PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Το 206 1.4 16V στο μικροσκόπιο

Baphomet - Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:02:20
Θέμα δημοσίευσης: Το 206 1.4 16V στο μικροσκόπιο
Το αυτοκίνητο αποκτήθηκε επιτέλους όπως ίσως ξέρετε και άρχισε το στρώσιμο. Έτσι άρχισαν να βγαίνουν από νωρίς τα πρώτα συμπεράσματα (με τον καιρό ίσως αλλάξει κατι ή προστεθούν κι αλλα-ελπίζω καλα). Ξεκινάω απο το εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Τα καθίσματα είναι με τη γνωστη ταπετσαρία με τα σχεδια που μοιάζουν με γράμματα.Δεν είναι όμως γκρι όπως στο quiksilver αλλα μπορντώ και δενουν πολύ ωραία. Τα καθίσματα προσφέρουν πολύ καλή πλευρική στήριξη (τύφλα να έχουν τα αγωνιστικά bucket) και κάθε σκέψη μου να βάλω αγωνιστικά εξαφανίστηκε. Το κοντέρ έχει ενα εντυπωσιακό ασημί χρώμα που δίνει μια σπορ αισθητική στο εσωτερικο σε συνδυασμο με τις πινελιές αλουμινίου στα χερούλια της πόρτας και στον λεβιέ των ταχυτήτων. Ο φωτισμός είναι ο γνωστός πορτοκαλί με επιλογέα φωτεινότητας. Το δερμάτινο τιμόνι είναι πολύ όμορφο όπως και η λαβή του χειροφρένου (που όταν το σηκώσεις εν κινήσει αρχίζει τα μπιπ μπιπ Confused ).
Ο αυτόματος κλιματισμός είναι ωραίο πράγμα...
Το ηχοσύστημα είναι το γνωστο clarion με τα 6 ηχεία και δεν έχω κάτι να πω πάνω σε αυτο (σύντομα θα αλλάξει άλλωστε).
Εξωτερικά τώρα το αυτοκίνητο είναι κουκλί (όπως όλα τα 206). Εκτός από τα φώτα που είναι λίγο διαφορετικά (όλοι όταν το κοιτάνε από μπροστά πορώνονται.. Very happy ) και το κανουν πιο επιθετικό δεν υπάρχει κάποια σχεδιαστική διαφορα με τα παλιότερα 206. Διατηρώ μια αμφιβολία για το αν είναι ίδιοι οι καθρέφτες μόνο.
Το διακοσμητικό της εξάτμισης είναι ψαρωτικό για διάφορους που δε ξέρουν και πολλά και δενει ωραία όπως ξέρετε και απο τα μαμα 1.6.
Οι ζάντες (σιδερένιες) είναι το αδύνατο μου σημείο εμφανησιακά καθώς δε δείχνει καθόλου το αμαξι χωρίς αλουμινίου και δε φαίνονται και τα πίσω δισκόφρενα Crying or Very sad ... anyway κι αυτο θα αλλάξει σύντομα.
Τα ελαστικά μαμα ήταν τα γνωστά continental 195/55 15 85H τα οποία δεν είναι και ότι καλύτερο σαν ελαστικό αλλά για την ώρα καλά τα πάνε (δεν έχουν ζοριστεί και καθόλου). Το φάρδος για το οποίο γινόταν τόσος λόγος δεν ενοχλεί ούτε χαλάει τουλάχιστον όπως μπόρεσα εγώ να το αντιληφθώ μεχρι τωρα. Δε ξέρω αν με 185 ή 175 το αυτοκίνητο θα κέρδιζε κάτι από επιτάχυνση αλλά και να κέρδιζε δε θα τα έβαζα γιατι δεν μου αρέσει εμφανισιακά.
Και αφού σας κούρασα με τα για πολλούς ανούσια, περνάω στο ζουμί. Τονίζω οτι ασφαλη συμπεράσματα δεν έχουν βγει ακόμα και όσα αναφέρω είναι η πρώτη εντύπωση.
Το αυτοκίνητο μου μοιάζει να έχει μεγάλα αποθέματα ροπής σε όλο το φάσμα των στοφών. Βέβαια μέχρι τώρα οδηγούσα 1.0 αυτοκίνητο και΄ίσως γι αυτο να μου φαίνεται έτσι. Αλλά το vvt-i του Yaris ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Ανεβαίνω α-ν-ε-τ-α με το 206 οποιαδήποτε ανηφόρα ακόμα και με τρίτη και λίγα σχετικά χιλιόμετρα κάποιες φορές. Δε το έχω ανεβάσει πάνω απο 4.000 στροφές και με σωστές αλλαγές δε μου κρέμασε σε καμία ανηφόρα. Η απόκριση στο γκάζι τώρα μερικές φορές με μπερδεύει, καθώς υπάρχει μια αντιληπτή υστέρηση η οποία όμως δε γίνεται ενοχλητική ή επικίνδυνη πιστεύω. Το φρενάρισμα του είναι άψογο και αν και ομολογώ οτι προσπάθησα να δω πως πάει όταν πιάσει το abs δε τα κατάφερα!! Η αληθεια είναι οτι με τις κοντές σχέσεις χρειάζεται να αλλάζεις συχνα τις ταχύτητες ειδικά αν κινέισαι μέσα στην πόλη. Πόσο μάλλον τώρα που το στρώνω, είμαι με το χέρι στο λεβιέ. Η αίσθηση του τιμονιού είναι πολύ καλή. Έίναι λίγο πιο βαρύ απο το Yaris και νομίζω βολεύει καλύτερα στην οδήγηση. Τελος εντύπωση μου έκανε η ηχομόνωση (δε ξέρω αν έχει αλλάξει κατι σε αυτόν τον τομέα) καθώς δεν άκουγα σχεδόν τιποτα μεσα στην καμπίνα εκτός από τον γλυκό θόρυβο της μηχανής.
Το αμάξι το πήρα με ένα λίτρο βενζίνη μέσα (τσίπηδες) και έβαλα shell 99 racing αμέσως.Την οποία ομολογώ πως την ψιλορουφάει... η κατανάλωση μου μέσα στην πόλη (άνοιξα 2-3 φορές μόνο) μέχρι στιγμής είναι στο 9.4L/100 αλλα όλο και πέφτει...

αυτά...σύντομα βα βάλω εδώ και καμιά φώτο της μηχανής να δείτε κι εκεί τι παίζει...αν έχετε καποια ερώτηση εδώ είμαι. Ελπίζω πως σύντομα θα τα δείτε κι από κοντά αυτα.
zzzleepy - Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλιστα.... Δηλαδή το 1.4 16V τώρα έρχεται με πίσω δισκόφρενα και 195/55/15 ελαστικά... Τι μου λες... Σαν το 1.6 16v. Κι όταν λες ότι τα εμπρός φώτα είναι διαφορετικά τι εννοείς; Δεν τα έχω προσέξει ποτέ. Τι είναι, πιο σχιστά;

Αλλά 9,4 λίτρα στα 100km; Μακριά από μας... Razz
teoman - Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:27:28
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρώτη Επαφή με το 206 1.4 16V
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!

petrskar έγραψε:
Οι ζάντες (σιδερένιες) είναι το αδύνατο μου σημείο εμφανησιακά καθώς δε δείχνει καθόλου το αμαξι χωρίς αλουμινίου και δε φαίνονται και τα πίσω δισκόφρενα Crying or Very sad ... anyway κι αυτο θα αλλάξει σύντομα.
Τα ελαστικά μαμα ήταν τα γνωστά continental 195/55 15 85H τα οποία δεν είναι και ότι καλύτερο σαν ελαστικό αλλά για την ώρα καλά τα πάνε (δεν έχουν ζοριστεί και καθόλου).

Γνώμη μου,κακά ψυχρά και ανάποδα τα conti αλλά κράτα τα για μερικές χιλιάδες km (τα πρώτα 10000 τα βγάζει χωρίς κανένα πρόβλημα),και μετά αν θέλεις να τα αλλάξεις,βάλε και τις ζαντούλες.
teoman - Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:29:01
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Μάλιστα.... Δηλαδή το 1.4 16V τώρα έρχεται με πίσω δισκόφρενα και 195/55/15 ελαστικά... Τι μου λες... Σαν το 1.6 16v. Κι όταν λες ότι τα εμπρός φώτα είναι διαφορετικά τι εννοείς; Δεν τα έχω προσέξει ποτέ. Τι είναι, πιο σχιστά;

Είναι πλέον διαφανή τα μπροστά φώτα-όπως και στα 1600
Baphomet - Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:33:30
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

ακριβώς.
το 9,4 είναι πολυ? εγώ τόσο έκαιγα και με το 1.0 πάντως!!! Wink Wink Wink Wink
zzzleepy - Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:44:29
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εμένα διάφανα είναι τα εμπρός φώτα... Shocked

Εμένα καίει περίπου 8 λίτρα μεικτά... Όπως και να το κάνεις, ένα λίτρο είναι ένα λίτρο...
Baphomet - Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:58:39
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Κι εμένα διάφανα είναι τα εμπρός φώτα... Shocked

Εμένα καίει περίπου 8 λίτρα μεικτά... Όπως και να το κάνεις, ένα λίτρο είναι ένα λίτρο...

καλά κι εμενα θα πέσει πιστεύω...στην αρχή ήταν 12!!!
argonaftis - Πεμ 15 Ιαν 2004, 11:26:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ το έχω 10 μέρες και ειμαι ακόμα στα 10,8 - 11.Την έχω φτάσει και στα 9,6 αλλά μόνο μια φορά.Ελπίζω με τον καιρό να βελτιωθεί η κατάσταση Wink
Baphomet - Πεμ 15 Ιαν 2004, 11:29:40
Θέμα δημοσίευσης:
argonaftis έγραψε:
Εγώ το έχω 10 μέρες και ειμαι ακόμα στα 10,8 - 11.Την έχω φτάσει και στα 9,6 αλλά μόνο μια φορά.Ελπίζω με τον καιρό να βελτιωθεί η κατάσταση Wink

εσύ με 1.6 Gti αν σε γαργαλαει και λίγο το πόδι μην περιμένεις να πέσεις κάτω απο 10,5. εκτός κι αν κανεις συχνα ταξίδια.
TONY PAP - Πεμ 15 Ιαν 2004, 15:18:57
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι δεδομένο ότι κατά το στρώσιμο η κατανάλωση είναι σχετικά υψηλή.
Υπομονή ... θα βελτιωθεί αργότερα Wink

Επίσης αλλη κατανάλωση στο μποτιλιάρισμα στο κέντρο και άλλη κινούμενος στην Αττική Οδό κλπ.
Baphomet - Πεμ 15 Ιαν 2004, 15:27:09
Θέμα δημοσίευσης:
ακριβώς αντώνη!φαντασου οτι ξεκινησε απο 12... πιστεύω οτι λίγο κατω απο 9 θα είναι πάντως όταν κανει αρκετα χλμ. έτσι το κόβω.
FRAPEOLE - Πεμ 15 Ιαν 2004, 15:36:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μην μιδενισεται τον υπολογιστη για κανα 10ημερο για να βγει αντικειμενικη καταναλωση.

π.χ.Αμα το μηδενισεις και μπεις στην πολη και σε κανα μποτιλιαρισμα θα γραψει τρελα νουμερε-Αφηστε το για τουλαχιστον 3 γεμισματα

Ηλια αμα συνεχισει η ιδια καταναλωση και αφου το στρωσεις θα αρχισω να αναρωτιεμαι αν εχουμε ιδιες ρυθμισεις στο μοτερ............... Wink

Το δικο μου με χοανη και εξατμιση ειναι στο 9,6.

Πριν τα βαλω ημουν στο 9,2
argonaftis - Πεμ 15 Ιαν 2004, 15:36:38
Θέμα δημοσίευσης:
Το καθημερινό δρομολόγιό μου είναι Βύρωνας-Κιφισιά-Βύρωνας.Στο πήγαινε πάω απο Κιφισίας (11-10,8 lt) και στο έλα από Ηράκλειο-Κύμης-Γαλατσίου κλπ (έχει πάει και 9,8lt).Αν και με τρώει λίγο το πόδι μου δεν το πολυπατάω (καινούργιο γαρ και ακόμα με 470χλμ στο μετρητή)
TONY PAP - Πεμ 15 Ιαν 2004, 15:42:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι .. έτσι.
Επίσης οταν έκανα καθημερινά Πατήσια - Γκάζι είχα τουλάχιστον ένα λίτρο παραπάνω μέση κατανάλωση απο το Μοσχάτο - Γλυφάδα.

Σίγουρα καλορίζικο και καλοτάξιδο Smile

Από κιβώτιο και συμπλέκτη πως πας ?
Η όπισθεν μπαίνει εύκολα και αθόρυβα ?
Baphomet - Πεμ 15 Ιαν 2004, 16:06:50
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
Ετσι .. έτσι.
Επίσης οταν έκανα καθημερινά Πατήσια - Γκάζι είχα τουλάχιστον ένα λίτρο παραπάνω μέση κατανάλωση απο το Μοσχάτο - Γλυφάδα.

κιβώτιο με αρκετα κοντές σχέσεις,προσωπικα είμαι ικανοποιημένος. ο συμπλεκτης μου φαίνεται στο πόδι λίγο δύσκολος.Έχει πολυ απόσταση για να το πατήσεις τέρμα. Η όπισθεν αν πατήσω τον συμπλέκτη τέρμα μπαίνει καλά και αθόρυβα.
pappaki - Πεμ 15 Ιαν 2004, 20:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω το 206 1.6 εδώ και 25 μέρες περίπου ,η κατανάλωση δεν πέφτει κάτω από 9,8 με τίποτα έχω κάνει τα πάντα Mad. Βένζίνη 100άρα ΕΚΟ,για να δούμε τη σύνεχεια........
BUBA - Πεμ 15 Ιαν 2004, 22:49:17
Θέμα δημοσίευσης:
Συνκλαμιτη και ..."γειτονα" καλοριζικο. Ασημι το πηρες ? Φανταζομαι εχει τα διακριτικα GTI στο πλαι και τις 5ακτινες ζαντες για να σε καταλαβω αμα σε πετυχω πουθενα στην περιοχη. Δεν νομιζω να δεισ διαφορα στην οικονομια με την ΕΚΟ την κατοσταρα. Και εγω αυτην βαζω, ασε που τωρα τελευταια νομιζω οτι η τιμη της εχει σε πολλα βενζιναδικα φτασει στα επιπεδα της ΒP Ultimate 98-99 ευρω.
Ntinos - Παρ 16 Ιαν 2004, 03:10:36
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

ta fwta ta empros einai diafana kai sta 1,4 xs kai quiksilver edw kai 2 xronia pou pira to diko mou.
ta pisw fwta einai allagmena kai moiazoun me tou 307 pou anavoun stroggila ta stop kai exoun genikotera allo sxima oles oi lampes apo mesa pantote.pantws prepei na eisai paratiritikos gia na to prosekseis.
twra pou pernaga apo tin tatoiou katw apo to carefur stin kantina eida ena mavro 1,4 kainourgio.esy isouna?
TONY PAP - Παρ 16 Ιαν 2004, 09:27:36
Θέμα δημοσίευσης:
Μια ερώτηση ρε παιδιά ?

Τι λέει το manual σας να βάζετε super αμολυβδη ή 95 και πάνω ?

Γιατί νομίζω ότι και η ΕΚΟ 95+ και η vpower είναι υπεραρκετές για τον κινητήρα σας (χωρις μετατροπές).
Διαβάστε και τα αντίστοιχα topic για τις βενζίνες.
argonaftis - Παρ 16 Ιαν 2004, 09:30:44
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
Ετσι .. έτσι.

Αντώνη ευχαριστώ.Από κιβώτιο και συμπλέκτη δεν έχω κανένα πρόβλημα, παρόλα αυτά η όπισθεν έκανε ένα θόρυβο εχτές
pappaki - Παρ 16 Ιαν 2004, 09:52:32
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
Ασημι το πηρες ? Φανταζομαι εχει τα διακριτικα GTI στο πλαι και τις 5ακτινες ζαντες για να σε καταλαβω αμα σε πετυχω πουθενα στην περιοχη

Όπως το φαντάζεσαι είναι απλά το χρώμα δεν είναι ακριβώς ασημί ,αλλά λίγο πιο σκούρο,sidobre λέγεται.Όσο για την ΕΚΟ 100 την βρίσκω 4-5 λέπτα φθηνότερα από την αντίστοιχη ΒP.
Petros - Σαβ 17 Ιαν 2004, 12:17:00
Θέμα δημοσίευσης:
pappaki έγραψε:
Έχω το 206 1.6 εδώ και 25 μέρες περίπου ,η κατανάλωση δεν πέφτει κάτω από 9,8 με τίποτα έχω κάνει τα πάντα Mad. Βένζίνη 100άρα ΕΚΟ,για να δούμε τη σύνεχεια........

Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question

Στην χειρότερη 9,5 λίτρα και μόνο μέσα στην πόλη με μποτιλιάρισμα. Μικτή χρήση προάστια-πόλη-μικρές εκδρομές καίει 8,5 λίτρα και στο ταξίδι από 6,5 έως 8 (με ταχύτητες των τάξεων από "τήρηση ορίων" έως 200, αλλά όχι βέβαια μονίμως με το πόδι να λιώνει το γκάζι).
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί εύκολα να γίνει αντιοικονομικό στην πόλη (με βαθιά πατήματα του γκαζιού δε θέλει πολύ για να περάσει τα 10 λίτρα), αλλά ποιος ο λόγος, αφού εκμεταλλευόμενος τη ροπή του μπορείς να πηγαίνεις ταχύτερα από τους περισσότερους.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, ένα ταξίδι στην Πάτρα με όρους εντελώς αντιοικονομικούς (πλην των πρώτων 30 χιλιομέτρων), αφού από την Ελευσίνα έως λίγο μετά τον Ισθμό πήγαινα μονίμως 180-200, ενώ και μετά το Κιάτο και ως το Αίγιο όπου μου κόλλησε ένα "σαυροειδές" Χιουντάι Κουπέ και έσπασα πολύ πλάκα, οδηγώντας όμως με όρους που δεν ταιριάζουν στον όρο "ταξιδιάρικος". Σημειωτέον σε διάφορα κομμάτια της διαδρομής έβρεχε (κάτι που ανεβάζει την κατανάλωση). Κι όμως, παρόλα αυτά η μέση κατανάλωση -μετρημένη και με τον υπ.ταξιδίου και στο βενζινάδικο- κυμμάνθηκε στα όρια των 8λίτρων/100 χλμ.
Baphomet - Σαβ 17 Ιαν 2004, 16:49:48
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά το θέμα μας είναι το νεο 1.4 όχι η κατανάλωση που καταφέρνει ο καθεις...
σας επαναφέρω στην τάξη
FRAPEOLE - Σαβ 17 Ιαν 2004, 19:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
Πετρο το καθισμα εχει οντως πολλη καλη πλευρικη στηριξη για εργοστασιακο.

Για να καταλαβεις εγω στο προηγουμενο καρο ειχα κουβα της SPARCO και ελεγα οτι θα τον βαλω οποσδηποτε στο επομενο-Τελικα το πουλησα...

Του RC ακομα καλυτερα.... Laughing
Baphomet - Κυρ 18 Ιαν 2004, 04:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
Wink Wink Wink Wink
mick206 - Κυρ 18 Ιαν 2004, 14:59:37
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
σας επαναφέρω στην τάξη

Κι εγώ τους βγάζω κίτρινη κάρτα! Wink Laughing Laughing Laughing
Baphomet - Τρι 20 Ιαν 2004, 09:25:14
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

μετά από 450χμλ ήρθε το δεύτερο γέμισμα με ΕΚΟ 100. το αυτοκίνητο συνεχίζει απροβληματιστα το στρώσιμο του. όλα βαίνουν καλώς μέχρι τώρα και τα μόνα "-" που έχω παρατηρήσει έχουν να κάνουν με το ηχοσύστημα (πάνω απο 19-20 το volume ο ήχος είναι χαλια ακομα και με μπασσα στο 0) και με τα παράθυρα τα οποία αν δεν είναι τέρμα κάτω ή τέρμα επάνω τρίζουν σαν διαολισμένα σε κάθε ανατάραξη.
Επίσης έχω ένα ερώτημα προς εσάς...
Όταν βάζω πρώτη (είτε εν κινησει είτε από στάση) και ξεκινάω οι στροφές ανεβαίνουν εν ριπή οφθαλμού ενώ τα χμλ ακολουθούν αντιστρόφως ανάλογη πορεία. Με άλλα λόγια η πρώτη μου ανεβάζει στροφές χωρίς να ανεβάζει ανάλογα την ταχύτητα. Δεν έκατσα να το ψάξω πολύ, δηλαδή να δω στο κοντερ την σχέση στοφών και χμλ, αλλά έτσι νιώθω. Θα το κοιτάξω καλύτερα και θα σας πω...Ξέρετε πάντως γιατι συμβαίνει αυτο? Είναι λογικό?
max - Τρι 20 Ιαν 2004, 11:38:10
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

Ποσο σου καιει εσενα δηλαδη?Εγω που εχω το 1,1 μεσα στην πολη μου καιει απο 9,5-10 λιτρα και μιλαω για νορμαλ οδηγηση χωρις σκισιμο.
Baphomet - Τρι 20 Ιαν 2004, 11:41:00
Θέμα δημοσίευσης:
max έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Ποσο σου καιει εσενα δηλαδη?Εγω που εχω το 1,1 μεσα στην πολη μου καιει απο 9,5-10 λιτρα και μιλαω για νορμαλ οδηγηση χωρις σκισιμο.

όντως κι εμενα το yaris 1.0 9.5 εκαιγε...
TONY PAP - Τρι 20 Ιαν 2004, 11:43:55
Θέμα δημοσίευσης:
max έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Πολύ είναι για νορμαλ οδήγηση. Μήπως είσαι συνέχεια μποτιλιαρισμένος και έχεις λίγο ξαφούσκωτα λάστιχα ?
Baphomet - Τρι 20 Ιαν 2004, 12:20:56
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟ ΠΗΓΑΜΕ!!!! Evil Evil
ΑΝ ΠΕΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ!!! Evil

petrskar έγραψε:
ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

μετά από 450χμλ ήρθε το δεύτερο γέμισμα με ΕΚΟ 100. το αυτοκίνητο συνεχίζει απροβληματιστα το στρώσιμο του. όλα βαίνουν καλώς μέχρι τώρα και τα μόνα "-" που έχω παρατηρήσει έχουν να κάνουν με το ηχοσύστημα (πάνω απο 19-20 το volume ο ήχος είναι χαλια ακομα και με μπασσα στο 0) και με τα παράθυρα τα οποία αν δεν είναι τέρμα κάτω ή τέρμα επάνω τρίζουν σαν διαολισμένα σε κάθε ανατάραξη.
Επίσης έχω ένα ερώτημα προς εσάς...
Όταν βάζω πρώτη (είτε εν κινησει είτε από στάση) και ξεκινάω οι στροφές ανεβαίνουν εν ριπή οφθαλμού ενώ τα χμλ ακολουθούν αντιστρόφως ανάλογη πορεία. Με άλλα λόγια η πρώτη μου ανεβάζει στροφές χωρίς να ανεβάζει ανάλογα την ταχύτητα. Δεν έκατσα να το ψάξω πολύ, δηλαδή να δω στο κοντερ την σχέση στοφών και χμλ, αλλά έτσι νιώθω. Θα το κοιτάξω καλύτερα και θα σας πω...Ξέρετε πάντως γιατι συμβαίνει αυτο? Είναι λογικό?

ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? ^
TONY PAP - Τρι 20 Ιαν 2004, 12:24:28
Θέμα δημοσίευσης:
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΓΚΑΖΙ.

Περίεργη αίσθηση ε?
netblaster - Τρι 20 Ιαν 2004, 12:34:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτη ειναι η απαντηση σου Πετρο!!! Αυτο το ηλεκτρονικο μαραφετι, τι το ηθελαν??? Οσο για τα παραθυρα θα πρεπει να τα συνηθισεις!!! Στο εργοστασιακο ηχοσηστημα αυτο που φταιει περισσοτερο για τον ηχο που ακους ειναι τα εργοστασιακα ηχεια, τα οποια ειναι "χαρτινα"!!! Οχι οτι ο ενισχυτης της πηγης ειναι δυνατος αλλα, τα ηχεια ειναι...για πεταμα!!! Να κατι που θα πρεπει να αρχισεις να σκεφτεσαι να το αλλαξεις!!! Μη νομιζεις οτι τα ηχεια ειναι προβλημα μονο στο δικο σου η μονο στα πεζο, τα περισσοτερα εργοστασιακα ειναι για πεταμα!!!
Baphomet - Τρι 20 Ιαν 2004, 12:53:23
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΓΚΑΖΙ.

Περίεργη αίσθηση ε?

μαμησε τα!!

!@!$@^%#^$%&

δε βαριέσαι, θα το συνηθίσω...

netblaster έγραψε:
Αυτη ειναι η απαντηση σου Πετρο!!! Αυτο το ηλεκτρονικο μαραφετι, τι το ηθελαν??? Οσο για τα παραθυρα θα πρεπει να τα συνηθισεις!!! Στο εργοστασιακο ηχοσηστημα αυτο που φταιει περισσοτερο για τον ηχο που ακους ειναι τα εργοστασιακα ηχεια, τα οποια ειναι "χαρτινα"!!! Οχι οτι ο ενισχυτης της πηγης ειναι δυνατος αλλα, τα ηχεια ειναι...για πεταμα!!! Να κατι που θα πρεπει να αρχισεις να σκεφτεσαι να το αλλαξεις!!! Μη νομιζεις οτι τα ηχεια ειναι προβλημα μονο στο δικο σου η μονο στα πεζο, τα περισσοτερα εργοστασιακα ειναι για πεταμα!!!

χμμ..το κατάλαβα αυτο Γιώργο. και μάλιστα με την μουσικη που ακουω το κατάλαβα ακόμα πιο έντονα... Evil Evil μάλλον η πρωτη επέμβαση στο τουτου θα γίνει απο τον καλογερόπουλο...
Petros - Τρι 20 Ιαν 2004, 13:03:45
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
TONY PAP έγραψε:
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΓΚΑΖΙ.

Περίεργη αίσθηση ε?

μαμησε τα!!

!@!$@^%#^$%&

Πράγματι θα το συνηθίσεις (αφού θα έχεις ρίξει βέβαια τα μπινελίκια σου).
Το ξέρεις όμως ότι το ηλεκτρονικό γκάζι, δε σου επιτρέπει να ανεβάζεις απότομα στροφές έως ότου ο κινητήτας φτάσει σε ικανοποιητική θερμοκρασία λειτουργίας και το λάδι αποκτήσει κανονική κυκλοφορία;
Σπαστικό μεν, αλλά σωστό!
Baphomet - Τρι 20 Ιαν 2004, 13:11:35
Θέμα δημοσίευσης:
Petros έγραψε:
petrskar έγραψε:
TONY PAP έγραψε:
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΓΚΑΖΙ.

Περίεργη αίσθηση ε?

μαμησε τα!!

!@!$@^%#^$%&

Το ξέρεις όμως ότι το ηλεκτρονικό γκάζι, δε σου επιτρέπει να ανεβάζεις απότομα στροφές έως ότου ο κινητήτας φτάσει σε ικανοποιητική θερμοκρασία λειτουργίας και το λάδι αποκτήσει κανονική κυκλοφορία;

το διαπίστωσα αυτό που λες Πέτρο. Όντως σωστό! όλα μια συνηθεια είναι πάντως οπότε οκ θα είμαι...
Byron206 - Τρι 20 Ιαν 2004, 13:47:23
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
Petros έγραψε:
petrskar έγραψε:
TONY PAP έγραψε:
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΓΚΑΖΙ.

Περίεργη αίσθηση ε?

μαμησε τα!!

!@!$@^%#^$%&

το διαπίστωσα αυτό που λες Πέτρο. Όντως σωστό! όλα μια συνηθεια είναι πάντως οπότε οκ θα είμαι...

Προσοχη παντως στις εκκινησεις απο σταση διοτι πολλες φορες θα σε "ΚΡΕΜΑΣΕΙ"....Εμενα μου το εχει κανει 1-2 φορες σε διασταυρωση σκετο χαριλικι ηταν....εκει που περιμενεις να σπινιαρει ξεκιναει σαν να εχεις 3η.... Evil Evil Evil Evil
max - Τρι 20 Ιαν 2004, 15:25:12
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
max έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Πολύ είναι για νορμαλ οδήγηση. Μήπως είσαι συνέχεια μποτιλιαρισμένος και έχεις λίγο ξαφούσκωτα λάστιχα ?

Ξεφουσκωτα λαστιχα δεν εχω αλλα μερικους ποντους φαρδυτερα λαστιχα απο τα μαμισια, 195/50/15 για την ακριβεια.Παντως μεγαλη αλλαγη στην καταναλωση δεν ειδα αφου πανω κατω τα ιδια εκαιγα και οταν ειχα τα μαμισια.
FRAPEOLE - Τρι 20 Ιαν 2004, 15:51:39
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΕΤΡΟ εχω την εντυπωση οτι εχεις πολυ κοντο σασμαν Wink

Βαλε 5η και δες ποσα χιλιομετρα εχεις στης 1000 στροφες...

Εγω ειχα 34χλμ.--Ουτε πολυ κοντο ,ουτε και μακρυ

Ας το δοκιμασουν και αλλοι.Ειναι αρκετα ενδεικτικη μετρηση...
kanelj - Τρι 20 Ιαν 2004, 18:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
τα μόνα "-" που έχω παρατηρήσει έχουν να κάνουν με το ηχοσύστημα (πάνω απο 19-20 το volume ο ήχος είναι χαλια ακομα και με μπασσα στο 0) και με τα παράθυρα τα οποία αν δεν είναι τέρμα κάτω ή τέρμα επάνω τρίζουν σαν διαολισμένα σε κάθε ανατάραξη.

Question Question Question
το κανει και σε αλλους αυτο Question
εγω που το εχω με κουτες και ενισχυτες τα μονα που δεν τριζουν ειναι τα τζαμια Exclamation Exclamation Confused Confused Confused
netblaster - Τρι 20 Ιαν 2004, 20:03:08
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
petrskar έγραψε:
τα μόνα "-" που έχω παρατηρήσει έχουν να κάνουν με το ηχοσύστημα (πάνω απο 19-20 το volume ο ήχος είναι χαλια ακομα και με μπασσα στο 0) και με τα παράθυρα τα οποία αν δεν είναι τέρμα κάτω ή τέρμα επάνω τρίζουν σαν διαολισμένα σε κάθε ανατάραξη.

εγω που το εχω με κουτες και ενισχυτες τα μονα που δεν τριζουν ειναι τα τζαμια Exclamation Exclamation Confused Confused Confused

Προφανως ο Πετρος δεν εννοει οτι τριζουν απο τα "μπαπα-μπουπα" αλλα, απο τις ελευθερες καταδυσεις των τροχων στις λακουβες των "ΑΘηνα2004" δρομων!!!
Baphomet - Τρι 20 Ιαν 2004, 22:35:50
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
kanelj έγραψε:
petrskar έγραψε:

Προφανως ο Πετρος δεν εννοει οτι τριζουν απο τα "μπαπα-μπουπα" αλλα, απο τις ελευθερες καταδυσεις των τροχων στις λακουβες των "ΑΘηνα2004" δρομων!!!

ακριβώς...!
Baphomet - Τρι 20 Ιαν 2004, 22:40:55
Θέμα δημοσίευσης:
FRAPEOLE έγραψε:

θα το κανω αυριο και θα σου πω...εννοεις προφανως σε ευθεια να βαλω απο 4η 5η και να το κρατησω σταθερα στις 1000 στροφες να δω με ποσα παει.
Baphomet - Τρι 20 Ιαν 2004, 22:46:49
Θέμα δημοσίευσης:
να μερικές φωτο απο το τουτου...
(ναι αυτο παρκαρισμένο δίπλα ειναι focus rs Evil , δε θελω συγκρίσεις)

Baphomet - Τετ 21 Ιαν 2004, 10:33:26
Θέμα δημοσίευσης:
κανενα σχόλιο...?? Rolling eyes
TONY PAP - Τετ 21 Ιαν 2004, 10:57:15
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:

Γιατί δεν τις βλέπουμε ?
Baphomet - Τετ 21 Ιαν 2004, 11:07:10
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
petrskar έγραψε:

Γιατί δεν τις βλέπουμε ?

!!!!! ούτε αν πατήσεις δεξι κλικ show picture??? όλα σωστά τα έχω κανει...
teoman - Τετ 21 Ιαν 2004, 11:11:09
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
petrskar έγραψε:

Γιατί δεν τις βλέπουμε ?

Μάλλον έχει να κάνει με τα cookies στο pc.Αν τις ανοίξεις από το link,μετά τις βλέπεις και στο topic.
Baphomet - Τετ 21 Ιαν 2004, 11:11:38
Θέμα δημοσίευσης:
δε ξερω τι γίνεται ...μια τις βλέπω μια Χ...
αν δεν φαίνονται.... www.geocities.com/tsbtc
TONY PAP - Τετ 21 Ιαν 2004, 12:25:10
Θέμα δημοσίευσης:
Κανένα κολπάκι για να τις δούμε τελικά ?
argonaftis - Τετ 21 Ιαν 2004, 13:17:07
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ δεν τις έβλεπα αλλά μόλις άνοιξα το url τις είδα και εδώ
Baphomet - Τετ 21 Ιαν 2004, 14:37:06
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπόν????
Lion80 - Τετ 21 Ιαν 2004, 15:45:53
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν φίλε Πέτρο είναι κουκλί!!!!Μεγιά για άλλη μια φορά!!!!!Το μαύρο χρωματάκι του πάει γάντι!!!!(Το χω παραγγείλει και γω σε μπλε Recife).Πιστεύω τα πιο ωραία χρώματα είναι αυτα τα 2 Smile Επιτέλους η Peugeot πήρε την απόφαση να βάλει εμπρός-πίσω δίσκους και 15άρες ζάντες!!Κι απ'οτι βλέπω και υπολογιστή ταξιδιού Wink !!! Και φυσικά στα 1400cc !!! Καλές βόλτες...
Baphomet - Τετ 21 Ιαν 2004, 16:32:45
Θέμα δημοσίευσης:
Lion80 έγραψε:
Λοιπόν φίλε Πέτρο είναι κουκλί!!!!Μεγιά για άλλη μια φορά!!!!!Το μαύρο χρωματάκι του πάει γάντι!!!!(Το χω παραγγείλει και γω σε μπλε Recife).Πιστεύω τα πιο ωραία χρώματα είναι αυτα τα 2 Smile Επιτέλους η Peugeot πήρε την απόφαση να βάλει εμπρός-πίσω δίσκους και 15άρες ζάντες!!Κι απ'οτι βλέπω και υπολογιστή ταξιδιού Wink !!! Και φυσικά στα 1400cc !!! Καλές βόλτες...

ευχαριστω δημοσθενη και με το καλο και το δικο σου!
mick206 - Πεμ 22 Ιαν 2004, 00:50:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ παρατήρησα το φιλτροκούτι στύλ Yaris δίπλα απο τη μηχανή...
Χμμμμ.... πάνε οι σκούπες και τα σεα μεα δηλαδή... Laughing Laughing Laughing Laughing
Νωe - Πεμ 22 Ιαν 2004, 08:08:14
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Χμμμμ.... πάνε οι σκούπες και τα σεα μεα δηλαδή... Laughing Laughing Laughing Laughing

μπα Μιχαλη...... ολο κ κατι τα βγαλουν παλι....... Cool Laughing Laughing Laughing Laughing
Baphomet - Πεμ 22 Ιαν 2004, 16:48:28
Θέμα δημοσίευσης:
Νωe έγραψε:
mick206 έγραψε:

μπα Μιχαλη...... ολο κ κατι τα βγαλουν παλι....... Cool Laughing Laughing Laughing Laughing

κατι ξερεις εσυ και δε μιλας...
Baphomet - Πεμ 22 Ιαν 2004, 17:16:12
Θέμα δημοσίευσης:
FRAPEOLE έγραψε:

το εκανα και ειχα 32-33...τι σημαίνει αυτο?
FRAPEOLE - Πεμ 22 Ιαν 2004, 20:10:04
Θέμα δημοσίευσης:
οτι εχεις αρκετα κοντο κιβωτιακι και εισαι μπερεκετι.. Laughing Laughing Laughing

Καμια σχεση με τα προηγουμενα 206-βαλλαν μυαλο οι γαλλοι....
Baphomet - Πεμ 22 Ιαν 2004, 20:40:12
Θέμα δημοσίευσης:
FRAPEOLE έγραψε:
οτι εχεις αρκετα κοντο κιβωτιακι και εισαι μπερεκετι.. Laughing Laughing Laughing

Καμια σχεση με τα προηγουμενα 206-βαλλαν μυαλο οι γαλλοι....

μπερεκετι?? meaning?? Question Question
Daloup-man - Πεμ 22 Ιαν 2004, 20:55:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοεί οτι είναι καλύτερο από το δικό μου!!!
Στο είπα και χθες οτι πρέπει να είναι πιο κοντές οι σχέσεις σου!!!
Είναι καλύτερο πάντως! Wink Wink
Baphomet - Πεμ 22 Ιαν 2004, 21:18:07
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Εννοεί οτι είναι καλύτερο από το δικό μου!!!
Στο είπα και χθες οτι πρέπει να είναι πιο κοντές οι σχέσεις σου!!!
Είναι καλύτερο πάντως! Wink Wink

καλα...με 15 άλογα παραπανω και 3 ταχυτητες να ειχα καλυτερος θα ημουν... Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy !!!!!!

σοβαρά τώρα...με αυτά που λέτε θα με κανετε να χαλάσω το στρώσιμο... γκρρρ...ευτυχως που δεν αρχισες τις τρέλλες χτες..!
όσο για το αν είναι καλυτερο το δικο μου...θα φανει στην πράξη σύντομα. καλυτερα να κραταω μικρο καλαθι Wink ...
εσυ μη μασας...σε βλεπω με vts σε κανα 3μηνο...και 6ποντα!!!!! Wink Wink Wink
Daloup-man - Πεμ 22 Ιαν 2004, 21:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
Είχα ανοικτό το clima να ξεθολώσουν τα τζάμια αν και μετά το άνοιξα 3-4 φορές με το Γιώργο!!! Wink Wink Wink
Δίκιο έχεις πάντως για τα 15 διαφορά!!!
Αν και εγώ τους μετράω ΟΛΟΥΣ . . . στον Διόνυσο-Πεντέλη !!!!! Wink Wink Wink
Baphomet - Πεμ 22 Ιαν 2004, 21:29:13
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Είχα ανοικτό το clima να ξεθολώσουν τα τζάμια αν και μετά το άνοιξα 3-4 φορές με το Γιώργο!!! Wink Wink Wink
Δίκιο έχεις πάντως για τα 15 διαφορά!!!

γουστάρω...μετά το στρώσιμο...
Daloup-man - Πεμ 22 Ιαν 2004, 21:32:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ετοιμάσου . . . .
Θα κατέβουμε καμιά μέρα-μάλλον βράδυ γιατί θα μας γ..ήσουν-όλοι μαζί και θα γίνει πανικός!!!!
Ο ένας θα φεύγει αριστερά,ο άλλος δεξιά . . .
Τ-Ρ-Ε-Λ-Λ-Α !!!!!
Baphomet - Πεμ 22 Ιαν 2004, 21:34:41
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Ετοιμάσου . . . .
Θα κατέβουμε καμιά μέρα-μάλλον βράδυ γιατί θα μας γ..ήσουν-όλοι μαζί και θα γίνει πανικός!!!!
Ο ένας θα φεύγει αριστερά,ο άλλος δεξιά . . .
Τ-Ρ-Ε-Λ-Λ-Α !!!!!

χαχα...αντε μακαρι...!!!
αρκετα όμως γιατι το γαμησαμε κι αυτο το θεμα...
Ghost Dog - Παρ 23 Ιαν 2004, 06:24:59
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:

Σωστο σε βρισκω!!!! Wink Very happy Very happy
Daloup-man - Παρ 23 Ιαν 2004, 09:41:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ουπς !!!!!
Τσίμπισε και ο δεύτερος!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing
Baphomet - Παρ 23 Ιαν 2004, 09:43:40
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Ουπς !!!!!

καλά είσαι... Laughing
Baphomet - Κυρ 25 Ιαν 2004, 03:15:59
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
να μερικές φωτο απο το τουτου...
(ναι αυτο παρκαρισμένο δίπλα ειναι focus rs Evil , δε θελω συγκρίσεις)

oook χάρη στον αντώνη zzzleepy τώρα φαίνονται!
SnakeMJK - Κυρ 25 Ιαν 2004, 10:53:32
Θέμα δημοσίευσης:
for the record, οι εικόνες δεν φαίνονταν γιατί η geocities δεν επιτρέπει hot-linking. Άρα, κάνουμε τις φωτο rename σε *.txt και εμφανίζονται κανονικά στο forum σαν φωτογραφίες... Very happy
zzzleepy - Κυρ 25 Ιαν 2004, 12:53:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάντως περισσότερο απ'όλα μ'άρεσαν τα λευκά όργανα με τους κόκκινους δείκτες... Μούρλια... Λέτε; Το κακό είναι ότι εμένα έχει λευκογαλάζιους δείκτες και άμα βάλω μόνο τα καντράν μάλλον δε θα φαίνεται τίποτα... Άραγε πόσο να θέλουν για να μου το αλλάξουν όλο;
Baphomet - Δευ 26 Ιαν 2004, 13:23:05
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Εμένα πάντως περισσότερο απ'όλα μ'άρεσαν τα λευκά όργανα με τους κόκκινους δείκτες... Μούρλια... Λέτε; Το κακό είναι ότι εμένα έχει λευκογαλάζιους δείκτες και άμα βάλω μόνο τα καντράν μάλλον δε θα φαίνεται τίποτα... Άραγε πόσο να θέλουν για να μου το αλλάξουν όλο;

ασημί είναι..όχι άσπρα!
netblaster - Τετ 28 Ιαν 2004, 13:30:15
Θέμα δημοσίευσης:
Κιετσι μια χαρα ειναι...Τωρα προσπαθω κιεγω να πεισω τον πατηρ μπας και βοηθησει να παρω 206 1.4 16ν!!! Μπορει να ειναι στην παραγωγη αρκετα χρονακια, αλλα τι να πω ρε παιδια...βλεπετε πουθενα το χρονια του???
Baphomet - Τετ 28 Ιαν 2004, 15:29:55
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Κιετσι μια χαρα ειναι...Τωρα προσπαθω κιεγω να πεισω τον πατηρ μπας και βοηθησει να παρω 206 1.4 16ν!!! Μπορει να ειναι στην παραγωγη αρκετα χρονακια, αλλα τι να πω ρε παιδια...βλεπετε πουθενα το χρονια του???

κι εμενα αυτος ηταν ο μονος μου ενδοιασμος αλλα είπα δε γα***ται. αφου μου αρεσει θα το παρω. ετσι κι αλλιως απο τα λίγα που εχω δει για το 207 μαλ***α μου φαίνεται εμφανισιακα... το 206 είναι μακράν το ομορφότερο αυτοκίνητο που έχει βγάλει η Peugeot κι ενα από τα ομορφότερα ever. και όπως θα έχετε διαπιστώσει και απο το 106 ο σχεδιασμος της Peugeot είναι διαχρονικός...που σημαινει οτι και σε 5 χρόνια καινούριο θα φαίνεται. εγώ έτσι το βλέπω.
Alex - Τετ 28 Ιαν 2004, 22:30:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι το βλεπεις και ετσι ειναι. Δεν ειναι τυχαιο οτι αυτη την ομορφια η πεζο προσπαθησε να την "προτυποποιησει" και να την μοιρασει σε ολα τα αλλα μοντελα.

Αν εξαιρεσουμε τις διαφορες εμπορικες παραλλαγες που εμενα προσωπικα δε μου κανουν μεγαλη αισθηση, το αποκορυφωμα ειναι στα 2 πρωτοτυπα. Το spades και το diamonds (ετσι λεγονται, ε?)
zzzleepy - Τετ 28 Ιαν 2004, 22:39:09
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

ασημί είναι..όχι άσπρα!

Ό,τι και να είναι ΤΑ ΘΕΛΩ! Razz
zzzleepy - Τετ 28 Ιαν 2004, 22:42:01
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Ετσι το βλεπεις και ετσι ειναι. Δεν ειναι τυχαιο οτι αυτη την ομορφια η πεζο προσπαθησε να την "προτυποποιησει" και να την μοιρασει σε ολα τα αλλα μοντελα.

Αν εξαιρεσουμε τις διαφορες εμπορικες παραλλαγες που εμενα προσωπικα δε μου κανουν μεγαλη αισθηση, το αποκορυφωμα ειναι στα 2 πρωτοτυπα. Το spades και το diamonds (ετσι λεγονται, ε?)

Μωρ' τι 'ν τούτο;
Alex - Τετ 28 Ιαν 2004, 23:49:32
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.peugeotperformance.net/gallery/proto/rc/rc.html

Ριξε μια ματια εδω.. αμα βαλεις τα ονοματα σε κανα search engine θα βρεις και καλυτερες photo...

Τωρα που το ξαναβλεπω, λιγο το πισω με χαλαει, αλλα με εξαιρεση την Mclaren F1 τιποτα αλλο δεν ειναι εντελως ΟΚ.
Ghost Dog - Πεμ 29 Ιαν 2004, 00:57:10
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
Daloup-man έγραψε:
Ουπς !!!!!

καλά είσαι... Laughing

Εγω βρε??? πλακα σας εκανα! δεν ξερω καν που πεφτει αυτος ο... Διονυσης, Διονυσος πως στην ευχη λεγεται!!! Razz Razz Laughing
zzzleepy - Πεμ 29 Ιαν 2004, 00:58:43
Θέμα δημοσίευσης:
Μάαλιστα, τώρα κατάλαβα! Τις είχα ξαναδεί κάπου στο διαδίκτυο αυτές τις φωτογραφίες αλλά δεν ήξερα ότι πρόκειται για ΔΥΟ πρωτότυπα κι ότι έχουν μάλιστα κι αυτά τα ονόματα... Πάντως δεν είναι και κάτι φοβερό...

Τέλος παρένθεσης Smile
Baphomet - Κυρ 01 Φεβ 2004, 01:56:11
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα έπιασα τα πρώτα 1000km καθώς έκανα ένα μίνι ταξιδάκι μέχρι την Λιβαδειά και πίσω. Το αυτοκίνητο είναι άνετο στην εθνική. Το έφτασα μέχρι 150 και δε το ζόρισα περαιτέρω λόγο στρωσίματος. Την περισσότερη ώρα στην ευθεία πήγαινα με 135km/h και 4.000 στροφές (με 3 άτομα).
Γέμισα το ρεζερβουάρ, μηδένισα τον μετρητη κατανάλωσης και έκανα πρώτα 20 χιλιόμετρα μεσα στην κίνηση. Ο μ.ο. ήταν 11,5. Όταν γύρισα από την λιβαδειά είχα 8!
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά από την οδική συμπεριφορά και την ροπή του αυτοκινήτου (τραβαγε παντου ακόμα και με 5η). Το μόνο που την χάλασε είναι οτι διαπίστωσα ότι ένα σημείο την επένδυσης πίσω από την ζώνη του συνοδηγού έχει ξηλωθει... Twisted evil Twisted evil Twisted evil ... από βδομάδα θα το πάω να το φτιάξουν!
Ntinos - Κυρ 01 Φεβ 2004, 20:50:01
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
Σήμερα έπιασα τα πρώτα 1000km καθώς έκανα ένα μίνι ταξιδάκι μέχρι την Λιβαδειά και πίσω. Το αυτοκίνητο είναι άνετο στην εθνική. Το έφτασα μέχρι 150 και δε το ζόρισα περαιτέρω λόγο στρωσίματος. Την περισσότερη ώρα στην ευθεία πήγαινα με 135km/h και 4.000 στροφές (με 3 άτομα).
Γέμισα το ρεζερβουάρ, μηδένισα τον μετρητη κατανάλωσης και έκανα πρώτα 20 χιλιόμετρα μεσα στην κίνηση. Ο μ.ο. ήταν 11,5. Όταν γύρισα από την λιβαδειά είχα 8!
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά από την οδική συμπεριφορά και την ροπή του αυτοκινήτου (τραβαγε παντου ακόμα και με 5η). Το μόνο που την χάλασε είναι οτι διαπίστωσα ότι ένα σημείο την επένδυσης πίσω από την ζώνη του συνοδηγού έχει ξηλωθει... Twisted evil Twisted evil Twisted evil ... από βδομάδα θα το πάω να το φτιάξουν!

ηθελα να πω κατι για το στρωσιμο και ειναι και ευκαιρια μιας και ακομα εχεις σχετικα λιγα χιλιομετρα,και η εννοια ειναι παρεξηγημενη στα καινουργια αυτοκινητα.
ολα τα καινουργια αυτοκινητα εχουν δουλεμενους κινητηρες και δεν χρειαζονται στρωσιμο της εννοιας παω σιγα.
στρωσιμο κανεις για να φτιαξουν ανοχες ολα τα μεταλλικα μερη και ιδιαιτερα του κιβωτιου που ειναι το μονο αδουλευτο την ωρα που το παιρνεις.
καλο στρωσιμο γινεται με μεικτες διαδρομες και τακτικες αλλαγες ταχυτητων με γεμισματα (οχι κοφτες,αλλα μετα απο καποια χιλιομετρα να το στροφαρεις αρκετα -5000σ.α.λ)
επισης ναπροσεχεις να μην κρεμαει ο κινητηρας επειδη δεν ηθελες να το ζορισεις.
τελος καλο θα ειναι μετα τα 1500χλμ να το ανοιξεις αν βρεθεις σε εθνικη για μικρο χρονικο διαστημα (170-180) χωρις βεβαια να το ζορισεις πολυ.
ο κινητηρας πρεπει να συνηθισει το στροφαρισμα γιατι αν κανεις 3000χλμ και μετα ξαφνικα το πας κοφτες ειναι το χειροτερο (και μπορει να σου μεινει στο χερι)
Ntinos - Κυρ 01 Φεβ 2004, 21:04:47
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
petrskar έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

ασημί είναι..όχι άσπρα!

Ό,τι και να είναι ΤΑ ΘΕΛΩ! Razz

τα οργανα αυτα τα εχουν απο παλια ολα τα quiksilver και καποια color line μου φενεται οποτε θα ειναι ευκολο να βρεις ενα κομπλε κοντερ απο τρακαρισμενο και να βγαλεις το δικο σου και να βαλεις αυτο,αν εχεις βεβαια αυτη την διαταξη στο δικο σου (με τον μικρο δεικτη θερμοκρασιας νερου και μεγαλο δεικτη θερμοκρασιας λαδιου, ωστε οι φυσσες να ειναι οι ιδιες,αν οχι μπορεις να βαλεις τα οργανα και με προσοχη να βαψεις τις βελονες σου).τα οργανα αυτα πραγματικα ειναι πανεμορφα και ειδικα ταπογευματα που εχει λιγο φως και αναβεις τα μικρα,οταν φωτιζουν πορτοκαλι και φενεται ακομα το ασημι φοντο.
Baphomet - Δευ 02 Φεβ 2004, 08:31:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ntinos έγραψε:
petrskar έγραψε:

ηθελα να πω κατι για το στρωσιμο και ειναι και ευκαιρια μιας και ακομα εχεις σχετικα λιγα χιλιομετρα,και η εννοια ειναι παρεξηγημενη στα καινουργια αυτοκινητα.
ολα τα καινουργια αυτοκινητα εχουν δουλεμενους κινητηρες και δεν χρειαζονται στρωσιμο της εννοιας παω σιγα.
στρωσιμο κανεις για να φτιαξουν ανοχες ολα τα μεταλλικα μερη και ιδιαιτερα του κιβωτιου που ειναι το μονο αδουλευτο την ωρα που το παιρνεις.
καλο στρωσιμο γινεται με μεικτες διαδρομες και τακτικες αλλαγες ταχυτητων με γεμισματα (οχι κοφτες,αλλα μετα απο καποια χιλιομετρα να το στροφαρεις αρκετα -5000σ.α.λ)
επισης ναπροσεχεις να μην κρεμαει ο κινητηρας επειδη δεν ηθελες να το ζορισεις.
τελος καλο θα ειναι μετα τα 1500χλμ να το ανοιξεις αν βρεθεις σε εθνικη για μικρο χρονικο διαστημα (170-180) χωρις βεβαια να το ζορισεις πολυ.
ο κινητηρας πρεπει να συνηθισει το στροφαρισμα γιατι αν κανεις 3000χλμ και μετα ξαφνικα το πας κοφτες ειναι το χειροτερο (και μπορει να σου μεινει στο χερι)

είχα ρωτησει και πιο πριν λεπτομέρειες επι του στρωσίματος αλλά λίγοι μου απάντησαν...ευτυχως πάνω κάτω αυτά που λες έκανα...γενικά το στρώσιμο μου θεωρω οτι θα βγει καλό...μεχρι τα 500χιλιόμετρα δεν ανέβαινα σχεδόν καθόλου πάνω από τις 3.200, από τα 500 μέχρι τα 1000 το πήγαινα συχνά πυκνά μέχρι και τις 4.200 ενώ μετά τα 1000χιλιόμετρα (τώρα έχει 1300) ανέβασα ταχύτητες γύρω στα 150 και στροφές μέχρι και 5.000. Κόφτες ούτως η άλλως δε βαράω παρά σπάνια ( Twisted evil ) ενώ αλλαγές κάνω πάρα πολύ συχνά καθώς το κοντό κιβώτιο δεν ορίζει αλλιώς. το μόνο που δεν ήξερα ήταν για το κρέμασμα...
Petros - Τετ 04 Φεβ 2004, 12:03:04
Θέμα δημοσίευσης:
Οι πρώτες μετρήσεις του 206 1.4 16v στους 4T, δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με το ταχύτερο από άποψη ρεπριζ 1400άρι της αγοράς. Νούμερα πραγματικά εντυπωσιακά, που βάζουν ακόμη και τους 1600άρηδες σε σκέψεις...

Σημειώνω:
80-110 χλμ/ώρα
με 3η: 6,4 sec (206 90hp), 7,7 (206 75hp), 5,6 (206 110hp) - 6,8 (Ibiza)
με 4η: 8,2 sec (206 90hp), 10,8 (206 75hp), 8,1 (206 110hp) - 9,9 (Ibiza), 9,5 (Clio)
με 5η: 11,3 sec (206 90hp), 14,7 (206 75hp), 11,1 (206 110hp) - 13,3 (Ibiza)

Ακόμη όμως και τις επιταχύνσεις από στάση (φαναρόβιοι Wink ) τα πάει θαυμάσια. Σημειώνω: 11,7 sec έναντι 13,6 του 8v και 12, 11,8 των Ibiza και Clio.

Aυτά βέβαια με το "κοντό" κιβώτιο του XS.
Baphomet - Τετ 04 Φεβ 2004, 19:22:39
Θέμα δημοσίευσης:
μετά το ταξιδακι στην λιβαδειά το αυτοκίνητο μου φαίνεται ακόμα πιο ζωηρό...με προκαλεί να το ζορίσω αλλά ακόμα αντέχω...!
αυτά που αναφέρει ο συνονόματος είναι άκρως ενδιαφέροντα και αποδεικνύουν οτι η peugeot δεν εκανε τυχαια αυτο το 1.4.
zzzleepy - Τετ 04 Φεβ 2004, 23:13:29
Θέμα δημοσίευσης:
Petros έγραψε:

Aυτά βέβαια με το "κοντό" κιβώτιο του XS.

Το ΧS έχει πιο κοντό κιβώτιο από τα υπόλοιπα της γκάμας Question
netblaster - Πεμ 05 Φεβ 2004, 00:57:13
Θέμα δημοσίευσης:
Το XS και το QS που θεωρουνται τα πιο σπορτιφ σε χαρακτηρα εχουν πιο κοντο κιβωτιο σε σχεση με τα colorline και XT και επιπλεον πισω δισκους!!! Τωρα εχω την εντυπωση οτι το κιβωτιο πρεπει να ειναι πιο κοντο (οχι σε ολες τις σχεσεις ομως...) σε σχεση με αυτο του 1.4 8ν!!! Δε νομιζω ομως οτι ειναι κοντυτερο κιαπαυτο του 1.1?!?!?!? Shocked Shocked
Υποψιν παντως οτι το 11.7" το πετυχε με μοτερ καινουριο και οχι "ανοιγμενο", με δυο ατομα μεσα + το βαρος απο τα οργανα μετρησεων!!! Υπολογιστε δηλαδη οτι με ενα καλο στρωσιμο και μετα απο κανα 5000 km μπορει να πεσει κανα 3αρι δεκατα!!! Ε μεχρι τοτε ολο και κανα φιλτρακι θαχει μπει, καμια εξατμισουλα...Αρα μιλαμε για 0-100 γυρω στο 11!!! Δεν εχει αδικο η πεζο που δινει 10.9" τελικα!!!
Baphomet - Πεμ 05 Φεβ 2004, 09:18:31
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Το XS και το QS που θεωρουνται τα πιο σπορτιφ σε χαρακτηρα εχουν πιο κοντο κιβωτιο σε σχεση με τα colorline και XT και επιπλεον πισω δισκους!!! Τωρα εχω την εντυπωση οτι το κιβωτιο πρεπει να ειναι πιο κοντο (οχι σε ολες τις σχεσεις ομως...) σε σχεση με αυτο του 1.4 8ν!!! Δε νομιζω ομως οτι ειναι κοντυτερο κιαπαυτο του 1.1?!?!?!? Shocked Shocked
Υποψιν παντως οτι το 11.7" το πετυχε με μοτερ καινουριο και οχι "ανοιγμενο", με δυο ατομα μεσα + το βαρος απο τα οργανα μετρησεων!!! Υπολογιστε δηλαδη οτι με ενα καλο στρωσιμο και μετα απο κανα 5000 km μπορει να πεσει κανα 3αρι δεκατα!!! Ε μεχρι τοτε ολο και κανα φιλτρακι θαχει μπει, καμια εξατμισουλα...Αρα μιλαμε για 0-100 γυρω στο 11!!! Δεν εχει αδικο η πεζο που δινει 10.9" τελικα!!!

με καλο στρώσιμο (σαν το δικό μου Wink ), ένα ατομο μεσα και καλες αλλαγές θα γράψει 11 με 11,2 ζόρι. με φπε ποιος ξέρει...?
όπως είπε ο γεράσιμος πιο πάνω το xs 1.4 16V έχει πολύ κοντές σχέσεις (ειδικά 1η και 2α είναι κομμάτια). είναι σιγουρα διαφορετικές από το 8V, για το 1.1 δε γνωρίζω.
Lion80 - Πεμ 05 Φεβ 2004, 23:47:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ και 10 μέρες περίπου είμαι κι εγώ κάτοχος ενός 206XS 1.4 (16V) !!! Smile
Τον Ιανουάριο του 2002 είχα αγοράσει το 206XS 1.4 (8V) που μάλιστα ήταν από τα πρώτα με multiplex ,ABS,clima κ.α. Ηταν δηλαδή αυτό που λέγαμε XS2.Με το προηγούμενο είχα κάνει περίπου 44000χλμ. μέχρι πριν 15 μέρες όπου και το πούλησα.Γενικά είχα μείνει αρκέτα ευχαριστημένος αφού γνώριζα τα όρια του αυτοκινήτου.Πάντα όμως είχα το παράπονο με τα λίγα άλογα.Όχι πως δεν απέδιδε πολύ καλά -εν συγκρίσει με την ιπποδύναμη του- αλλά να...του έλειπε αυτό το κάτι παραπάνω.
Ε, τώρα με το νέο 16V τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά!!!Όχι τόσο στα πετάγματα και στις προσπεράσεις που είναι λογικό να υπερτερεί, όσο στην σταθερότητα,το φρενάρισμα και γενικά την αίσθηση πως οδηγείς ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο ακόμη πιο ασφαλές.Ανεβάζει στροφές πραγματικά αδιαμαρτύρητα και εχεί πολύ πιο ωραίο ήχο απο το 8V.Αν και ο 8V πρέπει να είχε μικρότερης έντασης ήχο ο 16V κινητήρας ακούγεται υπέροχα!!!
Όσο για το προηγούμενο ενω είχα βάλει πολυ καλά ελαστικά (Pilot Exalto 185/60/14) , άλλες αναρτήσεις (bilstein) , άλλα ελατήρια (3ποντα H/R) και είχα δει καταπληκτική βελτίωση,το νέο φοράει πιο σκληρές αναρτήσεις από το παλιό(8V) μαμά ,πιό μαλακά απο Bilstein-HR αλλά έχει βρεί την χρυσή τομή (σύμφωνα πάντα με τα δικά μου γούστα) άνεσης-ασφάλειας!!
Πιστεύω λοιπόν πως η Peugeot έκανα μία καταπληκτική κίνηση στα 1.4 !!!Μέχρι στιγμής έχω κάνει γύρω στα 1000χλμ (λόγω κάποιων ταξιδιών στην επαρχία...αλλό που δεν ήθελα Wink ) ακολουθώ κι εγώ τη μέθοδο στρωσίματος του φίλου Πέτρου και όλα πάνε μια χαρά!!!! Cool
zzzleepy - Παρ 06 Φεβ 2004, 01:31:18
Θέμα δημοσίευσης:
Πόση διαφορά πλήρωσες για την αγορά του 16V; Εννοώ πόσο πούλησες το παλιό και πόσο σου κόστισε το καινούριο...
Baphomet - Παρ 06 Φεβ 2004, 10:56:26
Θέμα δημοσίευσης:
Lion80 έγραψε:
Εδώ και 10 μέρες περίπου είμαι κι εγώ κάτοχος ενός 206XS 1.4 (16V) !!! Smile
Τον Ιανουάριο του 2002 είχα αγοράσει το 206XS 1.4 (8V) που μάλιστα ήταν από τα πρώτα με multiplex ,ABS,clima κ.α. Ηταν δηλαδή αυτό που λέγαμε XS2.Με το προηγούμενο είχα κάνει περίπου 44000χλμ. μέχρι πριν 15 μέρες όπου και το πούλησα.Γενικά είχα μείνει αρκέτα ευχαριστημένος αφού γνώριζα τα όρια του αυτοκινήτου.Πάντα όμως είχα το παράπονο με τα λίγα άλογα.Όχι πως δεν απέδιδε πολύ καλά -εν συγκρίσει με την ιπποδύναμη του- αλλά να...του έλειπε αυτό το κάτι παραπάνω.
Ε, τώρα με το νέο 16V τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά!!!Όχι τόσο στα πετάγματα και στις προσπεράσεις που είναι λογικό να υπερτερεί, όσο στην σταθερότητα,το φρενάρισμα και γενικά την αίσθηση πως οδηγείς ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο ακόμη πιο ασφαλές.Ανεβάζει στροφές πραγματικά αδιαμαρτύρητα και εχεί πολύ πιο ωραίο ήχο απο το 8V.Αν και ο 8V πρέπει να είχε μικρότερης έντασης ήχο ο 16V κινητήρας ακούγεται υπέροχα!!!
Όσο για το προηγούμενο ενω είχα βάλει πολυ καλά ελαστικά (Pilot Exalto 185/60/14) , άλλες αναρτήσεις (bilstein) , άλλα ελατήρια (3ποντα H/R) και είχα δει καταπληκτική βελτίωση,το νέο φοράει πιο σκληρές αναρτήσεις από το παλιό(8V) μαμά ,πιό μαλακά απο Bilstein-HR αλλά έχει βρεί την χρυσή τομή (σύμφωνα πάντα με τα δικά μου γούστα) άνεσης-ασφάλειας!!
Πιστεύω λοιπόν πως η Peugeot έκανα μία καταπληκτική κίνηση στα 1.4 !!!Μέχρι στιγμής έχω κάνει γύρω στα 1000χλμ (λόγω κάποιων ταξιδιών στην επαρχία...αλλό που δεν ήθελα Wink ) ακολουθώ κι εγώ τη μέθοδο στρωσίματος του φίλου Πέτρου και όλα πάνε μια χαρά!!!! Cool

καλώς όρισες δημοσθενη. είσαι ο 3ος 1.4 16V του club αν δεν κανω λαθος. με γεια το τουτου σου! καλές διαδρομές! ρίξε μπόλικο διάβασμα γιατι εχεις να μαθεις πολλά από εδώ μέσα. Αντε με το καλό να σε δούμε κι από κοντα!!!

o Antoine έγραψε:
Πόση διαφορά πλήρωσες για την αγορά του 16V; Εννοώ πόσο πούλησες το παλιό και πόσο σου κόστισε το καινούριο...

έκανες την μαγική ερώτηση ε...? αν το νούμερο αυτό είναι καλό βλέπω μαζικές πωλήσεις...
zzzleepy - Παρ 06 Φεβ 2004, 11:29:38
Θέμα δημοσίευσης:
Το σκέφτομαι πολύ σοβάρα φίλε μου... Smile Αρκεί να μπορέσω να πουλήσω το παλιό...
Baphomet - Παρ 06 Φεβ 2004, 11:54:14
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Το σκέφτομαι πολύ σοβάρα φίλε μου... Smile Αρκεί να μπορέσω να πουλήσω το παλιό...

το συζητησαμε και με τον daloup-man αυτο το θεμα κατ'ιδίαν. πιστευω πως η διαφορά δεν θα είναι και τόσο μεγάλη. καλυτερα να το κανεις σύντομα παντως που το 8V είναι στην αγορά ακόμα γιατι αν το αποσύρουν (που λογικα θα το κανουν συντομα) θα πεσει κατακόρυφα η τιμή του. Καλύτερα λοιπόν πετάξου ρώτα σε μια αντιπροσωπεία πόσο θα στο δώσουν με ανταλλαγή. 13.000 κανει το xs κανονικα.
ασε που τώρα που εχει και ατοκες δόσεις συμφερει. go for it! και πάλι μαυρο ε? μη πάρεις κανα βιολετι...
zzzleepy - Παρ 06 Φεβ 2004, 12:02:41
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι ρε, μαύρο και πάλι μαύρο... Πω, πω είμαι σε μεγάλο δίλημμα... Smile
Δε χάνω όμως και τίποτα να κάνω μια ερώτηση όπως λες... Ε, ρε πάλι σε έξοδα μας βλέπω... Θα θέλει και ζαντολάστιχα πάλι μετά, άστα να πάνε...

Από την άλλη λέω, γιατί αυτή τη διαφορά να μην τη δώσω αργότερα για ένα κινητήρα από rallye ή 1.6 XS; Θα μου πεις το μαμά είναι μαμά (=αξιοπιστία) αλλά και η μετατροπή έχει την τάβλα της (το τ με κ)... Razz
Baphomet - Παρ 06 Φεβ 2004, 12:12:14
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Όχι ρε, μαύρο και πάλι μαύρο... Πω, πω είμαι σε μεγάλο δίλημμα... Smile
Δε χάνω όμως και τίποτα να κάνω μια ερώτηση όπως λες... Ε, ρε πάλι σε έξοδα μας βλέπω... Θα θέλει και ζαντολάστιχα πάλι μετά, άστα να πάνε...

Από την άλλη λέω, γιατί αυτή τη διαφορά να μην τη δώσω αργότερα για ένα κινητήρα από rallye ή 1.6 XS; Θα μου πεις το μαμά είναι μαμά (=αξιοπιστία) αλλά και η μετατροπή έχει την τάβλα της (το τ με κ)... Razz

ψάξτο λίγο αδερφέ...εγώ θα σου έλεγα να πας στο καινούριο και μετά παίζεις εκεί με τα περιφερειακα...
PHSYBORG - Παρ 06 Φεβ 2004, 12:18:34
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως δικια μου αποψη ειναι οτι δεν θα δινα λεφτα να παρω παλι το 1400αρι ( 90 αλογα) γιατι παλι μια απο τα ιδια θα ειναι !
Τωρα για το 1600 ισως αλλα κ παλι δεν θα χει κ καμια τρελη διαφορα αφου παλι θα ψαχνομαι για προγραμμα , εκεντροφορους κτλπ!
Το καλυτερο για μενα ειναι να μαζεψω φραγκα κ να πεταξω πανω μια 2λιτρη κ εκει να την αφησω μαμα ( μονο φιλτρο κ τελικο να βαλω) για λογους αξιοπιστιας !
zzzleepy - Παρ 06 Φεβ 2004, 12:21:39
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς δε μας παίρνει (οικονομικά) και για τα δυο, γι'αυτό και είμαι σε δίλημμα... Κάτσε, η αδερφή μου μόλις πήρε δίπλωμα... Twisted evil Πρέπει να πέσει πολύυυυ ψήσιμο στον μπαμπά... Laughing
Baphomet - Παρ 06 Φεβ 2004, 14:02:30
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Δυστυχώς δε μας παίρνει (οικονομικά) και για τα δυο, γι'αυτό και είμαι σε δίλημμα... Κάτσε, η αδερφή μου μόλις πήρε δίπλωμα... Twisted evil Πρέπει να πέσει πολύυυυ ψήσιμο στον μπαμπά... Laughing

μιλάμε ίδια περίπτωση με τον daloup-man...
δώσε το 8V στην αδερφη και παρε άλλο!!! αντε!
Lion80 - Σαβ 07 Φεβ 2004, 01:40:28
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρο σε ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω!!Κάπου θα συναντηθούμε πάντως.. Wink
Από το αυτοκίνητο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής και το λέω αυτο γιατί το προηγούμενο μου χε βγάλει κάποια μικροπροβληματάκια (πολλαπλασιαστής κ.α. γνωστά που αφορούν το 206) και εύχομαι το καινούριο να βγεί γερό!!!Κάποια μικροτριξήματα βέβαια δεν λείπουν από το νέο αμάξι μου(έχω και ηλιοροφή) αλλά είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα!!!
Όσο για εσένα φίλε Αντώνη , (θα στα πώ με ΔΡΑΧΜΕΣ) το πούλησα 3μύρια και το νέο το πήρα τόσο οσο το πουλάνε στην αγορά σε όλες τις αντιπροσωπείες(δηλ γύρω στα 4.600.000μύρια).Με τις αντιπροσωπείες πρέπει να ξέρεις πως θέλει ψάξιμο και πως γενικά δεν στο παίρνουν και στη καλύτερη τιμή.Αντίθετα αν βρείς ιδιώτη η τιμή πώλησης ανεβαίνει αλλά δεν ξέρεις με ποιόν έχεις να κάνεις,αν τελικά το μετανοιώσει και γενικά την ευκολία που θα χεις με την αντιπροσωπεία οσον αφορά την αλλαγή του παλιού με το νέο αυτοκίνητο την ίδια στιγμή (οπότε δεν ξεμένεις ούτε λεπτό χωρίς αυτοκίνητο).Σου παίρνουν το παλιό και το ίδιο λεπτο κρατάς τα κλειδιά του νέου 206 στα χέρια σου.Για μένα κατί πολύ σημαντικό.
Για να μαι βέβαια απόλυτα ειλικρινής μαζί σου πρέπει να ξέρεις πως μεσολάβησε γνωστός (από αντιπροσωπεία επαρχίας όπου και τελικά το αγόρασα και έγινε η όλη συναλλαγή) αφού είχα ρωτήσει ενδεικτικά σε μια Αθηναική αντιπροσωπεία και η απαντησή τους ήταν πως αγοράζουν το παλιό με 2.600.000μύρια.Όπως καταλαβαίνεις δεν με συνέφερε καθόλου (400.000ΔΡΧ ήταν αυτές Exclamation ) Μάλιστα λόγω του γνωστού μου το έφεραν Αθήνα όπου και παρέλαβαν το παλιό και έτσι έγινε η "ανταλλαγή" αυτοκινήτων.
Όσο για την άποψη του Φίλιππου εφόσον έχεις την οικονομική δυνατότητα και θέλεις 2.0λτ κινητήρα και 206 πράγματι είναι λογική!!Οι διαφορές μεταξυ 8V-16V 1.4lt κινητήρων δεν είναι τεράστιες (τουλάχιστον οπώς θα ναι με 2.0lt κινητήρα) αλλά με σχετικά λίγα λεφτά(τα λίγα είναι υποκειμενικό) έχεις ένα αναβαθμισμένο 1400σάρι με μικρότερη κατανάλωση κι από το 8V 1400σάρι και σαφώς πιο ασφαλές και "ζωντανό" στο δρόμο αμάξι.
Η απόφασή δική σου...κι εγώ εδώ για να το συζητήσουμε Wink
Baphomet - Κυρ 08 Φεβ 2004, 16:43:26
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα. αττική οδό. απόλυτη ευθεία. 190km/h με 4 άτομα στο αυτοκίνητο. και έπαιρνε κι άλλο. Wink Wink Wink priceless
Lion80 - Κυρ 08 Φεβ 2004, 18:19:19
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
σημερα. αττική οδό. απόλυτη ευθεία. 190km/h με 4 άτομα στο αυτοκίνητο. και έπαιρνε κι άλλο. Wink Wink Wink priceless

Ωραία μου ακούγεται Smile Απ' ότι βλέπω το πάτησες Wink Πως ήταν στα 190km/h ??Σταθερό ή "βάρκα"? Ανυπομονώ να το τρέξω τόσο!!!! Laughing Laughing
Baphomet - Κυρ 08 Φεβ 2004, 19:13:31
Θέμα δημοσίευσης:
Lion80 έγραψε:
petrskar έγραψε:

Ωραία μου ακούγεται Smile Απ' ότι βλέπω το πάτησες Wink Πως ήταν στα 190km/h ??Σταθερό ή "βάρκα"? Ανυπομονώ να το τρέξω τόσο!!!! Laughing Laughing

βάρκα?
καμμία σχέση. το αυτοκίνητο πήγαινε μια χαρά. αφού οι άλλοι που ηταν μεσα νόμιζαν οτι παμε με 130!!! στον γυρισμό μετα τα 175 πήγαινε λιγο βαρκα γιατι φυσαγε πολύ.
κι εγω ανυπομονούσα να το ξεμπουκώσω... αλλά πραγματικά δεν περίμενα να πηγαίνει έτσι. ενθουσιάστηκα!! θα το κανω μια μερα και μόνος μου να γραψει 200 και θα σας πω εντυπώσεις...
netblaster - Κυρ 08 Φεβ 2004, 23:59:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ωστε παει το ατιμο?!?!? Μαλιστα...Στις ποσες στροφες τα ειχε αυτα τα χιλιομετρα???
Baphomet - Δευ 09 Φεβ 2004, 09:01:07
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Ωστε παει το ατιμο?!?!? Μαλιστα...Στις ποσες στροφες τα ειχε αυτα τα χιλιομετρα???

δε μπορεσα να δω ακριβώς καθως με τέτοια ταχυτητα δε σε παιρνει να αφηνεις τον δρόμο. πάντως ήταν κατω από 6.000 Wink Wink Wink
Baphomet - Δευ 16 Φεβ 2004, 21:30:34
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω κάνει σε 35 μέρες που έχω το αυτοκίνητο 2000 χιλιόμετρα. Κάπου εδώ τελειώνει η περίοδος στρωσίματος. Σύντομα θα αλλάξω λάδια και αν υπάρχουν λεφτά και βαλβολίνες (έτσι θέλω!).

Οι εντυπώσεις μέχρι τώρα δεν έχουν και μεγάλη διαφορά από τις πρώτες εντυπώσεις. Αφθονη ροπή, πολύ καλά ρεπρίζ, καλή επιτάχυνση (όχι παντως 10.9). Στα μειον θα έβαζα το πολύ κοντό κιβώτιο το οποίο γίνεται λίγο ενοχλητικό ειδικά στην πρώτη σχέση η οποία τελειώνει πριν καλα καλά αρχίσει. Επίσης ένα μείον για μενα (αναλωσιμο ευτυχως) ειναι τα λαστιχα τα οποία εμένα μετά τα 1000χιλιόμετρα μου φαίνονται σαπούνια. Θα αλλαχθουν σύντομα. Το multiplex ευτυχως δεν εχει δημιουργησει το παραμικρό πράγμα που σημαινει οτι η pegeuot κάθησε και έλυσε τα προβληματα των πρώτων 1.6 multiplex (τα οποία αρχισαν να τρελλαίνονται από τα 500-700 πρωτα χιλιόμετρα). Όλα καλά λοιπόν... Wink

Στους 4Τ φεβρουαριου αναφερει:
"η peugeot μας δείχνει πως εν μια νυκτί μπορεί ένα αυτοκίνητο με αρκετά χρόνια στην πλάτη του να μεταμορφωθεί σε ένα άκρως ανταγωνιστικό μοντέλο. Βάση ήταν ο κινητηρας TU3JP με εκτεταμμένες αλλαγές σε εισαγωγη-εξαγωγη, εκκεντροφόρους και ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου. Στις προσθηκες εκτός από το 16V καπάκι θα πρέπει να σημειώσουμε και τον μεταβλητο χρονισμό συνεχώς μεταβαλόμενης ρύθμισης του εκκεντροφόρου άξονα της εισαγωγης. Στο δυναμομετρο οι τιμές που πήραμε ήταν 82,4 ίπποι στον τροχο και 11,8 κιλά ροπής. Στην καθημερινή οδήγηση το σημείο που κλεβει τις εντυπώσεις έχει να κανει με την υποδειγματική ελαστικότητα του κινητηρα που από τις 2000 σαλ και πανω δείχνει πρόθυμος να ανεβάζει αδιαμαρτυρητα στροφες. Όλα αυτά όμως ήταν αναμενόμενα. Η έκπληξη έρχεται από την αναβαθμισμένη και σαφώς βελτιωμένη αίσθηση που αποπνέει το 206 στον δρόμο. Μπορεί να έχει θυσιαστεί ένα μέρος της άνεσης καθώς οι πολύ μαλακέ ρυθμίσεις αποτελούν παρελθόν από την άλλη όμως το κέρδος σε ακρίβεια είναι διόλου ευκαταφρόνητο. Οι αναρτήσεις διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα τη συμπεριφορά του αυτοκινητου στις στροφές και πλαισιώνουν μρ τον καλυτερο δυνατό τρόπο το σαφέστερο σε αίσθηση συστημα διευθυνσης."

είπε κανείς τίποτα??? Cool Cool Cool
Baphomet - Τρι 17 Φεβ 2004, 10:40:37
Θέμα δημοσίευσης:
Επίσης να προσθέσω οτι το 4Τ δίνει μέση κατανάλωση 8,8Lt/100km κι εγώ έχω 9,2Lt/100km με μέτρηση των τελευταίων 1000χιλιομέτρων. Wink
SnakeMJK - Τρι 17 Φεβ 2004, 14:34:03
Θέμα δημοσίευσης:
1) 9,2l λίτρα κατανάλωση;;; Να που βγήκαν τα άλογα Razz Στον συγκεκριμένο τομέα το νέο κόρσα δίνει ρέστα... Ούτε το παπάκι μου, που λέει ο λόγος, δεν καίει τόσο λιγο Razz

2) 190km/h στην αττική οδό;; Ραντάρ κλπ, τα έγραψες; Laughing
teoman - Τρι 17 Φεβ 2004, 15:46:45
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
190km/h στην αττική οδό;; Ραντάρ κλπ, τα έγραψες; Laughing

Μάλλον το αντίθετο θα έγινε...
Baphomet - Τρι 17 Φεβ 2004, 15:58:58
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
1) 9,2l λίτρα κατανάλωση;;; Να που βγήκαν τα άλογα Razz Στον συγκεκριμένο τομέα το νέο κόρσα δίνει ρέστα... Ούτε το παπάκι μου, που λέει ο λόγος, δεν καίει τόσο λιγο Razz

2) 190km/h στην αττική οδό;; Ραντάρ κλπ, τα έγραψες; Laughing

1)μέσα στην πόλη δεν νομίζω οτι υπάρχει διαφορά με τα άλλα 1.4 ή 1.6! όλα καπου τόσο καίνε, τα είπαμε και στο θεμα "καταναλωση βενζίνης" αυτα.
Το νέο corsa έχει το σύστημα twinport (κατι με τους αυλούς έχει να κανει) και γι'αυτο είναι τοσο οικονομικό.

2)Ραντάρ? Ποιά ραντάρ?? όλος ο κόσμος σαν τρελός πάει στην αττική οδό. Εγώ και με τα 190 που πηγαινα είδα 3 αυτοκινητα να με προσπερνανε (χαλαρα κιολας!!). Σιγά μην τους γραφουν όλους! Είναι να μη σου κατσει η ατυχία...
Daloup-man - Τετ 18 Φεβ 2004, 09:45:30
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρος έγραψε:

2)Ραντάρ? Ποιά ραντάρ?? όλος ο κόσμος σαν τρελός πάει στην αττική οδό. Εγώ και με τα 190 που πηγαινα είδα 3 αυτοκινητα να με προσπερνανε (χαλαρα κιολας!!). Σιγά μην τους γραφουν όλους! Είναι να μη σου κατσει η μαλ***α...

Μωρέ σε γράφουνε αλλά πρέπει να είσαι κ άτυχος!!!
Ο πατέρας μου πηγαίνει συνέχεια εδώ και 6 μήνες με 230 και δεν τον έχουν γράψει ούτε μια φορά ενώ εμένα μέσα στο πρώτο τρίμηνο με έγραψαν 2 φορές και πήγαινα με 140!!!!
Αν είσαι κωλόφαρδος . . .
Daloup-man - Τετ 18 Φεβ 2004, 09:47:22
Θέμα δημοσίευσης:
Α!!! Και πάντα ελέγχουν αστυνομικοί με ρανταρ!
Δεν υπάρχουν ρανταρ όπως λένε στις πινακίδες!
Baphomet - Τετ 18 Φεβ 2004, 12:12:48
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Α!!! Και πάντα ελέγχουν αστυνομικοί με ρανταρ!
Δεν υπάρχουν ρανταρ όπως λένε στις πινακίδες!

Ειναι δυνατον να με γραψανε και να μη το ξερω??
Αστυνομικοί δεν υπήρχαν πάντως πουθενα. Ηταν νωρις το πρωι. Καμερες δεν εχει κι αν εχει δεν πιανουν τιποτα γιατι ειναι στην δεξια λωριδα.
netblaster - Τετ 18 Φεβ 2004, 16:39:32
Θέμα δημοσίευσης:
Μην το λες Πετρο!!! Μου εχουν ερθει κατι ωραιες φωτογραφιες σπιτι απο τα φωτο ρανταρ...Μονο να ακουγατε τον πατερα μου!!! Evil Η μια ηταν βαρβατη (ταθελα κιεγω... Embarassed ) με 195,3 (!!!)...Δεν μαφηνε να οδηγησω τη μπεμπα για 2 εδβομαδες!!! Crying or Very sad
Baphomet - Τετ 18 Φεβ 2004, 17:19:51
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Μην το λες Πετρο!!! Μου εχουν ερθει κατι ωραιες φωτογραφιες σπιτι απο τα φωτο ρανταρ...Μονο να ακουγατε τον πατερα μου!!! Evil Η μια ηταν βαρβατη (ταθελα κιεγω... Embarassed ) με 195,3 (!!!)...Δεν μαφηνε να οδηγησω τη μπεμπα για 2 εδβομαδες!!! Crying or Very sad

Από την Αττικη Οδο???
Την έβαψα... Sad Sad Sad Sad Sad Sad
netblaster - Πεμ 19 Φεβ 2004, 23:06:20
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω αν η Αττικη Οδος εχει φωτορανταρ, απλα ειπα μια εμπειρια μου που ενω νομιζα οτι ολα ηταν μια χαρα τελικα...ποτε δεν μπορεις να κοιμασαι ησυχος!!! Sad
TiMoRiS - Δευ 01 Μάρ 2004, 23:40:58
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον και εγω με την σειρα μου απεκτησα το πολυποθητο 206 1.4 16ν!Το αγχος μου ηταν οτι το αυτοκινητο θα υστερουσε σε ρεπριζ, βλεπετε ειχα συνηθησει απο το cinquecento που ειχα, που αν και ειχε λιγα αλογα τα εβγαζε γρηγορα, αλλα η peugeot με διεψευσε!Το αυτοκινητο πανω απο τις 2000 στροφες αρχιζει και ανογει εντυπωσιακα!Βλεπετε ειμαι ακομα στην βαρετη διαδικασια του στρωσηματος και δεν το εχω τσιτωσει αρκετα!Σε εναν αλλο τομεα που το αμαξι ειναι αψογο ειναι στα κρατηματα! Κυριακη μεσημερι Συγγρου 5η 3400 στροφες και εγραφε 130 το κοντερ και εν ενιωθα τιποτα,νομιζα οτι πηγαινα με 80!Σε καθε στροφη που πηρα με λιγο παραπανο γκαζι το αυτοκινητο συμπεριφερθηκε τελεια(τι κανουν αυτοι οι γαλλοι)!Οσο αφορα το εσωτερικο του (XS) το θεωρω κατι παραπανο απο ομορφο!Το αμαξι ειναι μαυρο και εχει μπορντο ταπετσαρια, υπεροχα semi-bucket καθισματα, δερματινο τιμονακι-λεβιε! Ακομα παρατηρησα οτι ο κλιματισμος του πιανει κατ'ευθειαν!Οσο αφορα τη εξωτερικη εμφανιση μου αρεσαν παρα πολυ τα φτερα του XS η μασκα με τους προβολεις και τα μεγαλα λαστιχα!Μπορει να εδωσα περιπου 4,600,000 αλλα ειμαι και με το παραπανω ικανοποιημενος!
Steve - Τρι 01 Ιούν 2004, 15:24:32
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτοχος XS 1,4 16v πλεον και εγώ και θα ήθελα να προσθέσω την άποψη μου. Θα τα πώ από μέσα προς τα έξω.

Κατ'αρχήν, το αμάξι με εμένα οδηγό είναι για 3 άτομα. Δεν είναι και τόσο άνετος ο επιβάτης πίσω από τον οδηγό. Ούτως ή άλλως, δεν έψαχνα άνεση για τους επιβάτες ούτε και θέλω να είμαι ταξί Razz Αν ήταν έτσι, θα κοιτούσα προς 307 μεριά. Τα full bucket καθίσματα, είναι σκέτη απόλαυση. Δεν πρόκειται να τα αλλάξω παρά μόνο αν βρέξει € και τα μαζέψω να πάω να τα αγοράσω. Παρέχουν πολύ καλές πλευρικές στηρίξεις, ενώ είναι και άνετα στον ύπνο (το διαπίστωσα κάτι μεσημέρια στο ΤΕΙ Razz ). Καντράν πολύ όμορφο όπως είπε και ο πΕτΡοS σε ασημί χρώμα, αυτόματος κλιματισμός, και ένα radiocd που είναι καλό για αρχή. Το δε χειριστήριο στο τιμόνι, μου έχει γίνει συνήθεια πλέον και μάλλον θα κοιτάξω από εδώ και πέρα ότι πάρω σε radiocd να έχει κάτι ανάλογο! Wink Το trip computer μετανιώνω που το έχει, αφού μερικές φορές με τις καταναλώσεις που βλέπω είμαι για να πάρω υπογλώσσια Confused Sad Γενικά, είναι δηλαδή ελάχιστες οι επεμβάσεις που θα γίνουν στο εσωτερικό, αν γίνουνε ποτέ! Razz Επίσης, το πορτ μπαγκάζ είναι ευρύχωρο και αντέχει άνετα 3 άτομα με τις αποσκευές τους για 4-5 μέρες Wink

Πάμε προς τα έξω. Τα φανάρια είναι πανέμορφα, και μπρος και πίσω. Για μένα, όποιος βάζει lexus είναι για σκότωμα. Το πολύ πολύ να μαυρίσεις λίγο τα εργοστασιακά. Τα προβολάκια ομίχλης είναι κι αυτά άψογα, το μεγάλο χαμόγελο μπροστά στον προφυλακτήρα λέει πολλά, όπως και τα φουσκωμένα φτερά, και ο πίσω προφυλακτηρας που είναι ελαφρώς φουσκωμένος! Very happy

Αισθητικά το αμάξι είναι άψογο. Μηχανικά, είναι ακόμα πιο τέλειο! Εν καιρώ στρωσίματος, ένιωθα πως κάπου στις 3.000 σ.α.λ. το αμάξι ξυπνούσε αλλά του έκοβα το γλέντι γιατί στις 3.500 έπρεπε να σταματήσω... Confused Sad Ο κινητήρας σε συνδυασμό με το κιβώτιο, μου φαίνεται πως είναι τέλειος... Σήμερα στα 2.300 χλμ του αυτοκινήτου έφαγε μια 1η και μια 2α μέχρι τις 5.500 σ.α.λ. και ειλικρινά ένιωσα πως το αμάξι πετούσε. Ίσως να φταίει και το Carisma που ξεκίνησε μισό αμάξι μπροστά και έμεινε 1 αμάξι πίσω τελικά στα τελειώματα της 3ης... Cool Very happy Δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται πάντως πως μετά τις 2.750-3.000 σ.α.λ. το αμάξι αρχίζει να σπέρνει τον τρόμο. Και κανα δυο φορές που έχω ρίξει κάτι ξερογκαζιές, να ρολλάρει το αμάξι με 2.000 σ.α.λ. στην 1η και μετά όλο το πόδι κάτω, το νιώθω να γράφει ασταμάτητα! Χωρίς συμπλεκταρίσματα! Very happy

Από οδηγική συμπεριφορά, άψογο... 150 χλμ σε στροφές της εθνικής και ένιωθα πως είχε να δώσει κι άλλα να μπει στην στροφή, όμως το όριο των 5.000 σ.α.λ. χάριν στρωσίματος, με εμπόδιζε να το κάνω! Sad Επίσης ούτε ένιωσα το αμάξι να "πλέει" ή να βαρκάρει Razz όπως πολλοί παραπονιούνται! Από καταναλώσεις πάει καλά πάντως αν και όπως προανέφερα, τα υπογλώσσια πρέπει να είναι σε εύκολα προσβάσιμη θέση Sad

Τέλος, τα οι ζάντες αν και σιδερένιες με τάσι, καθαρές δείχνουν πολύ όμορφες! Τα Continental λάστιχα είναι για πέταμα κατά την γνώμη μου, δεν τα νιώθω να κρατάνε όσο θα έπρεπε για 195 πλάτος. Τα πίσω δισκόφρενα όμως είναι πάντα σε λειτουργία για να σε σώσουν από κάθε μ Evil κεία Wink

Εντός των ημερών θα τα ανοίξω λίγο με ένα Punto Sporting 6speed 1.200 το οποίο πάει αρκετά καλά, και μετά λέω να δώ και το 1.6 GTi του -=N4X=-πως θα σταθεί δίπλα μου Twisted evil
Baphomet - Πεμ 17 Ιούν 2004, 09:21:49
Θέμα δημοσίευσης:
Το Peugeot 206 XS 1,4 16V εξοπλίζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων MA5/S του οποίου η «κοντή» σχέση υποπολλαπλασιασμού (31,4 km/h στις 1.000 σ.α.λ. με 5η) ευνοεί την άμεση απόκριση κατά την επιτάχυνση από χαμηλές στροφές.Ο δίσκος του συστήματος συμπλέκτη με αυτορυθμιζόμενη ντίζα έχει διάμετρο 200 mm.

Τα κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το σύστημα μετάδοσης και τον κινητήρα έχουν ως εξής:

Τύπος κινητήρα ET3J4 - Euro 3
Κυλινδρισμός (cm3) 1 360
Ισχύς (ίπποι) 90 στις 5.250 σ.α.λ.
Ροπή (Nm) 133 στις 3.250 σ.α.λ.
Επίπεδο εξοπλισμού XS
Τύπος αμαξώματος Μπερλίνα
Σύστημα μετάδοσης
Τύπος κιβωτίου ταχυτήτων MA5/S (S δηλαδη Sport...poliths speaking)
Σχέση διαφορικού 16 x 65 (0,2461)
Σχέση υποπολλαπλασιασμού
- 1η 0,2926
- 2η 0,5128
- 3η 0,7368
- 4η 0,9487
- 5η 1,1714
- Όπισθεν 0,2790
Ταχύτητα ανά 1000 σ.α.λ.(km/h)
- 1η 7,85
- 2α 13,75
- 3η 19,61
- 4η 25,43
- 5η 31,40

παρακαλώ τον chataso να βάλει τα παραπανω στοιχεία και στον υπολογιστή. Wink Wink

όπως βλέπουμε αυτο το σαζμαν δεν ειναι τελικά ίδιο με αυτο του 1.6 αλλα ούτε και με αυτο του 1.4 8V. Έχει τις ίδιες σχεσεις με το 1.6 αλλά τελική σχέση ίδια με του 1.4 8V. Καλό??? στην πράξη πάντως είναι αρκετά καλό!!! Wink Wink Wink
la_tribu_de_dana - Παρ 27 Αύγ 2004, 16:57:25
Θέμα δημοσίευσης:
egv to mono pou exw na pw einai pws to amaksi einai iperoxo,akoma den exw dei tipota giati molis to phra,opote oi mexri twra entiposeis mou periorizontai sthn emfanish tou aftokinitou kai,pistepste me,eimai eutixismenos Very happy Very happy Very happy anaminate gia pereterw entipwseis! Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες