MEMsound. έγραψε: |
Σήμερα γύρω στις 20:00 στην Ηλιούπολη ήταν παρκαρισμένη σε ένα στενο μια σιελ Modena Cabrio και η μέγιστη αντίθεση πίσω της ένα πρασινο/μπλε 900αρακι ψιλοτρακαρισμένο Uno....! |
shark_zak έγραψε: |
ελατέ ένα σ/κ στην Κηφισιά να δείτε μπόλικες...όλοι οι φτωχοί άνθρωποι τα βγάζουν βόλτα... ![]() ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Oι παλιοτεροι θα θημουντε τις κοντρες στη πλατεια της Πολητειας (τοτε που ηταν ακομη στρογκηλη) οπου μεταξη Μercedes BMW και Porsche συχνα πηκνα εβλεπες και Ferrari να φερνουν την πλατεια σβουρες με αναποδα. Αυτα ηταν κοντρες !!! Καθομασταν απεναντι στον Αλεκο (εκει που τωρα ειναι τo Best Friends) και στηναμε κερκιδα. |
shark_zak έγραψε: |
εδω πανω μενεις... ![]() |
TiMoRiS έγραψε: |
Το συγκεκριμενο αμαξι λογω δουλειας το εχω οδηγησει και ειναι εμπειρια ζωης! Με το μονο πραγμα που το συγκρινω ειναι non-stop sex with Angelina Jolie!!! |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Βikes Rule |
MEMsound. έγραψε: |
Στο θέμα μας τώρα γυρνώντας βράδυ από Σαλαμίνα έχω πετύχει σε ένα στενό στο Πέραμα παρκαρισμένη κίτρινη DIABLO με τις δυο ρόδες πάνω στο πεζοδρόμιο, λες και είχε παρκάρει Seicento. Τι να πεις?!?!?!?!!! |
chatasos έγραψε: |
Λογικό είναι....που να χωρέσει στο στενάκι ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Πως πάμε εμείς με τα Πεζάκια πορεία στις εκδρομές... πριν από λίγα χρόνια είχαν έρθει καμιά 30αριά Ferrarakia από την Iταλία, τους έκαναν μία εκδήλωση στα Mέγαρα και μετά τους πήγαν στο Zάπειο για φωτογράφιση.
Eάν θυμάμαι καλά πρέπει να υπήρχε και μία GTO. H 288 βέβαια όχι η 250, αλλά GTO είναι κι αυτή. Mπροστά της η Mondena είναι Matchbox... |
Πως πάμε εμείς με τα Πεζάκια πορεία στις εκδρομές... πριν από λίγα χρόνια είχαν έρθει καμιά 30αριά Ferrarakia από την Iταλία, τους έκαναν μία εκδήλωση στα Mέγαρα και μετά τους πήγαν στο Zάπειο για φωτογράφιση.
Tις πέτυχα εντελώς τυχαία την ώρα που ανέβαιναν την Σταδίου. Όλα τα μοντέλα εκτός από την Manarello. Eίκοσι λεπτά... σεισμός!!!!!!!!!! Eάν θυμάμαι καλά πρέπει να υπήρχε και μία GTO. H 288 βέβαια όχι η 250, αλλά GTO είναι κι αυτή. Mπροστά της η Mondena είναι Matchbox... |
DimiP έγραψε: |
maranello βρε Χρηστο,
καλα παλι τα μαναρια σκεφτεσαι; ![]() ![]() ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Μου φαινετε θα ανεβασω τπτ φωτο γιατι κλασσικα εγω πρεπει να ειμαι ο πιο γκαντεμης....που τρωω εδω κ 3 χρονια περιπου μια κιτρινη τεσταροσα στη μαπα...αφου την εχει φιλος (ηλικιας 24 παρακαλω) στο γκαραζ του μαζι με (αρχιζω...) R1 2001 - R1 2005 - Kava ZX12 (το καλο με τα ramair) - 2 αγωνιστηκα 125 τα εφερε απο ιταλια μερια.
Επισης στο γκαραζ ξαπλωνει μια boxter (η απλη) της μαμας κ η 600 Sclass του μπαμπα....ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΣΑΤΕ?????????? Η πλακα εχει γινει πριν απο κανα μηνα οπου ειμαστε μαζεμενοι κοντα στο σπιτι του σε ενα fastfood μετα απο κοντρα κ ειναι ενας civikakias που το παιζει κ καλα οποτε τα παιρνει ο Νικος μια κ του λεει εισαι για ενα ανοιγματακι ρε? Με τι αμαξι λεει ο αλλος... Εξαρταται λεει ο Νικος...θες ferrari - porche - η merceda?? Αρχιζει ο αλλος τα ελα ρε καλα τωρα κ μας επεισες κ εγω εχω mclaren κτλ... Παμε ολοι εξω απο το σπιτι του παταει το κουμπακι του γκαραζ κ με το που αποκαλυπτονται τα οπισθια της ιταλιδας μενει καγκελο ο τυπος!!! Σοβαρα τωρα μπροστα στην τεσταροσα τα 360 δεν λενε μια.... ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΩΡΑ ![]() |
zippy έγραψε: |
Παιδια και εγω εχω δει και ferrari και αλλα πανακριβα αμαξια αλλα αθτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι ενα παλιο μασταγκ.
Δεν ειναι οι επιδοσεις δεν ειναι ουτε τα κρατιματα αλλα αυτο το 5L ειναι μαγιαααααααααααααααα. American Muscle ![]() ![]() ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Kαλα και τα Μustang αλλα πολλα κυβικα και οχι αναλογη δυναμη.Ειχε 1 φιλαρακι 1 τετραλιτρο 3-4 χρονων και εβγαζε μονο 200 αλογα.Οκ δε λεω εκανε burn-out με τις πισω ροδες για πλακα, αλλα απο γκαζια kaputt! |
volvos έγραψε: |
cool alex θυμασαι τον ηχο και τις σκαστρες της f40 στα μεγαρα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
R1 2005 |
Mπορώ εάν θέλεις να κανονίσω να σε πάνε μια βόλτα με 1000άρι...
Όπως λέει και αυτός που την έχει: Πήγαινα χαλαρά με καμιά 250αριά στην ευθεία της Tρίπολης και ήρθε από πίσω μου ένα από αυτά τα Audi τα μικρά πως τα λέτε μωρέ, ναι αυτά τα TT και μου ανασβηνε τα φώτα, έκανα δεξιά με πέρασε και πήγα κι εγώ από πίσω του και του αναβόσβηνα τα φώτα αλλά δεν έκανε δεξιά να περάσω. Άνοιξα το γκάζι και τον πέρασα από δεξιά ![]() |
Stevon έγραψε: |
Και την είδα...και έπαθα ΑΛΛΑ έπαθε και αυτός .
Σήμερα στη Λ.Κιφησίας γύρω στις 11:45 360 Modena κόκκινη...και εκεί που ο τύπος ήταν <<αμέριμνος>> στην μεσαία λωρίδα....ψιλο-μποτιλιαρισμένος....σκάει δίπλα του ο μαύρος σίφουνας(ναί...μήν φάω έχει γλάρο... ![]() (ντομάτες ευπρόσδεκτες...) |
LuNa έγραψε: | ||
Σαν το ανεκδοτο με το μυρμήγκι και τον ελέφαντα..... "Πνιχτον Μητσο, ΠΝΙΧΤΟΝ!!" ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ξέρεις 'ομως το σημαντικό είναι ότι το μυρμήγκι είχε οπαδούς..... ![]() ![]() καλά είμαι πολύ ψώνιο.... |
Ξέρεις 'ομως το σημαντικό είναι ότι το μυρμήγκι είχε οπαδούς..... ![]() ![]() καλά είμαι πολύ ψώνιο.... |
Αν την είδα λέει...???
![]() ![]() ![]() Κλάψ-κλάψ... ![]() and biger... http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/29976/408899/1/Image%28194%29.jpg http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/29976/408900/1/Image%28196%29.jpg |
vinman έγραψε: | ||
Ειπα στο πρωτο post σου να μην στις πεταξω..... ![]() ![]() Αλλα τωρα τις ζηταει ο οργανισμος σου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Αν ειχε πινακιδα ΙΒΜ **** , ειναι του φιλου που μου εφερε το αυτοκινητο. |
MEMsound έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() οκ τωρα??? (είσαι τυχερός που στα smiles δεν έχει πιπεριές, μελιτζάνες κλπ κλπ.... ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: | ||
Λευτέρη ναί πινακίδα ΙΒΜ-**** είχε , απλά έχω κάνει μ@λ....στις foto και δέν φαίνονται μεγαλύτερες..... αλήθεια πότε θα μας την δόσει για δοκιμή ο φίλος σου...?? ![]() ![]() |
!
Στο θέμα μας τώρα γυρνώντας βράδυ από Σαλαμίνα έχω πετύχει σε ένα στενό στο Πέραμα παρκαρισμένη κίτρινη DIABLO με τις δυο ρόδες πάνω στο πεζοδρόμιο, λες και είχε παρκάρει Seicento. Τι να πεις?!?!?!?!!! |
..........Μερικά αμάξια όσο και να τα βλέπεις δεν τα χορταίνεις!!!
Φυσικά μιλάω για το 206 που καθρεφτιζόταν στην πόρτα της Ferrari! χιχιχχιχιχιχχιχι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ROM206 έγραψε: |
1.Corvette - Sting Ray ( αν θυμάμαι καλά)
|
STELIOS έγραψε: |
Oι παλιοτεροι θα θημουντε τις κοντρες στη πλατεια της Πολητειας (τοτε που ηταν ακομη στρογκηλη) οπου μεταξη Μercedes BMW και Porsche συχνα πηκνα εβλεπες και Ferrari να φερνουν την πλατεια σβουρες με αναποδα. Αυτα ηταν κοντρες !!! Καθομασταν απεναντι στον Αλεκο (εκει που τωρα ειναι τo Best Friends) και στηναμε κερκιδα. |
Tomcat έγραψε: |
Τι το θυμήθηκα....τώρα........ τρελαίνομαι.....
Δευτέρα βράδυ...αλλά βράδυ-βράδυ λέμε (12+) νταλίκα αυτοκινήτων κινείται στην παραλιακή μεταξύ ΣΕΦ-Καλλιθεας .... Το εμπόρευμα...... 4 πορ(ν)σίδια 3-CAYMAN S [Μπλε -ασιμί-μαύρο] + 1-911 GT3 [ασιμί] και 2 FORD TRANSIT ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η Cayman από κοντά είναι Κ_Α_Υ_Λ_Α ............(ανέβηκαν και τα επιτόκια καταθέσεων σήμερα...έρχονται και τα κάλαντα......ααααα τρέλα τα Χριστούγεννα φέτος!!@$#%^*&) |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Πέτυχα μια τέτοια στη Ν. Ερυθραία με: Μια Gallardo, μια Murcielago, μια Elise, μια Maserati Quattroporte και δύο Maserati Coupe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shiba έγραψε: |
σημερα ειδα στο κεφφαλαρι μια Μ6..απλα επαθα πλακα |
Tomcat έγραψε: |
Μετά από ψάξιμο ... δεν βρήκα τόπικ που να αξίζει να τοποθετήσω την παρακάτω φωτό.......
http://img207.imageshack.us/my.php?image=lotusnick18kc.jpg Ο ευτηχής νταλικέρης φαίνεται να κουβαλά στην πλάτη του 2 ZONDA paggani , 1 Πορτοκαλί πάνω (αρχικά νόμιζα GT40 , μετά Carrera GT ...τώρα δεν ξέρω) ,2 F50 , 1 LAMBO gallardo +1 Murcielago και ...κάτι γκρί στο βάθος κάτω (μήπως είναι ASTON???)!!! ..καλή χώνεψη!!! |
ναι το πήρα απόφαση.
Οι Ferrari σε κίτρινο δεν μου αρέσουν καθόλου. Χάλια είναι. Μόνο σε κόκκινο θα την έπερνα... Μα είναι χρώμα αυτό?!?!?!?!?! Σαν ταξί... για να μην πω σαν emoticon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.tuningfever.com/Photos/u_1596/7461_max.jpg χάλια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |