Γιωργος77 έγραψε: |
Πάντως τα τέλη κυκλοφορίας ήδη αυξήθηκαν φέτος. Ίσως όλο το πανυγήρι να γίνεται ωστε να αυξηθεί ο έμμεσος φόρος των υγρών καυσίμων... Πάντως έχεις δίκιο. Είναι φοβερός ο τρόπος που τα ΜΜΕ παίζουν πάντα το παιχνίδι της εκάστοτε εξουσίας. Άλλωστε από αυτήν τρέφονται... |
Baphomet έγραψε: |
99,8 η BP Ultimate 100 Που βάζω πλέον... ![]() |
vinman έγραψε: |
Καύσιμα: Ξεπέρασε το 1 ευρώ η τιμή της αμόλυβδης ... έρχεται και το 1,25...... |
giannis_cc έγραψε: |
εγω εβαλα shell απλη με 0.86 πριν 2 μερες . κι απο κει και περα μονο εκει για βενζινη ! |
Lef205 έγραψε: | ||
Nα υποθεσω στη shell στο Γερακα? Αν οχι,εκει εχει την πιο φθηνη της Αττικης! |
STELIOS έγραψε: | ||||
Aυτη στη Κλεισθενους πρεπει να εννοειτε. Πραγματι ειναι η φτηνοτερη Shell που εχω δει. Εντομεταξη περναω σηχνα απο εκει και ολο λεω να βαλω αλλα εχει ΠΑΝΤΑ ουρα. |
volvos έγραψε: |
λιγο πιο πανω εχει μια ντρακ οιλ νομιζω-στο απενταντι ρευμα- η οποια εχει οσες φορες εχω περασει την ιδια τιμη με σελ και λιγοτερο κοσμο....
ο καλυτερος τροπος για να τσεκαρετε αυτα τα πραγματα ειναι www.ypan.gr |
Σημερα το πρωι πηγαινοντας για δουλεια εβαλα βενζινη κοντα στην γειτονια μου με 0,95.....Γυριζοντας τωρα το απογευμα το ιδιο βενζιναδικο την ειχε 1,03... ![]() ![]() |
crusader έγραψε: | ||
Κι εγώ το ίδιο παρατήρησα σε ένα πρατήριο εδώ κοντά μου σήμερα... Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι συνταρακτικό έγινε σήμερα; Μήπως επηρεάζει την τιμή του πετρελαίου και η κόντρα Ντέμη - Original τώρα; ![]() |
vinman έγραψε: | ||||
Aπλα Σπυρο μας δουλευουν κανονικοτατα.... ![]() Οποτε ανεβαινει το πετρελαιο ανεβαινει και η βενζινη....Οταν ομως πεφτει η διεθνης τιμη του πετρελαιου στην Ελλαδα συμβαινει το καταπληκτικο γεγονος να συνεχιζει να ανεβαινει η βενζινη..... ![]() Εγω ξερω να πω οτι πριν δυο μηνες εψαχνα τιμη γυρω στα 0,79,και τωρα εχουμε καταντησει να βαζουμε με 1 ευρω και να κανουμε και τον σταυρο μας απο πανω....Ετσι οπως παει το πραγμα μεχρι τον Δεκεμβριο θα κοντευει να φτασει το 1,20.... ![]() ![]() |
Σημερα το πρωι πηγαινοντας για δουλεια εβαλα βενζινη κοντα στην γειτονια μου με 0,95.....Γυριζοντας τωρα το απογευμα το ιδιο βενζιναδικο την ειχε 1,03... ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Οταν πραγματικα αρχισει να τελειωνει το πετρελαιο τι θα γινει ??? |
Baphomet έγραψε: | ||
MAD MAX |
MAD MAX |
giannis_cc έγραψε: |
τι 95αρα ρε .... νερακι απ τη βρυση . τι οι βενζιναδες καλυτεροι ειναι ?? |
όντως δεν είναι καλύτεροι... εκεί που γέμισα 100αρα σίγουρα δεν ήταν 100% ultimate... ![]() ![]() ![]() ![]() |
... εκεί που γέμισα 100αρα σίγουρα δεν ήταν 100% ultimate... ![]() ![]() ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
ρε πλακα κανετε?περασα χτες απο Καποδιστριου και εψανα βενζιναδικο....
Ο ενας ειχε την 100αρα 1.19 και ο αλλος 1.22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εβαλα με 1.14 ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||||
Στειλε τους αν εισαι σιγουρος.... |
......και είναι και σε κεντρικό σημείο ρε γα**το! νόμιζα οτι αυτά θα τα ελεγχουν. |
Baphomet έγραψε: | ||||||
σίγουρος είμαι...από τότε που έβαλα πρόγραμμα η νοθευμένη 100αρα βαράει πυρρακια. Για την ώρα είναι το μόνο βενζινάδικο που έχω βάλει 2 φορές 100αρα και μου βαράει πυράκια. δεν είναι τυχαίο...και είναι και σε κεντρικό σημείο ρε γα**το! νόμιζα οτι αυτά θα τα ελεγχουν. |
MEMsound έγραψε: |
Φυσικά και το έχω προσέξει... ![]() ![]() "Ασανσερ" έχουν γίνει οι τιμές πάντως.... ![]() |
ePhI έγραψε: | ||
και η τσεπη μας..... ![]() STELIO παντα στην Κλεισθενους εβρισκες χαμηλη τιμη στην βενζινη,ειδικα στην SHELL(ουρα τα αυτοκινητα) |
MEMsound έγραψε: |
..........Το καλό είναι ότι έχουν και ποιοτική βενζίνη. ![]() |
..............Παρόλα αυτά, ο κ. Αλογοσκούφης ανακοίνωσε τη σταδιακή αύξηση της φορολογίας στα καύσιμα ως το 2010.( ![]() ![]() ![]() ![]() |
οι υπουργοί σκίζονται οτι από σήμερα κιολας θα δούμε πτώση στα πρατήρια... εγω πάντως έχω δει αρκετές 100αρες στο 1,2...
Και γενικά οι Shell είναι η πιο ακριβή όπως πάντα... ![]() |