Gr@lly έγραψε: |
Αλλιως βάζεις ραλλόζαντες και καθάρισες..
Φτηνά πράγματα... Αλλά πάντα πανέμορφα.. |
MEMsound έγραψε: |
για 14άρα μου αρέσει περισσότερο η 2010 |
αν μιλάμε για 15άρα εγώ θα έβαζα team dynamics pro race 1...
http://www.teamdynamicsracing.com/competition_wheels.htm (και ασχετο...ακόμα "συχτιρίζω" που δεν βγαίνουν πια οι 2012 16" speedline... ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Ραλλόζαντες εχει τώρα!
Εγω θα προτεινα αυτή (tecnomagnesio indianapolis) |
αλλά πιστεύω σε κίτρινο ραλλάκι πάει πιο πολύ αυτή λόγω χρώματος (κατι σε ανθρακί - μολυβί) |
Ψήλε αμα τα βαστάει η τσέπη σου πάρε αυτή τη ρημάδα... |
Δεν ειναι ομως καμία speedline αλλα αξίζουν τον κόπο, απο speedline αυτή??? |
Πάντως βάλε κάτι σε σκούρο, μαύρο,ανθρακί,μολυβί.... |
Steve έγραψε: | ||
Αυτές φοράω. Αλλά είπαμε, δεν θέλει 15". |
danielos έγραψε: |
Σε 14 ή σε 15αρα???. |
Παράθεση: | ||||
|
Steve έγραψε: |
Βλέπω και προσθήκες όμως στο μενού... αλλά μάλλον λέει πως είναι για 205/309 ![]() |
Θα πρέπει να πάω σε 195/50-15 και το φοβάμαι.....Θα αλλάξει το βήμα ρε γα**το και θα χάσω παντού. Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην σκίσω το στήσιμο του αυτοκινήτου. |
Steve έγραψε: | ||
H ραλλοδιάσταση νομίζω πως είναι 195/45/15... ![]() Όσο για τις αλουμινένιες του GTi... καλύτερα για εμένα να βάλεις του saxo vts ![]() |
Για 45αρι προφίλ δεν το συζητώ. Τρως πολύ κοπάνημα μιλάμε. |
Ποιες ακριβώς εννοείς του Saxo Vts????
Και του Gti μου αρέσουν αρκετά πάντως |
Για αυτές το σκέφτομαι...... επίσης
Αλλά είναι 15 αρες και έχουν 6,5Χ15 (μοντέλο 2116) .Θα πρέπει να πάω σε 195/50-15 και το φοβάμαι.....Θα αλλάξει το βήμα ρε γα**το και θα χάσω παντού. Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην σκίσω το στήσιμο του αυτοκινήτου. Έχω στο μυαλό μου και τις αλουμινένιες του Gti. ![]() ![]() Εύκολη λύση και διαχρονική. ![]() ![]() Για μιλάτε ντε!!!! |
Κώδικας: |
Specification Sidewall Radius Diameter Circumference Revs/km Difference
185/55-14 102mm 280mm 559mm 1756mm 569 0.0% 195/45-15 88mm 278mm 556mm 1748mm 572 -0.5% 195/50-15 98mm 288mm 576mm 1810mm 553 3.0% |
Οι γνωστές 14"...
Καλά που έβαλες την photo. Οι συγκεκριμένες δεν μου αρέσουν καθόλου. Κάποια Saxo είχαν άλλες ζάντες όμως πιο όμορφες. Που σχημάτιζαν τα μπράτσα τους ένα S. Δεν μπορώ να τις βρω. |
plaketokofths έγραψε: | ||
Δαύτες http://www.car-vs-car.de/images/resized/Citroen-Saxo-VTS-16V-vsSW.jpg ??? |
Για σκουρόχρωμες σκέφτομαι και αυτές
1) ΟΖ Superleggera 2) Kosei K1 Racing TS version Για πείτε γνώμες. |
Δεν αγόρασα ακόμα τις ζάντες γιατί βρήκα κάτι άλλες που μου έκαψαν την καρδιά.
Κάτι ΚΟSEI 14αρες μαγνησίου πανάλαφρες. Μου είπε ο μαγαζάτορ ότι δεν χρειάζονται προσθήκες για να μπουν αφού έχουν offset 17 και είναι 6Χ14. Σε χρώμα ανθρακί. Καλά πηγαίνουν απίστευτα με το κίτρινο ράλλιον. Τι λέτε για τις συγκεκριμένες???? Ψάχνω ταυτόχρονα και τα ρημάδια τα Yoko A048 αλλά δυστυχώς ........ ![]() ![]() |
Δεύτερον STEVE μην νομίζεις οτι ξέχασα αυτά που ήξερα για τα αυτοκίνητα γιατί ξέρω πόσο έχουν οι ζάντες μαγνησίου απλά αυτό που δεν ξέρω ακόμα είναι πόσο βαθιά θα βάλω το χέρι στην τσέπη. ![]() ![]() |
να φανταστω οτι εχετε υποψιν σαν οτι για να μπουν οι ζαντες αυτες στο 106 και να ειναι στο σωστό οφφσετ χρειάζονται αποστάτες 12mm ![]() |
λογικα "ρεπλικα" τις βρηκες?
κι εμενα μου αρεσουν περισσότερο από του 306... αλλα δεν ηξερα οτι κυκλοφορουσαν (εστω και ρεπλικα) με ετ16... αλλα πολλα λεφτα... για 15άρα... |
volvos έγραψε: |
se ti κατασταση? |
e sorry αλλα μαμα σιροκο ειναι 27 οφσετ. τρως τολη και 2 χιλιοστα ανετα αφαλο και ερχειται στο 29
-16 ο αποστατης εισαι στο 15 μπροστα...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ? ![]() τις μαμα του 306 τις εχει ρεπλικα ο ιταλος? |
Αληθεύει. |
Θέλαμε να σε ταλαιπωρήσουμε λίγο γιατί είμαστε κ**όπαιδα. |
NemesisUltra έγραψε: |
παιδιά θέλω να πάρω 16' leggera
θέλω να ρωτήσω αν θα υπάρχει πρόβλημα λόγο μεγέθους και τι ελαστικό να πάρω |
RoadRunner122 έγραψε: |
Γιατί δεν πας σε 19"; Θα δίχνει ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!! ![]() |
Πώς δεν υπάρχει πρόβλημα ρε παιδιά? Περίπατο πάει το κράτημα (και άλλα πολλά...).
Εκτώς κι αν είσαι σε θέση να το θυσιάσεις για μιά ίντσα μεγαλύτερη στο μάτι ![]() |
stoyσ ελληνικους σαπουνοδρομους λαστιχο με 40αρι προφιλ πως να δουλεψει ρε μαν???
βεβαια νεμεσις εχει και 6 ποντους χαμηλωμα αν θυμαμαι καλα οποτε θα στριβει τραινο το πραμα |
19?? ο0 χαχαχαχα
6cm είχα με τα μαμά amortiser σπασμένα τώρα έχω grn είναι πιο ψιλό θέλω να βάλω 16 πιο πολύ για εμφάνιση!!! μηχανικά είναι ανεβασμένο το αμάξι δεν νομίζω να μην τραβάει.. 45 μπορώ να βάλω για πιο μεγαλο λάστιχο?? έχω ακούσει ότι με την 16 όταν στρίβω θα ακουμπάει αν γίνετε να μεγαλώσω λίγο το λάστιχο και να βάλω 45 |
Και οσον αφορά το RC, αυτό είναι 206 ρε μαν. Άλλο αμάξι... ![]() |
λευκη leggera δεν σου αρεσει ε? |
η αν πούμε 106 μου στέλνουν συγκεκριμένο? |
Pughell έγραψε: |
Το offset ειναι στο 16 και το καρε(bolt pattern) 4X108.
Με μια μικρη επιφυλαξη στο offset αν και απο οσο ξερω οι 14αρες Κ1 δεν θελουν προσθηκες. ![]() |
nikolas206gti έγραψε: |
Που μπορουμε να βρουμε για 106 ζαντες kosei k1 καινουριες και ετοιμοπαραδοτες (15αρες) ??? ![]() |
YPARXEI ENA SET PORTOKALI STA KALA NERA ![]() |
YPARXEI ENA SET PORTOKALI STA KALA NERA ![]() |
iceage έγραψε: | ||
Να της αφήσεις ήσυχες αυτές. Και είναι με offset ET26 για 206. |
Που μπορουμε να βρουμε για 106 ζαντες kosei k1 καινουριες και ετοιμοπαραδοτες (15αρες) ??? ![]() |
Εντάξει, όλα καλά. Βρέθηκαν ζάντες καινούριες με 700 ευρώ. Αγοράστηκαν κιολας ![]() |
ακομα και σε 206 φορεμενη (υποκειμενικα) τα σπαει... (δοκιμασμενο)
αλλα τα 230 ειναι πολλα 200μαξ και 150-180 σαφως πιο λογικη τιμη |
Jean έγραψε: |
Άρα 185... ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Ορματε οι εχοντες 205,309 ή ακομα και 106.
http://www.car.gr/parts/view/1467639/ |
Sinanai έγραψε: |
έγραψε η καγκουροιδέα μου. ![]() Με γειες! |
ΓΑΜΑΝΕ!!!!!
αμα τις εβαζες και τις φωτογραφιες στο σωστο τοπικ....χαχαχαχα ΑΝΤΕ να βρουμε τροπο να ερθουν και οι 106 στα χερια μου... αν μπουν στο "παιδικο"... ![]() ![]() ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Εδώ ρε σουρουκλεμέ! ![]() |
ρε γαμαει λεμε! ![]() |
ρε συ θοδωρη μαθε μια τιμη μεταφορικων με κτελ για τις ζαντες...μπας και ξεμπερδευουμε και μ αυτο... να τις βαλω στο "παιδικο" ![]() |
SpyrosA έγραψε: |
τις σιδερένιες ραλοζάντες τις έχω βρει από εξωτερικό καινούριες στα 77 euro η μία. πιστεύω πως δεν αξίζει εφόσον μπορείς να τις βρει πολύ φτηνότερα μεταχειρισμένες στην Ελλάδα. τις 15άρες θα τις πουλήσεις ? |
Όταν με 150€ βρίσκεις ίσιες αλουμινίου 14" του GTi γιατί να πας σε αμφιβόλου κατάστασης ραλλόζαντες?
Εκτός κι αν τις θες για το στυλ καθαρά... |
eleos έγραψε: |
Που βρίσκεις με 150ε ισιες? Kαινούργιες ποσο εχουν οι 14ares του gti? |
Στους θόλους (στα πλαστικά καλύματα εννοούμε) δε βρίσκει πάνω αλλά πίσω, στο κάθετο κομμάτι.
Ειδικά απ'τη μεριά του συνοδηγού είναι επικίνδυνο γιατί βρίσκει ακριβώς στο σημείο που πίσω του περνάει το κολάρο νερού που φεύγει απ'το ψυγείο. Οπότε αν σου φάει το πλαστικό, αμέσως μετά θα σου φάει κολάρο με όλα τα συνεπακόλουθα... Εάν από την άλλη ενισχύσεις το πλαστικό του θόλου με κάτι πιό ανθεκτικό (πχ φύλλο carbon ή αλουμίνιο) θα σου φάει το λάστιχο. Από όλα αυτά αφήνουμε τη χαμένη αίσθηση και πληροφορία που χάνεις απ'το τιμόνι που αν δε στρίβεις ίσως και να μην παρατηρήσεις, διαφορετικά θα ξενερώσεις άσχημα. |
eleos έγραψε: |
Τα μπουλόνια απο τις 15αρες κάνουν και στις 14αρες ; |
Lef205 έγραψε: | ||
απο τι 15αρες σε τι 14αρες? |
Alkouminioy exoun isia. |
eleos έγραψε: | ||||
Aπο 15αρες oz superleggera σε 14αρες ραλοζαντες σιδερενιες-gti |
Γνωρίζουμε βάρος ζάντας 106 GTi και βάρος ραλλόζαντας 6'' χωρίς λάστιχα; ![]() |
Λέφο θυμάσαι αν είναι μεγάλη η διαφορά τους; |
Τα έχω σκεφτεί όλα Λέφο... ![]() Άπλα τις βρίσκω πολύ φτηνά σε σχέση με κάποιες αφτερμάρκετ και μου αρέσουν σαν σχέδιο. Συν το θέμα του αερισμού... Έβαλα 15ρια με 55 και μάκρυνε αρκετά και κρέμασε μπορώ να πω. Αν δεν βάλω κοντό Κ/Π θα μείνω με 14ρια... |
chillath έγραψε: |
Καλημέρα, σε ένα 106 1.4 έχει 13'' με μικρό πέλμα και ήθελα να αυξήσω αυτή την επιφάνεια επαφής. Μπορώ να βάλω τις 14'' από το 1.6? Δεν ξέρω αν ταιρίαζουν και αν μπορώ να τις βρω πουθενά μεταχειρισμένες.
Ευχαριστώ |
Εαν εισαι 4μπουλωνος (και οχι 3) τοτε μπορεις να βαλεις τις κλασικες σιδερενιες 14ρες ραλλοζαντες ή τις 14ρες αλουμινιου του GTi. Απλα προσεξε στις ραλλοζαντες να ειναι απο 1.6 γιατι του 1.3 ηταν μιση ιντσα στενοτερες (εκτος κι αν αυτο σε βολευει στη διασταση ελαστικου που θα χρησιμοποιησεις). |
Βράζει ο τόπος ![]() Ψάξε στις αγγελίες και σίγουρα θα βρεις, απλά κοίτα να είναι ίσιες. Βάλε και μιά αγγελία στη ζήτηση στο παρόν forum. |
michael106gti έγραψε: |
έχω ένα gti μαμα και αναρωτιέμαι αν κάνουν οι sirocco του 206 μήπως πάω σε 15αρα
ευχαριστώ! |
Γεια σας παλαιοί και καινούργιοι
Έχω χαθεί ρε γα**το.Μάλλον εξαφανιστεί θα έπρεπε να πω. Μέσα στο μήνα θα περάσω από Λέσχη να σας δω πάντως αλλιώς να με φτύσετε όλοι. Για δώστε μια ιδέα τι ζάντα σε Speedline να βάλω στο Rallo??? Σε 14 ή σε 15αρα??? Για να του φορέσω και ημισλίκ να θυμηθώ τα παλιά. Γεια σου Sidobre πρόεδρε. Τα λέμε παιδιά. |