PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Την είδα!

DimiP - Τετ 23 Φεβ 2005, 18:10:19
Θέμα δημοσίευσης: Την είδα!
...χθες το βραδυ πηγαινοντας στη δουλεια, φθανω στο φαναρι της λεωφ. Μαραθωνος κανω αριστερα και περιμενω να στριψω.
αμεσως ανοιγει το φαναρι και αρχιζω αναστροφη.
απεναντι μου καθονταν μια κατακοκκινη ferrari modena 360 η οποια ειχε παρει θεση μονη της και περιμενε.
τα ψιλοεχασα ομολογω και σχεδον σταματησα πανω στη στροφη.
... συνεχισα να στριβω με αργες κινησεις εχοντας τα ματια μου πανω της και "πιανοντας" ευθεια ετοιμαστηκα.
επιασα τερμα δεξια, κατεβασα 2α και 30 χλμ/ωρα, εκλεισα τη μουσικη και κατεβασα το παραθυρο του οδηγου. περιμενα.
φαινοταν οτι ο τυπος θα το ανοιγε, ολομοναχος ηταν 11 το βραδυ σε ενα δρομο με ασφαλτο καλυτερη απο της Αττικης οδου!
και δεν εκανα λαθος.
με το που ανοιγει το φαναρι, βλεπω στον καθρεφτη μου το κοκκινο τερας να ξεχυνεται και το επομενο δευτερολεπτο ακουω ενα "φρικιαστικο" ηχο και τη φεραρι να περναει απο διπλα μου με οσα ειχε και δεν ειχε.
στα 500 μετρα επιασε κοκκινο και σταματησε αλλα εγω επρεπε να στριψω και ετσι η συναντηση μας κρατησε 2-3 δευτερολεπτα το πολυ.

α-πι-στευ-το!
προσωπικα δεν ειχα ξαναδει απο τοσο κοντα τετοιο αμαξι
Stevon - Τετ 23 Φεβ 2005, 18:38:09
Θέμα δημοσίευσης:
Eνδεικτικά εχθές το βράδυ στην Αγ.Παρασκευή ποιο συγκεκριμένα στην Αγ.Ιωάννου 2 μάλιστα 2 360 Modena κατακόκκινες παρκαρισμένες η μία πίσω απο την άλλη.....το θέαμα καλό αλλά όχι το καλύτερο αφού συνοδεύονταν απο δύο τύπους (από Β.προάστεια.....σας φτάνει αυτό έτσι....) Razz
chatasos - Τετ 23 Φεβ 2005, 23:44:51
Θέμα δημοσίευσης:
Kάπως έτσι πρέπει να έγινε η φάση Crazy
TiMoRiS - Τετ 23 Φεβ 2005, 23:50:34
Θέμα δημοσίευσης:
Το συγκεκριμενο αμαξι λογω δουλειας το εχω οδηγησει και ειναι εμπειρια ζωης! Με το μονο πραγμα που το συγκρινω ειναι non-stop sex with Angelina Jolie!!!
MEMsound - Πεμ 24 Φεβ 2005, 00:31:03
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα γύρω στις 20:00 στην Ηλιούπολη ήταν παρκαρισμένη σε ένα στενο μια σιελ Modena Cabrio και η μέγιστη αντίθεση πίσω της ένα πρασινο/μπλε 900αρακι ψιλοτρακαρισμένο Uno....!
TiMoRiS - Πεμ 24 Φεβ 2005, 00:32:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ελα μωρε και τα δυο Fiatακια ειναι! Shocked
MEMsound - Πεμ 24 Φεβ 2005, 00:36:26
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ναι ναι ....!
έτσι ακριβώς.....!
χαχαχ
Όσο για το videaki παραπάνω τρελό γέλιο!
τσίτες το Α112!!!
Shocked Shocked Shocked
DimiP - Πεμ 24 Φεβ 2005, 00:54:32
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Σήμερα γύρω στις 20:00 στην Ηλιούπολη ήταν παρκαρισμένη σε ένα στενο μια σιελ Modena Cabrio και η μέγιστη αντίθεση πίσω της ένα πρασινο/μπλε 900αρακι ψιλοτρακαρισμένο Uno....!

φαντασου να ηταν κανα 4πεταλουδο uno με 700 αλογα Silly Silly Silly
georgep206 - Πεμ 24 Φεβ 2005, 01:11:17
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ έχει τύχει να δω από κοντά παρκαρισμένη την κόκκινη στο Γαλάτσι να με κοιτάει πονηρά και είχα τρελαθεί με το σχήμα και την δύναμη που σου αποπνέει αυτό το αυτοκίνητο.
Αλλά η πιο τρομερή στιγμή ήταν όταν είδα να περνάει από δίπλα μου μια Lamborghini Murcielago και έπαθα πλάκα.

Συγκεκριμένα η μοιραία συνάντηση έγινε ως εξής:

Γύρναγα με το αμάξι του πατέρα μου από Βόλο όπου κοντά στην Θήβα (μέσω εθνικής Λαμίας – Αθήνας εννοείται) αντιλαμβάνομαι μια σκιά στον καθρέπτη να με πλησιάζει με αρκετά χιλιόμετρα και με περίεργο χρώμα (το γνωστό πορτοκαλί) και καθώς κάνω να δω τι είναι βλέπω την Lamborghini ,έπαθα πλάκα με το σχήμα της και τον ήχο που έβγαζε. Στάθηκα τυχερός βέβαια γιατί εκείνη την στιγμή μπροστά μου είχε βγει ένα περιπολικό από την Θήβα μάλλον και με το που το είδε ο τύπος που την οδηγούσε κόβει (γι'αύτο και μπόρεσα να τη δω λίγο καλύτερα) και το τρομερό όλης της υπόθεσης ήταν ότι οι αστυνομικοί που ήταν στο περιπολικό τρελάθηκαν και αυτοί με αυτό που έβλεπαν με αποτέλεσμα να βγάλουν τα χέρια έξω από ενθουσιασμό και να τον παροτρύνουν να φύγει.
Για να μην τα πολύλογο καταλαβαίνεται τι έγινε όταν ο τύπος τους είδε , μέσα σε λίγα sec ακούστηκε ένας στρίγκλικος ήχος και λίγος καπνός από τα λάστιχα και αυτό ήταν μέχρι την επόμενη στροφή είχε εξαφανιστεί εντελώς από το οπτικό μου πεδίο. Ήταν το πιο ωραίο αυτοκίνητο που είδα πότε από κοντά να κινείτε με αυτήν την δύναμη.
shark_zak - Πεμ 24 Φεβ 2005, 07:42:44
Θέμα δημοσίευσης:
ελατέ ένα σ/κ στην Κηφισιά να δείτε μπόλικες...όλοι οι φτωχοί άνθρωποι τα βγάζουν βόλτα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
COOL ALEXIS - Πεμ 24 Φεβ 2005, 10:00:45
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
ελατέ ένα σ/κ στην Κηφισιά να δείτε μπόλικες...όλοι οι φτωχοί άνθρωποι τα βγάζουν βόλτα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Πες τα χρυσόστομε που μας κάνουνε τα νεύρα κουρέλια Exclamation Exclamation Exclamation

Εγώ πάντως την τελευταία φορά που είχα close encounter με υπεραυτοκίνητο ήταν με μια Galliardo στο Μαρκόπουλο όταν
είχα μείνει με φιλικό αυτοκίνητο!!!
Μου λέει ο φίλος μου ''κοιτα κοιτα'' Exclamation Exclamation Exclamation
Γυρνάω τη βλέπω και μετά γ**ω Silly Devil Onfire Cussing out
το UNO Exclamation Exclamation Exclamation

Για τα πρακτικά φίλος με R1 (ο ίδος με το UNO) έχει ανοίξει με 360 Challenge Stradale και ............... ακομα τον ψάχνει Exclamation Exclamation Exclamation

Βikes Rule
STELIOS - Πεμ 24 Φεβ 2005, 10:47:52
Θέμα δημοσίευσης:
Oι παλιοτεροι θα θημουντε τις κοντρες στη πλατεια της Πολητειας (τοτε που ηταν ακομη στρογκηλη) οπου μεταξη Μercedes BMW και Porsche συχνα πηκνα εβλεπες και Ferrari να φερνουν την πλατεια σβουρες με αναποδα. Αυτα ηταν κοντρες !!! Καθομασταν απεναντι στον Αλεκο (εκει που τωρα ειναι τo Best Friends) και στηναμε κερκιδα.
shark_zak - Πεμ 24 Φεβ 2005, 11:57:37
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Oι παλιοτεροι θα θημουντε τις κοντρες στη πλατεια της Πολητειας (τοτε που ηταν ακομη στρογκηλη) οπου μεταξη Μercedes BMW και Porsche συχνα πηκνα εβλεπες και Ferrari να φερνουν την πλατεια σβουρες με αναποδα. Αυτα ηταν κοντρες !!! Καθομασταν απεναντι στον Αλεκο (εκει που τωρα ειναι τo Best Friends) και στηναμε κερκιδα.

εδω πανω μενεις... Question
christhehealer - Πεμ 24 Φεβ 2005, 12:21:33
Θέμα δημοσίευσης:
Πως πάμε εμείς με τα Πεζάκια πορεία στις εκδρομές... πριν από λίγα χρόνια είχαν έρθει καμιά 30αριά Ferrarakia από την Iταλία, τους έκαναν μία εκδήλωση στα Mέγαρα και μετά τους πήγαν στο Zάπειο για φωτογράφιση.

Tις πέτυχα εντελώς τυχαία την ώρα που ανέβαιναν την Σταδίου. Όλα τα μοντέλα εκτός από την Manarello. Eίκοσι λεπτά... σεισμός!!!!!!!!!!

Eάν θυμάμαι καλά πρέπει να υπήρχε και μία GTO. H 288 βέβαια όχι η 250, αλλά GTO είναι κι αυτή. Mπροστά της η Mondena είναι Matchbox...
crusader - Πεμ 24 Φεβ 2005, 12:32:47
Θέμα δημοσίευσης:
Τις είχα πετύχει κι εγώ θυμάμαι τότε στον Κηφισό, αυτές στην άνοδο, εγώ στην κάθοδο.
Φυσικά είχαμε τραβήξει χειρόφρενο όλοι όσοι είμασταν εκείνη την ώρα στην κάθοδο και χαζεύαμε, καθώς πέρναγε το καραβάνι!!!
STELIOS - Πεμ 24 Φεβ 2005, 12:37:37
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

εδω πανω μενεις... Question

Yes, γειτονες ειμαστε. Very happy
vio - Πεμ 24 Φεβ 2005, 12:54:14
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να πώ και εγώ που την βλέπω την κ@ρ10λ@ κάθε μέρα. Έχει μια ασημένια το αφεντικό μου και κάθε απόγευμα που φεύγω απο την δουλειά να τη κάτω στο πάρκινγκ.....

....ΑΑΑΧΧΧΧΧΧ......
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 24 Φεβ 2005, 12:59:59
Θέμα δημοσίευσης:
TiMoRiS έγραψε:
Το συγκεκριμενο αμαξι λογω δουλειας το εχω οδηγησει και ειναι εμπειρια ζωης! Με το μονο πραγμα που το συγκρινω ειναι non-stop sex with Angelina Jolie!!!

Μ'αρεσεις Thumb right Laughing

Που να περασει και καμια ENZO δηλαδη τι εχει να γινει
MEMsound - Πεμ 24 Φεβ 2005, 13:15:10
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Βikes Rule

Καλά αυτό εννοείται!
Τα όποια πολύ γρήγορα υπεραυτοκινητα παίρνουν κεφάλι μετα τα 250-270km/h.....
Εκεί όμως τις περνάνε από πάνω.
Πάντως τις προάλες "τσάγιασα" ένα Saxακι "μαμά" (ΦΠΕ, ημισλικ κλπ κλπ) σε καμια 10αρια ανοιγματα απο στάση σε φανάρια με το 2,5αρι CRMακι μου....χεχεχε και πολύ το χάρηκα... Evil Evil (και μάλιστα χωρίς να ανοίγω ακριβώς από στάση γιατί σουζαρε και φοβόμουν μην έρθω "καπάκι")
Μιλάμε το παλικάρι με το Saxo είχε σκυλιάσει!!

Στο θέμα μας τώρα γυρνώντας βράδυ από Σαλαμίνα έχω πετύχει σε ένα στενό στο Πέραμα παρκαρισμένη κίτρινη DIABLO με τις δυο ρόδες πάνω στο πεζοδρόμιο, λες και είχε παρκάρει Seicento.
Τι να πεις?!?!?!?!!!
chatasos - Πεμ 24 Φεβ 2005, 14:17:10
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:

Στο θέμα μας τώρα γυρνώντας βράδυ από Σαλαμίνα έχω πετύχει σε ένα στενό στο Πέραμα παρκαρισμένη κίτρινη DIABLO με τις δυο ρόδες πάνω στο πεζοδρόμιο, λες και είχε παρκάρει Seicento.
Τι να πεις?!?!?!?!!!

Λογικό είναι....που να χωρέσει στο στενάκι Shocked
MEMsound - Πεμ 24 Φεβ 2005, 14:43:02
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Λογικό είναι....που να χωρέσει στο στενάκι Shocked

Ναι ναι αυτό είναι πολύ λογικό!
Μπορείς να μου πεις όμως πόσο λογικό είναι να κυκλοφορεί τέτοιο αυτοκινητο σε μια περιοχή σχετικά υποβαθμισμένη και μάλιστα να είναι παρκαρισμένη βράδυ σε ένα σχετικά επικίνδυνο σημείο!
Εγώ εκεί δεν θα αφηνα ούτε το bmx μου!
christhehealer - Πεμ 24 Φεβ 2005, 15:29:17
Θέμα δημοσίευσης:
Στην περιοχή υπάρχουν 3-4 πολύ γνωστές ψαροταβέρνες που πάνε διάφοροι επιφανείς επιχειρηματίαι για το ψάρι τους, την αστακομακαρονάδα τους και τα σχετικά.
Mε το που θα απλώσει κάποιος να την πειράξει, του έχει κοπεί το χέρι πάραυτα απ' τα "παιδιά" της προσωπικής ασφάλειας των...

Pώτα και κανέναν V.I.P να σε ενημερώσει... κάθεσαι και συζητάς με τον Φορουμάρχη... Aυτός ούτε για σουβλάκια δεν ξέρει να σε πάει!!!! Twisted evil Lol Lol Lol
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 24 Φεβ 2005, 15:31:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον θα το γραψω εδω να μην ανοιγω καινουργιο τοπικ.

Χθες με το 7αρι γυρνοντας απο Καστορια το πατησε μια 5 ρεπριζ και ειδα κοντερατα 285χλμ.Ολα αυτα στην Εγνατια οδο.Καποια στιγμη θα παμε να δουμε τελικες που πιστευουμε κοντερατα θα αγγιξει τα 300χλμ.Να μην μιλησω για αισθηση στα 285.....Λες και πας με 150 μονο.Βεβαια το καλυτερο ηταν μετα οταν αφησε το γκαζι που εβγαλε μια φλογα 1.5μετρο για ποσα δευτερολεπτα.Ψαχνουμε μετα την 911carrera 4 και μια MODENA για ενα ανοιγματακι να δουμε τι θα γινει. Razz
COOL ALEXIS - Πεμ 24 Φεβ 2005, 15:51:39
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Πως πάμε εμείς με τα Πεζάκια πορεία στις εκδρομές... πριν από λίγα χρόνια είχαν έρθει καμιά 30αριά Ferrarakia από την Iταλία, τους έκαναν μία εκδήλωση στα Mέγαρα και μετά τους πήγαν στο Zάπειο για φωτογράφιση.

Eάν θυμάμαι καλά πρέπει να υπήρχε και μία GTO. H 288 βέβαια όχι η 250, αλλά GTO είναι κι αυτή. Mπροστά της η Mondena είναι Matchbox...

Ήμουν κι εγώ εκεί Exclamation
Πήγα στα Μέγαρα να δούμε το Θέαμα Exclamation
Κορυφαία στιγμή ήταν μια 456 που έπαιρνε την Κ9 όλη μα όλη με το πλάι Shocked
Οδηγός της ο Ari Vatanen Very happy

Το μεγάλο το γέλιο ήταν με έναν Ιταλό γύρω στα 50+ με ντύσιμο αλλά St.Barbara και στυλ ταρίφα ο οποίος τα είχε πάρει κρανίο που όλοι κοιτάζανε την F50 οπότε δεν άντεξε κι άρχισε τις σβούρες με μια κίτρινη Testarossa Exclamation Exclamation Exclamation
Χεστήκανε όλοι, ειδικά όσοι τις είχανε αφήσει δίπλα του Shocked

ΥΓ 288 GTO η κορυφή, την θυμάμαι από μικρός που την είχα δει στην Ιταλία και με έχει στοιχειώσει από τότε! Πανάλαφρη με 400 αλογάκια
και σε πολυ πολυ λίγα κομμάτια Exclamation
DimiP - Παρ 25 Φεβ 2005, 00:17:55
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Tις πέτυχα εντελώς τυχαία την ώρα που ανέβαιναν την Σταδίου. Όλα τα μοντέλα εκτός από την Manarello. Eίκοσι λεπτά... σεισμός!!!!!!!!!!

maranello βρε Χρηστο,
καλα παλι τα μαναρια σκεφτεσαι; Laughing Laughing Laughing
-=N4X=- - Παρ 25 Φεβ 2005, 16:47:35
Θέμα δημοσίευσης:
Μου φαινετε θα ανεβασω τπτ φωτο γιατι κλασσικα εγω πρεπει να ειμαι ο πιο γκαντεμης....που τρωω εδω κ 3 χρονια περιπου μια κιτρινη τεσταροσα στη μαπα...αφου την εχει φιλος (ηλικιας 24 παρακαλω) στο γκαραζ του μαζι με (αρχιζω...) R1 2001 - R1 2005 - Kava ZX12 (το καλο με τα ramair) - 2 αγωνιστηκα 125 τα εφερε απο ιταλια μερια.
Επισης στο γκαραζ ξαπλωνει μια boxter (η απλη) της μαμας κ η 600 Sclass του μπαμπα....ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΣΑΤΕ??????????
Η πλακα εχει γινει πριν απο κανα μηνα οπου ειμαστε μαζεμενοι κοντα στο σπιτι του σε ενα fastfood μετα απο κοντρα κ ειναι ενας civikakias που το παιζει κ καλα οποτε τα παιρνει ο Νικος μια κ του λεει εισαι για ενα ανοιγματακι ρε?
Με τι αμαξι λεει ο αλλος...
Εξαρταται λεει ο Νικος...θες ferrari - porche - η merceda??
Αρχιζει ο αλλος τα ελα ρε καλα τωρα κ μας επεισες κ εγω εχω mclaren κτλ...
Παμε ολοι εξω απο το σπιτι του παταει το κουμπακι του γκαραζ κ με το που αποκαλυπτονται τα οπισθια της ιταλιδας μενει καγκελο ο τυπος!!!
Σοβαρα τωρα μπροστα στην τεσταροσα τα 360 δεν λενε μια....

ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΩΡΑ Sad [/b]
volvos - Παρ 25 Φεβ 2005, 16:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
cool alex θυμασαι τον ηχο και τις σκαστρες της f40 στα μεγαρα Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
christhehealer - Παρ 25 Φεβ 2005, 17:24:53
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
maranello βρε Χρηστο,
καλα παλι τα μαναρια σκεφτεσαι; Laughing Laughing Laughing

Mην μπερδευτεί ένας άνθρωπος εκ παραδρομής, αμέσως να του βγάλετε το όνομα. Bρε τι είσαστε 'σεις, εδώ μέσα... Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
RASTAVIPER - Παρ 25 Φεβ 2005, 21:27:10
Θέμα δημοσίευσης:
Και που να εβλεπες κανενα viper μπροστα σου,Πιστευω πιο πιθανο ειναι να δεις ferrari παρα viper.
MEMsound - Σαβ 26 Φεβ 2005, 02:06:51
Θέμα δημοσίευσης:
Άστα φίλε μου!
Πριν 3-4 χρόνια είχα πετύχει ένα κόκκινο viper targa στην διασταύρωση των Μελισσίων επί της Λ.Πεντέλης.
Είχε μάλιστα καλό καιρό και το είχε ανοιχτό!
Απλά κόλαση!
Σαν φίδι με ρόδες....!
Άλλα κυκλοφορούν ελάχιστα.

Anyway.
Πριν από λίγο γύρησα από μια χαλαρή βολτούλα προς Βουλιαγμένη μεριά και τσοθπ μπροστά μου από το φανάρι στην πλατεία της Βουλιαγμένης βγήκε μια κόκκινη F355 F1....
Σταμάτησε δίπλα σε μία Carina.
Η υψομετική διαφορά είχε πολύ πλάκα.
Απλα η Car;ina έχει το υψός 2 F355....την μια πάνω στην άλλη!
Μετά ανοιξε....."έκραξε" κατά τον γνωστό F τρόπο... και εξαφανίστηκε......!
ντΆλλαξα σε 2α και συνέχισα δυναμώνοντας την μουσική....και συνέχισα...
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 26 Φεβ 2005, 13:57:19
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Μου φαινετε θα ανεβασω τπτ φωτο γιατι κλασσικα εγω πρεπει να ειμαι ο πιο γκαντεμης....που τρωω εδω κ 3 χρονια περιπου μια κιτρινη τεσταροσα στη μαπα...αφου την εχει φιλος (ηλικιας 24 παρακαλω) στο γκαραζ του μαζι με (αρχιζω...) R1 2001 - R1 2005 - Kava ZX12 (το καλο με τα ramair) - 2 αγωνιστηκα 125 τα εφερε απο ιταλια μερια.
Επισης στο γκαραζ ξαπλωνει μια boxter (η απλη) της μαμας κ η 600 Sclass του μπαμπα....ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΣΑΤΕ??????????
Η πλακα εχει γινει πριν απο κανα μηνα οπου ειμαστε μαζεμενοι κοντα στο σπιτι του σε ενα fastfood μετα απο κοντρα κ ειναι ενας civikakias που το παιζει κ καλα οποτε τα παιρνει ο Νικος μια κ του λεει εισαι για ενα ανοιγματακι ρε?
Με τι αμαξι λεει ο αλλος...
Εξαρταται λεει ο Νικος...θες ferrari - porche - η merceda??
Αρχιζει ο αλλος τα ελα ρε καλα τωρα κ μας επεισες κ εγω εχω mclaren κτλ...
Παμε ολοι εξω απο το σπιτι του παταει το κουμπακι του γκαραζ κ με το που αποκαλυπτονται τα οπισθια της ιταλιδας μενει καγκελο ο τυπος!!!
Σοβαρα τωρα μπροστα στην τεσταροσα τα 360 δεν λενε μια....

ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΩΡΑ Sad [/b]

Καλα μιλαμε ο φιλος σου ειναι για να τον λυπομαστε ενα πραγμα Laughing
zippy - Κυρ 27 Φεβ 2005, 00:52:48
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια και εγω εχω δει και ferrari και αλλα πανακριβα αμαξια αλλα αθτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι ενα παλιο μασταγκ.

Δεν ειναι οι επιδοσεις δεν ειναι ουτε τα κρατιματα αλλα αυτο το 5L ειναι μαγιαααααααααααααααα.

American Muscle Armed Sniper 2gunfire
DimiP - Κυρ 27 Φεβ 2005, 03:58:03
Θέμα δημοσίευσης:
To 1993 στον Καναδα με πηγαιναν σχεδον καθε μερα βολτα και για δουλειες με camaro 4-5 λιτρα ....
γλουπ!
ελα που τοτε δεν ηξερα τι μου γινονταν και οχι μονο παραπονιομουν για το σπαρτιατικο σαλονι αλλα και για πολλα αλλα (π.χ. οτι μουγκριζε!!)

ε ρε και να το ειχα τωρα...που το 1400αρι πρεπει να το σπρωχνεις για να κουνηθει!

αλλα δεν ηξερα , εμ δε ρωταγα...

αμ το αλλο!

που με εβαλαν σε ενα mustag που ουτε που ξερω ποσα αλογα ηταν και με πηγαιναν βολτα λεγοντας "ακου πως κανει" και "δες πως κλωτσαει στην αλλαγη ταχυτητας" κι εγω σκεφτομουν "σιγα το πραγμα και να τελειωνουμε γιατι ημουν στο πισω μερος στριμωγμενος με αλλους 2"!!!
Confused Confused Confused
Lef205 - Κυρ 27 Φεβ 2005, 06:12:40
Θέμα δημοσίευσης:
Oταν θελησα να παρω αυτοκινητο ο θειος μου με εστειλε σε εναν φιλο του ο οποιος εισαγει αυτοκινητα απο το εξωτερικο.Το αυτοκινητο (το 206 μου) κλειστικε τηλεφωνικως και ειπαμε να συναντηθουμε στην τραπεζα να δωσω την προκαταβολη.Μπαινω τραπεζα τα κανονιζουμε και φευγοντας τον ρωταω"εχεις ερθει με τιποτα καλο σημερα?" περιμενοντας να ακουσω το πολυ για καμια μερσεντες.Κοιτα απεναντι μου λεει.1ο σοκ!Κοιταω και γεμιζει το ματι μου!Ena cayenne με 600 αλογα και 24αρα ζαντα!Μετα και τη βολτα διεπιστωσα πως και τα τζιπακια κατι πανε Laughing !
2ο σοκ΄.Παω στο γραφειο του να παρω τα συμβολαια του αυτοκινητου.Ολα οκ, παω να φυγω και μου λεει "ελα στο γκαραζ" παω και βλεπω μια κατακιτρινη Gallardo με 19αρα ζαντα dvd player και ενα σκασμο εξτρα!Μετα τη βολτα διεπιστωσα οτι ειναι ενας εγγυημενος τροπος για να παθεις αυχενικο!Φυσικα την απαθανατισα με τη φωτογραφικη του κινητου!
Τριτη και φαρμακερη φορα παω να παρω το αυτοκινητο.3ο σοκ!Η κλασσικη φραση"παμε στο γκαραζ" με ειχε υποψιασει πως παλι θα μου εφευγε η λαλια.Οπως και εγινε.F 355 ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ οσαν το προσωπικο αυτοκινητο του σατανα.Δεν ζητησα βολτα γιατι δεν θα εφευγα με 206 αλλα με λεωφορειο!
Αυτος ο ανθρωπος μου ειχε ¨κλεψει" το παιδικο μου ονειρο.Μια Laborghini μια porche μια ferrari.
Δεν συζηταω για το εβο 7 που ειναι τις εταιριας και το εχει για τις δουλειες του γραφειου, ουτε για το γκολφ μοτερ S3 που ηταν παρκαρισμενο και μιλουσε για αυτο σαν να μιλουσεγια seicento.Σε καποιους ανθρωπους η τυχη παντα χαμογελα.Βεβαια μετα απο αυτο διατυπωσα μια "θεωρια".
Καλυτερα 206 και μπολικος ελευθερος χρονος παρα μια Galardo που θα την οδηγω φευγοντας η πηγαινοντας κουρασμενος στο γραφειο και ουτε.
RASTAVIPER - Κυρ 27 Φεβ 2005, 10:22:43
Θέμα δημοσίευσης:
zippy έγραψε:
Παιδια και εγω εχω δει και ferrari και αλλα πανακριβα αμαξια αλλα αθτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι ενα παλιο μασταγκ.

Δεν ειναι οι επιδοσεις δεν ειναι ουτε τα κρατιματα αλλα αυτο το 5L ειναι μαγιαααααααααααααααα.

Kαλα και τα Μustang αλλα πολλα κυβικα και οχι αναλογη δυναμη.Ειχε 1 φιλαρακι 1 τετραλιτρο 3-4 χρονων και εβγαζε μονο 200 αλογα.Οκ δε λεω εκανε burn-out με τις πισω ροδες για πλακα, αλλα απο γκαζια kaputt!
zippy - Κυρ 27 Φεβ 2005, 14:41:52
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
zippy έγραψε:

Kαλα και τα Μustang αλλα πολλα κυβικα και οχι αναλογη δυναμη.Ειχε 1 φιλαρακι 1 τετραλιτρο 3-4 χρονων και εβγαζε μονο 200 αλογα.Οκ δε λεω εκανε burn-out με τις πισω ροδες για πλακα, αλλα απο γκαζια kaputt!

Οπως ανεφερα και πιο πανω αυτα τα αμαξια δεν ειναι για 0-100 και τετοια ειναι για τον τρελο ηχο που παραγουν.Η αμα θες ενα ατμοσφερικο κινητηρα για πειραγμα.Πιστευω πως ειναι ιδανικοι. Laughing
COOL ALEXIS - Κυρ 27 Φεβ 2005, 15:11:52
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
cool alex θυμασαι τον ηχο και τις σκαστρες της f40 στα μεγαρα Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Επειδή οι F40 έφυγαν νωρίς και γυρίσαν αργά δεν τις πρόλαβα in action Exclamation
Θυμάμαι όμως όταν φύγανε που άνοιξε μία στην εθνική ενώ ήμασταν στη πίστα, δεν μιλάμε για ήχο, αλλά για κόλαση Shocked Shocked Shocked
shark_zak - Δευ 28 Φεβ 2005, 08:22:45
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
R1 2005

ολα τα λεφτα...
COOL ALEXIS - Δευ 28 Φεβ 2005, 08:59:26
Θέμα δημοσίευσης:
Να σου πω ρε Πόθε έχεις βαλθεί να μας ξετινάξεις πρωι πρωι Question

Άντε μην κάνω καμιά ανταλλαγή το 206 με R1 και μετά θα ψάχνω και μέρος για να μείνω Exclamation Exclamation Exclamation
MEMsound - Δευ 28 Φεβ 2005, 10:26:34
Θέμα δημοσίευσης:
Επειτρέψτε να ονειρεύομαι το 1000άρι CBR...
(όχι ότι δεν βολέυομαι και με το 600άρι βέβαια...)

christhehealer - Δευ 28 Φεβ 2005, 10:48:32
Θέμα δημοσίευσης:
Mπορώ εάν θέλεις να κανονίσω να σε πάνε μια βόλτα με 1000άρι...

Όπως λέει και αυτός που την έχει: Πήγαινα χαλαρά με καμιά 250αριά στην ευθεία της Tρίπολης και ήρθε από πίσω μου ένα από αυτά τα Audi τα μικρά πως τα λέτε μωρέ, ναι αυτά τα TT και μου ανασβηνε τα φώτα, έκανα δεξιά με πέρασε και πήγα κι εγώ από πίσω του και του αναβόσβηνα τα φώτα αλλά δεν έκανε δεξιά να περάσω. Άνοιξα το γκάζι και τον πέρασα από δεξιά Shocked
shark_zak - Δευ 28 Φεβ 2005, 12:21:34
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Mπορώ εάν θέλεις να κανονίσω να σε πάνε μια βόλτα με 1000άρι...

Όπως λέει και αυτός που την έχει: Πήγαινα χαλαρά με καμιά 250αριά στην ευθεία της Tρίπολης και ήρθε από πίσω μου ένα από αυτά τα Audi τα μικρά πως τα λέτε μωρέ, ναι αυτά τα TT και μου ανασβηνε τα φώτα, έκανα δεξιά με πέρασε και πήγα κι εγώ από πίσω του και του αναβόσβηνα τα φώτα αλλά δεν έκανε δεξιά να περάσω. Άνοιξα το γκάζι και τον πέρασα από δεξιά Shocked

περιττές κινήσεις... απλά έπρεπε να ανοίξει... :fist:
MEMsound - Σαβ 12 Μάρ 2005, 11:12:46
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ ΔΕΝ "την είδα" στο δρόμο τουλάχιστον...
Σε φώτο όμως...

Πραγματικά σας την αφιερώνω:
Lamborghini Muchielargo GTR full carbon body

Idea Προτείνεται να ΜΗΝ την μπει "wallpaper" γιατί η επαναλαμβανόμενη θέαση της ενδεχομένως να προκαλει "ονειρώξεις"....
Περαστικά μας....
shark_zak - Τρι 15 Μάρ 2005, 07:54:53
Θέμα δημοσίευσης:
Onfire Onfire Onfire ....ΑΜΑΡΤΙΑ.... Onfire Onfire Onfire
crusader - Τρι 15 Μάρ 2005, 10:11:04
Θέμα δημοσίευσης:
Στην κόλαση θα πάτε... ηδονοβλεψίες!!! Cool
Stevon - Τετ 06 Απρ 2005, 15:37:38
Θέμα δημοσίευσης:
Αν την είδα λέει...???
Shocked Και έπαθα....

Κλάψ-κλάψ... Sad

and biger...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/29976/408899/1/Image%28194%29.jpg

http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/29976/408900/1/Image%28196%29.jpg
mick206 - Τετ 06 Απρ 2005, 19:18:46
Θέμα δημοσίευσης:
...την Αννούλα. Την είδα ψες αργά...
Να μπαίνει στη βαρκούλα να πάει στη ξενιτιά...
Laughing Laughing Laughing Laughing

Κι εγώ έχω δει μερικά τέτοια και έχω αρρωστήσει πραγματικά! Τι να λέμε τώρα... Δεν πάμε για ψάρεμα λεω εγώ... Razz Twisted evil Laughing Laughing Laughing
GTA - Τετ 06 Απρ 2005, 23:40:05
Θέμα δημοσίευσης:
Μην ξενερώνετε παίδες,τι να πούμε και εμείς που είμαστε απο την ίδια οικογένεια (Ιταλοί γαρ Razz )
Stevon - Παρ 15 Απρ 2005, 11:56:53
Θέμα δημοσίευσης:
Και την είδα...και έπαθα ΑΛΛΑ έπαθε και αυτός .
Σήμερα στη Λ.Κιφησίας γύρω στις 11:45 360 Modena κόκκινη...και εκεί που ο τύπος ήταν <<αμέριμνος>> στην μεσαία λωρίδα....ψιλο-μποτιλιαρισμένος....σκάει δίπλα του ο μαύρος σίφουνας(ναί...μήν φάω έχει γλάρο... Laughing )με δευτέρα στον κόφτη και την σκούπα να ωρύεται...δίπλα απο το παράθυρο του έ ο τύπος μπορώ να πώ ότι έμεινε...Μ@....ας έψαχνε απεγνωσμένα να βρεί διέξοδο στην κίνηση για να με πατήσει...κυριολεκτικά έτσι...αλλά ο καλός Θεούλης με βοήθησε και δέν τα κατάφερε....

(ντομάτες ευπρόσδεκτες...)
LuNa - Παρ 15 Απρ 2005, 12:08:15
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Σήμερα στη Λ.Κιφησίας γύρω στις 11:45 360 Modena κόκκινη...και εκεί που ο τύπος ήταν <<αμέριμνος>> στην μεσαία λωρίδα....ψιλο-μποτιλιαρισμένος....σκάει δίπλα του ο μαύρος σίφουνας(ναί...μήν φάω έχει γλάρο... Laughing )με δευτέρα στον κόφτη και την σκούπα να ωρύεται...δίπλα απο το παράθυρο του έ ο τύπος μπορώ να πώ ότι έμεινε...Μ@....ας έψαχνε απεγνωσμένα να βρεί διέξοδο στην κίνηση για να με πατήσει...κυριολεκτικά έτσι...αλλά ο καλός Θεούλης με βοήθησε και δέν τα κατάφερε....

Σαν το ανεκδοτο με το μυρμήγκι και τον ελέφαντα.....
"Πνιχτον Μητσο, ΠΝΙΧΤΟΝ!!"

Stevon - Παρ 15 Απρ 2005, 17:32:29
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Stevon έγραψε:

Σαν το ανεκδοτο με το μυρμήγκι και τον ελέφαντα.....
"Πνιχτον Μητσο, ΠΝΙΧΤΟΝ!!"

Ξέρεις 'ομως το σημαντικό είναι ότι το μυρμήγκι είχε οπαδούς..... Very happy Very happy

καλά είμαι πολύ ψώνιο....
MEMsound - Παρ 15 Απρ 2005, 18:09:08
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Ξέρεις 'ομως το σημαντικό είναι ότι το μυρμήγκι είχε οπαδούς..... Very happy Very happy

τελείως θα έλεγα....
Ααααάρπα την... Splat Splat (παλιοκάγκουρα!!!)

Αυτή η σκούπα μου τελικά έχει "αντιταλοφιλικές τάσεις".... Laughing
vinman - Παρ 15 Απρ 2005, 19:53:49
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:

Ειπα στο πρωτο post σου να μην στις πεταξω..... Wink Wink
Αλλα τωρα τις ζηταει ο οργανισμος σου.... Twisted evil Twisted evil
Splat Splat Splat Splat Splat
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
netblaster - Σαβ 16 Απρ 2005, 00:50:06
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω πηγα προχθες να παρω μια ταινια απο ενα video club στην Καλαμακιου και βλεπω παρακαρισμενη απεξω φαρδια πλατια μια Porsche GT3!!! Αρχιζω να τραβαω φωτο κλπ...Μετα απο λιγη ωρα (και σχετικη σηζητηση) διαπιστωνω οτι το τουτου ειναι του κυριου που εχει την αλυσιδα των συγκεκριμενων video club!!! Shocked Πως ειπατε?!?!? Rolling eyes
Lef205 - Σαβ 16 Απρ 2005, 01:03:48
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Αν την είδα λέει...???
Shocked Και έπαθα....

Κλάψ-κλάψ... Sad

and biger...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/29976/408899/1/Image%28194%29.jpg

http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/29976/408900/1/Image%28196%29.jpg

Αν ειχε πινακιδα ΙΒΜ **** , ειναι του φιλου που μου εφερε το αυτοκινητο.
Stevon - Σαβ 16 Απρ 2005, 08:18:00
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Stevon έγραψε:

Ειπα στο πρωτο post σου να μην στις πεταξω..... Wink Wink
Αλλα τωρα τις ζηταει ο οργανισμος σου.... Twisted evil Twisted evil
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μάνο 2-3 ακόμα και έφυγα για γεμιστά......
......
.......
................

(περιμένω....!!!) Laughing Laughing
MEMsound - Σαβ 16 Απρ 2005, 08:22:12
Θέμα δημοσίευσης:
Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat
οκ τωρα???
(είσαι τυχερός που στα smiles δεν έχει πιπεριές, μελιτζάνες κλπ κλπ.... Laughing Laughing
Stevon - Σαβ 16 Απρ 2005, 08:22:38
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Λευτέρη ναί πινακίδα ΙΒΜ-**** είχε , απλά έχω κάνει μ@λ....στις foto και δέν φαίνονται μεγαλύτερες.....
αλήθεια πότε θα μας την δόσει για δοκιμή ο φίλος σου...?? Shocked Question
Stevon - Σαβ 16 Απρ 2005, 08:41:43
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat
οκ τωρα???
(είσαι τυχερός που στα smiles δεν έχει πιπεριές, μελιτζάνες κλπ κλπ.... Laughing Laughing

Ά πα πα πα πα ρε παιδάκι μου....το παραέκανες...αλλά δέν πειράζει πάω <<βούρ>> για τα γεμιστά εεεεεεεεεεεέφυγα...... Laughing Laughing Laughing Wink
Lef205 - Σαβ 16 Απρ 2005, 12:56:21
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Λευτέρη ναί πινακίδα ΙΒΜ-**** είχε , απλά έχω κάνει μ@λ....στις foto και δέν φαίνονται μεγαλύτερες.....
αλήθεια πότε θα μας την δόσει για δοκιμή ο φίλος σου...?? Shocked Question

Θα βγει δοκιμη σε περιοδικο ειδικου τυπου τους επομενους μηνες.
COOL ALEXIS - Τετ 22 Ιούν 2005, 12:36:36
Θέμα δημοσίευσης:
Είδα μια απαστράπτουσα SLR στην Cosmart με πλήθος ελαφροντυμένων αιθέριων υπάρξεων γύρω της Exclamation Exclamation Exclamation
shiba - Τετ 22 Ιούν 2005, 18:37:57
Θέμα δημοσίευσης:
εγω χτεσ ειδα στην γλυφαδα ενα mitsubishi cabrio...επαθα πλακα εννοειται..υπαρχει gto?ουτε καν σε περιοδικα δεν εχω δει αυτο το εργαλειο
kanelj - Πεμ 23 Ιούν 2005, 09:11:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω μπει σε GTO (το παλιο ομως)
Οσοι εχουν παει Κυπρο πρεπει να εχουν δει πολλα Exclamation Cool
TiMoRiS - Πεμ 23 Ιούν 2005, 10:49:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εχθες εφερα στο μαγαζι μια Ferrari 360 Modena!Στο δρομο πηγαινει αρκετα καλα αν και δεν αρπαζει χαμηλα οποτε χρειαζεται μια σκουπα!Αχαχαχαχααχαααα!Απλως τελεια!Ανηκει σε αλλη κατηγορια αυτοκινητων!!!Απιστευτη Εμπειρια!
manosm3 - Σαβ 09 Ιούλ 2005, 00:25:38
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
!

Τι να πεις?!?!?!?!!!

χααχχχαχαχα Μανθο που να δεις και ιδια μπλε παρκαρισμενη διπλα ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ στο Βασιλοπουλο στα Βριλησσια!
Εχει πετυχει κανεις την murcielago και την shelby cobra που κυκλοφορουν Εκαλη; Το 2ο ειναι φιλου!! Laughing
Το πιο ωραιο, το απολυτο, το μοναδικο, το θεϊκο ειναι M3 csl!!!!!! Ειδα ενα στα Βριλησσια και εκμεταλλλευτηκα την ευκαιρια του οτι δεν μπορουσε να τρεξει και του κολλουσα για να τον κανω κομπλεξικο που εγω δεν μπορω να εχω μια τετοια!!! Μολις φτασαμε σε ενα φαναρι..... ΧΑΘΗΚΕ ο τυπος!

Τελικα ισχυει το παρακατω: Ειμαστε φτωχη χωρα με πλουσιους υπηκοους!
Touristas - Κυρ 17 Ιούλ 2005, 14:16:37
Θέμα δημοσίευσης:
υπάρχουν 25 σε όλο των κόσμο
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455238/0/carDD90-1.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455239/0/car5DD90-27.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455240/0/car3DD90-19.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455241/0/car2DD90-16.jpg
Stevon - Σαβ 30 Ιούλ 2005, 08:36:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εχθές το βράδυ γυρω στις 12:00 ...και κάτι... στην Μεσογείων ύψος ΕΡΤ ,
κόκκινη 360Modena έκανε κανα δύο ανοίγματα στα φανάρια που είχε....
εκκοφαντικός θόρυβος... Shocked Shocked
pygolabida - Τετ 24 Αύγ 2005, 10:40:05
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.rsportscars.com/eng/articles/ferrari_gate.asp

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
MEMsound - Τετ 24 Αύγ 2005, 10:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες το βράδυ λίγο πριν βγω Παραλιακή από Βουλιαγμένης παρακολούθησα "φιλικό" άνοιγμα ενός "πλοίου της γραμμής" (Volvo 850) με την τελευταία Cabrio Μ3....
κατάσταση άντε γεια....

απλά έβαλα 5η και συνέχησα να ρολάρω με 60km/h.....

και στα καπάκια με το που φτάνω στο παραπάνω στο φανάρι τσουπ σκάει μια F360 Modena και με αφήνει με το στόμα κρεμάμμενο!
Μερικά αμάξια όσο και να τα βλέπεις δεν τα χορταίνεις!!!

Φυσικά μιλάω για το 206 που καθρεφτιζόταν στην πόρτα της Ferrari!

χιχιχχιχιχιχχιχι Laughing Laughing Laughing Silly Tease
vinman - Τετ 24 Αύγ 2005, 11:00:23
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
..........Μερικά αμάξια όσο και να τα βλέπεις δεν τα χορταίνεις!!!
Φυσικά μιλάω για το 206 που καθρεφτιζόταν στην πόρτα της Ferrari!
χιχιχχιχιχιχχιχι Laughing Laughing Laughing Silly Tease

Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Tease Tease
manosm3 - Τετ 24 Αύγ 2005, 23:32:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ειναι γεγονος! Μια πανεμορφη Ε39 Μ5 estoril blue, στα Βριλησσια. Το καλυτερο??? Δεν μπορουσε να μου ξεφυγει με την καμια! Να 'ναι καλα η θειτσα με το κορολλα που πηγαινε με 60 στην Πεντελης!
Μετα εσκασε μια προσπεραση η ΘΕΑ κι εφυγε σαν κυρια, με το πλάι!!!! Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Εφυγε απο κοντα μου....
Cussing out Pale Pale Pale Cussing out
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ Μ5 ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΒΕΝΖΙΝΗ???!!!!!!!
ROM206 - Τρι 18 Οκτ 2005, 18:49:47
Θέμα δημοσίευσης: Legendary (Muscle) Cars !!!
Μιας και μας ενώνει η αγάπη μας για τα αμάξια, είπα να κάνω αυτό το τόπικ για να δείχνουμε φώτο απο πραγματικά σπάνια, ακριβά, δυνατά και απλησίαστα αμάξια που θα τυχαίνει να πετυχαίνουμε στον δρόμο !!! Twisted evil Twisted evil

( Ή γενικότερα αυτοκίνητα των ονείρων μας !!! Cool Cool )
ROM206 - Τρι 18 Οκτ 2005, 18:57:20
Θέμα δημοσίευσης:
1.Corvette - Sting Ray ( αν θυμάμαι καλά)

ROM206 - Τρι 18 Οκτ 2005, 18:59:46
Θέμα δημοσίευσης:
Λέτε να καίει πολλά????
MEMsound - Τρι 18 Οκτ 2005, 19:02:21
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σε παραπέμψω εδώ:

Την είδα

(μήπως οι Mod να μεταφέρουν το τόπικ "την είδα" εδώ...) Wink
ROM206 - Τρι 18 Οκτ 2005, 19:29:13
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν το είχα ξεστραβωθεί αυτό το τόπικ.... Sad Sad Sad
manosm3 - Τρι 18 Οκτ 2005, 21:00:05
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
1.Corvette - Sting Ray ( αν θυμάμαι καλά)

Mια τετοια εχει ο Αρης ο Λουμιδης σε ασπρο και ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!! Αν ηταν στο μαυρο θα ηταν ακομη πιο τελεια!
ultra-one - Τετ 19 Οκτ 2005, 10:56:57
Θέμα δημοσίευσης:
Δείτε και την πίσω "ανάρτηση" του.

Έχει και σασί τύπου σκάλας εκεί που τα Ευρωπαϊκά σπορ αυτοκίνητα είχαν πολύ πιο εξελιγμένους monocoque ή σωληνωτούς ή Χ-Frame σκελετούς!

Τέλος πάντων..... Τη γνώμη μου για ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα Αμερικάνικα αυτοκίνητα την ξέρετε...... Puke right Puke right Puke right Puke right Puke right

------------------------------------------------------------------------------------------------

1000 Φορές θα προτιμούσα ένα:

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Tomcat - Παρ 02 Δεκ 2005, 17:29:58
Θέμα δημοσίευσης:
Τι το θυμήθηκα....τώρα........ τρελαίνομαι.....

Δευτέρα βράδυ...αλλά βράδυ-βράδυ λέμε (12+) νταλικά αυτοκινήτων κινείται στην παραλιακή μεταξύ ΣΕΦ-Καλλιθεας ....

Το εμπόρευμα...... 4 πορ(ν)σίδια 3-CAYMAN S [Μπλε -ασιμί-μαύρο] + 1-911 GT3 [ασιμί] και 2 FORD TRANSIT ( Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked)

Η Cayman από κοντά είναι Κ_Α_Υ_Λ_Α ............(ανέβηκαν και τα επιτόκια καταθέσεων σήμερα...έρχονται και τα κάλαντα......ααααα τρέλα τα Χριστούγεννα φέτος!!@$#%^*&)
........pug306 - Παρ 02 Δεκ 2005, 17:57:38
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:

AYTA EINAI Very happy Very happy Very happy
COOL ALEXIS - Σαβ 03 Δεκ 2005, 12:34:15
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:

Δευτέρα βράδυ...αλλά βράδυ-βράδυ λέμε (12+) νταλίκα αυτοκινήτων κινείται στην παραλιακή μεταξύ ΣΕΦ-Καλλιθεας ....

Το εμπόρευμα...... 4 πορ(ν)σίδια 3-CAYMAN S [Μπλε -ασιμί-μαύρο] + 1-911 GT3 [ασιμί] και 2 FORD TRANSIT ( Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked)

Η Cayman από κοντά είναι Κ_Α_Υ_Λ_Α ............(ανέβηκαν και τα επιτόκια καταθέσεων σήμερα...έρχονται και τα κάλαντα......ααααα τρέλα τα Χριστούγεννα φέτος!!@$#%^*&)

Πέτυχα μια τέτοια στη Ν. Ερυθραία με:

Μια Gallardo, μια Murcielago, μια Elise, μια Maserati Quattroporte και δύο Maserati Coupe Exclamation Exclamation Exclamation
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
shark_zak - Κυρ 04 Δεκ 2005, 01:50:04
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Δευτέρα βράδυ...αλλά βράδυ-βράδυ λέμε (12+) νταλίκα αυτοκινήτων κινείται στην παραλιακή μεταξύ ΣΕΦ-Καλλιθεας ....

Πέτυχα μια τέτοια στη Ν. Ερυθραία με:

Μια Gallardo, μια Murcielago, μια Elise, μια Maserati Quattroporte και δύο Maserati Coupe Exclamation Exclamation Exclamation
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

και τι δουλεια εχεις εσυ στην Ν. Ερυθραια...εεε... Silly
shiba - Κυρ 04 Δεκ 2005, 04:53:20
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα ειδα στο κεφφαλαρι μια Μ6..απλα επαθα πλακα
MEMsound - Κυρ 04 Δεκ 2005, 22:08:35
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
σημερα ειδα στο κεφφαλαρι μια Μ6..απλα επαθα πλακα

Μ6.... κολασμένο αυτοκίνητο....

Σήμερα στην Αναβαση Ριτσώνας.... Diablo, Modena, GT40...

Τα λόγια είναι περιττά....
mick206 - Δευ 05 Δεκ 2005, 09:46:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ είδα μια Ferrari (ο τύπος της μου διαφεύγει) σήμερα πάνω σε ένα φορτηγάκι Express Service... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Το αριστερό μαρσπιέ ήταν λιγάκι φαγωμένο και η αριστερή ρόδα ήταν θρύψαλα!! Δεν υπήρχε καν δισκόφρενο και είχε σπάσει τελείως η ζάντα!
Το φτερό δεν είχε πρόβλημα! Τώρα τι δι@ολο έγινε δεν ξέρω... Rolling eyes
Kouzman - Δευ 05 Δεκ 2005, 10:20:32
Θέμα δημοσίευσης:
εγω τι να πω που χθες γυρνουσα απο καρπενησι και στο τουνελ ακριβως μετα, και μεσα στο τουνελ μας προσπερασε μια πορτοκαλι lamborghini murcelago με Ο Λ Α... ο ηχος του αυτοκινητου σε συνδυασμο με τον αντιλαλο του τουνελ ηταν Ε Ξ Ω Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο Σ....

και περιττο να πω οτι στις στροφες το αμαξι εξαφανιστηκε...
Tomcat - Παρ 09 Ιούν 2006, 22:05:56
Θέμα δημοσίευσης: Επάγγελμα ..νταλικέρης!
Μετά από ψάξιμο ... δεν βρήκα τόπικ που να αξίζει να τοποθετήσω την παρακάτω φωτό.......

http://img207.imageshack.us/my.php?image=lotusnick18kc.jpg

Ο ευτηχής νταλικέρης φαίνεται να κουβαλά στην πλάτη του 2 ZONDA paggani , 1 Πορτοκαλί πάνω (αρχικά νόμιζα GT40 , μετά Carrera GT ...τώρα δεν ξέρω) ,2 F50 , 1 LAMBO gallardo +1 Murcielago και ...κάτι γκρί στο βάθος κάτω (μήπως είναι ASTON???)!!!

..καλή χώνεψη!!!
manosm3 - Σαβ 10 Ιούν 2006, 00:45:16
Θέμα δημοσίευσης: Re: Επάγγελμα ..νταλικέρης!
Tomcat έγραψε:
Μετά από ψάξιμο ... δεν βρήκα τόπικ που να αξίζει να τοποθετήσω την παρακάτω φωτό.......

http://img207.imageshack.us/my.php?image=lotusnick18kc.jpg

Ο ευτηχής νταλικέρης φαίνεται να κουβαλά στην πλάτη του 2 ZONDA paggani , 1 Πορτοκαλί πάνω (αρχικά νόμιζα GT40 , μετά Carrera GT ...τώρα δεν ξέρω) ,2 F50 , 1 LAMBO gallardo +1 Murcielago και ...κάτι γκρί στο βάθος κάτω (μήπως είναι ASTON???)!!!

..καλή χώνεψη!!!

μουααχαχαχαχαχαχααχχα ΝΑ σας πω το καλυτερο;;;;
.
.
.
.
.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!! Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Tomcat - Σαβ 10 Ιούν 2006, 01:17:45
Θέμα δημοσίευσης:
Beer Crazy Shaking Shaking Shaking
volvos - Δευ 12 Ιούν 2006, 19:36:24
Θέμα δημοσίευσης:
to portokali pano prepei na einai koenigseing i opos tesa legetai...
exei empros fanaria 206 an thimamai kala Shocked Laughing
MEMsound - Τρι 26 Σεπ 2006, 11:17:52
Θέμα δημοσίευσης:
ναι το πήρα απόφαση.
Οι Ferrari σε κίτρινο δεν μου αρέσουν καθόλου.
Χάλια είναι.
Μόνο σε κόκκινο θα την έπερνα...
Μα είναι χρώμα αυτό?!?!?!?!?!
Σαν ταξί... για να μην πω σαν emoticon Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
http://www.tuningfever.com/Photos/u_1596/7461_max.jpg

χάλια... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Τρι 26 Σεπ 2006, 11:43:56
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ναι το πήρα απόφαση.
Οι Ferrari σε κίτρινο δεν μου αρέσουν καθόλου.
Χάλια είναι.
Μόνο σε κόκκινο θα την έπερνα...
Μα είναι χρώμα αυτό?!?!?!?!?!
Σαν ταξί... για να μην πω σαν emoticon Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
http://www.tuningfever.com/Photos/u_1596/7461_max.jpg

χάλια... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ferrari? Ποιά Ferrari??? Question Question

Eγώ μόνο αυτό βλέπω...

http://www.psclub.gr/sidobre/7461_max.jpg
MEMsound - Τρι 26 Σεπ 2006, 12:03:44
Θέμα δημοσίευσης:
ρε αφεντικό τα γυαλιά που σου έφτιαξα τελικά δεν είναι καλά.
στις μεσαίες αποστάσεις εστιάζεις μια χαρά.
λίγο πιο μακριά όμως φλουτάρει...

για πέρνα από το μαγαζί να κάνουμε κάτι για την περίπτωσή σου....

αχαχαχαχαχαχαχαχ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Tomakos - Τρι 26 Σεπ 2006, 13:26:38
Θέμα δημοσίευσης:
Μα και γώ ότι βλέπει ο Τάσος βλέπω!!!
Μάνθο, μήπως εσύ δεν βλέπεις καλά???? Shocked Laughing Laughing Laughing
brz20 - Τρι 26 Σεπ 2006, 13:28:38
Θέμα δημοσίευσης:
Η καλυτερη εμπειρια που ειχα με τετοια αυτοκινητα ηταν στην Ιταλια οπου ειχα πετυχει την γιορτη που κανει καθε χρονο η Ferrari.
Μιλαμε ηταν 150 με 200 αυτοκινητα ολα κοκκινα εκτος απο καποιες εξερεσεις.Ειχα μπει σε F50 που ειναι η μεγαλη μου αρρωστια σε 550Μ και σε αλλες πολλες.Βολτα ειχα κανει με 355.
Σε επιταχυνση ειναι σαν να σου καθονται στο στηθος 10 ατομα.
Πριν 1 χρονο ομως ειχα την καλυτερη εμπειρια απο ολες και δεν προκειτε να την ξεχασω ποτε.Καποιος τρικαλινος ειχε αγορασει μια Ferrari 360 Modena και την ειχε παει στο ιδιωτικο ΚΤΕΟ.
Ομως εκεινη την εποχη πηγε και ο πατερας μου γιατι επρεπε να περασει το 406 του λογο κλησης που ειχαμε φαει και τον συναντησε.Παλιος συμαθητης του.
Ετσι παιδια κατεληξα πισω απο το τιμονι της 360 μετα απο χαρη που ζητησε ο πατερας μου.Ειχα 3000 τετραγωνικα μετρα με καλη ασφαλτο αλλα οχι για καψημο.Απλα το γκαζι του και τα φρενα του δεν παιζονται με τιποτα.
Η καλυτερη εμπειρια που εχω ζησει και δεν πιστευω να ζησω αλλη σαν και αυτη.
Gr@lly - Τρι 26 Σεπ 2006, 15:08:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ασε ρε αμαξια ειναι αυτα??? Κοκκινο?? Τι ειναι η κοκκινοσκουφιτσα??
Παρε ενα Lambo.. Σε λαχανι και θα δεις τα βλεματα καρφωμενα πανω
σου...( ο βλαχος απο του χουριο)
Παντος λογο γειτονα και σε μπλε που βλεπω δεν ειναι χαλια...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες