PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - +3 Χρονια επεκταση εγγυησης!

Byakuya - Παρ 24 Απρ 2009, 09:16:43
Θέμα δημοσίευσης: +3 Χρονια επεκταση εγγυησης!
Καλημερα

Θα ηθελα να ρωτησω εαν αξιζει καποια τετοια κινηση που γινεται απο μερικες Αντ/ποιες...ποσο αξιοπιστη ειναι,εαν αξιζει και εαν εχει καποιος καποια εμπειρια πανω σε αυτο.

Ευχαριστω
Vini - Παρ 24 Απρ 2009, 09:29:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα

+ 3 χρόνια;

Εγώ έκανα +2 χρόνια. Δεν υπήρχε +3 .
Μόνο +1 και +2.

Όσο αφορά την επέκταση θολό το τοπίο.

Μάλλον αφορά επέκταση που κάνει ο έμπορας και όχι η LION.
Μάλλον.
Θα πρέπει να κοιτάξω τα χαρτιά που μου έδωσαν να δω ακριβώς τι παίζει.
Πάντως η επέκταση είναι μέσω κάποιας Ασφαλιστικής εταιρείας που αναλαμβάνει τέτοιες επεκτάσεις.
Byakuya - Παρ 24 Απρ 2009, 09:40:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι πλεον ειναι +3(Automotivo) και ναι ειναι αντι/που οχι απο την Lion!
Γι' αυτο ειμαι καπως επιφυλακτικος.
Ευχαριστω παντως για την βοηθεια,εαν ξερει καποις κατι παραπανω....παρακαλω τα φωτα σας Smile
SnakeMJK - Παρ 24 Απρ 2009, 09:44:20
Θέμα δημοσίευσης:
Για πόσα χρήματα έξτρα μιλάμε;

Εγώ δεν θα το επέλεγα... 2 χρόνια service σε αντιπροσωπεία πονάνε αρκετά... Δεν θα ήθελα κ άλλο σεξ.
isim - Παρ 24 Απρ 2009, 09:48:45
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα με συμφερει μιας και δεν εχω σκοπο να πειραξω το αμαξι πλεον...Θα παρω τηλ και θα σας πω
ironman02 - Παρ 24 Απρ 2009, 10:08:22
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σου φιλαρακό,

Εγώ είχα βρεί μια αντιπροσωπία που έκανε επέκταση εγγύησης όταν έψαχνα από που να πάρω το δικό μου (3 χρόνια έδινε). Οι περισσότερες δεν έκαναν και μου είχαν πει οτι δεν το συνιστά η peugeot γι'αυτό "και καλά" δεν έκαναν. Τώρα γιατί δεν ξέρω.... Είναι πάντως μέσω τρίτης εταιρίας. Εγώ αποφάσισα τελικά να μην δώσω τα παραπάνω χρήματα για την επέκταση και να ρισκάρω λιγάκι για το τι μπορεί να βγάλει η να μην βγάλει. Έχω ακούσει οτι η επεκτάσεις είναι λίγο πιο δύσκολες από την αρχική εγγύηση στο να σε καλύψουν σε περίπτωση βλάβης και άσε που έχω βαρεθεί πλέον να βλέπω να προσπαθούν να σου φάνε οτι μπορούν τόσο σε service όσο και σε περιπτώσεις ασφαλειών κτλ. Σκέφτηκα οτι αν είναι να βγάλει κάτι θα δώσω τότε τα λεφτά της εξτρά εγγύησης και θα το φτιάξω. Αλλιώς δεν θα δώσω τίποτα και όλα καλά αν δεν βγάλει κάτι.

Έχω και άσχημη εμπειρία από το παλιό μου αμάξι που κάηκε και παρ'όλο που ήταν μέσα στην επέκταση της εγγύησης μου είπαν οτι δεν καλύπτει κάτι, που κατά την γνώμη μου θα έπρεπε. Δεν μπορεί ενα αμάξι να παίρνει ξαφνικά φωτιά μόνο του και να μην καλύπτεται από πουθενά. Δηλαδή την εγγύηση τσάμπα την πληρώνουμε?

Εγγύηση = κάλυψη για όταν χαλάει.
Φωτιά = χάλασε από μηχανική βλάβη = υπαιτιότητα κατασκευαστή, αφού μόλις το είχα πάρει από service και είχαν γίνει όλα όπως έπρεπε.

Οπότε κατέληξα οτι τσάμπα λεφτά για υπηρεσίες που στο τέλος δεν παρέχονται δεν ξαναπληρώνω... Ο καθένας πώς θα ρουφήξει τα λεφτά του κοσμάκη κοιτάει αλλά όταν είναι να δώσει κάνει τον κινέζο... Αυτά από μένα. Μεγάλο βγήκε το post!
Very happy
Byakuya - Παρ 24 Απρ 2009, 10:25:10
Θέμα δημοσίευσης:
Aρκετα καρατοπιστικο το ποστ σου....εχω και εγω τις ιδιες ανησυχιες,απλα σκεφτομουν εαν μου παθει καποια σοβαρη ζημια μηχανικα/ηλεκτρολογικα να με καλυπτε.
Θα περιμενω και αλλα ποστ να το κουβεντιασουμε εκτενεστερα,ευχαριστω παντως Wink
Vini - Παρ 24 Απρ 2009, 10:39:42
Θέμα δημοσίευσης:
Eγώ πάντως έκανα την επέκταση στα 4 χρόνια (2+2) και μου καλύπτει τα πάντα (μηχανικά/ηλεκτρικά) εκτός από αναλώσιμα.
Επίσης καλύπτει και επιπλέον οδική βοήθεια (+1 χρόνο) αφού η οδική της Peugeot είναι στάνταρ 3 χρόνια.

Το βασικό;
Η εγγύηση λόγω της οδικής μπορεί να πάει το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε συνεργείο επίσημο.

Εκεί (λόγω εγγύησης) φτιάχνεται το πρόβηλμα ή έρχεται Αθήνα αν το πρόβλημα είναι σοβαρό πάντα με ευθύνη της Peugeot.
Στην ουσία η επέκταση είναι ίδια με την αρχική εγγύηση.

Τουλάχιστον αυτά λέει η επέκταση της εγγύησης.

Εγώ την έκανα την επέκταση γιατί τα ψιλοφοβάμαι τα Γαλλικά ... Cool
ironman02 - Παρ 24 Απρ 2009, 11:40:51
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Eγώ πάντως έκανα την επέκταση στα 4 χρόνια (2+2) και μου καλύπτει τα πάντα (μηχανικά/ηλεκτρικά) εκτός από αναλώσιμα.
Επίσης καλύπτει και επιπλέον οδική βοήθεια (+1 χρόνο) αφού η οδική της Peugeot είναι στάνταρ 3 χρόνια.

Το βασικό;
Η εγγύηση λόγω της οδικής μπορεί να πάει το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε συνεργείο επίσημο.

Εκεί (λόγω εγγύησης) φτιάχνεται το πρόβηλμα ή έρχεται Αθήνα αν το πρόβλημα είναι σοβαρό πάντα με ευθύνη της Peugeot.

Και εγώ με αυτό το σκεπτικό ήθελα να κάνω επέκταση. Αλλά ύστερα από την εμπειρία που είχα με το punto που κάηκε (το οποίο έιτε μηχανική βλάβη ήταν, είτε ηλεκτρική, και τα οποία υποτίθεται κάλυπτε η εγγύηση), είπα οτι δεν θα ξανακάνω. Σου λένε καλύπτει αυτό και εκείνο και μετα σου βρίσκουν ένα σωρό δικαιολογίες οτι δεν καλύπτεται γιατί ισχύει αυτό και το άλλο..
Και εγώ μαζί σου είμαι αλλά επειδή με την δικιά μου εγγύηση τελικά άλλα έλεγε και άλλα έκανε αποφάσισα οτι δεν αξίζει. Υπέρ ήμουν δηλαδή απλά λόγω αυτής της εμπειρίας και μόνο πλέον είμαι κατά... Τώρα σε άλλη περίπτωση μπορεί κάποιος να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα εννοείται.
Αυτά.... Smile
makis106 - Παρ 24 Απρ 2009, 13:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Το βασικό;

Και τι στοίχισε Question Question Question
Vini - Παρ 24 Απρ 2009, 13:17:57
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:

Και τι στοίχισε Question Question Question

Αν θυμάμαι καλά 450euro...

Θα κοιτάξω και τα χαρτιά στο σπίτι γιατί μπορεί να κάνω λάθος...
Vini - Παρ 24 Απρ 2009, 13:20:48
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Και εγώ με αυτό το σκεπτικό ήθελα να κάνω επέκταση. Αλλά ύστερα από την εμπειρία που είχα με το punto που κάηκε (το οποίο έιτε μηχανική βλάβη ήταν, είτε ηλεκτρική, και τα οποία υποτίθεται κάλυπτε η εγγύηση), είπα οτι δεν θα ξανακάνω. Σου λένε καλύπτει αυτό και εκείνο και μετα σου βρίσκουν ένα σωρό δικαιολογίες οτι δεν καλύπτεται γιατί ισχύει αυτό και το άλλο..
Και εγώ μαζί σου είμαι αλλά επειδή με την δικιά μου εγγύηση τελικά άλλα έλεγε και άλλα έκανε αποφάσισα οτι δεν αξίζει. Υπέρ ήμουν δηλαδή απλά λόγω αυτής της εμπειρίας και μόνο πλέον είμαι κατά... Τώρα σε άλλη περίπτωση μπορεί κάποιος να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα εννοείται.
Αυτά.... Smile

Δεν έχεις και άδικο.

Εγώ μάλλον την έκανα περισσότερο λόγω της κακής εμπειρίας που έχω με τα Peugeot. Τα φοβάμαι πολύ... και μάλλον καλά κάνω. Cool
ironman02 - Παρ 24 Απρ 2009, 13:50:18
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
ironman02 έγραψε:
Αυτά.... Smile

Δεν έχεις και άδικο.

Εγώ μάλλον την έκανα περισσότερο λόγω της κακής εμπειρίας που έχω με τα Peugeot. Τα φοβάμαι πολύ... και μάλλον καλά κάνω. Cool

Η αλήθεια είναι οτι και εγώ γενικά ήμουν υπέρ των ιαπωνικών λόγω του ότι δεν σπάνε δεν χαλάνε, αλλά έχουν και αυτά άλλα μειονεκτήματα.
Αλλά το συνολάκι του 207(rallye το δικό μου) ήταν πάρα πολύ δελεαστικό σε εμφάνιση,τεχνικά χαρακτηριστικά, εξοπλισμός κτλ σε σχέση με την τιμή και απλά ελπίζω και εύχομαι να βγεί απροβλημάτιστο, αν και έχει πιο πολλές πιθανότητες για προβλήματα σε σχέση με έναν γιαπωνέζο... Very happy
Βγήκα λίγο εκτός θέματος sooooorry! Very happy
Vini - Παρ 24 Απρ 2009, 14:07:59
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω ότι είναι και θέμα τύχης.
Τι αυτοκίνητο θα σου κάτσει.

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αυτή τη φορά μου έκατσε καλό Γαλλικό. Μπορεί να έχει μερικά ψεγάδια (κάποιοι τριγμοί και κάτι εργοστασιακές μικρο αστοχίες υλικών) αλλά κατά τα άλλα το αυτοκίνητο φαίνεται ότι δεν έχει "παιδικές ασθένειες" (ηλεκτρικά/μηχανικά κλπ...κλπ...)

Ελπίζω να παραμείνει έτσι!....! Smile Exclamation Exclamation Exclamation Smile
volvos - Παρ 24 Απρ 2009, 14:28:44
Θέμα δημοσίευσης:
arkei Και να μεινει ανοιχτη η αντιπροσωπεια.... Laughing
amafic - Παρ 24 Απρ 2009, 15:01:28
Θέμα δημοσίευσης:
Το δικό μου πάντως τα έβγαλε τα προβλήματά του κι αν δεν είχα την (εργοστασιακή) εγγύηση, δεν ξέρω πόσα θα είχα πληρώσει τώρα (μονάδα ESP, πλεξούδα κινητήρα, βαλβίδα φρένου, αισθητήρα μεταβλητού). Ελπίζω να σταματήσει εδώ και να μην το μετανιώσω που δεν ζήτησα επέκταση της εγγύησης.
ironman02 - Παρ 24 Απρ 2009, 15:35:58
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως και εγώ πιστεύω οτι είναι και θέμα τύχης, αλλά πχ σε ένα ιαπωνικό η τύχη πέζει μικρότερο ρόλο Very happy . Εγώ έχω ακόμα λίγα χλμ (2300) και δεν μπορώ να πω οτι δεν θα βγάλει κάτι και πέρασε ένα διάστημα ασφαλείας. Ακόμα είμαστε στην αρχή.. Αλλά ελπίζω να σταθώ τυχερός. Rolling eyes Είναι λίγα τα 2 χρόνια εγγύηση πάντως...
vama51 - Παρ 24 Απρ 2009, 16:58:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μια ερώτηση:φοβάστε τα γαλλικά και ξαναπήρατε ξάνα γαλλικό αμάξι;
Ειναι σαν να πάρεις σάπιο κρέας από κάποιον κρεοπώλη και ξαναπάς σε αυτόν.Τα θέλει ο κ@λ@ς σου...
Τα λέω πάντα σε φιλικό και "αστείο" κλίμα...
Vini - Παρ 24 Απρ 2009, 17:07:18
Θέμα δημοσίευσης:
vama51 έγραψε:
Μια ερώτηση:φοβάστε τα γαλλικά και ξαναπήρατε ξάνα γαλλικό αμάξι;
Ειναι σαν να πάρεις σάπιο κρέας από κάποιον κρεοπώλη και ξαναπάς σε αυτόν.Τα θέλει ο κ@λ@ς σου...
Τα λέω πάντα σε φιλικό και ¨"αστείο κλίμα πάντα...

Mια χαρά τα λες.

Όσο αφορά εμένα, ΝΑΙ, δεν το κρύβω ... ότι πήγα στην Peugeot να δω το 207 μάλλον αδιάφορα και αρνητικά προκατειλημμένος.

Εψαχνα πολύ (μα πολύ καιρό) αυτοκίνητο...
Απόδειξη:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=33724

Δεν βρέθηκε κάποιο που να έχει αυτά που ήθελα...παρά μόνο το 207.
Τουλάχιστον, έτσι νόμιζα γιατί τελικά σε κάποια πράγματα έπεσα έξω... Cool

Ακόμη και τώρα αν δεν έπαιρνα το 207 δεν νομίζω να έπαιρνα κάποιο άλλο.
Μάλλον θα καθόμουν με την κουπεδιά!...!
Άλλη φάση!... Worthy
SnakeMJK - Παρ 24 Απρ 2009, 17:10:06
Θέμα δημοσίευσης:
- όσοι δεν το αγαπάνε και μιζεριάζουν με το γαλλικό αυτοκίνητο, τους βγάζει και προβλήματα...

Ζήσης

Razz Laughing Laughing
ironman02 - Παρ 24 Απρ 2009, 17:12:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ nissan είχα το οποίο σκυλί ήταν το κακόμοιρο, μόνο λάδια του άλλαζα...
Μετά το γύρισα σε punto sporting 1.4 του 2004 το οποίο απ'όσο είχα ακούσει ήταν αξιόπιστο αρκετά, το είχε και ενας φίλος απροβλημάτιστο και ήταν πολύ καλή τιμή γι'αυτά που έδινε το αμάξι (μεταχειρισμένο) και μου κάηκε μετά από το μεγάλο service. Πιστεύω οτι κάνανε κάποια λαλακία στο service αλλά άντε να το αποδείξεις...
Και μετά από ψάξιμο κατέληξα στην peugeot και το rallye καινούργιο πια, ξέροντας οτι έβαλε και η bmw το χεράκι της και γνωρίζοντας οτι η peugeot δεν είναι και τόσο αναξιόπιστη όπως πχ η fiat, alpha romeo και κάτι άλλες.
Ήταν και best buy όμορφο κτλ!
Τώρα θα δούμε εκ του αποτελέσματος.... Smile
Vini - Παρ 24 Απρ 2009, 17:19:42
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
- όσοι δεν το αγαπάνε και μιζεριάζουν με το γαλλικό αυτοκίνητο, τους βγάζει και προβλήματα...

Ζήσης

Razz Laughing Laughing

Ναι, θα στείλει ο Νικολά, την Κάρλα για μποϋκοτάζ/σαμποτάζ...

Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Παρ 24 Απρ 2009, 18:29:45
Θέμα δημοσίευσης:
Αν κ είμαστε λίγο οφ τοπικ....

με σειρά:

Renault 19
Renault 5
Citroen ZX
Citroen AX
Citroen Xcara
Peugeot 206
Peugeot 307

Όλα αυτά τα γαλλικά που πέρασαν απ την οικογένεια μου, χρειάστηκαν μόνο τα προβλεπόμενα. (με μια μικρή εξαίρεση ένα σασμάν που έσπασε το 206, αλλά αυτό ήταν μάλλον δικό μου θέμα.... Razz)
amafic - Παρ 24 Απρ 2009, 19:58:58
Θέμα δημοσίευσης:
But I Love it
Byakuya - Σαβ 25 Απρ 2009, 18:19:22
Θέμα δημοσίευσης:
:D Sorry που ξαναγυριζω στο θεμα:p
Αλλα τελικα αξιζουν τα +3 χρονια της automotivo?Ξερεται εαν αλλη αντ/ποια δινει κατι παρομοιο?
Ευχαριστω και παλι Wink
Vini - Σαβ 25 Απρ 2009, 18:25:02
Θέμα δημοσίευσης:
Κάνε αυτό που έκανα και εγώ...

Πες να σου βγάλουν φωτοτυπία τα χαρτιά της επέκτασης εγγύησης ενός άλλου πελάτη, ώστε να τα μελετήσεις και να αποφασίσεις αν σε ικανοποιούν.

Εμένα πάντως με προθυμία μου τα έδωσαν...
Byakuya - Σαβ 25 Απρ 2009, 18:36:36
Θέμα δημοσίευσης:
Μου εδωσαν ενα φυλλαδιο που ελεγε αλλα πανω στον ενθουσιασμο μου πηρα μονο την προσφορα και το ξεχασα αυτο.Μου ειπαν οτι καλυπτει οτι ακριβως και η "Μαμα" εγγυηση,θα παω καποια στιγμη να παρω και το φυλλαδιο.Σε αυτη την περιπτωση να προχωρησω(Εχω ακουσει και διαφορα δυσαρεστα για την Automotivo και φοβαμαι λιγο)?
Vini - Σαβ 25 Απρ 2009, 20:49:19
Θέμα δημοσίευσης:
τι φοβάσαι; Confused
Byakuya - Σαβ 25 Απρ 2009, 22:02:42
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω ακουσει οτι στα service kai στην αντιμετωπιση προβληματων δεν τα παει και τοσο καλα(automotivo) και με αυτη την επεκταση θα ειμαι "αναγκασμενος" να πηγαινω για οτι μου προκυψει εκει(γιατι μονο στην συγκεκριμενη αντ/ποια μετραει η επεκταση).
Αυτο φοβαμαι....
amafic - Σαβ 25 Απρ 2009, 22:15:44
Θέμα δημοσίευσης:
Byakuya έγραψε:
Εχω ακουσει οτι στα service kai στην αντιμετωπιση προβληματων δεν τα παει και τοσο καλα(automotivo) και με αυτη την επεκταση θα ειμαι "αναγκασμενος" να πηγαινω για οτι μου προκυψει εκει(γιατι μονο στην συγκεκριμενη αντ/ποια μετραει η επεκταση).
Αυτο φοβαμαι....

Σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων, έχω προσωπική εμπειρία από δύο εξουσιοδοτημένα στην επαρχία που με ταλαιπώρησαν αρκετά γιατί δεν ήξεραν, οπότε μην το συσχετίζεις με την εγγύηση, μόνο με τα νεύρα σου αν έρθει εκείνη η ώρα (εύχομαι ποτέ να μην έρθει) επειδή θα πρέπει να τσακωθείς για να βγάλεις άκρη.

Τώρα για τα service, νομίζω είναι "τυποποιημένα", δηλαδή είναι στάνταρ οι εργασίες που γίνονται (με ελάχιστες αποκλίσεις)
Vini - Κυρ 26 Απρ 2009, 09:09:03
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα,

Για να μη λέω "αρλούμπες" κοίταξα την δική μου επέκταση.

Καλύπτει περιλιπτικά:
- έξοδα επισκευής/αντικατάστασης και εξαρτήματα σε οποιοδήποτε συνεργείο αφού έχει γίνει κλήση και συννενόηση πρώτα με την Εurososassistance.
- οδική βοήθεια
- όχημα αντικατάστασης ή ενοικίασης , ξενοδοχείο κλπ...κλπ...

Φυσικά τα παραπάνω αναλύονται σε ένα βιβλιαράκι 16 σελίδων.

Η εταιρεία είναι αυτή:
http://www.mapfreasistencia.com/mapfreasistencia/en/home.shtml

Και στην Ελλάδα είναι εδώ:
http://www.eurososassistance.gr/masistsite/inicio.do?cF=140

Φυσικά μέσα στο βιβλιαράκι έχει κάτι ψιλά γράμματα, αλλά όλες οι εγγυήσεις έχουν ψηλά γράμματα ... Laughing
Byakuya - Κυρ 26 Απρ 2009, 11:45:53
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα και παλι
Λογικα απο 'τι καταλαβα τα +3 χρονια ειναι αποκλειστικα μονο στο δικο τους συνεργειο(Automotivo) γιατι το ρωτησα.Στην εταιρια που μου παρεθεσες,μπορω να παω και σαν ιδιοτης και να κανω τα + χρονια εγγυησης μονος μου,μετα την παροδο των δυο της εργοστασιακης?
Ευχαριστω.
Vini - Κυρ 26 Απρ 2009, 16:52:35
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν νομίζω ... Νομίζω ότι έχουν συμβάσεις με εταιρείες και εξουσιοδοτημένους.

Ως ιδιώτης νομίζω ότι μπορείς να κάνεις ιδιωτικό συμβόλαιο εγγύησης το οποίο δεν ξέρω ακριβώς τι και πως καλύπτει. Κάτι σαν ασφαλιστήριο.

Νομίζω όμως ότι καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους με ένα τηλέφωνο.
king207cc - Κυρ 26 Απρ 2009, 19:58:41
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδη την επέκταση των 3 ετών την κάνεις αν είσαι σίγουρος ότι δεν θα βάλεις χέρι στο αμάξι σου σχεδόν ποτε?? αλλιως τσάμπα λεφτά κ τέλος εγγύηση?
Vini - Δευ 27 Απρ 2009, 08:02:47
Θέμα δημοσίευσης:
Tι εννοείς βρε συ Βαγγέλη;

Που να βάλεις χέρι; Question
salex - Δευ 27 Απρ 2009, 10:20:04
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
δηλαδη την επέκταση των 3 ετών την κάνεις αν είσαι σίγουρος ότι δεν θα βάλεις χέρι στο αμάξι σου σχεδόν ποτε?? αλλιως τσάμπα λεφτά κ τέλος εγγύηση?

Εσύ πιστεύεις ότι για κάποιο ευτελές ποσό (δηλαδή λιγότερο από ό,τι κοστίζει οποιοδήποτε σοοβαρό ανταλλακτικό του κινητήρα σου) θα βρεθούν πολλοί που μπορούν να παρέχουν εγγύηση;

Έχουμε και λέμε:
Καπάκι - 2200Ε
Ολόκληρος κινητήρας - 5900Ε
Τουρμπίνα - 1900Ε
και κατι άλλα ψιλολοίδια που είναι για να περνάμε την ώρα μας.

Η επέκταση εγγύησης είναι πολύ ωραίο πράγμα, αλλά τις περισσότερες φορές συνοδεύεται από πολύ αυστηρούς (περιοριστικούς) όρους.
king207cc - Δευ 27 Απρ 2009, 21:08:48
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Tι εννοείς βρε συ Βαγγέλη;

Που να βάλεις χέρι; Question

εννοω φίλε Νίκο αν θελήσεις να βάλεις π.χ. κάποιο πρόγραμμα ή ότι άλλο θελήσεις εσύ να βάλεις εκτός μάρκας που βάζει η αντιπροσωποία, θα είσαι εκτος εγγύησης. Πολύ σπαστικό αυτό!!! Η απάντηση του Στέλιου νομίζω είναι πολυ εύστοχη. Wink Σιγά μην κάτσω να κρέμομαι απο τα @@ της κάθε αντιπροσωποίας Tease
Vini - Τρι 28 Απρ 2009, 08:30:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά από κάποιο τηλέφωνο που έκανα στην Peugeot κάποια πράγματα μπορείς να τα αλλάξεις π.χ. συναγερμό, ηχητικά, εισαγωγή (φίλτρο) και εξαγωγή (τελικό)

Τα υπόλοιπα μπορεί να επιρεάσουν την εγγύηση εφόσον επιρεάσουν το αυτοκίνητο με προβλήματα.

Αλλά λογικό δεν είναι αυτό;

Αν κάποιος πάει και βάλει ένα πρόγραμμα ή μία φουλ εξάτμιση ή μία φουλ εισαγωγή και σκίσει το αυτοκίνητο εσύ περιμένεις να το φτιάξει η Peugeot λόγω εγγύησης;

Απόψη μου είναι ότι τέτοια αυτοκίνητα που ήδη είναι "φτιαγμένα" από την Peugeot χέρι βαθύ ΔΕΝ πρέπει να μπει (ειδικά Ελληνικό).
Τα θεωρώ πεταμένα χρήματα και τα αποτελέσματα μάλλον αμφιλεγόμενα.

Προσωπικά για αυτό πήρα το GT για να μην κάθομαι να σκέφτομαι ότι μου λείπει δύναμη ... Very happy

υ.γ. δεν είμαι κοντράκιας αλλά ούτε και τρελαμένος γκαζάκιας. Ένας παππούς είμαι που ασχολείται με την αυτοκίνηση...και κάνει βόλτες στη θάλασσα... Laughing
recife_rallye - Τρι 28 Απρ 2009, 10:56:52
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Αν κάποιος πάει και βάλει ένα πρόγραμμα ή μία φουλ εξάτμιση ή μία φουλ εισαγωγή και σκίσει το αυτοκίνητο εσύ περιμένεις να το φτιάξει η Peugeot λόγω εγγύησης;

Οχι βεβαια!

Vini έγραψε:

Απόψη μου είναι ότι τέτοια αυτοκίνητα που ήδη είναι "φτιαγμένα" από την Peugeot χέρι βαθύ ΔΕΝ πρέπει να μπει (ειδικά Ελληνικό).
Τα θεωρώ πεταμένα χρήματα και τα αποτελέσματα μάλλον αμφιλεγόμενα.

Αποψη σου ειναι αυτη..αν θεωρεις εσυ φτιαγμενο το gt σου απο την πεζο,τοτε μαλλον δεν ξερεις πως ειναι ενα φτιαγμενο gt!Αν παλι θελεις να μαθεις πως ειναι τα φτιαγμενα και κατα ποσο ειναι πεταμενα τα λεφτα που μπορεις να ριξεις,τοτε πανε να σε κανει μια βολτα ο στελιος(σαλεξ) ή οποιοσδηποτε εχει βελτιωμενο 207,να παθεις ταρακουλο!
Μπορεις να πεις οτι δεν θελεις να το φτιαξεις επειδη δεν θελεις ιπποδυναμη και γκαζια,αλλα δεν μπορεις να λες πως ειναι πεταμενα λεφτα,γιατι δεν εχεις προσωπικη εμπειρια βελτιωσης σ αυτο τ αμαξι και οτιδηποτε αλλο πεις θα θεωρηθει ως κοροιδία απεναντι σ αυτους που το εχουν βελτιωσει..γι αυτο θα ειναι καλυτερο να μην εκφερουμε γνωμη αν δεν εχουμε ξεκαθαρη αποψη επι του θεματος

Υ.Γ φιλικα μιλαμε παντα,χωρις υψηλους τονους..για να μην παρεξηθουμε,οκ? Wink
Vini - Τρι 28 Απρ 2009, 12:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Αποψη σου ειναι αυτη..αν θεωρεις εσυ φτιαγμενο το gt σου απο την πεζο,τοτε μαλλον δεν ξερεις πως ειναι ενα φτιαγμενο gt!Αν παλι θελεις να μαθεις πως ειναι τα φτιαγμενα και κατα ποσο ειναι πεταμενα τα λεφτα που μπορεις να ριξεις,τοτε πανε να σε κανει μια βολτα ο στελιος(σαλεξ) ή οποιοσδηποτε εχει βελτιωμενο 207,να παθεις ταρακουλο!
Μπορεις να πεις οτι δεν θελεις να το φτιαξεις επειδη δεν θελεις ιπποδυναμη και γκαζια,αλλα δεν μπορεις να λες πως ειναι πεταμενα λεφτα,γιατι δεν εχεις προσωπικη εμπειρια βελτιωσης σ αυτο τ αμαξι και οτιδηποτε αλλο πεις θα θεωρηθει ως κοροιδία απεναντι σ αυτους που το εχουν βελτιωσει..γι αυτο θα ειναι καλυτερο να μην εκφερουμε γνωμη αν δεν εχουμε ξεκαθαρη αποψη επι του θεματος

Κοροϊδία θεωρούνται και οι "εμετοί" εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=16160

αλλά δεν είδα κανέναν να λέει τίποτα για αυτά.

Όπως κάποιοι θεωρούν πεταμένα λεφτά τις αισθητικές παρεμβάσεις έτσι κάποιοι άλλοι θεωρούν πεταμένα λεφτά τις μηχανικές παρεμβάσεις ... ή τις ηχητικές κλπ...κλπ...

Και υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν πεταμένα λεφτά όλες τις παρεμβάσεις...

Ποιος ο λόγος να τους "φιμώσουμε" εφόσον έχουν άποψη;

Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στο αυτοκίνητο του, δικό του είναι ότι θέλει κάνει.

υ.γ. και επί του θέματος ... αναφέρομαι στο θέμα της εγγύησης και πως εγώ βλέπω το αυτοκίνητο που αγόρασα.
Το συγκεκριμένο θέμα δεν αφορά συζήτηση για βελτιώσεις...
Byakuya - Τρι 28 Απρ 2009, 14:18:27
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ευχαριστω Vini Και ολους τους υπολοιπους για την βοηθεια σας!
Μιλαω για το RC οποτε μηχανικη βελτιωση δεν εχω στο νου να κανω προσφατα.Εαν η automotivo δινει τα 3 χρονια της προεκτασης γενικα σε ολα τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια , θα προχωρησω , εαν ειναι αποκλειστικα στα δικα της συνεργεια......μαλλον οχι.
recife_rallye - Τρι 28 Απρ 2009, 15:15:10
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

Κοροϊδία θεωρούνται και οι "εμετοί" εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=16160

αλλά δεν είδα κανέναν να λέει τίποτα για αυτά.

Όπως κάποιοι θεωρούν πεταμένα λεφτά τις αισθητικές παρεμβάσεις έτσι κάποιοι άλλοι θεωρούν πεταμένα λεφτά τις μηχανικές παρεμβάσεις ... ή τις ηχητικές κλπ...κλπ...

Και υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν πεταμένα λεφτά όλες τις παρεμβάσεις...

Ποιος ο λόγος να τους "φιμώσουμε" εφόσον έχουν άποψη;

Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στο αυτοκίνητο του, δικό του είναι ότι θέλει κάνει.

υ.γ. και επί του θέματος ... αναφέρομαι στο θέμα της εγγύησης και πως εγώ βλέπω το αυτοκίνητο που αγόρασα.
Το συγκεκριμένο θέμα δεν αφορά συζήτηση για βελτιώσεις...

Ξαναδιαβασε το ποστ μου,γιατι δεν καταλαβες τι εγραψα!
Vini - Τρι 28 Απρ 2009, 16:43:30
Θέμα δημοσίευσης:
Tι να διαβάσω;
Μου λες να πάω βόλτα με ένα "φτιαγμένο" GT για να πάθω ταράκουλο ώστε να μην λέω ότι είναι πεταμένα λεφτά. Και ότι δεν έχω εμπειρία από φτιαγμένο 207.

Και εγώ ξαναλέω ότι δεν είμαι άνθρωπος του "ταράκουλου". Αν ήθελα "ταράκουλο" θα έπαιρνα από την αρχή ένα άλλο αυτοκίνητο.
Είμαι άνθρωπος της κοινής λογικής. Θεωρώ ότι είναι χαμένα χρήματα όταν κάποιος τα ρίχνει σε πολυέξοδες μηχανικές ή εγκεφαλικές μετατροπές. Και αυτό για πολλούς και διαφόρους λόγους.
Τώρα αν κάποιος θέλει να κάνει μετατροπές ή ότι άλλο θέλει, μπορεί να το κάνει.

Εκτός αν τα χρήματα που ρίχνει κάποιος σε αυτές τις μετατροπές τα παίρνει πίσω με κάποιο τρόπο ή στην πώληση του αυτοκινήτου. Βρε λες; Scratch

Aν πράγματι επιστρέφονται τα λεφτά τότε να το συζητήσουμε το θέμα...
recife_rallye - Τρι 28 Απρ 2009, 19:00:05
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο σου λεω νικο..οτι δεν μπορεις να λες οτι ειναι πεταμενα λεφτα απο τη στιγμη που παιρνεις πολλα απο καποιες απλες μετατροπες...σου ειπα οτι μπορεις να λες πως δεν θελεις να εχεις γκαζια-και αυτο ειναι απολυτως κατανοητο και σεβαστο-αλλα δεν μπορεις να λες πως ειναι πεταμενα λεφτα,γιατι δεν ειναι!δεν λεω οτι θα παρεις τα λεφτα σου πισω αν το πουλησεις,αλλα η διαφορα που θα εχεις κατα τη βελτιωση του gt θα ειναι μερα με τη νυχτα σχετικα με αυτο που εχεις τωρα!αν παλι δεν καταλαβαινεις τι σου λεω,τοτε Rolling eyes δεν φταιω εγω!και ας γυρισει καποιος που εχει βελτιωσει το 207 του να πει οτι εχω αδικο....οριστε....
Αν και συ ειχες βελτιωσει το 207 σου και δεν ησουν ικανοποιημενος,τοτε θα ελεγα οτι οντως ειναι κατ'εσε σωστο αυτο που λες!ελπιζω να εγινα κατανοητος..
Vini - Τρι 28 Απρ 2009, 19:34:54
Θέμα δημοσίευσης:
Nαι βρε συ δίκιο έχεις.

Απλά εγώ δεν είμαι της πολυ-έξοδης μηχανικής/εγκεφαλικής βελτίωσης .
Στο παρελθόν έχω πειράξει πολλά αυτοκίνητά μου σε πολλούς τομείς. Στο τέλος το μετάνιωνα επειδή έβλεπα ότι έχανα τα λεφτά που έσκαγα...και πολλές φορές είχα και προβλήματα και έμενα και χωρίς αυτοκίνητο.

Για μένα η λύση είναι αγορά σβέλτου αυτοκινήτου από την αρχή και μικρές παρεμβάσεις στα σημεία (αισθητικά/μηχανικά/ηχητικά). Για μένα αυτά αρκούν...

Όχι τίποτα άλλο, αλλά και για να πουληθεί και εύκολα... αργότερα

Γιατί π.χ. με το 206 είχα θέμα ... Laughing ...
Jim207GT - Τρι 28 Απρ 2009, 22:02:13
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Nαι βρε συ δίκιο έχεις.

Στο παρελθόν έχω πειράξει πολλά αυτοκίνητά μου σε πολλούς τομείς. Στο τέλος το μετάνιωνα επειδή έβλεπα ότι έχανα τα λεφτά που έσκαγα...και πολλές φορές είχα και προβλήματα και έμενα και χωρίς αυτοκίνητο.

Για μένα η λύση είναι αγορά σβέλτου αυτοκινήτου από την αρχή και μικρές παρεμβάσεις στα σημεία (αισθητικά/μηχανικά/ηχητικά). Για μένα αυτά αρκούν...

Για πιά πολυ-έξοδη μηχαν-εγκεφαλ....μετατροπή λές???

Πάς μία Salex και με 800€(τυχαίο το ποσό) έχεις 50+ άλογα τέλος. Και πές μου εμένα άν με 19.950(τόσο το έιχα πάρει)+800=20.750 άν έπαιρνα αυτοκίνητο με τον εξοπλισμό του GT και με 200 άλογα. Απλά έχεις μείνει κάτι χρόνια πίσω από πλευράς tuning(και μάλλον για ατμοσφαιρικά) που όντος πέταγες ένα κάρο λεφτά και αποτέλεσμα δεν έβλεπες.
recife_rallye - Τετ 29 Απρ 2009, 00:46:43
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Vini έγραψε:
Nαι βρε συ δίκιο έχεις.

Πάς μία Salex και με 800€(τυχαίο το ποσό) έχεις 50+ άλογα τέλος. Και πές μου εμένα άν με 19.950(τόσο το έιχα πάρει)+800=20.750 άν έπαιρνα αυτοκίνητο με τον εξοπλισμό του GT και με 200 άλογα. Απλά έχεις μείνει κάτι χρόνια πίσω από πλευράς tuning(και μάλλον για ατμοσφαιρικά) που όντος πέταγες ένα κάρο λεφτά και αποτέλεσμα δεν έβλεπες.

Πες τα ρε jim..εκει θελω να καταληξω λοιπον!οτι οι μετατροπες σ αυτο το αυτοκινητο αξιζουν και ειναι πολυ φτηνες!δεν ειναι πεταμενα λεφτα οπως ειπε ο νικος!φυσικα και ξερω πως θα χασω την εγγυηση,αλλα ετσι κ αλλιως 2 μονο χρονια ειναι..δεν ειναι 6 οπως στον ιαπωνα που δεν μπορεις να αλλαξεις ουτε μια βιδα Confused
Vini - Τετ 29 Απρ 2009, 08:21:10
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Vini έγραψε:
Nαι βρε συ δίκιο έχεις.

Εγώ έχω μείνει πίσω στο tuning; Καλό...

Αν ήθελα από την αρχή επιδόσεις και γκάζια θα έπαιρνα εύκολα αυτό του Βασίλη με 14.000
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/98484

και θα μου έμεναν και 6000 να τα ρίξω στο σπίτι που φτιάχνω...και θα ήμουν και μουράτος... Laughing

Εγώ έχω μείνει πίσω στο tuning; Καλό... Laughing
recife_rallye - Τετ 29 Απρ 2009, 17:42:03
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Jim207GT έγραψε:
Vini έγραψε:
Nαι βρε συ δίκιο έχεις.

Εγώ έχω μείνει πίσω στο tuning; Καλό...

Αν ήθελα από την αρχή επιδόσεις και γκάζια θα έπαιρνα εύκολα αυτό του Βασίλη με 14.000
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/98484

και θα μου έμεναν και 6000 να τα ρίξω στο σπίτι που φτιάχνω...και θα ήμουν και μουράτος... Laughing

Εγώ έχω μείνει πίσω στο tuning; Καλό... Laughing

Χαχαχαχαχα...και με αυτο τι αποδεικνυεις δλδ ρε Νικο?οτι εισαι μπροστα στο tuning?ισα ισα το αντιθετο δειχνεις...δλδ εσυ θα επερνες το rx-8 για επιδοσεις???? Rolling eyes
βαλ το διπλα στο δικο σου καμια μερα και δες το αποτελεσμα της διαφορας των 40 αλογων!! Rolling eyes Laughing Laughing
Vini - Τετ 29 Απρ 2009, 17:54:34
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι θα έπαιρνα το RX8 για να βάλω μέσα την οικογένεια να την πάω ταξίδι αναψυχής...

Τέλος πάντων.

Μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε. Εγώ πιστεύω άλλα.

Τέλος
kane - Τετ 29 Απρ 2009, 17:56:15
Θέμα δημοσίευσης:
Eπειδή παρακολουθω τη κουβέντα,να πω την αποψη μου...

Νικο,το 207 με 700ε (προγραμμα), 500ε (εξατμιση) , 500ε (ιντερκουλερ) , 600ε (μπλοκε) , ( Χ ) ε αναρτηση γινεται ένα ΠΟΛΥ καλό αυτοκινητο για τα χρηματα του...
Μιλάμε για ενα συνολο 2300ε + Χ...Ε συγνώμη,αλλα αν νομιζεις οτι αυτα ειναι ΠΟΛΛΑ χρηματα γιαυτο που σου προσφερει,προφανως εισαι βαθυτατα γελασμένος...
Και ας μην ξεχνάμε,οτι μιλάμε για ενα αυτοκινητο 200+ αλογων με πολυ ανεκτη καταναλωση...

Μηπως θες να αναλυσουμε οι σαξοραλλακηδες τι εχουμε πληρωσει,ή καλυτερα ΠΟΣΟ κοστιζει η βελτιωση μας? ασε καλυτερα,δν θελω να το σκεφτομαι.

Μπορει το 207 να μην γινει ποτε σαξο/106,αλλα θα ναι παντα ενα τιμιο αυτ/το για τα 2500-3000 που θα του ριξεις και δν θα πανε στραφι ποτε μα ποτε.

Ας μην ξεχναμε,πως υπαρχει το πλεονεκτημα του "οτι βαζεις δουλευει" και οχι οπως στα σαξοραλλα που περασανε 10 χρονια δοκιμων για να βρουμε τι "κανει" και τι δν "κανει".

Επισης κατι αλλο που "επιασα",εσύ εχεις προτεραιοτητα το σπιτι που χτιζεις,και οχι το τουνινγκ,ε αυτο δν παει να πει οτι ολοι οσοι ασχολουνται με το 2ο ειναι μαλκες και πρεπει να χτισουν σπιτι...
recife_rallye - Τετ 29 Απρ 2009, 18:06:56
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Όχι θα έπαιρνα το RX8 για να βάλω μέσα την οικογένεια να την πάω ταξίδι αναψυχής...

Πολυ φτηνη η ειρωνεια σου και δεν θα πρεπε..δε μιλας με παιδακια!

Vini έγραψε:
Μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε. Εγώ πιστεύω άλλα.

Και καλα κανεις..και μπραβο σου..σου ξαναλεω ομως πως για να εχεις αποψη επι του θεματος,πρεπει να εχεις ολοκληρομενη εικονα γι αυτο που λες(για το συγκεκριμενο αυτοκινητο)!
volvos - Τετ 29 Απρ 2009, 18:15:20
Θέμα δημοσίευσης:
ειστε οφ τοπικ...

και μη κρινετε και εσεις απο τη προσωπικη σας εμπειρια.
ΟΚ βρεθηκε ενας στελιος που ειναι περιπτωση ομως παιδιου και μηχανολογου...

αυτο δεν αναιρει τους απιστευτους παπατζηδες που κυκλοφορουν στη πιατσα....ο βινι ειχε 206 και ειχε φαει με το κουταλι τους παπατζηδες που βγαζανε αλογα και με το κλασιμο στο μοτερ μας....

οποτε κρινει με τις δικες του εμπειρες........

και εν τελει μεγαλα παιδια ειμαστε ο καθε ενας κανει οτι θελει
kane - Τετ 29 Απρ 2009, 18:19:52
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

και μη κρινετε και εσεις απο τη προσωπικη σας εμπειρια.

volvos έγραψε:

οποτε κρινει με τις δικες του εμπειρες........

Τελικα να κρινουμε εκ προσωπικων εμπειριων ή οχι??? Laughing Laughing Laughing
volvos - Τετ 29 Απρ 2009, 18:25:54
Θέμα δημοσίευσης:
xaxa
θεος

τεσπα το κλου ειναι μη προσπαθειτε να επιβαλετε ο ενας τη γνωμη του στον αλλο
kane - Τετ 29 Απρ 2009, 18:31:47
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
xaxa
θεος

ε ψιτ,τακη? το κλου ειναι κανα διπλανο μαγαζι απτα γκλου? Laughing Laughing Laughing
Jim207GT - Τετ 29 Απρ 2009, 18:41:52
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
xaxa
θεος

Με συγχωρείς βρε Παναγιώτη αλλά όταν ένας άνθρωπος θεωρεί τα 700€ για 50+άλογα "πεταμένα λεφτά" εεε... πρέπει να απαντήσεις. Δεν τον κρίνω και προς θεού δεν του λέω να πάει να βάλει το οτιδήποτε στο αμάξι του, που απ΄οτι φαίνεται τον καλύπτει όπως είναι οπότε μαγκιά του, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Τα λεφτά για αυτό που παίρνεις σαν αποτέλεσμα είναι απλά ΤΣΑΜΠΑ.

Και έχω να του φέρω πολλά παραδείγματα πολύ ήσυχων ανθρώπων που δεν τους ενοιάζει κάν οι επιδώσεις που τρέξανε αμέσως στο Στέλιο(μετά από μία βολτούλα με το δικό μου Laughing ) και δεν το μετανιώνουν καθόλου μα καθόλου. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα......
volvos - Τετ 29 Απρ 2009, 19:06:48
Θέμα δημοσίευσης:
ξεχνα σου ξαναλεω το στελιο. εινα περιπτωση .

σκεψου σκας λεφτα βαζεις προγραμμα στον ΧΧΧ μη λεω ονοματα Evil και μετα απο μερικους μηνες μπαμ το μοτερ και τσμπα και η εγγυηση

πας στο ΨΨ και σου καιει το εγκεφαλο του 207 ( και αν δεν ηταν το παιδι μηχανικος της λαιον και δε φοβοταν δε ξερω αν θα του το εφταχνε)

τετοια υπαρχουν απειρα παραδειγματα και καλα κανει και φοβαται ο κοσμος...

σκεψου να σου ελεγε πριν 2-3 χρονια καποιος οτι θα παρεις 207 θα το κανεις 200 αλογα και δε θα κανει κιχ το καημενο...τι θα του πεταγες στο κεφαλι με οσα εχεις δει? Wink
Vini - Τετ 29 Απρ 2009, 19:54:57
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Vini έγραψε:

Την έχεις ξεκινήσει πρώτος την ειρωνεία από την στιγμή που θεωρείς ότι δεν γνωρίζω από βελτιώσεις αυτοκινήτου και συνέχεια αυτό αναφέρεις και προσπαθείς να υιοθετήσω με το ζόρι απόψεις που δεν ασπάζομαι.

Εκτός αν πιστοποιείς επίσημα ως Peugeot ότι οι βελτιώσεις που αναφέρεις καλύπτονται με την εγγύηση 4 ετών.
Τότε να το (ξανα)συζητήσουμε το θέμα.

Εγώ πολύ απλά ανέφερα ότι αν ήθελα αυτοκίνητο με 200άλογα θα έπαιρνα από την αρχή κάποιο με 200άλογα. Δεν θα έπαιρνα κάποιο με 150 άλογα με την προοπτική να το παραδώσω σε Ελληνικά χέρια να μου το πάνε στα 200άλογα... Δεν το βρίσκω λογικό αυτό.

Ήθελα ένα αυτοκίνητο σβέλτο 5θυρο για συγκεκριμένους λόγους.
Κακό είναι να θεωρώ ότι θα πετάξω λεφτά αν τα σκάσω για μηχανικές/εγκεφαλικές βελτιώσεις; Αυτά τα έκανα το 1991 και το 1994 τότε που είχα ορέξεις για ψάξιμο.

Δυστυχώς φίλε μου recife, ως καμμένος από τις βελτιώσεις τόσα χρόνια δεν έχω σκοπό να ξαναδώσω χρήματα για τέτοια πράγματα. Προτιμώ να τα δώσω αλλού. Που είναι το περίεργο;

Τέλος πάντων. Βλέπω ότι μιλάμε άλλη γλώσσα...

Εγώ καταλαβαίνω εσάς, εσείς δεν θέλετε μάλλον να καταλάβαιτε εμένα.

No Problem...
kostas207rc - Τετ 29 Απρ 2009, 20:35:55
Θέμα δημοσίευσης:
O καθένας έχει την άποψη του και σεβαστή..απλά διάβασα πιο πάνω ότι λες για τo tuning kai τη μεταπώληση του αυτικινήτου και εκέι είναι που είσαι λάθος...Δεν ρίχνεις κάποια χ η ψ χρήματα με σκοπό να πουλήσεις μετά και πάρεις πίσω ότι μπορείς...Τα ρίχνεις με σκοπό να γουστάρεις εσύ...
recife_rallye - Τετ 29 Απρ 2009, 23:42:49
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
Vini έγραψε:

Την έχεις ξεκινήσει πρώτος την ειρωνεία από την στιγμή που θεωρείς ότι δεν γνωρίζω από βελτιώσεις αυτοκινήτου και συνέχεια αυτό αναφέρεις και προσπαθείς να υιοθετήσω με το ζόρι απόψεις που δεν ασπάζομαι.

Διαβασες πουθενα να σου πουλω ειρωνεια η να σου λεω οτι δεν ξερεις απο βελτιωσεις?? Rolling eyes
Σου ειπα οτι δεν ξερεις απο βελτιωση στο συγκεκριμενο αυτοκινητο και οχι γενικα και αυτο γιατι απλα δεν το εχεις βελτιωσει το 207 σου..εσυ μπορει να εισαι παλαιοτερος απο μενα η καποιους αλλους στη βελτιωση ομως δεν σημαινει οτι ξερεις περισσοτερα ουτε γενικα ουτε ειδικα(για το 207)..
Και αντε εμενα δεν θελεις να με πιστεψεις..σου το λενε ομως ολοι εδω πως στο θεμα ''πεταμενα λεφτα'' που προανεφερες,εισαι περα για περα λαθος!ε τι αλλο να σου πω? Rolling eyes
Τεσπα,δεν χρειαζεται να χαλιομαστε γι αυτο..εχεις την αποψη σου και καλα κανεις..δεν σημαινει ομως πως ειναι η σωστη Rolling eyes
Vini - Πεμ 30 Απρ 2009, 08:33:30
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
O καθένας έχει την άποψη του και σεβαστή..απλά διάβασα πιο πάνω ότι λες για τo tuning kai τη μεταπώληση του αυτικινήτου και εκέι είναι που είσαι λάθος...Δεν ρίχνεις κάποια χ η ψ χρήματα με σκοπό να πουλήσεις μετά και πάρεις πίσω ότι μπορείς...Τα ρίχνεις με σκοπό να γουστάρεις εσύ...

Για αυτό και ακριβώς το λόγο ρίχνεις όσα χρήματα λιγότερο γίνεται (συνετά δηλαδή) ώστε να μην χάνεις χρήματα.

Φυσικά αν κάποιος "γουστάρει" να ρίχνει χρήματα σε βελτιώσεις μηχανικής/εγκεφαλικών ή οτιδήποτε άλλο είναι δικό του θέμα.

Υπάρχει κάποιος που αγοράζει αυτοκίνητο και δεν έχει σκοπό κάποια στιγμή να το πουλήσει; Εκτός αν σκέφτεται να το πετάξει...ή να το χαρίσει.

Θεωρώ πως ένα αυτοκίνητο είναι πολλοί παράμετροι ταυτόχρονα και όχι μόνο "βελτίωση".

Εγώ κάποιου τύπου βελτιώσεις δεν τις ασπάζομαι... Smile
Vini - Πεμ 30 Απρ 2009, 08:42:22
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:

...
Και αντε εμενα δεν θελεις να με πιστεψεις..σου το λενε ομως ολοι εδω πως στο θεμα ''πεταμενα λεφτα'' που προανεφερες,εισαι περα για περα λαθος!ε τι αλλο να σου πω? Rolling eyes
Τεσπα,δεν χρειαζεται να χαλιομαστε γι αυτο..εχεις την αποψη σου και καλα κανεις..δεν σημαινει ομως πως ειναι η σωστη Rolling eyes

Αφού είμαι λάθος και δεν είναι σωστή η άποψή μου, για εξηγησέ μου γιατί και πως δεν είναι "πεταμένα λεφτά".

Πείσε με ... και φυσικά με στοιχεία, επίσημα χαρτιά του κατασκευαστή, τεχνικά χαρακτηριστικά & μετρήσεις παντός τύπου, προδιαγραφές ποιότητας, στοιχεία εγγύησης, παραπομπές, αναφορές, στοιχεία τεχνικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης κλπ...κλπ...

Αν μου κάνεις μία τέτοια ανάλυση τότε θα σε παραδεχτώ και θα ασπαστώ την βελτίωση που αναφέρεις... Smile
MEMsound - Πεμ 30 Απρ 2009, 10:22:41
Θέμα δημοσίευσης:
πειτε μου τι ακριβως σχεση εχουν ολα αυτα που τα υπεαναλυετε με την επέκταση της εγγυησης της πεζω...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Jim207GT - Πεμ 30 Απρ 2009, 10:28:33
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Πείσε με ... και φυσικά με στοιχεία, επίσημα χαρτιά του κατασκευαστή, τεχνικά χαρακτηριστικά & μετρήσεις παντός τύπου, προδιαγραφές ποιότητας, στοιχεία εγγύησης, παραπομπές, αναφορές, στοιχεία τεχνικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης κλπ...κλπ...

Αν μου κάνεις μία τέτοια ανάλυση τότε θα σε παραδεχτώ και θα ασπαστώ την βελτίωση που αναφέρεις... Smile

Επειδή βαριέμαι και δεν έχω όρεξη να γράφω κατεβατά έλα σήμερα από την λέσχη να σου παραθέσω τα στοιχεία που ζητάς Wink (χωρίς πλάκα και ειρωνεία)

Και αν νομίζεις ότι αυτό που φτιάχνει ο κάθε κατασκευαστής έχει αυτά που λες τότε ......Όλα είναι ένα budget και ποσοστό κέρδους με υπολογισμένες μάλιστα φθορές (μετά λήξης εγγύησης, κλέφτες θα γίνουν).

Για ρώτα να δεις πώς σπάνε τουρμπίνες τα VW TSI(και μερικά Peugeot) εργοστασιακά τα περισσότερα μη πω όλα. (έχω και φωτό από φίλο του πατέρα μου 58χρονών με 140TSI, τρελός γκαζιάρης πρέπει να ήταν για να την σπάσει Shocked ). Και άντε τα Peugeot μας βρίζουν, η Γερμανική ποιότητα και ποιοτικός έλεγχος που πήγε??

Για δες τα μπουζάκια σου μετά από 20.000χλμ με το μαμά πρόγραμμα και σου λέει αλλαγή στα 40.000χλμ, για να σπάσει μέσα π.χ όπως στον Volvo(τυχαίο παράδειγμα γκαντέμι Laughing ) και να έχει περάσει η εγγύηση και τα λέμε.

Μείνε ήσυχος φίλε μου Vini τα έχει υπολογίσει όλα η μαμά Peugeot(και οι άλλοι) αλλά για την τσέπη τους.
Jim207GT - Πεμ 30 Απρ 2009, 10:34:39
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
πειτε μου τι ακριβως σχεση εχουν ολα αυτα που τα υπεαναλυετε με την επέκταση της εγγυησης της πεζω...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πιασε το αβγό και ............

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ξεκίνησε κάπως....
"Άμα το πειράξω χάνω την εγγύηση......"

Και μετά το χάος Laughing Laughing Laughing Laughing

Για να επιστρέψω στο θέμα εγγύησης όποιος μπορεί ΝΑ ΜΗΝ το πειράξει αξίζει να κάνει την επέκταση.

Εαν σκέφτεστε όλο και κάτι να πειράξετε να ξέρετε οτι επειδή είναι μέσω ασφαλιστικής οι όροι είναι πολύ σκληροί και καθόλου ελαστικοί όπως ας πούμε η αντ/πια που πάτε το Pug σας. Γιαυτό μεγάλη προσοχή.
Byakuya - Πεμ 30 Απρ 2009, 11:10:22
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημεριζω και παλι Smile

Ξαναρωτησα την Automotivo και μου ξεκαθαρισαν οτι η επεκταση των 3 χρονων ειναι σε οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο συνεργειο στην Ελλαδα....οποτε θα προχωρησω στο +3,μιας και η μονη αλλαγη που σκεφτομαι να κανω ειναι ο ηχος απο το RC.
Sorry που πεταξα το "ασχετο" σχετικα με τις προσφατες συζητησεις ,αλλα ηθελα να κλησω το θεμα +3 γιατι το ειχα αφησει στην μεση και μπορει και καποιος αλλος αναγνωστης να ενδιαφερεται για το τι σημαινει το +3.

Υ.Γ Θα ρωτησω και για τα JBL ποσο χρονο παραδωσης εχει και εαν ειμαι "εντος" θα το παρω πληρης.
Vini - Πεμ 30 Απρ 2009, 11:13:34
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Vini έγραψε:

Επειδή βαριέμαι και δεν έχω όρεξη να γράφω κατεβατά έλα σήμερα από την λέσχη να σου παραθέσω τα στοιχεία που ζητάς Wink (χωρίς πλάκα και ειρωνεία)

Και αν νομίζεις ότι αυτό που φτιάχνει ο κάθε κατασκευαστής έχει αυτά που λες τότε ......Όλα είναι ένα budget και ποσοστό κέρδους με υπολογισμένες μάλιστα φθορές (μετά λήξης εγγύησης, κλέφτες θα γίνουν).

Για ρώτα να δεις πώς σπάνε τουρμπίνες τα VW TSI(και μερικά Peugeot) εργοστασιακά τα περισσότερα μη πω όλα. (έχω και φωτό από φίλο του πατέρα μου 58χρονών με 140TSI, τρελός γκαζιάρης πρέπει να ήταν για να την σπάσει Shocked ). Και άντε τα Peugeot μας βρίζουν, η Γερμανική ποιότητα και ποιοτικός έλεγχος που πήγε??

Για δες τα μπουζάκια σου μετά από 20.000χλμ με το μαμά πρόγραμμα και σου λέει αλλαγή στα 40.000χλμ, για να σπάσει μέσα π.χ όπως στον Volvo(τυχαίο παράδειγμα γκαντέμι Laughing ) και να έχει περάσει η εγγύηση και τα λέμε.

Μείνε ήσυχος φίλε μου Vini τα έχει υπολογίσει όλα η μαμά Peugeot(και οι άλλοι) αλλά για την τσέπη τους.

Έχετε όλα αυτά τα στοιχεία που ζήτησα στο σύλλογο και δεν τα παρουσιάζετε στο ευρύ κοινό;...; Shocked

Κακώς... Θεωρώ πως αυτά αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι η βελτίωση για την οποία αναφέρεστε έχει πραγματικά βάση...

Πάντως η όλη κουβέντα μου θυμίζει τις θρυλικές κουβέντες που (ξανα)κάναμε το 2002 ... Τότε όμως για το 206 ... Mr. Green
Vini - Πεμ 30 Απρ 2009, 11:15:49
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Πως δεν έχουν ... Όλα αυτά έχουν σχέση ... Γιατί ότι πειράζουμε στο αυτοκίνητο μπορεί ταυτόχρονα να έχει αντίκτυπο και στο θέμα της εγγύησης ...
Vini - Πεμ 30 Απρ 2009, 11:17:09
Θέμα δημοσίευσης:
Byakuya έγραψε:

Ξαναρωτησα την Automotivo και μου ξεκαθαρισαν οτι η επεκταση των 3 χρονων ειναι σε οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο συνεργειο στην Ελλαδα....οποτε θα προχωρησω στο +3,μιας και η μονη αλλαγη που σκεφτομαι να κανω ειναι ο ηχος απο το RC.
Sorry που πεταξα το "ασχετο" σχετικα με τις προσφατες συζητησεις ,αλλα ηθελα να κλησω το θεμα +3 γιατι το ειχα αφησει στην μεση και μπορει και καποιος αλλος αναγνωστης να ενδιαφερεται για το τι σημαινει το +3.

Υ.Γ Θα ρωτησω και για τα JBL ποσο χρονο παραδωσης εχει και εαν ειμαι "εντος" θα το παρω πληρης.

Λογικό μου φαίνεται αυτό που σου είπαν...

Καλορίζικο να είναι και καλοτάξιδο... Exclamation
Byakuya - Πεμ 30 Απρ 2009, 11:20:11
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Byakuya έγραψε:

Λογικό μου φαίνεται αυτό που σου είπαν...

Καλορίζικο να είναι και καλοτάξιδο... Exclamation

Σε ευχαριστω πολυ , Να εισαι καλα΄Wink
recife_rallye - Πεμ 30 Απρ 2009, 13:25:43
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

...

Δεν θα χρειαστει να σου πω πολλα πραγματα...το μονο που θα σου πω ειναι πως η αντιπροσωπεια της πεζο στα Γιαννιτσα,προσφερει το 207 thp με προγραμμα και ολα αυτα μαζι με την εγγυηση..και αν θελεις κανεις και την επεκταση..σου αρκει αυτο?
recife_rallye - Πεμ 30 Απρ 2009, 13:29:08
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:

σαφως..συμφωνω απολυτα! Wink
kane - Πεμ 30 Απρ 2009, 13:46:54
Θέμα δημοσίευσης:
Niκο...το αν εχεις καεί απο την βελτιωση του 206 σου (δυστηχως δν ημουν μελος τοτε και δν γνωριζω λεπτομερειες) και εχεις ξοδέψει αρκετά χρήματα και δν "ειδες" αποτέλεσμα,φταις ειτε εσύ,είτε η αγνοια σου,είτε τα διάφορα μαστόρια με τα οποία είχες μπλέξει...

Πολύ ωραία μέχρις εδω.

Το οτι ομως το 207 βελτιώνεται στα σημεία εμφανώς και με λιγα χρήματα δν αλλάζει με τπτ,οσα στοιχεια και να δεις,οτι δεδομένα και να σου παρουσιάσουν.

Δεν ειναι όλα τα αυτ/τα ιδια στο θέμα βελτίωσης.Εαν δν το καταλαβαίνεις αυτό,τότε καλύτερα να μην συνεχιζουμε ασκοπα στο θέμα.

Εξάλλου,το φορουμ αυτό περα απο το κοινωνικό κομμάτι,στηριζετε κατα πολυ στα θεματα βελτιωσης/μηχανολογικά τα οποία εσύ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ με τον τροπο σου (για τα 207 ειδικα) τα περιπαιζεις.

Συγνώμμη,κιόλας,αλλα μας επεισες μια βδομάδα τωρα οτι η βελτιωση του 207 ειναι πεταμενα λεφτα (και η βελτιωση γενικοτερα).
Ωραία λοιπον,ας σταματήσει εδω αυτο το τροπαριο,καταλαβαμε τι θελεις να πεις.
Οποτε αφησε εμας τους κοινους θνητους,να βελτιωνουμε τα αυτ/τα μας και ας πετάμε τα χρηματα μας.
Δικα μας ειναι και δν θα τα ζητησουμε ποτε πισω.

Να επισημανω επισης,πως εαν ειχαμε ΟΛΟΙ χρηματα να αγορασουμε εξαρχης και να συντηρησουμε ενα εβο, δν θα αγοραζαμε ουτε 206,ουτε σαξο,ουτε 207, ουτε γκολφ γτι.
Γιαυτο δυστηχως ή ευτηχώς φιλε νικο,παιρνουμε ολοι ενα αυτ/το που μπορουμε εξαρχης να αγορασουμε και το βελτιωνουμε σιγα σιγα...(ειτε ειναι σωστο ειτε λαθος).

Και σιγουρα ολοι γνωριζουμε οτι ολα αυτα γινονται εις βαρος της αξιοπιστιας,οταν δν γινονται με μετρο...Δεν ειπε κανεις οτι θα κανω το σαξο 200 αλογα και θα ειναι καθημερινο.

ΟΜΩΣ τα καινοτυργια μοτερ,μπορουν να ειναι οικονομικα και αξιοπιστα,μιας και ελεω ρυπων ειναι ουσιαστικα under - clocked,εξου και οι μεγαλες αποδοσεις με ενα προγραμμα.

Αυτα.
Vini - Πεμ 30 Απρ 2009, 17:25:04
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Vini έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

...

Δεν θα χρειαστει να σου πω πολλα πραγματα...το μονο που θα σου πω ειναι πως η αντιπροσωπεια της πεζο στα Γιαννιτσα,προσφερει το 207 thp με προγραμμα και ολα αυτα μαζι με την εγγυηση..και αν θελεις κανεις και την επεκταση..σου αρκει αυτο?

Ok. αυτό μου αρκεί.
Θα το επιβεβαιώσω με την Peugeot στα Γιαννιτσά και την LION εδώ στην Αθήνα... Smile
Vini - Πεμ 30 Απρ 2009, 17:33:53
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Niκο......

Αυτα.

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει πλέον είναι ότι ενοχλεί η άποψή μου...

Θέλετε να διαβάζετε συγκεκριμένες απόψεις και τοποθετήσεις.

ok. Κανένα πρόβλημα...
king207cc - Πεμ 30 Απρ 2009, 21:18:49
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Niκο...το αν εχεις καεί απο την βελτιωση του 206 σου (δυστηχως δν ημουν μελος τοτε και δν γνωριζω λεπτομερειες) και εχεις ξοδέψει αρκετά χρήματα και δν "ειδες" αποτέλεσμα,φταις ειτε εσύ,είτε η αγνοια σου,είτε τα διάφορα μαστόρια με τα οποία είχες μπλέξει...

Πολύ ωραία μέχρις εδω.

Το οτι ομως το 207 βελτιώνεται στα σημεία εμφανώς και με λιγα χρήματα δν αλλάζει με τπτ,οσα στοιχεια και να δεις,οτι δεδομένα και να σου παρουσιάσουν.

Δεν ειναι όλα τα αυτ/τα ιδια στο θέμα βελτίωσης.Εαν δν το καταλαβαίνεις αυτό,τότε καλύτερα να μην συνεχιζουμε ασκοπα στο θέμα.

Εξάλλου,το φορουμ αυτό περα απο το κοινωνικό κομμάτι,στηριζετε κατα πολυ στα θεματα βελτιωσης/μηχανολογικά τα οποία εσύ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ με τον τροπο σου (για τα 207 ειδικα) τα περιπαιζεις.

Συγνώμμη,κιόλας,αλλα μας επεισες μια βδομάδα τωρα οτι η βελτιωση του 207 ειναι πεταμενα λεφτα (και η βελτιωση γενικοτερα).
Ωραία λοιπον,ας σταματήσει εδω αυτο το τροπαριο,καταλαβαμε τι θελεις να πεις.
Οποτε αφησε εμας τους κοινους θνητους,να βελτιωνουμε τα αυτ/τα μας και ας πετάμε τα χρηματα μας.
Δικα μας ειναι και δν θα τα ζητησουμε ποτε πισω.

Να επισημανω επισης,πως εαν ειχαμε ΟΛΟΙ χρηματα να αγορασουμε εξαρχης και να συντηρησουμε ενα εβο, δν θα αγοραζαμε ουτε 206,ουτε σαξο,ουτε 207, ουτε γκολφ γτι.
Γιαυτο δυστηχως ή ευτηχώς φιλε νικο,παιρνουμε ολοι ενα αυτ/το που μπορουμε εξαρχης να αγορασουμε και το βελτιωνουμε σιγα σιγα...(ειτε ειναι σωστο ειτε λαθος).

Και σιγουρα ολοι γνωριζουμε οτι ολα αυτα γινονται εις βαρος της αξιοπιστιας,οταν δν γινονται με μετρο...Δεν ειπε κανεις οτι θα κανω το σαξο 200 αλογα και θα ειναι καθημερινο.

ΟΜΩΣ τα καινοτυργια μοτερ,μπορουν να ειναι οικονομικα και αξιοπιστα,μιας και ελεω ρυπων ειναι ουσιαστικα under - clocked,εξου και οι μεγαλες αποδοσεις με ενα προγραμμα.

Αυτα.

αυτο που είπες οτι δεν είναι για καθημερινη χρήση αν το κάνεις 200 hp ανερεί τα περί αξιοπιστίας του 207! δλδ αν βάλεις πρόγραμμα κ π.χ. ένα intercooler δεν θα είναι για καθημερινή χρήση?
kostas207rc - Πεμ 30 Απρ 2009, 21:43:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά έλεος άλλο λέει ο Σταύρος!
Κ επιτέλους ας σταματήσουμε να συγκρίνουμε βελτίωση σε 2 αυτοκίνητα που έχουν διαφορά κάμποσα χρονάκια...
Αυτό που θα ξανατονίσω είναι ότι κανείς μα κανείς δεν ξεκινάει να φτιάχνει το αμάξι του και στο πίσω μέρος του μυαλού του λέει 'ας μην το πειράξω πολύ γιατί μάλον θα το πουλήσω όταν το πουλήσω...΄Η βελτίωση είναι χόμπυ με διαφορετική βαρύτητα για τον καθένα και σαφώς η ποιοτική βελτίωση θέλει και τα ανάλογα χρήματα...
recife_rallye - Πεμ 30 Απρ 2009, 22:46:44
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
kane έγραψε:
Niκο......

Αυτα.

ok. Κανένα πρόβλημα...

Και γω αυτο που εχω καταλαβει,οπως και ολοι εδω μεσα,ειναι οτι δεν θελεις να καταλαβεις τι σου λεμε..
δεν θελουμε να διαβαζουμε συγκεκριμενες αποψεις και τοποθετησεις..το αντιθετο μαλιστα...αρκει να ειναι πληρως τεκμηριομενες και με σωστα επιχειρηματα...εσυ λες ενα απλο ''πεταμενα λεφτα'' και τελειωνεις,χωρις σου επαναλαμβανω να ξερεις πως ειναι ενα βελτιωμενο 207!ενω εμεις σου δινουμε τοσα παραδειγματα τα οποια στα αποδεικνυουμε..ουτε μαθηματικοι να ημασταν τοσες αποδειξεις πια!!
Laughing Laughing
volvos - Πεμ 30 Απρ 2009, 23:28:14
Θέμα δημοσίευσης:
ayto το τροπαρι με την εγγυηση και τα προγραμματα καλο ειναι να το ξεχασετε...
πλεον απο οσο συζηταγαμε με ...πηγη αν εχω καταλαβει καλα
αυτο που κανουν ολοι ειναι οτι σου σφραγιζουν το βιβλιαρακι γραφοντας οτι φοραει προγραμμα το αμαξι. αυτο αυτοματα σε αναγκαζει να πηγαινεις μονο εκει το αμαξι για σερβις (ολοι οι αλλοι θα κανουν τη παπια στη ζημια) και γενικα εχει αρχισει και βρομαει το πραγμα καθως οπως αποδειχτηκε και εδωοταν ηρθε η ωρα της λυπητερης κανανε τη παπια...

οποτε κλειστε πρωτα 2 χρονια με το 207 σας μαμα μεχρι να τελειωσει η εγγυηση και μετα το ξανασυζηταμε ... ως τοτε θα εχουν φανει και τα πρωτα σοβαρα προβληματα νεοτητας των 07 πειργαμενων και μη.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ στο συγκεκριμενο τοπικ γιατι στο τελος καποιος mod θα τη σβησει σαν οφ τοπικ και θα παει αχρηστη
kane - Παρ 01 Μάϊ 2009, 00:47:03
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:

αυτο που είπες οτι δεν είναι για καθημερινη χρήση αν το κάνεις 200 hp ανερεί τα περί αξιοπιστίας του 207! δλδ αν βάλεις πρόγραμμα κ π.χ. ένα intercooler δεν θα είναι για καθημερινή χρήση?

βαγγελη,εαν προσεξες μιλησα για 200 αλογα στο σαξο...Εαν εχεις μπει σε ενα αναλογο σαξοραλλο,θα γνωριζες πως με ΤΠΤ δν ειναι καθημερινο.

Φυσικα το 207 με 200αλογα ειναι και παραειναι καθημερινο...μιας και ελεω σχεδιασης,ουτε καιει,εχει κανονικο ρελαντι,βγαζει καρτα κτλ κτλ κτλ.

Vini έγραψε:
kane έγραψε:
Niκο......

Αυτα.

ok. Κανένα πρόβλημα...

Τωρα εαν σε αποκαλέσω γραφικό θα γινω κακεντρεχής και απότομος...? μάλλον οχι...Μηπως θελουμε να διαβαζουμε οτι μας βολευει για να ευλογουμε τα γένια μας?

Εσυ δηλ εισαι ικανος,να θεωρεις και μαλ**ες τους 1000 αγωνιζόμενους που εχει η ελλαδα,γιατι και αυτα αποτελεσμα tuning ειναι.

Τεσπα,οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Και ας μεταφερθουν αυτα σε καποιο άλλο τοπικ ωστε να μεινουν.
king207cc - Παρ 01 Μάϊ 2009, 01:02:31
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
king207cc έγραψε:

βαγγελη,εαν προσεξες μιλησα για 200 αλογα στο σαξο...Εαν εχεις μπει σε ενα αναλογο σαξοραλλο,θα γνωριζες πως με ΤΠΤ δν ειναι καθημερινο.

Φυσικα το 207 με 200αλογα ειναι και παραειναι καθημερινο...μιας και ελεω σχεδιασης,ουτε καιει,εχει κανονικο ρελαντι,βγαζει καρτα κτλ κτλ κτλ.

Vini έγραψε:
kane έγραψε:
Niκο......

Αυτα.

ok. Κανένα πρόβλημα...

Τωρα εαν σε αποκαλέσω γραφικό θα γινω κακεντρεχής και απότομος...? μάλλον οχι...Μηπως θελουμε να διαβαζουμε οτι μας βολευει για να ευλογουμε τα γένια μας?

Εσυ δηλ εισαι ικανος,να θεωρεις και μαλ**ες τους 1000 αγωνιζόμενους που εχει η ελλαδα,γιατι και αυτα αποτελεσμα tuning ειναι.

Τεσπα,οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Και ας μεταφερθουν αυτα σε καποιο άλλο τοπικ ωστε να μεινουν.
Thumb Left
Vini - Παρ 01 Μάϊ 2009, 09:02:19
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ayto το τροπαρι με την εγγυηση και τα προγραμματα καλο ειναι να το ξεχασετε...
πλεον απο οσο συζηταγαμε με ...πηγη αν εχω καταλαβει καλα
αυτο που κανουν ολοι ειναι οτι σου σφραγιζουν το βιβλιαρακι γραφοντας οτι φοραει προγραμμα το αμαξι. αυτο αυτοματα σε αναγκαζει να πηγαινεις μονο εκει το αμαξι για σερβις (ολοι οι αλλοι θα κανουν τη παπια στη ζημια) και γενικα εχει αρχισει και βρομαει το πραγμα καθως οπως αποδειχτηκε και εδωοταν ηρθε η ωρα της λυπητερης κανανε τη παπια...

οποτε κλειστε πρωτα 2 χρονια με το 207 σας μαμα μεχρι να τελειωσει η εγγυηση και μετα το ξανασυζηταμε ... ως τοτε θα εχουν φανει και τα πρωτα σοβαρα προβληματα νεοτητας των 07 πειργαμενων και μη.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ στο συγκεκριμενο τοπικ γιατι στο τελος καποιος mod θα τη σβησει σαν οφ τοπικ και θα παει αχρηστη

Aυτά λέω και εγώ τόσες σελίδες αλλά ... τέλος πάντων.

Απλά ας σημειώσουμε ότι υπάρχουν κάποιοι με 4 χρόνια εγγύηση και πλέον κάποιοι με 5 χρόνια εγγύηση ...
Vini - Παρ 01 Μάϊ 2009, 09:07:55
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:

Ακόμη και ένας γραφικός (όπως εσύ τον αποκαλείς) δικαιούται να έχει απόψεις.

ή όχι;

Τα υπόλοιπα είναι δικές σου υποθέσεις ...
Vini - Παρ 01 Μάϊ 2009, 09:10:06
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
...ενω εμεις σου δινουμε τοσα παραδειγματα τα οποια στα αποδεικνυουμε..ουτε μαθηματικοι να ημασταν τοσες αποδειξεις πια!!
Laughing Laughing

Επιμένεις;
volvos - Παρ 01 Μάϊ 2009, 09:42:35
Θέμα δημοσίευσης:
τα ιδια γινονται και σε αλλες αντιπροσωπειες χροοοονια τωρα γιατι προσπαθειτε να ανακαλυψετε το τροχο της εξτρα εγγυησης...

ειλικρινα η μονη εταιρεια που εχω δει να σεβεται τις πολυετεις εγγυησεις στο συνολο των καταστηματων της ειναι η τογιοτα και για αυτο δικαιως ειναι νο.1 σε αφτερ σειλ...
makis106 - Παρ 01 Μάϊ 2009, 10:23:09
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

ειλικρινα η μονη εταιρεια που εχω δει να σεβεται τις πολυετεις εγγυησεις στο συνολο των καταστηματων της ειναι η τογιοτα και για αυτο δικαιως ειναι νο.1 σε αφτερ σειλ...

Συμφωνώ για την τογιότα, την οποία όμως συμφέρει κιόλας αυτή η πολυετής εγγύηση, αφού τογιότα = "δε σπάω, δε χαλάω", και επιπλέον για τα 7 χρόνια αυτής της εγγυησης, στα service, σου πιάνουν τον κώλο κανονικότατα...
SnakeMJK - Παρ 01 Μάϊ 2009, 10:37:31
Θέμα δημοσίευσης:
Στην Toyota δεν είναι χαζοί. Τα αυτοκίνητα τους σπάνιο να βγάλουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Άσε για τα άπειρα φράγκα που σκάνε για service σε εξουσιοδοτημένο για να ισχύει η 6ετή εγγύηση. Η αδερφή μου είχε παλαιότερα ένα yaris... 7 χρόνια το πήγαινε σε εξουσιοδοτημένο, είχε σκάσει τα άπειρα λεφτά για να είναι εντός εγγύησης, παρόλο ότι δεν την χρειάστηκε ΠΟΤΕ! Εγώ απ την άλλη, είχα μόνο 1 χρόνο και μετά μου έβγαινε η συντήρηση στο 1/3 της εξουσιοδοτημένης τιμής.

bottom line: Η επέκταση εγγύησης είναι πεταμένα λεφτά για 2 λόγους:
- Το πιο λογικό είναι να μην την χρειαστείς ποτέ.
- Αν την χρειαστείς και είναι για κάτι ακριβό, τότε γά**σε τα. Razz
Steve - Παρ 01 Μάϊ 2009, 23:11:05
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Έχετε όλα αυτά τα στοιχεία που ζήτησα στο σύλλογο και δεν τα παρουσιάζετε στο ευρύ κοινό;...; Shocked

Κακώς... Θεωρώ πως αυτά αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι η βελτίωση για την οποία αναφέρεστε έχει πραγματικά βάση...

Γιατί βρε φίλε (για να μην αρχίσω να στολίζω πάλι), πολύ απλά, όσες σελίδες και να γράψουμε, αν δεν πας μια βόλτα στον "σύλλογο" για να σε πάει βόλτα ένας Jim207GT ή κάποιος παρόμοιος με 1ο στάδιο 207, ΔΕΝ πρόκεται να υπάρξει κανένας άλλος τρόπος να σου περάσουν τις αισθήσεις αυτές στο Κεντρικό Νευρικό σου Σύστημα για να μπορέσεις να τις αντιληφθείς.

Όπως επίσης βρε φίλε, αν δεν πας μια από Ο.Χ. να φας μια κολώνα από άλλον με 30% παραπάνω δύναμη από εσένα, και μόνο με 800 ευρώ (την στιγμή που το 2002-2003 μας ζητούσαν τα ίδια λεφτά αλλά για 10 και ΙΣΩΣ άλογα, ενώ τώρα τα ζητάνε για 50 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ άλογα και με όλα τα προτερήματα που ανέφερε ο kane), ΔΕΝ πρόκειται να καταλάβεις με τίποτα, πάλι όσες σελίδες και να αφιερώσουμε.

SnakeMJK έγραψε:
bottom line: Η επέκταση εγγύησης είναι πεταμένα λεφτά για 2 λόγους:
- Το πιο λογικό είναι να μην την χρειαστείς ποτέ.
- Αν την χρειαστείς και είναι για κάτι ακριβό, τότε γά**σε τα. Razz
+69
bagosgt - Σαβ 02 Μάϊ 2009, 19:10:15
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον να κανω μια παρενθεση λιγακι οφ τοπικ με αυτα που διαβαζω κ μετα θα επανελθω στο θεμα μας.το 207 τωρα μου ειπαν οτι εχει πεσει στα 16000 ευρω.πιο αλλο αμαξι με 16000 σου δινει 200 αλογα(γιατι καπου διαβασα οτι αν θεραμε αμαξι 200 αλογα τετοιο θα περναμε).το αλλο ειναι σχετικα με την αγγελια τα 205 αλογα του rx8 εγω ξερω 2 μοτερ ενα με 193 κ ενα με 223 που κανενα δε βγαζει αυτα που υποσχετε κ βγαζουν παρακατω.κ κανω δηλωση οτι ανοιγω με ιποιοδηποτε rx8 ατμοσφαιρκο με οτι μπορει να φοραει αυτο ειτε εξατμησεις,εισαγωγες κ ακομα κ τροχαλιες να δεις τα αλογα που βγαζει Laughing
τωρα ον τοπικ Laughing η τοyota επειδη δουλευει η γυναικα κ εχω αρκετους φιλους μηχανικους εκει μεσα,εχει τυχει 4 auris να καρφωσουν βαλβιδες κ να μη τα καλυψει η εγγυηση επειδη λεει δεν ηταν σωστη η χρηση.ακομα μου εχουν πει περιπτωσεις που δεν εχουν καλυψει ζημιες σε εγγυηση επειδη λεει φορουσανε αλλες ζαντες(μεγαλυτερες) κ δεν ηταν στα εργοστασιακα πλαισια Shocked εγω παντως παιδια ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την peugeot κ ας ειναι το αμαξι μου οπως ειναι... Wink
Vini - Κυρ 03 Μάϊ 2009, 18:27:05
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αν γνωριζες 5 πραματα απο την αγορα θα ηξερες οτι αυτη η +2-3 χρονια εγγυηση που σου ταζουν στις κατα τοπους αντιπροσωπειες ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΠΑΤΖΑ.... αυτο θα φανει σε κανα χρονο οταν σκανε χοντρες βλαβες και δε τις αποζημιωνουν ή βαρεσουν λουκετο (βλεπε απεργης) και εσυ μεινεις με το χαρτακι της εγγυησης στο χερι. και σε καμια κα σε καμια περιπτωση δεν ισχυουν για ολο το δικτυο της πεζο.... ισχυουν μονο για το καταστημα που την εκανες

τα ιδια γινονται και σε αλλες αντιπροσωπειες χροοοονια τωρα γιατι προσπαθειτε να ανακαλυψετε το τροχο της εξτρα εγγυησης...

Eσύ φαίνεται πως δεν ξέρεις την αγορά καλά.

Γιατί προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει ήδη τις πολυετής εγγύησεις των Opel, Mitsubishi, Hyundai.

Δύο φορές είχα αυτοκίνητα με δύο χρόνια εγγύηση (Suzuki , Peugeot) και τις δύο έτρεχα. Ειδικά με το suzuki μου είχε βγάλει τα απίστευτα κουφα προβλήματα και πλήρωνα βλακείες.

Ακόμα θυμάμαι που μου χρέωσαν ενα μηνα μετά τη λήξη της εγγύησης το μοτέρ των καθαριστήρων 100.000euro ... δηλ. 300euro και περίμενα και δύο μήνες να έρθει...

Τώρα το τι θα γίνει σε ένα χρόνο, δεν το ξέρω...
Αν κλείσουν ή αν ανοίξουν αυτό μάλλον θα το δείξει ο χρόνος...

Σημείωσε μόνο ότι η επέκταση εγγύησης δεν έχει καμιά σχέση με τον έμπορο. Είναι ανεξάρτητη ασφαλιστική και ασφαλίζει τεχνικά το αυτοκίνητο για χρήση σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο. Δεν σε περιορίζει να πας εκεί που το αγόρασες.

Τώρα αν κλείσει και η ασφαλιστική, τι να κάνουμε;
Και αυτά στο παιχνίδι είναι.

Με αυτή τη λογική και η Peugeot μπορεί να κλείσει...
volvos - Δευ 04 Μάϊ 2009, 08:12:22
Θέμα δημοσίευσης:
ποσο σιγουρος εισαι οτι ειναι για ολο τοδικτυο????????
γιατι το ιδιο λεγανε για το προγραμμα του κονδωρα οτι ειναι μεσω λαιον και ισχυει εγγυηση σε ολα τα εξουσιοδωτημενα και τελικα ισχυει μονο για το κονδωρα πλεον (Για αυτο και σταματησαν)

αργυρης ειναι ο καταλληλος να μας πει

και vini ξεκολλα πια. βλεπεις οτι καποιοι ειναι κολλημενοι με τις αποψεις τους. το να εκνευριζεσαι και να απαντας στα παντα με τετοιο επιθετικο ηφος οχι απλα δε σε δικαιωνει αλλα στο τελος εισαι και απο κατω...
δε σου επιτιθεται κανενας (ε ενταξει λεμε τωρα) οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεις . δεν εχουμε πολεμο γνωμες ανταλλασουμε.
ολοι κανουμε λαθη και ολοι λεμε μαλ***ες οπως και σε μια κουβεντα σε μια καφετερια.

υ.γ. οπελ εχω 2 φιλους που τους κρεμασαν ασχημα στη 4ετια σε σοβαρα θεματα ( εγεκφαλο ο ενας του ειπαν απο νερα πληντυριο ενω δε το ειχε πλυνει ποτε και ο αλλος σαζμαν και κακη χρηση ενω ηταν αυτοματο!!!!) και μιτσουμπισι μη το ξαναπεις ουτε του παπα. εχω βολβο και ξερω καλυτερα απο το καθε ενα τι εστι σαρακακης....
Vini - Δευ 04 Μάϊ 2009, 11:34:50
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

...
και vini ξεκολλα πια. βλεπεις οτι καποιοι ειναι κολλημενοι με τις αποψεις τους. το να εκνευριζεσαι και να απαντας στα παντα με τετοιο επιθετικο ηφος οχι απλα δε σε δικαιωνει αλλα στο τελος εισαι και απο κατω...
δε σου επιτιθεται κανενας (ε ενταξει λεμε τωρα) οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεις . δεν εχουμε πολεμο γνωμες ανταλλασουμε.
ολοι κανουμε λαθη και ολοι λεμε μαλ***ες οπως και σε μια κουβεντα σε μια καφετερια.
...

Επιθετικό ύφος εγώ;

ok... πάω πάσο.

Αποχωρώ
Steve - Δευ 04 Μάϊ 2009, 12:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ε όχι!
Vini - Τρι 05 Μάϊ 2009, 18:08:08
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Ok. αυτό μου αρκεί.
Θα το επιβεβαιώσω με την Peugeot στα Γιαννιτσά και την LION εδώ στην Αθήνα... Smile

Αν και ξέρω πάνω κάτω τις αντιδράσεις σας, οφείλω να δώσω στη δημοσιότητα την απάντηση της LION για τις εγκεφαλικές επεμβάσεις που γίνονται από κάποιους επίσημους εμπόρους.

Αγαπητέ κ. Νικ....,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η LION ΕΛΛΑΣ A.E, ως Γενική Αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων PEUGEOT στην Ελλάδα, δεν συνιστά επεμβάσεις οποιασδήποτε μορφής οι οποίες αλλοιώνουν τις εργοστασιακές προδιαγραφές των αυτοκινήτων PEUGEOT.
Οι όποιες επεμβάσεις πραγματοποιούνται, γίνονται με την ευθύνη της εταιρείας που τις πραγματοποιεί και του ιδιοκτήτη του οχήματος.
Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι αυτές οι επεμβάσεις, υπήρξαν η αιτία δυσλειτουργίας του οχήματος, το κόστος αποκατάστασης της συγκεκριμένης δυσλειτουργίας θα εξαιρεθεί από την κάλυψη της εργοστασιακής εγγύησης του αυτοκινήτου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, παρακαλούμε συμβουλευτείτε το φυλλάδιο «ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ» του κατασκευαστή, όπου αναφέρονται οι όροι ισχύος, της εργοστασιακής εγγύησης.

Με εκτίμηση,
Τεχνικό Τμήμα
LION ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Αυτά όσο αφορά την εγγύηση του οχήματος και τις εγκεφαλικές επεμβάσεις από κάποιους εμπόρους με δική τους ευθύνη.
Jim207GT - Τρι 05 Μάϊ 2009, 19:29:47
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά ρε Νίκο και έπρεπε να σου απαντήσει η Peugeot για αυτό????
Άμα διάβαζες λίγο θα ήξερες ότι το λέμε εδώ και πολύυυυυυυυυυυυ καιρό...
bagosgt - Τρι 05 Μάϊ 2009, 20:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Καλά ρε Νίκο και έπρεπε να σου απαντήσει η Peugeot για αυτό????
Άμα διάβαζες λίγο θα ήξερες ότι το λέμε εδώ και πολύυυυυυυυυυυυ καιρό...

+1 Laughing
εγω παντως πιστευω οτι αμα δε τους το παιζεις ξερολας κ πας με τα νερα τους,θα κανουν κ τα "στραβα ματια" σε κατι που μπορουν.αλλα αν εισαι ο Κος ξερολιδης αναγκαστικα θα πρεπει να βαζεις κ τον αερα στα λαστιχα που θελουν αυτοι αλλιως....βρισκουν τροπο να μη σου καλυψουν εγγυηση Wink
Vini - Τρι 05 Μάϊ 2009, 20:25:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε συ Δημήτρη εσύ μου είπες αυτό:

Jim207GT έγραψε:
Vini έγραψε:

....

Και το άλλο το παληκάρι αυτό:

recife_rallye έγραψε:

Αυτά αμέσως-αμέσως δεν είναι σαν να μου λέτε ότι όλα είναι επίσημα και πιστοποιημένα;

Όταν μίλησα με την LION για την Peugeot στην περιοχή Α μου είπαν ότι ο τύπος επεμβαίνει μηχανικά στα αυτοκίνητα χωρίς την ΑΔΕΙΑ της Peugeot. Εσύ αυτό το βλέπεις Δημήτρη, ως επίσημη βελτίωση;

Όταν είπα στην LION ότι στην περιοχή Α μπορεί κάποιος να παραγγείλει επίσημα το 207GT με 175 άλογα έβαλαν τα γέλια. Αυτό μου είπαν αποκλείεται γιατί δεν υπάρχει αυτό το αυτοκίνητο και υποχρεωτικά στην άδεια κυκλοφορίας αναφέρονται τα 150 άλογα του επίσημου καταλόγου και ότι το αυτοκίνητο ΔΕΝ μπορεί να μεταπουληθεί ως 175 άλογα.
Ξανά ισχυρίστηκαν ότι ο έμπορας στην περιοχή Α παίρνει πρωτοβουλίες χωρίς επίσημη άδεια με δικό του ρίσκο.

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αισθάνομαι ότι ζω σε άλλη χώρα...

Και πάλι ζητώ συγνώμη αν οι απόψεις μου προκαλούν, απλά προσπαθώ να καταλάβω τι στην ευχή είναι επίσημο και τι όχι...
Jim207GT - Τρι 05 Μάϊ 2009, 21:16:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Νίκο μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαινόμαστε.

Σου είπα αγόρι μου οτι έχεις εγγύηση από την μαμά Peugeot ή οτι απλά η μετατροπή αξίζει και μάλιστα σε πολλά σημεία είναι και καλύτερη από το μαμά πρόγραμμα του αυτ/του (και για αυτό πέρνα να στα εξηγήσω γιατί βαριέμαι να γράφω).
Τα στοιχεία υπάρχουν και με μετρήσεις και με απ΄ολα απλά εσύ θες να μηδενίζεις τα πάντα. Και 1μιση χρόνο τώρα και 30.000χλμ με πρόγραμμα με 2 Μέγαρα σε ένα μήνα(που βγήκα και ξαναγέμισα γιατί άδειασε από βενζίνη) και όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν πόσο "χαλαρά" το πάω το κακόμοιρο, μου έχει αποδείξει πολύ παραπάνω από τα λεγόμενα της κάθε αντ/πιας την αντοχή του(και μερικών άλλων εδω μέσα ονόματα δεν λέμε Laughing ). Να μην αναφέρω καν το κακόμοιρο του Salex που άμα είχε χέρι θα μας μούτζωνε όλη την ώρα, αλλά όπως είπα θες να τα μηδενίζεις όλα.

Και όπως είπα και πιο πρίν δεν σε υποχρεώνει κανείς να πειράξεις βίδα πάνω στο αμάξι σου.

Όσο για τα της εγγύησης είναι καθαρά στο θέμα του αντ/που αν θα σου καλύψει το οτιδήποτε, και τι σχέσεις έχεις μαζί τους. Έχω δει και ακούσει τα άπειρα.
Steve - Τρι 05 Μάϊ 2009, 22:07:22
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Αυτό μου είπαν αποκλείεται γιατί δεν υπάρχει αυτό το αυτοκίνητο και υποχρεωτικά στην άδεια κυκλοφορίας αναφέρονται τα 150 άλογα του επίσημου καταλόγου και ότι το αυτοκίνητο ΔΕΝ μπορεί να μεταπουληθεί ως 175 άλογα.
Ξανά ισχυρίστηκαν ότι ο έμπορας στα Γιαννιτσά παίρνει πρωτοβουλίες χωρίς επίσημη άδεια με δικό του ρίσκο.
Κύριε Νίκο, θα κάνετε σας παρακαλώ πολύ έναν κόπο να ανατρέξετε στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος σας, και να μας υποδείξετε σε ποιά σειρά αναγράφονται τα 150 άλογα του επίσημου καταλόγου?

Είναι απορίας άξιο, γιατί και στις 4 άδειες κυκλοφορίας από τα Peugeot που είχα, δεν αναγράφεται πουθενά κάτι τέτοιο, και απορώ μήπως αποτελείτε εξαίρεση.

Με σεβασμό,

Σταύρος.
drdino - Τρι 05 Μάϊ 2009, 22:29:31
Θέμα δημοσίευσης:
Σταύρο έχω την εντύπωση πως οι καινούριες άδεις αναγράφουν και ιπποδύναμη (ή υποδύναμη για ορισμένους Laughing ) πλέον.
Steve - Τρι 05 Μάϊ 2009, 22:34:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, αυτό θα ήθελα να διαπιστώσω γι αυτό και ζητάω την βοήθεια του αξιότιμου κ. Νικόλαου (Vini).
lionking(t) - Τρι 05 Μάϊ 2009, 22:36:43
Θέμα δημοσίευσης:
Καμια αδεια δεν γραφει ιπποδυναμη,απλα γραφει την φορολογισιμη ισχυς, η οποια βγαινει απο την διαιρεση των κυβικων του αυτοκινητου με τον σταθερο αριθμο 150, κ αυτο διοτι στην Ελλαδα φορολογουμαστε με τα κυβικα.
SnakeMJK - Δευ 23 Μάϊ 2011, 09:49:55
Θέμα δημοσίευσης:
δεν βρήκα παρόμοιο θέμα, οπότε το πετάω εδώ...
καιρός είναι ξεκολλήσει πια η peugeot κ από αυτό το θέμα με τα 2 χρόνια μόνο εγγύηση. το ότι είναι αναγκασμένος ο πελάτης να το πηγαίνει σε εξουσιοδοτημένο για περισσότερα χρόνια δεν το βλέπουν σαν θετικό;;

Πέντε χρόνια η εγγύηση της Citroen
Αυξάνεται η εργοστασιακή κάλυψη με τους ίδιους όρους

Η Citroën πλέον προσφέρει 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης σε όλη την γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της. Το προϊόν αυτό είναι συνέχεια της ήδη υπάρχουσας διετούς εγγύησης Automobiles Citroën, διέπεται από τους ίδιους όρους και παρέχει τις ίδιες καλύψεις καθ’ όλη την διάρκεια των 5 ετών. Η παροχή και η κάλυψη της 5ετούς εγγύησης δίνονται αποκλειστικά από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της Citroen Hellas.

src: gocar.gr
makis106 - Πεμ 23 Ιούν 2011, 22:36:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις είδα τη διαφήμιση στην ΤV, Peugeot 207 με 5 χρόνια εγγύηση Exclamation
Evil Εμείς τίποτα? Όυτε μια επέκταση????
Αν και στα μέχρι στιγμής 3 χρόνια της ζωής του, αχρείαστη ήταν, αλλα που ξέρεις τι γίνεται, άλλο 2 κ άλλο 5.

Σημαντικό βήμα πάντως για την εταιρεία. Ίσως βέβαια αναγκάστηκε να ακολουθήσει και τον ανταγωνισμό, αλλα όπως και να χει, θετικότατη εξέλιξη! Καιρός ήταν! Thumb right
SnakeMJK - Παρ 24 Ιούν 2011, 00:13:45
Θέμα δημοσίευσης:
επιτέλους!!

http://www.peugeot.gr/showroom/offers/

Τώρα, όλα τα Peugeot με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!
ironman02 - Παρ 24 Ιούν 2011, 09:26:41
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα ήδη αγορασμένα φαντάζομαι δεν ισχύει τίποτα ε...? Rolling eyes
MEMsound - Παρ 24 Ιούν 2011, 10:32:19
Θέμα δημοσίευσης:
καιρός ηταν... Cool
Vini - Παρ 24 Ιούν 2011, 10:35:43
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικό μου φαίνεται να επεκτείνουν την εγγύηση στα 5 χρόνια.

Αν κρίνω από το άδειο επίσημο συνεργείο (που πήγα πριν δύο βδομάδες) και αφού μου είπαν ότι βαράνε μύγες, είναι φανερό ότι η LION προσπαθεί να κρατήσει τους πελάτες με κάποιο τρόπο στα εξουσιοδοτημένα.

5 χρόνια εγγύηση = 5 χρόνια σέρβις στα εξουσιοδοτημένα ... Exclamation
volvos - Παρ 24 Ιούν 2011, 12:26:05
Θέμα δημοσίευσης:
ναι για οσους αγοραζουν τωρα αμαξι...
ποσοι ειναι αυτοι?..............
Kama_Supra - Τετ 29 Ιούν 2011, 09:05:30
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Για τα ήδη αγορασμένα φαντάζομαι δεν ισχύει τίποτα ε...? Rolling eyes

Για τους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot των τελευταίων 18 μηνών, θα υπάρξει η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης από 2 σε 5 χρόνια.
SnakeMJK - Τετ 29 Ιούν 2011, 09:15:03
Θέμα δημοσίευσης:
Kama_Supra έγραψε:
Για τους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot των τελευταίων 18 μηνών, θα υπάρξει η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης από 2 σε 5 χρόνια.

έχουμε λεπτομέρειες γι αυτό;
Kama_Supra - Τετ 29 Ιούν 2011, 12:27:35
Θέμα δημοσίευσης:
οταν λες λεπτομέρειες?

σύντομα θα βγούν τιμές αγοράς της επέκτασης εγγύησης από όσα ξέρω...
Το κόστος λογικά θα είναι μικρό προκειμένου να είναι και ελκυστικό!!!
nOkpos - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 09:18:53
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχει για μεταχ. φτανει να ειναι μεχρι 18 μηνων το αυτοκινητο και να μην εχει πανω απο 20.000 χιλ.
207_maniac - Σαβ 10 Σεπ 2011, 22:16:01
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
υπαρχει για μεταχ. φτανει να ειναι μεχρι 18 μηνων το αυτοκινητο και να μην εχει πανω απο 20.000 χιλ.

Το θεμα ειναι ποσο θα κοστισει αυτη η προεκταση για τα 3 επιπλεον χρονια...
207_maniac - Παρ 23 Σεπ 2011, 13:32:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μετα απο τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια εμαθα οτι η προεκταση της εγγυησης για Rallye, στοιχιζει 350 ευρω μαζι με το ΦΠΑ. Ισχυει για 5 χρονια ή μεχρι τα 80000χλμ. Shoot

Τωρα αξιζει να δωσεις 350 ευρω "αερα" και να ελπιζεις πως ο νομος των πιθανοτητων θα ειναι υπερ σου??!!! Pale
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες