PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Πόσες κλήσεις έχετε;

SnakeMJK - Δευ 21 Μάρ 2005, 22:02:45
Θέμα δημοσίευσης: Πόσες κλήσεις έχετε;
Έχουμε κ λέμε..

(σε χρονολογική σειρά Razz)

(2002)
62 ευρώ παράνομο παρκάρισμα
31 ευρώ υπερβολική ταχύτητα
70 ευρώ μέθη 0,19 με όριο 0,10 για τον πρώτο χρόνο διπλώματος (ένα μήνα πριν κλείσω χρόνο!!)

(2003-2004)
Ήμουν ήσυχος...

(2005)
167 ευρώ κόκκινο
17 ευρώ υπερβολική ταχύτητα

Σύνολο: *κα-σίνκ* 350 ευρώ
LuNa - Δευ 21 Μάρ 2005, 22:14:13
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμμ ενδιαφέρον θέμα....
για να δούμε....

2004
βρήκα πάνω στο αμάξι μου μια κλήση του Δήμου Κηφισιάς για παρκάρισμα.... την αγνόησα δεδομένου ότι την "έχασα" Twisted evil εχει περάσει 1,5 χρόνος και δικαστική κλήση δεν έχει έρθει (φτου φτου σκόρδα ελπίζω και να μην έρθει Razz ) αν έρθει.... θα δούμε Twisted evil

2005
31 ευρώ γιατί μιλούσα στο κινητό μου Embarassed δεν προσπάθησα καν να την αποφύγω γιατί την συγκεκριμένη περίοδο ήμουν φραγγάτη και είχα και κέφια όταν με σταμάτησε το στρούμφ... μιλούσα με γκόμενο Twisted evil Laughing Laughing

κατά τα άλλα.....
με έχουν σταματήσει πάρα πολλές φορές (ταχύητα, αλκοόλ, δακτύλιος, ζώνη, άλλα κυβικά στην άδεια και καμία σχέση η μηχανή... Wink )αλλά δεδομένου ότι είμαι κοριτσάκι και παιδί της golgate..... Embarassed τη σκαπουλάρω Wink
(ξανά μανά σκόδρα φτου φτου μακριά και όξω απ εμάς!)
vinman - Δευ 21 Μάρ 2005, 22:22:28
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον εχουμε και λεμε.....(απο το αρχειο κλησεων μου)...
Αυγουστος 1997 - Φλοισβος - μη συμμορφωση σε σημα τροχονομου - 10.000 δρχ.
Δεκεμβριος 2000 - Πειραιως & Γεφυρα Μοσχατου - παραβιαση ερυθρου σηματοδοτη - 50.000δρχ.
5/3/2001 - Φ.Νεγρη 78 - παρκαρισμα πανω σε πεζοδρομο - 29,35 ευρω.
31/10/01 - Αιολου 94 - παρανομη σταση και σταθμευση - 61,63 ευρω.
10/11/01 - Λυκουργου 7 - παρανομη σταση και σταθμευση - 61,63 ευρω.
15/11/01 - Λυκουργου 94 - παρανομη σταση κα σταθμευση - 61,63 ευρω.
27/01/02 - Ε.Ο.Πυργου-Πατρων - υπερβολικη ταχυτητα - 14,49 ευρω.
Να μην με ματιασω την τελευταια τριετια δεν εχω παρει ουτε χαρτακι απο τροχαια η'καποια δημοτικη αστυνομια... Exclamation Exclamation Wink Wink
Φτου μου... Exclamation Exclamation
vinman - Δευ 21 Μάρ 2005, 22:27:20
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
χμμμμ ενδιαφέρον θέμα....
για να δούμε....

2004
βρήκα πάνω στο αμάξι μου μια κλήση του Δήμου Κηφισιάς για παρκάρισμα.... την αγνόησα δεδομένου ότι την "έχασα" Twisted evil εχει περάσει 1,5 χρόνος και δικαστική κλήση δεν έχει έρθει (φτου φτου σκόρδα ελπίζω και να μην έρθει Razz ) αν έρθει.... θα δούμε Twisted evil

(ξανά μανά σκόδρα φτου φτου μακριά και όξω απ εμάς!)

Δεν θελω να σε στεναχωρησω Αναστασια αλλα οι τεσσερις κλησεις του 2001 που πηρα,ειναι ολες απο την δημοτικη αστυνομια του Δημου Αθηναιων,τις οποιες βεβαια και δεν ειχα πληρωσει,και οπως και εσυ ετσι και εγω πιστευα οτι την ειχα γλιτωσει.....
Αμ δε.....μου ηρθαν και οι τεσσερις μαζεμενες πριν 2 εβδομαδες (συνολικο ποσο 214,24) και πληρωτεες μεχρι 31 Μαρτιου.....
Οταν ειναι να παρουν λεφτα ποτε δεν μας ξεχνανε.... Evil Evil
MEMsound - Δευ 21 Μάρ 2005, 23:01:49
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
....με έχουν σταματήσει πάρα πολλές φορές (ταχύητα, αλκοόλ, δακτύλιος, ζώνη, άλλα κυβικά στην άδεια και καμία σχέση η μηχανή....

ΗΗΗΗ ατάκα.....

-"εεε κύριε πολισμάνε εγώ ξέρετε δεν ξέρω από αυτά?? Τι είναι αυτά τα κιβικά που μου λέτε??? Μου θυμίζω κύβους Maggie?? Και αυτό το Σαλιγκάρι που μου δείχνετε?? Τι είναι?? Μήπως βρέθηκε εδώ μετά την χθεσινή βροχή γιατί είχα παρκάρει κοντά σε ένα πάρκο.....!!!!

χαχαχα!!!
Λοιπόν παίδες εγώ μέχρι στιγμής έχω μόνο μια για ομιλία στο κινητό όταν έμπαινα στην Αττική Οδό την είσοδο του Ολυμπιακού Σταδίου.
Κόστος τα γνωστά 31ε+είσοδο/έξοδο στην Αττική Όδο για να τα πληρώσω (καθότι οι κλήσεις τις ΑττικήςΌδού πληρώνονται μόνο στην δικιά της Τροχαία...) Σύνολο 35ε.

Κατα τ΄αλλά δεν με έχουν σταματήσει άλλη φορά από '98 που οδηγώ!
Απίστευτο!
TiMoRiS - Δευ 21 Μάρ 2005, 23:26:14
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον οταν ειχα το cinquecento ειχα παρκαρει σε γωνια στον πειραια και ενοχλουσα την μπαρα για τους αναπηρους! Embarassed ! Αποτελεσμα να ερθει ο γερανος και να μου παρει το αμαξι! Συνολο πληρωσα 220ε για να το παρω αμεσως! Το γελοιο ξερετε ποιο ηταν οτι οταν μου πηραν το αμαξι δεν ειχε παρκιν η τροχαια και το αφησε σε παρκιν βενζιναδικου οπου την παραμονη του αυτοκινητου επρεπε λενε να την πληρωσω εγω! Δηλαδη αν δεν το επερνα αμεσως και επρεπε να περασουν 20 ημερες θα εδινα τουλαχιστον αλλη μια 100αρα στον βενζινα! Βεβαια μολις ακουσαν την μαγικη λεξη "Μακης Τριανταφυλλοπουλος" εκλασαν πανω τους και δεν πληρωσα!

Με το pug εχω μια κληση που δεν εχω πληρωσει απο τον Σεπτεμβρη για φιμε και πλαστικο πινακιδας 35ε! Ξερετε ποτε θα με καλεσουν να την πληρωσω?
vinman - Δευ 21 Μάρ 2005, 23:27:48
Θέμα δημοσίευσης:
TiMoRiS έγραψε:
Λοιπον οταν ειχα το cinquecento ειχα παρκαρει σε γωνια στον πειραια και ενοχλουσα την μπαρα για τους αναπηρους! Embarassed ! Αποτελεσμα να ερθει ο γερανος και να μου παρει το αμαξι! Συνολο πληρωσα 220ε για να το παρω αμεσως! Το γελοιο ξερετε ποιο ηταν οτι οταν μου πηραν το αμαξι δεν ειχε παρκιν η τροχαια και το αφησε σε παρκιν βενζιναδικου οπου την παραμονη του αυτοκινητου επρεπε λενε να την πληρωσω εγω! Δηλαδη αν δεν το επερνα αμεσως και επρεπε να περασουν 20 ημερες θα εδινα τουλαχιστον αλλη μια 100αρα στον βενζινα! Βεβαια μολις ακουσαν την μαγικη λεξη "Μακης Τριανταφυλλοπουλος" εκλασαν πανω τους και δεν πληρωσα!

Με το pug εχω μια κληση που δεν εχω πληρωσει απο τον Σεπτεμβρη για φιμε και πλαστικο πινακιδας 35ε! Ξερετε ποτε θα με καλεσουν να την πληρωσω?

Λογικα θα σου ερθει καποια στιγμη μεσω εφοριας........ Wink Wink
COOL ALEXIS - Δευ 21 Μάρ 2005, 23:32:13
Θέμα δημοσίευσης:
Μόνο μια για Παράνομη Αριστερή Στροφή Exclamation Exclamation Exclamation
Η βλακεία είναι πως την ψυλιάστικα πως θα απαγορεύεται να στρίψω
αλλά όταν είδα το σήμα που ήταν και κρυμμένο πίσω από ένα δέντρο
ήδη είχα στρίψει και το στρουμφάκι είχε αρχίσει να τρίβει τα χέρια του Exclamation
Αν θυμάμαι καλά 76 Ευρώπουλα.... το σινεμά τελικά ήταν πολύ ακριβό Wink
kanelj - Τρι 22 Μάρ 2005, 01:13:16
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
άλλα κυβικά στην άδεια και καμία σχέση η μηχανή...

δεν το αναλυεις λιγο αυτο????
πως ειχες αλλα κυβικα στην αδεια και αλλα στην μηχανη????με το 206???
Και το πιο σημαντικο.....Πως το καταλαβε οτι δεν ηταν τα ιδια κυβικα.... Shocked Shocked Confused Confused Confused
Α!και τι σου ειπαν/εκαναν????
προστιμο απλα??δεν νομιζω....στην συγκεκριμενη περιπτωση σε τρεχουν... Confused
STELIOS - Τρι 22 Μάρ 2005, 01:39:47
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε να πω κ'εγω.

2002
Κληση για παρανομο παρκαρισμα στη Κηφισια - δεν θημαμαι τιμη (Δημοτικη αστηνομια)

2004 καλοκαιρι στη Κρητη
Υπερβολικη ταχυτητα 116 σε περιοχη των 60 - 30 ευρω (με γραψαν για 90 επειδη ημουν φανταρος)

Υπερβολικη ταχυτητα 90 σε περιοχη τω 60 - 30 ευρω (μου χαρησαν την διπλη διαχωριστικη που πατησα επειδη ημουν φανταρος)

Κληση για παρανομο παρκαρισμα απο Λιμενικη Αστηνομια παρακαλω στο Ρεθυμνο - 25 ευρω νομιζω

Αλκοτεστ 0.46 με ανωτατο οριο τα 0.25. Προστιμο 150 ευρω και αφαιρεση διπλωματος για 3 μηνες.

Επισης ολοκληρη συλογη κλησεων απ'το 2002 μεχρι σημερα για παρανομο παρκαρισμα απο Δημοτικη Αστυνομια Αγιας Παρασκευης. Περαστε εξω απ΄το Ντιρι μια μερα να δειτε πως τις μοιραζουν, σαν καραμελες σε παιδικο παρτυ. Δεν τις κραταω πια, οπως τις βαζουν ετσι τις πεταω.
Lef205 - Τρι 22 Μάρ 2005, 01:54:24
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Δημοτικη Αστυνομια Αγιας Παρασκευης. Περαστε εξω απ΄το Ντιρι μια μερα να δειτε πως τις μοιραζουν, σαν καραμελες σε παιδικο παρτυ. Δεν τις κραταω πια, οπως τις βαζουν ετσι τις πεταω.

Ευτυχως που εχω μαθηματα απογευμα και προς το παρον δεν εχω πεσει θυμα!
Διπλωμα πηρα το 2002.Οδηγω παρανομα αυτοκινητο κανονικα απο το 2001.Μερικα αυτοκινητα που περασαν κατα καιρους απο τα χερια μου, ειχαν ξενες πινακιδες αλλα κυβικα στην αδεια και αλλα στο μοτερ.
Οι κλησεις που εχω?Μια, για ελλειψη μπροστινης πινακιδας και μαλιστα δεν οδηγουσα εγω οταν κοπικε η κλιση.Ειχε το αυτοκινητο η κοπελα μου και επειδη οδηγουσε σε λεωφορειολωριδα της εβαλαν μια κλιση για την λεωφορειολωριδα και μια για ελλειψη μπροστινης πινακιδας αφου ειδαν οτι δεν υπηρχε.Φυσικα την κλιση της πινακιδας τη φορτωθηκα εγω. Crying or Very sad
Κατα τα αλλα αφου το τοπικ αναφερεται σε κλισεις αυτοκινητων απο οτι καταλαβαινω και οχι για μηχανες, τοτε ειμαι πεντακαθαρος! Cool
MEMsound - Τρι 22 Μάρ 2005, 03:45:39
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
LuNa έγραψε:
άλλα κυβικά στην άδεια και καμία σχέση η μηχανή...

....

Φαντάζομαι με το "περίεργο" Twisted evil Twisted evil Golfακι και όχι με το παλιό 206....

STELIOS έγραψε:
...Υπερβολικη ταχυτητα 116 σε περιοχη των 60 - 30 ευρω (με γραψαν για 90 επειδη ημουν φανταρος)

Υπερβολικη ταχυτητα 90 σε περιοχη τω 60 - 30 ευρω (μου χαρησαν την διπλη διαχωριστικη που πατησα επειδη ημουν φανταρος)

Προφανώς όταν ήσουν φαντάρος "σε έτρεχαν" και εκτός στρατοπέδου??? Laughing Laughing

Lef205 έγραψε:
...ειχαν ξενες πινακιδες αλλα κυβικα στην αδεια και αλλα στο μοτερ.
Οι κλησεις που εχω?Μια, για ελλειψη μπροστινης πινακιδας και μαλιστα δεν οδηγουσα εγω οταν κοπικε η κλιση...

Άλλος νόμιμος από 'δω...
Καλά ρε μόνο εγώ ήμουν καλό παιδί και δεν είχα κάνει το 127 V6???
Όσο για την πικακίδα φαντάζομαι ότι σου χάλαγε την αεροδυναμική γι αυτό και την είχες αφαιρέσει, εεε??
Α και κάπου διάβασα ότι θες να την ξαναβγάλεις?? Μήπως πας λιιιίγο γυρεύοντας??
Προβλέπω να σε σταματούν στα πρώτα διόδια my friend...
shark_zak - Τρι 22 Μάρ 2005, 08:07:54
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

2004

STELIOS έγραψε:
Επισης ολοκληρη συλογη κλησεων απ'το 2002 μεχρι σημερα για παρανομο παρκαρισμα απο Δημοτικη Αστυνομια Αγιας Παρασκευης. Περαστε εξω απ΄το Ντιρι μια μερα να δειτε πως τις μοιραζουν, σαν καραμελες σε παιδικο παρτυ. Δεν τις κραταω πια, οπως τις βαζουν ετσι τις πεταω.

δεν θελω να σας στεναχωρισω αλλα και εγω το ιδιο εκανα και μου ηρθαν 1300euro (απο κλησης της μηχανης) με την εφορια....και σιγα μην εχαναν αυτοι τα λεφτα.... Bluegrab Crying or Very sad
LuNa - Τρι 22 Μάρ 2005, 10:20:03
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Και το πιο σημαντικο.....Πως το καταλαβε οτι δεν ηταν τα ιδια κυβικα.... Shocked Shocked Confused Confused Confused
Α!και τι σου ειπαν/εκαναν????
προστιμο απλα??δεν νομιζω....στην συγκεκριμενη περιπτωση σε τρεχουν... Confused

ο Μάνθος φυσικά έπεσε μέσα Laughing

MEMsound. έγραψε:
Φαντάζομαι με το "περίεργο" Twisted evil Twisted evil Golfακι και όχι με το παλιό 206....

Λοιπόν.....
Πριν απ το μικρό μου 206, είχα ένα Golf του οποίου η άδεια ήταν 1100 και το αμάξι ήταν μετατροπή 1800 Twisted evil (τα 175 αλόγατα που έλεγα σε άλλο θέμα Twisted evil )

Πως έγινε το σκηνικό επ ακριβώς....
Κατέβαινα την Ιουλιανού και επειδή μου αρέσει πάαααρα πολύ η αριστερή στροφούλα μπροστά απ τον σταθμό Λαρίσης την έπαιρνα πάντα και εξακολουθώ να την παίρνω.... "κάπως" Twisted evil
Λίιιιγο πιο μπροστά ήταν σταματημένο ένα μπλόκο, που μόλις άκουσαν το γουρούνι να μουγκρίζει (ακουγόταν από μακριά το δαιμονισμένο Twisted evil ) φυσικά και μου έκαναν αμέσως σήμα να σταματήσω....
Οταν με πλησίασε ο μπλε, είχε ήδη "ακούσει" το όχημα....
Οταν μου είπε τα σχετικά περί άδειας διπλώματος και ασφάλειας, είχα ήδη φορέσει το καλό μου χαμόγελο Twisted evil
Οταν πήρε την άδεια στα χέρια του εμεινε λίγο.... Shocked 1100?? έλεος Razz
Επόμενη ατάκα.... "ανοίξτε παρακαλώ το καπώ σας δεσποινίς"....
ΤΡΕΛΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΓΩ!
Ανοίγω το καπώ... έρχονται και δύο συνάδελφοι....
Η κουβέντα που ακολούθησε ήταν κάπως έτσι.... (έχουν περάσει και χρόνια που να θυμάμαι Razz )

-Εδώ η άδεια σας λέει 1100 δεσποινις....
-(πάντα λαμπερό χαμόγελο) το γνωρίζω....
-Αυτό πάντως 1100 δεν είναι.....
-Και αυτό το γνωρίζω....
-(χαμόγελο) και για να έχουμε καλό ρώτημα.... πόσα είναι??
-εεεεε να μην είναι 1800? (τεράστιο χαμόγελο)
-Μάλιστα.... και για ποιό λόγο η άδεια λέει 1100 και αυτό είναι 1800?
-εεεε δεν ξέρετε τώρα.... το ήθελα λίγο κάπως πιο.....
-ναι αλλά το γνωρίζετε ότι είναι παράνομο που δεν το έχετε δηλώσει?
-εεε ναι αλλά να... δεν έχω προλάβει ακόμα και... άσε που.... εγώ.... δεν ήμουν και σίγουρη ότι θα την κρατήσω τη μηχανή.... ( η μηχανή μέσα 10 τόνους μπίχλα φωναζε ότι είναι καιρό πάνω στο αμάξι)
-Πρέπει να σας κόψω κλήση.....
- ε αν πρέπει... κόψτε μου.... τι να κάνουμε.... πρέπει και γω να πάω να το δηλώσω....
- πρέπει πρέπει να το δηλώσεις! ε ρε κοπελιά δήλωσε το τουλάχιστον 1600 για να μην έχεις και πολλά προβλήματα!
(χα χα χα χου χου χου οι άλλοι δίπλα του)
-θα πάω θα πάω... άμεσα!
-αντε.... πάρε την άδεια και φύγε
-παρακαλώ?
-φύγε σου λέω τι να σε κάνω.... αν είναι να σε γράψω πρέπει να κάνω και κατάσχεση και να έχεις ένα σωρό τρεχάματα
-(τρελλά λαμπερό χαμόγελο) ευχαριστώ πολύ!
.....
ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ ΛΕΜΕ!!!!

Twisted evil
Τελικά είναι ωραίο να είσαι ο ευατός μου όταν είσαι κοριτσάκι Laughing Laughing
TiMoRiS - Τρι 22 Μάρ 2005, 10:26:12
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Αντε να πω κ'εγω.

2002
Κληση για παρανομο παρκαρισμα στη Κηφισια - δεν θημαμαι τιμη (Δημοτικη αστηνομια)

2004 καλοκαιρι στη Κρητη
Υπερβολικη ταχυτητα 116 σε περιοχη των 60 - 30 ευρω (με γραψαν για 90 επειδη ημουν φανταρος)

Κληση για παρανομο παρκαρισμα απο Λιμενικη Αστηνομια παρακαλω στο Ρεθυμνο - 25 ευρω νομιζω

Αλκοτεστ 0.46 με ανωτατο οριο τα 0.25. Προστιμο 150 ευρω και αφαιρεση διπλωματος για 3 μηνες.

Επειδη καθε τριτη και Πεμπτη ειμαι στο Ντιρι εχω πετυχει μπροστα μου αστυνομικο να του τελειωνει το μπλοκακι! Καθε μερε γραφουν τουλαχιστον καμια 30αρια αυτοκινητα! Εμενα ακομα δεν με εχουν γραψει! Very happy
MEMsound - Τρι 22 Μάρ 2005, 10:34:27
Θέμα δημοσίευσης:
LUNA έγραψε:
Luna -....θα πάω θα πάω... άμεσα!
"Όργανο" - αντε.... πάρε την άδεια και φύγε
Luna -παρακαλώ?
"Όργανο" -φύγε σου λέω τι να σε κάνω....

Λοιπόν Αμαστασία αν ποτέ χρειαστώ αλλαγή κινητήρα στο 206 (λέμε τώρα μπορεί να μου την δώσει να το κάνω πισωκίνητο V6-biturbo-NOS με μοτέρ από 407....)

ή θα στο δώσω να το οδηγείς εσύ...

ή θα κάνω εγχείρηση αλλαγής φύλου!!!!

Laughing Laughing

Αυτόι "πολισμάνοι" είναι απίστευτοι!!
LuNa - Τρι 22 Μάρ 2005, 10:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Αυτόι "πολισμάνοι" είναι απίστευτοι!!

Τι λες τώρα....
εδώ με έχει σταματήσει μπλε σε μπλόκο για τον και καλά έλεγχο που έκαναν σε όλους και λύσσαξε πως θα γίνει να βρεθούμε εκτός υπηρεσίας και τι ωραία μάτια και χαμόγελο που έχω και να σου δώσω βρε κοπελιά το τηλέφωνο μου.... Razz
Βρε είστε γκαντέμηδες που είστε αγοράκια.... πιστέψτε με Razz
MEMsound - Τρι 22 Μάρ 2005, 10:52:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχεις αδικο αλλά υπάρχουν και ορισμένες "μπλεδοένστολες δεσποινιδο/κυρίες" στις οποίες σταματούμε "σχεδόν" οικειοθελώς.
Το θέμα είναι ότι το παίζουν κάπως και δεν μας παίρνει να τους κάνουμε πλάκα...
STELIOS - Τρι 22 Μάρ 2005, 11:32:21
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
STELIOS έγραψε:

δεν θελω να σας στεναχωρισω αλλα και εγω το ιδιο εκανα και μου ηρθαν 1300euro (απο κλησης της μηχανης) με την εφορια....και σιγα μην εχαναν αυτοι τα λεφτα.... Bluegrab Crying or Very sad

Nαι το ξερω, ομως το ποσο δεν αυξανεται οσο το αργεις ουτε παει δικασημος γιατι δεν ειναι της τροχαιας. Καποια στιγμη το ξερω πως θα τις πληρωσω παρ’οτι οι κλησεις της Δημοτικης Αστηνομιας ειναι αντισινταγματικες (οπως και τα σαμαρακια). Σ’αυτη τη χωρα τελικα ο καθενας κανει οτι γουσταρει !!!
volvos - Τρι 22 Μάρ 2005, 11:46:36
Θέμα δημοσίευσης:
αναστασια εχω μια ακομα πιο καφροιστορια....απο την εποχη της δραχμης!
γκολφ 3 1.4 με μηχανη 2.0 και φλογοεξατμιση....
γυριζουμε απο δουλεια στη σαλονικα....
180 και μασ κολλαει μια μερσεντες 190 απο πισω εεε παμε 200-210 περναμε μαζι και οι
δυο ενα παππου που πηγαινε αριστερα και αργα απο δεξια και τσουπ πεταγεται ενας φαρος.....

κανουμε δεξια... μας σταματανε -σιγμα ηταν...με τη 2.3- αρχιζουν...
προσπεραση απο δεξια , αδηλωτο μοτερ , ανασφαλιστο - ειχε ξεχασει να παρει μαζι του
την ανανεωση το ζωο- υπερβολικη ταχυτητα, επιδειξη αγωνιστικων ικανοτητων .....συνολο
1.300.000ΔΡΑΧΜΕΣ!!!!!!!!!
ναι καλα ακουσατε ενα εκατομυριο τριακοσες χιλιαδες....καπου εκει λιποθυμα ο φιλος μου να τρεχουμε
να βρουμε νερο στην ερημια!! σοου μιλαμε....
ε αρχιζει το ψηστηρι . ...τους δειξαμε τα χαρτια για δουλεια που επρεπε να ειμαστε πισω και ειχαμε αργησει
ασφαλεια το ειδαν οτι ειχε ληξει μερικες μερες , μοτερ φαινοταν οτι ηταν
καινουργια μετατροπη - αρχισαν κλασικα να ρωτανε ποσο πηγε πως παει αν αξιζει- ο ενας ειχε 2αρι γκολφ και
ηθελε να βαλει αν μπορει διλιτρο...- μετα μας ανοιξαν καπο μερσεντες χαζευαμε ολοι μαζι το κτηνος....
εεε τελικα μας εκαψαν 50000δρχ μονο για προσπεραση απο δεξια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φευγουν οι μπατσοι εμεις καθομαστε λιγο να συνελθουμε απο τη ξοφαλτση να ουρησουμε που απο το φοβο τα
ειχαμε κανει πανω μας και μετα απο 5-10λεπτα ξαναξεκιναμε....
ελα ομως που ειχαμε αργησει....οποτε ξανα μανα 200-220-240.... ξαφνικα μετα απο 10χλμ βλεπουμε πανω σε ενα αναχωμα
λιγο πιο ψηλα απο εθνικη τη μερσεντες παλι....με το που βλεπουν αυτοι καποιον να ερχεται με οοοοσα βαζουν μπρος να
κυνηγησουν...κοβουμε λιγο τους κορναρουμε καταλαβαινουν οτι ειμαστε εμεις μας κορναρουν χαιρετιομαστε και συνεχιζουμε!!!!

κι ομως κυριοι ειναι αληθεια....να ειναι καλα τα παιδια και μακαρι ολοι οι ατυνομικοι να ειχαν την διανοητικη ικανοτητα τους να
διαχωρισουν το γκαζοφονια απο το σβελτο οδηγο...

υ.γ σιχαινομαι να τρεχω τοσο σε εθνικη και δεν οδηγουσα εγω....
κανονικα επρεπε να μας κοψουν το κ#$@λο και εγω αυτο θα εκανα στη θεση τους.
crusader - Τρι 22 Μάρ 2005, 12:10:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ έχω 1-2 κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα,
1 γιατί δεν είχα τρίγωνο,
και 1 που ήταν για υπέρβαση ορίου ταχύτητας αλλά έγινε κάτι άλλο γιατί ήμουν φαντάρος τότε και τον έπιασα στο φιλότιμο τον κύριο πόλισμαν...
Stevon - Τρι 22 Μάρ 2005, 12:16:04
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν...
2002: 178euro για επικίνδυνη οδήγηση-επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων-αυτοσχέδιους αγώνες...και πού Αγ.Παρ/υή στην Πλατεία (Μεσογείων) ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ!!!! Exclamation
2003 : Αττική Οδό 18ευρώ για υπερβολική ταχύτητα...
2004: Αττική οδό για υπερβολική ταχύτητα το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι με πιάσανε για 0,8 km/h (110 όριο - εγώ 110,8) το χρηματικό ύψος δεν το γνωρίζω ακόμα γιατί τα΄ΠΗΡΑ Twisted evil Evil άσχημα όμως και σηκώθηκα και έφυγα
Αυτά , τώρα απλά απο ελέγχους που μου κάνανε και την γλύτωσα στο ΤΣΑΚ
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Wink
nickzotos - Τρι 22 Μάρ 2005, 12:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
83 ευρωπουλα με το μηχανακι γιατι πειγα αναποδα για να παρκαρω...ουτε 5 μετρα αναποδα δεν πειγα....και ο στρουμφ με εγραψε Crying or Very sad
Ydwr - Τρι 22 Μάρ 2005, 13:09:50
Θέμα δημοσίευσης:
Μια και μονο κλίση για λεωφοριοδρομο και αυτη αδίκως αφου είχα σταματήσει για δευτερολεπτα να πάρω ένα φίλο. Στην γωνία μου την είχανε στημένη. Δεν παει να τους ελεγα το τι συνέβει αυτοι ζωγράφιζαν. Μέχρι και το παληκάρι κατέβηκε να τους δείξει διευθυνση κατοικίας που αναγραφόταν στην ταυτοτητά τους. Τίποτα αυτοι.

Η καλύτερη κλίση ομως που ΔΕΝ πήρα ηταν οταν με σταμάτησαν για δακτύλιο. Πρίν ακόμα πλησιάσει ειχε αρχίσει να γράφει νουμερο. Τον βλέπω και του φωνάζω.
-Μην γράφεις...
-Δεν θα μου πεις την δουλεια μου. (συνεχίζει να γράφει) Εχεις μπει δακτύλιο..
- Μα για δεν ισχύει δακτύλιος για...
- Γιατι? Τι είσαι εσυ? Μάγκας? Δώσε μου άδεια και δίπλωμα.
- Αδεια δεν εχω.... (πριν προλάβω να συνεχίσω)
- Ουτε αδεια έ? θα φας καλά...
- Εχω όμως αυτο.. (και του δείχνω το δελτίο κίνησης μαζι με το διπλωμα) Καθότι το λευκό OCTAVIA με συμβατικές πινακίδες ήταν του στρατού. Mr. Green

Ε ρε παιδια έπρεπε να δείτε πως άλλαξε χρώμα ο μπατσάκος. Σαστησε κανονικα.
- ΠΟυ θα την δωσω τωρα εγω αυτη?
- Ξερω εγω? Εσυ που είσαι μαγκας κατι θα την κάνεις.

Επρεπε να τον βάλω και να με χαιρετήσει.. Twisted evil

Σημερα πάντως μάλλον τσίπμησα ακόμα μία. Καθώς ερχόμουν απο τον Σταυρο για γέρακα, κατα την έξοδο απο την γέφυρα ειδα ένα στρουμφ να με σημαδεύει. Πηγαινα με καμια 90 χλμ σκάρτα, αλλα και αυτά θεωρούνται πολλά για το όριο των 50. Το μόνο που μπορεί να με γλύτωσε ειναι το οτι η ταχύτητα μειωνόταν συνεχως αφου άφησα γκάζι και οτι 2 δευτερόλεπτα μετά με κάλυπτε ένα φορτηγο στην μεσαια. Rolling eyes Rolling eyes

Τώρα πόσες κλίσεις έχω γλυτώσει.... Απειρες Exclamation Exclamation
Τελευταία φορά ήταν αυτη στο στέκι (οι παρεβρισκομενοι θα θυμούνται) Very happy Very happy
Baphomet - Τρι 22 Μάρ 2005, 15:48:46
Θέμα δημοσίευσης:
εχω μια για λεωφορειοδρομο, μια για προβολακια ομιχλης και μια για ταχυτητα.
PHSYBORG - Τρι 22 Μάρ 2005, 15:58:50
Θέμα δημοσίευσης:
2 φιμε κ 2 για υπ.ταχυτητα ( στο γνωστο πεταλο της αληθειας)
-=N4X=- - Τρι 22 Μάρ 2005, 17:23:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα σε λιγοτερο απο χρονο που εχω διπλωμα κ αμαξι:
1)Παρανομο παρκαρισμα η οτι εκλεινα πεζοδρομο 3 φορες απο δημοτικη που πηρε τα @@ μου γιατι εχουμε γνωστο.
2)Μια κληση παλι για παρανομο αλλα απο τροχαια κ εκει πηρα εγω τα @@ τους γιατι δεν εχω γνωστο!
3)για ηχορυπανση...λογικο θα μου πειτε με ελευθερη εξατμιση κτλ αλλα οχι για την εξατμιση αλλα για ηχοσυστημα (το μαμα ετσι!)...ελεος δλδ!
Αυτα...
Την εχω γλιτωσει ομως κ απο αλλες...
1)Για την εξατμιση που οταν με σταματησαν καναν λες κ πιασαν τον bin landen αλλα τελικα τους επεισα οτι εχει σπασει ο καταλυτης μου κ οτι θα τον αλλαζα...
2)Για χειροφρενο διπλα απο μπατσικο!!!!!Ναι ναι...γα**το!Τελικα τους επεισα οτι ειχα προβλημα με τα φρενα κ επειδη εβρεχε επρεπε καπως να σταματησω..(αν ειναι δυνατον)
3)Για dangerous ελιγμους (!) οταν σε κλασσικη στροφη μπηκα με χλμ κ τσιμπισα φρενο κ τιμονια κ την πηρα λιγο με τις ανοιγοκλειουσες καλυπτρες εισοδου εξοδου (πορτες) κ ηταν μπλοκο εκει!
Την γλιτωσα γιατι το επαιξα κ καλα χασμενος κ οτι εχασα τον ελεγχο!Μεχρι κ νερο μου δωσαν για να ηρεμησω!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Twisted evil
gavanas - Τρι 22 Μάρ 2005, 20:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
Μια (η πρώτη) για παρκάρισμα.

Κατόπιν δύο (από τις πολλές) για ταχύτητα (τριαντάευρες)

Μετά διπλή διαχωριστική, οπου τη γλύτωσα πολύ φτηνα. Κατέβαινα στροφιλίκια Β.Ευβοια τέζα, και στο μαντούδι έκανα ένα προσπέρασμα σε διπλή διαχωριστική. Ο μπάτσος στέλνει σήμα παρακάτω και ξεκινά κυνήγι... Δυστυχώς για μένα παρακάτω (καμιά 20αρα χιλιόμετρα) είχε κίνηση και με σταμάτησαν...

Ένας μονόδρομος, Embarassed , ο οποίος όμως από διπλός, σε κάποιο σημείο αρχίζει να απαγορευεταί... (στο σταθμό στα πατησσια κοντα)

Και αφού σοβαρεύτηκα έγραψα άλλες τρείς τριαντάευρες.

Πάντως έχω αποφύγει αρκετές με κλασσικές δικαιολογίες, ή με συνοδεία του άλλου φύλου... Cool

Α!! και την "οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή" για πλαγιολισθηση στο κέντρο της πάτρας, μαζί με άλλο ένα φιλαράκι
DRAKE - Τρι 22 Μάρ 2005, 22:42:30
Θέμα δημοσίευσης:
167€ και 5 πόντους για προσπέρασμα σε διπλή γραμμή στην ευθεία στις Καλύβες στην Χαλκιδική. Το γεγονός ότι το όριο ήταν 50 και εγώ πήγαινα με 130 δεν ξέρω γιατί δεν το λάβαν υπόψη τους... Question και είχε και ραντάρ ο στρούμφ... Question Exclamation
gianic - Τρι 22 Μάρ 2005, 23:22:54
Θέμα δημοσίευσης:
2 κλησεις για παρανομο παρκαρισμα . απληρωτες και μαλιστα την τελευταια την αφηνω καθε φορα πανω στο αμαξι αφου παρκαρω παντα στο ιδιο απαγορευμενο σημειο !

Και μ εχουν σταματησει για κοκκινο, παρανομη αναστροφη, και αυτοσχεδιο αγωνα (με ενα opel corsa χιλιαρι Shocked ) χωρις να μου κανουν τιποτα παρα μονο να μου υπενθυμισουν οτι κανω μαλ***ες και αλλη φορα να προσεχω ώντας νεος οδηγος .. (1 χρονο διπλωμα εχω) αντε και εις αλλα .
shiba - Τετ 23 Μάρ 2005, 00:22:27
Θέμα δημοσίευσης:
εγω μια κληση εχω για παρανομο παρκαρισμα πριν 2 χρονια με το 1ο μου αμαξι.nissan cherry.κατα τα αλλα ειμαι 'καλο παιδι' στουσ δρομουσ Twisted evil Twisted evil
Baphomet - Τετ 23 Μάρ 2005, 14:25:35
Θέμα δημοσίευσης:
η μοναδικη που εχω φαει για ταχυτητα ειναι στην βαρκιζα. ειχε οριο 50 και εμενα με επιασαν με 101. φυσικα πηγαν να μου παρουν πινακιδες αλλα εγω τους ειπα "αυριο πάω στο rockwave και θα παω ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ πινακιδες"...και τελικα τσιμπησα αν θυμαμαι καλα 160 ευρω κι εφυγα...
UnderTaker - Τετ 23 Μάρ 2005, 16:22:01
Θέμα δημοσίευσης: Άλλο θέμα...
Μπράβο, βαλτοί είστε όλοι...
Έχω 2 δικαστήρια που περιμένω γίνουν. Δεν ξέρω πότε, μου είπαν ότι κάνουν πολύ καιρό να εκδικαστούν αυτές οι υποθέσεις. Ένα για ταχύτητα στην περιφερειακή Υμητού και ένα για επικίνδυνη οδήγηση στη Βουλιαγμένης. Δεν έχω δίπλωμα πλέον εδώ και λίγο καιρό. Περιμένω να το πάρω τον άλλο μήνα. Ελπίζω... Έχω βάλει λυτούς και δεμένους να τρέχουν μπας και το γλυτώσω. Τις πινακίδες όμως τις έχω. Αυτά. Προς γνώση και συμμόρφωση... Έτσι μου είπαν...
Demis - Τετ 23 Μάρ 2005, 16:50:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ελεος ρε παιδια εσεις ζειτε για να πληρωνεται το δημοσιο...Εγω παλι ενω με εχουν σταματησει αρκετες φορες για αλκοοτεστ και για εξακριβωση ουτε μια δεν εχω φαει...ακομααα !!
Και δεν αναφερω οτι σε καθημερινη βαση ειμαι στη περιοχη του δακτυλιου λογω σχολης....
Ghost Dog - Τετ 23 Μάρ 2005, 17:04:45
Θέμα δημοσίευσης:
6 κλησεις (οι 2 ειχαν και δικαστηριο)
+1 κληση απο δημοτικη αστυνομια
+1 φωτο απο καμερα (Μεσογειων) που μου ηρθε τη Δευτερα
=μια περιουσια που μου εχουν φαει τα παλιο-στρουμφακια (τις κραταω ολες! Τουλαχιστον θα μου μεινουν ενθυμια και φυσικα χρησιμευουν στην κοντρα των περισσοτερων κλησεων που εχω με αλλους 3 φιλους μου)

Αν κατσω να τις αναλυσω μεσω H/Y θα μας παρει βραδυ

Τον Γεναρη σβηστηκε το πρωτο μου 7ποντο, 6Ιουνιου το επομενο...Αντε να ελαφρυνουμε λιγακι!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil
RASTAVIPER - Τετ 23 Μάρ 2005, 22:39:22
Θέμα δημοσίευσης:
Και γω εχω αρκετουλες.
Οι πιο σημαντικες:
-Κληση 168 ευρω για επικινδυνη οδηγηση,ελιγμους,κοντρες κλπ με κοστος 168 ευρω για την οποια πηγα δικαστηριο και αθωωθηκα.
-Κληση για υπερβαση οριου ταχυτητας κατα 44 χλμ μεσα στην αθηνα, οπου επεσε ξηλωμα πινακιδων και αδειας για 1 μηνα.

Επισης εχω και 1 δικαστηριο για μη σταματημα σε σημα μπατσο σε μπλοκο.
Αυτο μετραει??? Razz Razz Razz Surprised Surprised
Lef205 - Πεμ 24 Μάρ 2005, 01:02:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:

Σημερα πάντως μάλλον τσίπμησα ακόμα μία. Καθώς ερχόμουν απο τον Σταυρο για γέρακα, κατα την έξοδο απο την γέφυρα ειδα ένα στρουμφ να με σημαδεύει. Πηγαινα με καμια 90 χλμ σκάρτα, αλλα και αυτά θεωρούνται πολλά για το όριο των 50. Το μόνο που μπορεί να με γλύτωσε ειναι το οτι η ταχύτητα μειωνόταν συνεχως αφου άφησα γκάζι και οτι 2 δευτερόλεπτα μετά με κάλυπτε ένα φορτηγο στην μεσαια. Rolling eyes Rolling eyes

Τώρα πόσες κλίσεις έχω γλυτώσει.... Απειρες Exclamation Exclamation
Τελευταία φορά ήταν αυτη στο στέκι (οι παρεβρισκομενοι θα θυμούνται) Very happy Very happy

ΠΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ????????????????????????????????????????????
Ω ΡΕ ΠΟ*ΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Silly Twisted evil Evil Shocked Crying or Very sad Mad Sad

απο εκει περναω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με + πολλα χιλιομετρα στο κοντερ και οταν τους βλεπω νομιζω οτι ειναι εκει για να σταματανε παπια!
αυριο παω για το "σπρει" των πινακιδων γιατι δεν βλεπω προκοπη!
Παντως αν ερθει εστω και ΜΙΑ κλιση στο σπιτι θα παω να βγαλω καρτα απεριοριστων για τα μεσα μαζικης μεταφορας γιατι αυτοκινητο δεν θα ξαναδω!
fpug - Πεμ 24 Μάρ 2005, 10:24:38
Θέμα δημοσίευσης:
1 για Κοκκινο φαναρι το 1991 (δεν θυμαμαι ποσο ηταν το προστιμο τοτε) καπου στη Κηφισσιας στο Μαρουσι.

1 για παρανομο παρκαρισμα κοντα σε κλαμπ στην παραλιακη (δεν την πληρωσα εδω και 5 χρονια και δεν μου εχει ερθει τιποτα).

2 για παρανομο παρκαρισμα στην Αγγλια απο 50 λιρες η μια αν θυμαμαι καλα.

2 για υπερβολικη ταχυτητα στην Αγγλια επισης(3+3=6 ποντοι στο τοτε εγγλεζικο διπλωμα που ειχα).

Και μια που γλιτωσα για ταχυτητα οταν με σταματησε μπατσος στην Ελλαδα και επειδη δεν ηξερε τι να κανει λογω ξενου διπλωματος με αφησε Smile .
dbokos - Κυρ 27 Μάρ 2005, 21:10:54
Θέμα δημοσίευσης:
1 για παρανομη σταθμευση απο δημοτικη αστυνομια (την πληρωσα σαν μαλ***ς)

1 για ζωνη (02:00 το βραδυ Evil Evil Evil )

2 για κοκκινο φαναρι (την μια την εσβυσα τελικα Embarassed )

Εχω γλυτωσει και απειρες για ταχυτητα ειδικα στην Ε.Ο. γιατι μου κανουν σημα οι απεναντι (ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!!) οτι εχει στρουμφομπλοκ.
crusader - Τετ 13 Απρ 2005, 08:48:38
Θέμα δημοσίευσης:
Έφαγα μια κλήση χθές το απόγευμα στην Πατησίων από Δημοτική Αστυνομία για παράνομο παρκάρισμα σε διάβαση αναπήρων... Confused

Αν δεν την πληρώσω ξέρει κανείς να μου πει σίγουρα τι γίνεται;
Έρχεται στην Εφορία ή ορίζεται δικάσιμος;
kanelj - Τετ 13 Απρ 2005, 08:52:52
Θέμα δημοσίευσης:
Μην μου πεις οτι σε γραψανε εκει που νομιζω Question Question Shocked Shocked Shocked Shocked Rolling eyes Rolling eyes
crusader - Τετ 13 Απρ 2005, 09:06:05
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Μην μου πεις οτι σε γραψανε εκει που νομιζω Question Question Shocked Shocked Shocked Shocked Rolling eyes Rolling eyes

ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Sad
vinman - Τετ 13 Απρ 2005, 09:35:19
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Έφαγα μια κλήση χθές το απόγευμα στην Πατησίων από Δημοτική Αστυνομία για παράνομο παρκάρισμα σε διάβαση αναπήρων... Confused

Αν δεν την πληρώσω ξέρει κανείς να μου πει σίγουρα τι γίνεται;
Έρχεται στην Εφορία ή ορίζεται δικάσιμος;

Αφου ειναι απο δημοτικη αστυνομια,δεν υπαρχει περιπτωση να παει διακαστικα η κληση.....οσο για την εφορια θα σου ερθει μονο αν υστερα απο ανεπαλληλες ειδοποιησεις που θα σου στειλουν απο τον δημο δεν ανταποκριθεις....αρα μιλαμε για αρκετα χρονια αργοτερα.....
Για να καταλαβεις αν διαβασεις παραπανω στο ιδιο topic,μου εστειλε ο δημος ειδοποιηση για κλησεις απο το 2000 και το 2001 που εχω απληρωτες....και ακομα δεν εχουν παει στην εφορια....
crusader - Τετ 13 Απρ 2005, 10:09:12
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ευχαριστώ Μάνο! Wink
netblaster - Τετ 13 Απρ 2005, 13:08:58
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω εφαγα προσφατα μια ωραιοτατη κληση για "παραβαση" πορτοκαλι( Exclamation ) σηματοδοτη!!! Μπορουσες να σταματησεις μου λεει το οργανο, ναι αλλα προλαβαινα να περασω του λεω κιεγω!!! Εντελει, 31Ε και εφορια εξοφληση!!!
Καπου ακουσα οτι μπορουμε να κανουμε εξοφληση των κλησεων και στα ταχυδρομια, αληθευει???
COOL ALEXIS - Τετ 13 Απρ 2005, 14:14:46
Θέμα δημοσίευσης:
Αληθεύει αρκεί το έντυπο της κλήσης να είναι νέου τύπου με απόκομμα ταχυπληρωμής Exclamation
ROM206 - Τετ 13 Απρ 2005, 16:31:43
Θέμα δημοσίευσης:
Κλήσεις με μηχάνη μετράνε; Γιατί εχώ 6 για κράνος, 1 δίπλωμα, 2 παρκάρισμα σε πεζοδρόμια και 1 για εξάτμιση.
Στο αμάξι εχω, 2 ζώνη, 2 παράνομο παρκάρισμα(1 μου πήραν πινακίδες), 1 φιμέ τζάμι.
vinman - Τετ 13 Απρ 2005, 20:09:00
Θέμα δημοσίευσης:
Δικαιώνονται στα δικαστήρια…
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 13/4/2005

Ο λόγος για τους οδηγούς, που προσφεύγουν στα δικαστήρια πολλές φορές για κλήσεις που δέχονται από την Τροχαία και την Δημοτική Αστυνομία και όχι άδικα, καθώς οι έξι από τους δέκα κατά μέσο όρο δικαιώνονται από τα δικαστήρια και δεν πληρώνουν νόμιμα την κλήση αυτή.

Έξι στους δέκα οδηγούς I.X., σύμφωνα με «Τα Νέα», που προσφεύγουν στα δικαστήρια για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας βγαίνουν κερδισμένοι, ενώ εννέα στους δέκα που παραπέμπονται σε δίκη για παραβίαση λεωφορειολωρίδας τελικά αθωώνονται. Οι λόγοι είναι… κάπως περίεργοι αφού αφορούν οδηγούς, οι οποίοι κατά έναν περίεργο τρόπο και σύμφωνα με την Τροχαία είναι κάτοχοι άλλης μάρκας αυτοκινήτου από ότι στην πραγματικότητα είναι. Παράλληλα λαμβάνουν κλήση στο όνομά τους με αριθμό κυκλοφορίας ενός… λεωφορείου. Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στην κλήση θα πρέπει να είναι ακριβή, αλλιώς η κλήση είναι άκυρη.
pygolabida - Τετ 13 Απρ 2005, 22:03:24
Θέμα δημοσίευσης:
Μία φορά στην Αττική Οδό - μου δείχνει το ραντάρ & επειδή ήμουν πάνω από το διπλάσιο του ορίου λέει ότι πρέπει να πάρουν πινακίδες και κάτι τέτοια, το ακούω εγώ & αρχίζω να κλαίγομαι και να ρωτάω άν δέχονται πιστωτικές & μου λέει "κοπελιά δέν είμαστε ο Κωτσόβολος", αλλά γελάσανε & τουλάχιστόν πλήρωσα 33 € κανονική κλήση... Very happy
panosmar206 - Πεμ 14 Απρ 2005, 16:53:31
Θέμα δημοσίευσης:
προσφατα στην αμερικανικη πρεσβεια σε καποιο στενο μου πηρε το αμξι ο γερανος. εψαχνα το αμαξι δια τηλεφωνου 1 ωρα και τελικα το βρηκα!!!!! μου πηραν πινακιδες και αδεια για 20 μερες πικρααααααααααα
crusader - Παρ 15 Απρ 2005, 09:30:51
Θέμα δημοσίευσης:
panosmar206 έγραψε:
προσφατα στην αμερικανικη πρεσβεια σε καποιο στενο μου πηρε το αμξι ο γερανος. εψαχνα το αμαξι δια τηλεφωνου 1 ωρα και τελικα το βρηκα!!!!! μου πηραν πινακιδες και αδεια για 20 μερες πικρααααααααααα

ΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!
Είναι να πάω εκεί τη Δευτέρα. Τώρα που το έγραψες μάλλον θα πάρω κανα μετρό....
thodwrhs - Τρι 14 Φεβ 2012, 09:26:43
Θέμα δημοσίευσης:
σαββατο βραδυ κυριακης ξημερωματα...εχω βγει εξω και εχω χωρισει με το αμορε.... εκει που τα χω πιει παω να την βρω... και τσουπ σταματανε απο πισω μου τρια περιπολικα αλκοτεστ και μου παιρνουν πινακιδες αδεια και διπλωμα βεβαια εκανα μαλ***α ανεβαινα με πατημενη δευτερα την γουναρη και ακουστηκα...αλκοτεστ ενω ειχα πιει μηδεν.... μαλλον κλαταρισμενο μηχανημα.
δεν βρηκαν να με γραψουν για τπτ εξατμιση στο οριο πυροσβεστηρα φαρμακειο ολα μεσα. και με γραφουν για φιμε 80 ευρω...

παμε στα καλυτερα τωρα.... σημερα ειμαι αρρωστος με 39 πυρετο παιρνω τον διοικητη της αμεσης δρασης και του λεω το και το... ο συναδελφος κυριος ταδε... ενω προσκομηισα εγγραφο οτι φερω αδεια για τις μεμβρανες και ενω εχω χαρτι δερματολογου για προβλημα στο δερμα δεν δεχτηκε τα χαρτια και με εγραψε..και χθες λεω που κατεβηκα μου υπεβαλε πρωτα να πληρωσω την κληση οπως και εκανα για να παρω τα χαρτια μου πισω... και μου γραψε στην κληση οτι θα τα κρατησουν για 10 μερες.

εγινε ο χαμος με παιρνει ο διοικητης μετα και μου λεει παιδι μου που εισαι σπιτι λεω μενωταδε ...το περιπολικο ηρθε απο κατω ανεβηκε πανω ο κυριος ετων 24 που πηγε να το παιξει μαγκας αδεια διπλωμα και πινακιδα στο χερι και μου δωσε 40 ευρω οπως του υπεδειξε ο διοικητης...

δεν ξερω τι τον εκανε αλλα εμπαση περιπτωση βρεθηκε οργανο της ταξης το οποιο δεν ηταν σαν τα υπολοιπα γουρουνια....
και χαρηκα οταν ειδα την κωλοφατσα του κυριο τραμπουκοοργανου να ναι τοσο μουτρωμενη και να θελει να με πλακωσει...
πρωτη κληση παρεπιπτοντως. και ο διοικητης μ δωσε ενα τηλεφωνο για να μ περασουν και τις μεμβρανες στην αδεια του αυτοκινητου.πρωτη φορα το ακουσα αλλα γινεται απο οτι μου ειπε στο συγκοιωνιων

τελος καλο ολα καλα και τα βρηκα με την κοπελια :Ρ
nikos 206cc - Τρι 14 Φεβ 2012, 10:01:22
Θέμα δημοσίευσης:
Εφοσον εχεις χαρτι γιατρου και το εδειξες στο οργανο αλλα παρολαυτα σε εγραψε θα μπορουσες μεχρι και να τον τραβηξεις αλλα δεν αξιζει τον κοπο
Ο διοικητης δεν επραξε ετσι επειδη ειναι αγιος,απλα επραξε βασει νομου
Επισης εχουν ακουσει τοοοοσα και τοσα οι αστυνομικοι ειδκα τον τελευταιο χρονο που αρχισαν να αλλαζουν το προσωπο του γ@μια της γειτονιας και να γινονται ανθρωποι
Βεβαια και αυτοι ανθρωποι ειναι,δεν βγηκαν απο κwλο,τους εχουνε ξεσκισει και αυτους τα νεα μετρα,αλλα ειδικα με τις περιστασεις που επικρατουν στη χωρα τα τελευταια 2-3 χρονια δεν εχουν αλλη επιλογη απο το να συμπεριφερονται ανθρωπινα
Τρανο παραδειγμα εδω πανω,η δημοτικη αστυνομια που ειναι πολυ πιο ελαστικη στο θεμα βγαζω το τεφτερι και γραφω οποιον βρω,αφου εχουν γινει και καποια σκηνικα χοντρα.Το 80αρι που σε γραφανε πριν 5 χρονια δεν εχει την ιδια αξια σημερα
Ακομα και οι δικαστες εχουν γινει ελαφρως πιο ελαστικοι ακομα και σε θεματα φυλακισης,αφου χωρος δεν υπαρχει..η χωρα υπολειτουργει και αυτο κανει μπαμ...βεβαια ολο αυτο εχει και καποια θετικα οπως η περιπτωση σου που παλιοτερα μπορει μεχρι και δικαστικα να την τραβαγες για να δικαιωθεις Wink
thodwrhs - Τρι 14 Φεβ 2012, 10:13:09
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
Εφοσον εχεις χαρτι γιατρου και το εδειξες στο οργανο αλλα παρολαυτα σε εγραψε θα μπορουσες μεχρι και να τον τραβηξεις αλλα δεν αξιζει τον κοπο
Ο διοικητης δεν επραξε ετσι επειδη ειναι αγιος,απλα επραξε βασει νομου
Επισης εχουν ακουσει τοοοοσα και τοσα οι αστυνομικοι ειδκα τον τελευταιο χρονο που αρχισαν να αλλαζουν το προσωπο του γ@μια της γειτονιας και να γινονται ανθρωποι
Βεβαια και αυτοι ανθρωποι ειναι,δεν βγηκαν απο κwλο,τους εχουνε ξεσκισει και αυτους τα νεα μετρα,αλλα ειδικα με τις περιστασεις που επικρατουν στη χωρα τα τελευταια 2-3 χρονια δεν εχουν αλλη επιλογη απο το να συμπεριφερονται ανθρωπινα
Τρανο παραδειγμα εδω πανω,η δημοτικη αστυνομια που ειναι πολυ πιο ελαστικη στο θεμα βγαζω το τεφτερι και γραφω οποιον βρω,αφου εχουν γινει και καποια σκηνικα χοντρα.Το 80αρι που σε γραφανε πριν 5 χρονια δεν εχει την ιδια αξια σημερα
Ακομα και οι δικαστες εχουν γινει ελαφρως πιο ελαστικοι ακομα και σε θεματα φυλακισης,αφου χωρος δεν υπαρχει..η χωρα υπολειτουργει και αυτο κανει μπαμ...βεβαια ολο αυτο εχει και καποια θετικα οπως η περιπτωση σου που παλιοτερα μπορει μεχρι και δικαστικα να την τραβαγες για να δικαιωθεις Wink

συμφωνω απολυτα ...... αλλα αυτος το παιξε καθαρα τσαμπουκας.... και οταν μου φερε τα χαρτια του λεω ρουφα τα τωρα γιατι επειδη εισαι ενα τσουτσεκι 24 χρονων και φορας στολη το παιζεις ιστορια... λες και ειμαι κανα κωλοπαιδο . αλλα δεν πειραζει τελος καλο ολα καλα και το ευχαριστηθηκα μεχρι αηδιας....
stamatis_vts - Τρι 14 Φεβ 2012, 16:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
τα φιμε 300ε δεν ειναι;;
volvos - Τρι 14 Φεβ 2012, 17:15:10
Θέμα δημοσίευσης:
αν δεν ησουν πιωμενος
αν δεν ανεβαινες σα μαλ**ας τη γουναρη

τοτε εχεις καθε δικαιωμα να του πεις οτι θες

αλλα οταν εχεις ΚΑΝΕΙ ΤΗ μαλ***α ΣΟΥ
και προφανως βρωμας και ποτο απο χλμ
αλλα δε σε γραφουν

και κανεις και θεμα

ξερεις τι καταφερες??????????

ενω εχεις αδικο βγηκες και απο πανω
και αυτο το κομπλεξικο μαλακιστηρι το μπατσακι θα ξεσπασει στον επομενο.......

αν θελουμε να αλλαξουν καποια πραγματα σε αυτη τη γαμωχωρα πρεπει να ειμαστε εμεις πρωτα απο ολα σωστοι.
ή τουλαχιστον εκει που ξερουμε οτι μπορουμε
drdino - Τρι 14 Φεβ 2012, 18:07:37
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:

Μακάρι να ήταν πιο αυστηροί οι δημοτικοί και να γράφανε συνέχεια τα παρανόμως παρκαρισμένα.
plaketokofths - Τρι 14 Φεβ 2012, 18:27:03
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

Μακάρι να ήταν πιο αυστηροί οι δημοτικοί και να γράφανε συνέχεια τα παρανόμως παρκαρισμένα.

Mάλλον Θεσ/νική λειτουργούν αλλιώς οι δημοτικοί. Καντε μια βολτα απο Αθήνα να αλλάξτε γνώμη.

πχ1. Σε ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης όπως γύρω γυρω απο Μιχαλοκαπουλου, κανε πως παρκαρεις λιγοτερο απο 12μ απο φανάρι να δεις πως ερχεται η κλήση.

πχ2. Κολωνάκι Σάββατο βράδυ δεν μένει αμάξι όρθιο. Ακομα για το οτι η μια ροδα ηταν ανεβασμενη στο πεζοδρόμιο.

Και οι 2 παραπανω περιοχές δεν εχουν ελευθερες θέσεις παρκιν, ειναι ειτε ελεγχομενης σταθμευσης ειτε αποκλειστικά μόνιμων κατοίκων.

πχ3. Διπλοπαρκάρω με αλαρμ κι εγώ μέσα (σε acs point Παγκράτι) και δημοτικός μου είχε κόψει κλήση απο τα 15μ μακριά ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ!

Να γράφουν αυτον που παρκάρει στην διαβαση τυφλών κτλ κτλ ή αυτών που εμποδίζουν πραγματικά. Γιατι αλλιώς αν θέλει καποιος να πάει στο Ιπποκράτειο πρέπει να πληρωσει στην καλύτερη 10€ parking.

Επίσης οι δημοτικοί υπάρχουν σε αυτή την χώρα μονο για να γράφουν και τπτ αλλο, δεν μπορώ να καταλαβω όμως γιατι πανε αντα 3αδες 4αδες ακομα και 5αδες για να γράψουν! Ενας κρατάει τη συσκευή, ενας πληκτρολογεί, ενας διαβαζει τον αριθμο κυκλοφορίας κι ενας πάει κι αφήνει το ραβασάκι? Μα τι στο καλό, πόσοι ειχαν θειο βουλευτή...
reselie-206 - Τρι 14 Φεβ 2012, 18:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
drdino έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

Mάλλον Θεσ/νική λειτουργούν αλλιώς οι δημοτικοί. Καντε μια βολτα απο Αθήνα να αλλάξτε γνώμη.

πχ1. Σε ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης όπως γύρω γυρω απο Μιχαλοκαπουλου, κανε πως παρκαρεις λιγοτερο απο 12μ απο φανάρι να δεις πως ερχεται η κλήση.

πχ2. Κολωνάκι Σάββατο βράδυ δεν μένει αμάξι όρθιο. Ακομα για το οτι η μια ροδα ηταν ανεβασμενη στο πεζοδρόμιο.

Και οι 2 παραπανω περιοχές δεν εχουν ελευθερες θέσεις παρκιν, ειναι ειτε ελεγχομενης σταθμευσης ειτε αποκλειστικά μόνιμων κατοίκων.

πχ3. Διπλοπαρκάρω με αλαρμ κι εγώ μέσα (σε acs point Παγκράτι) και δημοτικός μου είχε κόψει κλήση απο τα 15μ μακριά ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ!

Να γράφουν αυτον που παρκάρει στην διαβαση τυφλών κτλ κτλ ή αυτών που εμποδίζουν πραγματικά. Γιατι αλλιώς αν θέλει καποιος να πάει στο Ιπποκράτειο πρέπει να πληρωσει στην καλύτερη 10€ parking.

Επίσης οι δημοτικοί υπάρχουν σε αυτή την χώρα μονο για να γράφουν και τπτ αλλο, δεν μπορώ να καταλαβω όμως γιατι πανε αντα 3αδες 4αδες ακομα και 5αδες για να γράψουν! Ενας κρατάει τη συσκευή, ενας πληκτρολογεί, ενας διαβαζει τον αριθμο κυκλοφορίας κι ενας πάει κι αφήνει το ραβασάκι? Μα τι στο καλό, πόσοι ειχαν θειο βουλευτή...

Γιαυτό γράφουν για μ@λ@κιες... Laughing Πώς θα βγεί ο μισθός???

Εμένα με είχαν γράψει γιατί αντί των 2ω που ειχα πληρώσει το αντίτιμο ξε-πάρκαρα 20 λεπτά αργότερα και ήδη απο τα 5 λεπτά μετά τη λήξη με είχαν γράψει...!!!
plaketokofths - Τρι 14 Φεβ 2012, 18:40:10
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:

Γιαυτό γράφουν για μ@λ@κιες... Laughing Πώς θα βγεί ο μισθός???

Εμένα με είχαν γράψει γιατί αντί των 2ω που ειχα πληρώσει το αντίτιμο ξε-πάρκαρα 20 λεπτά αργότερα και ήδη απο τα 5 λεπτά μετά τη λήξη με είχαν γράψει...!!!

αστο Τάσο, τους δημοτικούς του δημου Αθηναιων δεν τους πιάνεις πουθενά.
Γυρω γύρω απο Ιπποκράτειο ανα οικοδομικο τετραγωνο ειναι 5 απ αυτούς και κυκλφορουν με μεζούρα και φακό.

Η επόεμνη απο μια τετοια υπηρεσια, ειναι ΕΥ και η μεθεπομενη ειναι σκοπιά με ποπ κορν στην Αρεοπαγιτου. Ηθελα να ξέρα ...
nikos 206cc - Τρι 14 Φεβ 2012, 18:52:28
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

Μακαρι να ειχε τελειωσει το γαμωμετρό που δε θα τελειωσει ποτε

Μακαρι να μην ηταν το 30% των θεσεων παρκινγκ για κομματα τραπεζες εφημεριδες διπλωματες και αλλα διαφορα

Μακαρι τα μεσα μεταφορας να μην εκαναν απεργια οποτε τους καβλωνε

Μακαρι ο δημος να εκανε ενα παρκινγκ στο κεντρο που να χρεωνε 20cents την ωρα και θα εβγαζε τα κερατα του γιατι θα ηταν πιτα καθημερινα αφου το ποσο ειναι αστειο

Μακαρι να ειχαμε σε καθε δρομο και καθε στενο απο τη μοναστηριου μεχρι τη Καλαμαρια ποδηλατοδρομους και οχι αυτες τις παπαρογραμμες που ειναι μισο μετρο πλατος και ρισκαρεις τη ζωη σου καθε φορα που σκεφτεσαι να παρεις ποδηλατο

Μακαρι να μην εδιναν 15 εκατομμυρια αδειες για ταξι και να υπηρχαν οσα χρειαζονταν

Μακαρι να υπηρχαν ειδικοι χωροι για πιατσες ταξι και οχι πιατσες που δημιουργησαν (και δημιουργουν ακομα με το ετσι θελω) οι ταριφες

Μακαρι να μη βαριομουνα να γραψω κι αλλα γιατι θελω κανα 2ωρο στο πληκτρολογιο

Οταν λοιπον εστω και ενα απο ολα αυτα τα μακαρι διορθωθουν,τοτε μιλαμε

Μακαρι
plaketokofths - Τρι 14 Φεβ 2012, 18:59:03
Θέμα δημοσίευσης:
αυτά δεν διορθώνονται από την μια μέρα στην αλλη, γι αυτο χρειάζεται να υπάρχει αλληλοκατανόηση.
drdino - Τετ 15 Φεβ 2012, 01:22:36
Θέμα δημοσίευσης:
δικαιολογίες

[
Lef205 - Τετ 15 Φεβ 2012, 02:10:00
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
[πχ1. Σε ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης όπως γύρω γυρω απο Μιχαλοκαπουλου, κανε πως παρκαρεις λιγοτερο απο 12μ απο φανάρι να δεις πως ερχεται η κλήση.

Κολωνακι ειναι ΑΛΛΗ ΑΘΗΝΑ το ζω λιγο τωρα τελευταια και ειναι ετσι οπως θα επρεπε να ειναι ολη η αθηνα.Ο λογος που ειναι ετσι πιστεω οτι εινα κατανοητος προς ολους.
Συγκεκριμενα το προηγουμενο Σαββατο ενα αυτοκινητο ειχε καβαλησει γωνια και δεν εστριβε τιποτα, οχι σε πολυσυχναστο δρομο.
Απο τη στιγμη που τηλεφωνισα στο 100 -εκτος του οτι μολις ακουσαν κολωνακι αρχησαν ευγενειες και πληθυντικοι- σε 10' ειχε ερθει περιπολικο και ξηλωνει πινακιδες ενω μετα απο μια ωρα που ξαναπερασα το αυτοκινητο ειχε κανει φτερα.Μαλλον το ειχαν σηκωσει.
Λιγα χλμ πιο κατω στην Σολωνος που συνορευει με Πατησιων τα πραγματα θυμιζουν παλι Ελλαδα.
thodwrhs - Τετ 15 Φεβ 2012, 03:06:50
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αν δεν ησουν πιωμενος
αν δεν ανεβαινες σα μαλ**ας τη γουναρη

τοτε εχεις καθε δικαιωμα να του πεις οτι θες

αλλα οταν εχεις ΚΑΝΕΙ ΤΗ μαλ***α ΣΟΥ
και προφανως βρωμας και ποτο απο χλμ
αλλα δε σε γραφουν

και κανεις και θεμα

ξερεις τι καταφερες??????????

ενω εχεις αδικο βγηκες και απο πανω
και αυτο το κομπλεξικο μαλακιστηρι το μπατσακι θα ξεσπασει στον επομενο.......

αν θελουμε να αλλαξουν καποια πραγματα σε αυτη τη γαμωχωρα πρεπει να ειμαστε εμεις πρωτα απο ολα σωστοι.
ή τουλαχιστον εκει που ξερουμε οτι μπορουμε

εχω αδικο ρε βολβε? ας με εγραφε για υπερβολικη ταχυτητα (50 μαξ με δευτερα το 1.1)η ηχορυπανση τι μαλ***α την εκανα και το πα κιολας το θεμα ειναι οτι ειχα εγγραφα μαζι μου και ειδικα απο γιατρο.εκει τσατιστηκα...
συν απο οτι ειδα στο νομοσχεδιο για τα φιμε δεν δικαιουνται να μου παρουν πινακιδες και αδεια
και οσο για το ποτο ηταν ενα haig kola και ενα υποβρυχιο και τους το πα οταν με ρωτησαν τι εχω πιει....κανονικα επρεπε να μαι πανω απο το οριο αλλα εδειξε μηδεν.
οσο για το κομπλεξικο μπατσακι ας κανουν οτι θελουν εξω ηταν ειχα μπλοκο τωρα που πηγα εβερεστ να παρω καφε 3 το πρωι ηταν οι ιδιοι αλλα δεν με γραψαν τυπικοτατοι σημερα.καποιος πρεπει να τους ταρακουναει γιατι αυτοι αν και στην ηλικια μ 23 24 νομιζουν οτι με ενα μπλοκ κλησεων ειναι αρχοντες τις ασφαλτου. ε σορρυ αλλα να πανε να μαμηθουν...
ας ξεσπασει οπου θελει εγω το δικιο μου το βρηκα :ΡΡΡΡΡΡ
Lef205 - Τετ 15 Φεβ 2012, 03:34:23
Θέμα δημοσίευσης:
kατι παιζει με τα μηχανακια του αλκοτεστ παντως.
χαρακτηριστικα πριν 4-5 χρονια με φιλη αφου εχουμε παει για φαγητο παμε για ποτο και γινομαστε σκνιπα τελειως.
Χτυπαμε δυο εσπρεσσακια και φευγουμε, εγω μπροστα αυτη πισω.Μπλοκο μας σταματανε και τους δυο, ενω σε εμενα εδειξε το απολυτο μηδεν ενω ημουν φανερα πιωμενος στη φιλη μου εδειξε κανονικα καιο πηρε κλιση.
Μαλιστα σε εμενα εκαναν δευτερη μετρηση και κοιτιοντουσαν αφου το δευτερο αποτελεσμα ηταν παλι μηδεν.
Αλλξ περιπτωση να εχω πιει ενα μικρο ποτηρι μπυρα, φαγωμενος παλι και με εδειξει οριακα το μηχανημα.
Θοδωρη μαλλον λογω του οτι και στη δικη σου περιπτωση κατι ειχε το μμηχανημα και επρεπε να σε γραψουν σε εγραψαν για αυτο. Θυμαμαι οταν ειχα το gti μου (αχ!) ηταν καραμαμα με τα παντα μεσα,ακομη και φοσφωριζε γιλεκακι ειχα οταν με σταματουσαν ψαχνοντουσαν για τι θα με γραψουν.
Ειδες πως ενθαρρυνει το συστημα να πεις ψεμα?
Αντι να αφησουν τον πιτσιρικα να φυγει και να στειλουν το μηχανημα στα σκουπιδια αφου ουτως ή αλλως αληθεια ειπε, επεκρατησε η λογικη "αφου ομολογησε κατσε να τον μαμησουμε, καποιο τροπο θα βρουμε"
Σκεψου να τους ελεγες "οχι εγω ουτε σταγονα ολο στα γυμναστηρια ειμαι μονο πορτοκαλαδα πινω" και σε συνδυασμο με το αποτελεσμα του μηχανηματος θα εφευγες κυριος.και που σε εγραψαν τι καλο εκαναν?οδηγωντας γυρισες παλι.
Δεν θυμαμαι οταν ημουν στην ηλικια 18-24 ποσες μα ποσες φορες ειχα οδηγησει πιωμενος, στουπι χαλια. Οταν σκεφτομαι εκ των υστερων βεβαια τι θα μπορουσε να ειχε συμβει το μονο που εχω να σου πω ειναι "κλειδωσε το το γ@μημενο και οταν συνελθεις πηγαινε παρτο, πιο ασφαλες ειναι εκεινη τη στιγμη να στο γδαρουν εκει που το αφησες παρα να το οδηγησεις.
nikos 206cc - Τετ 15 Φεβ 2012, 08:17:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και οφτοπικ
Με 2-3 ποτα ΔΕΝ εισαι πανω απο το επιτρεπτο οριο εκτος αν αρμεξες τιποτα τσικουδιες που εχουν μεγαλη περιεκτικοτητα σε αλκοολ
Επισης απο ατομο σε ατομο οι τιμες διαφερουν
Αλλο μια κοπελιτσα 1.60 45 κιλα και αλλο ενα νταγλαρι 1.90 100 κιλα
Εμενα με γραψανε με 3 ποτα και 3-4 σφηνακια πρωτη μετρηση 0,28 και δευτερη 0,26 ενω το οριο ειναι 0,25
Και μαλιστα με σταματησαν 100μετρα(μπορει και λιγοτερο) απο το μαγαζι που καθομουν και μεχρι τη δευτερη μετρηση μου ειπαν να πιω ενα μπουκαλι ολοκληρο νερο μπας και τη γλιτωσω..βεβαια τους μιλησα καλα ειμουν και με κοπελα και ηταν και αυτοι οκ μαζι μου
Εχω πετυχει βεβαια και αλλο μετρητη αλκοολ που απλα λεει αν περνας το αλκοτεστ η οχι και δεν εγραφε ακριβες νουμερο
thodwrhs - Τετ 15 Φεβ 2012, 08:35:02
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
Αν και οφτοπικ
Με 2-3 ποτα ΔΕΝ εισαι πανω απο το επιτρεπτο οριο εκτος αν αρμεξες τιποτα τσικουδιες που εχουν μεγαλη περιεκτικοτητα σε αλκοολ
Επισης απο ατομο σε ατομο οι τιμες διαφερουν
Αλλο μια κοπελιτσα 1.60 45 κιλα και αλλο ενα νταγλαρι 1.90 100 κιλα
Εμενα με γραψανε με 3 ποτα και 3-4 σφηνακια πρωτη μετρηση 0,28 και δευτερη 0,26 ενω το οριο ειναι 0,25
Και μαλιστα με σταματησαν 100μετρα(μπορει και λιγοτερο) απο το μαγαζι που καθομουν και μεχρι τη δευτερη μετρηση μου ειπαν να πιω ενα μπουκαλι ολοκληρο νερο μπας και τη γλιτωσω..βεβαια τους μιλησα καλα ειμουν και με κοπελα και ηταν και αυτοι οκ μαζι μου
Εχω πετυχει βεβαια και αλλο μετρητη αλκοολ που απλα λεει αν περνας το αλκοτεστ η οχι και δεν εγραφε ακριβες νουμερο

1,83 97 κιλα με λιγο ανοιγμενες πλατεσ ο σιναναι και ο σταθης και γενικα οι πατρινοι μπορουν να το επιβεβαιωσουν οτι ειμαι λιγο γιδι δουλευα και 2 χρονια πορτα..... :Ρ και ο φιλος μου ο γιαννης που ηταν μαζι αυτο μ ειπε παιζουν ρολο και τα κιλα μ οτι δεν με επιασε τι να πω....
sps - Τετ 15 Φεβ 2012, 08:57:11
Θέμα δημοσίευσης:
Kορυφαια ατακα φιλου, που τον σταματησαν για αλκοτεστ!
-Τι εχετε πιει?
-Τιποτα, τωρα παμε να πιουμε Laughing
volvos - Τετ 15 Φεβ 2012, 14:34:21
Θέμα δημοσίευσης:
παραμονη πρωτοχρονιας στο τροχονομο κηφισιας εχει ειπωθει η ατακα αυτη 8 το βραδυ τον σταματησανε για αλκοτεστ ελεος Laughing
plaketokofths - Τετ 15 Φεβ 2012, 15:11:16
Θέμα δημοσίευσης:
Το Κολωνάκι είναι οντως μια "άλλη Αθήνα".
Ο δήμος σκαταθηναίων έχει 7 δημοτικά διαμερίσματα κι οχι 2 δρομους, την πατριάρχου και την σκουφά. Αυτό ειναι καλό για μερικούς και κακό για αλλους.

Εχω ζήσει τα περισσότερα απο τα 27 μου χρόνια στο κέντρο της αθήνας (καλλιμάρμαρο) και δυστυχώς έχω δει και τον τρόπο με τον οποιο λειτουργεί η δημοτική αστυνομία. Οι κλησεις δεν πέφτουν μονο στο κολωνακι, πέφτουν παντου κι ετσι πρέπει να γίνεται.
Όμως ειναι αλλο να βγαίνεις για να γράψεις κι αλλο να βγαίνεις για να επιβάλλεις την τάξη.

Οταν οπως λεει ο Λεφ παρκαρισμενο εμποδιζει την στροφή να τον γράψουν, οπως οταν εμποδιζει διελευση ΑΜΕΑ κτλ κτλ. Οταν εχεις παρκαρει 10μ απο το φανάρι και σε γράφουν ειναι αλλο πράγμα ομως.
sps - Τετ 15 Φεβ 2012, 17:45:35
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
παραμονη πρωτοχρονιας στο τροχονομο κηφισιας εχει ειπωθει η ατακα αυτη 8 το βραδυ τον σταματησανε για αλκοτεστ ελεος Laughing

ναι,αυτο που αναφερω εγω ειναι καλοκαιρι '98 στην καλαματα Wink
Ghost Dog - Τετ 15 Φεβ 2012, 19:19:38
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Kορυφαια ατακα φιλου, που τον σταματησαν για αλκοτεστ!
-Τι εχετε πιει?
-Τιποτα, τωρα παμε να πιουμε Laughing

Worthy Worthy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
PANOSBR - Τετ 15 Φεβ 2012, 21:49:13
Θέμα δημοσίευσης:
αλλη επικη στιγμη ειναι,γνωστο στρουμφακι στην περιοχη Τριπολης,ο οποιος εκανε αλκοτεστ χωρις να χει μηχανημα.
κατεβαζε τον κοσμο και τον εβαζε να περπαταει,να δει αν πηγαινει ευθεια ή παραπαταει Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Blue Cub - Τρι 19 Ιαν 2016, 10:18:57
Θέμα δημοσίευσης:
Μια φορα εχω τρακαρει επειδή περασα στοπ και βρηκα αμαξι με αλλοδαπούς. Ευτυχως καλεσανε μονο ασφαλιστικες και όχι τροχαια.
Μια φορα που με σταματησαν φοραγα κοφτα γαντια οδηγησης, μου λενε ανοιξε το πορτ μπαγκαζ, το ανοιγω και κανω πισω, όχι μου λενε ψαξτο εσυ και δειξε μας τι εχεις, τους δειχνω όλα καλα, με ρωτάνε γιατι φοραω γαντια, τους λεω είναι οδηγησης και εχω σιδερενιο λεβιε και παγωνει και τοτε με ρωτάει αν εχω πτυσσομενο γκλοπ στο αμαξι... Τον κοιταω στραβωμένος και του λεω αν αυτό κολλαει επειδή φοραω κοφτα γαντια και το οργανο δαγκωθηκε και δικαιολογηθηκε απολογητικα.
Κληση τροχαιας δεν εχω φαει ποτε, μονο μια κληση επειδή ειχα παρκαρει μπροστα σε καδο και εμποδισα το σκουπιδιαρικο να τον αδειασει. Μετα κοιταγα την κληση σα χαζος και προσπαθουσα να καταλαβω την αρμοδιοτητα του ατομου που την εγραψε... Δεν ειχε υπογραφη, δεν ειχε σφραγιδα, ειχε ονομα. Τι διαλο, ο σκουπιδιάρης μου γραψε κληση; Περιττο να πω πως εμεινε απληρωτη.

Ασχετο, υπαρχει προστιμο για εσωτερικο φωτισμο στο σαλονι;
Mono AEK - Τρι 19 Ιαν 2016, 11:41:31
Θέμα δημοσίευσης:
Blue Cub έγραψε:

Ασχετο, υπαρχει προστιμο για εσωτερικο φωτισμο στο σαλονι;

υπαρχει απο την αστυνομια μοδας!!

υ.γ. πλακα κανω εννοειται...
reselie-206 - Τρι 19 Ιαν 2016, 11:50:13
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ πάντως πιστεύω οτι κατέχω τη πρωτιά σε γκαντεμιά! μου πήρανε πινακίδες για φιμέ , πλήρωσα , έβγαλα τα φιμέ για να ελεγχθεί το αυτοκίνητο μετά το 10ήμερο, πήρα πινακίδες και την ίδια ημέρα το απόγευμα μου τις ξαναπήρανε πάλι για φιμέ για άλλες 10 μέρες ενώ δεν είχα χαχαχαχαχ (τα πίσω τζάμια στο 207 RC είνα σκούρα απο το εργοστάσιο.........)
thodorisls - Τρι 19 Ιαν 2016, 12:04:06
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:
εγώ πάντως πιστεύω οτι κατέχω τη πρωτιά σε γκαντεμιά! μου πήρανε πινακίδες για φιμέ , πλήρωσα , έβγαλα τα φιμέ για να ελεγχθεί το αυτοκίνητο μετά το 10ήμερο, πήρα πινακίδες και την ίδια ημέρα το απόγευμα μου τις ξαναπήρανε πάλι για φιμέ για άλλες 10 μέρες ενώ δεν είχα χαχαχαχαχ (τα πίσω τζάμια στο 207 RC είνα σκούρα απο το εργοστάσιο.........)

σε βλεπω για ευχελαιο Laughing Laughing
Kostaswannabe - Τρι 19 Ιαν 2016, 13:48:08
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:

Δεν τα χες πάρει πίσω με τα χαρτιά τη 2η φορά με το πιστοποιητικό??
kostas205 - Πεμ 21 Ιαν 2016, 15:24:14
Θέμα δημοσίευσης:
Σώμα Δίωξης ναρκωτικών σας έχει σταματήσει ποτέ;
Ούτε σε ταινία..
Κυριακή βράδυ, είχε βρέξει, και βγήκα να χαρώ το ολισθηρό οδόστρωμα.
Κάποια στιγμή, μετα απο κάποιο σπινιάρισμα, βλέπω στο καθρεύτη ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει γρήγορα, ξανακοιτάω βλέπω περιπολικό (εδώ στην Κρήτη τα περιπολικά είναι NAVARA). Δεν με σταματάνε αμέσως αλλα με ακολουθουν. Μετα απο κανα 2λεπτο, που ο δρόμος άνοιγε, ανάβει σειρήνα και λέει ενας απο την καραμουζα , σταματήστε το όχημα και βγείτε με τα χέρια ψηλά τελος παντων βγαίνω εγώ, και βλέπω 6 αστυνομικούς ντυμένους απο το μύτη μέχρι το παπούτσι (αλεξισφαιρα, μπότες και κατι όπλα νααα). Μην τα πολυλογώ μου εκάναν σωματικό ελεγχο, έλεγχο στο αμάξι, ζητήσαν ταυτότητα, με ρωτησαν αν είναι γνησιο rallye το 205 μου, τους είπα ότι έχω αρχίσει μετατροπή αλλα δεν εχω αλλάξει μοτερ είμαι νόμιμος και έφυγα.
Bill207 - Πεμ 21 Ιαν 2016, 15:59:24
Θέμα δημοσίευσης:
kostas205 έγραψε:
Σώμα Δίωξης ναρκωτικών σας έχει σταματήσει ποτέ;
Ούτε σε ταινία..
Κυριακή βράδυ, είχε βρέξει, και βγήκα να χαρώ το ολισθηρό οδόστρωμα.
Κάποια στιγμή, μετα απο κάποιο σπινιάρισμα, βλέπω στο καθρεύτη ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει γρήγορα, ξανακοιτάω βλέπω περιπολικό (εδώ στην Κρήτη τα περιπολικά είναι NAVARA). Δεν με σταματάνε αμέσως αλλα με ακολουθουν. Μετα απο κανα 2λεπτο, που ο δρόμος άνοιγε, ανάβει σειρήνα και λέει ενας απο την καραμουζα , σταματήστε το όχημα και βγείτε με τα χέρια ψηλά τελος παντων βγαίνω εγώ, και βλέπω 6 αστυνομικούς ντυμένους απο το μύτη μέχρι το παπούτσι (αλεξισφαιρα, μπότες και κατι όπλα νααα). Μην τα πολυλογώ μου εκάναν σωματικό ελεγχο, έλεγχο στο αμάξι, ζητήσαν ταυτότητα, με ρωτησαν αν είναι γνησιο rallye το 205 μου, τους είπα ότι έχω αρχίσει μετατροπή αλλα δεν εχω αλλάξει μοτερ είμαι νόμιμος και έφυγα.

μήπως ήταν ΟΠΚΕ;
βέβαια εκεί στην Κρήτη έχει και άλλα θέματα Laughing ναρκωτικά - όπλα κτλ
kostas205 - Πεμ 21 Ιαν 2016, 16:03:46
Θέμα δημοσίευσης:
Παίζει να ήταν και ΟΠΚΕ, αλλα μου εκανε εντυπωση γιατι δεν μου ζητησαν διπλωμα, ασφαλεια, κτλ
geo106xs - Πεμ 21 Ιαν 2016, 17:11:02
Θέμα δημοσίευσης:
Οπκε ηταν,στανταρ! Κλασσικοι ελεγχοι για περιεργα "αντικειμενα"!
Navara απ'οσο εχω καταλαβει,εχουν στις επαρχιακες πολεις και γενικα οπου εχει ορεινες περιοχες.

Μενελαου Παρλαμα σε σταματησαν;
kostas205 - Πεμ 21 Ιαν 2016, 18:07:50
Θέμα δημοσίευσης:
Και στο κέντρο του ηρακλείου συνέχεια ναβαρα βλέπω (νυχτερινές ωρες κυρίως).
Περνώντας το γιοφυρο πηγαίνοντας προς παγκρήτιο, δεν τα πάω καλα με οδούς!
geo106xs - Πεμ 21 Ιαν 2016, 18:37:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι λεγεται αυτη η οδος Wink Εχε το νου σου,σε εκεινο το σημειο μπροστα στα εβερεστ (απεναντι απο την παλια peugeot) τη στηνουν πολυ συχνα και γραφουν αβερτα!
Αν τους δεις ερχομενος για τ.ε.ι,στριψε για Γαζι Laughing
Bill207 - Παρ 22 Ιαν 2016, 08:59:44
Θέμα δημοσίευσης:
Για κλήσεις έχω 2 για ταχύτητα (στη 1 αφαίρεση διπλώματος γιατί το ραντάρ έγραψε 172 Razz) και 1 για φιμέ

τώρα στο θέμα των μπάτσων που αναφέρθηκε και πιο πάνω,
κυκλοφορούσαμε με ενός φίλου το Huyndai Sonata του 1992 πριν χρόνια (δεν είχα καν δίπλωμα).
Αυτός τίγκα φιμέ τζάμια, ζάντα 17άρα, ηχοσύστημα και εξάτμιση που έκανε σαν wannabe Evo (κάγκουρας φουλ). Το αμάξι το έβλεπες και έλεγες πρεζάμαξο κατευθείαν.
Μας έχει πάει από πίσω ένα Octavia κωλάδικο στη Φιλαδέλφεια, και μας ακολουθάει όπου πάμε. Και κάποια στιγμή σταματάει επίτηδες ο φίλος μου και καλά να μιλήσει στο κινητό (στο παλιό Ρενέ, στα joe Wider). Και με το που σταματάει, σαν τις ταινίες, ανάβει προβολέας μεγάλος πάνω στο αμάξι, και μας φωνάζανε από μεγάφωνο. Και μόλις γυρίζω πίσω βλέπω 4-5 περιπολικά και 2 ασφαλίτικα. Μιλάμε για επιχείρηση κανονική.
Και μας βγάζανε έναν έναν από το αμάξι, με το ένα χέρι ψηλά, και το άλλο να σηκώνει τη μπλούζα (για να δουν μην έχουμε όπλο στη ζώνη χαχα).
Μάλιστα ο οδηγός, βγήκε έξω και έκανε "ειρωνικά" το σταυρό του, ότι και καλά τι γίνεται εδώ, και του φωνάζει από το μεγάφωνο "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΡΕ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ" Razz
Τελικά μας έψαξαν όλους σωματικά, πήρανε στοιχεία ταυτότητας και φύγανε..
Έχω πολλές εμπειρίες με αυτό το αμάξι, μας έχουνε σταματήσει όπου έχουμε πάει. Και 3 και 4 φορές μέσα σε μία εβδομάδα.
Αν κυκλοφορούσε ακόμα με τους ΔΙΑΣ;; Θα μπαίναμε στο βιβλίο γκίνες Laughing Ευτυχώς έφυγε για απόσυρση
reselie-206 - Παρ 22 Ιαν 2016, 11:22:26
Θέμα δημοσίευσης:
Με έχει σταματήσει ΟΠΚΕ σε παρόμοια φάση απο παρεξήγηση γιατί νόμιζε πως κάνουμε τίποτα διακίνηση και τέτοια.... Εγώ με ενα φίλο , είχα πετύχει ενα άλλο φίλο σε ένα παρακμιακό δρομάκι χωρίς φώτα και είχα σταματήσει μιλούσαμε.. ο άλλος χωρίς δίπλωμα βλέπει απο μακριά το τζιπάκι της ΟΠΚΕ και φεύγει τέρμα χαχαχα... εγώ ξεκινάω σιγά σιγά με παίρνει απο πίσω το τζιπάκι, μετά απο κανα 5λεπτο με σταματάει.. φωνάζανε απ'το μεγάφωνο καθίστε μέσα στο αυτοκίνητο μετά βγήκανε έξω μας σημαδεύανε και φωνάζανε βγείτε με τα χέρια ψηλά και τέτοια...τελικά αφού κάνανε φύλλο και φτερό το αμάξι και εμάς μαζί μας αφήσανε να φύγουμε χαχα

Μπορεί να γίνει παρεξήγηση απο το πουθενά για πλάκα , ωστόσο παρότι ταλαιπωρηθήκαμε λίγο εγώ χάρηκα που ασχοληθήκανε να δούνε τι και πώς και ρισκάρανε αντί να κάνουν τα στραβά μάτια
Mono AEK - Παρ 22 Ιαν 2016, 12:25:08
Θέμα δημοσίευσης:
Η οπκε ειναι απτα πιο μαχιμα σωματα δε μασανε.

Εγω παντως δε θα χαιρομουν γιατι εχω δει σε ελεγχο να ξεβιδωνουν μεχρι και καθισματα!

Παρολα αυτα κι εμενα με εχουν σταματησει εξω απτη καβαλα με αλλους 4 πηγαιναμε στο στρατοπαιδο απο αθηνα πριν καμποσα χρονια

Αρχισαν να ξετυλιγουν τις αποδειξεις των διοδιων μια μια μεχρι που επεσαν σε ενα χαρτομαντηλο με μυξες (ολα στη πορτα πεταμενα) και μας εδιωξαν!
Blue Cub - Παρ 22 Ιαν 2016, 12:46:51
Θέμα δημοσίευσης:
Και γ@μω τις φασεις!
Να αρχισω να κυκλοφορω με αεροστεγες δοχειο με καβαλινα, σε περιπτωση ελεγχου να τους πω πως είμαι κοπρολάγνος να με περασουν για τρελο να με διωξουν!
Bill207 - Παρ 22 Ιαν 2016, 12:51:46
Θέμα δημοσίευσης:
Mono AEK έγραψε:
Εγω παντως δε θα χαιρομουν γιατι εχω δει σε ελεγχο να ξεβιδωνουν μεχρι και καθισματα!

εδώ κατεβάζουν παντελόνια Laughing
στα καθίσματα θα κολλούσανε;
και όχι μόνο οι ΟΠΚΕ Laughing
reselie-206 - Παρ 22 Ιαν 2016, 12:59:01
Θέμα δημοσίευσης:
Kanonika και με το νόμο...με τις κάλτσες και τα μποξεράκια μας αφήσανε...ξύλωμα καπλαμάδες όπου μπορούσανε κτλπ...
alfasud - Παρ 22 Ιαν 2016, 13:59:59
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω ένα δύο σκηνικά που αφορούν ΟΠΚΕ, στα οποία εκ των υστέρων είπα "ευτυχώς που ήταν αυτοί"! Laughing . Με το πρώτο 106 μου, μόλις είχα αλλάξει δίσκο-πλατό και ήθελα να δοκιμάσω... αντοχές υλικών Rolling eyes . Το μπλόκο ήταν στο τέλος ευθείας, πριν την οποία υπήρχε ελαφριά δεξιά καμπή. Μπαίνοντας εγώ στην καμπή, βάζω δευτέρα, σανιδώνω 8000, κόφτες, τρίτη και σανιδώνω. Καθότι τετραπετάλουδος Cool Shocked Very happy , καταλαβαίνετε ότι έκανα αισθητή την παρουσία μου με το πρώτο σανίδωμα Embarassed . Τους είδα να κάνουν σήμα να σταματήσω σχεδόν όλοι μαζί, κουνώντας χέρια στον αέρα!. Ευτυχώς γιατί δεν είχαν ρανταροσυσκευές μαζί και μάλλον έχουν άλλο αντικείμενο ερευνών γενικά. Πάντως υπήρξαν ύποπτα βλέμματα και... ειρωνικές ερωτήσεις ("Χμμ εντάξει τα χαρτιά αλλά με πόσα έτρεχες βρε παιδί μου?" - απάντηση "090" - " Τι 90, εδώ γινόταν χαμός! Confused Laughing Laughing ).
kostas205 - Παρ 22 Ιαν 2016, 14:25:02
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως αν θες να κρυψεις κατι το κρυβεις και δεν το βρίσκουν. Εκτος και αν είναι μιλημένοι και ξερουν που ακριβως να ψαξουν. Πιστευω τον ελέγχο τον κάνουν για ψαρωσουν και αν σε δουν να τσιμπας έχε γεια...
Kostaswannabe - Παρ 22 Ιαν 2016, 17:15:17
Θέμα δημοσίευσης:
Οπκε με έχει πάρει από πίσω στο παλιό αεροδρόμιο προς Γλυφάδα με το παλιό μου το 106 3 άτομα μέσα με τα μπουφάν τέρμα πάνω (ελέω κρύου και το καλοριφέρ έκοβε:twisted:) κ αφου φτάνουμε έξω από τον άγιο Κωνσταντίνο ξεκινάνε απ τα μεγάφωνα κάνε στην άκρη και τα χέρια πάνω στο ταμπλό. Ένας με το μεγάφωνο μπροστά στο παρμπριζ και 3 με όπλα σε κάθε άτομο.. Αριστερό χέρι βγάζει τη ζώνη δεξί πάνω στο ταμπλό κ αφου βγήκαμε έξω κάνανε τ αμάξι φύλλο κ φτερό. Έτοιμο να τρέξει drag. Βρήκαν ένα μακρύ τροξοκατσαβιδο που χα βγάλει την ταπετσαρία την προηγούμενη μέρα.. Confused Mad κ ένα μαχαιρακι κρητικό απ αυτά τα σουβενιρ με τις μαντινάδες πάνω που πραγματικά δεν ήξερα καν ότι υπήρχε στ αμάξι. Πιθανώς απ τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Το μαχαιρακι ήταν αυτό που ξεχειλησε το ποτήρι καθώς μετά το κατσαβίδι η ερώτηση τους ήταν "έχεις τίποτα άλλο μέσα" με εμένα ν απανταω φυσικά ένα καταφατικο όχι. Μας τράβηξαν στο τμήμα αφού πρώτα μου φορτωσαν το μισό αμάξι στο πορτ μπαγκαζ κ μετά από καμια ώρα μας άφησαν να φύγουμε αφού είδαν ότι δεν ψαρωναμε κ ότι όντως το χα το κατσαβίδι για την ταπετσαρία.. Κ από κλήσεις μια για θόρυβο εξάτμισης 200γιουρα για 2db παραπάνω Evil περικαλω (βέβαια ευτυχώς λόγω ασχετοσυνης του οργάνου γλιτωσαμε την αυτοσχεδια κόντρα, την φόρτωσε σ ένα σαξο.. Καημένο,700 γιουρα, κ άλλη μια κλήση για ταχύτητα στην Αττική με 192χλμ. Ευτυχώς με το 207 τίποτα πέρα από μια βλακεια για φιμε (στα εργοστασιακα) την οποία και φυσικά την έσβησα αφού πήρα πιστοποιητικό από την αντιπροσωπία. Και τους εβρισα κιόλας μετά τους μπατσους για την ταλαιπωρία και την ανιδεοτητα τους.. Κ πιθανότητα περιμένω μια ταχύτητα στην Αττική καθώς είδα το φλας που με τράβηξε.. Αυτά Rolling eyes
kostas205 - Παρ 22 Ιαν 2016, 21:54:12
Θέμα δημοσίευσης:
Το οτι είδες το φλας δεν σημαίνει κάτι. Ηράκλειο Χανιά με χτυπάει φλας στην εθνικη και ημουν με 90 χλμ.
Βάλτε navigon που έχει περασμενα τα ρανταρ και σε ειδοποιεί κάμποσα μετρα νωριτερα να κοψεις ταχύτητα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες