android έγραψε: |
Θελει ολο το πακετο του rc
Δαγκανες δισκους τακακια |
Pezakias207 έγραψε: | ||
Έχεις κάποιο λινκ να με βοηθήσεις ώστε να κάνω την αρχή στο ψάξιμο? Ευχαριστώ |
Μεταχειρισμενα φρενα απο rc θες,τουλαχιστον δαγκανες
Ψαχνεις στο car βαζεις εδω αγγελια οτι ψαχνεις στο fb και αν βρεθει καποιος και τα βρειτε στην τιμη τα περνεις,μετα αναλογα τι θα λειπει απο το σετακι που θα παρεις το αγοραζεις καινουργιο, δλδ δισκους τακακια,μπορει να τα χει και ολα το σετ που θα βρεις |
mathanas έγραψε: |
Ναι, τα εχω βαλει εγω σε rallye, δε χρειαζεται καμια πατεντα. Να ξερεις ομως οτι έχουν πολυ μεγαλύτερο βαρος από τα 283.... |
mathanas έγραψε: |
Ναι, τα εχω βαλει εγω σε rallye, δε χρειαζεται καμια πατεντα. Να ξερεις ομως οτι έχουν πολυ μεγαλύτερο βαρος από τα 283.... |
Pezakias207 έγραψε: | ||
Αξίζει κατά την γνώμη σου ή να μείνω στα 283? |
Περιπου 1,6 κιλα πιο βαρια ειναι. |
Andreasf1 έγραψε: | ||
Δισκοπλακα μαζί με δαγκανα; Ή μόνο δισκοπλακα; |
android έγραψε: | ||||
H δισκοπλακα που ειναι και το πιο σημαντικο επειδη περιστρεφετε,τωρα η δαγκανα δεν νομιζω να ναι κατι σοβαρο σε διαφορα ,γραμμαρια θα ναι Απο την αλλη οι ζαντες rc pro f-l ειναι 2 κιλα ελαφρυτερες απο του gt rallye οποτε το μεγιστο συνολο δεν θα ναι παραπανω απο 2 κιλα Στην ουσια φρενα rc με ζαντες rc εχουν το ιδιο βαρος με ζαντες 150αριου και φρενα 150αριου |
salex έγραψε: |
Βρε παιδιά, σας παρακαλώ μην γράφετε αηδίες. Τα διαβάζει ο κόσμος και τρομάζει άδικα.
Η διαφορά σε βάρος που έχουν οι δισκόπλακες είναι αμελητέο σε σχέση με την ασφάλεια και την βελτίωση στο φρενάρισμα που έχουν τα φρένα του RC σε σχέση με τα 283. Ειλικρινά έχετε δει κανέναν να παραπονιέται για το κιτ φρένων της Peugeot Sport (που είναι σαφως μεγαλύτερο και βαρύτερο) και πόσο βαρύτεροι είναι οι δίσκοι; Ποτέ δεν πρόκειται να καταλάβεις διαφορά από το βάρος στις δισκόπλακες στο αυτοκίνητό σου. Θα καταλάβεις τεράστια διαφορά στο φρενάρισμα. Το αυτοκίνητο όντως φρενάρει και δεν μπλοκάρει τα φρένα του τόσο εύκολα όσο τα εργοστασιακά 283. Το νου σας όμως, αν θέλετε να αποκτήσει και το πεντάλ του φρένου την ίδια αίσθηση που έχει του 207 RC, χρειάζεται και τρόμπα φρένων γιατί είναι διαφορετική. Με την μαμά που έχουν τα 150αρια λειτουργεί μια χαρά, αλλά αν οδηγήσεις RC είναι τρομακτικό πόσο γρήγορα και με μικρή διαδρομή πιάνουν τα φρένα. |
e214vall έγραψε: | ||
Καλησπέρα σε όλους, σχετικά με την τρόμπα φρένων που αναφέρει ο κυριος Salex, γνωρίζει κάποιος να μου πει κωδικό ή από που μπορώ να την βρω σε κάθε περίπτωση καθότι είμαι στην διαδικασία αναβάθμισης των φρένων του rallye μου με αυτά του RC. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! Βασικά με ενδιαφέρει να ξέρω πως να την ξεχωρίσω, μη μου πασάρουν πουθενά απλή τρόμπα του 207 για RC! |