PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Γαλλικά άλογα

kamatsos - Δευ 09 Φεβ 2004, 12:04:29
Θέμα δημοσίευσης: Γαλλικά άλογα
Bluegrab ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
306 RACE 167 PS....CLIO 172 PS....RC 178 PS....CLIO NEW 182 PS....
TI AΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ Beer
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ RC 200 PS ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
ΣΗΜΕΡΑ 178 PS ΑΥΡΙΟ 186 PS TO CLIO ΜΕΤΑ 189 ΤΟ PC.
ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΗ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣE ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΑΙ ΕΝΑ HONDA TYPE R 200 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ PS ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΤ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗΣ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 220 PS ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ... 200 PS ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΕΞΑΡΙ ΣΑΖΜΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ
Baphomet - Δευ 09 Φεβ 2004, 12:11:10
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΛΟΓΑ
kamatsos έγραψε:
ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΗ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣE ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΑΙ ΕΝΑ HONDA TYPE R 200 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ PS ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΤ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗΣ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 220 PS ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ... 200 PS ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΕΞΑΡΙ ΣΑΖΜΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ

ακόμα καλύτερα ένα focus rs...
Daloup-man - Δευ 09 Φεβ 2004, 12:12:12
kamatsos έγραψε:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ

Και ποιός σου είπε οτι δεν θα το παίρναμε ?????????????????
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Baphomet - Δευ 09 Φεβ 2004, 12:18:22
Daloup-man έγραψε:
kamatsos έγραψε:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ

προδότη εσυ... Twisted evil
η αλήθεια είναι πως αν ηταν να παρω 2.0 κι εγώ θα προτιμούσα το type-r από το rc.
Daloup-man - Δευ 09 Φεβ 2004, 12:23:03
petrskar έγραψε:
Daloup-man έγραψε:
kamatsos έγραψε:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ

προδότη εσυ... Twisted evil
η αλήθεια είναι πως αν ηταν να παρω 2.0 κι εγώ θα προτιμούσα το type-r από το rc.

Στα 30.000€ δεν έχω μάτια για τίποτα άλλο!!!!!
V.Tec και ξερώ ψωμί !!!!!
Rambo Rambo Rambo
kamatsos - Δευ 09 Φεβ 2004, 13:28:18
Θέμα δημοσίευσης:
Bluegrab ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΤΟ RC ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
ΓΙΑ ΙΧ ΤΟ TYPE R EINAI OTI ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Daloup-man - Δευ 09 Φεβ 2004, 14:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ ρε μάγκες δεν έχω οδηγήσει ούτε το type-r ούτε το rc ούτε το focus RS ούτε το Mini το S,γι'αυτό θα σας πω αυτά που έχω διαβάσει σε DRIVE κ EVO!!!
Το Type-r είναι ταχύτερο από το mini,το leon 20v και άλλα μέσα στη πίστα!!!
Στο δρόμο είναι κλάσεις άνωτερο από ΟΛΟΥΣ τους ανταγωνιστές του!!!
Τρανή απόδειξη οτι το συγκρίνουν με turbάτα και εννίοτε τα βαράει!!!
Με το RC,το οποίο μου αρέσει αρκετά,απλά δεν συγκρίνεται!!!!
Αν και το στήσιμο του RC είναι ... γαλλικό στα καλύτερα του,του Ιάπωνα είναι τέλειο!!! (έτσι λένε τα περιοδικά)
Το οτι μετά από 5-6 συγκριτικά με πολλά μοντέλα οι συντάκτες καταλήγουν στο ... αλήτικο type-r ... ε κάτι μου λέει!!!
Αν είχε την ομορφιά του 206 και εγώ 30.000€ ......
Αχ αχ αχ ....
Rambo Rambo Rambo
Baphomet - Δευ 09 Φεβ 2004, 14:25:23
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Εγώ ρε μάγκες δεν έχω οδηγήσει ούτε το type-r ούτε το rc ούτε το focus RS ούτε το Mini το S,γι'αυτό θα σας πω αυτά που έχω διαβάσει σε DRIVE κ EVO!!!
Το Type-r είναι ταχύτερο από το mini,το leon 20v και άλλα μέσα στη πίστα!!!
Στο δρόμο είναι κλάσεις άνωτερο από ΟΛΟΥΣ τους ανταγωνιστές του!!!
Τρανή απόδειξη οτι το συγκρίνουν με turbάτα και εννίοτε τα βαράει!!!
Με το RC,το οποίο μου αρέσει αρκετά,απλά δεν συγκρίνεται!!!!
Αν και το στήσιμο του RC είναι ... γαλλικό στα καλύτερα του,του Ιάπωνα είναι τέλειο!!! (έτσι λένε τα περιοδικά)
Το οτι μετά από 5-6 συγκριτικά με πολλά μοντέλα οι συντάκτες καταλήγουν στο ... αλήτικο type-r ... ε κάτι μου λέει!!!
Αν είχε την ομορφιά του 206 και εγώ 30.000€ ......
Αχ αχ αχ ....
Rambo Rambo Rambo

επιμενεις εσυ οτι είναι ασχημο το type-r!!! εμένα μου αρέσει πολύ! το απλό civic όχι, βέβαια... αλλά το Type-r μου αρέσει... ασε πο δείχνει αυτό που είναι. ενώ το rc δε σου γεμίζει το ματι για αυτό που κρύβει. κατω από το καπώ. αν ειχα τα 28.000 που κοστίζει κι εγώ το Type-r θα διάλεγα. Ένα μεγάλο μειονέκτημα του όμως...Ο αντιπρόσωπος του...΄και όσα συνεπάγονται αυτού. Έχω πάει σε πολλές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και αυτές τις honda είναι οι χειρότερες. Το ιδιο ισχύει και για το service, ενώ αν τρακάρεις...θα κανεις κανα 3μηνο να βρεις ανταλλακτικο... όλα αυτά από παιδια με CRX...
Droemmen - Δευ 09 Φεβ 2004, 15:13:14
Θέμα δημοσίευσης:
Το ποιό είναι "καλύτερο" είναι καθαρά υποκειμενικό, όπως επίσης και το ποιό είναι γρηγορότερο και σε ποιά πίστα.
Υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα του Type R και στα χαρτιά και στην πραγματικότητα, όπως πχ το ότι έχει (σχετικά) πολύ χαμηλή ροπή και σε πολύ υψηλές στροφές (20kg/5900)! Όπως και το να γίνει σωστή σύγκριση πισωκίνητου με μπροστιοκίνητο και τετρακίνητου κλπ. ουσιαστικά δεν είναι εφικτό, αλλού θα είναι καλύτερο το ένα, αλλού το άλλο κλπ.

Μόνο σε 'μενα το Type R μοιάζει με χαμηλωμένο πολυμορφικό? Laughing Rolling eyes
pduke - Δευ 09 Φεβ 2004, 15:17:16
Θέμα δημοσίευσης:
5000 ευρώ διαφορά για 20 άλογα....

καλά είναι

RC + 5000 ευρώ = ?
Daloup-man - Δευ 09 Φεβ 2004, 16:40:38
Θέμα δημοσίευσης:
Droemmen έγραψε:

Μόνο σε 'μενα το Type R μοιάζει με χαμηλωμένο πολυμορφικό? Laughing Rolling eyes

Και εμένα με πολυμορφικό μου μοιάζει!!!
Δεν μου αρέσει ο κώλος του!!!
Όόόόόόόόόόόόόχι οτι με χαλάει . . . . . Laughing Laughing Laughing
kamatsos - Δευ 09 Φεβ 2004, 16:43:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:

καλά είναι

RC + 5000 ευρώ = ?

Bluegrab ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 5000,00 ΓΙΑ 20 ΑΛΟΓΑ.
ΤΟ RC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 180 ΑΛΟΓΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ TYPE R ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΑ ....GTI....
Daloup-man - Δευ 09 Φεβ 2004, 19:36:08
Θέμα δημοσίευσης:
kamatsos έγραψε:
Ελατός έγραψε:

καλά είναι

RC + 5000 ευρώ = ?

Bluegrab ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 5000,00 ΓΙΑ 20 ΑΛΟΓΑ.
ΤΟ RC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 180 ΑΛΟΓΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ TYPE R ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΑ ....GTI....

Τι έγινε ρε ????
Όλοι hondόβιοι είστε???? Laughing
Σας πάω !!!! Wink Wink Wink
Vaggelis - Δευ 09 Φεβ 2004, 21:39:21
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλο ένα θέμα, για ακόμη μια φορά, στο σωστό μέρος.....
(Άν δεν κάνω λάθος, βρισκόμαστε στον τομέα "Μηχανικές Βελτιώσεις - Tuning"....)
Για να λήγει το θέμα, σας παραπέμπω στα πρόσφατα συγκριτικά τέστ στην πίστα, όπου το RC ήταν μπροστά άπό Type-R, Cooper-S, Clio κλπ
Στην υγειά μας, πάντα τέτοια..... Beer Beer Silly
Recifees - Δευ 09 Φεβ 2004, 23:04:27
Θέμα δημοσίευσης:
Αν για τρεις πόρτες και δίλιτρο ατμοσφαιρα

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ RC ....

Για τρελούς κόφτες και άλογα ......
αστο το Type - R

KAI ΠΑΡΤΕ ΤΟ S2000

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Τον Αρχοντα της Πόρταααααςςςςς
Recifees - Δευ 09 Φεβ 2004, 23:22:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:

καλά είναι

RC + 5000 ευρώ = ?

Αν μου δώσει κάποιος αυτά τα δύο μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα σου με ειλικρίνεια Cool Very happy Very happy
fpug - Δευ 09 Φεβ 2004, 23:52:04
Θέμα δημοσίευσης:
poion tha xalage ena 206 tetrakouna turbo me 250 atia?
alla dystyxws i peugeot den ta kanei ayta
zzzleepy - Δευ 09 Φεβ 2004, 23:56:40
Θέμα δημοσίευσης:
Τι RC και Type-R και κουραφέξαλα μου λέτε...
Πάρτε ένα 1400 8V να δείτε την υγειά σας...
Pughell - Δευ 09 Φεβ 2004, 23:58:12
Θέμα δημοσίευσης:
Και ομως πολυ καλος φιλος ο οποιος εχει και καλες σχεσεις με τον ειδικο τυπο,οδηγησε σημερα ενα Type R και ειπε οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ωστε να ξεχωριζει αισθητα απο το 206...Απο κρατημα τιποτα το ιδιαιτερο καθως γλυστραει πολυ,δεν εχει καλη κατευθυντικοτητα στο πατα-ασε της στροφης ωστε να το τοποθετησεις οπως θες και οσο αφορα το μοτερ ειπε χαρακτηριστικα οτι σερνεται μεγαλοπρεπως μεχρι τις 5000! Shocked
Το παιδι οδηγαει ενα πολυ ψαγμενο 106 GTi και σε καμια περιπτωση δεν ειναι κατα της Honda.Απλα αυτα διεκρινε...Παρολα αυτα ειπε θεικα λογια για το Focus RS.Ηταν στην πιστα των Σερρων με το Drive και εκει εγινε και το test drive.Αυτα... Confused
Droemmen - Τρι 10 Φεβ 2004, 08:18:38
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Και ομως πολυ καλος φιλος ο οποιος εχει και καλες σχεσεις με τον ειδικο τυπο,οδηγησε σημερα ενα Type R και ειπε οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ωστε να ξεχωριζει αισθητα απο το 206...Απο κρατημα τιποτα το ιδιαιτερο καθως γλυστραει πολυ,δεν εχει καλη κατευθυντικοτητα στο πατα-ασε της στροφης ωστε να το τοποθετησεις οπως θες και οσο αφορα το μοτερ ειπε χαρακτηριστικα οτι σερνεται μεγαλοπρεπως μεχρι τις 5000! Shocked
Το παιδι οδηγαει ενα πολυ ψαγμενο 106 GTi και σε καμια περιπτωση δεν ειναι κατα της Honda.Απλα αυτα διεκρινε...Παρολα αυτα ειπε θεικα λογια για το Focus RS.Ηταν στην πιστα των Σερρων με το Drive και εκει εγινε και το test drive.Αυτα... Confused

Είναι γεγονός ότι μέχρι τις 5000 ίσως και λίγο παραπάνω το Type R δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο (είπαμε μεγ. ροπή 20 kg στις 5900 Shocked ), βέβαια μην ξεχνάμε πως το focus RS έχει και μπλοκέ οπότε είναι λογικό να είναι πιο ζωντανό σε πίστα...
kamatsos - Τρι 10 Φεβ 2004, 11:10:17
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Άλλο ένα θέμα, για ακόμη μια φορά, στο σωστό μέρος.....
(Άν δεν κάνω λάθος, βρισκόμαστε στον τομέα "Μηχανικές Βελτιώσεις - Tuning"....)
Για να λήγει το θέμα, σας παραπέμπω στα πρόσφατα συγκριτικά τέστ στην πίστα, όπου το RC ήταν μπροστά άπό Type-R, Cooper-S, Clio κλπ
Στην υγειά μας, πάντα τέτοια..... Beer Beer Silly

Bluegrab ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ "ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-TUNING" ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ RC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ...TUNING...AΡΑ ...ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ...

....XOΥΜΟΡ....

ΤΑ ΠΟΙΟ ΔΥΟ ΑΥΤ/ΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.

ΓΙΑ ΤΟ TYPE R ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
ΤΟ RC ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΟ ΤΟΥ TYPE R.
AN ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΑΙ TO RC ΣΤΑ 190 PS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΤΟΥ TYPE R. ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ TYPE R ME 106 RALLY (165 PS ME ΔΙΑΦΩΡΙΚΟ 13/59) ΤΟ 106 ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΑΠΛΑ ΣΑΝ NORMAL ΙΧ ΤΟ TYPE R ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΜΕ 7 ΧΡΩΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
kamatsos - Τρι 10 Φεβ 2004, 11:20:04
Θέμα δημοσίευσης:
Bluegrab ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ .......RC......ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΑΛΟΓΑ.
Droemmen - Τρι 10 Φεβ 2004, 11:42:49
Θέμα δημοσίευσης:
kamatsos έγραψε:

"βλακείες"? να μιλάς καλύτερα και να σέβεσαι κάθε άποψη, ακόμα και διαφορετική από την δική σου.
Το Type R είναι ΨΟΦΙΟ (για τους ίππους του) κάτω από τις 5000 rmp και σε μετρήσεις και σε αίσθηση, αν όντως το έχεις οδηγήσει θα το ξέρεις.
Ανεβασμένο πάνω από τις 5000 rmp σκοτώνει είναι αλήθεια, αλλά κρίμα δεν είναι ένα κορυφαίο κατα τα άλλα αυτοκίνητο να χάνει σε ρεπριζ από (σχεδόν όλα τα αντιστοιχα αλλά ακόμα και από βελτιωμένα 1600άρια?) Wink
Όσο για τα υπόλοιπα που έχει "ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ TYPE R ME 106 RALLY (165 PS ME ΔΙΑΦΩΡΙΚΟ 13/59) ΤΟ 106 ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ" τα είπες όλα.
Τέλος, τα 206 RC, Focus ST κλπ. έχουν διαφορετικό προσανατολισμό από το Type R γι'αυτό και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ τους.
pduke - Τρι 10 Φεβ 2004, 11:47:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα μην αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για 2 αυτοκίνητα που ούτε καν οδηγήσαμε, σαν σχολιαρόπαιδα...

Αντε μπράβο, όλοι στα δωμάτιά σας τώρα και το πρωί θα σας πάρω από ένα Type R και RC του Mister P...
PHSYBORG - Τρι 10 Φεβ 2004, 11:49:21
Θέμα δημοσίευσης:
Mηπως μπορω να χω κ εγω κατι σε Modena? Rolling eyes
Droemmen - Τρι 10 Φεβ 2004, 11:52:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
Τώρα μην αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για 2 αυτοκίνητα που ούτε καν οδηγήσαμε, σαν σχολιαρόπαιδα...

Αντε μπράβο, όλοι στα δωμάτιά σας τώρα και το πρωί θα σας πάρω από ένα Type R και RC του Mister P...

κι όμως φίλε μου προσωπικά τα έχω οδηγήσει και τα συμπεράσματα μου ήταν τα παραπάνω, όμως επειδή έχεις δίκιο και αυτά ουδεμία σχέση έχουν με το 206 club ζητώ συγνώμη από τα υπόλοιπα παιδιά και σταματώ εδώ...
pduke - Τρι 10 Φεβ 2004, 12:22:49
Θέμα δημοσίευσης:
Droemmen έγραψε:
Ελατός έγραψε:

κι όμως φίλε μου προσωπικά τα έχω οδηγήσει και τα συμπεράσματα μου ήταν τα παραπάνω, όμως επειδή έχεις δίκιο και αυτά ουδεμία σχέση έχουν με το 206 club ζητώ συγνώμη από τα υπόλοιπα παιδιά και σταματώ εδώ...

Καλά μην το παρακάνουμε, δεν τείθεται θέμα συγνώμης, άσε που αφού τα έχεις οδηγήσει κάτι παραπάνω ξέρεις και ενώ όλα έχουν σχέση με όλα και τα πάντα υποκλίνονται στο τίποτα μας εύχομαι όλους να οδηγάμε κατά πολύ τακτικούς καιρούς πολλά πολλά αυτοκίνητα και να μοιραζόμαστε απόψεις

Τι λέγαμε λοιπόν;;;;

Α ναι
αυτή η αυξημένη κατά 10χλμ πρώτη του RC πρέπει να κόβει κ@λους στις φούρκες!!
PHSYBORG - Τρι 10 Φεβ 2004, 12:29:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ποσα βγαζει η 1η του ?
kamatsos - Τρι 10 Φεβ 2004, 12:29:48
Θέμα δημοσίευσης:
Droemmen έγραψε:
kamatsos έγραψε:

"βλακείες"? να μιλάς καλύτερα και να σέβεσαι κάθε άποψη, ακόμα και διαφορετική από την δική σου.
Το Type R είναι ΨΟΦΙΟ (για τους ίππους του) κάτω από τις 5000 rmp και σε μετρήσεις και σε αίσθηση, αν όντως το έχεις οδηγήσει θα το ξέρεις.
Ανεβασμένο πάνω από τις 5000 rmp σκοτώνει είναι αλήθεια, αλλά κρίμα δεν είναι ένα κορυφαίο κατα τα άλλα αυτοκίνητο να χάνει σε ρεπριζ από (σχεδόν όλα τα αντιστοιχα αλλά ακόμα και από βελτιωμένα 1600άρια?) Wink
Όσο για τα υπόλοιπα που έχει "ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ TYPE R ME 106 RALLY (165 PS ME ΔΙΑΦΩΡΙΚΟ 13/59) ΤΟ 106 ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ" τα είπες όλα.
Τέλος, τα 206 RC, Focus ST κλπ. έχουν διαφορετικό προσανατολισμό από το Type R γι'αυτό και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ τους.

Bluegrab ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ (ΒΛΑΚΕΙΕΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΗΤΑΝ.
ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΥΤ/ΤΟ ΕΧΕΙ 200 PS ΚΑΙ ΚΟΦΤΗ 8300+ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕ 3000rmp.ΓΙΑΤΙ ΤΟ TYPE R ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ....CLIO RS-206 RC ΚΑΙ TYPE R ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΤΙΛ.
ΤΟ CLUB ΕΙΝΑΙ 206 CLUB ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΚΑΙ Τ'ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΤΟ RC ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ
pduke - Τρι 10 Φεβ 2004, 12:33:54
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
Ποσα βγαζει η 1η του ?

69χλμ .....!!
PHSYBORG - Τρι 10 Φεβ 2004, 12:38:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
Ποσα βγαζει η 1η του ?

69χλμ .....!!

AYTA EINAI ! Thumb right
Droemmen - Τρι 10 Φεβ 2004, 13:16:18
Θέμα δημοσίευσης:
kamatsos έγραψε:
Bluegrab ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ (ΒΛΑΚΕΙΕΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΗΤΑΝ.
ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΥΤ/ΤΟ ΕΧΕΙ 200 PS ΚΑΙ ΚΟΦΤΗ 8300+ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕ 3000rmp.ΓΙΑΤΙ ΤΟ TYPE R ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ....CLIO RS-206 RC ΚΑΙ TYPE R ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΤΙΛ.
ΤΟ CLUB ΕΙΝΑΙ 206 CLUB ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΚΑΙ Τ'ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΤΟ RC ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ

Ok φίλε μου κανένα πρόβλημα! Wink
klain - Τετ 11 Φεβ 2004, 02:53:56
Θέμα δημοσίευσης:
+φωνω με τον ZzZleepy... 1.4 8v και ξερό ψωμι! Laughing
(ποτέ δεν την κατάλαβα αυτή την έκφραση Very happy )
Α... αν και άσχετο και σε άσχετο θέμα.. ας κάνει κάποιος ένα θέμα με τον δωδεκάλογο της οικονομικής οδήγησης γιατί τελευταία έχω την εντύπωση ότι αρχίζω να γίνομαι κολλητός με τον βενζινά! Cool
Droemmen - Τετ 11 Φεβ 2004, 09:15:03
Θέμα δημοσίευσης:
klain έγραψε:
.. ας κάνει κάποιος ένα θέμα με τον δωδεκάλογο της οικονομικής οδήγησης γιατί τελευταία έχω την εντύπωση ότι αρχίζω να γίνομαι κολλητός με τον βενζινά! Cool

...δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος... Sad
kamatsos - Τετ 11 Φεβ 2004, 09:31:15
Θέμα δημοσίευσης:
Bluegrab ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ FIAT PUNTO GT (KAΛΟ) ΜΕ ΤΥPE R (ΚΑΛΟ) ΤΟ TYPE R HTAN MΠΡΟΣΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΑ 1000 ΜΕΤΡΑ ΕΒΓΑΛΕ 215χιλ. ΜΕ 5ταχ.ΣΤΟΝ ΚΟΦΤΗ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ 206 RC ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ+ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ TYPE R.
ME ENΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤ/ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΠΕΖΟΥΝ(+ΤΟ CLIO).
ΒΑΣΙΛΗΣ - Τετ 11 Φεβ 2004, 14:54:28
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΜΗΡΟΥΤΣΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ!!!
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ AUDI S3!!!!!!
pduke - Τετ 11 Φεβ 2004, 15:15:45
Θέμα δημοσίευσης:
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΜΗΡΟΥΤΣΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ!!!

Αυτό δεν είναι αλμυρό, είναι λύσσα σκέτη!!!

έτσι κάνουν οι γερμανοί πάνω από 12εκατ βγάζουν καλά αυτοκίνητα, αλλά με τα ίδια λεφτά παίρνεις πολύ καλύτερο γαλλικό και πάλι και έχεις και γαλλικά άλογα, άσε που μέσα είναι σαν να μπήκες σε μπανιέρα..Περί ορέξεως βέβαια.....
ΒΑΣΙΛΗΣ - Τετ 11 Φεβ 2004, 15:40:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ.
ΤΟ S3 EXEI ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ....
ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ....
pduke - Τετ 11 Φεβ 2004, 15:42:45
Θέμα δημοσίευσης:
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ.
ΤΟ S3 EXEI ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ....
ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ....

Όσο γιαυτό είμαι μαζί σου πέρα ως πέρα,
όνειρα και παραμύθια, ένα ταβάνι και τον Πιλάβιο.... Rolling eyes
kamatsos - Τετ 11 Φεβ 2004, 17:16:51
Θέμα δημοσίευσης:
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

Bluegrab ΤΑ TURBO ΑΣΤΑ ΜΕ ΤΑ TURBO.
Daloup-man - Τετ 11 Φεβ 2004, 18:20:24
Θέμα δημοσίευσης:
Droemmen έγραψε:

Καταρχήν φίλε Droemmen μάλλον δεν θα έχεις οδηγήσεις Civic Vti ή Crx V.tec γι'αυτό και δεν μπορείς να δεις τη διαφορά των κινητήρων τους με τον i-Vtec στις χαμηλές!!!
Βέβαια μπορεί να μην συγκρίνεται σε ρεπριζ με το RC ή το ST αλλά όταν αυτά θα φορτώνουν την 3η το Type-r θα είναι στο κόφτη της 2ας.....
Εξάλλου τα V.Tecια δεν είναι για να πηγαίνουν μέ 4.000rpm!!! Όταν όλοι έχουν κόφτη στις 6.500 αυτά έχουν άλλες 2000rpm οι οποίες είναι πολύ πολύ σημαντικές!!!!
Τώρα σε σχέση με το πειραγμένο Rallάκι μάλλον δεν είδατε οτι αυτό ήταν στημένο καθαρά κοντράδικα και είναι και 300-400 kg ελαφρύτερο!!!
Προσωπικά πιστεύω οτι το Type-r αφήνει πολλά μοντέλα της κατηγορίας του και παραπάνω κατηγοριών πολύ πίσω!!! Είναι το τελευταίο-μέχρι τώρα-ΑΛΗΘΙΝΟ gti !!!!
Αυτά...
Droemmen - Πεμ 12 Φεβ 2004, 08:20:24
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Βέβαια μπορεί να μην συγκρίνεται σε ρεπριζ με το RC ή το ST αλλά όταν αυτά θα φορτώνουν την 3η το Type-r θα είναι στο κόφτη της 2ας.....
Εξάλλου τα V.Tecια δεν είναι για να πηγαίνουν μέ 4.000rpm!!! Όταν όλοι έχουν κόφτη στις 6.500 αυτά έχουν άλλες 2000rpm οι οποίες είναι πολύ πολύ σημαντικές!!!!
Τώρα σε σχέση με το πειραγμένο Rallάκι μάλλον δεν είδατε οτι αυτό ήταν στημένο καθαρά κοντράδικα και είναι και 300-400 kg ελαφρύτερο!!!
Προσωπικά πιστεύω οτι το Type-r αφήνει πολλά μοντέλα της κατηγορίας του και παραπάνω κατηγοριών πολύ πίσω!!! Είναι το τελευταίο-μέχρι τώρα-ΑΛΗΘΙΝΟ gti !!!!
Αυτά...

Μα και η 147 μου κάτω από τις 4000 στροφές είναι ψόφια, αυτό δεν σημαίνει ότι πάω πάντα με 6000 για να έχω δύναμη, ακόμα κι αν στροφάρει ο κινητήρας μέχρι 7800, (8000 για το Type R).
Δεν έχουν όλοι κόφτη στις 6500! πχ. οι εργοστασιακές 147 έχουν στις 7300...
Όσο για το ραλί (χωρίς βέβαια να είναι ενδεικτικό αυτό) εκτός από τα 300 κιλά ελαφρύτερο υπολειπόταν και σε 35 άλογα, τέλος πάντων...
και τέλος δεν κατηγορώ το Type R απλά τονίζω μια από τις αδυναμίες του.

Όσο για τα υπόλοιπα Vtec δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο από (ωφέλιμες) στροφές πχ ο 1.6 του Civic έχει μεγ. ιπποδύναμη στις 5600, όταν πχ o VVTi της Corolla την έχει στις 6000 ή ο TS της Alfa στις 6200...
Το Type R είναι όντως το τελευταίο-μέχρι τώρα-ΑΛΗΘΙΝΟ gti, αλλά σε δρόμο δεν συγκρίνεται με focus RS, RC κλπ που είναι σταθερότερα, πιο πολιτισμένα... και βέβαια δεν νομίζω πως οι περισσότεροι απ'αυτούς που έχουν Type R πάνε κάθε σαββατοκύριακο σε πίστες Rolling eyes

Όσο για τα γαλλικά άλογα, δεν νομίζω πως η Peugeot δεν μπορούσε να βγάλει ένα αυτοκίνητο με 200+ άλογα, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο αυτό θα πήγαινε στην αγορά! γιατί καλώς ή κακώς όλα εκεί οδηγούν...
Η Peugeot δεν στοχεύει στο group των 30000 Ευρώ και πάνω, αλλά σε μία μικρότερη κατηγορία που της αποφέρει περισσότερα κέρδη!
Δείτε που έδινε και συνεχίζει να δίνει την προσοχή της, στα λεγόμενα μικρά gti, άσχετα αν ακόμα περιμένουμε τον διάδοχο του Rallye. Όχι δεν πιστεύω ότι θα βγει δευτερο rallye, απλά κάτι παρόμοιου προσανατολισμού και όμορφου σπορ σχεδιασμού, θα ήταν ΟΚ Wink
Recifees - Πεμ 12 Φεβ 2004, 08:34:57
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΤΙΑ......
Δεν είναι θέμα ίππων είναι θέμα νοοτροπιας Γαλλων Evil

Οταν η αγαπητη μαμα Πεζώ αποφασίζει να βγάλει άλογα το κάνει
-πολιτική εκδοση του 205 Τ16 - να μην πούμε για εκείνο το τέρας του Βατάνεν 405 T16 με τετρακίνηση και τετραδιεύθυνση εν έτει 1985 σε αγώνα και μερικά αλογάκια κάπου 700 για να μείνουν στον τερματισμό τα 600 λόγω υψομέτρου Wink Αν ήθελε λοιπόν να βγάλει κάτι που να κτυπήσει ότι κινείται θα το έκανε και οι άλλοι θα έτρεχαν και θα λαχάνιαζαν .
Απλά κάνει τον Κινέζο για να μην μπλεχτεί σε καταστάσεις ουσιαστικής κόντρας όχι ικανοτήτων αλλά εμπορικής με άλλους κατασκευαστές .
Οσο για τα άλογα καλά είναι να υπάρχουν αλλά πρέπει να κατεβαίνουν και στον δρόμο .
Απλά προτιμά να στήσει αυτοκίνητο στροφών και φουρκετών παρά ευθείας
kamatsos - Πεμ 12 Φεβ 2004, 10:28:36
Θέμα δημοσίευσης:
Bluegrab ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ 200+ΑΛΟΓΑ Σ'ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ (ΠΟΛΛΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ-ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΟΣΗ κα') ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ.ΤΑ HONDA ΤΩΣΑ ΧΡΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΝΑ 206 RC ΜΕ 200 PS 6αρι ΣΑΣΜΑΝ ΚΑΙ 4000,00 ΑΚΟΜΑ.
Daloup-man - Πεμ 12 Φεβ 2004, 11:39:58
Θέμα δημοσίευσης:
Droemmen έγραψε:
Daloup-man έγραψε:
Αυτά...

Μα και η 147 μου κάτω από τις 4000 στροφές είναι ψόφια, αυτό δεν σημαίνει ότι πάω πάντα με 6000 για να έχω δύναμη, ακόμα κι αν στροφάρει ο κινητήρας μέχρι 7800, (8000 για το Type R).
Δεν έχουν όλοι κόφτη στις 6500! πχ. οι εργοστασιακές 147 έχουν στις 7300...
Όσο για το ραλί (χωρίς βέβαια να είναι ενδεικτικό αυτό) εκτός από τα 300 κιλά ελαφρύτερο υπολειπόταν και σε 35 άλογα, τέλος πάντων...
και τέλος δεν κατηγορώ το Type R απλά τονίζω μια από τις αδυναμίες του.

Όσο για τα υπόλοιπα Vtec δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο από (ωφέλιμες) στροφές πχ ο 1.6 του Civic έχει μεγ. ιπποδύναμη στις 5600, όταν πχ o VVTi της Corolla την έχει στις 6000 ή ο TS της Alfa στις 6200...Το Type R είναι όντως το τελευταίο-μέχρι τώρα-ΑΛΗΘΙΝΟ gti, αλλά σε δρόμο δεν συγκρίνεται με focus RS, RC κλπ που είναι σταθερότερα, πιο πολιτισμένα... και βέβαια δεν νομίζω πως οι περισσότεροι απ'αυτούς που έχουν Type R πάνε κάθε σαββατοκύριακο σε πίστες Rolling eyes

Όσο για τα γαλλικά άλογα, δεν νομίζω πως η Peugeot δεν μπορούσε να βγάλει ένα αυτοκίνητο με 200+ άλογα, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο αυτό θα πήγαινε στην αγορά! γιατί καλώς ή κακώς όλα εκεί οδηγούν...
Η Peugeot δεν στοχεύει στο group των 30000 Ευρώ και πάνω, αλλά σε μία μικρότερη κατηγορία που της αποφέρει περισσότερα κέρδη!
Δείτε που έδινε και συνεχίζει να δίνει την προσοχή της, στα λεγόμενα μικρά gti, άσχετα αν ακόμα περιμένουμε τον διάδοχο του Rallye. Όχι δεν πιστεύω ότι θα βγει δευτερο rallye, απλά κάτι παρόμοιου προσανατολισμού και όμορφου σπορ σχεδιασμού, θα ήταν ΟΚ Wink

Καλημέρα!!!
Μάλλον θα εννοείς το καινούργιο Civic ε???
Αν ναι,λάβε υπ'όψη σου οτι το νέο 1,6 civic v.tec έχει έναν εκκεντροφόρο!!!
Αν εννοείς αυτό με τα 160hp ή το crx v.tec κάνεις λάθος,γιατί η μεγ.ιπποδύναμη εμφανίζεται πολύ πιο ψηλά!!!
Όσο για το συγκεκριμένο rallye έχει αναλογία kg/hp 5,1 και το type-r περίπου 6!!!
Για την peugeot δεν εκφέρω γνώμη γιατί δεν μπορώ να ξέρω την πολιτική της!!!
Τέλος θα σε-σας παραπέμψω στο τεύχος 4 του περιοδικού EVO!(συκριτική Type-r,Corolla T-sport,Leon Cupra R,Mini S,Audi S3,Golf Gti και έτσι για την ιστορία Clio williams)! Λένε το Type-r σε δρόμο και πίστα είναι η κορυφή!!!
Droemmen - Πεμ 12 Φεβ 2004, 12:12:40
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Μάλλον θα εννοείς το καινούργιο Civic ε???
Αν ναι,λάβε υπ'όψη σου οτι το νέο 1,6 civic v.tec έχει έναν εκκεντροφόρο!!!
Αν εννοείς αυτό με τα 160hp ή το crx v.tec κάνεις λάθος,γιατί η μεγ.ιπποδύναμη εμφανίζεται πολύ πιο ψηλά!!!
Όσο για το συγκεκριμένο rallye έχει αναλογία kg/hp 5,1 και το type-r περίπου 6!!!
Για την peugeot δεν εκφέρω γνώμη γιατί δεν μπορώ να ξέρω την πολιτική της!!!
Τέλος θα σε-σας παραπέμψω στο τεύχος 4 του περιοδικού EVO!(συκριτική Type-r,Corolla T-sport,Leon Cupra R,Mini S,Audi S3,Golf Gti και έτσι για την ιστορία Clio williams)! Λένε το Type-r σε δρόμο και πίστα είναι η κορυφή!!!

Βέβαια μιλάω για το καινούριο Civic, το ότι έχει ένα εκκεντροφόρο είναι γνωστό όπως και το γιατί έχει μόνο έναν Wink
Δεν γνωρίζω για civic 1.6 με 160 άλογα Embarassed όσο για το Crx ας περιμένουμε καλύτερα το καινούριο...
Το Rallye είναι κάτω από 900 κιλά? γιατί αυτή η αναλογία ισχύει για 850 κιλα! Αν ναι πάω πάσο, αν και επιμένω πως το Type R είναι υπερεκτιμημένο κι αυτό λόγω της παιχνιδιάρικης οδικής συμπεριφοράς του.

Τώρα όσο για τις κριτικές του Evo και πόσο αξιόπιστες είναι να δούμε σε 2 τεύχη από τώρα γιατί μπορεί να το θάβουν. Όπως έγινε με το Leon cupra R στην αρχή το έλεγαν κορυφαίο κλπ κλπ και μετά έλεγαν πόσο κατώτερο είναι των άλλων τετρακίνητων, ή για την GTA στην αρχή πόσο δύσκολη είναι και μετά πόσο απίστευτα γρήγορα οδηγείται...
Άσε που κριτική μεταξύ όλων αυτών δεν νοείται (τετρακίνητα, μπροστιοκίνητα, πισωκίνητα, με ιπποδύναμη να διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο ακόμα και πάνω από 100 άλογα) σούπα τα έκαναν πάλι!
Daloup-man - Πεμ 12 Φεβ 2004, 12:22:08
Θέμα δημοσίευσης:
Droemmen έγραψε:
Βέβαια μιλάω για το καινούριο Civic, το ότι έχει ένα εκκεντροφόρο είναι γνωστό όπως και το γιατί έχει μόνο έναν Wink
Δεν γνωρίζω για civic 1.6 με 160 άλογα Embarassed όσο για το Crx ας περιμένουμε καλύτερα το καινούριο...
Το Rallye είναι κάτω από 900 κιλά? γιατί αυτή η αναλογία ισχύει για 850 κιλα! Αν ναι πάω πάσο, αν και επιμένω πως το Type R είναι υπερεκτιμημένο κι αυτό λόγω της παιχνιδιάρικης οδικής συμπεριφοράς του.

Γιατί έχει έναν ακκεντροφόρο???
Κ εγώ αναμένω το νεο crx πως κ πως!!!
Αν σκεφτούμε οτι το 206 είναι περίπου 950-1000kg τότε περίπου τόσο θα είναι το rallye!!!
Θα δούμε και άλλες δοκιμές του Type-r να έχουμε πλήρη άποψη!!
Droemmen - Πεμ 12 Φεβ 2004, 12:53:32
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:

Αν σκεφτούμε οτι το 206 είναι περίπου 950-1000kg τότε περίπου τόσο θα είναι το rallye!!!

Φίλος μηχανικός που εργάζεται στο Χαιρετάκη λέει πως τα παλιά μοτέρ με δυο εκκεντροφόρους, είχαν πρόβλημα στο σωστό άνοιγμα-χρονισμό της εισαγωγής πράγμα που επιβάρυναν οι πολλές στροφές στον κινητήρα με αποτέλεσμα να χρειάζονται συνέχεια ρύθμιση! το πρόβλημα ήταν έντονο στους πιο απαιτητικούς Wink οδηγούς! Γιατί το civic της ξαδέρφης μου φυσικά ουδέποτε το παρουσίασε Laughing
Στο νέο Crx που ετοιμάζεται υποστηρίζουν ότι το έχουν διορθώσει...
Ακούστε κι αυτό: Οι φήμες λένε ότι η βασική έκδοση του Crx θα ξεκινά από τα 1.0 με 100 άλογα, 1.6 με 160 άλογα και βάρος που δεν θα ξεπερνά τα 900 κιλά!
Αν είναι αλήθεια οι επόμενες εκδόσεις που θα βρίσκονται? Shocked
Recifees - Πεμ 12 Φεβ 2004, 12:54:22
Θέμα δημοσίευσης:
kamatsos έγραψε:

ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΝΑ 206 RC ΜΕ 200 PS 6αρι ΣΑΣΜΑΝ ΚΑΙ 4000,00 ΑΚΟΜΑ.

Πολύ εμπορικό θα ήταν και θα πούλαγε σαν το ζεστό ..κρουασαν Very happy

Αλλά λόγω παραδόσεως (205GTI) και του <<εφιάλτη>> που λεγόταν Renault Clio Williams

Koινώς ο στόχος είναι ο στριφτερός πολιτικός χαρακτήρας και όχι ο αγωνίαρικος αυτό τουλάχιστον έχω καταλάβει εγω
Daloup-man - Πεμ 12 Φεβ 2004, 13:25:42
Θέμα δημοσίευσης:
Droemmen έγραψε:
Daloup-man έγραψε:

Φίλος μηχανικός που εργάζεται στο Χαιρετάκη λέει πως τα παλιά μοτέρ με δυο εκκεντροφόρους, είχαν πρόβλημα στο σωστό άνοιγμα-χρονισμό της εισαγωγής πράγμα που επιβάρυναν οι πολλές στροφές στον κινητήρα με αποτέλεσμα να χρειάζονται συνέχεια ρύθμιση! το πρόβλημα ήταν έντονο στους πιο απαιτητικούς Wink οδηγούς! Γιατί το civic της ξαδέρφης μου φυσικά ουδέποτε το παρουσίασε Laughing
Ακούστε κι αυτό: Οι φήμες λένε ότι η βασική έκδοση του Crx θα ξεκινά από τα 1.0 με 100 άλογα, 1.6 με 160 άλογα και βάρος που δεν θα ξεπερνά τα 900 κιλά!
Αν είναι αλήθεια οι επόμενες εκδόσεις που θα βρίσκονται? Shocked

Ωραία!!!!!!!!!!
Με βλέπω με χιλιάρι!!!! Laughing Laughing Laughing
Οι επόμενες θα είναι 1,8 με 180 2,0 με 240 κ.ο.κ!!!! Λέω εγώ . . . Wink
kamatsos - Πεμ 12 Φεβ 2004, 13:26:25
Θέμα δημοσίευσης:
Bluegrab ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.....Η ΡΙΤΣΩΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΓΙΑ 28-29/2/2004 ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ
Baphomet - Πεμ 12 Φεβ 2004, 15:22:01
Θέμα δημοσίευσης:
kamatsos έγραψε:
Bluegrab ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.....Η ΡΙΤΣΩΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΓΙΑ 28-29/2/2004 ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ

πάνω στην κοπή της πιτας μας δηλαδη...??? όχι ρε πο**τη*!
kamatsos - Πεμ 12 Φεβ 2004, 17:38:58
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είναι αλήθεια οι επόμενες εκδόσεις που θα βρίσκονται? Shocked[/quote]

Bluegrab ΤΟ ΝΕΟ CRX ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΚΑΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ TYPE R ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΛΙΓΟ ΒΑΡΟΣ.
Daloup-man - Πεμ 12 Φεβ 2004, 20:01:20
Θέμα δημοσίευσης:
kamatsos έγραψε:

Bluegrab ΤΟ ΝΕΟ CRX ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΚΑΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ TYPE R ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΛΙΓΟ ΒΑΡΟΣ.

Γουστάρωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!!!!!
κόλασηηηηηηηηηηηηηηηη Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
DIMSAV - Παρ 13 Φεβ 2004, 04:26:46
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΤΟ RC ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 2-5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΛΑΙΕΣ ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ.ΤΟ RC ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ GTI ΜΕ TYPE-R,COOPER S KAI S3(ΜΑΜΙΣΙΟ) ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ,ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ,ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ,ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΕΣ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ,ΤΟΤΕ ΤΟ HONTA KAI TO MINI ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΡΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΗ,ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΖΟΡΙΣΕΙΣ ΤΟ S3 ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΣΤΡΟΦΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο HALDEX ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΟΡΙΣΕΙΣ,ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 8/10 ΤΟ ΠΑΕΙ ΑΕΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΡΕΜΡΙΖ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΔΙΛΙΤΡΟ 206 ΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΟΥΤΕ TO MINI OYTE TO TYPE-R ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ 6ΑΡΙ ΚΙΒΩΤΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ S2000 ΘΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ,Η ΜΙΚΡΗ ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΕΥΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ,ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΑΛΑΦΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΥΤΕ ΣΦΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΙΩΣΕΙ. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ RC,FOCUS ST170,CLIO RS,ALFA 147 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΔΗΓΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ.
Recifees - Παρ 13 Φεβ 2004, 08:37:29
Θέμα δημοσίευσης:
DIMSAV έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΤΟ RC ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 2-5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΛΑΙΕΣ ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ.ΤΟ RC ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ GTI ΜΕ TYPE-R,COOPER S KAI S3(ΜΑΜΙΣΙΟ) ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ,ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ,ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ,ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΕΣ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ,ΤΟΤΕ ΤΟ HONTA KAI TO MINI ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΡΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΗ,ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΖΟΡΙΣΕΙΣ ΤΟ S3 ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΣΤΡΟΦΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο HALDEX ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΟΡΙΣΕΙΣ,ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 8/10 ΤΟ ΠΑΕΙ ΑΕΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΡΕΜΡΙΖ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΔΙΛΙΤΡΟ 206 ΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΟΥΤΕ TO MINI OYTE TO TYPE-R ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ 6ΑΡΙ ΚΙΒΩΤΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ S2000 ΘΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ,Η ΜΙΚΡΗ ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΕΥΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ,ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΑΛΑΦΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΥΤΕ ΣΦΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΙΩΣΕΙ. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ RC,FOCUS ST170,CLIO RS,ALFA 147 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΔΗΓΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ.

Αυτό είναι το νόημα ....
kamatsos - Παρ 13 Φεβ 2004, 10:10:48
Θέμα δημοσίευσης:
DIMSAV έγραψε:

Bluegrab ΤΟ TYPE R ΕΧΕΙ 27475,00 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ RC KAI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤ/ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ RC OΣΟ ΓΙΑ ΤΟ S3 ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ TURBO.
ΤΟ RC ΑΝ ΗΤΑΝ 185-190 PS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.
...ΦΙΛΙΚΑ...
kamatsos - Παρ 13 Φεβ 2004, 10:18:08
Θέμα δημοσίευσης:
Bluegrab ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ 206 1,6cc.
ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΗ ΣΕ 206 1,6cc ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ 106 RALLY ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ (206)...SPESIAL...
kaisaras96 - Παρ 13 Φεβ 2004, 21:29:49
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω διαβασα οτι η Peugeot οταν εφτιαχνε το RC σαν προτυπο για το κρατημα ειχε το Civic και integra Type R και οχι το 306 GTi κτλ για αυτο βγηκε πιο σταθερο και λιγοτερο παιχνιδιαρικο το 206 απο τα 106...κτλ
Για μενα δεν ειναι απολυτα κακο η καλο αυτο.... Smile Confused Rolling eyes

Κακα τα ψεματα καλη η Peugeotμανια αλλα 25.000 ευρω δεν τα δινα για κανενα μικρο ουτε 206,με τοσα λεφτα παιρνεις κατι πισωκινητο Laughing ή τουρμπο Evil ή τουλαχιστον κουπε Cool .

Το typer κακα τα ψεματα δεν παιζεται σε
κινητηρα (honda vtec γαρ...),
κιβωτιο(θεοκοντο 6αρι...),
θεση οδηγησης(χωρανε τα ποδια καλυτερα απο το δικο μας),
καινουργιο αμαξωμα(εχουν περασει πολλα χρονια απο το πρωτο 206)

και το αμαξι ειναι μια κατηγορια πανω με φοβερη εκμεταλευση χωρων με Ιαπωνικη αξιπιστια,πραγματα που για μενα μου λενε λιγα αλλα για τους περισοτερους μετρανε Exclamation
mick206 - Παρ 13 Φεβ 2004, 21:49:02
Θέμα δημοσίευσης:
Kaisaras96 έγραψε:
καινουργιο αμαξωμα(εχουν περασει πολλα χρονια απο το πρωτο 206)

Θα με συγχωρέσεις αλλα εδώ θα διαφωνίσω μαζί σου... Δεν ξέρω αν μιλάς για αισθητική αλλα το 206 ,μπορεί να έχουν περάσει 6 χρόνια απο τότε που βγήκε,αλλά ακόμα είναι πολύ μπροστά σε θέμα σχεδίασης!!
Πάντα θα φαίνεται σαν φρέσκο!! Και μην ξεχνάμε πως το 206 ανήκει στην κατηγορία των μικρών... Ούτε στην μικρομεσαία κατηγορία ανήκει ούτε στη μεσαία! Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω άλλο αμάξι που να μου αρέσει τόσο πολύ εξωτερικά και εσωτερικά όσο το 206! Για την ιπποδύναμη δεν θα μιλήσω... βαριέμαι! Laughing Πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα πολιτικής της εταιρίας για τα αμάξια που θέλει να παρουσιάσει στο κοινό! Τώρα αν αυτό θα της βγεί σε καλό ή κακό δεν ξέρω! Το μέλλον θα δείξει...

υ.γ:Ένα είναι το σίγουρο! Ότι και να έχουν κάποιοι! Όσα άλογα κι αν έχουν δεν θα σταματήσουν ποτέ να βελτιώνουν το αμάξι τους!
netblaster - Παρ 13 Φεβ 2004, 22:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:

υ.γ:Ένα είναι το σίγουρο! Ότι και να έχουν κάποιοι! Όσα άλογα κι αν έχουν δεν θα σταματήσουν ποτέ να βελτιώνουν το αμάξι τους!

Αυτο ξαναπεστο!!! Multi color
DIMSAV - Σαβ 14 Φεβ 2004, 02:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
kamatsos έγραψε:

Bluegrab ΤΟ TYPE R ΕΧΕΙ 27475,00 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ RC KAI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤ/ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ RC OΣΟ ΓΙΑ ΤΟ S3 ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ TURBO.
ΤΟ RC ΑΝ ΗΤΑΝ 185-190 PS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.
...ΦΙΛΙΚΑ...
ΣΧΕΔΟΝ 4500Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 18% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ Ζ4 ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ TYPE_R ΕΧΕΙ ΘΕΟΚΟΝΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ 6ΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 1200ΚΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΟ(3η-135,4η-180).ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ Η PEUGEOT ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΤΟ RC ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ,ΣΤΑ ΚΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΣΤΟΧΕΥΕ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ GTI ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ 205 Ή 306 ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΤΕΛΟΣ,ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΕ-Ρ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1-2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΓΚΑΖΟΦΙΛ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ)ΤΟ RC EIXE MEGALYTERH TAXYTHTA ΕΙΣΟΔΟΥ-ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ VBOX,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΙΑΣΤΟΥΜΕ .
Recifees - Σαβ 14 Φεβ 2004, 08:52:29
Θέμα δημοσίευσης:
Mε 30000 ευρω πάνω -κάτω παίρνεις μεταχειρισμένο ΕVO 5/Subaru STi θέλει ψάξιμο όμως ...και βγάζεις όλα σου τα απωθημένα
και σε στροφές
και σε ευθείες
- παίρνεις μια απλή 3αρα και της βάζεις κινητήρα και αναρτήσεις απο Μ3 με λιγότερα απο 30000 .Τι λαβαίνεις απο αυτό δεν το συζητάμε

Για όσους γουστάρουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΠΟΛΛΑ ΓΚΑΖΙΑ

αν έψαχνα όμως κάτι πιο καθημερινό ,διακριτικό με μικρές σχετικά διαστάσεις και σύμμαχό μου όταν πάιρνω τα βουνά ,στροφιλίκια και λοιπές καταστάσεις τότε ένα RC θα ήταν πρώτη επιλογή .
Ntinos - Σαβ 14 Φεβ 2004, 17:43:23
Θέμα δημοσίευσης:
gskarmou έγραψε:
Mε 30000 ευρω πάνω -κάτω παίρνεις μεταχειρισμένο ΕVO 5/Subaru STi θέλει ψάξιμο όμως ...και βγάζεις όλα σου τα απωθημένα
και σε στροφές
και σε ευθείες
- παίρνεις μια απλή 3αρα και της βάζεις κινητήρα και αναρτήσεις απο Μ3 με λιγότερα απο 30000 .Τι λαβαίνεις απο αυτό δεν το συζητάμε

Για όσους γουστάρουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΠΟΛΛΑ ΓΚΑΖΙΑ

αν έψαχνα όμως κάτι πιο καθημερινό ,διακριτικό με μικρές σχετικά διαστάσεις και σύμμαχό μου όταν πάιρνω τα βουνά ,στροφιλίκια και λοιπές καταστάσεις τότε ένα RC θα ήταν πρώτη επιλογή .

me 14,000 euro pairneis ena honda civic,crx (targa) vti (girw sta 9000 euro) kai ena tropeto apo iapwniko integra type-r me mploke diaforiko (5000)kai exeis 190 aloga sti roda,mploke kai ena moter 1,8 na ourliazei opws den exeis ksanakousei.
kai me alla 6-8,000 euro ena set iperkivismou tis JUN (pistonia-mpieles-elatiria) kai ena turbo kai eisai sta 300 aloga etsi apla...(me AF8ONI ROPI xamila gia tous fanatikous tis pappoudo-odigisis-giati oloi leme oti mas aresoun ta 'agwniarika' alla auta strofaroun psila kai den exoun megali ropi se sxesi me tin ippodinami tous.
kai gia osous apistous tous prokalw na er8oun mia volta me to civic tou aderfou mou....(den einai tpt idiaitero ena vti ('93)me giapwneziko moter 1,6 me 170 aloga kai 16,3 kila ropi Twisted evil-endeiktika anevike gia gnwstes karea me metria ekkinisi kai allages stis 7800 me 2 atoma mesa (2 gomaria eimaste) me 185 sto konter[mexri ekei pou teliwnei to palio komati tou pou einai akoma eu8eia]-pou na varage kai oxtares-kai ton eggefalo apo to mama moter 1,6 me 160 aloga afou o giapwnezikos exei kofti sta 180 Shocked )kostos?9000 euro to amaksi kai 1500 to moter....toso FTHNA.
kai min sxoliasoume ti simvenei otan dia8eteis peri ta 30,000 euro na pareis kati grigoro giapwneziko metaxeirismeno...
gia M3 8a milas vevea gia E36 pou den itan kai tipota idiaitero (~265-300hp) pou kai pali me 30,000 euro den kalypteis olo to kostos agoras afou ena aplo 3ari exei 15-20,000 euro metaxeira.
netblaster - Σαβ 14 Φεβ 2004, 18:15:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:

gia M3 8a milas vevea gia E36 pou den itan kai tipota idiaitero (~265-300hp) pou kai pali me 30,000 euro den kalypteis olo to kostos agoras afou ena aplo 3ari exei 15-20,000 euro metaxeira.

Ο gskarmou προφανως εννοουσε οτι με λιγοτερο απο 30000e κανεις τι μετατροπη!!! Παντως το προηγουμενο M3 εβγαζε στην ευρωπαικη εκδοση 321ps!!! Οσο για τα γιαπωνεζικα που αναφερεις Civic, Crx, ναι μεν ανεβαζουν τα αλογα σα στραγαλια, ειδικα αν πληρωσεις και το κατι παραπανω, αλλα δε στριβουν οπως ενα αντιστοιχο γαλλικο η μια Μ3(αυτη ειναι και αλλη κατηγορια)!!! Ειναι μονο για ευθειες!!! Μην αναφερετε τωρα Skyline και αλλα τετοια, μιλαμε παντα για αυτοκινητα που αγοραζονται!!!
Ntinos - Σαβ 14 Φεβ 2004, 18:22:48
Θέμα δημοσίευσης:
[/quote] ΤΕΛΟΣ,ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΕ-Ρ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1-2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ quote]

mas to les esy diladi pou to eixes stin katohi sou 1-2 xronia kai to ksezoumises stin pista? Wink oti...to type-r einai mono gia eu8eia....
to poso kala kratane ta honda einai ena terastio 8ema kai osoi anaferoun oti einai mono gia eu8eia einai entelws asxetoi.
OI KAKES kritikes twn grigorwn honda (mikrwn afou yparxei kai ena NSX setarismeno apo ton SENNA...) apo to 1985-1999 ofeiletai stin metria akampsia tou plaisiou tous (gia ippodynameis 160-170 aloga)kai oxi stin anartisi tous.AYTO exei LY8EI sto kainourgio civic eksou kai i poli kali odiki symperifora tou-pou den plisiazei ena ka8aroaimo galliko (VLEPE 205gti,106gti) AFOU EINAI SE ALLI KATIGORIA (SEGMENT-C)me allo varos kai diastaseis-ME MEGALO PLEONEKTHMA VEVEA se eusta8eia se ipsiles taxytites.
TELOS gia na katanoisoun OLOI ton logo pou to 206 RC exei mikoteri ippodynami apo ta kala dilitra (i-vtec) einai oti oi galloi DEN 8YSIASAN tin ropi xamila kai sto euros ton mesaiwn strofwn gia na paroun ipsiles ippodynameis afou stoxos tou autokinitou einai to EYRI agorastiko koino tis evrwpis -POU EXEI KAKOMA8EI PLEON STOUS ROPATOUS DIESEL (flwroi kata tin gnwmi mou).EPISIS me sxetika ligostes gnwseis mihanologias 8a mporousate na katalavete oti i ippodynami twn 200+alogwn apo to sigkekrimeno moter 8a simene auksisi sto strofarisma tou kinitira (otan milame auksisi den leme apla oti to diko mou varaei kofti stis 7800 to honda stis 8200 siga tin diafora kai ta 2 kala einai...afou:
1. 400 strofes se tosous ipsilous ry8mous peristrofis einai megali diafora stis askoumenes dynameis (analoges me to tetragwno tis taxitytas peristrofis)
2. milame gia mia metafora tou evrous apodosis tou kinitira stis ipsiles strofes-opote kai synexes doulema tou ekei-me apotelesma prowres f8ores kai apaitiseis gia kaliteri kai AKRIVOTERI texnologia stin kataskevi tous PRAGMA pou i PEUGEOT (PSA group) den einai diate8imeni na kanei-to giati mporeite na to katalavete eukola afou dilwnete opadoi tis firmas(EINAI APLA H POLITIKH THS ETAIREIAS POU THN EXEI KRATHSEI KAI TOSO PSHLA TA XRONIA TWN SYGXONEYSEWN).
EKSOU kai giati i texnognwsia tis apo ta rallye DEN EXEI PERASEI se autokinita paragwgis...milame gia tetrakinisi-turbo kinitires ktl...
kalos i kakos to group paragei autokinita pou 8eorountai texnologikos-kala kai tipota parapanw.
kai stin teliki poia autokinita exoun latreutei apo ton kosmo?
106 1,3 rallye (poli xamili ropi 10,3 kila kai 100 aloga)
106 1,6 rallye (mexri tis 4000 apla kalo)
205 1,9 gti-1,3 rallye kai ta 2 me poli ligi ropi stis xamiles strofes
epeidi STROFARANE-ITAN ALHTIKA,ANTRIKA AMAKSIA ston tropo pou doulevane.
tin odigisi gia olous kai ropi xamila MAS THN EVALAN STO MYALO KATI ANORGASMIKA AMAKSAKIA APO THN GERMANIA-KSYPNISTE GIATI H PEUGEOT THNEI NA GINEI VW.
EGW DHLWNW FAN TWN ALHTIKWN AYTOKINHTWN KAI THS MH FILIKHS SYMPERIFORAS KAI DHLWNW OTI TO EPOMENO AMAKSI MOU 8A EINAI HONDA-MAZDA-SUBARU-MITSUBISHI-TOYOTA....kai giati oxi?kalitera ta lefta mou na pane sena kataskeuasti me perivallontologikes eves8isies-TERASTIA EREYNA-EKSELIKSI se olous tous tomeis kai EIDIKA STHN YVRIDIKI TEXNOLOGIA kai oxi se enan YPOPSIFIO ANORGASMIKO EVRWPAIO pou vlepei oti to mellon tis autokinisis einai o kinitiras DIESEL 2gunfire
auta...
sorry gia ta greeklish alla eimai se lab tou panepistimiou dioti steroume tis ypiresies tou laptop mou edw kai deka meres Sad
PHSYBORG - Σαβ 14 Φεβ 2004, 18:54:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:
tin odigisi gia olous kai ropi xamila MAS THN EVALAN STO MYALO KATI ANORGASMIKA AMAKSAKIA APO THN GERMANIA-KSYPNISTE GIATI H PEUGEOT THNEI NA GINEI VW.
EGW DHLWNW FAN TWN ALHTIKWN AYTOKINHTWN KAI THS MH FILIKHS SYMPERIFORAS KAI DHLWNW OTI TO EPOMENO AMAKSI MOU 8A EINAI HONDA-MAZDA-SUBARU-MITSUBISHI-TOYOTA....kai giati oxi?kalitera ta lefta mou na pane sena kataskeuasti me perivallontologikes eves8isies-TERASTIA EREYNA-EKSELIKSI se olous tous tomeis kai EIDIKA STHN YVRIDIKI TEXNOLOGIA kai oxi se enan YPOPSIFIO ANORGASMIKO EVRWPAIO pou vlepei oti to mellon tis autokinisis einai o kinitiras DIESEL 2gunfire

COULDNT AGREE MORE Thumb right
netblaster - Σαβ 14 Φεβ 2004, 19:05:20
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνω μαζι σου εν μερει!!! Το θεμα ειναι οτι οτι "αλητικο" αυτοκινητο κιαν βγηκα στην ελληνικη αγορα εγινε αναρπαστο!!! Γιατι ηταν συνηθως μικρο, φτηνο και εκανε οοοτι ηθελε ενας νεος ενθουσιωδης οδηγος!!! Στην Ευρωπη ομως οι "βολιδες" δεν εχουν την ιδια ανταποκριση απο το κοινο, καθως υπαρχουν μοντελα μεγαλυτερων κατηγοριων και ιδιου χαρακτηρα που μπορουν να αγορασουν!!! Και αν το κοιταξεις και απο αλλη μερια θα δεις οτι οι "ανησυχοι" τυποι τεινουν να εξαφανιστουν!!! Δεν εξηγειται αλλιως η στροφη τις πλειοψηφειας των κατασκευαστων προς πιο μουντα η αλλιως "ασφαλεστερα" αυτοκινητα!!! Οσον αφορα τα ιαπωνικα αυτοκινητα τωρα ειναι πολυ καλα και ειδικα τελευταια εχουν κανει τεραστιες προοδους σε ολους τους τομεις!!! Ομως το κρατημα και γενικοτερα ο τροπος που κινειται ενα αυτοκινητο στο δρομο ανοικει στους ευρωπαιους!!! Αυτο ειναι πολυ απλο, αν παρεις ας πουμε μια Corolla, η ενα Civic και το βαλεις διπλα σε ενα αντιστοιχο ευρωπαικο οι διαφορες δεν θα ειναι δραματικες, αλλα στα σημεια υπερτερει ο Ευρωπαιος και ειδικα σε οριακες καταστασεις!!! Το Τype-R ειναι ειδικη κατασκευη και θα πρεπει να συγκρινεται με αντιστοιχου τυπου αυτοκινητα, οπως το Focus RS για παραδειγμα!!! Και μην μου πειτε οτι το RS δεν εχει το αλητικο πανω του?!?!?Το στησιμο του ειναι αρκετα καλυτερο απο του Type-R!!! Οι ιαπωνες βγαζουν πολυ καλα μοτερ απο την αλλη, αλλα με χαρακτηριστικα λειτουργιας που δεν αρεσουν σε ολους!!!Μιλαω για τα δυνατα μοτερ τους!!! Δεν μπορω να φανταστω καποιον που θα πηγαινει συνεχως με πανω απο 5000rpm μεσα στην πολη πχ!!! Δεν αμφιβαλει ομως κανεις στο γεγονος οτι τα μοτερ αυτα εχουν τεχνολογια που ειναι αξιοζηλευτη!!! Με λιγα λογια, ο καθε κατασκευαστης εχει εντοπισει το κοινο του και φτιαχνει αυτοκινητα μονο γιαυτο!!! Και οσον αφορα για ανοργασμικοτητα των ευρωπαιων θυμιζω καποιες κατασκευες οπως Μ3, Μ5, Leon CupraR, TT, RS4, RS, S3, RC, 306 S16, Xsara VTS, Clio V6...και αλλα πολλα που γινονται αναρπαστες!!! Οπως επισης αξιοσημειωτο ειναι το γεγονος οτι αρκετοι ιαπωνες βασιζουν τα μοντελα τους σε ευρωπαικα!!! Αυτο γινεται ολο και πιο εντονο και η παγκοσμια αυτοκινητοβιαμηχανια δεν εχει βγαλει αδικα και τυχαια τη φραση "εξευρωπαισμος των ιαπωνικων αυτοκινηβιαμηχανιων"!!! Ειναι γεγονος και το βλεπουμε καθημερινα στους δρομους και στις εξελιξεις...Αυτοκινητα οπως το Τype-R, η το RS, η οποιο αλλο αντιστοιχο κατασκευαζονται απλα για να θυμομαστε ποιος ειναι ο ενας και ποιος ο αλλος!!!
Ntinos - Σαβ 14 Φεβ 2004, 19:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Συμφωνω μαζι σου εν μερει!!! Το θεμα ειναι οτι οτι "αλητικο" αυτοκινητο κιαν βγηκα στην ελληνικη αγορα εγινε αναρπαστο!!! Γιατι ηταν συνηθως μικρο, φτηνο και εκανε οοοτι ηθελε ενας νεος ενθουσιωδης οδηγος!!! Στην Ευρωπη ομως οι "βολιδες" δεν εχουν την ιδια ανταποκριση απο το κοινο, καθως υπαρχουν μοντελα μεγαλυτερων κατηγοριων και ιδιου χαρακτηρα που μπορουν να αγορασουν!!! Και αν το κοιταξεις και απο αλλη μερια θα δεις οτι οι "ανησυχοι" τυποι τεινουν να εξαφανιστουν!!! Δεν εξηγειται αλλιως η στροφη τις πλειοψηφειας των κατασκευαστων προς πιο μουντα η αλλιως "ασφαλεστερα" αυτοκινητα!!! Οσον αφορα τα ιαπωνικα αυτοκινητα τωρα ειναι πολυ καλα και ειδικα τελευταια εχουν κανει τεραστιες προοδους σε ολους τους τομεις!!! Ομως το κρατημα και γενικοτερα ο τροπος που κινειται ενα αυτοκινητο στο δρομο ανοικει στους ευρωπαιους!!! Αυτο ειναι πολυ απλο, αν παρεις ας πουμε μια Corolla, η ενα Civic και το βαλεις διπλα σε ενα αντιστοιχο ευρωπαικο οι διαφορες δεν θα ειναι δραματικες, αλλα στα σημεια υπερτερει ο Ευρωπαιος και ειδικα σε οριακες καταστασεις!!! Το Τype-R ειναι ειδικη κατασκευη και θα πρεπει να συγκρινεται με αντιστοιχου τυπου αυτοκινητα, οπως το Focus RS για παραδειγμα!!! Και μην μου πειτε οτι το RS δεν εχει το αλητικο πανω του?!?!?Το στησιμο του ειναι αρκετα καλυτερο απο του Type-R!!! Οι ιαπωνες βγαζουν πολυ καλα μοτερ απο την αλλη, αλλα με χαρακτηριστικα λειτουργιας που δεν αρεσουν σε ολους!!!Μιλαω για τα δυνατα μοτερ τους!!! Δεν μπορω να φανταστω καποιον που θα πηγαινει συνεχως με πανω απο 5000rpm μεσα στην πολη πχ!!! Δεν αμφιβαλει ομως κανεις στο γεγονος οτι τα μοτερ αυτα εχουν τεχνολογια που ειναι αξιοζηλευτη!!! Με λιγα λογια, ο καθε κατασκευαστης εχει εντοπισει το κοινο του και φτιαχνει αυτοκινητα μονο γιαυτο!!! Και οσον αφορα για ανοργασμικοτητα των ευρωπαιων θυμιζω καποιες κατασκευες οπως Μ3, Μ5, Leon CupraR, TT, RS4, RS, S3, RC, 306 S16, Xsara VTS, Clio V6...και αλλα πολλα!!!

symfwnw apolyta oti eidika se autokinita pou stoxevoun to evrwpaiko koino o Evrwpaios exei to panw xeri kai einai apolyta logiko.
gia to RS epikefalis tis prospa8eias itan o idios mihanikos pou anaviwse kai stin ousia ton 8rylo tou RX7 vgazontas to RX8 kai programatizontas tin mazda na paragei kainourgio RX7 kai coupe-cabriole ekdosi tou-RX9 tin epomeni pentaetia...(Evrwpaios itan-den 8ymamai to onoma tou alla o an8rwpos einai apo tous ligous k@vlogk@zous pou emeinan,kai min ksexname oti i FORD exei ipo tin katohi tis iapwna kataskeuasti)
eksou kai oti i mazda proorizetai na kanei oti i seat sto VW group kai anameinate na deite ta apotelesmata entos pentaetias giati i mazda den einai i etairioula (seat) pou xreiastike na er8oun ta panw katw gia na paragei sport amaksia (milame gia mia etaireia pou to 1989 anaviwse ta roadster kai to 1992 espase to katestimeno twn evropaiwn sto Le Mans me ton 'anaksiopisto' apo ta legomena twn anti-iapwnwn wankel-me mia entelws peiramatiki diataksi 4 rotorwn(RX7 kai RX8 exoun dyo).
oute egw mporw na fantastw kapoion na pigenei me 5000 s.a.l stin poli GIAYTO ena MELLONTIKO sport amaksi (kata TOYOTA kai HONDA) 8a ferei ilektrokinitira gia na ipoleitourgei o kanonikos mesa stin poli me midenikes sxedon ripes kai ROPARA xamila, kai eksw apo auti 8a strofarei opou xreiazetai mexri tis 8-9000 strofes,AYTO einai MELLON kai oxi ta ipervara evropaika DIESEL.
telos min ksexname oti to FORD einai entelws eidiki ekdosi kai eksou kai o fovos oti den 8a epiane stin agora mia tetoia kataskeui-ama ypirxe stin gkama tou kataskevasti opws ola talla montela-dimiourgisan TEXNHTH elleipsi (xamili paragwgi) wste na prokalesoun tous apantaxou fan kai mono, den perimenan diladi KERDH apo to RS.
aptin alli to CIVIC type-r DEN EINAI EIDIKI kataskeui. h honda otan arxise na to poulaei stoxeve se auksisi twn kerdwn tis apo to amaksi auto afou eixe proigi8ei enas salos stous kyklous tis oti i etaireia tinei na ginei kataskeuastis polimorfikwn-afou ta kerdi erxontan apo CRV-HRV kyriws.
eksou kai i dimiourgia tou neou INTEGRA (o sarakakis pali den to eisagei)kai neou CRX.kai milame gia autokinita me xaraktira kai iho agwnistikou kai oxi xliara gti.

i M3 entaksei,i M5??? ka8ari kataskevi?den nomizw,mallon evropaikos plouralismos sta kalitera tou (des mono eidiki apodosi 5000 kivika-400 aloga)
to cupra kai to s3 einai akrivws oi antiproswpoi tou mesou evrwpaiou nearou agorasti-giapi.ena amaksi poul mour me dynatotites pou 8a ekmetalleutoun to 30% twn agorastwn tous-pagkosmia milame.
TT:isws to xliarotero spor amaksi OLWN TWN EPOHWN...makran (kai to emetiko agorastiko koino tou)
RS4-malista isws to monadiko audi pou 8agoraza-alla giauto pou einai:ena station gia oli tin oikogeneia kai odigisi me to gkazi sto patwma kai tin oura na se prospernaei me asfaleia....min to valeis dipla kai se ferrari eipame...
RC xliaros apogwnos tou KORYFAIOU gia mena 205 gti (sexy-antriko-alitiko-to RC einai mono sexy)
306-symfwnw apolyta to teleutaio gti tis peugeot
xsara-oxi oso kalo oso to 306
clio V6 k@vl@-xazi apodosi analogika tou kinitira
gia pesmou twra posa apo ola auta ta montela 8a ksanadeis stin paragwgi afou ta misa den paragwntai kai ta ipoloipa einai sto telos tous?
eides to kainourgio A3?to 307gti?thn M5?
i seat eidi paragei ibiza kai leon cupra me kinitira 1,9 diesel....
to A3 8a akolou8isei
307gti-APARADEKTOS APOGWNOS TOU 306,clio V6 den vlepw na ksanavgenei,MONO OI ITALOI 8a meinoun se ligo kairo i porsche
kai kana dyo agglikes...alla edw milame gia amaksia paragwgis oxi xeiropoiita.
pantws opws ta vlepw egw i peugeot eftiakse kai to 306 race kai meta espase to kaloupi...kaka ta mantata
oso gia ton eksevropaismo-symfwnw kai edw apolyta alla mexri tautokinita pou stoxevoun stin evrwpi.kai stin teliki i iapwnia exei eisvalei stin evrwpi opote logiko einai nantigrapsei ta evrwpaika gia na petyxei.to idio 8a ekane kai enas evrwpaios an prospa8ouse na paragei autokinita gia tin iapwnia i tin ameriki (kai to kanei fysika stin ameriki).

Alla yparxei ena pragma topoio den fenetai topoio i EVRWPAIKI agora exei antigrapsei kata koron tin IAPWNIKI.ton tropo mazikis paragwgis-poiotitas.
Otan oi Iapwnes efarmozan ta simerina trendy sistimata gia tous evrwpaious J.I.T kai TOTAL QUALITY management to 1960 sta ergostasia tous i Evrwpi koimotan tou kalou kairou mapotelesma twra en etei 2004 na pigenw sto ma8ima kai na ma8ainw gia TQM gurus ek iapwnias kai gia to pws OLA TA EVRWPAIKA ergostasia doulevoun pleon me ton giapwneziko TROPO paragwgis autokinitwn.
kai gia na pareis mia geusi gia to poso akoma 8antigrafei i evrwpi tin Iapwnia sauto to 8ema ma8e oti to kalitero Evrwpaiko ergostasio auti ti stigmi doulevei me 3% skarto parax8en proion kai to xeirotero Iapwniko me 0,8% Shocked
gia na mpeneis esy en etei 2004 sto poiotiko sou peugeot...pleon (milame oti se auto to 8ema oxi apla yparxei IAPWNOPOIHSH twn evrwpaikwn alla aneu orwn paradosi)
Recifees - Κυρ 15 Φεβ 2004, 08:25:14
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Ntinos έγραψε:

Ο gskarmou προφανως εννοουσε οτι με λιγοτερο απο 30000e κανεις τι μετατροπη!!! Παντως το προηγουμενο M3 εβγαζε στην ευρωπαικη εκδοση 321ps!!! Οσο για τα γιαπωνεζικα που αναφερεις Civic, Crx, ναι μεν ανεβαζουν τα αλογα σα στραγαλια, ειδικα αν πληρωσεις και το κατι παραπανω, αλλα δε στριβουν οπως ενα αντιστοιχο γαλλικο η μια Μ3(αυτη ειναι και αλλη κατηγορια)!!! Ειναι μονο για ευθειες!!! Μην αναφερετε τωρα Skyline και αλλα τετοια, μιλαμε παντα για αυτοκινητα που αγοραζονται!!!

Ακριβώς ...
Aγοράζεις μια απλή 3αρα με κάπου στα 12-15 χιλιαρικα και μετά

Κινητήρας απο Γερμανία με 321 αλογα περίπου με 4-5 χιλιάρικα -γιατί όταν ψάχνεις βρίσκεις Very happy Very happy
Αναρτήσεις -φρένα -ζαντολάστιχα στην διακριτική ευχέρεια του κατόχου

Δηλαδή ξεκινάμε με το μέγιστο 20 χιλιαρικά και μετά βάζουμε ότι μας φτιάχνει ..

Και το καλύτερο τον δηλώνεις αφού σβήσεις τα σήματα της Μ απο το καπάκι για 2λιτρο Shocked Cool Cool Cool Cool και είναι 3λιτρος

Αυτά .....
Οσο για το τεχνολογικό υπόβαθρο της Χοντα ας το δούμε λίγο καλύτερα ..
1.Οποιος θα θυμάται την ΝR750 του 85 με τα οβάλ έμβολα και τις 32 βαλβίδες σε ένα V4 μοτέρ που ανάγκασε την FIA, FIBA κτλ να βγάλουν κανονισμό ότι για την συμμετοχή σε αγώνες οι κινητήρες πρέπει να έχουν κυλινδρικά έμβολα -οι άλλοι δεν θα μπορούσαν ποτέ να το κάνουν αυτό..
Σημ .Παραμένει ένα απο τα πιο καλά φυλαγμένα βιομηχανικά μυστικά ever.
2. Στο BTCC το βρεττανικό πρωτάθλημα τουρισμού πριν κάποια χρόνια το όριο περιστροφής ήταν στις 8500 στροφές για να μπορούν οι υπόλοιποι να κρατηθούν κοντά στους VTEC και τα Accord Wink Very happy Very happy

Τώρα γιατί βάλθηκε να μας μουρλάνει με τα πολυμορφικά και τα <<θέλω να δείχνω πολυμορφικό>> και ας έχουν διαμάντια κάτω απο το καπώ τους , εδω η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά η μήπως τον δείκτη πωλήσεων .....στην αντίπερα οχθη του Ατλαντικού???
Recifees - Κυρ 15 Φεβ 2004, 08:49:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:

106 1,3 rallye (poli xamili ropi 10,3 kila kai 100 aloga)
106 1,6 rallye (mexri tis 4000 apla kalo)
205 1,9 gti-1,3 rallye kai ta 2 me poli ligi ropi stis xamiles strofes
epeidi STROFARANE-ITAN ALHTIKA,ANTRIKA AMAKSIA ston tropo pou doulevane.tin odigisi gia olous kai ropi xamila MAS THN EVALAN STO MYALO KATI ANORGASMIKA AMAKSAKIA APO THN GERMANIA-KSYPNISTE GIATI H PEUGEOT THNEI NA GINEI VW.

Διαφωνώ ....με παραδείγματα
Lancia Delta intergrale /DELTONA
Subaru Impreza
Mitsubishi Lancer Evo 3,4,5,6,7,8 ....
Κανένα γερμανικό αλλά όλοι θα θέλαμε αυτά τα μοτέρ που δουλέυουν παντού κάτω απο το καπώ μας Wink
Εχω δει μια Δέλτόνα να καθαρίζει με λιγότερες απο 3-4 χιλ στροφές
μια σειρά απο αυτοκίνητα Shocked Shocked
Ntinos έγραψε:

H TOYOTA επενδύει σε διχρονους ντίζελ με θερμοδυναμική απόδοση πολύ καλύτερη απο οποιδήποτε 4χρονο κινητήρα που φτίαχτηκε η θα φτιαχτει ποτέ χρόνια τώρα ο λόγος που δεν τους ρίχνει μαζικη΄παραγωγή είναι γιατι πρέπει να αλλάξει όλη την γραμμή παραγωγής τετράχρονων κινητήρων παγκοσμίως (έξοδα εε) .

Παρεπιπτόντως οι κινητήρες ντήζελ με εξαίρεση το χαμηλό επίπεδο στροφών και τον χάλια ήχο σε θερμοδυναμική απόδοση είναι ανώτεροι των βενζινοκινητήρων
Recifees - Κυρ 15 Φεβ 2004, 09:17:18
Θέμα δημοσίευσης:
Και μιας και το μαμήσαμε το θέμα πάλι πίσω στο RC...

μιλώντας για μετατροπές και λοιπά

το 6αρι του 306 δεν μπαίνει στους δίλιτρους των 206 ?
εκτός και αν δεν χωράει ...
netblaster - Κυρ 15 Φεβ 2004, 14:52:48
Θέμα δημοσίευσης:
gskarmou έγραψε:
Και μιας και το μαμήσαμε το θέμα πάλι πίσω στο RC...

μιλώντας για μετατροπές και λοιπά

το 6αρι του 306 δεν μπαίνει στους δίλιτρους των 206 ?
εκτός και αν δεν χωράει ...

Και γιατι να αλλαξεις το σασμαν??? Μια χαρα ειναι του RC...Η τουλαχιστον ετσι λενε, δεν εχω προσωπικη αποψη!!! Wink
Δημήτριος - Κυρ 15 Φεβ 2004, 17:28:52
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου φανατικό της sport οδήγησης, αν και μου αρέσει να διολισθαίνω σε πλαγιολισθήσεις!!! Razz

Αν με ρωτήσετε τι προτιμώ, 206 RC ή 205GTI, θα πω μάλλον ανεπιφύλακτα 206RC. Είναι η προσωπική μου άποψη.
Βέβαια δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο αυτοκίνητα και έτσι θα μου πείτε πως δεν πρέπει να έχεις εσύ άποψη. Αν είναι όμως έτσι όπως τα φαντάζομαι (από αυτά που ακούω και διαβάζω) τότε μάλλον θα εμμείνω στην απόφασή μου. Δηλώνω fun της τεχνολογίας και μου αρέσει πολύ να οδηγώ ένα αυτοκίνητο το οποίο υιοθετεί την τελευταία λέξη της (όχι ότι το RC την έχει αλλά λέμε τώρα). Και επειδή το αυτοκίνητο μου αρέσει πρωτίστως ως τεχνολογικό επίτευγμα, ό,τι αυτοκίνητο και να είχα θα το φρόντιζα πάρα πολύ (όπως έκανα με το FIAT 127 της μητέρας μου, όπως κάνω τώρα με το αξιαγάπητο 206 Wink )
Ασφαλώς και ο παράγων της σπορτίφ συμπεριφοράς μετράει για μένα πάρα πολύ, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας (αλλιώς θα έπαιρνα golf ή corsa και όχι το 206)...

Ούτε όμως ανοργασμικός νιώθω γι' αυτήν μου την επιλογή (το αντίθετο μάλιστα), όυτε μέτριος οδηγός.

Ο ορισμός του καλού οδηγού για 'μένα είναι ο εξής : Είναι ο οδηγός που σέβεται τον Κ.Ο.Κ. (χωρίς όμως να έχει παρωπίδες), το περιβάλλον, τους συνανθρώπους του και μπορεί να αντιδράσει σωστά σε μια κατάσταση πανικού. Ο οδηγός που κάνει χρόνους στην πίστα είναι απλά εξασκημένος και τίποτε άλλο (και ασφαλώς η εξάσκηση απαιτεί κόπο, χρόνο, μεράκι και ικανότητες).

Επίσης κατ' εμέ όποιοι προσπαθούν να εκτονώσουν μέρος του ανδρισμού τους μέσα από ένα "αλήτικο" αυτοκίνητο μάλλον έχουν μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Σε όλους υποβόσκει λίγο αυτό (ακόμα και σε 'μένα που το καταγγέλω), αλλά δεν είναι καλό. Και δυστυχώς αυτή η εντελώς λανθασμένη νοοτροπία περνά πολύ στα περιοδικα. Κορωνίδα αυτής της νοοτροπίας είναι το απύθμενης καφρίλας και κρετινισμού περιοδικό που ονομάζεται BURN OUT.
netblaster - Κυρ 15 Φεβ 2004, 17:44:52
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
Κορωνίδα αυτής της νοοτροπίας είναι το απύθμενης καφρίλας και κρετινισμού περιοδικό που ονομάζεται BURN OUT.

Και MAX Power, και Power Techniques και δωστε αλογα (και παραδειγματα) στο λαο ναχει...Περιοδικα κυριολεκτικα out of space!!! :alien: Nod
Baphomet - Κυρ 15 Φεβ 2004, 18:38:28
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Δημήτριος έγραψε:
Κορωνίδα αυτής της νοοτροπίας είναι το απύθμενης καφρίλας και κρετινισμού περιοδικό που ονομάζεται BURN OUT.

Και MAX Power, και Power Techniques και δωστε αλογα (και παραδειγματα) στο λαο ναχει...Περιοδικα κυριολεκτικα out of space!!! :alien: Nod

συμφωνω και επαυξανω για το burn out και max power αλλά όχι και για το power techniques. Μη τα βαζουμε όλα στο ίδιο καζανι. Το ΡΤ εχει πολλά ενδιαφεροντα αρθρα και ειναι περιοδικο βελτίωσης αυτοκινητου όχι καραγκιοζιλικι.
BUBA - Κυρ 15 Φεβ 2004, 19:53:52
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Δημήτριος έγραψε:

Laughing Laughing .. καλα αμ αυτες οι φωτογραφισεις με τα γυμνα "μοντελα" που σου πετανε ξαφνικα που κολανε ?? Ημαρτον ρε παιδες!
mick206 - Κυρ 15 Φεβ 2004, 19:58:54
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
Laughing Laughing ..καλα αμ αυτες οι φωτογραφισεις με τα γυμνα "μοντελα" που σου πετανε ξαφνικα που κολανε ??

fast cars... fast women... Laughing Laughing Laughing Μη μου πείς τώρα οτι σε χαλάνε!!! Evil Twisted evil Laughing
BUBA έγραψε:
Ημαρτον ρε παιδες!

Εσύ τέκνον μου θα σωθείς!!! Εύγε!! Άγνωσται οι βούλαι του Θεού στα καθημερινά αμαρτήματα που μας υποθάλπει ο Σατανάς! Laughing Laughing Laughing
Αμαρτωλοί!! Θα πάτε στην κόλαση!! Μετανοήστε!!! Laughing Laughing Laughing
BUBA - Κυρ 15 Φεβ 2004, 20:25:32
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
BUBA έγραψε:
Laughing Laughing ..καλα αμ αυτες οι φωτογραφισεις με τα γυμνα "μοντελα" που σου πετανε ξαφνικα που κολανε ??

mick206 έγραψε:

fast cars... fast women... Laughing Laughing Laughing Μη μου πείς τώρα οτι σε χαλάνε!!! Evil Twisted evil Laughing

Αντιθετως ! Αντι να αγορασω και 4 Τροχους και Playboy παιρνω ενα Burn Out και ειμαι κομπλε! Wink Ασε που εχω και την ανταποκριση μου απο Λιμανακια , αυτό που το πάς ? Smile

BUBA έγραψε:
Ημαρτον ρε παιδες!

Εσύ τέκνον μου θα σωθείς!!! Εύγε!! Άγνωσται οι βούλαι του Θεού στα καθημερινά αμαρτήματα που μας υποθάλπει ο Σατανάς! Laughing Laughing Laughing
Αμαρτωλοί!! Θα πάτε στην κόλαση!! Μετανοήστε!!! Laughing Laughing Laughing

Αγαπητό Burn out. Εαν σε προσέβαλα, μετανοώ ειλικρινά Sad

Υ.Γ. Κατι για γαλλικά άλογα δεν λέγαμε σε αυτό το post ??
kamatsos - Δευ 16 Φεβ 2004, 09:32:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΧΕΔΟΝ 4500Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 18% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ Ζ4 ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ TYPE_R ΕΧΕΙ ΘΕΟΚΟΝΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ 6ΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 1200ΚΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΟ(3η-135,4η-180).ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ Η PEUGEOT ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΤΟ RC ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ,ΣΤΑ ΚΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΣΤΟΧΕΥΕ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ GTI ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ 205 Ή 306 ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΤΕΛΟΣ,ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΕ-Ρ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1-2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΓΚΑΖΟΦΙΛ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ)ΤΟ RC EIXE MEGALYTERH TAXYTHTA ΕΙΣΟΔΟΥ-ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ VBOX,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΙΑΣΤΟΥΜΕ .[/quote]

Bluegrab Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 4500,00 ΤΟ RC ΕΧΕΙ 24400,00
ΣΤΟ AYTO CAR ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η PEUGEOT ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΤΟ RC ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟ INTEGRA TYPE R.
kamatsos - Δευ 16 Φεβ 2004, 14:28:45
Θέμα δημοσίευσης:
Bluegrab ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Echappement ΤΕΣΤ 206 RC KAI CLIO RS.
206 RC (στην παρενθεση σε τα μετρα) 0-100 7,5"(109) 0-120 10"(184) 0-140 13"(294) 0-160 17,1"(457) 0-180 23,1"(742) 0-200 30,6"(1140)
ΡΕΠΡΙΖ ΜΕ 5ταχ. 80-120 12" 80-150 21" 140-160 7,3" 140-200 30,1"

CLIO RS 0-100 7.1"(107) 0-120 10"(195) 0-140 13"(303) 0-160 18"(511) 0-180 29.1"(1033) 0-200 40.3"(1653)
ΡΕΠΡΙΖ ΜΕ 5ταχ. 80-120 11,9" 80-150 22,5" 140-160 8,1" 140-200 33"
ΤΟ 206 RC ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΨΥΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟ CIVIC TAPE R.
0-100 7"(104) 0-120 9.2"(171) 0-140 12.2"(281) 0-160 15.9"(431) 0-180 21.7"(708) 0-200 28.8"(1073)
ΡΕΠΡΙΖ 80-120 9,3"με 5ταχ. 12"με 6ταχ. 80-150 16,9"με 5ταχ. 22,7"με 6ταχ. 140-160 5,6"με 5ταχ. 8'με 6ταχ. 140-200 19,9"με 5ταχ. 36,2με 6ταχ.
PHSYBORG - Δευ 16 Φεβ 2004, 14:50:18
Θέμα δημοσίευσης:
Mηπως μπορουμε να βρουμε σε ποσο κανει το 400αρι το 1400 κ το 1600 ?
netblaster - Δευ 16 Φεβ 2004, 19:54:34
Θέμα δημοσίευσης:
Το 1.6 16ν εχει 0-400 σε 16,8" με ταχυτητα 133,4km/h
και 0-1000 σε 30,9" με ταχυτητα 166,2km/h!!! Το 1.4 8ν δεν ξερω... Wink
Recifees - Τρι 17 Φεβ 2004, 08:21:30
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
Λοιπόν εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου φανατικό της sport οδήγησης, αν και μου αρέσει να διολισθαίνω σε πλαγιολισθήσεις!!! Razz

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Δημήτριος έγραψε:
Δηλώνω fun της τεχνολογίας και μου αρέσει πολύ να οδηγώ ένα αυτοκίνητο το οποίο υιοθετεί την τελευταία λέξη της (όχι ότι το RC την έχει αλλά λέμε τώρα)..

Δηλαδή όλοι αυτοί που αγοράζουν κατι γερμανικά εκατομμυρίων και ανακαλύπτουν μετα απο κάποια χρόνια ότι το αυτοκινητό τους έχει π.χ αυτόματους υαλοκαθαριστήρες Shocked Laughing Laughing Laughing
Παραφράζω υπογραφή άλλου μέλους..
<<Δεν έχει σημασία πόση τεχνολογία έχει το αυτοκινητό σου αλλα πόση μπορείς να χρησιμοποιήσεις>>
..............δικαιώματα στον netblaster......
PHSYBORG - Τρι 17 Φεβ 2004, 08:32:38
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Το 1.6 16ν εχει 0-400 σε 16,8" με ταχυτητα 133,4km/h
και 0-1000 σε 30,9" με ταχυτητα 166,2km/h!!! Το 1.4 8ν δεν ξερω... Wink

M αυτες τις μετρησεις ενας Υπολογιστής ισχύος με βάση τις επιδόσεις στο 400αρι βγαζει οτι εχει απο 98 -106 αλογα !
Confused
netblaster - Τρι 17 Φεβ 2004, 12:06:30
Θέμα δημοσίευσης:
Καπως ετσι ειναι φιλε Phsyborg!!! Αν εχεις δει δυναμομετρηση στους τροχους το 1.6 16ν βγαζει 100ps περιπου!!! Wink
Δημήτριος - Τρι 17 Φεβ 2004, 13:48:40
Θέμα δημοσίευσης:
gskarmou έγραψε:
Δηλαδή όλοι αυτοί που αγοράζουν κατι γερμανικά εκατομμυρίων και ανακαλύπτουν μετα απο κάποια χρόνια ότι το αυτοκινητό τους έχει π.χ αυτόματους υαλοκαθαριστήρες Shocked Laughing Laughing Laughing
<<Δεν έχει σημασία πόση τεχνολογία έχει το αυτοκινητό σου αλλα πόση μπορείς να χρησιμοποιήσεις>>

Όταν λέω τεχνολογία δεν εννοώ επουσιώδεις ανέσεις (όπως αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες), αλλά υβριδική τεχνολογία, μεταβλητή συμπίεση, άμεσος ψεκασμός, φτωχά μίγματα, ηλεκτροϋδραυλικές βαλβίδες και γενικά τεχνολογίες που μιλάνε στην καρδιά του μηχανολόγου!!! Razz Razz Very happy
Recifees - Τρι 17 Φεβ 2004, 14:36:08
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
gskarmou έγραψε:

Όταν λέω τεχνολογία δεν εννοώ επουσιώδεις ανέσεις (όπως αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες), αλλά υβριδική τεχνολογία, μεταβλητή συμπίεση, άμεσος ψεκασμός, φτωχά μίγματα, ηλεκτροϋδραυλικές βαλβίδες και γενικά τεχνολογίες που μιλάνε στην καρδιά του μηχανολόγου!!! Razz Razz Very happy

Το αναφέρω γιατί ελάχιστοι κατανοούν την τεχνολογιά που χρησιμοποιούν για απλά πράγματα έστω και αυτοματισμούς .
Το έκανα το σχόλιο σχετικά με την αναφορά για το τεχνολογικο υπόβαθρο του RC χωρίς να θέλω να θίξω τίποτα και κανέναν.
Απλά είναι ωραίο να υπάρχει μπολικη τεχνολογία που να δίνει οφέλη και να ευχαριστεί τους έχοντες αλλα να υπάρχει και η παιδεία για την χρήση της ώστε να αποκομίζονται οφέλη
Να μην το κάνουμε ταρίφες Wink Wink ή BURN OUT Wink
kamatsos - Τρι 24 Φεβ 2004, 10:26:02
Θέμα δημοσίευσης:
kamatsos έγραψε:
Bluegrab ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Echappement ΤΕΣΤ 206 RC KAI CLIO RS.
206 RC (στην παρενθεση σε τα μετρα) 0-100 7,5"(109) 0-120 10"(184) 0-140 13"(294) 0-160 17,1"(457) 0-180 23,1"(742) 0-200 30,6"(1140)
ΡΕΠΡΙΖ ΜΕ 5ταχ. 80-120 12" 80-150 21" 140-160 7,3" 140-200 30,1"

CLIO RS 0-100 7.1"(107) 0-120 10"(195) 0-140 13"(303) 0-160 18"(511) 0-180 29.1"(1033) 0-200 40.3"(1653)
ΡΕΠΡΙΖ ΜΕ 5ταχ. 80-120 11,9" 80-150 22,5" 140-160 8,1" 140-200 33"
ΤΟ 206 RC ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΨΥΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟ CIVIC TAPE R.
0-100 7"(104) 0-120 9.2"(171) 0-140 12.2"(281) 0-160 15.9"(431) 0-180 21.7"(708) 0-200 28.8"(1073)
ΡΕΠΡΙΖ 80-120 9,3"με 5ταχ. 12"με 6ταχ. 80-150 16,9"με 5ταχ. 22,7"με 6ταχ. 140-160 5,6"με 5ταχ. 8'με 6ταχ. 140-200 19,9"με 5ταχ. 36,2με 6ταχ.

Bluegrab CLIO RS NEW 182 PS
0-100km/h 7.1" 0-400m 15" 0-1000m 27,6"
kamatsos - Σαβ 27 Μάρ 2004, 10:29:27
Θέμα δημοσίευσης:
Bluegrab TEST 206RC+CLIO 182ps
www.206rc.it/public/fotovarie/182vsRC.jpg
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες