PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 207 - "Τεμπέλης"

manaros - Παρ 03 Απρ 2009, 16:52:21
Θέμα δημοσίευσης: 207 - "Τεμπέλης"
λοιπον παιδες εχθες τοποθετησα τεμπελη στο 207 μου!(εχω το gt το 2θυρο που δεν εχει εργοστασιακο τεμπελη οπως το πενταθυρο)η αληθεια ειναι πως δυσκολευτηκα αρκετα για να βρω αυτον ακριβως που εψαχνα!!!λογω του δερματος στο αυτοκινητο τον ηθελα δερματινο,να ταιριαζει απολυτα στο αμαξι και να εχει αποθηκευτικο χωρο!τελικα πηρα αυτον

http://www.armster.co.uk/armster_armrest_peugeot_207.htm

εχει ρυθμιση μπρος πισω πανω κατω αποθηκευτικο χωρο καθως επισης σηκωνεται πληρως για να μην ενοχλει καθολου λεβιε και χειροφρενο.
ποιοτικως μου φαινεται πολυ καλος με μονο ελλατωμα οτι εχει μια μικρη διαφορα στο χρωμα της βασης του τεμπελη(μονο το κομματι που βιδωνει στο αμαξι) με το υπολοιπο αμαξι.βεβαια στο σημειο που ειναι δεν φαινεται καν....
για το αν ενοχλει στην οδηγηση θα ελεγα οτι για χαλαρη οδηγηση δεν ενοχλει καθολου!τωρα για λιγο πιο αγριες διαθεσεις,καλο ειναι να ανεβαινει πανω για να μην ενοχλει στις γρηγορες αλλαγες!
μου στοιχισε γυρω στα 100 ευρω και το τοποθετησα μονος μου!
οτι αλλο θελετα ρωτηστε με!!!
android - Παρ 03 Απρ 2009, 17:07:01
Θέμα δημοσίευσης:
καλοριζικος...καλα ακουμπηματα Idea
καλος φαινεται αλλα αν μπορεις βαλε 1-2 φωτο να φανει καλυτερα πανω στο αμαξι
manaros - Παρ 03 Απρ 2009, 17:18:12
Θέμα δημοσίευσης:
θα κοιταξω μηπως αυριο παρω κανα 2 φωτο και τις ανεβασω....αρκει βεβαια καποιος μου πει πως τις ανεβαζω!!!εκτος και αν τις στειλω σε καποιον και τις ανεβασει αυτος!!
amafic - Παρ 03 Απρ 2009, 17:27:39
Θέμα δημοσίευσης:
manaros έγραψε:
αρκει βεβαια καποιος μου πει πως τις ανεβαζω!!!εκτος και αν τις στειλω σε καποιον και τις ανεβασει αυτος!!

Μπορεις να τις ανεβάσεις μέσω του photobucket.com
Είναι δωρεάν η εγγραφή και για να τις ανεβάσεις σου δίνει κατανοητές οδηγίες.
Vini - Παρ 03 Απρ 2009, 17:38:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραίος!...! Πολύ καλό το υποβραχιόνιο!...!

Τέτοιο ήθελα και εγώ ... Sad
Αλλά το 5θυρο έρχεται με δύο υποβραχιόνια μικρά πάνω στα καθίσματα.
Πάντως στην Peugeot μου είπανε (άσχετοι εντελώς) ότι δεν μπαίνει κανονικό υποβραχιόνιο.

Κολοκύθια. Με μία κίνηση βγαίνουν τα εργοστασιακά υποβραχιόνια που είναι πάνω στα καθίσματα και όποιος θέλει βάζει κανονικό στη βάση της κονσόλας. Απλά θα πρέπει να βρει τάπες (βουλώματα) να κλείσει τις τρύπες που αφήνουν τα εργοστασιακά υποβραχιόνια.
Είναι 4 τρύπες οποτε 4 τάπες...

Θέλω και εγώ υποβραχιόνιο με αποθηκευτικό χώρο ... Crying or Very sad
manaros - Παρ 03 Απρ 2009, 17:55:54
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω Τασο!αυριο πιστευω οτι θα τις ανεβασω!!
η αληθεια ειναι οτι εγω παλι ηθελα τα υποβραχιονια στα καθισματα αφου θα ηταν εργοστασιακα.....
τελικα βεβαια μου φαινεται πως ταιριαξε απολυτα με το αμαξι και ο αποθηκευτικος χωρος ειναι μεγαλος ωστε να χωραει τα γυαλια του ηλιου μου+το bluetooth handsfree +το gps....ετσι δεν θα τα ψαχνω πλεον στο ντουλαπακι!!και εχει επενδυση βελουδο απο μεσα για να μην γρατσουναει τα πραγματα!
το μονο που θελω ειναι να κανω πατεντα και να προσαρμοσω 2 δαχτυλιδια στον αποθηκευτικο χωρο για καφεδες αφου μου εφαγε τις κεντρικες ποτηροθηκες!!
Vini - Παρ 03 Απρ 2009, 18:07:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνο μην το ψάχνεις!
Έκανες την καλύτερη δουλειά
Τα υποβραχιόνια του 5θυρου που είναι πάνω στα καθίσματα δεν είναι και πολύ λειτουργικά.

Και ξέρεις γιατί;
Γιατί όταν κινείς το κάθισμα μπροστά, κινείται και το υποβραχιόνιο και έτσι όπως τα έχουν φτιάξει καλύπτουν το χειρόφρενο και δεν μπορείς να το χειριστείς.

Θέλεις και άλλο;
Για να βάλεις και να βγάλεις ζώνη πρέπει να ανεβοκατεβάζεις τα υποβραχιόνια.

Θέλεις και άλλο;
Αν τα καθίσματα είναι σε διαφορετικά σημεία (μπρος-πίσω) ή σε διαφορετικό ύψος τότε τα υποβραχιόνια φαίνονται ΚΑΚΑΣΧΗΜΑ. ΧΑΛΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.

Θέλεις και άλλο;
Ψάχνω ένα αποθηκευτικό σημείο να βάλω δύο πράγματα που να κλείνει και δεν έχει τίποτα. Το υποβραχιόνιο που πήρες έχει τον αποθηκευτικό χώρο από κάτω που βάζεις ότι γουστάρεις!...!!

Την καλύτερη δουλειά έκανες!
Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
android - Παρ 03 Απρ 2009, 18:16:33
Θέμα δημοσίευσης:
αν βρεις ενα σεικερ που να καθετε σφυνα στην πορτα σου ειναι καλουτσικη θεση για καφε....αρκει να μην ειναι μεταλικο κ στο γεμιση γρατζουνιες κ να ναι σιγουρα σφυνα αλλιως θα καθαριζεις καφεδες....η θεση πισω απο τον τεμπελη που δειχνουν τα σχεδια υπαρχη για ποτηρι κ κανει δουλεια ε?
amafic - Παρ 03 Απρ 2009, 18:24:11
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Πάντως στην Peugeot μου είπανε (άσχετοι εντελώς) ότι δεν μπαίνει κανονικό υποβραχιόνιο.

Όταν είχαμε πρόσβαση στο service box της peugeot εμείς οι κοινοί θνητοί Laughing είχα βρει στα αξεσουάρ για το 207 υποβραχιόνιο σαν του Μάνου, με αποθηκευτικό χώρο και τιμή (αν θυμάμαι καλά) 130euro.
notis1313 - Παρ 03 Απρ 2009, 18:55:43
Θέμα δημοσίευσης:
μπραβο μαγκακο ωραιο το υποβραχιονιο!!!εχω βαλει κ εγω το γνησιο της peugeot, το πληρωσα 160 ευρω , εχει αποθηκευτικο χωρο αλλα δεν ειναι απο πανω δερματινο αλλα υφασματινο!το δερματινο ειναι πιο ωραιο τελικα Wink
207 GT HRAKLEIO - Παρ 03 Απρ 2009, 23:07:51
Θέμα δημοσίευσης:
Μια χαρά φαίνεται φιλαράκο!!!! Laughing
Καλορίζικο!
Εγώ έχω το 5θυρο GT και τα εργοστασιακά υποβραχιονια δεν βολεύουν καθόλου.. Crying or Very sad
Όταν είχα παραγγείλει το λιονταράκι μου τους είπα οτι ήθελα τεμπέλη κανονικό και μου είχαν πεί οτι καλύτερα να αφήσω το εργοστασιακό γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να μου σκίσουν καθίσματα για να τοποθετηθεί ο μεγάλος..Τη τύφλα τους δε ξέρουν, όλο παραμύθι μας πουλάνε οι μ@λ@κες!!!
manaros - Σαβ 04 Απρ 2009, 00:52:41
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω πολυ παιδια!Πισω δυστυχως αυτο που δειχνει η εικονα δεν ειναι θεση για καφε αλλα μια μικρη θηκη για να ακουμπας κερματα η μικροαντικειμενα.για το σεικερ,μαλλον δεν θα με βολεψει γιατι αυτο που θελω ειναι το καλοκαιρακι να βαζω τον καφε μου που θα αγοραζω απο εξω στην ποτηροθηκη να πηγαινω για το μπανιο μου!αν καταφερω την πατεντα με τα δαχτυλιδια θα ειναι πολυ καλο γιατι και ακινδυνο για να χυθουν οι καφεδες θα ειναι και θα τα βαζω βγαζω οποτε θελω!!
Vini - Σαβ 04 Απρ 2009, 10:54:23
Θέμα δημοσίευσης:
amafic έγραψε:
Vini έγραψε:

Όταν είχαμε πρόσβαση στο service box της peugeot εμείς οι κοινοί θνητοί Laughing είχα βρει στα αξεσουάρ για το 207 υποβραχιόνιο σαν του Μάνου, με αποθηκευτικό χώρο και τιμή (αν θυμάμαι καλά) 130euro.

Όταν είχατε πρόσβαση;Γιατί τώρα δεν έχετε;

Εγώ πάντως έχω ... αλλά δεν μου βγάζει τιμές Confused
Και τους βρήκα τους τεμπέλιδες ...

Είναι αυτοί:

ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΣΑΙΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ
ΜΑΥΡΟ - - - 9645 08
ΕΚΡΟΥ - - - 9645 09

Smile
Vini - Σαβ 04 Απρ 2009, 10:57:15
Θέμα δημοσίευσης:
207 GT HRAKLEIO έγραψε:

Εγώ έχω το 5θυρο GT και τα εργοστασιακά υποβραχιονια δεν βολεύουν καθόλου.. Crying or Very sad

Και εσύ 5θυρο ε;
Τι θα κάνουμε με το υποβραχιόνιο;
Τα εργοστασιακά βγαίνουν πανεύκολα. Εγω θα κοιτάξω να δω μπας και βάλω κλασσικό τεμπέλη.

Γιατί σου είπαν ότι πρέπει να σκίσουν τα καθίσματα; Question
lionking(t) - Σαβ 04 Απρ 2009, 11:50:00
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο,για να δεις τιμες απο τα αξεσουαρ,πρεπει να μπεις στο service box και να γραψεις το κωδικο ανταλλακτικου,και στο καλαθι αγορων σου βγαζει και τιμη.
Morfeas - Σαβ 04 Απρ 2009, 14:20:32
Θέμα δημοσίευσης: fw
Αυτό που είναι πάνω στα καθίσματα απ’ ότι ξέρω μόνο παραγγελία γίνετε εξαρχής από το εργοστάσιο και ένα άλλο υφασμάτινο που δίνει η αντιπροσωπεία το έβαλα και έσπασε. Είναι τις πλάκας και είναι εξολοκλήρου πλαστικό. 150 έδωσα με την εργασία
Miss 207 GT - Σαβ 04 Απρ 2009, 14:31:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ζήλεψα πολύ τώρα, θα βάλω κι εγώ Wink
3θυρο έχω, ελπίζω να μπει χωρίς πρόβλημα.
manaros - Σαβ 04 Απρ 2009, 20:01:59
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια τον εχω 2 μερες και ειναι μακραν το καλυτερο gadget που εβαλα στο αμαξι μου!!μιλαμε το χαιρομαι απιστευτα!!!επιτελους δεν ψαχνω γυαλια κομπιουτερακια κλπ στο αχανες ντουλαπακι!!!το προτεινω ανεπιφυλακτα!!!!!!!!(οχι αποκλειστικα το συγκεκριμενο,μην κανω και διαφημιση....)
Vini - Σαβ 04 Απρ 2009, 21:16:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε συ Μάνο από που τον αγόρασες;

Από ίντερνετ ή από κατάστημα;
vamvakoolas - Δευ 06 Απρ 2009, 09:53:35
Θέμα δημοσίευσης:
γραφει πιο πανω Hunter
manaros - Δευ 06 Απρ 2009, 10:25:15
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια δεν σας ξεχασα,σημερα λογικα θα ανεβασω τις φωτο!απο Ελλαδα τον πηρα τον τεμπελη
manaros - Δευ 06 Απρ 2009, 16:17:32
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον οι φωτο που υποσχεθηκα!!

αποθηκευτικος χωρος
http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/130.jpg

τεμπελης πανω
http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/132.jpg

χρωματικη διαφορα
http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/134.jpg

τεμπελης στην θεση του!
http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/135.jpg

τεμπελης απο κοντα
http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/126.jpg

το μονο που δεν εβγαλα ειναι με τον τεμπελη να τον εχω επιμηκυνει,δηλ το δερματινο μερος ερχεται 5 ποντους μεγιστο προς το χειροφρενο!!αυτα!!!!
Vini - Δευ 06 Απρ 2009, 16:40:53
Θέμα δημοσίευσης:
Απλά κορυφαίο!...!...! Thumb Left Thumbs Up

Αυτό ήθελα και εγώ ... Embarassed
fynos - Δευ 06 Απρ 2009, 16:43:22
Θέμα δημοσίευσης:
Τι χρώμα είναι αυτό στην βάση ? από ομοιομορφία σκίζουμε . . .
Ετοιμασθείτε για επιπλέον τριγμούς . . .
Laughing
manaros - Δευ 06 Απρ 2009, 17:02:43
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω πολυ Νικο!δυστυχως με το χρωμα το ανεφερα και γω..βεβαια εδω εχει πεσει το φλας πανω και το κανει να φαινεται τοσο εντονα.στην πραγματικοτητα το παρατηρεις αν πεσει εντονο φως πανω του!
εως τωρα παντως ειναι στιβαροτατο και δεν δειχνει να εχει διαθεση να τριξει...
Vini - Δευ 06 Απρ 2009, 17:32:54
Θέμα δημοσίευσης:
Aπό πότε τρίζουν τα υποβραχιόνια; Question Question

Τα υποβραχιόνια δεν τρίζουν... Εχω κάνει διατριβή με τα υποβραχιόνια... Laughing

Οσο για την μικρή διαφορά στο χρώμα είναι λεπτομέρειες. Το θέμα είναι ότι μπήκε υποβραχιόνιο με δέρμα και ιδιαίτερα όμορφο.

Ετσι και κάνεις ταξιδάκι θα το εκτιμήσεις πολύ το υποβραχιόνιο...!...!
Persis9 - Δευ 06 Απρ 2009, 18:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια επειδη δεν έχω πρόσβαση στο service box υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για να το παραγγείλω;;
επειδή θέλω να πάρω και ένα για corsa opc!!
Angry_Punisher - Δευ 06 Απρ 2009, 20:26:59
Θέμα δημοσίευσης: .
Πολυ καλο Man! Very happy Very happy
manaros - Δευ 06 Απρ 2009, 22:58:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω!!
Puzzle - Τρι 07 Απρ 2009, 06:47:42
Θέμα δημοσίευσης:
Να πω πανω σε αυτο το θεμα οτι καλο θα ηταν να τον προσεχετε λιγο το τεμπελη...και τι εννοω...
Σε κολλητο του εκαναν δωρο το τεμπελη στο 207....εκτος του οτι εχασε τις ποτηροθηκες τελειως...μια ομορφη μερα στην εθνικη και ενω κατεβαινε με 150 ο τεμπελης ξεκολλησε και του βρεθηκε στα ποδια...
Ευτυχως παρα του οτι τα εχασε λιγακι μπορεσε και κρατησε το αμαξι στη πορεια του και δεν ειχαμε δυσαρεστα...
Να πω πανω σε αυτο οτι πριν κανα χρονο που πηρε το αμαξι επισημως τεμπελης για 207 δεν υπηρχε και 100% του εβαλαν του 307 με εντελως ψευτοκατασκευη...και του το παρουσιασαν και σαν γνησιο αξεσουαρ 207..
YiannisP - Τρι 16 Ιούν 2009, 21:13:08
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'οτι ειδα υπαρχει και για 307 τετοιος τεμπελης (ψαχνω και γω). Αλλα σου τρωει και τις ποτηροθηκες ΚΑΙ το ντουλαπακι των πισω επιβατων (το οποιο εχει γεμισει η μανα μου με εικονιτσες, αγιασμους, κομποσκυνια και δε συμμαζευεται Razz Razz )

Αρα, ωραιος μεν, αλλα μονο για 207..
kostas82 - Πεμ 29 Οκτ 2009, 22:41:25
Θέμα δημοσίευσης: 207 - τεμπελης για το χερι σε 207 1.6
γεια χαρα σε ολους ξερεις κανενας φιλος αν υπαρχει τεμπελη για το 207 μου ...
και ποσο στοιχιζει.????\

ευχαριστω εκ των προτερων
notis1313 - Πεμ 29 Οκτ 2009, 23:03:23
Θέμα δημοσίευσης:
ναι φιλε μου υπαρχει!τον εβαλα μεσα στην πεζο με κοστος γυρω στα 150 ευρο!
hom - Παρ 30 Οκτ 2009, 02:45:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι φιλε υπαρχει τεμπελης γ το 207 εχς κ εγω απο αντιπροσωπεια βεβαια με κοστος περιπου αν θυμαμαι καλα περιπου στα 135 ευρω.. βρισκεται στον προαιρετικο εξοπλισμο!
Samer - Παρ 30 Οκτ 2009, 11:07:26
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.armster.co.uk/armster_armrest_peugeot_207.htm

http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=peugeot+207+armster+armrest&_sacat=See-All-Categories

Το κανεις μονο σου, θελει 15 λεπτα.
manaros - Παρ 30 Οκτ 2009, 14:46:07
Θέμα δημοσίευσης:
οπως και εδω θα τον δεις που τον εχω τοποθετησει στο δικο μου!

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=15972
garrett156 - Πεμ 07 Ιαν 2010, 16:45:28
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι το μονο πραγμα που πραγματικα μου λειπει στο rc...εχει βαλει κανεις σε rc?μου φαινετε πολυ παραταιρο σε σχεση με το υφασμα στα μπακετ του rc κ επισης κανενα αλλο απο αυτο που εχει ο φιλος στις φωτο ποιο πανω υπαρχει;ψιλοψευτικο μου κανει.
manaros - Πεμ 07 Ιαν 2010, 23:05:34
Θέμα δημοσίευσης:
στο rc δεν ξερω αν ταιριαζει απολυτα οπως στο gt.σαν ποιοτητα,επειδη το εψαξα πολυ,ηταν οτι καλυτερο βρηκα..συγκρινεται σχεδον με εργοστασιακους τεμπεληδες που ειναι ενσωματωμενη στην κεντρικη κονσολα αναμεσα στα καθισματα!
ισως για το rc πρεπει να ψαξεις τεμπελη με alcantara δερμα!
garrett156 - Τρι 12 Ιαν 2010, 19:23:20
Θέμα δημοσίευσης:
ναι μαλλον ετσι πρεπει να γινει....σιγουρα θα κανει κακο μπαμ το δερμα διπλα απο αλκανταρα
ironman02 - Δευ 03 Μάϊ 2010, 11:42:17
Θέμα δημοσίευσης:
Σκέφτομαι να βάλω τεμπέλη και εγώ στο 207 και έλεγα να βάλω της μαμάς του, αλλά πήρα τηλέφωνο στην peugeot να ρωτήσω λεπτομέρειες και μου είπαν οτι δεν ρυθμίζεται σε ύψος, εμπρός πίσω κτλ και ούτε σηκώνεται προς τα πάνω αν θές. Έχει κανείς τον τεμπέλη της Peugeot? Ισχύει αυτό? Επίσης δεν ρώτησα αν έχει αποθηκευτικό χώρο. Ξέρουμε αν έχει?
MAD - Δευ 03 Μάϊ 2010, 21:15:01
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Σκέφτομαι να βάλω τεμπέλη και εγώ στο 207 και έλεγα να βάλω της μαμάς του, αλλά πήρα τηλέφωνο στην peugeot να ρωτήσω λεπτομέρειες και μου είπαν οτι δεν ρυθμίζεται σε ύψος, εμπρός πίσω κτλ και ούτε σηκώνεται προς τα πάνω αν θές. Έχει κανείς τον τεμπέλη της Peugeot? Ισχύει αυτό? Επίσης δεν ρώτησα αν έχει αποθηκευτικό χώρο. Ξέρουμε αν έχει?

Ισχυει!!! Τον εχω εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος σαν γνησιο ανταλλακτικο!
Αποθηκευτικο χωρο εχει για μικροαντικειμενα αλλα οχι χωρο για καφε... Laughing Laughing Laughing
ironman02 - Δευ 03 Μάϊ 2010, 21:17:58
Θέμα δημοσίευσης:
MAD έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Αποθηκευτικο χωρο εχει για μικροαντικειμενα αλλα οχι χωρο για καφε... Laughing Laughing Laughing

Smile Δεν ενοχλεί που δεν ρυθμίζεται?Θα ήθελα να μπορεί να σηκωθεί κτλ.. Cool
MAD - Τρι 04 Μάϊ 2010, 06:54:49
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
MAD έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Smile Δεν ενοχλεί που δεν ρυθμίζεται?Θα ήθελα να μπορεί να σηκωθεί κτλ.. Cool

Να σου πω την αληθεια εκει που ειναι η θεση του ειναι παρα πολυ καλη...
Πιστευω οτι θα σου κανει!!! Rolling eyes
MAD - Τρι 04 Μάϊ 2010, 06:58:36
Θέμα δημοσίευσης:
Την Πεμπτη στην λεσχη αν ερθεις κανε του ενα test drive στο δικο μου για να δεις αν σε βολευει πριν τον παρεις απο την peugeot Laughing Laughing Laughing
ironman02 - Τρι 04 Μάϊ 2010, 08:35:51
Θέμα δημοσίευσης:
MAD έγραψε:
Την Πεμπτη στην λεσχη αν ερθεις κανε του ενα test drive στο δικο μου για να δεις αν σε βολευει πριν τον παρεις απο την peugeot Laughing Laughing Laughing

ok!!! Very happy
Aero21 - Τετ 19 Μάϊ 2010, 09:06:40
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει πουθενά καμία λύση για τις χαμένες ποτηροθήκες? Η λύση του υποβραχιόνιου αυτού είναι τέλεια, έτσι κι αλλιώς οι ποτηροθήκες εκεί είναι άβολες (έχω χύσει πλαστικά ποτήρια....), αλλά δε βλέπω κάπου λύση για τις θήκες που φεύγουν. Η πίσω που μένει δε μου φαίνεται πρακτική πάντως, πιό πολύ για τους πίσω επιβάτες δεν είναι με το πρόσθετο υποβραχιόνιο?
Vini - Δευ 29 Νοέ 2010, 18:05:38
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΣΑΙΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ
ΜΑΥΡΟ - - - 9645 08

Λοιπόν ξεκινώ το Project του τεμπέλη!... Επιτέλους...!...
Το GT μου δυστυχώς έχει αυτά τα μαραφέτια στα καθίσματα.
Τα οποία σίγουρα βγαίνουν. Πανεύκολα. Τα είχε βγάλει ένας ταπετσέρης με μία κίνηση. Προσπάθησα να τα βγάλω, αλλά εγώ δεν τα κατάφερα.
Ξέρει κανείς ποιο είναι το μυστικό;

Λοιπόν όταν βγουν, ευτυχώς έχουν πλαστικά κλειστού τύπου και τα καθίσματα ΔΕΝ φαίνονται άσχημα χωρίς αυτά. Οπότε ο εργοστασιακός τεμπέλης θα μπει όμορφα...

Εσείς τι λέτε; Μήπως μου διαφεύγει κάτι;
Ο εργοστασιακός μαύρος τεμπέλης είναι υφασμάτινος;
(αυτό φυσικά δεν με χαλάει ιδιαίτερα...)
ironman02 - Δευ 29 Νοέ 2010, 19:16:57
Θέμα δημοσίευσης:
Υφασμάτινος βγαίνει σίγουρα. Για δερμάτινο δεν είμαι σίγουρος.

Αλλά αυτό που μπορεί να σε χαλάσει είναι το ότι 1) σου τρώει τις ποτηροθήκες και 2) δεν σηκώνεται. Είναι μόνιμα κάτω Sad
king207cc - Δευ 29 Νοέ 2010, 19:19:49
Θέμα δημοσίευσης:
...και δεν ρυθμίζεται με βάση το κάθισμα!!
Vini - Δευ 29 Νοέ 2010, 19:22:40
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Υφασμάτινος βγαίνει σίγουρα. Για δερμάτινο δεν είμαι σίγουρος.

Αλλά αυτό που μπορεί να σε χαλάσει είναι το ότι 1) σου τρώει τις ποτηροθήκες και 2) δεν σηκώνεται. Είναι μόνιμα κάτω Sad

Δεν σηκώνεται; Confused
Είναι σίγουρο αυτό;

Αυτός εδώ στο ebay λέει ότι πουλάει το γνήσιο τεμπέλη ο οποίος λέει σηκώνεται:

http://cgi.ebay.co.uk/ARMSTER-PEUGEOT-207-06onwards-GENUINE-ARMREST-/270357244534?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3ef28c2a76

(Swivel/Turn up mechanism)

ώπα! Λάθος! σόρυ! αυτός είναι λέει γνήσιος μάρκα ARMSTER!... Σόρυ...
ironman02 - Δευ 29 Νοέ 2010, 19:39:43
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτός δεν είναι ο γνήσιος. Είναι armster. Άλλη μάρκα. Απλά λέει οτι είναι genuine armster. Όπως λέμε levis κτλ Laughing
Vini - Δευ 29 Νοέ 2010, 19:44:35
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Αυτός δεν είναι ο γνήσιος. Είναι armster. Άλλη μάρκα. Απλά λέει οτι είναι genuine armster. Όπως λέμε levis κτλ Laughing

Ναι το είδα και εγώ.
Τελικά σίγουρα ο εργοστασιακός δεν σηκώνεται; Τον έχει βάλει κανείς από εδώ μέσα;

(πω!πω! και ήμουν έτοιμος να τον παραγγείλω σήμερα!...)
ironman02 - Δευ 29 Νοέ 2010, 19:46:28
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Ναι το είδα και εγώ.
Τελικά σίγουρα ο εργοστασιακός δεν σηκώνεται; Τον έχει βάλει κανείς από εδώ μέσα;

(πω!πω! και ήμουν έτοιμος να τον παραγγείλω σήμερα!...)

Ναι σίγουρα το είχα ψάξει. Είχα ρωτήσει και αντιπροσωπεία. Αλλιώς και εγώ θα τον είχα πάρει πριν πολύ καιρό. Αλλά με ξενέρωσε..Razz
Vini - Δευ 29 Νοέ 2010, 19:52:14
Θέμα δημοσίευσης:
Κανένα πρόβλημα!...
Θα πάρω κάποιον από ίντερνετ...
Έχω βρει αυτόν:
http://www.car-armrest-store.com/product/18-3

Περίπου 100euro με δωρεάν μεταφορικά. Λέει ότι είναι μόνο για το 207... Μαύρος δερμάτινος.

Παίζει και αυτός της Armster:

http://www.teamtorquesteer.co.uk/peugeot/peugeot-207-06-front-seat-armrest.html

Που μάλλον είναι ίδιος με του ebay:
http://cgi.ebay.co.uk/ARMSTER-PEUGEOT-207-06onwards-GENUINE-ARMREST-/270357244534?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3ef28c2a76

...
...
...
Ρε παιδάκι μου, πολύ ταλαιπωρία αυτό το 207.
Όσα έχω προσπαθήσει να κάνω το τελευταίο διάστημα όλα πέφτουν στο κενό.
Τζίφος και με το USB, τζίφος και με τον σκατοτεμπέλη.

Αν δεν βγάλω άκρη με αυτά θα το πουλήσω το αυτοκίνητο πολύ σύντομα.
ironman02 - Δευ 29 Νοέ 2010, 19:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ηρέμησε ρε σύ.. Laughing Με το usb τι έγινε? Σου ήρθε η θήκη? Γιατί τζίφος? Smile
Vini - Δευ 29 Νοέ 2010, 20:10:27
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Ηρέμησε ρε σύ.. Laughing Με το usb τι έγινε? Σου ήρθε η θήκη? Γιατί τζίφος? Smile

Να ηρεμήσω; Μπα. Με τίποτα πλέον.
Δεν με έχεις πάρει είδηση στους 4Τροχούς στο φόρουμ. Ήδη έχω ξεκινήσει την γύρα για το επόμενο.

Με το usb τζίφος. Για να περάσει το καλώδιο πρέπει να ξεχαρβαλώσω όλη την κονσόλα/ντουλαπάκια/πλαστικά.

Άσε που έβαλα και καλώδια πάνω από 1 μέτρο για τεστ και το usb τις περισσότερες φορές κολλάει λόγω του καλωδίου. Άλλες φορές την βλέπει την μνήμη άλλες φορές όχι.

Μου αρέσει που παρήγγειλα σαν τον μαλ**α τη θήκη και την επένδυση. Αγόρασα και ένα σωρό κουτάκια και σκατουλάκια και όλα θα πάνε για πέταμα. Έχω σκάσει πάνω από 150euro για αυτήν την ιστορία.

Όλο μαϊμουδιές... Καλά να πάθω. Εγώ φταίω.Με τις μαλ***ες επιλογές που πάω και κάνω και που κάθομαι και "πιστεύω" τον κάθε οπαδό της peugeot.

Τέλος πάντων. Αυτά. Σόρυ για το οφτόπικ και σόρυ για ξέσπασμα.
ironman02 - Δευ 29 Νοέ 2010, 20:19:59
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως για τον τεμπέλη έχω βρεί και αυτόν εδώ http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350415389346&category=72213&_trksid=p5197.c0.m619 που από τις φωτογραφίες τουλάχιστον φαίνεται να γλιτώνεις την πίσω ποτηροθήκη. Έχει στενή σχετικά βάση. Και ρυθμίζεται γενικά σε ύψος και σε μήκος..

Καλός μου φαίνεται..
Vini - Δευ 29 Νοέ 2010, 20:24:23
Θέμα δημοσίευσης:
είναι σαν αυτόν:
http://www.car-armrest-store.com/product/36-2

Το κακό με αυτούς είναι ότι η στερέωσή τους δεν είναι και ιδιαίτερα καλή. Το κενό που αφήνουν πίσω (και μάλλον αφήνουν ελεύθερη ποτηροθήκη) δεν είναι και τόσο καλό. Καλύτερα θα ήταν να αγκάλιαζαν και τις ποτηροθήκες για καλύτερη στερέωση (κούμπωμα).
Το θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι θα αρχίσουν να κουνιούνται αριστερά-δεξιά.
ironman02 - Δευ 29 Νοέ 2010, 20:32:00
Θέμα δημοσίευσης:
O armster είναι έτσι που λές αλλά μου φαίνεται λίγο χοντράδι ρε παιδί μου..

Εκτός και αν είναι η ιδέα μου.. Smile

Vini - Δευ 29 Νοέ 2010, 20:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
Χοντράδι αλλά αγγαλιάζει όλη την κονσόλα. Βασικό, βασικότατο για να μην διαλυθεί το τελείωμα της κονσόλας και να μην βγάλει και τριγμούς.
Ίσως για αυτό το λόγο ο εργοστασιακός δεν κουνιέται καθόλου και είναι σταθερός. Ίσως να πήραν είδηση ότι η κονσόλα είναι "ευαίσθητη"...

Εδώ ο εργοστασιακός:

ironman02 - Δευ 29 Νοέ 2010, 20:38:43
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Χοντράδι αλλά αγγαλιάζει όλη την κονσόλα. Βασικό, βασικότατο για να μην διαλυθεί το τελείωμα της κονσόλας και να μην βγάλει και τριγμούς.
Ίσως για αυτό το λόγο ο εργοστασιακός δεν κουνιέται καθόλου και είναι σταθερός. Ίσως να πήραν είδηση ότι η κονσόλα είναι "ευαίσθητη"...

Εδώ ο εργοστασιακός:

Είναι πιο "εκλεπτυσμένος" ο εργοστασιακός.. Rolling eyes
Vini - Δευ 29 Νοέ 2010, 20:52:36
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:

Είναι πιο "εκλεπτυσμένος" ο εργοστασιακός.. Rolling eyes

Ποιο εκλεπτυσμένος, κάθεται καλύτερα πάνω στη βάση, αφήνει καλύτερο κενό για το χειρόφρενο.

Και αν τον προσέξεις καλά επειδή καλύπτει τις ποτηροθήκες πάει μέχρι πίσω που σημαίνει ότι αν πας εντελώς πίσω το κάθισμα πάντα θα έχεις δίπλα σου επιφάνεια για το χέρι.

Επιπλέον όσοι κάθονται στο πίσω κάθισμα θα βλέπουν εννιαία κονσόλα μονοκόμματη...

Εμένα δεν με ενδιαφέρει και πολύ αν δεν ανεβαίνει πάνω-κάτω. Ούτε με ενδιαφέρουν οι ποτηροθήκες. Με ενδιαφέρει ο αποθηκευτικός χώρος και η συμβατότητα. Να ταιριάζει καλά.

Επίσης επειδή θα είναι υφασμάτινος ούτε αυτό με ενδιαφέρει. Έχω μαγαζί που θα μου φτιάξει σπέσιαλ καλυματάκι δερμάτινο.

Μάλλον θα προτιμήσω τον εργοστασιακό.

Ο Armster έχει και το θέμα του χρώματος της βάσης... Διαφορετική απόχρωση. Ψιλοάσχετο...
ironman02 - Δευ 29 Νοέ 2010, 21:03:24
Θέμα δημοσίευσης:
Βιδωτός είναι και αυτός φαντάζομαι ε? Δεν υπάρχει περίπτωση να σφηνώνει στις ποτηροθήκες ή κάτι τέτοιο? Γιατί όπως τον βλέπω ακουμπάει μόνο από πάνω.
Vini - Δευ 29 Νοέ 2010, 21:08:04
Θέμα δημοσίευσης:
Κατέβασα τις οδηγίες χρήσης!
Τα έχει όλα με εικόνες!!!!

http://public.servicebox.peugeot.com/docapv/AP/img/secom/fichiersFiche/ACC/CEN/09/0000964509/9645.08.09.pdf

Το μελετάω τώρα. Απόψεις σε λίγο!!!!
Vini - Δευ 29 Νοέ 2010, 21:15:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά! Στο installation λέει ότι σηκώνεται όρθιος ο τεμπέλης...!...
Μάλιστα πρέπει να ανοιχτούν δύο τρύπες με τον τεμπέλη όρθιο...
Shocked
Βιδώνει σε κεντρική μεγάλη βίδα πάνω στο σασί!... Είναι στην ποτηροθήκη την πίσω. Εχει καλυμματάκι εκεί.
Επίσης βιδώνει και σε ακόμη δύο βίδες οι οποίες με κάλυμμα κρύβονται μετά την τοποθέτηση.

Ωραία κατασκευή και τρόπος τοποθέτησης.
ironman02 - Δευ 29 Νοέ 2010, 21:24:20
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Ρε παιδιά! Στο installation λέει ότι σηκώνεται όρθιος ο τεμπέλης...!...
Μάλιστα πρέπει να ανοιχτούν δύο τρύπες με τον τεμπέλη όρθιο...
Shocked
Βιδώνει σε κεντρική μεγάλη βίδα πάνω στο σασί!... Είναι στην ποτηροθήκη την πίσω. Εχει καλυμματάκι εκεί.
Επίσης βιδώνει και σε ακόμη δύο βίδες οι οποίες με κάλυμμα κρύβονται μετά την τοποθέτηση.

Ωραία κατασκευή και τρόπος τοποθέτησης.

Και εγώ αυτό σαν να είδα. Τον δείχνει σηκωμένο ή με γελάνε τα μάτια μου? Confused Δε φαίνεται και τέλεια αν είναι ή δεν είναι αλλά νομίζω ότι είναι.
Δε μπορώ να καταλάβω..Μερικές σελίδες πίσω είχα ρωτήσει τον MAD (μάκης) που τον έχει βάλει και είπε οτι δεν σηκώνεται..Μήπως του έβαλαν κανέναν άλλο? wtf??!!
Vini - Δευ 29 Νοέ 2010, 21:33:23
Θέμα δημοσίευσης:
Το παλικάρι απαντά μάλλον αόριστα ή ίσως δεν έχει πάρει είδηση ότι σηκώνεται όρθιος ο τεμπέλης.

Από την άλλη στις φωτογραφίες της εγκατάστασης δείχνει καθαρά ότι θα πρέπει να είναι όρθιος για να μπει τρυπάνι να ανοιχτούν τρύπες. Αλλιώς δεν μπαίνει. Απλό.

Ορίστε και η φωτό:

ironman02 - Δευ 29 Νοέ 2010, 21:36:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ακόμα και από την αντιπροσωπεία δηλαδή μπαρούφες λένε... Evil

Αμάν με αυτούς τους λαλάκες δεν τους αντέχω πιά....

Μπράβο ρε nick! Good Job! Thumb right Παίζει να τον βάλω και εγώ τώρα.

Λίγο οι τρύπες στην κονσόλα πονέσανε στο μάτι αλλά οκ... Laughing
Vini - Δευ 29 Νοέ 2010, 21:37:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα τον παραγγείλω άμεσα... ίσως και αύριο. Άλλωστε πρέπει να πάω να πάρω και την θήκη .. Laughing

... ίσως τελικά να μην το πουλήσω το 207 ... για να δούμε ... Cool
ironman02 - Δευ 29 Νοέ 2010, 21:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
Κάπου είδα οτι αυτή τη περίοδο έχει και έκπτωση σε αξεσουάρ και εργασία. Μετράει.. Smile
Vini - Δευ 29 Νοέ 2010, 21:39:49
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Κάπου είδα οτι αυτή τη περίοδο έχει και έκπτωση σε αξεσουάρ και εργασία. Μετράει.. Smile

Ναι ε; Καλή φάση! ...

Που το είδες αυτό;;;;;;... Όπως κατάλαβες με ενδιαφέρει... Exclamation
ironman02 - Δευ 29 Νοέ 2010, 21:41:32
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Ναι ε; Καλή φάση! ...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=210017&cid=12

25%! Very happy
ironman02 - Δευ 29 Νοέ 2010, 21:43:03
Θέμα δημοσίευσης:
Α και εδώ http://www.peugeot.gr/aftersales/offers/winter_checkup.php Very happy
Vini - Δευ 29 Νοέ 2010, 21:43:26
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Vini έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Ναι ε; Καλή φάση! ...

25%! Very happy

Με φτιάχνεις πολύ άσχημα! Μα πολύ άσχημα!!!!!

Είσαι κορυφαίος ρε συ!!!! Worthy
nOkpos - Δευ 29 Νοέ 2010, 22:23:07
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
ironman02 έγραψε:
Vini έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Ναι ε; Καλή φάση! ...

25%! Very happy

Με φτιάχνεις πολύ άσχημα! Μα πολύ άσχημα!!!!!

Είσαι κορυφαίος ρε συ!!!! Worthy

20% ειναι η εκπτωση οχι 25% Wink

αλλα εινα καλο Wink
ironman02 - Δευ 29 Νοέ 2010, 22:25:15
Θέμα δημοσίευσης:
Έως 20% έκπτωση σε επιλεγμένα ανταλλακτικά:
Μπαταρία • Αμορτισέρ • Μίζα, δυναμό • Πολλαπλασιαστές • Μπουζί • Υαλοκαθαριστήρες & υγρά υαλοκαθαριστήρων • Υγρό κυκλώματος ψύξης • Φίλτρα αέρα & λαδιού • Λάμπες & φωτιστικά σώματα

Έως 25% έκπτωση στα αξεσουάρ, στην εργασία τοποθέτησής τους & στα ποδήλατα Peugeot.

Ο τεμπέλης φαντάζομαι είναι αξεσουάρ...

Τώρα το "εώς" φοβάμαι λιγάκι...Τι εννοεί ο ποιητής? 1% σε όλα και 25% σε ένα συγκεκριμένο πράγμα? Laughing
king207cc - Τρι 30 Νοέ 2010, 00:05:08
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Και εγώ αυτό σαν να είδα. Τον δείχνει σηκωμένο ή με γελάνε τα μάτια μου? Confused Δε φαίνεται και τέλεια αν είναι ή δεν είναι αλλά νομίζω ότι είναι.
Δε μπορώ να καταλάβω..Μερικές σελίδες πίσω είχα ρωτήσει τον MAD (μάκης) που τον έχει βάλει και είπε οτι δεν σηκώνεται..Μήπως του έβαλαν κανέναν άλλο? wtf??!!

Nτροπή Embarassed ποιανου του τον έβαλαν και δεν του σηκώνεται τώρα?
ironman02 - Τρι 30 Νοέ 2010, 00:08:31
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Worthy Rotfl Rotfl Ha Ha Ha Ha Ha Ha
MAD - Τρι 30 Νοέ 2010, 22:35:59
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
Παράθεση:

. Laughing Laughing Laughing Εμενα μάλλον θα εννοείτε!!! Δεν μου σηκώνεται!!!!!! Laughing Laughing Laughing
ironman02 - Τετ 01 Δεκ 2010, 00:24:40
Θέμα δημοσίευσης:
MAD έγραψε:
king207cc έγραψε:
Παράθεση:

. Laughing Laughing Laughing Εμενα μάλλον θα εννοείτε!!! Δεν μου σηκώνεται!!!!!! Laughing Laughing Laughing

Rotfl χαχα! Ρε είσαι σίγουρος? Να φωνάξουμε τον ασκητή να σηκώσει τον τεμπέλη! Laughing

Ρε σύ ο παραπάνω φαίνεται σηκωμένος στις photo..Το ίδιο έχεις?

Μήπως αυτός πήρε κανένα μπλέ χάπι?? Laughing
Vini - Τετ 01 Δεκ 2010, 10:05:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε σεις αφήστε τα αστεία και ας επικεντρωθούμε στο θέμα!... Clapping

Λοιπόν μόλις γύρισα από την Peugeot...

Ο άνθρωπος εκεί (από τους παλιότερους και για μένα ο ποιος φιλικός και γνώστης) μου είπε το εξής:

"Αν αγαπάς το αυτοκίνητό σου & είσαι ψείρας ΜΗΝ το βάλεις το υποβραχιόνιο. Θα το μετανιώσεις..."

Το έχουν βάλει σε αρκετά 207. Τα περισσότερα γύρισαν πίσω με προβλήματα τριγμών, σπάσιμο στη βάση της κονσόλας, ξεχαρβάλιασμα.

Θεωρείται "μούφα" εντελώς αξεσουάρ που μόνο ζημιά προκαλεί στο αυτοκίνητο.

Όταν τον ρώτησα αν θα κουνιέται μου είπε:
"Μόλις τοποθετηθεί θα κουνιέται αριστερά δεξιά. Οι βίδες πιάνουν πάνω στα πλαστικά κλιπάκια και η κεντρική μεγάλη βίδα πιάνει σε μία απλή λαμαρινόβιδα και όχι στο σασί"."

Υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Αλλά μου ξεκαθάρισαν ότι θα μπει με δική μου ευθύνη και θα επωμισθώ τα κόστη από βλάβες που μπορεί να συμβούν μετά (σπάσιμο κονσόλας/τούνελ και αλλαγή με καινούρια, σπάσιμο βιδών ή ζημιές στο χειρόφρενο).

Φυσικά έφυγα τρέχοντας... Laughing
Μαριάνα - Τετ 01 Δεκ 2010, 10:08:53
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν πολύ τραγικά να στα περιέγραψαν αλλά κι εγώ που σκεφτόμουν να βάλω τον ''τεμπέλη'' μάλλον το αφήνω...
Vini - Τετ 01 Δεκ 2010, 10:15:33
Θέμα δημοσίευσης:
Μαριάνα έγραψε:
Σαν πολύ τραγικά να στα περιέγραψαν αλλά κι εγώ που σκεφτόμουν να βάλω τον ''τεμπέλη'' μάλλον το αφήνω...

Να σου πω την αμαρτία μου, τους πιστεύω.
Παρόμοιο τεμπέλη, γνήσιο είχα βάλει και στο 206. Από την ώρα που τοποθετήθηκε κουνιόταν αριστερά δεξιά μαζί με τη βάση και τελικά μία μέρα χαλάρωσε η κεντρική βίδα και ξεκίνησα τα βιδώματα...
Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που ερχόντουσαν από το εργοστάσιο με υποβραχιόνιο και μάλλον είχε γίνει εξαρχής ο σχεδιασμός για ύπαρξη υποβραχιονίου.
dimX - Παρ 04 Μάρ 2011, 15:39:54
Θέμα δημοσίευσης: Τεμπέλης και ποτηροθήκες
Καλησπέρα, έχω το 207 και έχω βάλει τον τεμπέλη της peugeot.Το πρόβλημα είναι οτι έχω χάσει τις ποτηροθήκες...Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ ποτηροθήκες οι οποίες όμως δεν θα είναι αισθητικά άσχημες αλλα και να μην κάνουν ζημιά στο αυτοκίνητο (π.χ στους αεραγωγούς για το συγκεκριμένο είδος θηκών)?
Σχετικά με τον τεμπέλη τον εβαλα μολις εχθές, απο την peugeot μου είπαν οτι ειναι καινούριο μοντέλο και ότι έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το "τρίξιμο" που παρουσίαζε το παλιο. Επίσης υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης του τεμπέλη (όχι του ύψους). Αν και ο καιρός θα δείξει εκ πρώτης όψεως είμαι ευχαριστημένος.
Tzive - Σαβ 05 Μάρ 2011, 02:05:57
Θέμα δημοσίευσης:
μπορεις να μας πεις και μια τιμη για τον "καινουργιο τεμπελη" ???
Vini - Σαβ 05 Μάρ 2011, 10:55:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ότι "τεμπέλη" και να βάλετε στο 207 θέλει πολύ προσοχή η χρήση του.

Η κονσόλα στο τελείωμα εκεί που είναι οι ποτηροθήκες στηρίζεται όλη σε μία μόλις βίδα...

Ο "τεμπέλης" επιβαρύνει την κονσόλα ειδικά αν αρχίσει κάποιος και τον σπρώχνει αριστερά-δεξιά. Θα αρχίσει όλη κονσόλα να κουνιέται...

Έχω βάλει και εγώ (ευτυχώς όχι της Peugeot, γιατί είναι μούφα εντελώς) αλλά της Armster και είναι φανερό ότι θέλει προσοχή.
kostas207rc - Σαβ 05 Μάρ 2011, 13:59:16
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει βάλει ο Μάκης (MAD) ας μας πει
αν και εγώ λίγο που το είδα καλό ήτανε και βολικό σχετικά
MAD - Σαβ 05 Μάρ 2011, 15:56:30
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:

Ο εργοστασιακος τεμπελης θέλει προσοχή στον να μη σπάσει ο μηχανισμός που σηκώνεται....
Στηρίζεται σε 2 βιδες ΌΧΙ σε μια!!
Δεν κουνιέται τόσο πολύ....
Απο ποιότητα κατα την δικιά μου άποψη είναι πολύ καλή!!
Μιας και after market πράγματα Εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα ποτε!
Τιμη αν θυμάμαι Καλά γύρο στα 130 ευρω!!
Vini - Σαβ 05 Μάρ 2011, 17:56:54
Θέμα δημοσίευσης:
MAD έγραψε:
kostas207rc έγραψε:

Ο εργοστασιακος τεμπελης θέλει προσοχή στον να μη σπάσει ο μηχανισμός που σηκώνεται....

1. Σε μία βίδα στηρίζεται το τούνελ της κονσόλας όχι ο τεμπέλης.

2. Ο εργοστασιακός τεμπέλης στηρίζεται σε τρεις βίδες.
Η μία είναι η βίδα της κονσόλας η οποία αλλάζει και μπαίνει μεγαλύτερη.
Οι άλλες δύο βιδώνουν πάνω στο στο πλαστικό τούνελ.

3. Η σχεδίαση του, λόγω ύψους είναι ευαίσθητη για αυτό το λόγο στις οδηγίες χρήσης αναφέρει καθαρά ότι απαγορεύεται να στηρίζεται κάποιος πάνω στο τεμπέλη ή να ρίχνει βάρος.

Αυτά για μένα ήταν αρκετά για να μην τον επιλέξω.
MAD - Κυρ 06 Μάρ 2011, 11:16:41
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ αν σου αρέσει και σαν ποιότητα και σαν λειτουργικότητα ο aftermarket Καλά έκανες και τον πήρες!
Απλά η γνώμη μου είναι ότι δεν παίρνεις τον τεμπελη για να Στηρίζεται κανεις όπως στην φωτογραφία!!!
Vini - Κυρ 06 Μάρ 2011, 11:40:03
Θέμα δημοσίευσης:
MAD έγραψε:
Οκ αν σου αρέσει και σαν ποιότητα και σαν λειτουργικότητα ο aftermarket Καλά έκανες και τον πήρες!
Απλά η γνώμη μου είναι ότι δεν παίρνεις τον τεμπελη για να Στηρίζεται κανεις όπως στην φωτογραφία!!!

Σίγουρα ο καθένας επιλέγει αυτό που του αρέσει και τον βολεύει...

Το καλό είναι ότι βρίσκουμε λύσεις... Smile
MAD - Κυρ 06 Μάρ 2011, 13:33:29
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb Left
dimX - Δευ 14 Μάρ 2011, 10:46:06
Θέμα δημοσίευσης:
Αρχική τιμή που μου είπανε στην αντιπροσωπεία μαζι με τα εργατικά ήταν 190 euro.Τελικα πλήρωσα 155 euro.
dj lestat - Δευ 06 Ιούν 2011, 11:45:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ έχω βάλει το γνωστό armrest για Peugeot 207 "http://www.amazon.co.uk/Armster-Centre-Armrest-Peugeot-207/dp/B002W7XXSA" και μου έσπασαν οι πλαστικές βάσεις που σηκώνεται ο τεμπέλης.Δεν το συνιστώ.Είναι ευαίσθητο .
Όσο για τις ποτηροθήκες πήρα απο "πακιστανό" αυτές που έχουν αυτοκόλλητο απο κάτω και τις έβαλα στις πόρτες μέσα στο κάτω κενό που έχουν.Αρκετά πρακτικό.
Vini - Δευ 06 Ιούν 2011, 19:08:33
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked
Πως γίνεται να έσπασαν οι βάσεις; Μόνο με κλωτσιά ή μπουκέτο προς τα πίσω θα έσπαγε το καπάκι. Εγώ το έχω τόσο καιρό και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό.

Πάντως διαπίστωσα ότι στην αγορά κυκλοφορεί και armster μαϊμού. Βρήκα τέτοια μαϊμού σε μαγαζί εδώ στην Αθήνα και στο ίντερνετ από ρουμάνους πωλητές στο ebay.

Η μαϊμού κοστίζει περί τα 80euro
manaros - Δευ 06 Ιούν 2011, 22:38:56
Θέμα δημοσίευσης:
παντως και γω που τον εχω και μαλλον ειμαι και ο πρωτος που τον εβαλε στο 207 δεν εχω κανενα παραπονο...ουτε τριζει ουτε τιποτα!!
ironman02 - Δευ 06 Ιούν 2011, 23:10:43
Θέμα δημοσίευσης:
Βάλτε ρε παιδιά καμιά photo από τους τεμπέληδες σας να δούμε πως φαίνονται! Smile
Vini - Τρι 07 Ιούν 2011, 08:52:35
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει βάλει ο Manos στην 2η σελίδα του θέματος. Wink
Ακριβώς τον ίδιο έχω και εγώ μόνο που η βάση είναι μαύρη εντελώς.

manaros έγραψε:
λοιπον οι φωτο που υποσχεθηκα!!

αποθηκευτικος χωρος
http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/130.jpg

τεμπελης πανω
http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/132.jpg

χρωματικη διαφορα
http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/134.jpg

τεμπελης στην θεση του!
http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/135.jpg

τεμπελης απο κοντα
http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/126.jpg

το μονο που δεν εβγαλα ειναι με τον τεμπελη να τον εχω επιμηκυνει,δηλ το δερματινο μερος ερχεται 5 ποντους μεγιστο προς το χειροφρενο!!αυτα!!!!

dj lestat - Τρι 07 Ιούν 2011, 10:28:29
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα κάποιος βάλει το χέρι του πάνω στο τεμπέλη για να βγεί απο το αυτοκίνητο σαν κόντρα ,υπάρχει πιθανότητα να σπάσει.Επίσης στα πλυντήρια δεν τον προσέχουν.Αν η βάση του τεμπέλη ήταν σιδερένια ή κάτι αντίστοιχο δεν θα είχε το κίνδυνο να σπάσει.Τώρα τον έχω εκτός αυτοκινήτου.Αν θέλετε φωτό απο το σπασμένο τεμπέλη πείτε μου.
ironman02 - Τρι 07 Ιούν 2011, 10:48:12
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Έχει βάλει ο Manos στην 2η σελίδα του θέματος. Wink
Ακριβώς τον ίδιο έχω και εγώ μόνο που η βάση είναι μαύρη εντελώς.

Sorry απρόσεχτος! Smile

dj lestat έγραψε:
Τώρα τον έχω εκτός αυτοκινήτου.Αν θέλετε φωτό απο το σπασμένο τεμπέλη πείτε μου.

Τώρα σου έχουν μείνει οι τρύπες στο πλαστικό? Η δε φαίνονται και πολύ?
dj lestat - Τρι 07 Ιούν 2011, 10:52:50
Θέμα δημοσίευσης:
Οι τρύπες δεν φαίνονται πολύ άλλα θα τον φτιάξω τον τεμπέλη και θα τον ξαναβάλω,είναι βολικός.

Το θέμα είναι ότι στην θέση του συνοδηγού βάζεις αρκετά άτομα και κατα πόσο το προσέχει ο καθένας είναι άλλο θέμα. Wink
Vini - Τρι 07 Ιούν 2011, 13:09:19
Θέμα δημοσίευσης:
dj lestat έγραψε:
Αμα κάποιος βάλει το χέρι του πάνω στο τεμπέλη για να βγεί απο το αυτοκίνητο σαν κόντρα ,υπάρχει πιθανότητα να σπάσει.Επίσης στα πλυντήρια δεν τον προσέχουν.Αν η βάση του τεμπέλη ήταν σιδερένια ή κάτι αντίστοιχο δεν θα είχε το κίνδυνο να σπάσει.Τώρα τον έχω εκτός αυτοκινήτου.Αν θέλετε φωτό απο το σπασμένο τεμπέλη πείτε μου.

Αν σου είναι εύκολο βάλε κάποια φωτό γιατί εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει ακριβώς σπάσει...
portioli - Δευ 04 Ιούλ 2011, 18:44:46
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
MAD έγραψε:
kostas207rc έγραψε:

1. Σε μία βίδα στηρίζεται το τούνελ της κονσόλας όχι ο τεμπέλης.

2. Ο εργοστασιακός τεμπέλης στηρίζεται σε τρεις βίδες.
Η μία είναι η βίδα της κονσόλας η οποία αλλάζει και μπαίνει μεγαλύτερη.
Οι άλλες δύο βιδώνουν πάνω στο στο πλαστικό τούνελ.

3. Η σχεδίαση του, λόγω ύψους είναι ευαίσθητη για αυτό το λόγο στις οδηγίες χρήσης αναφέρει καθαρά ότι απαγορεύεται να στηρίζεται κάποιος πάνω στο τεμπέλη ή να ρίχνει βάρος.

Αυτά για μένα ήταν αρκετά για να μην τον επιλέξω.

ερωτηση : αυτος ειναι ο εργοστασιακος "τεμπελης" που τοποθετει και η Lion ??
ειμαι ετοιμος να τον παραγγειλω (μου ειπαν 159ευρω + 30 τοποθετηση)αλλα με εχετε λιγο μπερδεψει,ο ενας γραφει οτι ειναι ικανοποιημενος,ο αλλος λεει οτι τριζει..
εχει καμια σχεση με του 308 ? (κορυφη)
Vini - Δευ 04 Ιούλ 2011, 19:53:40
Θέμα δημοσίευσης:
portioli έγραψε:

ερωτηση : αυτος ειναι ο εργοστασιακος "τεμπελης" που τοποθετει και η Lion ??
ειμαι ετοιμος να τον παραγγειλω (μου ειπαν 159ευρω + 30 τοποθετηση)αλλα με εχετε λιγο μπερδεψει,ο ενας γραφει οτι ειναι ικανοποιημενος,ο αλλος λεει οτι τριζει..
εχει καμια σχεση με του 308 ? (κορυφη)

1. Αυτός είναι
2. Πολλά λεφτά σου είπαν. Εμένα μου είχαν πει 140euro με τοποθέτηση.
3. Δεν νομίζω να έχει καμιά σχέση με τον (ποιοτικό και τεράστιο) τεμπέλη του 308.
4. Στο συνεργείο τον "ψιλοθάψανε". Δεν μου είπαν καλά λόγια. Είπαν για τριγμούς στο τελείωμα της κονσόλας από το κούνημα αριστερά δεξιά. Σε κάποια 207 λένε ότι έσπασε η (μοναδική) βίδα που στερεώνει τη κονσόλα αλλά και τον τεμπέλη στο σασί.
Ωστόσο κάποια παιδιά τον έχουν βάλει εδώ και λένε ότι είναι ευχαριστημένοι.
notis1313 - Τρι 05 Ιούλ 2011, 12:25:53
Θέμα δημοσίευσης:
εγω τον εργοστασιακο ειχα βαλει και ημουν υπερευχαριστημενος και χωρις τον παραμικρο τριγμο!τον ειχα τοποθετησει πριν 2 χρονια με 140 ευροπουλα!
portioli - Τρι 05 Ιούλ 2011, 23:12:18
Θέμα δημοσίευσης:
δεν μπορω να καταλαβω αν στην lion κανουν διακρισεις στους πελατες η εχουν αυξηση,γιατι τις τιμες τις πηρα τηλεφωνικως χτες Confused αλλο 140 και αλλο 200

παντως στο συνεργειο τους που ρωτησα μηπως παρουσιαζει τριγμους κτλ μου ειπαν οτι το βαζουν σε πολλα 207 και γενικα ειναι μια χαρα ..

τεσπα τελικα θα περιμενω να δω κανενα τεμπελη απο κοντα για να εχω και προσωπικη αποψη,γιατι μετα την τοποθετηση θα ειναι αργα Cool

ευχαριστω για το reply vini
portioli - Τρι 05 Ιούλ 2011, 23:13:46
Θέμα δημοσίευσης:
notis1313 έγραψε:
εγω τον εργοστασιακο ειχα βαλει και ημουν υπερευχαριστημενος και χωρις τον παραμικρο τριγμο!τον ειχα τοποθετησει πριν 2 χρονια με 140 ευροπουλα!

αυτον στη φωτο εβαλες? σε ποια peugeot?
ironman02 - Τρι 05 Ιούλ 2011, 23:15:20
Θέμα δημοσίευσης:
Στα παιδιά μάλλον πήγε 140 γιατί υπάρχουν περίοδοι που η Peugeot κάνει καλές εκπτώσεις στα ανταλλακτικά, αξεσουάρ κτλ (π.χ. 25%) και μάλλον πήγαν και τον έβαλαν σε εκείνη τη περίοδο. Και φέτος το χειμώνα είχε τέτοιες εκπτώσεις.
notis1313 - Τετ 06 Ιούλ 2011, 14:22:45
Θέμα δημοσίευσης:
ναι αυτον τις φωτο εβαλα στην πεζο που ηταν στην λεωφορο συγγρου μετα το φιξ κατεβαινωντας.βεβαιως τωρα εχει φυγει απο κει,εχει παρει στις αρχες λ.αμφιθεας!τριγμους μηδεν και τιμη 140 πριν δυο χρονια!μηπως τωρα εχει ανεβει το φπα εξ ου και η αυξημενη τιμη που σου ειπαν???
portioli - Σαβ 09 Ιούλ 2011, 10:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
notis1313 έγραψε:
ναι αυτον τις φωτο εβαλα στην πεζο που ηταν στην λεωφορο συγγρου μετα το φιξ κατεβαινωντας.βεβαιως τωρα εχει φυγει απο κει,εχει παρει στις αρχες λ.αμφιθεας!τριγμους μηδεν και τιμη 140 πριν δυο χρονια!μηπως τωρα εχει ανεβει το φπα εξ ου και η αυξημενη τιμη που σου ειπαν???

αυτο που λεει ο ironman πρεπει να ειναι.
τελικα μαλλον θα τον βαλω,αλλωστε θελω και εγω λιγη απο την αιγλη των ταξιτζηδων Very happy

λοιπν καλες βουτιες σε ολα τα μελη του ps και καλα γκαζια,ειδικα στους κατοχους rc Smile
notis1313 - Δευ 11 Ιούλ 2011, 20:41:43
Θέμα δημοσίευσης:
παρεπιπτωντος ειμαι και ταριφας οποτε σου εγγυομαι οτι θα σε καταβολεψει ο τεμπελακος!!!
ironman02 - Τρι 11 Οκτ 2011, 19:47:37
Θέμα δημοσίευσης:
Καταλαβαίνει κανείς αν αυτός ο τεμπέλης απλά μπαίνει στις ποτηροθήκες ή χρειάζεται και βίδωμα? Smile
MAD - Τετ 12 Οκτ 2011, 05:20:27
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Καταλαβαίνει κανείς αν αυτός ο τεμπέλης απλά μπαίνει στις ποτηροθήκες ή χρειάζεται και βίδωμα? Smile

Στις ποτηροθηκες μπαίνει και χρειάζεται και βιδωμα με 2 βιδες!! Έχει το σετακι!!
ironman02 - Τετ 12 Οκτ 2011, 19:53:30
Θέμα δημοσίευσης:
MAD έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Στις ποτηροθηκες μπαίνει και χρειάζεται και βιδωμα με 2 βιδες!! Έχει το σετακι!!

Ωραίο φαίνεται. Δεν είναι πολύ χοντράδι! Οι βίδες ξέρεις που πάνε? Από πάνω βιδώνουν, μέσα στις ποτηροθήκες ή στο πλάι? Smile

Είναι λίγο χοντράδι η βάση του βασικά.. Very happy

http://www.ebay.co.uk/itm/160658088705?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
MAD - Τετ 12 Οκτ 2011, 20:02:42
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
MAD έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Ωραίο φαίνεται. Δεν είναι πολύ χοντράδι! Οι βίδες ξέρεις που πάνε? Από πάνω βιδώνουν, μέσα στις ποτηροθήκες ή στο πλάι? Smile

Είναι λίγο χοντράδι η βάση του βασικά.. Very happy

http://www.ebay.co.uk/itm/160658088705?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Γιωργο επειδη δεν ειχες βαλει φωτο πιο πανω θεωρησα οτι μιλουσες για τον εργοστασιακο.... Laughing Laughing Laughing
Εσυ εννοουσες αλλο.. Laughing Laughing Δεν μου πολυαρεσει αυτος... Crying or Very sad
ironman02 - Τετ 12 Οκτ 2011, 20:07:23
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως παρατήρησα οτι είχα ξεχάσει το link. Και λέω τι σκ**ά πώς απάντησε? Υπάρχει και δε το βλέπω?Laughing

Γιατί ρε σύ ωραίος είναι. Σε σχέση με τον armster ειναι πιο ντελικάτος Very happy .

Βασικά αυτός σηκώνεται κιόλας ρε γμτ. Ο εργοστασιακός είναι steadyy.
MAD - Τετ 12 Οκτ 2011, 20:13:22
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Όντως παρατήρησα οτι είχα ξεχάσει το link. Και λέω τι σκ**ά πώς απάντησε? Υπάρχει και δε το βλέπω?Laughing

Γιατί ρε σύ ωραίος είναι. Σε σχέση με τον armster ειναι πιο ντελικάτος Very happy .

Βασικά αυτός σηκώνεται κιόλας ρε γμτ. Ο εργοστασιακός είναι steadyy.

Γουστα ειναι αυτα Γιωργο... Laughing Laughing
Σε σχεση με τον αλλον ναι ειναι πιο ομορφος!
ironman02 - Τρι 24 Ιαν 2012, 21:14:46
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια αγοράς από έναν Γερμανό στο ebay, κατάφερα και πήρα τον τεμπέλη από έναν Γάλλο.. Smile
50 ευρώ μετά από offer και 18 τα μεταφορικά.

Τεμπέλης

Γενικά είμαι ικανοποιημένος, αν και δεν είναι καμιά τρελή ποιότητα. H μόνη μου απογοητευσή είναι ότι δε βολεύει και πολύ ενώ αλλάζεις ταχύτητες. Το χέρι είναι σχετικά ψηλά με τον τεμπέλη και δυσκολεύει με τον λεβιέ.
Ειδικά στην 2α και 4η που το χέρι είναι πιο πίσω, πρέπει να λυγίσεις αρκετά τον καρπό σου και να ποιάσεις τον λεβιέ από το πάνω μέρος. Πιο πολύ με τα δάχτυλα δηλαδή για να αλλάξεις ταχύτητα.

Στις 1,3,5 είναι ψιλό οκ. Στη χαμηλότερη θέση γέρνει λίγο προς τα κάτω (κατηφορικά) και δεν είναι τελειώς οριζόντιος και αυτό κάπως βοηθάει, αλλά και πάλι εαν είσαι στη κίνηση με συνεχώς αλλαγές δε πολυβολεύει. Εκεί νομίζω είναι καλύτερα όρθιος.
Για πορεία χωρίς πολλά ανεβοκατεβάσματα είναι οκ φαντάζομαι.

Βέβαια και ο μαμά τεμπέλης που είδα στις photos κάπου εκεί μου φαίνεται σαν ύψος. Και με τον μαμά πάλι έτσι περιέργα είναι με τον λεβιέ?

Πάντως με τον εσωτερικό χώρο ταιριάζει πολύ ωραία. Έχει ίδιο πλαστικό σαν σχέδιο με τα πλαστικά του αυτοκινήτου, μαύρο ύφασμα (με το φλάς φαίνεται όλο το σαλόνι λίγο ότι ναναι γκρί) και γενικά φαίνεται εργοστασιακός στο μάτι.

Παρακάτω μερικές photos τραβηγμένες βράδυ με φλας. Δεν είναι και τόσο καλές γιατί η μηχανούλα είναι στα τελευταία της, αλλά έτσι για μια ιδέα. Τα χρώματα γενικά είναι λίγο χάλια. Με φώς ημέρας θα ήταν καλύτερα..Smile

Στη τελευταία φαίνεται το κατώτατο σημείο που γέρνει λίγο προς τα κάτω (ίσως και στη προτελευταία).

Πρέπει να βγάλω και κάτι αυτοκόλλητα που παρατήρησα. Laughing

Vini - Τρι 24 Ιαν 2012, 22:00:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραίος φαίνεται! Καλορίζικος!...!!

Ταίριαξε και με το ύφασμα!...
Και φαίνεται να εφάρμοσε μια χαρά με το τούνελ. Ωραίος...

Δεν ρυθμίζεται σε ύψος; Εγώ τον δικό μου τον έχω βάλει σε ύψος τέτοιο ώστε να μπορώ να αλλάζω άνετα ταχύτητες.
Πάντως πράγματι φαίνεται να είναι λίγο ψηλά...
ironman02 - Τρι 24 Ιαν 2012, 22:31:19
Θέμα δημοσίευσης:
Thanks! Smile Γενικά μια χαρά όμορφα έκατσε όντως.
Σε ύψος δε ρυθμίζεται ρε γμτ. Είχα κοιτάξει περίπου που είναι το ύψος του μαμά από τις φωτογραφίες και αυτός φαίνεται να είναι στο ίδιο ύψος περίπου, οπότε υπέθεσα ότι θα είναι κομπλέ.

Έχει και μια αναρτησούλα ας το πούμε, έτσι ώστε όταν ακουμπάς το χέρι σου να απορροφάει λίγο τον κραδασμό της πρώτης κίνησης.

Δεν είναι ότι δε μπορείς να αλλάξεις ταχύτητες, αλλά δεν είναι το ίδιο άνετο. Δε μπορείς να πιάσεις το λεβιέ με όλο το χέρι σου όταν είναι στη 2α και 4η. Το βάζεις κάπως από πάνω από τον λεβιέ το χέρι και όχι από μπροστά όταν είναι στις πίσω ταχύτητες.

Έτσι ας πούμε δε μπορείς να το βάλεις γιατί το χέρι είναι από πάνω σχετικά από το λεβιέ και όχι στην ευθεία.

Θέλει ένα μικρό ακροβατικό. Με ξενέρωσε λιγάκι γιατί θεωρούσα οτι θα τον χρησιμοποιούσα καθημερινά, αλλά τώρα δε ξέρω.

Ίσως να πρέπει να το συνηθίσω κιόλας. Πάντως για γρήγορη οδήγηση πρέπει να σηκωθεί όπωσδηποτε! Smile
El_Griego - Τετ 20 Αύγ 2014, 11:51:18
Θέμα δημοσίευσης: Σπασμένος εργοστασιακός τεμπέλης (βάσεις)
Δεν ξέρω αν πρεπει να μπει εδώ ή στο DIY, αλλα χτες επιτέλους ξανατοποθέτησα τον εργοστασιακό τεμπέλη του οποίου είχαν σπάσει οι 2 μπροστά πλαστικές βάσεις. Όπως ξέρουν όσοι τον έχουν, είναι το αδύναμο σημείο του και πολλοί έχουν ξενερώσει επειδή (δίκαια) περιμένουν κάτι καλύτερο από αξεσουάρ των 140 ευρώ το οποίο προορίζεται για να στηρίζεις το χέρι σου!

Στο πρακτικερ βρήκα την πιο μικρή γωνία (γαλβανιζέ, 30x30x15) της οποίας το μέγεθος είναι ακριβώς στα μέτρα των 2 τρυπών για τις βίδες στήριξης και εφαρμόζει με την κάθετη πλευρά από τη μέσα μεριά του τεμπέλη.
Χρειάστηκε να "κόψω" λίγο από την μία πλευρά της γωνίας, για να να χωρέσει σε ύψος στην εσωτερική μεριά.
Επίσης, άνοιξα λίγο παραπάνω την τρύπα στη γωνία, για να χωρέσουν οι βίδες στήριξης που ήρθαν με τον τεμπέλη.
Το υλικό της γωνίας είναι όσο πρέπει μαλακό για να γίνουν τα παραπάνω εύκολα, χωρίς τρομερή δύναμη στήριξης (πένσα και ένα σταθερό σημείο).
Βρήκα και 2 μικρές βίδες με παξιμάδι που να μην τσουγκρανε πάνω στη βίδα στήριξης και όλα καλα.

τα υλικά

πρώτα βίδωσα τη γωνία στη βάση (σημείωση, δεν βιδώνει στο πλαστικο, εχει απο κατω μεταλικό κομματι, γι'αυτο πρεπει να χρησιμοποιηθούν οι μαμα βίδες για βελτιστο αποτέλεσμα σταθερότητας)

μπορεί να χρειαστεί να λειανθεί λίγο το σημείο που ήταν η πλαστική "μαμα γωνία"

έβαλα τις δυο γωνίες και μετά κούμπωσα από πάνω τον τεμπέλη

με τον τεμπέλη πατημένο, έκανα τρύπα από την έξω μεριά. όσοι έχετε καλή αίσθηση των διαστάσεων μπορείτε να το πετύχετε με τη μία (εγώ είχα και λίγο τύχη! Very happy ). εναλλακτικά, μαρκάρετε με τον τεμπέλη πανω, και δοκιμάστε από τη μέσα μεριά με ένα καρφάκι ίσως και τελικά από την εξω μεριά με το τρυπανάκι;
μετά πέρασα τις βιδούλες (έβαλα και τις περιττές ροδέλες απο τις άλλες βιδες, για μεγαλύτερη επιφάνια επαφης)

τελικό αποτέλεσμα με καθισμα τέρμα πίσω

και σε "λογική θέση"

καααααποια στιγμή, θα αλλάξω τις βιδούλες με μάυρες με επίπεδο κεφάλι... (η απλα θα βάλω λιγο μαυρο μαρκαδόρο!)

είναι παρα πολυ σταθερός (καμια σχέση με τη μαμα κατασταση) αλλα χωρις να σημαίνει ότι θα επιτρέψω στην κόρη μου να τον τυραννήσει ξανα μέχρι να την βάλω στο καθισματάκι της!
σίγουρα σε γρήγορες αλλαγές 1-2, 3-4 και σηκωμένος, δεν παίζει να τον ξηλώσετε με τον αγκώνα!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες