nik7 έγραψε: |
steve ta lefta tis diamonis ksexna ta kai ama ertheis athina tha pame mazi ... opote miononte ta eksoda... xoros doksa ton theo iparxei... an thes kanonise giati kai ego gia parea psaxno... |
pugsang έγραψε: |
Εχουμε τοπικ για βελτιωσεις σε ηχοσυστηματα αναρτησεις body kit. |
glf έγραψε: |
αυτό που δεν καταλαβαίνω εδώ και πολυ καιρό είναι γιατί το κάνανε Α.Σ. αυτό το κλάμπ ![]() |
Steve έγραψε: |
Αυτομάτως λοιπόν, ο 1ας από τους 1440 που ήθελε να συμμετάσχουνε, βγαίνει εκτός... Μένουνε 1399... |
sid έγραψε: |
Το αφήνουμε λοιπόν, σύμφωνα με τα δεδομένα και αυτό το event (άλλωστε ουδέποτε είμουν υπέρ του) και προχωρούμε σε ένα εκπαιδευτικό event όσο πιο σύντομα γίνεται, έτσι ώστε ο κόσμος μας να μάθει πέντε πράγματα και να μην φοβάται τόσο.... |
Sidobre έγραψε: |
Πάντως, άμα στο εκπαιδευτικό event δεν υπάρχει συμμετοχή, τότε εμένα με βλέπω να τα παρατάω και το Club από A.Σ. να γίνεται Σ.Ο.Μ.* |
Baphomet έγραψε: | ||
|
προχωρούμε σε ένα εκπαιδευτικό event όσο πιο σύντομα γίνεται, έτσι ώστε ο κόσμος μας να μάθει πέντε πράγματα και να μην φοβάται τόσο....
|
Παράθεση: |
Όλοι το ξέρουμε πολύ καλά, ότι είπαμε να κατεβούμε στο F2F γιατί έτσι ζητήθηκε. Tο κάναμε, δεν μας έκατσε αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος σοβαρός που να πιστεύει ότι η ζωή του χρωστάει ένα κήπο με τριαντάφυλλα...
|
volvos έγραψε: |
το να υποστηριζεται απο το κλαμπ η εκδηλωση ειναι για μενα λογικο...
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ απο κανενα και για οποιοδηποτε λογο |
Και η απάντηση θα ήταν:
Το F2F είναι ένα είδος δεξιοτεχνίας με την μορφή της "κόντρας" που λαμβάνει χώρα στα Μέγαρα όπου: Κάθε φορά βρίσκονται στην πίστα δύο αυτοκίνητα με αρκετή διαφορά μεταξύ τους, όπου συναγωνίζονται μεταξύ τους όσο αφορά τον χρόνο. Προκρίνεται αυτός που έχει διανύσει την ίδια απόσταση σε μικρότερο χρόνο. Η πίστα στην ουσία είναι η μισή, ενώ στην ευθεία είναι τοποθετημένα λάστιχα έτσι ώστε να μην καταφέρνουν τα αυτοκίνητα να αναπτύξουν μεγάλη ταχύτητα. Οι κατηγορίες χωρίζονται ανα κυβικά. Ετσι, αντίπαλοί μας είναι αυτοκίνητα ίδιου κυβισμού. Τα υπερτροφοδοτούμενα (tourbo) τρέχουν σε μία κατηγορία πάνω από τα κυβικά τους. Νικητής είναι αυτός όπου θα καταφέρει να προκριθεί σε όλες τις κόντρες. Σε περίτπτωση εξόδου ο αγωνιζομενος είναι υπεύθυνος για τις ζημιές του, ενώ είναι ασφαλισμένος για κατά τρίτων (σε περίπτωση δηλαδή ατυχήματος να πληρώσεις τους άλλους). Οτι άλλο θέλετε εδώ είμαστε! |
nik7 έγραψε: |
ego opos sas eipa kai stin ekthesi den exo oute lastixa se kali katastasi oute anartiseis se katastasi gia pista... ama allaksoun kai mpoun tou dilitrou kai allakso kai lastixa... vlepomen... ase pou den pezei mia apo fraga(eksou kai den exoun ginei kai oi allages pou proanaferthikan..)[/b] |
SnakeMJK έγραψε: |
Μετά, φοιτητές είμαστε, αράχωβα θέλουμε να πάμε, τουρινγκ με το κλαμπ θέλουμε να πάμε... Πολλά τα λεφτά! Αυτό έχει σημασία για μένα την παρούσα φάση.
Τώρα αν κλείσουμε τα μέγαρα μόνοι μας, να δούμε πως τα πάμε και με σαφώς μικρότερη τιμή (40 ευρώ είναι η κανονική θαρρώ), εννοείται πως θα δηλώσω το παρών. My 2 cents ![]() |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: |
Να πω κι εγω κατι αν και πολλη θα το βρητε μαλ***α αλλα δεν βαριεσαι......! Περσι ειχα παει με το ορθιο χιλιομετρο! Μου αρεσε η ολη φαση με τα κλαμπ να εχουν τις συμμετοχες τους κ.τ.λ. Να πω κι εγω οτι δεν ηταν επικυνδηνω γιατι τα αμαξια ειχαν αποσταση μεταξυ τους. Εγω προσωπικα δε θα εβαζα στυμενο αμαξι αν δεν ειχα χρημα να φταξω τις φθορες μετα! Κια αυτες οι φθορες θα ηταν στην αναρτηση γιατι η πιστα ειναι χαλια στις στοφες και ειδικα σε μια (θα θυμαται ο Σταυρος) που χαμηλομενο αμαξι με μια αλφα σκληροτητας αναρτηση να μην την παρει στα χερια μετα, στανταρ θα το παθενα εγω και γι' αυτο δεν κανω καμια κινηση! Γι'αυτο εχω να προτεινω την επομενη φορα αν θελησουμε να γινει κατι οργανωμενο να πληρωσουμε ολοι τις σημμετοχες αυτων που θελουν να μπουν (2-3 αμαξια Ανεξαρτητως κυβισμου, στυσιματος και κ.τ.λ που θελουν να πανε)!!!!! ![]() ![]() |
Πρωταθλητής Ν2 έγραψε: |
τι δεν έκατσε την πρώτη φορά ? |
glf έγραψε: |
Ο master Μιχελακάκης θα μας κάνει την τιμή |
christhehealer έγραψε: |
Αυτό διαβάζω εδώ και δυο σελίδες... Στην Εθνική με 150 είμαστε ασφαλείς και στην πίστα με 40 κινδυνεύουμε να σπάσουμε το αμάξι μας... |
vio έγραψε: |
4) Σαν club πρέπει να το στηρίξετε γιατι απλά έχετε αρκετό κόσμο που έχει τις προϋποθέσεις για συμμετοχή αλλά έχουν και αμφιβολίες τις οποίες ,εαν θεωρείται οτι το event είναι σωστά οργανωμένο, θα πρέπει να τους βοηθήσετε να ξεπεράσουν. |
Ronin έγραψε: | ||
Αλέξη,διάβασα το Post σου και θέλω να σταθώ λίγο στο No 4. Έχεις κάποιες προτάσεις να κάνεις προς την ΠΔΕ ,οσο αναφορά την παρότρυνση και την βοήθεια των προς συμμετοχή μελών? Κουβέντα κάνουμε,ας ακουστεί και καμια γνώμη παραπάνω... |
vio έγραψε: | ||||
Πάνο το πρώτο που θα έπρεπε να γίνει είναι (κατά την γνώμη μου) να βγούν κάποιοι οι οποίοι είτε να έχουν πάρει μέρος σε προηγούμενα Face 2 Face ή να έχουν αγωνιστική εμπειρία και να πούν στον κόσμο για α) Ασφάλεια β) φθορές γ) Value for Money και γενικά εαν αξίζει να πάρεις μια εμπειρία σαν και αυτή.. Μου έρχονται και άλλα στο μυαλό αλλά προς το παρόν δεν μπορούν να γίνουν. Στο επόμενο όμως Face 2 Face θα μπορούσε το club σαν συνδομητικό να διαθέσει ας πούμε 2 δωρεάν συμμετοχές ύστερα απο κλήρωση ή δωρεάν γέμισμα βενζίνης ή οτιδήποτε άλλο ... ...όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση οτι το club θέλει να στυρίξει τέτοιου είδους events ....και οτι θα υπάρχουν και τα λεφτά.. ..εγώ προσωπικά τώρα (και με ξέρεις ποιά) εαν είχα τις πινακίδες θα είχα πάρει μέρος άνετα.. ...και θα χαιρόμουν πάρα πολύ να κεράσω τσαγάκι κάτι τύπους με punto-ibiza cupra κτλ κτλ.... γιατι το 206 πιστέυω οτι μαμά όπως είναι κερνάει ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑ τσαγάκια σε πίστα |
Εγώ δεν είπα να δώσει η λέσχη χρηματικά κίνητρα. Το να κάνεις μια κλήρωση για 1 free εισητήριο δεν λέει κάτι τέτοιο. Απλά δείχνεις στον κόσμο οτι στυρίζεις το event. Τίποτα άλλο. Χρηματικό κίνητρο θα ήταν το εξής: Κύριοι πάρτε μέρος στο event και όποιος πάει καλύτερα θα έχει πχ: 1 καινούργια τετράδα λάστιχα απο την λέσχη. |
Αγωνιστική Εμπειρία: Με το να πεί κάποιος που το έχει ξανακάνει (αυτό ή παρόμοιο) τις εμπειρίες του, τις παρατηρήσεις του, αν αξίζει στην τελική εσυ πιστευεις οτι δεν θα βοηθούσε ???? Ακολουθεί δείγμα απο αυτά που θα μπορούσε να μας πεί: |
christhehealer έγραψε: | ||||
Yπάρχει η σκέψη να πληρώνεται το παράβολο της συμμετοχής από το club, εάν και εφόσον τα οικονομικά το επιτρέπουν. Για το συνολικό κόστος της συμμετοχής (λάστιχα - φθορές, κλπ. ) μάλλον είναι ουτοπία, αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
Έγραψε ο χρήστης glf πιο πάνω, επί του θέματος. Παρεπιπτώντος είναι και πρωταθλητής N2. H γνώμη του, στο συγκεκριμένο θέμα έχει περισσότερη αξία από του Kύρκου π.χ., γιατί κέρδισε ένα πρωτάθλημα χωρίς να έχει κάποια εκατομύρια από χορηγούς να τον ακολουθούν. Για τα υπόλοιπα έχω γράψει παραπάνω. Thank you. |
3ο Face2Face: Πλούσιο θέαμα στα Μέγαρα Πατήστε για μεγέθυνση Η Start Line με χορηγό επικοινωνίας το rally.gr διοργανώνει το 3ο Face2Face στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του τελευταίου γύρου του πρωταθλήματος ταχύτητας. Τα προκριματικά του Σαββάτου ξεκινούν στις 14:00, ενώ η έναρξη του αγώνα της Κυριακής έχει προγραμματιστεί για τις 13:00. Για όσους δε γνωρίζουν, η διαδικασία του Face2Face έχει ως εξής: Διεξαγωγή χρονομετρημένων γύρων κατά τους οποίους συμμετέχοντες από διαφορετικά αυτοκινητικά κλαμπ συναγωνίζονται στην πίστα ανά ζεύγη και προκρίνεται ο καλύτερος για τον τελικό. Ο νικητής της κάθε μονομαχίας θα προκρίνεται έως ότου καταφέρει να φτάσει στον τελικό και να καταταχθεί μέσα στους νικητές. Είναι η πρώτη φορά που συνδυάζεται αγώνας ταχύτητας του πανελλήνιου πρωταθλήματος με αυτή τη διαφορετική μορφή αγώνων, όπως είναι το Face2Face. |
Το PSClub ΔΕΝ θα συμμετέχει σε αυτό το F2F. |
pugsang έγραψε: | ||
Γι αυτο. Αλλωστε αυτοι που θα ετρεχαν ειχαν κοινωνικες υποχρεωσεις εκεινη την ωρα |
RASTAVIPER έγραψε: |
Συμφωνω απολυτα με τον MEMsound.Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.Ομως για να πιστει καποιος ειναι καλυτερο να μπει ο ιδιος καποια φορα να δει τι παιζει με την πιστα.Σιγα σιγα στην αρχη και μετα τσιτα!! ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Ειπα με συνεση..... ![]() ![]() Εξαλου τα αμαξακια μας δεν ειναι αγωνιστικα και στο κατω κατω παμε να κανουμε την πλακα μας οχι να τα διαλυσουμε ουτε και να σπασουμε τα χρονομετρα..... RASTAVIPER ελπιζω η ζημια να μην ηταν σοβαρη.! |
gonakinen έγραψε: |
Το PSClub θα λάβει μέρος στο επόμενο F2F ? Θα γίνει στις 18-19 Μαρτιου, παράλληλα με τον αγώνα ταχύτητας. Αν όχι πως μπορώ να τρέξω αφου δεν ανήκω σε άλλο club? |
Το PSClub θα λάβει μέρος στο επόμενο F2F ? Θα γίνει στις 18-19 Μαρτιου, παράλληλα με τον αγώνα ταχύτητας. Αν όχι πως μπορώ να τρέξω αφου δεν ανήκω σε άλλο club? |
Δηλαδή εγω΄που τρέχω χωρίς κλωβό, με λάστιχα βόλτας αλλά χωρίς καθίσματα που τρέχω? |
orestis έγραψε: | ||
δυστιχως στην racing! ![]() Μηπως να παμε ολοι μαζι να το αναφερουμε και παλι αυτο? μηπως ειναι πολυ επικινδυνη η προχειρη τοποθετηση των καθησματων? πως ειναι δυνατον να επιτρεπουν κατι τετοιο ακομη και την στιριξη αυτων με χταποδι ή ημαντες? |
orestis έγραψε: |
Τασο,
η αρχικη σκεψη ηταν να γινεται μετρηση μετα τον αγωνα, αλαλ τελικα και αυτο ειναι δυσκολο εως αδυνατο. το γιατι την τεταρτη το βραδυ. ![]() |
μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με τον κ. Πασσαλη καταλυξαμε να βρεθουμε εκ νεου στην start line την τεταρτη 29/2/2006 στις 20.00 για διευκρινισεις τεχνικων θεματων. |
Tomakos έγραψε: |
Είμαι στην ευχάριστη θέση να πώ ότι τα όποια προβλήματα υπήρχαν ξεπεράστηκαν(εν μέρη...) και θα συμετέχω στο f2f και είμαι πολύ χαρούμενος που εκπροσωπώ το PSCLUB σε ακόμα μία εκδήλωση ![]() ![]() Ελπίζω να τα πάμε καλά με το Γιώργο αν και εμένα είναι η πρώτη φορά που τρέχω σε επίσημο αγώνα ![]() Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Τάσο για τον ενδιαφέρον που δείχνει...Να'σαι καλά!!! ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Ο αγώνας του F2F ξεκινάει στις 14:00 (και αφού θα έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του αγώνα ταχύτητας)
Ραντεβού (για όσους θέλουν να δουν και τον αγώνα ταχύτητας) το πρωί της Κυριακής στις 08:30 ακριβώς μετά τα διόδια Μάνδρας στην Αθηνών-Κορίνθου, αλλιώς (για όσους αργήσουν) θα τα βρεθούμε στην πίστα. ![]() Τηλ. (το γνωστό...) 6975.757.082 |
MEMsound έγραψε: | ||
Για να μην ξεχνιόμαστε... ![]() ![]() ![]() ![]() |
bob έγραψε: |
Εισοδο φανταζομαι θα εχει και ο αγωνας ταχυτητας, οπως παντα ετσι δεν ειναι?Γνωριζουμε το ακριβες ποσο?? |
Χμμμμμμμμμ......... ![]() Σχολάω στις 15:00 = μπορώ να είμαι 15:30 κάτω ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ αν μεταφέρω τα Σαββατιάτικα ψώνια της οικογένειας σπίτι, (πράγμα που θα με καθυστερήσει), θα κατέβω... ![]() |
Aνακοινώθηκαν οι συμμετοχές και τα Ζευγάρια του F2F.
Από το PSClub συμμετέχουν 2 μέλη όπου τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_tax-race-part&race_id=421 |
Road_Runner έγραψε: |
Μάλλον έτσι θα τρέξετε.... εκτός αν προηγηθεί κλήρωση..
Μην μασάς. Μην αγχώνεσαι. Το τηλ μου στο έστειλα με πμ. Ότι θες όποτε θες πάρε τηλ. Το Σάββατο θα είμαι από νωρίς στην πίστα για τα δοκιμαστικά της ταχύτητας και του Μούρη με Μούρη. Μην αγχώνεσαι πρώτα απ' όλα. Πήγαινε να διασκεδάσεις και να το ευχαριστηθείς. Και μετά να νικήσεις ![]() Χαλαρά... Αν θες θα σου πώ και 2 πραγματάκια για την οδήγηση στην πίστα. Το Σάββατο θα έχεις πλήρη υποστήριξη. Κυρίως ηθική...... Αλλά και ότι άλλο μπορώ να κάνω. |
Η αλήθεια είναι ότι όσο πλησιάζει η ώρα αγχώνομαι και περισσότερο μιας και είναι η πρώτη μου φορά σε αγώνα και δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω!
Ελπίζω εκείνη την ώρα να τα ξεχάσω όλα και να κάνω ότι μπορώ! |
Ποιοί????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ποιοί????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λοιπόν, θέλει κανείς να βρέθούμε αύριο το πρωί στα διόδια της Μάνδρας να πάμε παρεούλα στα Μέγαρα ή θα πάμε σόλο ο καθένας??? ![]() |
Λοιπόν, θέλει κανείς να βρέθούμε αύριο το πρωί στα διόδια της Μάνδρας να πάμε παρεούλα στα Μέγαρα ή θα πάμε σόλο ο καθένας??? ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
Τι ώρα θα πάς;; Εγώ είπα ότι θα πάω από νωρίς. κατα τις 10-10.30 Αν είναι να έρθεις και εσύ νωρίς να πούμε στις 10 στον παράδρομο των πρώτων διοδίων;; |
Road_Runner έγραψε: |
Πάμε από παλιά εθνική για περίπου 2 χλμ και βγαίνουμε στον πρώτο κόμβο, 7 χλμ πριν από τα Μέγαρα. Λοιπόν να πούμε 9.45 στον παράδρομο; Για να προλάβουμε και τα προκριματικά των "Μεγάλων"; |
vinman έγραψε: |
Ακόμα θα ήθελα να πώ ένα μπράβο στην Γιάννα (Pygolabida)που η πρώτη της παρουσία σαν κριτής ήταν απόλυτα επιτυχημένη και η ίδια το διασκέδασε πάρα πολύ...
Στους υπόλοιπους συμμετέχοντες του f2f ξεχώρισε ο πολύ καλός Ορέστης με το μαύρο 106 του,ο οποίος φυσικά πήρε και την πρώτη θέση.. |
nickzotos έγραψε: |
Τα συγχαρητηρια μου και στα 2 παιδια αλλα και σε ολα τα παιδια που πηγαν για να τους παρακολουθησουν!!Εγω δυστηχως δεν καταφερα να ερθω γιατι το βγηκα για λιιιιγο το σαββατο το βραδυ και ξαφνικα γυρισα σπιτι στης 8 το πρωι ![]() ![]() |
Αυτό το 106 δεν θυμάμαι ποιανού είναι αλλά πήγαινε πολύ καλά. ![]() Και ένα εντυπωσιακό Puntaki. Καλή προσπάθεια αλλά με το πολύ μαλακό δρομίσιο στήσιμο υστερούσε... Αλλά από δύναμη άντε γεια... |
δεν ξερω εαν μιλαμε για την ιδια κοπελα αλλα εαν ηταν αυτη που εριχνε σημαια στην Κ8 τοτε μαλλον αξιζει συχαρητηρια αφου 4 φορες που ετρεξα ετυχε να παρω θεση μπροστα της και πολυ γουρλου αποδειχτηκε.
συν το ομορφο χαμολγελο της. |