MEMsound έγραψε: |
επισης με την 1η ευκαιρια φτιαξε την εισαγωγη με μαυρο σωληνα...
αυτο το ασημι εκει κατω φαινεται "καπως" |
το κοιταω και το ξανακοιταω και ειναι μουναρα σε ασπρο!!!!!!!11
ρεσπεκτ |
Pughell έγραψε: |
Να σας δω πως θα βγαλετε το ψωλοχuμα white απο το σαλονι τωρα... ![]() ![]() ![]() |
206kwn έγραψε: |
1)πίσω προφυλακτήρας ΜΤΚ 2)ξεφόρτωμα του πίσω μέρους από σηματάκια peugeot,206cc και όλες αυτές τις νίκελ παπαρίτσες για να κρατηθεί η 2χρωμία όπως επίσης και βάψιμο των αεραγωγών του καπώ σε άσπρο χρώμα 3)Βάψιμο ζάντας μαύρη 4)σποιλερς που είναι ήδη στο πρόγραμμα από ότι λες... |
Πάνος έγραψε: |
Προσωπικα θα αφηνα τα πλαστικα στο καπο μαυρα και θα εβαφα τους καθρεφτες στο μαυρο γυαλιστερο των 206 gti rc. |
abaleo έγραψε: |
για τις ασημένιες λεπτομέρειες δεν είναι απαραίτητα κακές, αν μείνουν οι ζάντες ασημένιες έχουν και τα ρολ μπαρς οπότε μπορεί να γίνει διχρωμία ασπρο-μαύρο με ασημένιες πινελιές ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
οι δικές μου προτάσεις...!
6) ξήλωμα αυτοκόλλητου σπάρκο απ΄το μπροστινό... έλεος!7) ζάντες σε μαύρο θα είναι όντως πολύ καλές... αλλά είναι νομίζω λίγο υπερβολικό το μέγεθος (17?) για το 206... στο ρουσού δεν φαίνονται έτσι γιατί δεν είναι τόσο λεπτά τα μπράτσα φαντάζομαι... 8) κ προς θεού βγάλε αυτή την παπ***ά γύρω γύρω απ το τιμόνι ![]() |
nikos 206cc έγραψε: | ||
Επιτελους!!!!!Νομιζα οτι ειμαι εγω ο καγκουρας τοσο καιρο!!!!!! ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Έλα, Αλέξανδρε, πες την αλήθεια...
το έχεις λιώσει, έτσι; ![]() ![]() ![]() EDIT: Έχω αρχίσει και αγχώνομαι για το ποιόν πολλών... Πολλές "σοβαρές" συμβουλές δίνετε! ![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
Υ.Γ:Καποιος εγραψε οι αεραγωγοι να γινουν ασπροι.Ελπιζω να μην το σκεφτεσαι ![]() |
ειμαστε η ασπρομαυρη οικογενεια...
λιγοι...και καλοί ![]() ![]() ![]() |
http://blog.revistagti.com/wp-content/gallery/concurso-abril-206-cc-de-jonathan-canadas/03-peugeot-206-cc-de-jonathan-canadas-03.jpg ![]() |
nOkpos έγραψε: | ||
μανθο εισαι και Μπαοκ μηπως ? ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Tωρα αμα πω για ανασκαφες θα ειμαι κακος? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
πάλι με το κινέζικο κινητό σου έβγαζες φωτό? |
AlienHack έγραψε: | ||
Iphone 3gs. .. ![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
μια αεροτομη και τελος ![]() |
Iphone 3gs. .. ![]() |
AlienHack έγραψε: |
Καταρχας ειναι νυστερινες, δεν φημιζεται το τριαρι για τις επιδωσεις της καμερας το βραδυ.. Εκτος αυτου ομως ειναι σηκομενες στο φεισμπουκ που τις συμπιεζει αλλα εχουν και επεξεργασια κοντραστ απο φωτοσοπ για να ειναι εντονες "καμενες"... Ετσι τις ηθελα... ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() Φωτογραφίες με ψηφιακή στο 1/4 της αξίας του Iphone... http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=395899#395899 Mακάκα! (πάλι cinema πήγες;) |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
τάφος το όφονο! |
reselie-206 έγραψε: |
λίγο κάρβουνο του λείπει ![]() ![]() |
τα αυτοκόλλητα τι τα θελες...;
επίσης, κάτι παίζει με το καπό.... |
στην πρώτη φώτο... εκεί που είναι τα φώτα, δεν έχει μεγάλο κενό ανάμεσα; μπορεί να φταίει κ η γωνία λήψης.... |
Sinanai έγραψε: |
+2
Στο δικό μου, τουλάχιστον, που 'χει αντίστοιχο κενό, ξέρω ότι φταίει ένα βροχερό πρωινό στον Πειραιά και ένα Golf. ![]() |
reselie-206 έγραψε: | ||
Στο παλιό μου 206 είχε αυτό το κενό και έφταιγε ακριβώς το παραπάνω μόνο που ήταν Corsa ![]() ![]() ![]() |
AlienHack έγραψε: | ||||
Εμενα δεν φταιαει καμια μαρκα ![]() Δεν ειναι καινο βασικα, λιγο τα φωτα τα κινεζικα angeleyes που καθονται λιγο πιο κατω , λιγο η λωριδα των λεντ που εχω φαινεται ετσι.. |
reselie-206 έγραψε: |
Πάντως ρε αλέξη είσαι αρχικαγκουρέος αλλα βγάλε τουλάχιστον αυτά τα γύφτικα αυτοκόλλητα...for gypsy sake!
Το χαλάνε πάρα μα πάρα πολύ κατα την άποψη μου.... ![]() και άλλες ζάντες θέλει! Πολλές φορές simplicity is better |
Καλής ποιότητας; Τρελός είσαι;
Ακριβό πράγμα σε αυτο το αμάξι δεν μπαίνει! Απο Κίνα κ το πιο φτηνό! ![]() |
Τα αυτοκόλλητα στα 40 μου θα τα βγάλω. Θα κάνω και παιδι τότε και θα τα βάλω στο καρότσι του. |
Sinanai έγραψε: | ||
Fixed. ![]() |
takis_206 έγραψε: |
δίνω 20 ευρώ στον 1ο που θα ξηλώσει τα αυτοκόλλητα όταν δει το αμάξι του αλεξη παρκαρισμένο ..... |
Η αυστραλία φίλε ειναι δύναμη! ![]() Δεν υπάρχει κενό στο καπο ρε πάρτε το χαμπάρι. Έτσι φαίνεται στις φωτό απο πλάγια. Τα αυτοκόλλητα στα 40 μου θα τα βγάλω. Θα κάνω και παιδι τότε και θα σοβαρεψω |
Είμαι ο alienhack από το μέλλον... 13χρονια μετά... Τελικά έπεσα σχεδόν μέσα... Έκανα παιδί στα 42 μου και σοβαρεψα.. πέταξα τα πεζο και πήρα Γιαπωνέζους |