
NikolasG (NICK)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line 10/03

Ένταξη: 20 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 22:34:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ Giannis307 για την γρήγορή σου απάντηση.

Να ρωτήσω όμως και κάτι άλλο. Παρατήρησα ότι λίγο πάνω απο τα πεντάλ έρχονται 2 σωλήνες , οι οποίοι με το που βάλουμε μπρός ζεσταίνονται. Εκει που ενώνονται( προς το σταχτοδοχείο δλδ) είχα τη διαρροή ( μέχρι τώρα δεν ξαναέχασε).

Το καλοκαίρι έκανα συντήρηση για πρώτη φορά στο AC και αυτο διότι δεν είχε καλή απόδοση και ακουγόταν (στο άνοιγμα του μόνο, μετά έφευγε) ένα παρατεταμένος ήχος (χου Laughing ). Μετά τη συντήρηση( συμπλήρωση υγρών κ.α.) όλα ΟΚ. Μου είπε βέβαια να έχω το νού μου για διαρροή. Επειδή το όλο πράγμα έγινε αργά το καλοκαίρι δεν μπόρεσα να το τσεκάρω καλά, είπα του χρόνου.
Τώρα σε κάθε άνοιγματου AC ( για κανένα 10λεπτο , για συντήρηση όπως λένε) ακούω τον ήχο συνέχεια, χωρίς να σταματά καθόλου.

1) Μήπως η διαρροή γίνεται όταν ανοίγω το AC τελικά?

2) Οι σωλήνες που προανέφερα είναι και του AC ή άσχετο.

3) Τώρα που έβαλα το πατάκι να στεγνώσει στο καλοριφέρ ( για να τσεκάρω με στεγνό πατάκι και μοκέτα) έσταξε ένα κίτρινο υγρό το οποίο μυρίζει και κάπως και δέν φεύγει απο το χέρι όπως το νερό. Το υγρό αυτό είναι απο το ψυγείο και τα υγρά που περνάνε απο τους 2 σωλήνες ή είναι υγρά AC ?

4) Τα υγρά συνεχίζουν να ακούγονται μέσα στην καμπίνα. Πρέπει να κάνω εξαέρωση ή τώρα που σταμάτησε( ? ) η διαρροή θα φύγει μόνος του ο ήχος ?

5) Η εξαέρωση μπορεί να γίνει απο μένα ? Αν ναι καμία βοήθεια.

6) Το χρώμα των υγρών στο δοχείο έιναι καφετί ( έτσι πρέπει να είναι? ) έτσι όπως το κοιτάμε απο πάνω. Πάντως το μέτρησε και είναι στους -40.

7) ΟΧΙ φτάνει τόσο Laughing Laughing

SORRY αν σας κούρασα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης