LuNa έγραψε: |
χμμμμ ενδιαφέρον θέμα....
για να δούμε.... 2004 βρήκα πάνω στο αμάξι μου μια κλήση του Δήμου Κηφισιάς για παρκάρισμα.... την αγνόησα δεδομένου ότι την "έχασα" ![]() ![]() ![]() (ξανά μανά σκόδρα φτου φτου μακριά και όξω απ εμάς!) |
....με έχουν σταματήσει πάρα πολλές φορές (ταχύητα, αλκοόλ, δακτύλιος, ζώνη, άλλα κυβικά στην άδεια και καμία σχέση η μηχανή.... |
TiMoRiS έγραψε: |
Λοιπον οταν ειχα το cinquecento ειχα παρκαρει σε γωνια στον πειραια και ενοχλουσα την μπαρα για τους αναπηρους! ![]() Με το pug εχω μια κληση που δεν εχω πληρωσει απο τον Σεπτεμβρη για φιμε και πλαστικο πινακιδας 35ε! Ξερετε ποτε θα με καλεσουν να την πληρωσω? |
άλλα κυβικά στην άδεια και καμία σχέση η μηχανή... |
STELIOS έγραψε: |
Δημοτικη Αστυνομια Αγιας Παρασκευης. Περαστε εξω απ΄το Ντιρι μια μερα να δειτε πως τις μοιραζουν, σαν καραμελες σε παιδικο παρτυ. Δεν τις κραταω πια, οπως τις βαζουν ετσι τις πεταω. |
kanelj έγραψε: | ||
δεν το αναλυεις λιγο αυτο???? πως ειχες αλλα κυβικα στην αδεια και αλλα στην μηχανη????με το 206??? .... |
...Υπερβολικη ταχυτητα 116 σε περιοχη των 60 - 30 ευρω (με γραψαν για 90 επειδη ημουν φανταρος)
Υπερβολικη ταχυτητα 90 σε περιοχη τω 60 - 30 ευρω (μου χαρησαν την διπλη διαχωριστικη που πατησα επειδη ημουν φανταρος) |
Lef205 έγραψε: |
...ειχαν ξενες πινακιδες αλλα κυβικα στην αδεια και αλλα στο μοτερ.
Οι κλησεις που εχω?Μια, για ελλειψη μπροστινης πινακιδας και μαλιστα δεν οδηγουσα εγω οταν κοπικε η κλιση... |
2004 βρήκα πάνω στο αμάξι μου μια κλήση του Δήμου Κηφισιάς για παρκάρισμα.... την αγνόησα δεδομένου ότι την "έχασα" ![]() ![]() ![]() |
Επισης ολοκληρη συλογη κλησεων απ'το 2002 μεχρι σημερα για παρανομο παρκαρισμα απο Δημοτικη Αστυνομια Αγιας Παρασκευης. Περαστε εξω απ΄το Ντιρι μια μερα να δειτε πως τις μοιραζουν, σαν καραμελες σε παιδικο παρτυ. Δεν τις κραταω πια, οπως τις βαζουν ετσι τις πεταω. |
kanelj έγραψε: |
δεν το αναλυεις λιγο αυτο????
πως ειχες αλλα κυβικα στην αδεια και αλλα στην μηχανη????με το 206??? Και το πιο σημαντικο.....Πως το καταλαβε οτι δεν ηταν τα ιδια κυβικα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Α!και τι σου ειπαν/εκαναν???? προστιμο απλα??δεν νομιζω....στην συγκεκριμενη περιπτωση σε τρεχουν... ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Φαντάζομαι με το "περίεργο" ![]() ![]() |
Αντε να πω κ'εγω.
2002 Κληση για παρανομο παρκαρισμα στη Κηφισια - δεν θημαμαι τιμη (Δημοτικη αστηνομια) 2004 καλοκαιρι στη Κρητη Υπερβολικη ταχυτητα 116 σε περιοχη των 60 - 30 ευρω (με γραψαν για 90 επειδη ημουν φανταρος) Υπερβολικη ταχυτητα 90 σε περιοχη τω 60 - 30 ευρω (μου χαρησαν την διπλη διαχωριστικη που πατησα επειδη ημουν φανταρος) Κληση για παρανομο παρκαρισμα απο Λιμενικη Αστηνομια παρακαλω στο Ρεθυμνο - 25 ευρω νομιζω Αλκοτεστ 0.46 με ανωτατο οριο τα 0.25. Προστιμο 150 ευρω και αφαιρεση διπλωματος για 3 μηνες. Επισης ολοκληρη συλογη κλησεων απ'το 2002 μεχρι σημερα για παρανομο παρκαρισμα απο Δημοτικη Αστυνομια Αγιας Παρασκευης. Περαστε εξω απ΄το Ντιρι μια μερα να δειτε πως τις μοιραζουν, σαν καραμελες σε παιδικο παρτυ. Δεν τις κραταω πια, οπως τις βαζουν ετσι τις πεταω. |
LUNA έγραψε: |
Luna -....θα πάω θα πάω... άμεσα!
"Όργανο" - αντε.... πάρε την άδεια και φύγε Luna -παρακαλώ? "Όργανο" -φύγε σου λέω τι να σε κάνω.... |
MEMsound. έγραψε: |
Αυτόι "πολισμάνοι" είναι απίστευτοι!! |
shark_zak έγραψε: | ||
δεν θελω να σας στεναχωρισω αλλα και εγω το ιδιο εκανα και μου ηρθαν 1300euro (απο κλησης της μηχανης) με την εφορια....και σιγα μην εχαναν αυτοι τα λεφτα.... ![]() ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Σημερα πάντως μάλλον τσίπμησα ακόμα μία. Καθώς ερχόμουν απο τον Σταυρο για γέρακα, κατα την έξοδο απο την γέφυρα ειδα ένα στρουμφ να με σημαδεύει. Πηγαινα με καμια 90 χλμ σκάρτα, αλλα και αυτά θεωρούνται πολλά για το όριο των 50. Το μόνο που μπορεί να με γλύτωσε ειναι το οτι η ταχύτητα μειωνόταν συνεχως αφου άφησα γκάζι και οτι 2 δευτερόλεπτα μετά με κάλυπτε ένα φορτηγο στην μεσαια. ![]() ![]() Τώρα πόσες κλίσεις έχω γλυτώσει.... Απειρες ![]() ![]() Τελευταία φορά ήταν αυτη στο στέκι (οι παρεβρισκομενοι θα θυμούνται) ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
Μην μου πεις οτι σε γραψανε εκει που νομιζω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Έφαγα μια κλήση χθές το απόγευμα στην Πατησίων από Δημοτική Αστυνομία για παράνομο παρκάρισμα σε διάβαση αναπήρων... ![]() Αν δεν την πληρώσω ξέρει κανείς να μου πει σίγουρα τι γίνεται; Έρχεται στην Εφορία ή ορίζεται δικάσιμος; |
panosmar206 έγραψε: |
προσφατα στην αμερικανικη πρεσβεια σε καποιο στενο μου πηρε το αμξι ο γερανος. εψαχνα το αμαξι δια τηλεφωνου 1 ωρα και τελικα το βρηκα!!!!! μου πηραν πινακιδες και αδεια για 20 μερες πικρααααααααααα |
nikos 206cc έγραψε: |
Εφοσον εχεις χαρτι γιατρου και το εδειξες στο οργανο αλλα παρολαυτα σε εγραψε θα μπορουσες μεχρι και να τον τραβηξεις αλλα δεν αξιζει τον κοπο
Ο διοικητης δεν επραξε ετσι επειδη ειναι αγιος,απλα επραξε βασει νομου Επισης εχουν ακουσει τοοοοσα και τοσα οι αστυνομικοι ειδκα τον τελευταιο χρονο που αρχισαν να αλλαζουν το προσωπο του γ@μια της γειτονιας και να γινονται ανθρωποι Βεβαια και αυτοι ανθρωποι ειναι,δεν βγηκαν απο κwλο,τους εχουνε ξεσκισει και αυτους τα νεα μετρα,αλλα ειδικα με τις περιστασεις που επικρατουν στη χωρα τα τελευταια 2-3 χρονια δεν εχουν αλλη επιλογη απο το να συμπεριφερονται ανθρωπινα Τρανο παραδειγμα εδω πανω,η δημοτικη αστυνομια που ειναι πολυ πιο ελαστικη στο θεμα βγαζω το τεφτερι και γραφω οποιον βρω,αφου εχουν γινει και καποια σκηνικα χοντρα.Το 80αρι που σε γραφανε πριν 5 χρονια δεν εχει την ιδια αξια σημερα Ακομα και οι δικαστες εχουν γινει ελαφρως πιο ελαστικοι ακομα και σε θεματα φυλακισης,αφου χωρος δεν υπαρχει..η χωρα υπολειτουργει και αυτο κανει μπαμ...βεβαια ολο αυτο εχει και καποια θετικα οπως η περιπτωση σου που παλιοτερα μπορει μεχρι και δικαστικα να την τραβαγες για να δικαιωθεις ![]() |
Τρανο παραδειγμα εδω πανω,η δημοτικη αστυνομια που ειναι πολυ πιο ελαστικη στο θεμα βγαζω το τεφτερι και γραφω οποιον βρω,αφου εχουν γινει και καποια σκηνικα χοντρα.Το 80αρι που σε γραφανε πριν 5 χρονια δεν εχει την ιδια αξια σημερα |
drdino έγραψε: | ||
Μακάρι να ήταν πιο αυστηροί οι δημοτικοί και να γράφανε συνέχεια τα παρανόμως παρκαρισμένα. |
plaketokofths έγραψε: | ||||
Mάλλον Θεσ/νική λειτουργούν αλλιώς οι δημοτικοί. Καντε μια βολτα απο Αθήνα να αλλάξτε γνώμη. πχ1. Σε ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης όπως γύρω γυρω απο Μιχαλοκαπουλου, κανε πως παρκαρεις λιγοτερο απο 12μ απο φανάρι να δεις πως ερχεται η κλήση. πχ2. Κολωνάκι Σάββατο βράδυ δεν μένει αμάξι όρθιο. Ακομα για το οτι η μια ροδα ηταν ανεβασμενη στο πεζοδρόμιο. Και οι 2 παραπανω περιοχές δεν εχουν ελευθερες θέσεις παρκιν, ειναι ειτε ελεγχομενης σταθμευσης ειτε αποκλειστικά μόνιμων κατοίκων. πχ3. Διπλοπαρκάρω με αλαρμ κι εγώ μέσα (σε acs point Παγκράτι) και δημοτικός μου είχε κόψει κλήση απο τα 15μ μακριά ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ! Να γράφουν αυτον που παρκάρει στην διαβαση τυφλών κτλ κτλ ή αυτών που εμποδίζουν πραγματικά. Γιατι αλλιώς αν θέλει καποιος να πάει στο Ιπποκράτειο πρέπει να πληρωσει στην καλύτερη 10€ parking. Επίσης οι δημοτικοί υπάρχουν σε αυτή την χώρα μονο για να γράφουν και τπτ αλλο, δεν μπορώ να καταλαβω όμως γιατι πανε αντα 3αδες 4αδες ακομα και 5αδες για να γράψουν! Ενας κρατάει τη συσκευή, ενας πληκτρολογεί, ενας διαβαζει τον αριθμο κυκλοφορίας κι ενας πάει κι αφήνει το ραβασάκι? Μα τι στο καλό, πόσοι ειχαν θειο βουλευτή... |
reselie-206 έγραψε: |
Γιαυτό γράφουν για μ@λ@κιες... ![]() Εμένα με είχαν γράψει γιατί αντί των 2ω που ειχα πληρώσει το αντίτιμο ξε-πάρκαρα 20 λεπτά αργότερα και ήδη απο τα 5 λεπτά μετά τη λήξη με είχαν γράψει...!!! |
drdino έγραψε: | ||
Μακάρι να ήταν πιο αυστηροί οι δημοτικοί και να γράφανε συνέχεια τα παρανόμως παρκαρισμένα. |
plaketokofths έγραψε: |
[πχ1. Σε ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης όπως γύρω γυρω απο Μιχαλοκαπουλου, κανε πως παρκαρεις λιγοτερο απο 12μ απο φανάρι να δεις πως ερχεται η κλήση.
πχ2. Κολωνάκι Σάββατο βράδυ δεν μένει αμάξι όρθιο. Ακομα για το οτι η μια ροδα ηταν ανεβασμενη στο πεζοδρόμιο. Και οι 2 παραπανω περιοχές δεν εχουν ελευθερες θέσεις παρκιν, ειναι ειτε ελεγχομενης σταθμευσης ειτε αποκλειστικά μόνιμων κατοίκων. |
volvos έγραψε: |
αν δεν ησουν πιωμενος
αν δεν ανεβαινες σα μαλ**ας τη γουναρη τοτε εχεις καθε δικαιωμα να του πεις οτι θες αλλα οταν εχεις ΚΑΝΕΙ ΤΗ μαλ***α ΣΟΥ και προφανως βρωμας και ποτο απο χλμ αλλα δε σε γραφουν και κανεις και θεμα ξερεις τι καταφερες?????????? ενω εχεις αδικο βγηκες και απο πανω και αυτο το κομπλεξικο μαλακιστηρι το μπατσακι θα ξεσπασει στον επομενο....... αν θελουμε να αλλαξουν καποια πραγματα σε αυτη τη γαμωχωρα πρεπει να ειμαστε εμεις πρωτα απο ολα σωστοι. ή τουλαχιστον εκει που ξερουμε οτι μπορουμε |
Αν και οφτοπικ
Με 2-3 ποτα ΔΕΝ εισαι πανω απο το επιτρεπτο οριο εκτος αν αρμεξες τιποτα τσικουδιες που εχουν μεγαλη περιεκτικοτητα σε αλκοολ Επισης απο ατομο σε ατομο οι τιμες διαφερουν Αλλο μια κοπελιτσα 1.60 45 κιλα και αλλο ενα νταγλαρι 1.90 100 κιλα Εμενα με γραψανε με 3 ποτα και 3-4 σφηνακια πρωτη μετρηση 0,28 και δευτερη 0,26 ενω το οριο ειναι 0,25 Και μαλιστα με σταματησαν 100μετρα(μπορει και λιγοτερο) απο το μαγαζι που καθομουν και μεχρι τη δευτερη μετρηση μου ειπαν να πιω ενα μπουκαλι ολοκληρο νερο μπας και τη γλιτωσω..βεβαια τους μιλησα καλα ειμουν και με κοπελα και ηταν και αυτοι οκ μαζι μου Εχω πετυχει βεβαια και αλλο μετρητη αλκοολ που απλα λεει αν περνας το αλκοτεστ η οχι και δεν εγραφε ακριβες νουμερο |
volvos έγραψε: |
παραμονη πρωτοχρονιας στο τροχονομο κηφισιας εχει ειπωθει η ατακα αυτη 8 το βραδυ τον σταματησανε για αλκοτεστ ελεος ![]() |
sps έγραψε: |
Kορυφαια ατακα φιλου, που τον σταματησαν για αλκοτεστ!
-Τι εχετε πιει? -Τιποτα, τωρα παμε να πιουμε ![]() |
Blue Cub έγραψε: |
Ασχετο, υπαρχει προστιμο για εσωτερικο φωτισμο στο σαλονι; |
εγώ πάντως πιστεύω οτι κατέχω τη πρωτιά σε γκαντεμιά! μου πήρανε πινακίδες για φιμέ , πλήρωσα , έβγαλα τα φιμέ για να ελεγχθεί το αυτοκίνητο μετά το 10ήμερο, πήρα πινακίδες και την ίδια ημέρα το απόγευμα μου τις ξαναπήρανε πάλι για φιμέ για άλλες 10 μέρες ενώ δεν είχα χαχαχαχαχ (τα πίσω τζάμια στο 207 RC είνα σκούρα απο το εργοστάσιο.........) |
εγώ πάντως πιστεύω οτι κατέχω τη πρωτιά σε γκαντεμιά! μου πήρανε πινακίδες για φιμέ , πλήρωσα , έβγαλα τα φιμέ για να ελεγχθεί το αυτοκίνητο μετά το 10ήμερο, πήρα πινακίδες και την ίδια ημέρα το απόγευμα μου τις ξαναπήρανε πάλι για φιμέ για άλλες 10 μέρες ενώ δεν είχα χαχαχαχαχ (τα πίσω τζάμια στο 207 RC είνα σκούρα απο το εργοστάσιο.........) |
kostas205 έγραψε: |
Σώμα Δίωξης ναρκωτικών σας έχει σταματήσει ποτέ;
Ούτε σε ταινία.. Κυριακή βράδυ, είχε βρέξει, και βγήκα να χαρώ το ολισθηρό οδόστρωμα. Κάποια στιγμή, μετα απο κάποιο σπινιάρισμα, βλέπω στο καθρεύτη ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει γρήγορα, ξανακοιτάω βλέπω περιπολικό (εδώ στην Κρήτη τα περιπολικά είναι NAVARA). Δεν με σταματάνε αμέσως αλλα με ακολουθουν. Μετα απο κανα 2λεπτο, που ο δρόμος άνοιγε, ανάβει σειρήνα και λέει ενας απο την καραμουζα , σταματήστε το όχημα και βγείτε με τα χέρια ψηλά τελος παντων βγαίνω εγώ, και βλέπω 6 αστυνομικούς ντυμένους απο το μύτη μέχρι το παπούτσι (αλεξισφαιρα, μπότες και κατι όπλα νααα). Μην τα πολυλογώ μου εκάναν σωματικό ελεγχο, έλεγχο στο αμάξι, ζητήσαν ταυτότητα, με ρωτησαν αν είναι γνησιο rallye το 205 μου, τους είπα ότι έχω αρχίσει μετατροπή αλλα δεν εχω αλλάξει μοτερ είμαι νόμιμος και έφυγα. |
Mono AEK έγραψε: |
Εγω παντως δε θα χαιρομουν γιατι εχω δει σε ελεγχο να ξεβιδωνουν μεχρι και καθισματα! |