manaros έγραψε: |
αρκει βεβαια καποιος μου πει πως τις ανεβαζω!!!εκτος και αν τις στειλω σε καποιον και τις ανεβασει αυτος!! |
Vini έγραψε: |
Πάντως στην Peugeot μου είπανε (άσχετοι εντελώς) ότι δεν μπαίνει κανονικό υποβραχιόνιο. |
amafic έγραψε: | ||
Όταν είχαμε πρόσβαση στο service box της peugeot εμείς οι κοινοί θνητοί ![]() |
207 GT HRAKLEIO έγραψε: |
Εγώ έχω το 5θυρο GT και τα εργοστασιακά υποβραχιονια δεν βολεύουν καθόλου.. ![]() |
ironman02 έγραψε: |
Σκέφτομαι να βάλω τεμπέλη και εγώ στο 207 και έλεγα να βάλω της μαμάς του, αλλά πήρα τηλέφωνο στην peugeot να ρωτήσω λεπτομέρειες και μου είπαν οτι δεν ρυθμίζεται σε ύψος, εμπρός πίσω κτλ και ούτε σηκώνεται προς τα πάνω αν θές. Έχει κανείς τον τεμπέλη της Peugeot? Ισχύει αυτό? Επίσης δεν ρώτησα αν έχει αποθηκευτικό χώρο. Ξέρουμε αν έχει? |
MAD έγραψε: | ||
Ισχυει!!! Τον εχω εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος σαν γνησιο ανταλλακτικο! Αποθηκευτικο χωρο εχει για μικροαντικειμενα αλλα οχι χωρο για καφε... ![]() ![]() ![]() |
ironman02 έγραψε: | ||||
![]() ![]() |
MAD έγραψε: |
Την Πεμπτη στην λεσχη αν ερθεις κανε του ενα test drive στο δικο μου για να δεις αν σε βολευει πριν τον παρεις απο την peugeot ![]() ![]() ![]() |
ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΣΑΙΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΜΑΥΡΟ - - - 9645 08 |
Υφασμάτινος βγαίνει σίγουρα. Για δερμάτινο δεν είμαι σίγουρος.
Αλλά αυτό που μπορεί να σε χαλάσει είναι το ότι 1) σου τρώει τις ποτηροθήκες και 2) δεν σηκώνεται. Είναι μόνιμα κάτω ![]() |
Αυτός δεν είναι ο γνήσιος. Είναι armster. Άλλη μάρκα. Απλά λέει οτι είναι genuine armster. Όπως λέμε levis κτλ ![]() |
Vini έγραψε: | ||
Ναι το είδα και εγώ. Τελικά σίγουρα ο εργοστασιακός δεν σηκώνεται; Τον έχει βάλει κανείς από εδώ μέσα; (πω!πω! και ήμουν έτοιμος να τον παραγγείλω σήμερα!...) |
Ηρέμησε ρε σύ.. ![]() ![]() |
Είναι πιο "εκλεπτυσμένος" ο εργοστασιακός.. ![]() |
Ρε παιδιά! Στο installation λέει ότι σηκώνεται όρθιος ο τεμπέλης...!...
Μάλιστα πρέπει να ανοιχτούν δύο τρύπες με τον τεμπέλη όρθιο... ![]() Βιδώνει σε κεντρική μεγάλη βίδα πάνω στο σασί!... Είναι στην ποτηροθήκη την πίσω. Εχει καλυμματάκι εκεί. Επίσης βιδώνει και σε ακόμη δύο βίδες οι οποίες με κάλυμμα κρύβονται μετά την τοποθέτηση. Ωραία κατασκευή και τρόπος τοποθέτησης. |
Κάπου είδα οτι αυτή τη περίοδο έχει και έκπτωση σε αξεσουάρ και εργασία. Μετράει.. ![]() |
Vini έγραψε: | ||
Ναι ε; Καλή φάση! ... Που το είδες αυτό;;;;;;... Όπως κατάλαβες με ενδιαφέρει... ![]() |
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=210017&cid=12 25%! ![]() |
Vini έγραψε: | ||||||
Με φτιάχνεις πολύ άσχημα! Μα πολύ άσχημα!!!!! Είσαι κορυφαίος ρε συ!!!! ![]() |
Παράθεση: |
Και εγώ αυτό σαν να είδα. Τον δείχνει σηκωμένο ή με γελάνε τα μάτια μου? ![]() Δε μπορώ να καταλάβω..Μερικές σελίδες πίσω είχα ρωτήσει τον MAD (μάκης) που τον έχει βάλει και είπε οτι δεν σηκώνεται..Μήπως του έβαλαν κανέναν άλλο? wtf??!! |
king207cc έγραψε: |
Nτροπή ![]() |
king207cc έγραψε: | ||
Nτροπή ![]() |
MAD έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μαριάνα έγραψε: |
Σαν πολύ τραγικά να στα περιέγραψαν αλλά κι εγώ που σκεφτόμουν να βάλω τον ''τεμπέλη'' μάλλον το αφήνω... |
kostas207rc έγραψε: |
Έχει βάλει ο Μάκης (MAD) ας μας πει
αν και εγώ λίγο που το είδα καλό ήτανε και βολικό σχετικά |
Ο εργοστασιακος τεμπελης θέλει προσοχή στον να μη σπάσει ο μηχανισμός που σηκώνεται.... Στηρίζεται σε 2 βιδες ΌΧΙ σε μια!! Δεν κουνιέται τόσο πολύ.... Απο ποιότητα κατα την δικιά μου άποψη είναι πολύ καλή!! Μιας και after market πράγματα Εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα ποτε! Τιμη αν θυμάμαι Καλά γύρο στα 130 ευρω!! |
MAD έγραψε: |
Οκ αν σου αρέσει και σαν ποιότητα και σαν λειτουργικότητα ο aftermarket Καλά έκανες και τον πήρες!
Απλά η γνώμη μου είναι ότι δεν παίρνεις τον τεμπελη για να Στηρίζεται κανεις όπως στην φωτογραφία!!! |
manaros έγραψε: |
λοιπον οι φωτο που υποσχεθηκα!!
αποθηκευτικος χωρος http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/130.jpg τεμπελης πανω http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/132.jpg χρωματικη διαφορα http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/134.jpg τεμπελης στην θεση του! http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/135.jpg τεμπελης απο κοντα http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/126.jpg το μονο που δεν εβγαλα ειναι με τον τεμπελη να τον εχω επιμηκυνει,δηλ το δερματινο μερος ερχεται 5 ποντους μεγιστο προς το χειροφρενο!!αυτα!!!! |
Έχει βάλει ο Manos στην 2η σελίδα του θέματος. ![]() Ακριβώς τον ίδιο έχω και εγώ μόνο που η βάση είναι μαύρη εντελώς. |
dj lestat έγραψε: |
Τώρα τον έχω εκτός αυτοκινήτου.Αν θέλετε φωτό απο το σπασμένο τεμπέλη πείτε μου. |
dj lestat έγραψε: |
Αμα κάποιος βάλει το χέρι του πάνω στο τεμπέλη για να βγεί απο το αυτοκίνητο σαν κόντρα ,υπάρχει πιθανότητα να σπάσει.Επίσης στα πλυντήρια δεν τον προσέχουν.Αν η βάση του τεμπέλη ήταν σιδερένια ή κάτι αντίστοιχο δεν θα είχε το κίνδυνο να σπάσει.Τώρα τον έχω εκτός αυτοκινήτου.Αν θέλετε φωτό απο το σπασμένο τεμπέλη πείτε μου. |
Vini έγραψε: | ||||
1. Σε μία βίδα στηρίζεται το τούνελ της κονσόλας όχι ο τεμπέλης. ![]() 2. Ο εργοστασιακός τεμπέλης στηρίζεται σε τρεις βίδες. Η μία είναι η βίδα της κονσόλας η οποία αλλάζει και μπαίνει μεγαλύτερη. Οι άλλες δύο βιδώνουν πάνω στο στο πλαστικό τούνελ. ![]() 3. Η σχεδίαση του, λόγω ύψους είναι ευαίσθητη για αυτό το λόγο στις οδηγίες χρήσης αναφέρει καθαρά ότι απαγορεύεται να στηρίζεται κάποιος πάνω στο τεμπέλη ή να ρίχνει βάρος. ![]() Αυτά για μένα ήταν αρκετά για να μην τον επιλέξω. |
portioli έγραψε: |
ερωτηση : αυτος ειναι ο εργοστασιακος "τεμπελης" που τοποθετει και η Lion ?? ειμαι ετοιμος να τον παραγγειλω (μου ειπαν 159ευρω + 30 τοποθετηση)αλλα με εχετε λιγο μπερδεψει,ο ενας γραφει οτι ειναι ικανοποιημενος,ο αλλος λεει οτι τριζει.. εχει καμια σχεση με του 308 ? (κορυφη) |
notis1313 έγραψε: |
εγω τον εργοστασιακο ειχα βαλει και ημουν υπερευχαριστημενος και χωρις τον παραμικρο τριγμο!τον ειχα τοποθετησει πριν 2 χρονια με 140 ευροπουλα! |
notis1313 έγραψε: |
ναι αυτον τις φωτο εβαλα στην πεζο που ηταν στην λεωφορο συγγρου μετα το φιξ κατεβαινωντας.βεβαιως τωρα εχει φυγει απο κει,εχει παρει στις αρχες λ.αμφιθεας!τριγμους μηδεν και τιμη 140 πριν δυο χρονια!μηπως τωρα εχει ανεβει το φπα εξ ου και η αυξημενη τιμη που σου ειπαν??? |
Καταλαβαίνει κανείς αν αυτός ο τεμπέλης απλά μπαίνει στις ποτηροθήκες ή χρειάζεται και βίδωμα? ![]() |
Στις ποτηροθηκες μπαίνει και χρειάζεται και βιδωμα με 2 βιδες!! Έχει το σετακι!! |
Ωραίο φαίνεται. Δεν είναι πολύ χοντράδι! Οι βίδες ξέρεις που πάνε? Από πάνω βιδώνουν, μέσα στις ποτηροθήκες ή στο πλάι? ![]() Είναι λίγο χοντράδι η βάση του βασικά.. ![]() http://www.ebay.co.uk/itm/160658088705?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 |
Όντως παρατήρησα οτι είχα ξεχάσει το link. Και λέω τι σκ**ά πώς απάντησε? Υπάρχει και δε το βλέπω?![]() Γιατί ρε σύ ωραίος είναι. Σε σχέση με τον armster ειναι πιο ντελικάτος ![]() Βασικά αυτός σηκώνεται κιόλας ρε γμτ. Ο εργοστασιακός είναι steadyy. |