Vini έγραψε: |
Eγώ πάντως έκανα την επέκταση στα 4 χρόνια (2+2) και μου καλύπτει τα πάντα (μηχανικά/ηλεκτρικά) εκτός από αναλώσιμα.
Επίσης καλύπτει και επιπλέον οδική βοήθεια (+1 χρόνο) αφού η οδική της Peugeot είναι στάνταρ 3 χρόνια. Το βασικό; Η εγγύηση λόγω της οδικής μπορεί να πάει το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε συνεργείο επίσημο. Εκεί (λόγω εγγύησης) φτιάχνεται το πρόβηλμα ή έρχεται Αθήνα αν το πρόβλημα είναι σοβαρό πάντα με ευθύνη της Peugeot. Στην ουσία η επέκταση είναι ίδια με την αρχική εγγύηση. Τουλάχιστον αυτά λέει η επέκταση της εγγύησης. Εγώ την έκανα την επέκταση γιατί τα ψιλοφοβάμαι τα Γαλλικά ... ![]() |
Eγώ πάντως έκανα την επέκταση στα 4 χρόνια (2+2) και μου καλύπτει τα πάντα (μηχανικά/ηλεκτρικά) εκτός από αναλώσιμα.
Επίσης καλύπτει και επιπλέον οδική βοήθεια (+1 χρόνο) αφού η οδική της Peugeot είναι στάνταρ 3 χρόνια. Το βασικό; Η εγγύηση λόγω της οδικής μπορεί να πάει το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε συνεργείο επίσημο. Εκεί (λόγω εγγύησης) φτιάχνεται το πρόβηλμα ή έρχεται Αθήνα αν το πρόβλημα είναι σοβαρό πάντα με ευθύνη της Peugeot. Στην ουσία η επέκταση είναι ίδια με την αρχική εγγύηση. Τουλάχιστον αυτά λέει η επέκταση της εγγύησης. Εγώ την έκανα την επέκταση γιατί τα ψιλοφοβάμαι τα Γαλλικά ... ![]() |
makis106 έγραψε: |
Και τι στοίχισε ![]() ![]() ![]() |
ironman02 έγραψε: |
Και εγώ με αυτό το σκεπτικό ήθελα να κάνω επέκταση. Αλλά ύστερα από την εμπειρία που είχα με το punto που κάηκε (το οποίο έιτε μηχανική βλάβη ήταν, είτε ηλεκτρική, και τα οποία υποτίθεται κάλυπτε η εγγύηση), είπα οτι δεν θα ξανακάνω. Σου λένε καλύπτει αυτό και εκείνο και μετα σου βρίσκουν ένα σωρό δικαιολογίες οτι δεν καλύπτεται γιατί ισχύει αυτό και το άλλο..
Και εγώ μαζί σου είμαι αλλά επειδή με την δικιά μου εγγύηση τελικά άλλα έλεγε και άλλα έκανε αποφάσισα οτι δεν αξίζει. Υπέρ ήμουν δηλαδή απλά λόγω αυτής της εμπειρίας και μόνο πλέον είμαι κατά... Τώρα σε άλλη περίπτωση μπορεί κάποιος να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα εννοείται. Αυτά.... ![]() |
Vini έγραψε: | ||
Δεν έχεις και άδικο. Εγώ μάλλον την έκανα περισσότερο λόγω της κακής εμπειρίας που έχω με τα Peugeot. Τα φοβάμαι πολύ... και μάλλον καλά κάνω. ![]() |
vama51 έγραψε: |
Μια ερώτηση:φοβάστε τα γαλλικά και ξαναπήρατε ξάνα γαλλικό αμάξι;
Ειναι σαν να πάρεις σάπιο κρέας από κάποιον κρεοπώλη και ξαναπάς σε αυτόν.Τα θέλει ο κ@λ@ς σου... Τα λέω πάντα σε φιλικό και ¨"αστείο κλίμα πάντα... |
SnakeMJK έγραψε: |
- όσοι δεν το αγαπάνε και μιζεριάζουν με το γαλλικό αυτοκίνητο, τους βγάζει και προβλήματα...
Ζήσης ![]() ![]() ![]() |
Byakuya έγραψε: |
Εχω ακουσει οτι στα service kai στην αντιμετωπιση προβληματων δεν τα παει και τοσο καλα(automotivo) και με αυτη την επεκταση θα ειμαι "αναγκασμενος" να πηγαινω για οτι μου προκυψει εκει(γιατι μονο στην συγκεκριμενη αντ/ποια μετραει η επεκταση).
Αυτο φοβαμαι.... |
king207cc έγραψε: |
δηλαδη την επέκταση των 3 ετών την κάνεις αν είσαι σίγουρος ότι δεν θα βάλεις χέρι στο αμάξι σου σχεδόν ποτε?? αλλιως τσάμπα λεφτά κ τέλος εγγύηση? |
Tι εννοείς βρε συ Βαγγέλη;
Που να βάλεις χέρι; ![]() |
Αν κάποιος πάει και βάλει ένα πρόγραμμα ή μία φουλ εξάτμιση ή μία φουλ εισαγωγή και σκίσει το αυτοκίνητο εσύ περιμένεις να το φτιάξει η Peugeot λόγω εγγύησης; |
Απόψη μου είναι ότι τέτοια αυτοκίνητα που ήδη είναι "φτιαγμένα" από την Peugeot χέρι βαθύ ΔΕΝ πρέπει να μπει (ειδικά Ελληνικό). Τα θεωρώ πεταμένα χρήματα και τα αποτελέσματα μάλλον αμφιλεγόμενα. |
recife_rallye έγραψε: |
Αποψη σου ειναι αυτη..αν θεωρεις εσυ φτιαγμενο το gt σου απο την πεζο,τοτε μαλλον δεν ξερεις πως ειναι ενα φτιαγμενο gt!Αν παλι θελεις να μαθεις πως ειναι τα φτιαγμενα και κατα ποσο ειναι πεταμενα τα λεφτα που μπορεις να ριξεις,τοτε πανε να σε κανει μια βολτα ο στελιος(σαλεξ) ή οποιοσδηποτε εχει βελτιωμενο 207,να παθεις ταρακουλο!
Μπορεις να πεις οτι δεν θελεις να το φτιαξεις επειδη δεν θελεις ιπποδυναμη και γκαζια,αλλα δεν μπορεις να λες πως ειναι πεταμενα λεφτα,γιατι δεν εχεις προσωπικη εμπειρια βελτιωσης σ αυτο τ αμαξι και οτιδηποτε αλλο πεις θα θεωρηθει ως κοροιδία απεναντι σ αυτους που το εχουν βελτιωσει..γι αυτο θα ειναι καλυτερο να μην εκφερουμε γνωμη αν δεν εχουμε ξεκαθαρη αποψη επι του θεματος Υ.Γ φιλικα μιλαμε παντα,χωρις υψηλους τονους..για να μην παρεξηθουμε,οκ? ![]() |
Κοροϊδία θεωρούνται και οι "εμετοί" εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=16160 αλλά δεν είδα κανέναν να λέει τίποτα για αυτά. Όπως κάποιοι θεωρούν πεταμένα λεφτά τις αισθητικές παρεμβάσεις έτσι κάποιοι άλλοι θεωρούν πεταμένα λεφτά τις μηχανικές παρεμβάσεις ... ή τις ηχητικές κλπ...κλπ... Και υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν πεταμένα λεφτά όλες τις παρεμβάσεις... Ποιος ο λόγος να τους "φιμώσουμε" εφόσον έχουν άποψη; Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στο αυτοκίνητο του, δικό του είναι ότι θέλει κάνει. υ.γ. και επί του θέματος ... αναφέρομαι στο θέμα της εγγύησης και πως εγώ βλέπω το αυτοκίνητο που αγόρασα. Το συγκεκριμένο θέμα δεν αφορά συζήτηση για βελτιώσεις... |
Nαι βρε συ δίκιο έχεις.
Απλά εγώ δεν είμαι της πολυ-έξοδης μηχανικής/εγκεφαλικής βελτίωσης . Στο παρελθόν έχω πειράξει πολλά αυτοκίνητά μου σε πολλούς τομείς. Στο τέλος το μετάνιωνα επειδή έβλεπα ότι έχανα τα λεφτά που έσκαγα...και πολλές φορές είχα και προβλήματα και έμενα και χωρίς αυτοκίνητο. Για μένα η λύση είναι αγορά σβέλτου αυτοκινήτου από την αρχή και μικρές παρεμβάσεις στα σημεία (αισθητικά/μηχανικά/ηχητικά). Για μένα αυτά αρκούν... Όχι τίποτα άλλο, αλλά και για να πουληθεί και εύκολα... αργότερα Γιατί π.χ. με το 206 είχα θέμα ... ![]() |
Jim207GT έγραψε: | ||
Για πιά πολυ-έξοδη μηχαν-εγκεφαλ....μετατροπή λές??? Πάς μία Salex και με 800€(τυχαίο το ποσό) έχεις 50+ άλογα τέλος. Και πές μου εμένα άν με 19.950(τόσο το έιχα πάρει)+800=20.750 άν έπαιρνα αυτοκίνητο με τον εξοπλισμό του GT και με 200 άλογα. Απλά έχεις μείνει κάτι χρόνια πίσω από πλευράς tuning(και μάλλον για ατμοσφαιρικά) που όντος πέταγες ένα κάρο λεφτά και αποτέλεσμα δεν έβλεπες. |
Για πιά πολυ-έξοδη μηχαν-εγκεφαλ....μετατροπή λές??? Πάς μία Salex και με 800€(τυχαίο το ποσό) έχεις 50+ άλογα τέλος. Και πές μου εμένα άν με 19.950(τόσο το έιχα πάρει)+800=20.750 άν έπαιρνα αυτοκίνητο με τον εξοπλισμό του GT και με 200 άλογα. Απλά έχεις μείνει κάτι χρόνια πίσω από πλευράς tuning(και μάλλον για ατμοσφαιρικά) που όντος πέταγες ένα κάρο λεφτά και αποτέλεσμα δεν έβλεπες. |
Vini έγραψε: | ||||
Εγώ έχω μείνει πίσω στο tuning; Καλό... Αν ήθελα από την αρχή επιδόσεις και γκάζια θα έπαιρνα εύκολα αυτό του Βασίλη με 14.000 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/98484 και θα μου έμεναν και 6000 να τα ρίξω στο σπίτι που φτιάχνω...και θα ήμουν και μουράτος... ![]() Εγώ έχω μείνει πίσω στο tuning; Καλό... ![]() |
Όχι θα έπαιρνα το RX8 για να βάλω μέσα την οικογένεια να την πάω ταξίδι αναψυχής... |
Μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε. Εγώ πιστεύω άλλα. |
volvos έγραψε: |
και μη κρινετε και εσεις απο τη προσωπικη σας εμπειρια. |
οποτε κρινει με τις δικες του εμπειρες........ |
xaxa
θεος τεσπα το κλου ειναι μη προσπαθειτε να επιβαλετε ο ενας τη γνωμη του στον αλλο |
xaxa
θεος τεσπα το κλου ειναι μη προσπαθειτε να επιβαλετε ο ενας τη γνωμη του στον αλλο |
recife_rallye έγραψε: | ||
Πολυ φτηνη η ειρωνεια σου και δεν θα πρεπε..δε μιλας με παιδακια! |
Vini έγραψε: | ||||
Την έχεις ξεκινήσει πρώτος την ειρωνεία από την στιγμή που θεωρείς ότι δεν γνωρίζω από βελτιώσεις αυτοκινήτου και συνέχεια αυτό αναφέρεις και προσπαθείς να υιοθετήσω με το ζόρι απόψεις που δεν ασπάζομαι. |
kostas207rc έγραψε: |
O καθένας έχει την άποψη του και σεβαστή..απλά διάβασα πιο πάνω ότι λες για τo tuning kai τη μεταπώληση του αυτικινήτου και εκέι είναι που είσαι λάθος...Δεν ρίχνεις κάποια χ η ψ χρήματα με σκοπό να πουλήσεις μετά και πάρεις πίσω ότι μπορείς...Τα ρίχνεις με σκοπό να γουστάρεις εσύ... |
... Και αντε εμενα δεν θελεις να με πιστεψεις..σου το λενε ομως ολοι εδω πως στο θεμα ''πεταμενα λεφτα'' που προανεφερες,εισαι περα για περα λαθος!ε τι αλλο να σου πω? ![]() Τεσπα,δεν χρειαζεται να χαλιομαστε γι αυτο..εχεις την αποψη σου και καλα κανεις..δεν σημαινει ομως πως ειναι η σωστη ![]() |
Πείσε με ... και φυσικά με στοιχεία, επίσημα χαρτιά του κατασκευαστή, τεχνικά χαρακτηριστικά & μετρήσεις παντός τύπου, προδιαγραφές ποιότητας, στοιχεία εγγύησης, παραπομπές, αναφορές, στοιχεία τεχνικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης κλπ...κλπ... Αν μου κάνεις μία τέτοια ανάλυση τότε θα σε παραδεχτώ και θα ασπαστώ την βελτίωση που αναφέρεις... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
πειτε μου τι ακριβως σχεση εχουν ολα αυτα που τα υπεαναλυετε με την επέκταση της εγγυησης της πεζω...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Επειδή βαριέμαι και δεν έχω όρεξη να γράφω κατεβατά έλα σήμερα από την λέσχη να σου παραθέσω τα στοιχεία που ζητάς ![]() Και αν νομίζεις ότι αυτό που φτιάχνει ο κάθε κατασκευαστής έχει αυτά που λες τότε ......Όλα είναι ένα budget και ποσοστό κέρδους με υπολογισμένες μάλιστα φθορές (μετά λήξης εγγύησης, κλέφτες θα γίνουν). Για ρώτα να δεις πώς σπάνε τουρμπίνες τα VW TSI(και μερικά Peugeot) εργοστασιακά τα περισσότερα μη πω όλα. (έχω και φωτό από φίλο του πατέρα μου 58χρονών με 140TSI, τρελός γκαζιάρης πρέπει να ήταν για να την σπάσει ![]() Για δες τα μπουζάκια σου μετά από 20.000χλμ με το μαμά πρόγραμμα και σου λέει αλλαγή στα 40.000χλμ, για να σπάσει μέσα π.χ όπως στον Volvo(τυχαίο παράδειγμα γκαντέμι ![]() Μείνε ήσυχος φίλε μου Vini τα έχει υπολογίσει όλα η μαμά Peugeot(και οι άλλοι) αλλά για την τσέπη τους. |
MEMsound έγραψε: |
πειτε μου τι ακριβως σχεση εχουν ολα αυτα που τα υπεαναλυετε με την επέκταση της εγγυησης της πεζω...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Byakuya έγραψε: |
Καλημεριζω και παλι ![]() Ξαναρωτησα την Automotivo και μου ξεκαθαρισαν οτι η επεκταση των 3 χρονων ειναι σε οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο συνεργειο στην Ελλαδα....οποτε θα προχωρησω στο +3,μιας και η μονη αλλαγη που σκεφτομαι να κανω ειναι ο ηχος απο το RC. Sorry που πεταξα το "ασχετο" σχετικα με τις προσφατες συζητησεις ,αλλα ηθελα να κλησω το θεμα +3 γιατι το ειχα αφησει στην μεση και μπορει και καποιος αλλος αναγνωστης να ενδιαφερεται για το τι σημαινει το +3. Υ.Γ Θα ρωτησω και για τα JBL ποσο χρονο παραδωσης εχει και εαν ειμαι "εντος" θα το παρω πληρης. |
Λογικό μου φαίνεται αυτό που σου είπαν... Καλορίζικο να είναι και καλοτάξιδο... ![]() |
Πείσε με ... και φυσικά με στοιχεία, επίσημα χαρτιά του κατασκευαστή, τεχνικά χαρακτηριστικά & μετρήσεις παντός τύπου, προδιαγραφές ποιότητας, στοιχεία εγγύησης, παραπομπές, αναφορές, στοιχεία τεχνικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης κλπ...κλπ... Αν μου κάνεις μία τέτοια ανάλυση τότε θα σε παραδεχτώ και θα ασπαστώ την βελτίωση που αναφέρεις... ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Και αν νομίζεις ότι αυτό που φτιάχνει ο κάθε κατασκευαστής έχει αυτά που λες τότε ......Όλα είναι ένα budget και ποσοστό κέρδους με υπολογισμένες μάλιστα φθορές (μετά λήξης εγγύησης, κλέφτες θα γίνουν). Για ρώτα να δεις πώς σπάνε τουρμπίνες τα VW TSI(και μερικά Peugeot) εργοστασιακά τα περισσότερα μη πω όλα. (έχω και φωτό από φίλο του πατέρα μου 58χρονών με 140TSI, τρελός γκαζιάρης πρέπει να ήταν για να την σπάσει ![]() Για δες τα μπουζάκια σου μετά από 20.000χλμ με το μαμά πρόγραμμα και σου λέει αλλαγή στα 40.000χλμ, για να σπάσει μέσα π.χ όπως στον Volvo(τυχαίο παράδειγμα γκαντέμι ![]() Μείνε ήσυχος φίλε μου Vini τα έχει υπολογίσει όλα η μαμά Peugeot(και οι άλλοι) αλλά για την τσέπη τους. |
recife_rallye έγραψε: | ||||
Δεν θα χρειαστει να σου πω πολλα πραγματα...το μονο που θα σου πω ειναι πως η αντιπροσωπεια της πεζο στα Γιαννιτσα,προσφερει το 207 thp με προγραμμα και ολα αυτα μαζι με την εγγυηση..και αν θελεις κανεις και την επεκταση..σου αρκει αυτο? |
kane έγραψε: |
Niκο......
Αυτα. |
Niκο...το αν εχεις καεί απο την βελτιωση του 206 σου (δυστηχως δν ημουν μελος τοτε και δν γνωριζω λεπτομερειες) και εχεις ξοδέψει αρκετά χρήματα και δν "ειδες" αποτέλεσμα,φταις ειτε εσύ,είτε η αγνοια σου,είτε τα διάφορα μαστόρια με τα οποία είχες μπλέξει...
Πολύ ωραία μέχρις εδω. Το οτι ομως το 207 βελτιώνεται στα σημεία εμφανώς και με λιγα χρήματα δν αλλάζει με τπτ,οσα στοιχεια και να δεις,οτι δεδομένα και να σου παρουσιάσουν. Δεν ειναι όλα τα αυτ/τα ιδια στο θέμα βελτίωσης.Εαν δν το καταλαβαίνεις αυτό,τότε καλύτερα να μην συνεχιζουμε ασκοπα στο θέμα. Εξάλλου,το φορουμ αυτό περα απο το κοινωνικό κομμάτι,στηριζετε κατα πολυ στα θεματα βελτιωσης/μηχανολογικά τα οποία εσύ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ με τον τροπο σου (για τα 207 ειδικα) τα περιπαιζεις. Συγνώμμη,κιόλας,αλλα μας επεισες μια βδομάδα τωρα οτι η βελτιωση του 207 ειναι πεταμενα λεφτα (και η βελτιωση γενικοτερα). Ωραία λοιπον,ας σταματήσει εδω αυτο το τροπαριο,καταλαβαμε τι θελεις να πεις. Οποτε αφησε εμας τους κοινους θνητους,να βελτιωνουμε τα αυτ/τα μας και ας πετάμε τα χρηματα μας. Δικα μας ειναι και δν θα τα ζητησουμε ποτε πισω. Να επισημανω επισης,πως εαν ειχαμε ΟΛΟΙ χρηματα να αγορασουμε εξαρχης και να συντηρησουμε ενα εβο, δν θα αγοραζαμε ουτε 206,ουτε σαξο,ουτε 207, ουτε γκολφ γτι. Γιαυτο δυστηχως ή ευτηχώς φιλε νικο,παιρνουμε ολοι ενα αυτ/το που μπορουμε εξαρχης να αγορασουμε και το βελτιωνουμε σιγα σιγα...(ειτε ειναι σωστο ειτε λαθος). Και σιγουρα ολοι γνωριζουμε οτι ολα αυτα γινονται εις βαρος της αξιοπιστιας,οταν δν γινονται με μετρο...Δεν ειπε κανεις οτι θα κανω το σαξο 200 αλογα και θα ειναι καθημερινο. ΟΜΩΣ τα καινοτυργια μοτερ,μπορουν να ειναι οικονομικα και αξιοπιστα,μιας και ελεω ρυπων ειναι ουσιαστικα under - clocked,εξου και οι μεγαλες αποδοσεις με ενα προγραμμα. Αυτα. |
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει πλέον είναι ότι ενοχλεί η άποψή μου... Θέλετε να διαβάζετε συγκεκριμένες απόψεις και τοποθετήσεις. ok. Κανένα πρόβλημα... |
king207cc έγραψε: |
αυτο που είπες οτι δεν είναι για καθημερινη χρήση αν το κάνεις 200 hp ανερεί τα περί αξιοπιστίας του 207! δλδ αν βάλεις πρόγραμμα κ π.χ. ένα intercooler δεν θα είναι για καθημερινή χρήση? |
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει πλέον είναι ότι ενοχλεί η άποψή μου... Θέλετε να διαβάζετε συγκεκριμένες απόψεις και τοποθετήσεις. ok. Κανένα πρόβλημα... |
kane έγραψε: | ||||||
βαγγελη,εαν προσεξες μιλησα για 200 αλογα στο σαξο...Εαν εχεις μπει σε ενα αναλογο σαξοραλλο,θα γνωριζες πως με ΤΠΤ δν ειναι καθημερινο. Φυσικα το 207 με 200αλογα ειναι και παραειναι καθημερινο...μιας και ελεω σχεδιασης,ουτε καιει,εχει κανονικο ρελαντι,βγαζει καρτα κτλ κτλ κτλ.
Τωρα εαν σε αποκαλέσω γραφικό θα γινω κακεντρεχής και απότομος...? μάλλον οχι...Μηπως θελουμε να διαβαζουμε οτι μας βολευει για να ευλογουμε τα γένια μας? Εσυ δηλ εισαι ικανος,να θεωρεις και μαλ**ες τους 1000 αγωνιζόμενους που εχει η ελλαδα,γιατι και αυτα αποτελεσμα tuning ειναι. Τεσπα,οποιος κατάλαβε κατάλαβε. Και ας μεταφερθουν αυτα σε καποιο άλλο τοπικ ωστε να μεινουν. |
ayto το τροπαρι με την εγγυηση και τα προγραμματα καλο ειναι να το ξεχασετε...
πλεον απο οσο συζηταγαμε με ...πηγη αν εχω καταλαβει καλα αυτο που κανουν ολοι ειναι οτι σου σφραγιζουν το βιβλιαρακι γραφοντας οτι φοραει προγραμμα το αμαξι. αυτο αυτοματα σε αναγκαζει να πηγαινεις μονο εκει το αμαξι για σερβις (ολοι οι αλλοι θα κανουν τη παπια στη ζημια) και γενικα εχει αρχισει και βρομαει το πραγμα καθως οπως αποδειχτηκε και εδωοταν ηρθε η ωρα της λυπητερης κανανε τη παπια... οποτε κλειστε πρωτα 2 χρονια με το 207 σας μαμα μεχρι να τελειωσει η εγγυηση και μετα το ξανασυζηταμε ... ως τοτε θα εχουν φανει και τα πρωτα σοβαρα προβληματα νεοτητας των 07 πειργαμενων και μη. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ στο συγκεκριμενο τοπικ γιατι στο τελος καποιος mod θα τη σβησει σαν οφ τοπικ και θα παει αχρηστη |
Τωρα εαν σε αποκαλέσω γραφικό θα γινω κακεντρεχής και απότομος...? μάλλον οχι...Μηπως θελουμε να διαβαζουμε οτι μας βολευει για να ευλογουμε τα γένια μας?
Εσυ δηλ εισαι ικανος,να θεωρεις και μαλ**ες τους 1000 αγωνιζόμενους που εχει η ελλαδα,γιατι και αυτα αποτελεσμα tuning ειναι. |
...ενω εμεις σου δινουμε τοσα παραδειγματα τα οποια στα αποδεικνυουμε..ουτε μαθηματικοι να ημασταν τοσες αποδειξεις πια!!
![]() ![]() |
ειλικρινα η μονη εταιρεια που εχω δει να σεβεται τις πολυετεις εγγυησεις στο συνολο των καταστηματων της ειναι η τογιοτα και για αυτο δικαιως ειναι νο.1 σε αφτερ σειλ... |
Έχετε όλα αυτά τα στοιχεία που ζήτησα στο σύλλογο και δεν τα παρουσιάζετε στο ευρύ κοινό;...; ![]() Κακώς... Θεωρώ πως αυτά αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι η βελτίωση για την οποία αναφέρεστε έχει πραγματικά βάση... |
SnakeMJK έγραψε: |
bottom line: Η επέκταση εγγύησης είναι πεταμένα λεφτά για 2 λόγους:
- Το πιο λογικό είναι να μην την χρειαστείς ποτέ. - Αν την χρειαστείς και είναι για κάτι ακριβό, τότε γά**σε τα. ![]() |
αν γνωριζες 5 πραματα απο την αγορα θα ηξερες οτι αυτη η +2-3 χρονια εγγυηση που σου ταζουν στις κατα τοπους αντιπροσωπειες ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΠΑΤΖΑ.... αυτο θα φανει σε κανα χρονο οταν σκανε χοντρες βλαβες και δε τις αποζημιωνουν ή βαρεσουν λουκετο (βλεπε απεργης) και εσυ μεινεις με το χαρτακι της εγγυησης στο χερι. και σε καμια κα σε καμια περιπτωση δεν ισχυουν για ολο το δικτυο της πεζο.... ισχυουν μονο για το καταστημα που την εκανες
τα ιδια γινονται και σε αλλες αντιπροσωπειες χροοοονια τωρα γιατι προσπαθειτε να ανακαλυψετε το τροχο της εξτρα εγγυησης... ειλικρινα η μονη εταιρεια που εχω δει να σεβεται τις πολυετεις εγγυησεις στο συνολο των καταστηματων της ειναι η τογιοτα και για αυτο δικαιως ειναι νο.1 σε αφτερ σειλ... |
... και vini ξεκολλα πια. βλεπεις οτι καποιοι ειναι κολλημενοι με τις αποψεις τους. το να εκνευριζεσαι και να απαντας στα παντα με τετοιο επιθετικο ηφος οχι απλα δε σε δικαιωνει αλλα στο τελος εισαι και απο κατω... δε σου επιτιθεται κανενας (ε ενταξει λεμε τωρα) οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεις . δεν εχουμε πολεμο γνωμες ανταλλασουμε. ολοι κανουμε λαθη και ολοι λεμε μαλ***ες οπως και σε μια κουβεντα σε μια καφετερια. ... |
Ok. αυτό μου αρκεί. Θα το επιβεβαιώσω με την Peugeot στα Γιαννιτσά και την LION εδώ στην Αθήνα... ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Καλά ρε Νίκο και έπρεπε να σου απαντήσει η Peugeot για αυτό????
Άμα διάβαζες λίγο θα ήξερες ότι το λέμε εδώ και πολύυυυυυυυυυυυ καιρό... |
Επειδή βαριέμαι και δεν έχω όρεξη να γράφω κατεβατά έλα σήμερα από την λέσχη να σου παραθέσω τα στοιχεία που ζητάς ![]() .... |
Δεν θα χρειαστει να σου πω πολλα πραγματα...το μονο που θα σου πω ειναι πως η αντιπροσωπεια της πεζο στα Γιαννιτσα,προσφερει το 207 thp με προγραμμα και ολα αυτα μαζι με την εγγυηση..και αν θελεις κανεις και την επεκταση..σου αρκει αυτο? |
Αυτό μου είπαν αποκλείεται γιατί δεν υπάρχει αυτό το αυτοκίνητο και υποχρεωτικά στην άδεια κυκλοφορίας αναφέρονται τα 150 άλογα του επίσημου καταλόγου και ότι το αυτοκίνητο ΔΕΝ μπορεί να μεταπουληθεί ως 175 άλογα.
Ξανά ισχυρίστηκαν ότι ο έμπορας στα Γιαννιτσά παίρνει πρωτοβουλίες χωρίς επίσημη άδεια με δικό του ρίσκο. |
ironman02 έγραψε: |
Για τα ήδη αγορασμένα φαντάζομαι δεν ισχύει τίποτα ε...? ![]() |
Kama_Supra έγραψε: |
Για τους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot των τελευταίων 18 μηνών, θα υπάρξει η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης από 2 σε 5 χρόνια. |
nOkpos έγραψε: |
υπαρχει για μεταχ. φτανει να ειναι μεχρι 18 μηνων το αυτοκινητο και να μην εχει πανω απο 20.000 χιλ. |