DIMIP έγραψε: |
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΣΤΟ 1.4 ? |
DIMIP έγραψε: |
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΣΤΟ 1.4 ? |
konstantinos έγραψε: |
Τα χρήματα είναι καλά ή είναι πολλά ??? |
Φτερό εμπρός - πίσω πόρτα - φτερό πίσω τσακισμένα - γδαρμένα. Εκτίμηση ζημιάς 500 ευρώα (που λέει και ο Μάκης). |
Ady έγραψε: |
Εχεις σκοπό να πας και πουθενά αλλού για δεύτερη γνώμη? |
Φτερό εμπρός - πίσω πόρτα - φτερό πίσω τσακισμένα - γδαρμένα. Εκτίμηση ζημιάς 500 ευρώα (που λέει και ο Μάκης). |
Παράθεση: |
Το μαγαζί δεν είναι εξουσιοδοτημένο της Peugeot και λέγεται Ergon Auto. Βρίσκεται στα Μελίσσια.
Τα χρήματα είναι καλά ή είναι πολλά ??? Ξέρεις κανείς τίποτε για το εν λόγω μαγαζί ???. |
206Tomcat έγραψε: |
Φίλε Kωνσταντίνε λυπάμαι πολύ γι'αυτο που συνέβη στο pug σου!Αλλά να ξέρεις ότι δυστυχώς αυτά συμβαίνουν!Για να σου είπε ο φαναρτζής σου ότι δεν χρειάζονται ανταλλακτικά σημαίνει ότι τα φτερά και η πόρτα δεν έχουν τσακίσει σε νεύρα που συνήθως δεν επαναφέρονται.Οπότε είναι μάλλον σχετικά απλή δουλειά χτύπημα-τρίψιμο-στοκάρισμα και βάψιμο!Υπολόγιζε τώρα ότι για κάθε φτερό και για την πόρτα το βάψιμο πρέπει να σου πάει ένα 30αρι και άλλες 10-15 τα μερεμέτια (ανάλογα με την ζημιά). Οπότε συνολικά θα σου πάει περίπου στα 120-130χιλιάδες!!!Από εκεί και πέρα αν μιλήσετε και δεχτεί να σου κόψει το ΦΠΑ ή τιμή θα πέσει άλλη μια 20 αρα περίπου!Το δικό μου το πάω στην πειραιώς στον Κουράκο.Αν το πας πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να αφήσεις το αμάξι σου παραπάνω από μια μέρα. (Βέβαια δεν έχω δει την ζημιά σου και δεν μπορώ να σου εγγυηθώ) |
christhehealer έγραψε: |
Και που λες αδερφέ, πάω σήμερα το πρωί να πάρω το αυτοκίνητο να πάω μια βόλτα σαν καλός χριστιανός και.. ένα πολύ καλό γδάρσιμο μετά γούβας στην κολόνα και στην πόρτα από κάποιον που δεν τον χώραγε ο δρόμος.
Αυτό που με ανυσηχεί είναι ότι πέρα από το άσπρο που φαίνεται μέσα από το χρώμα (προφανώς το αστάρι) σε ένα σημείο φαίνεται και σίδερο. Ξέρει κάποιος, μήπως με τις βροχές έχω πρόβλημα σκουριάς αργότερα; Γιατί όσο να 'ναι την έφαγε την βροχή του σήμερα και εχθές το βράδυ. Και δεν πρόκειται να σηκωθώ αύριο πρωί να πάω να το φτιάξω ![]() ![]() |
H πλάκα είναι ότι το είχα προαίσθημα ότι θα μου το χτυπούσαν το Σαββατοκύριακο.
Aύριο μαζί με το service θα πάρω και τιμή από το εξουσιοδοτημένο. Eάν η τιμή είναι 100 χιλιάδες και κάτω, έκλεισε η δουλειά. Tο γδάρσιμο που είχα κάνει εγώ πίσω δεξιά, jack pot με την πόρτα να δούμε τι θα βγει. |
έγραψε: |
πέρνα το με όζα (το διαφανές). |
Alexandros έγραψε: |
μανον για τα νυχια |
Miltellas έγραψε: | ||
Για τους Βόρειους, έτσι λένε στη Νότια Ελλάδα την όζα για τα νύχια. Χρήστο μου, περαστικά. Εκεί που δουλεύεις βρε παιδί μου πώς να μην σε χτυπάνε. Πάντως, μην στεναχωριέσαι, συμβαίνει σε όλους μας. Ουδείς... ατσαλάκωτος! ![]() |
Άσχετο , δεν ξέρω αν το έχει ακούσει κανείς σας αλλά άκουσα για μια εκκλησία κοντά στα σπάτα όπου πηγαίνουν για αγιασμό τα αυτοκίνητα για να είναι καλοτάξιδα!!!(Συνήθως τα καινούργια ,σε μας ίσως κάνουν κάποια εξαίρεση) ![]() |
Καλό μου ακούγεται αλλά λίγο δύσκολο στην εφαρμογή.Σίγουρα θα παρουσιαστούν κάποιοι αετονύχηδες για να αποζημιωθούν για δικές τους βλακείες και εκεί είναι που θα αρχίσουν οι εφέσεις , τα ΣτΕ , και οι Αρειοι Π. και άντε ξεμπέρδευε!!!! Πάντως αξίζει να το ψάξουμε λίγο παραπάνω! |
Miltellas έγραψε: |
Άντυ ο Ανοιχτομάτης! Που έχει βαλθεί να μας κάνει να του μοιάσουμε!
![]() |
DimiP έγραψε: |
καλο ακουγεται αυτο ρε παιδια, αλλα επειδη ακουσα για δικαστηριο, τα εξοδα της δικης , και τους δικηγορους ποιος τα πληρωνει;
γιατια αν ειναι να παρω 200 χιλιαρικα να φτιαξω π.χ. τις πορτες μου στο 206 (παλια οχι τωρα ...μην ανυσηχειτε) και δωσω 150 η και παραπανω στα δικαστηρια....... ξερει κανεις τιποτα ; |
καλο ακουγεται αυτο ρε παιδια, αλλα επειδη ακουσα για δικαστηριο, τα εξοδα της δικης , και τους δικηγορους ποιος τα πληρωνει;
γιατια αν ειναι να παρω 200 χιλιαρικα να φτιαξω π.χ. τις πορτες μου στο 206 (παλια οχι τωρα ...μην ανυσηχειτε) και δωσω 150 η και παραπανω στα δικαστηρια....... ξερει κανεις τιποτα ; |
.........για την νομιμοποιηση του club το πόσο είναι ίδιο. 60.000. Δικηγόροι ταρίφες. ![]() ![]() ![]() |
Ady έγραψε: |
Εχω την εντύπωση οτι αν έχεις νομική προστασία με την ασφαλιστική σου ή με κάποια άλλη εταιρία του χώρου, τότε τρέχουν αυτοί για σένα, όπως επίσης εσύ δεν πληρώνεις τίποτα, γιατί τους πληρώνεις ήδη κάθε εξάμηνο ή χρόνο. Ασφαλής πληροφορίες θα έχω εντός της ημέρας από ένα φιλαράκι ασφαλιστή. Αναμείνατε εις την οθόνη σας......... |
afterlife έγραψε: |
.....Τωρα για ζημια υπολογιζω γυρω στα 2000 στην Lion παντα.Το μηχανακι βεβαια μην ρωτησετε αν εμεινε εκει εξαφανιστηκε αλλα για καλη μου τυχη πηρε ενας τυπος το νουμερο και μαλλον θα βγαλω ακρη.Θα δειξει απο δευτερα.Σορρυ για το μεγαλο post. |
...Ασχετο η Lion δινει αυτοκινητο οσο διαρκουν οι επισκευες? |
STELIOS έγραψε: | ||
Aν εχει διαθεσιμο θα σου δωσει. |
ROM206 έγραψε: |
ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΧΘΕΣ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ.
ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΜΙΑ 10 ΧΛΜ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 140 ΣΤΑΘΕΡΑ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΝΑ 400 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΤΡΙΑ. ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕ ΜΕΣΑΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ FIAT BRAVO ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΣΚΑΣΤΟΣ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΣΒΟΥΡΕΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3 Μ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΟ BRAVO,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΤΟ BRAVO ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΩΛ©Σ.ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙ 6-7 ΑΜΑΞΙΑ.ΚΡΙΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ BRAVO ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΕΝΙΟ(ΖΑΝΤΙΚΟ, ΣΠΟΙΛΕΡ Κ.Λ) |
Σιγουρα θα το κυνηγισω.2000 ευρω ειναι αυτα περιπου απο οτι λεωεγω παντα.Απο δευτερα θα παρω την λυπητερη. Τελος παντων.Και ειχα αλλα σχεδια για αυτα τα λεφτα.... |
volvos έγραψε: |
φιλε μου ρωτανε πρωτα.....
απο τη στιγμη που δεν εχει σταματησει ο τυπος πρακτικα παπαλλα.... κοινως μπορει να πει οτι δε περασε ποτε απο εκει. θα μου πεις εχω μαρτυρα...εεε και αυτος θα μαζεψει 5 φιλους του και θα πει οτι εκεινη την ωρα επαιζε μπιριμπα! επιπλεον απο τη στιγμη που δεν υπαρχει επαφη ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΔΕΧΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!!!!!!! σου λεει το εφευρατε απο το μυαλο σας...δεν θα εχουν και αδικο πολλοι το προσπαθουν. τι επρεπε να κανεις. η τραβηγμενη αλλα εγγυημενη λυση---- επρεπε να πας και να...............χτυπησεις το κεφαλι σου στη κολωνα!!!!!πριν απο αυτο λες στο μαρτυρα οτι πονα το κεφαλι σου και πας νοσοκομειο και παιρνεις στοιχεια του.φευγεις χτυπας σε μια κολωνα -λιγο ε-πας νοσοκομειο λες και στο γιατρο τι επαθες για να σε λυπηθει. εχεις λοιπον στο τσεπακι μια διασειση εστω και ελαφρια απο το τρακαρισμα. και μετα βουρ αστυνομια με τα χαρτια-εξετασεις για εγκαταλειψη τραυματια!!!!!!!!!!!!!!!!!! το τελειο βεβαια θα ηταν να φωναξεις επιτοπου ασυνομια.. μονο ετσι τον εχεις στο χερι για να αναγκαστει να κανει δηλωση και βεβαια απο τη στιγμη που θα τον παρει μπατσος να δωσει καταθεση θα τρεμουν τα ποδια του κωλοπαιδου που νομιζει οτι ειναι ο μαγκας της περιοχης και αυτην την ωρα θα κοκορευεται σε φιλους του. ασε που αν τον βρουν αμεσως παει αυτοφωρο ολο το σκ το τσογλανι για εγκαταλειψη τραυματια.μιλαμε πλεον νομιζω οτι ειναι κακουργημα!!!!!!!!! λυση δευτερη αφου δεν ηξερες πρωτη........ . προφανως σαν καινουργιο το τουτου θα εχει νομικη προστασια... απο πινακιδα ο ασφαλιστης σου μπορει να σου πει τον ιδιοκτητη του οχηματος... τον παιρνεις τον αρχιζεις στα..@#$@ χωρις ομως στην αρχη να δωσεις τα στοιχεια σου...ωστε αν σε κλασει και σου κλεισει το τηλ. που ειναι το πθανοτερο να τον περιποιηθεις καταλληλα χωρις αυτος να μαθει ποτε ποιος εισαι! το καλυτερο θα ηταν να μιλησεις με το πατερα του που πιθανων να σηκωσει το τηλ. κλαιγοντας λιγο για να σε συμπονεσει καινα στειλει το μαλακισμενο να κανει μια δηλωση...και παλι στο λεω οτι δεν εναι απαραιτητο οτι θα πληρωθεις .... πας επομενη πρωι πρωι και κανεις μια αρνητικη δηλωση στηνασφλαιστικη με το πως εγινε συμβαν...αφου μιλησεις με κωλοπαιδο που λεω παρακατω για το τι θα δηλωσεις... αυτοι ετσι ειναι αναγκασμενοι - πρεπει να βοηθησει και ασφαλιστης εδω...- να κυνηγησουν ασφαλιστικη του κωλοπαιδου να κανει και αυτο δηλωση. αν μπει στο τριπακι το μικρο να κανει δηλωση το πιθανοτερο ειναι να κανει θετικη μετα δεν εχει νοημα αφου το μπονους του θα ανεβει ειτε κανει θετικη ειτε αρνητικη 2 μοναδες........ λυση τριτη και καλυτερη........ αφου συνενοηθεις με πατερα βλαμενου και εφοσον σε συμπονεσουν κανονιζεις με κωλοπαιδο ερχεται εκει που εχεις αυτοκινητο και τραβας μια γρατζουνια το παπι στο αριστερο φτερο σου ετσι ωστε να πεις οτι σε εκλεισε απο αριστερα-αρα σε εχει δεξια- και το εριξες δεξια στη κολωνα.......του πληρωνεις το βαψιμο του παπιου και ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ για να καλυφθεις σιγουρα.... αν δε εχει φιλικο διακανονισμο κανεις εσυ μια αρνητικη δηλωση και αυτος μια θετικη στις εταιρειες σας και πληρωνεσαι απο τη δικια σου οποτε γλυτωνεις απειρη ταλαιπωρια και επιπλεον και επαφη να μην υπαρχει αλλιως θα σε αντιμετωπισει η δικια σου ετιαρεια -εαν εχεις καμια σοβαρη και εχεις και γνωστο ασφαλιστη που θελει να καει μαζι σου..... το να καει κολλαει οτι σε τετοιες καταστασεις ο ασφαλιστης μπορει να κανει οτι θελει αλλα ισως χρειαστει να καψει καποιο κονε του στην εταιρεια για παρτη σου πραγμα χλωμο συνηθως.... κουραγιο σε περιμενει γολγοθας.... υ.γ αστυνομια δε φανταζομαι να σου εκοψε να καλεσεις επιτοπου να καταγραψει συμβαν οποτε σε συνδιασμο με μαρτυρα και το...... κεφαλι που ποναει να του κλεισεις το σπιτι του μαλακισμενου.............................................. ελπιζω τουλαχιστον απο αυτα που εγραψα να τη γλυτωσει καποιος αλλος απο εσας |
Κι ομως ακρη μαλλον βγηκε.Βρηκα απο την πινακιδα την διευθυνση πηγα εκει και .......δεν θα επεκταθω φανταστειτε τι εγινε μονο.Θα κανει δηλωση (ας εκανε κι αλλιως).Μαλλον αυριο θα γινει.Απο εκει γυρισα μολις τωρα.Απο οτι φαινεται θα εχουμε αισιο τελος.Θα δειξει.Ασχετο η Lion δινει αυτοκινητο οσο διαρκουν οι επισκευες? |
Κι ομως ακρη μαλλον βγηκε.Βρηκα απο την πινακιδα την διευθυνση πηγα εκει και .......δεν θα επεκταθω φανταστειτε τι εγινε μονο.Θα κανει δηλωση (ας εκανε κι αλλιως).Μαλλον αυριο θα γινει.Απο εκει γυρισα μολις τωρα.Απο οτι φαινεται θα εχουμε αισιο τελος.Θα δειξει.Ασχετο η Lion δινει αυτοκινητο οσο διαρκουν οι επισκευες? |
Λεω κατσε να παω απο την πλατεια να παρω καρτα για το κινητο και φευγω μετα.Μολις φτανω στην εισοδο της πλατειας ..... |